Usuari Discussió:Plàcid Pérez Bru

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Una visita ?[modifica]

Veig que no et deixes caure per ací... [1] i demà s'acaba el termini !!

Usuari HeKeIsDa?[modifica]

Hola Plàcid, t'escric a tu perquè pel que he vist (cerques globals a la Wiki) tu vas tractar amb aquest usuari deu fer cosa d'un any o així. Des de fa un parell de dies està creant i editant articles sobre Colòmbia, però d'una forma molt estranya: és un vàndal? què fa exactament? Si escrigués articles sobre Colòmbia cap problema, però són traduccions automàtiques des d'algun idioma que no acabo d'identificar (castellà segur que no és) i amb un format pèssim. Abans d'avisar-lo volia saber si ja el teníeu "clissat" des de fa temps. --Oersted 20:18, 27 des 2005 (UTC)

Bé, sembla que només ha estat actiu tres dies i ja s'ha cansat. Ha editat els articles Bogotà, Bambuco, Engativá i em sembla que algun més (ho pots veure a l'historial dels articles). De totes maneres, com m'interessen els temes sudamericans i sembla que ja ha parat, miraré d'arreglar una mica els articles que ha editat. --Oersted 10:18, 29 des 2005 (UTC)

Drets d'autor i imatges de la UE Santboiana a l'obra L'Abans d'Editorial Efados[modifica]

Lamento els inconvenients. Acabo d'enviar un correu electrònic demanant a l'editorial Efados per tal de que autoritzi a la reproducció de les fotografies de la seva obra que he carregat. Espero que hi hagi sort. De moment no les poso a la galeria de fotos de la plana de la UES. Amb les que ja estan penjades potser milor que siguin esborrades per algú com tu i si s'obté autorització llavors revertir el canvi, no ? --Aspabil 09:57, 15 gen 2006 (UTC)

Hi diu cuando ni una ni otra tengan el carácter de obras protegidas en el Libro I, que no sé què vol dir ni si és aplicable al cas. Llull (vostè dirà) 07:05, 17 gen 2006 (UTC)

Atac vàndal[modifica]

Sembla que ets l'únic administrador en líniea. Sup, mira't els canvis recents.--VRiullop (parlem-ne) 21:41, 19 gen 2006 (UTC)

Molt estrany, i una molt bona relació, però pots ser una simple coincidència... Això ho has tret d'algun lloc o ho has deduït tu?

Pasqual · * 15:01, 20 gen 2006 (UTC)

És clar que són especulacions, però volia saber si ho havies relacionat tu, o si per casualitat ho havies llegit en algun lloc. Jo per contra puc dir-te que en la Gran Enciclopedia del Mundo hi ha un article on es parla de la possible relació entre l'Atlàntida i Amèrica, inclús s'hi diu que hi havia una coincidència lèxica entre les llengües ameríndies (o una en concret i no m'enrecorde del nom) i les llengües d'europees antigues, l'exemple què oferien era theos per l'europea i teotl per a l'americana, amb el sentit de "déu", "divinitat", si no m'enganye era al mateix article Atlàndida i les teories sobre les probabilitats de que hagués pogut existir esta hipotètica illa, vull dir què l'obra és seriosa i no s'arriscaven a endinsar-se en eixos terrenys.

Com veus, simple curiositat, no es què siga massa crèdul, però m'agrada sentir i poder comentar eixe tipo de coses, encara què tb sé que este no és el lloc més adequat i no pense molestar-te més en eixe aspecte.

Bona nit. --Pasqual · * 00:36, 21 gen 2006 (UTC)

RRHGbot[modifica]

És molt fàcil, el bot ja estava fet al pyWikipedia Framework, Viquipèdia:Bots --Razor Ramon HG 21:17, 29 gen 2006 (UTC)

D'aquell lloc concret no, però si en Jordi des Racó ho va recollir a una altra zona catalanoparlant no ho veig estrany. L'Amades trobava moltes coincidències entre els folklores i creences sovint delimitades per les llengües. Llull · (vostè dirà) 21:38, 17 feb 2006 (UTC)

Privilegis[modifica]

Hola Plàcid. Veig que m'has assignat uan sèrie de privilegis administratius (com protegir i esborrar pàgines). Hi ha alguna altra cosa que hauria de saber? quines són les tasques "extra" que puc fer a partir d'ara? (ah, per cert, et faig un comentari una mica més amunt dins de "Noms de constel·lacions") --Oersted 09:43, 21 feb 2006 (UTC)

Privatització[modifica]

Hi, just a quick question... I see that you copyedited Privatització. I'm the person who created this article and I'd be interested in some feedback. I don't speak Catalan or Spanish, but I took the Spanish Wikipedia page and translated to Catalan using Apertium [2]. Could you give me an idea of the quality of output (I see you only made a couple of edits - is this favourable?). Many thanks, en:FrancisTyers

Proteccio de pagines[modifica]

Sisplau, quan protegeixis pagines fes-ho de manera que puguin editar-la tots els usuaris enregistrats, no nomes els administradors. La majoria de vandalisme es fa des de IPs anonimes, i no te sentit restringir tambe els usuaris enregistrats a no ser que n'hi hagi de "vandalics". gracies, Xevi 17:52, 13 mar 2006 (UTC).

Protecció, gràcies[modifica]

Si em protegeixes almenys contra usuaris no registrats millor que millor, gràcies :) simkin 12:02, 14 mar 2006 (UTC)

Ametlles, epicarpi, mesocarpi i endocarpi[modifica]

Hola Plàcid, no sóc pas especialista en botànica, però si mires Drupa ho explica molt bé. En el cas de les ametlles, epicarpi i mesocarpi és tota la part verda del fruit i l'endocarpi tot el pinyol (tot el fruit sec inclosa la closca).

--David ( ) 22:57, 15 mar 2006 (UTC)

IP's[modifica]

Plàcid, vols dir que es tan de problema blocar IP's ? La possibilitat que una IP determinada coincideixi amb un usuari legal es forsa petita, i si algu vol editar es pot enregistrat. No hi entenc sobre IP's, pero fixa't que algunes de les IP's "vandaliques" s'han reutilitzat al cap d'uns dies. Per aixo ara ja les bloco per 1 mes. Xevi 23:05, 15 mar 2006 (UTC)

Dubto molt que es "passegi" pels cibercafes de la ciutat, ni que tingui grans plans fora d'emprenyar. En tot cas aniria be que algu que hi entengues dones la seva opinio sobre procedencia de les IPs. En qualsevol cas, fixa-t'hi que te prou temps a perdre per editar a qualsevol hora dia rera dia, per aixo soc partidari de bloqueigs llargs. El bloqueig de pagines pot ser convenient per les que atreuen mes vandalisme, pero sempre en trobara d enoves. Xevi 23:40, 15 mar 2006 (UTC)

He estat analitzant les IP's del vandalisme antivalencià a http://www.ripe.net/, http://www.arin.net/, i http://lacnic.net/ . Algunes d'aquestes IP's eren des d'un cibercafè de València (62.42.238.139), i d'altres de Telefònica (83.50.57.112), així que no he bloquejat l'interval d'IPs on es trobaven eixes dues IPs, però les altres sí les he bloquejades tras considerar que el dany col·lateral era mínim ja que eren IP's d'Aústria, Alemanya, Estats Units, Holanda, Costa Rica, etc... per la qual cosa més probablement es tractarien de servidors proxy des dels quals es connectaria el vàndal. He posat un bloqueig per 1 mes (vore Registre de bloquejos). --Joanot Martorell 19:30, 16 mar 2006 (UTC)

És que dubte molt que eixes IPs que he blocat puguen ser utilitzades físicament des de cap indret d'un lloc habitual d'un catalanoparlant, és a dir, de Catalunya, València, Balears, o enlloc d'Espanya. El més probable és que aquestes IPs són físicament als països esmentats, però que s'utilitzen de manera remota per un altre ordinador l'IP públic real del qual és un altre (per exemple, mitjançant un proxy). És cert que potser hi poden haver contribuïdors a l'estranger i que coincidesquen amb una d'aquestes IPs, però la veritat és que normalment el que fan es col·laborar-hi amb un compte registrat. De totes maneres, és temporal, de 2 setmanes (ara ja no hi pose 1 mes). Si fos un vandalisme petit, no ens posariem a blocar IPs, però un vandalisme d'aquesta magnitud ha de ser barrat de socarrel. De fet, la darrera onada d'atac ha estat molt menys virulenta comparativament. --Joanot Martorell 19:10, 20 mar 2006 (UTC)

Sobre l'article Orbiter[modifica]

Unes quantes coses: en primer lloc orbiter és un terme anglès que en català es pot traduir perfectament per "orbitador" o per "vehicle orbital". En segon lloc, no és exclusiu d'un transbordador espacial, sinó que s'aplica a qualsevol vehicle espacial destinat a entrar en òrbita al voltant d'un cos celeste, sigui la Terra, un altre planeta, un cometa, un asteroide, etc. En aquest sentit es diferencia dels landers ("vehicle de superfície" o "sonda de superfície" o fins i tot "aterrador", solució que no m'agrada massa), dels impactors ("sonda d'impacte") i altres vehicles espacials més generals, com els launchers ("llançadors"). Si l'article ha de fer referència específica a la part del Space Shuttle, llavors hauria d'anomenar-se Space Shuttle Orbiter Vehicle, que és el seu nom complet correcte o simplement Orbiter Vehicle com a nom propi. Orbiter a seques és una part de nom propi que pot fer referència a molts vehicles espacials (Mars Reconnaissance Orbiter, Cassini Orbiter, MER Orbiter i evidentment Space Shuttle Orbiter). --Oersted 16:40, 24 mar 2006 (UTC)

Vàndal[modifica]

hi ha un vàndal en acció: 81.33.50.5. Bloca'l sisplau està actuant contra la pàgina de Paper: historial Pasqual · bústia * 18:04, 29 mar 2006 (UTC)

Ja l'he bloquejat fa una estona per 2 hores. Si hi torna més tard ja el bloquejarem més "en serio". --Oersted 18:35, 29 mar 2006 (UTC)
Si mires l'historial de paper veuràs que el vàndal no era algú que feia unes simples proves... era molt deplorable. En tot cas esperem a veure si reincideix o no. Salut.--Xtv 19:44, 29 mar 2006 (UTC)
Home, vàndal sí que era, no es pot considerar un vàndal agressiu, com eixe anticatalanista, però no era cap innocent. El que ha fet no es poden considerar proves, evidentment eren actes vandàlics. Però en fi, no ha insistit molt. Pasqual · bústia * 22:04, 29 mar 2006 (UTC)

Paper[modifica]

torna a haver el mateix d'ahir, però amb diferent ip, fent vandalisme amb l'article paper--Xtv 18:15, 30 mar 2006 (UTC)

Especialitats d'astronomia[modifica]

Hola, em sembla que estas molt posat amb l'astronomia, oi? T'agrairia que repassesis la llista d'especialitats 21 de la Nomenclatura de la UNESCO, a veure si ho he traduït bé i si se m'han escapat enllaços.--VRiullop (parlem-ne) 18:04, 2 abr 2006 (UTC)

Les referències en anglés [3] i castellà [4] diuen: Interplanetary fields - Campos interplanetarios, Clusters - Enjambres o cúmulos. Tu mateix posa-ho com millor et sembli. Gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 12:23, 4 abr 2006 (UTC)

Permeteu-me que hi fiqui cullerada ;-) Bé, la UNESCO a vegades utilitza termes que no són els més habituals entre els especialistes en el tema ni es corresponen exactament amb les divisions en diversos subcamps que es produeixen a la pràctica. En qualsevol cas, cluster es tradueix per "cúmul", "eixam" és una mica estrany (open cluster >> cúmul obert; globular cluster >> cúmul globular; etc.). Pel que fa a "camps interplanetaris" no és un terme gaire habitual però entenc que es refereix a l'estudi de l'espai interplanetari, però llavors no serien només camps... I la Generalitat o l'IEC no tenen aquesta llista d'especialitats ja traduïda? --Oersted 12:40, 4 abr 2006 (UTC)
Ah! Ja veig això de "camps interplanetaris", ara que miro millor la llista: hi ha altres especialitats llistades com "matèria interplanetària" i "partícules interplanetàries", llavors ja sembla millor una que sigui "camps interplanetaris" (referint-se bàsicament al camp electromagnètic interplanetari), que junt amb les anteriors formaria el conjunt d'estudi de l'espai interplanetari. --Oersted 12:45, 4 abr 2006 (UTC)

Discussió: verb irregular[modifica]

Hola, et podries mirar la Discussió:Verb irregular, ja que no tinc resposta a la meva pregunta i veig que tu vas ser un col·laborador de l'article? Gràcies.--Xtv 14:07, 10 abr 2006 (UTC)

viquipèdia.cat[modifica]

I no es pot fer sense haver de crear una organització sense ànim de lucre? Fent, per exemple, que qui demani el domini sigui la Fundació Wikimedia amb seu social als EUA (o on sigui)?--SMP (missatges) 16:58, 18 abr 2006 (UTC)

D'acord, és a dir que segurament la pròpia fundació Wikimedia podria demanar el domini, el que passa és que seria recomanable que ho fes una seu regional. Però com de moment la comunitat catalanòfona (o com a mínim jo) no està en el moment per a fer-ho, millor que demanem a la wikimedia que si ens poden ells demanar el domini. Per altra banda, tu creus que puc contactar amb l'usuari Angela de la viquipèdia catalana o ho he d'anar a fer a l'anglesa?--SMP (missatges) 19:35, 19 abr 2006 (UTC)
Es podria proposar a la taverna, però vols dir que veus entre la comunitat viquipedista l'esperit i les ganes de formar una associació, redactar uns estatuts, fer unes eleccions, començar a cobrar quotes... De moment jo preguntaré a l'Àngela si es pot demanar que ens financiin un domini, però em sembla que serà que no. --SMP (missatges) 15:59, 20 abr 2006 (UTC)
Per cert, què et sembla que li deixi aquest missatge:
I talk to you in this page because I presume that you will not read your catalan talk page. Some months ago, the .cat domain was approved. It is the first Internet domain given to an specific culture and not to a country. We think that it would be somethingh very good for Catalan Wikipedia to have a catalan domain such as www.viquipedia.cat. Would it be possible that Wikimedia Foundation request it in representation of Catalan Wikipedia or we have to create a local Wikimedia chapter??
Suposo que saps més anglès que jo... somriure --SMP (missatges) 16:23, 20 abr 2006 (UTC)

Home, suposo que no es llegeix una plana on no hi escriu ningú des de fa 7 mesos. Sobre això de fer una associació, em sembla que no, perquè m'acabo de llegir els requisits a m:Local chapter FAQ i no em veig en cor. Per altra banda, les meves expectatives de poder aconseguir que ens ho financiin sense haver de montar una associació acaben d'augmentar de "remotes" a "molt baixes" fa l'ullet després de veure a m:Wikimedia chapters que hi ha Planned chapters que ja tenen plana web pròpia sense estar encara en funcionament. Així que avui mateix deixaré aquest missatge a l'Angela.--SMP​ (+ disc.) 10:52, 22 abr 2006 (UTC)

L'Àngela m'ha respost això:--SMP (missatges) 14:10, 26 abr 2006 (UTC)

The trademarks committee are now handling domain issues, so I've forwarded your mail to Soufron and the rest of the committee. I'll let you know if they reply. Angela. 08:25, 25 April 2006 (UTC)

Visca!! Nova resposta de n'Àngela:

Here's Soufron's response via email:
This is a very good idea, and the Foundation will register this domain name in the very near future. Would you agree to stay in touch in case we need someone in-house to take care of some details? We would certainly appreciate if you could suggest us a list of domain names that could be of similar use in the future. Best regards, Jean-Baptiste Soufron

Sembla ser que hi estan d'acord. Ara m'hauria de posar en contacte amb ell, però no sé com, de manera que li ho he preguntat a ella. --SMP (missatges) 15:29, 4 mai 2006 (UTC)

Jo estic disposat per promoure fer aquesta associació al País Valencià. --Joanot Martorell 16:11, 3 oct 2006 (UTC)

Refús de responsabilitat[modifica]

Veig que has creat una pàgina de disclaimer amb el nom de "Refús de responsabilitat". Segons el Termcat la traducció correcta de disclaimer és "avís d'exempció de responsabilitat":

ca avís d'exempció de responsabilitat, m
es aviso de descargo de responsabilidad
fr avis d'exonération de responsabilité
fr avis de non-responsabilité
en disclaimer

Definicions: Avís als internautes visitants que precisa que l'autor 
o hostatjador del lloc web no es fa responsable del contingut de les
informacions d'aquest web.

Oersted 15:57, 20 abr 2006 (UTC)

Contribució de la quinzena: Mallorca[modifica]

Ja que veig que ets de les Illes, he pensat que podries votar a la Viquipèdia:Contribució de la quinzena, on he penjat una proposta per dedicar una quinzena a millorar els articles sobre Mallorca. Gràcies, --Paucabot 07:33, 21 abr 2006 (UTC)

La proposta ja és una realitat.Del 14 al 28 de maig. --Paucabot 15:46, 15 mai 2006 (UTC)

Excemcions[modifica]

A Viquipèdia:Avís d'excempció de responsabilitat per perills se t'ha colat una "c" de més. Ho podria reanomenar, però com que està a mitjes no te vull liar, i tu mateix el pots esborrar. --VRiullop (parlem-ne) 17:18, 26 abr 2006 (UTC)

Hola, com que ets el buròcrata i he vist que a la pàgina de meta:Requests for bot status diuen que si es vol sol·licitar un bot s'ha de fer al buròcrata corresponent si n'hi ha, i he demanat votacions respecte si el meu Usuari:XtvBot pot ser bot o no i, malgrat una baixa participació, no he rebut cap objecció, et demanaria si us plau que consideris aquest usuari com a bot i així no torni a omplir com la darrera nit d'elements irrellevants la pàgina de canvis recents. Gràcies.--Xtv (que dius que què?) 12:18, 5 mai 2006 (UTC)

Hola, gràcies pel bot. Tanmateix aquests dies estic una mica enfeinat, avui marxo a l'estranger i no podré fer proves fins entrada la setmana que ve. Tan bon punt m'hi pugui tornar a posar, ja t'ho comunicaré. Salut!--Xtv (que dius que què?) 08:28, 10 mai 2006 (UTC)

Hola, continuo enfeinat (em sembla que ara em durarà uns quants dies...), però tot i així avui a la nit he provat unes quantes edicions amb el bot Usuari:XtvBot. He vist que no ha sortit als canvis recents i he pogut fer servir l'AWB perfectament. En fi, de moment paro perquè avalueu si heu d'avaluar res. Suposo que la majoria de canvis que faré amb el bot aquest seran d'aquest estil: he creat una llista amb alguns errors freqüents i els va corregint. Se'n deixa molts però ràpidament i fàcil en neteja també força... Salut!--Xtv (que dius que què?) 22:28, 19 mai 2006 (UTC)

Katowice[modifica]

Hello. I'm wikipedia-redactor form Poland (Europe). We have action for promoting our city en:Katowice. In this action we are tying do get article about Katowice in all possible languages. Please help us translate article about en:Katowice into Your language (Catala). If You have no time, tranlate just a few lines (a few words).


Best Regards Stimoroll

  • Halló Plàcid! If you can help improuving the "{{int:Allmessages}}" – "Tots els missatges del sistema" files "LanguageCa.php" and "MessagesCa.php" to run the Catalan projects please log in at [5], go to Betawiki:LanguageCa.php and MessagesCa.php at section "contacts" and list your name. We can start with the new messages translated already and continue step by step.
  • For other "LanguageXx.php" and "MessagesXx.php" files please see Betawiki:category:Internationalization. Thanks in advance! Best regards Gangleri · T · m: Th · T 19:01, 10 mai 2006 (UTC)
Ens diu que anem a aquell enllaç (ignoro quina relació té amb WIkimedia) per tal de traduir el programari que fa servir la Viquipèdia. Així, quan s'engegui un nou projecte (Viquinotícies, per exemple), no caldrà traduir-ho tot des de l'inici. També s'ho trobarà tot en català qui vulgui posar-se un wiki allà on li plagui. Suposo que és això. No entenc per què no ho ha posat a la taberna per a tots els interessats. Llull · (vostè dirà) 20:16, 10 mai 2006 (UTC)
Hi Pérez! We have submitted the available messages in Catalan today. However I would be very happy if more could be translated until the start of GUADEC 2006 in Vilanova i la Geltru on 24th and 25th June. If you are using "Firefox" please click at "ChatZilla" and install the extension. Then you should click at #wikipedia-BiDi and join the IRC channel. I am most of the time there. Just type "Hi Gangleri" and I will be noticed about your presence. You can reach me also using "skype". See [6]. "Amike" Gangleri · T · m: Th · T 21:54, 15 jun 2006 (UTC)

Canvi de nom[modifica]

Company,

En Joanjoc m'ha dit que tu tens la potestat de canviar noms d'usuari. Necessitaria de canviar el meu, ja que voldria un nom molt més anònim i que no donés tanta informació sobre qui sóc. L'afer de l'article de Joaquim Nadal i Farreras m'ha acabat de convèncer... Ho podries fer? S'ha de seguir algun procediment?

Moltes gràcies per tot i fins aviat,

Vilallonga 20:03, 10 mai 2006 (UTC)

Company,
Continuo volent canviar el nom d'usuari actual i no pas crear-ne un de nou. Prefereixo esborrar tot rastre del nom actual. Tanmateix, com que em vull agafar unes viquivacances per exàmens, cap a finals de juliol ja em tornaré a posar en contacte amb tu per fer-ho, si et va bé, és clar.
Fins aviat,
Vilallonga 21:13, 13 mai 2006 (UTC)
Company,
M'ho he estat pensant (m'ha anat bé que m'ho recordessis) i em sembla que em quedaré com estic de moment. Moltes gràcies per tot i fins aviat.
Vilallonga 17:33, 24 mai 2006 (UTC)

Demanar l'estat de bot[modifica]

Bones, sóc TXiKi (eu) de la Viquipèdia en basc, on també tinc un bot, TXiKiBoT (eu). M'agradaria tenir permís aqui com a bot per a l'usuari TXiKiBoT, més que res per fer interwikis entre ambdues Viquipèdies i alguna altra. Espero la teva resposta a la meva pàgina de discusió en basc. Moltes gràcies. --TXiKi 10:20, 24 mai 2006 (UTC)

Catalan Wikinews[modifica]

The Catalan Wikinews edition has been created! Congratulations!

You originally supported this project on Meta, so I am contacting you in hopes you will be able to volunteer on the project and make it a great success! - Amgine 19:37, 25 mai 2006 (UTC)

Gràcies[modifica]

Gràcies pels ànims. La CDLQ de Mallorca ha estat un fracàs. Només mir de minimitzar-lo una mica ... --Paucabot 07:52, 27 mai 2006 (UTC)

Viquipèdia:Contribució de la quinzena --Paucabot 07:59, 27 mai 2006 (UTC)

Canvi de nom d'usuari[modifica]

Hola. No trobo informació de com sol·licitar el canvi del nom d'usuari. T'agraeixo si em dius si és possible, tal com en d'altres wikipèdies. Moltes gràcies. UrieldaCosta 19:44, 28 mai 2006 (UTC)

Nou nom: "Yonderboy". Gràcies de nou. UrieldaCosta 19:02, 29 mai 2006 (UTC)

Canvi de nom de Vilallonga[modifica]

Company,

Tal com et vaig dir, després de pensar-ho i consultar-ho amb el coixí, crec que em quedaré igual. Moltes gràcies per l'atenció, els consells i el seguiment!

Fins aviat,

Vilallonga 22:39, 29 mai 2006 (UTC)

Hola. No sé quin ha de ser el sistema, però ja fa un mes que vaig iniciar la proposta de que se'm marqui el meu usuari SMP AWB BOT com a bot a Viquipèdia Discussió:Bots i no he rebut cap objecció. Me'l podries aplicar ja?--SMP (missatges) 16:39, 11 jun 2006 (UTC)

Administrador[modifica]

Hola, burócrata, ja has trobat el que buscaves sobre la teoria de la relativitat? ;-) Crec que podem donar per tancada la Viquipèdia:Candidatura a administrador#Proposta de nou administrador: Vriullop. --VRiullop (parlem-ne) 15:16, 22 jun 2006 (UTC)

Bé, provant les noves funcions em trobo que de les Especial:Unusedimages la més antiga és un gat que em fa pena esborrar-lo. Què en fem? --VRiullop (parlem-ne) 18:47, 22 jun 2006 (UTC)

Proposta[modifica]

Hola company, volia proposar-te quelcom. Avui mateix he acabat l'article de Guerres Napoleòniques. M'agradaria que el miris i consideris si es mereix la qualificació d'article de qualitat. Gràcies pel teu comentari.

Hugoaes 18:15, 23 jun 2006 (UTC)

Pàgina a esborrar[modifica]

Proposta d'esborrat de la pàgina Viquipèdia:Block log[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Viquipèdia:Block log», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Quina és la funció d'aquesta pàgina? No té enllaços i a mi em despista trobar-me coses així. Interessa guardar-la com a històric? Per cert, millor contesta a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Viquipèdia:Block log. --VRiullop (parlem-ne) 20:27, 28 jun 2006 (UTC)

Mira't la proposta que he fet per conservar-la. --VRiullop (parlem-ne) 20:07, 29 jun 2006 (UTC)
Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:54, 4 oct 2006 (UTC)

Votacions en el Viccionari[modifica]

Gràcies per participiar en les votacions en el Viccionari, ja que la resta de viquipedistes sembla que no en fan gaire cas. Només voldria dir-te, però, que pel teu missatges sembla que no hagis fet un cop d'ull al debat que ja hi havia previament. Dius que el sistema de diferenciació servirà per distingir els noms propis del que no ho són, però el fet és que això ja es feia abans mitjantçant les normes internes del Viccionari (pots veure els articles ja fets de wikt:alemany i wikt:alemanya). Justament una cosa que no tindrà sentit deixant que esdistingeixin majúscules i minúscules és que en una mateixa pàgina hi podran haver junts adverbis, preposicions, adjectius, substantius, pronoms, verbs, conjuncions i el que sigui mentre que s'escriguin iguals però que en canvi els nom propis (topònims, onomàstics) hauran d'anar en articles especials redactats especialment apartat. Dispensa'm que et clavi la tabarra. Potser ja ho havies llegit, però era per assegurar-me'n. Llull · (vostè dirà) 21:28, 30 jun 2006 (UTC)

Recapacitar[modifica]

Hola. M'agradaria que recapacitessis en la opinió que vas expressar en aquí. Llegeix-te els arguments i pensa en les molèsties que suposaria...--81.36.147.134 21:30, 30 jun 2006 (UTC)

Bots[modifica]

Hola! Hauries de donar la flag de bot a l'usuari de Viquipèdia Discussió:Bots#Request flag to BOT-Superzerocool.--SMP (missatges) 16:02, 3 jul 2006 (UTC)

Ups, perdó. És que a vegades em sento com a l'únic que vota per aquests pobrets bots... fa l'ullet.--SMP (missatges) 09:18, 4 jul 2006 (UTC)

Parrafada[modifica]

I? –Pasqual bústia 22:29, 5 jul 2006 (UTC)

A què venia allò dels insults, estic totalment desorientat! –Pasqual bústia 22:32, 5 jul 2006 (UTC)

Ah! crec que ja ho capte... –Pasqual bústia 22:33, 5 jul 2006 (UTC)

Ah! Llavors no és el que em pensava, gràcies de totes maneres, em potser útil per un afer que tinc pendent. –Pasqual bústia 22:35, 5 jul 2006 (UTC)

Robot[modifica]

Ok, gracias por el aviso :) Un saludo Yrithinnd 18:50, 6 jul 2006 (UTC)


Hauries de deixar de fer servir el model {{esborrany}} i fer servir d'altres més específics com en Estrella Be

Plàcid em pots ajudar ?[modifica]

Vaig escriure l'artícle : Miquel Pou Vicens i vaig amplià l'artícle sobre Elvis Presley . Crec que el meu error va esser possar una fotografia a l'article : Miquel Pou Vicens , que potser tenia copyright , però la vaig esborrar tot d'una . L'escrit està per esborrar i la informació sobre Elvis no apareix . Que puc fer? Gràcies .

www.las toa.cat[modifica]

L'usuari Cromelnordic està omplint la Viquipèdia d'enllaços cap al stoa.cat seu web. És un troll professional que argumenta qualsevol cosa encara que ja li ho hagen desmuntat amb anterioritat.

Després d'un temps d'estar explicant-li on es devia dirgir per conèixer les normes de la Viquipèdia i inclús explicar-li-les jo mateix a la seua pàgina d'usuari, amb tota la paciència del món i amb el tracte d'innocència que tothom mereix, segueix fent com si ningú s'hagués molestat en donar-li l'informació que necessita per comprendre el funcionament i la política dels enllaços.

També, quan li convé diu que no tornarà a parlar del tema, que no tornarà a posar més enllaços cap a lastoa.cat i que està sent una víctima a la que no se li respecta els seus drets, etc.

En una ocasió vaig editar una pàgina que no em deixava desar-la mentre figurara una adreça que era considerada SPAM. No sé si és cosa de demanar-ho als MediaWiki però crec que ja és hora que actuem sense cap mirament contra este usuari. –Pasqual bústia 16:19, 15 jul 2006 (UTC)

He decidit tirar en davant la meua proposta, ja que he trobat la manera de blocar eixe tipus d'SPAM. Voldria conéixer el teu parer sobre l'assumpte. Potser prefereixes mentenir-te neutre.
La solució és sol·licitar als administradors de MetaWiki que incloguen en la llista negra l'adreça de la web. De moment estic esperant una resposta d'un dels administradors que està actiu actualment per saber quin és el procediment. Seguiré informant, si ho vols. –Pasqual bústia 23:28, 17 jul 2006 (UTC)
LaStoa.cat ha sigut inclosa a la llista negra! –Pasqual bústia 19:51, 18 jul 2006 (UTC)

Juantxisme[modifica]

Encara que sembli que l'article sobre el juantxisme tenia un caire humorístic no era així (o com a mínim no ho pretenia). El mot s'utilitza molt a Reus i a la seva àrea d'influència i pots trobar molta gent que es defineix com a juantxi. A més, l'article lligava directament amb el de la CORI que sí que heu acceptat a la viquipèdia.

Has creat l'article Juan Eslava Galán sense cap categoria. Tots n'haurien de tenir sense excepcions.

Amenaces[modifica]

Company,

Escric aquest missatge a tots els administradors que conec per demanar que intercedeixin en aquest afer. Després que en Pasqual fes una petició formal d'inclusió de la pàgina web de La Stoa en una llista negra d'adreces blocades per spam, l'usuari Usuari:Cromelnordic, propietari de la web i principal artífex de l'spam de la seva web a la viquipèdia, escriu sistemàticament missatges d'amenaces a les discussions d'usuari d'en Pasqual i de mi, atès que vam ser els dos que li vam esborrar spam que posava (en realitat el meu pecat va ser fer-ho un sol cop). És impossible d'entaular cap mena de diàleg fluït. En Pasqual ho va intentar i va fracassar. Em sembla que aquest usuari ha estat prou avisat i, d'altra banda, coneixem prou bé els seus precedents a d'altres webs per demanar formalment el seu blocatge indefinit.

Moltes gràcies i fins aviat,

Vilallonga 14:55, 20 jul 2006 (UTC)

Escolta, Plàcid, ja hi ha hagut avisos abans del bloqueig? Sé que aquest usuari és difícil, però no crec que se'l pugui lbloquejar per ser un plom almenys sense creuar primer algun avís per a què pari. Llull · (vostè dirà) 17:40, 20 jul 2006 (UTC)
Se l'ha avisat algun cop (en recordo un), però ell ha blanquejat la seva pàgina de discussió. Vilallonga 17:46, 20 jul 2006 (UTC)
Recomane deixar-li les portes obertes, el seu llenguatge no és tan important com les possibles aportacions que puga fer en el futur. –Pasqual bústia 18:11, 20 jul 2006 (UTC)
Aquest individu ha deixat això aquesta tarda a la pàgina de discussió d'en Pasqual: "Vols que et dongui el que et mereixes, Vilallonga de la punyeta?? Si et penses que sóc un angelet de la caritat, estàs equivocat!!!". Sincerament, no m'ha fet gens de gràcia. Vilallonga 18:43, 20 jul 2006 (UTC)

Escuts[modifica]

Moltes gracies. Pel que em dius sembla que no hi hagi de haver cap problema, ja que es una obra propia meva. Per altra banda, pero, et vull recordar que no son els escuts municipals oficials, sino els historics conformes a la heraldica catalana que fa servir la GEC amb copyright. Es d'aixo d'on hi podria haver algun problema. No obstant i tal com t'he dit, al esser una obra meva (jo m'he dedicat a redibuixar-los vectorialment) no crec que s'hi pugui dir res. --67.93.255.126 (SMP) 19:56, 20 jul 2006 (UTC)

Plantilla d'estrelles[modifica]

Hola Plàcid! Veig que has estat creant plantilles per a estrelles, però suposo que ja saps que fa temps que existeix la plantilla {{Estrella}}, no? --Oersted (parlem-ne) 17:39, 27 jul 2006 (UTC)

No entenc què vols dir amb això de que importa dades, pel que veig al codi les dades les has de posar tu mateix, com a les altres plantilles (?) --Oersted (parlem-ne) 18:22, 27 jul 2006 (UTC)

Hola,

Estic fent les meues investigacions per poder lluitar contra eixe WoW. De moment m'he adonat que estan apareixent comptes dorments com és el cas de Stupids i Dabol-iu que ha aparegut després que foren blocat els comptes de LOL i Catalinopedia. He estat assessorant-me al canal de IRC de vandalisme de la Viquipèdia en anglès, més concretament a vandalism-en-wp amb AlienLifeForm,isnick. Li he preguntat com es podia obtenir la IP d'un usuari que es registra i m'ha dit que només ho pot fer un tipus d'usuari especial, els CheckUsers. I resulta que d'aixó no en tenim. No m'ho ha dit amb certesa però sembla ser que un buròcrata pot nomenar un checkuser, estaria bé que en nomenares un per a casos com el que t'he exposat.

De moment no podem fer més, realment sabem que no és efectiu blocar els seus comptes, però sí que se'ns revele les IPs. Seguiré buscant informació i formes de lluitar contra eixe vàndal malfeiner. –Pasqual bústia 22:36, 27 jul 2006 (UTC)

Bé, crec que tot el que m'has dit ho entenc, ho tinc en compte i ho sé de sobra, però es pot saber perquè et fiques tan ceremoniós i utilitzes frases sentencials sense abordar el tema pel que he intervingut?
La veritat que no t'entenc. I, parafrasejant a un bon usuari anònim, o no m'entens o no vols entendre'm.
Estic parlant de frenar al WoW o el seu imitador, ja que entén el català i en té coneixements ortogràfics. Estic parlant d'averiguar si els usuaris Stupids i Dabol-iu s'han registrat amb la mateixa IP que el LOL i Catalinopedia, i també si V^2 tenia la mateixa IP que V. Per tant parle de blocar eixos usuaris en cas de que foren de la mateixa IP ja que van confessar que eren WOW i han sigut blocats, i per tant donar part als de la wiki anglesa per que l'assumpte puga ser coordinat amb ells.
Pel que dius de revelar les IPs, llevat de la teua caricaturització, és clar que no seria gens ètic i que qui tinga el càrrec de checkuser haurà de ser una persona que realment s'haja guanyat la confiança dels altres usuaris, preferentment crec que hauria de ser un administrador que tinga el càrrec prou de temps i sàpia de què va tot aixó. Supose que en Joanjoc o Martorell donen la talla, i sincerament, a tu no te vist massa toquejant temes de programari.
En fi que la cosa no s'acaba ahí, perquè igual que Vilallonga sóc partidari que hi haja un altre buròcrata, per mi proposaria a Joanjoc, i en segon lloc a Martorell i també augmentaria el nombre d'administradors, com el Pepetps o el mateix Vilallonga que encara que estiga actiu només 8 mesos supera els requisits.
Es tracta d'augmentar les probabilitats i l'eficàcia dels administradors de torn.
Sé de sobra que la paciència és la millor arma. –Pasqual bústia 18:44, 28 jul 2006 (UTC)
M'has deixat de pedra amb aixó de la dimissió! Ets l'administrador més sensat, entregat i, com no, pacient que conec... Si n'estàs saturat desconecta-te'n per un temps, però tant com dimitir... –Pasqual bústia 19:21, 28 jul 2006 (UTC)
Potser tingues virtuds que en un altre de més tècnic no li les trobariem. –Pasqual bústia 19:22, 28 jul 2006 (UTC)
Creus que he de seguir endavant amb la meua batalleta o es trcta d'una paranoia que m'he montat jo a soles i és millor que ho deixe. Et promet que et faré cas. –Pasqual bústia 21:13, 28 jul 2006 (UTC)
Totes aquestes discussions sobre el vandalisme trobe que ho hauriem de centralitzar a Viquipèdia:Observatori del vandalisme, creant-hi un apartat per a discutir-hi. És un poc complicat seguir les discussions llegint entre diferents pàgines de discussió d'usuari.
Per altra banda, ¿no hem mirat a altres viquipèdies si hi han usuaris amb el mateix nom d'eixos vàndals? Si n'hi haguera, ¿per què no mirem quina solució hi han posat?. Segurament podriem aconseguir les IPs que utilitzen. Ja sé que tu, Plàcid, no n'ets gaire a favor de blocar IPs, i encara menys intervals d'IP. Però crec que és un mal menor que s'ha d'assumir, més val evitar que el vandalisme descoratge usuaris tan valuosos i tan lleials com tu. Un vàndal que gaudeix de prudències garantistes fot molt més mal al projecte que blocar els IPs d'una empresa d'un barri sencer per una setmana. Mai el bloqueig per IPs hauria de ser infinit. En qualsevol cas, almenys jo mire on són ubicades geogràficament les IPs per decidir la magnitud del bloqueig, de manera que com més lluny, més temps hi fique. El mínim, al meu judici, per a casos molt reiteratius i sistemàtics, és una setmana. Us enrecordeu del vàndal blavero que actuava per proxies? Ja no hi ha tornat, i totes les IPs que feia servir ja no estan blocades. --Joanot Martorell 00:50, 5 ag 2006 (UTC)

tema del bot[modifica]

Citació: El teu bot és un bot de Viquipèdia, o és un bot per usuaris del teléfon que volen visitar Viquipèdia? Dit d'una altra manera: t'he de posar enlloc la marca de bot? Plàcid Pérez Bru

No, només demanava per si es necessitava algun permís o alguna cosa per poder fer un bot que permetís consultar a la Viquipèdia amb MSN Messenger.AlbertSab 07:29, 29 jul 2006 (UTC)


---

Es un bot que permet buscar articles amb un programa de missatgeria instantània. Res d'editar, només per consultar.--Albertsab 10:34, 30 jul 2006 (UTC)

Olivenza[modifica]

A Olivenza (Badajoz) algú ha fet servir una plantilla obsoleta per demanar-ne eliminació. Sembla ser que l'anònim ha considerat que Olivença és en portuguès i s'ha d'eliminar la pàgina, no sé si és el nom tradicional català però el fet de que no tinga pàgina de destí fa de l'afer una cosa desgavellada. –Pasqual bústia 17:01, 1 ag 2006 (UTC)

Perdó, acabes de crear la pàgina, però en tot cas sent que és una ciutat espanyola (o és que hi ha un Badajoz a Portugal) no haria de ser en castellà, i pot ser que una redicrecció del nom portuguès al de Olivenza (Badajoz). –Pasqual bústia 17:03, 1 ag 2006 (UTC)
A més a més no podria ser simplement Olivenza, sense additius? –Pasqual bústia 17:10, 1 ag 2006 (UTC)

Voldria parlar amb tu. En privat, si no et fa res.[modifica]

Hola Plàcid.

Voldria parlar amb tu d'un tema. En privat, no en públic ni tant sols a la taberna.

Si t'interessa dedicar-me uns minuts, les meves direccions:

Email: webmestrelastoa@gmail.com Msn: webmestre@lastoa.com

Espero que t'hi animis i contactis amb mi. Salut!

--cromelnordic 13:16, 2 ag 2006 (UTC)

Hola Plàcid. Sóc en Bury.[modifica]

Em dirigeixo a tu pq tot just començo a barallar-me amb aquest món del Wiki i tot plegat, resulta prou senzill si tens temps. Aleshores, el motiu del meu escrit és per demanar-te un consell ràpid que de ben segur per a tu, no deu ser cap problema. Resulta, que nosaltres, Bury1000.com, som una petita productora/promotora musical de Bonmatí(Girona). Tenim una plana web prou treballada (ens sembla) "["http://www.bury1000.com"]", i voldríem apropar-nos molt més al nostre objectiu de fidelitzar amb els músics, i els medis de comunicació i entitats que en necesiten, és per això que hem pensat que el sistema wiki ens pot anar bé per a petites planes explicatives dels grups musicals, les entitats, els concerts, les gires, etc. Et convido a veure el "poc" treball que hem fet fins ara: "["https://www.bury1000.com/mediawiki"]". Ara si, el motiu en concret pel que em dirigeixo a tú, no es altre que el de consultar-te com ens ho hem de fer per a introduïr un arxiu flash a la capçalera de la nostra plana wiki, no sabem exactament com podem modificar aquesta part de la web, si es php, o bé es el css. L'arxiu en qüestió que volem afegir és aquest: "["http://www.bury1000.com/indexa.swf"]". T'agraïm per endavant el teu consell.

Gràcies i felicitats per la bona feina que esteu realitzant.

Benvolgut Plàcid. Hem rebut correctament la teva aportació a la nostra "tot-just-iniciada" web, per aixó m'agradaria agraïr-te aquest gest. Però no acabo de veure com puc introduïr enlloc de la imatge del logo (on hi hauria el logo de la Viquipedia), un .swf (que és la animació) allargat de 800px X 109px. L'espai ja l'he pogut distribuïr, però se m'esgoten les idees. Et faria res posar-te en contacte amb mi directament sisplau. El meu email, ja el deus tenir, m'acabo de registrar com a Bury. Gràcies per tot i perdona les molèsties que et pugui causar.

Donzella de Nuremberg[modifica]

La imatge:DonzelladeNuremberg.jpg dius que és de commons, però no l'he sabut trobar per posar-hi una llicència. --VRiullop (parlem-ne) 19:21, 11 ag 2006 (UTC)

demanen un bot!![modifica]

Com que no t'hi he vist i em sembla que ets l'únic que pot marcar bots et dic que l'Usuari:Hégésippe Cormier demana un bot flag per Usuari:Zyxwvut-Bot a Viquipèdia_Discussió:Bots. Només avisar-te d'això.

P.D.: El meu bot ja l'he tret de la llista per problemes amb el desenvolupament. Trigaré unes quantes setmanes (o mesos i tot) a tenir-lo enllestit. Albertsab (Tu diràs) 07:01, 13 ag 2006 (UTC)

Demanen un bot o un vot? Potser algú em pot informar? Potser em poso on no em demanen, però si això és un lloc públic... --cromelnordic 18:36, 13 ag 2006 (UTC)

Per que en lloc de xerrar tant no segueixes l'enllas de mes amunt on s'explica clarament que son els "bots" ? Sisplau, no cal que contestis si no es per dir alguna cosa amb contingut. Aixo es un lloc public, pero no forum de discussio. Xevi 19:23, 13 ag 2006 (UTC)
D'acord, Xevi, mil perdons, però no et passis, eh?? Tots cometem errors, o sigui que calma... --cromelnordic 14:04, 31 ag 2006 (UTC)

Zyxwvut-Bot[modifica]

Merci Plàcid, pour avoir accordé le statut de bot à Zyxwvut-Bot. smiley Hégésippe | ±Θ± 16:06, 14 ag 2006 (UTC)

Imatge[modifica]

Hola Plàcid :-) He trobat aquesta imatge teva Imatge:Escala2.PNG sense llicència, que li posaràs si et plau? Moltes gràcies. --Joanjoc (discussió) 20:41, 16 ag 2006 (UTC)

La Viquipèdia i el nom[modifica]

A suggeriment de'n Xevi he creat Viquipèdia:Nom de la Viquipèdia. Com a veterà en actiu m'agradaria que ho revisessis. --VRiullop (parlem-ne) 12:49, 24 ag 2006 (UTC)

No ho podem esborrar tot[modifica]

A què et refereixes, exactament? He fet alguna cosa malament? --VRiullop (parlem-ne) 15:56, 24 ag 2006 (UTC)

Hola Plàcid :-) A mi també m'ha sorprès el missatge... Fa dies que amb en Vriullop estem especialment actius, però de moment només esborrem imatges d'origen i llicència desconegudes, que prèviament hem substituït per altres d'origen i llicència conegudes (normalment de commons). Per exemple, a triangle he esborrat sis triangles sense llicència, però prèviament els he substituït pels equivalents a commons i inclús he afegit més imatges a l'article ([7]) . Les imatges per a les quals no trobem substitució, encara no les esborrem, sinó que hi pengem la plantilla {{Origen desconegut}}, i aquestes si que caldrà mirar-s'hi més, ja que si les esborrem els articles quedaran més pobres... --Joanjoc (discussió) 16:08, 24 ag 2006 (UTC)
Estic d'acord amb tu, que si els viquipedistes hi poséssim més cura, no hi tindríem tanta feina, però els humans som així ;-) Si de cas, per a fer el procés menys agressiu, després de substituir les imatges per les equivalents a commons hi penjaré el cartell de destrucció enlloc d'eliminar-les immediatament, així si cal repescar alguna imatge serà més fàcil... --Joanjoc (discussió) 16:23, 24 ag 2006 (UTC)

Per evitar malentesos, pots mirar-te Viquipèdia:Esborrar imatges? És un recull de criteris, a veure si hi estem d'acord.--VRiullop (parlem-ne) 20:11, 24 ag 2006 (UTC)

Bloqueig d pàgina d'usuari[modifica]

Hola Placid, podries bloquejar la meva pàgina d'usuari d'usuaris anònims per evitar vandalismes? Albertsab (Tu diràs -- Tu diràs Express) 13:43, 25 ag 2006 (UTC)

"La del pirata cojo"[modifica]

El mateix Sabina ha dit, múltiples cops, que no li importa el top-manta ni la pirateria.(Justament, el motiu de barallar-se amb Ramoncín) Malgrat tot, estic segur que la foto, ja que és d'una pàgina web seva (ja dic quina és, quan l'he carregada) no ens pot donar cap maldecap oficial. En tot cas, reconec que hi han fotos on està més guapo (també n'hi han on està més lleig)

I va arribar el Sabina

,a tots ens agrada cosa fina.

Malauradament la seva fotografia

,heu vista alguna de més bonica?

amb el doble nom

semblaria com un tomb

que fa quan llances la canica

després de prendre ratafia


addendum: el doble .jpg és una errada (l'arxiu inicial era j_sabina.jpg, me'n vaig adonar després)

Una abraçada per tots els viquipedistes. Accepto les decisions de la gent que porta més temps en aquesta gran iniciativa. Jo només sóc un "acabat d'arribar" --MIGUEL ANGEL FUENTES PEREZ 08:17, 27 ag 2006 (UTC)

Obtingut de "http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Pl%C3%83%C2%A0cid_P%C3%83%C2%A9rez_Bru/discussi%C3%B3_a_la_plana_d%27usuari" (què passa amb aquesta pàgina, serveix per enviar-te missatges, o bé, utilitzem aquesta on estem ara?)

Arxiu d'usuari[modifica]

Què fem amb Usuari:Plà cid Pérez Bru/discussió a la plana d'usuari? S'hauria de reanomenar com a subpàgina d'usuari. --VRiullop (parlem-ne) 09:21, 27 ag 2006 (UTC) PD És un títol tant estrany que no em surt l'enllaç. A veure ara [8] --VRiullop (parlem-ne) 09:25, 27 ag 2006 (UTC)

Foto Sabina[modifica]

foto extreta www.joaquinsabina.net , vés a la galeria de fotos. Crec que la foto no pot portar problema, perquè el mateix Sabina mai no ha tingut problemes amb copyrights. La llàstima es no conèixer el fotògraf de la foto . També podriem enviar-li un correu al Sabina, adjuntant-li ... lo queb hem fet de viquipèdia seu

Sobre les banderes[modifica]

Acabo de veure que a Discussió:FCB 1959-1960 parles més o menys del mateix que vaig dir a la taverna fa uns dies. A veure si traiem un estàndard comú. Salut! (ens tens intrigat amb aquesta pàgina que et va exasperar de tal forma que et va motivar a presentar la dimissió...)--Xtv (que dius que què?) 23:30, 29 ag 2006 (UTC)

Estic intrigat...[modifica]

Hola Plàcid :-) Arran de les teues intervencions a Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/2006/08#Uns_aprofitadots_o_compleix_la_GNU? estic ben intrigat (i crec que molts d'altres viquipedistes també...) Sembla que estiguis molest per una pàgina, però a quina pàgina et refereixes? --Joanjoc (discussió) 15:02, 30 ag 2006 (UTC)

TaulaMallorca[modifica]

Ja que veig que ets de Mallorca. Si tens ganes i temps, he pensat que podries col·laborar a TaulaMallorca. T'explic breument de què va. Es tracta d'omplir la major quantitat d'informació en referència als nuclis de població -municipis i entitats supramunicipals- de Mallorca (també de les Illes Balears) per poder ampliar els articles de cada lloc. Al final podem fer articles amb cada tipus d'informació recopilada.

Gràcies per l'atenció.

Rep una salutació cordial, --Josep_Arias_i_López (parlam?) 22:23, 31 ag 2006 (UTC)


  • Hola Plàcid, estic totalment disposat i engrescat a formar-ne part, de l'associació.--Josep_Arias_i_López (parlam?) 02:24, 2 set 2006 (UTC)

Foto sense llicència[modifica]

Hola Plàcid, vas penjar una foto Imatge:Neu.jpg sense especificar-ne la llicència. Podries donar-hi un cop d'ull? Gràcies!--Xtv (que dius que què?) 14:15, 14 set 2006 (UTC)

Vàndal in action[modifica]

Company,

Aquesta ip 83.33.24.76 està vandalitzant discussions, pàgines d'usuari i articles, com el que acabes d'esborrar. S'imposa un bloqueig... crec.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 20:36, 15 set 2006 (UTC)

Gràcies! Vilallonga · (digui digui) 20:39, 15 set 2006 (UTC)
Si encara corres per aquí et voldria demanar un favor. Com que estic de vacances i ara sóc a la viqui perquè a fora plou :(, no podré controlar si passa un vàndal per la meva pàgina (ja que és segur que tornarà). Em podries bloquejar a anònims per dues setmanes la meva pàgina d'usuari i la meva pàgina de discussió?
Moltes gràcies i fins aviat,
Vilallonga · (digui digui) 20:47, 15 set 2006 (UTC)
Ostres, en teoria no tindria res a veure, ja que un administrador també pot bloquejar pàgines d'usuari. En fi, suposo que els companys de la viquipèdia ja revertiran quan torni el vàndal. Gràcies, de totes maneres! Vilallonga · (digui digui) 21:09, 15 set 2006 (UTC)

IM Tau[modifica]

Bonjour...

apparement tu as laissé un message sur la page de discussion de Taureau (constellation) sur fr.wikipedia :

IM IM Tau 5,39 1,51 195 F2IV-V
  • De la W. francesa, no està a la W. anglesa
De Viquipèdia (catalan), il y a information sur cette etoile a la Wikipédia (français), pas a l'anglaise. Peut quelque wiki espliquer ça? Pérez 18 septembre 2006 à 05:59 (CEST)

En fait, IM Tau (sur fr:) et 44 Tau (sur en:) sont deux noms différents pour la même étoile. IM Tau correspond à la fr:Désignation d'étoiles variables, et 44 Tau correspond à la fr:désignation de Flamsteed. Tu peux aller voir par exemple ici.

Cordialement, stanlekub, depuis fr.wiki.

Aldebarà?[modifica]

Hola Plàcid, per què has canviat Aldebaran per Aldebarà? Aldebaran (i no pas Aldebarà) és tal com surt a la GREC i l'hauríem de seguir. Oersted (parlem-ne) 18:30, 23 set 2006 (UTC)

Perfecte, doncs. Oersted (parlem-ne) 22:00, 23 set 2006 (UTC)

Re:Privadesa[modifica]

Si no me fiques en el context no sé de que m'estàs parlant. –Pasqual · bústia 11:25, 24 set 2006 (UTC)

No estic d'acord amb el canvi que has fet de "privadesa" per "intimitat"; el Termcat defineix específicament "privadesa" dins de l'àmbit del dret com "Condició de les informacions que fan referència o pertanyen a una persona física o jurídica, segons la qual no poden fer-se públiques sense el consentiment de l'afectat", que és exactament el que es vol expressar aquí a la Viquipèdia. Si no us convenç "privadesa" utilitzeu "confidencialitat", però no "intimitat" que no es refereix específicament a una condició de les dades referents a una persona: les dades poden ser íntimes sense ser necessàriament privades o confidencials, poden ser íntimes i perfectament públiques. --Oersted (parlem-ne) 19:58, 24 set 2006 (UTC)
No entenia el que volies dir-me. Et suplicaria que no fores tan enigmàtic, si almenys m'haveres deixat un enllaç... Jo recordava vagament, o més bé, suposava que havia creat o participat en algun article amb la paraula privadesa com a tema principal, però m'era impossible recordar que fos concretament la pàgina de Viquipèdia:Política de privadesa.
No recorde exactament què vaig fer per traduir el títol, si vaig consultar el TermCat o no, però el que no em sembla bé és la teua actuació.
  1. Em deixes un missatge inintel·ligible (el canvi de nom de la pàgina el vaig fer fa un mes i vint dies),
  2. t'hi conteste com puc (encara no sabia a quin article o frase et referies),
  3. no em respons
  4. i actues pel teu compte.
I ara intervinc per dir-te que havia confiat en que havies reanomenat Viquipèdia:Política d'intimitat a Viquipèdia:Política privadesa per alguna raó concreta, com si fos un adjectiu i que constava al TermCat, pel que havia redirigit Viquipèdia:Política de privadesa a Viquipèdia:Política privadesa per evitar una doble redirecció. Crec que el nom correcte és amb la preposició de, Viquipèdia:Política de privadesa, si no tens cap objecció, esborra Viquipèdia:Política de privadesa per fer lloc a Viquipèdia:Política privadesa. –Pasqual · bústia 22:27, 24 set 2006 (UTC)
He demanat a la pàgina de discussió que algun administrador faja el canvi. Jo era el que et deia que la fórmula correcta és "Política de..." i amés a més, "política de privadesa" ja consta al peu de totes les pàgines on es pot llegir:
     Política de privadesa    Quant al projecte de Viquipèdia    Avís d'exempció de responsabilitat
–Pasqual · bústia 13:48, 25 set 2006 (UTC)

Viquipèdia:Petició de la marca de bot[modifica]

Em pots dir exactament com funciona aquesta plana i com ho he de fer? Albertbot 20:59, 25 set 2006 (UTC) (Contesta a Usuari_Discussió:Albertsab, gràcies)

Admin[modifica]

Hola, hauries de donar a en Pepetps la marca de administrador (plana de la votació · plana per fer-ho). --SMP (d·+) 13:05, 26 set 2006 (UTC)

Erwin85Bot[modifica]

Hi Plàcid Pérez Bru, a week ago I made a request for bot status on Viquipèdia Discussió:Bots, however there hasn't been a reply. Could you please have a look? Thanks, Erwin85 14:33, 26 set 2006 (UTC)

Nous admins i buros[modifica]

S'han acabat les votaciones per administradora de Barcelona i per buròcrates de Martorell i Joanjoc. VRiullop (parlem-ne) 12:31, 2 oct 2006 (UTC)

També l'Alonso per a administrador no buròcrata.--SMP (d·+) 15:55, 3 oct 2006 (UTC)
No sé si ja estàs al cas, però per demanar treure els drets a Albertbot he vist que es pot fer a m:Requests for permissions#Removal of access. Serà millor que ho demanis tu mateix. VRiullop (parlem-ne) 16:19, 3 oct 2006 (UTC)
He demanat a Albertsab que també ho pot fer ell mateix. Estarem al cas a veure qui ho demana primer. VRiullop (parlem-ne) 16:39, 3 oct 2006 (UTC)
Res, ja està solucionat m:User talk:Naconkantari#Bureaucrat mistake. Ara queda pendent donar d'alta a Barcelona i Alonso com a administradors, i a Martorell i Joanjoc com a buròcrates. A veure si et descarreguen de feina. VRiullop (parlem-ne) 16:58, 3 oct 2006 (UTC)

Proposta de modificació sobre la qualificació d'articles[modifica]

Hola, ara farà una setmana l'Martorell va proposar una reforma en quant a la valoració dels articles de qualitat de la nostra enciclopèdia, m'agradaria que miressis i opinessis a la plana de discussió per modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. Actualment hi ha nou opinions, i set estan a favor de la modificació. A veure si aconseguim a la fi augmentar els articles de qualitat de la nostra viquipèdia sense baixar el nivell d'aquests. --Baggio (missatges) 08:45, 8 oct 2006 (UTC)


Imatge[modifica]

Hola Plàcid :-) Hauries de donar un cop d'ull a la imatge; Imatge:Sóller1.JPG que com que fa temps que la vas pujar no té llicència. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 15:59, 16 oct 2006 (UTC)

Mira't també Imatge:Inca1.jpg. Quina llicència hi posem?--VRiullop (parlem-ne) 19:04, 10 nov 2006 (CET)[respon]
Una altra més Imatge:Inca3.jpg.--VRiullop (parlem-ne) 19:07, 10 nov 2006 (CET)[respon]

Please for bot flag for my bot. It's interwiki bot working on cs:, it does non-controversial automatic interwiki addiction, but his main domain is human assisted problematical interwiki (this operation is working on about 100 languages at same time, but maximal 10 pages per day).

This bot do standard interwiki addiction too, but only in the languages with bot flag.

Bot is based on pywikipedia. Already with bot status (24 languages): cs, eo, sl, pl, de, sr, hr, da, en, el, es, it, sk, sh, vec, ro, no, ... (see here Awaiting for bot: some more languages, e.g. fi, pt, ar, ja...

If you have any question, please write it to my discuss page JAnDbot 13:50, 18 oct 2006 (UTC) / JAn

Estadístiques[modifica]

Bones. Saps que ha passat amb les estadístiques de la viquipèdia catalana, l'enllaç que hi ha al portal ja no funciona.--Lohen11 14:51, 18 oct 2006 (UTC)

Quan puguis eh. Em refereixo a l'enllaç a :Estadístiques detallades sobre els articles, els usuaris, i la Viquipèdia, que surt al portal.--Lohen11 12:46, 25 oct 2006 (CEST)[respon]

Atlàntida[modifica]

Hola,

estic investigant les possibles connexions entre l'Atlàntida i Amèrica i les llengües ameríndies i el català.

He vist la nota de Pasqual (Mahican) del 20 de gener i et volia preguntar si vau arribar a alguna conclusió definitiva o vau trobar més referències de les que ell cita.

I si em podríeu posar en contacte.

Moltes gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Ivax (disc.contr.) –Pasqual · bústia 11:37, 29 oct 2006 (CET)[respon]

Huzzlet the bot[modifica]

Hello, this is m:User:PuzzletChung to request a bot flag in Catalan Wikipedia.

The purpose of the bot is to sort messed-up interwiki links like, for instance, the links from cogombre that I have fixed[9] - they linked to the article for broader classification, en:Cucumis, thus obstructing further automatic interwiki updates to take place.

The task cannot be done automatically, so I manually choose what do delete and what to keep. This is not a automatic bot, but rather an assistant of manual jobs. Its behavior could be arbitrary. Since it's all guided, the edit rate will be very slow - it should edit no more than around 5 articles per hour.

--Huzzlet the bot 08:48, 29 oct 2006 (CET)[respon]

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Letizia.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 19:31, 18 nov 2006 (CET)[respon]

No acabo de veure clara la llicència. A l'anglesa la tenien com a fair use i l'han esborrat [10] per falta d'informació. La mateixa imatge és a http://letizia-ortiz-news.newslib.com/ com a copyrighted i fair use, però no diu de qui són els drets d'autor. He estat buscant alguna imatge lliure. A la Casa Reial [11] en tenen tres que permeten descarregar-les amb un fitxer d'informació legal que diu "Este material gráfico puede ser libremente reproducido incluyendo una línea de crédito con el siguiente texto: "Casa de Su Majestad el Rey / Borja". Es podria utilitzar a commons com a commons:Template:Copyrighted free use provided that o aquí amb {{Atribució}}. --VRiullop (parlem-ne) 09:36, 20 nov 2006 (CET)[respon]
Jo mateix he fet webs personals penjant imatges amb copyright sense cap preocupació. A internet tot corre molt fàcilment. Ara bé, una entitat seriosa es cuida molt de buscar-se problemes. Crec que s'ha de ser prudent en dos sentits: per una banda buscar alternatives per evitar possibles problemes, i per altra banda no caure en la paranoia del copyright. En aquest cas podria passar com a domini públic pel que diu la font original i allà ells. Però davant del dubte i havent-hi una alternativa crec que és millor substituir-la. Ja m'encarrego de pujar-la i ja em diràs què et sembla. --VRiullop (parlem-ne) 16:55, 21 nov 2006 (CET) PD És a Image:Felipe Letizia i Elionor.jpg. --VRiullop (parlem-ne) 17:32, 21 nov 2006 (CET)[respon]

Llista de plantes cultivades a agricultura[modifica]

Estic buscant qui va escriure la llista de plantes cultivades a l'article agricultura per concretar amb quins criteris està feta. Pot ser que l'anònim que va fer la major part de la feina fossis tu?--Pere prlpz 17:22, 13 des 2006 (CET)[respon]

Ajuda[modifica]

Hola, perdona que no sepa escribir català, pero tengo un problema, uno con un usuario de ip, y otro con otro normal.

El problema esque se empeñan en borrar de toda mención a España, en estas páginas Província de Barcelona,Província de Girona,Comtat de Pallars Jussà,Història d'Andorra,Agramunt y eso violaría la neutralidad de wikipedia. aDemás el usuario de ip, me ha insultado en varias ocaciones (y yo a él nunca).11:53, 16 des 2006 (CET) ...

És un troll nacionalista, s'està negant a fer cas de les pàgines de discussió i del VP:LEC i altres normes d'estil posant categories redundants on apareix el nom d'Espanya havent-li explicat diverses vegades quina és la normativa. Com el clàssic troll que és a sobre es dedica a anar de víctima. 83.35.3.148 11:55, 16 des 2006 (CET)[respon]


Ajuda[modifica]

Hola Plàcid. Vaig intentar escriure una pàgina sobre Rivaldo en català però m'he equivocat (coses de ser un novato). Podràs esborrar-la? Gràcies.

Plàcid, aquesta és la pàgina [12]. Gràcies.

Jaumevb 15:23, 2 gen 2007 (CET)[respon]


No és que estigui equivocat, però vaig fer un copiar de la versió en castellà i ho vaig enganxar aquí. Prefereixo que algú més expert escrigui l'article quan vulgui. Gràcies.

[13]

Asteroides[modifica]

Hola Plàcid :-) He creat una macro (Viquipèdia:Macros) per a importar la taula de dades d'asteroides de la viqui anglesa ala catalana. N'he importades algunes a; 8 Flora, 9 Metis, 10 Hygiea, (11) Partènope... I m'agradaria que hi donessis un cop d'ull, ja que no sóc cap expert en asteroides... Si hi veus qualsevol cosa a millorar m'ho dius, ara que encara hi han poques taules importades... Gràcies :-) --Joanjoc (discussió) 13:04, 14 gen 2007 (CET)[respon]

Alshain / Alxain[modifica]

Hola Plàcid! Acabo de buscar-ho a la GEC i hi apareix com a Alshain. Aquest matí l'havia posat com a Alxain pensant que seria la forma catalana estàndard, però ja veus que a la GEC li diuen Alshain. Ara ho canviaré.

Per cert, que finalment, després de moltes voltes i discussions, ja tenim una guia d'estil per anomenar articles d'astronomia: Viquipèdia:Anomenar pàgines/Astronomia. --Oersted (parlem-ne) 21:41, 24 gen 2007 (CET)[respon]

No entenc què vols dir exactament. Ja hi ha nom vulgar en català: Alshain (o Alxain, si vols). Potser no és vulgar en el sentit de conegut per tothom, però és igual que Aldebaran, Spica, Fomalhaut, Capella, Achernar, Alnitak, Alpheratz i tantíssimes altres. No hi ha noms vulgars d'estrelles pròpiament catalans (ni castellans, ni francesos, ni anglesos, ni res), perquè tots són adaptacions del seu nom vulgar àrab-llatinitzat o grec-llatinitzat, abans que es generalitzessin els catàlegs estelars sistemàtics. En quan es va sistematitzar la nomenclatura astronòmica els vells noms (que inicialment no eren vulgars, sinó cultes) van quedar relegats a noms vulgars, ja que eren "els de tota la vida".
D'altra banda el que em preguntes està respost a la guia d'estil: "Quan no es tingui un nom tradicional, o sigui més coneguda i habitual la denominació de Bayer, s'utilitzarà aquesta. Per exemple, Alfa Centauri, amb redirecció des d'α Centauri (tenint present que el programari passarà a majúscula la primera lletra)". --Oersted (parlem-ne) 22:04, 24 gen 2007 (CET)[respon]
Evidentment, si creus que és més habitual el nom de Bayer beta Aquilae que el nom Alshain, ho canviem i deixem com a article principal beta Aquilae amb redireccions des dels altres. --Oersted (parlem-ne) 23:22, 24 gen 2007 (CET)[respon]
Doncs potser li podríem preguntar a l'Enric que em va ajudar a l'hora de fer la guia d'estil en les qüestions de transcripció de noms d'origen no llatí, a veure què en pensa... segur que disposa de més recursos lingüístics. --Oersted (parlem-ne) 23:59, 24 gen 2007 (CET)[respon]

Viquipèdia:Projecte d'una associació sense lucre[modifica]

Pots explicar que es aixo del Viquipèdia:Projecte d'una associació sense lucre ? Xevi 21:57, 12 febr 2007 (CET)

Walden 69[modifica]

Com ets l'únic administrador present, t'ho dic a tu. Començo a estar-ne tip d'aquells usuaris que llencen la pedra i amaguen la mà, tot fent anotacions a les pàgines de discussió sense identificar-se o bé proposant l'anul·lació de pàgines sense registrar-se. Jo sempre dono la cara i m'agrada que els altres facin el mateix. Si no puc identificar a l'autor de la proposta, no sé que cony vol. No sóc dels que li agrada queixar-se, però sembla que algú es dedica sistemàticament a qüestionar la meva tasca. I consti que accepto les crítiques, sempre i quan m'expliquin la raó i el crític s'identifiqui. Gràcies Walden69 18:56, 17 febr 2007 (CET)

Des de quan algú que no està registrat s'atreveix a amenaçar amb esborrar una pàgina o plantilla pel seu compte sense donar gaires raons i sense consens. Es veu que té una dèria especial per la plantilal que he creat per a les nacions o pobles finoúgrics. I encara m'ha acusat de no se què més, d'haver-lo insultat (!!!). Si una cosa està insultant és la meva intel·ligència. Walden69 19:58, 17 febr 2007 (CET) Tu creus que això és tol·lerable ? = Plantilla Discussió:Nacionsugrofinese‎s 19:30 . . (+1.000) . . 88.19.138.64 (Discussió) (si no hi ha més debat eliminaré la plantilla)

Nous bots[modifica]

Hola Plàcid,

A la pàgina de discussió dels bots (Viquipèdia Discussió:Bots) hi ha dues noves propostes de bots, una de les quals és la meva. Com que crec que no tens aquesta pàgina a les de seguiment, i com que ja portem 4 dies esperant i 4 vots a favor, m'agradaria que hi donessis un cop d'ull per aprovar-los si ho creus convenient.--Iradigalesc (discussions · +) 23:59, 21 febr 2007 (CET)

Ja ens ha fet bot en Martorell. El que vull és tenir un bot per utilitzar l'AWB sense que això afecti als canvis recents.--Iradigalesc (discussions · +) 17:45, 24 febr 2007 (CET)
Cap dels bots actuals hi apareix, a més, si el bot va bé, pot fer centenars de canvis per minut que taparien els canvis d'altres vàndals més perillosos i si no anés bé, es poden veure els seus canvis marcant l'opció mostrar bots en els canvis recents. Em parles com si no sabessis què és un bot.--Iradigalesc (discussions · +) 18:34, 24 febr 2007 (CET)
Em sembla que t'has pensat que qui volia que fos bot era el meu usuari (Iradigalesc) perquè hi havia una redirecció del meu bot (Iradigalesc Bot) cap a la meva pàgina d'usuari. Ara ho he canviat i sembla que està més clar.
Perdona per les confusions!--Iradigalesc (discussions · +) 18:52, 24 febr 2007 (CET)


Pàgines orfes[modifica]

No sé on enllaçar aquests articles que vareu crear: Gog, SClgen

Jordi Coll Costa 13:58, 12 març 2007 (CET)[respon]

Al crear un article, cal comprovar a l'enllaç de l'esquerra "El que enllaça ací" que no estàs creant una pàgina orfe. Si cap pàgina enllaça a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
La qualitat d'una viquipèdia es pot mesurar per la quantitat d'articles orfes. Això funciona per enllaços interns relacionats. Si a una pàgina no s'hi pot arribar des de cap enllaç, fa poc servei.
Un article orfe no té res a veure amb les categories, sino en que cap altre article hi enllaça. Ara mateix els teus articles ja estan desorfanats, perqué figuren hipertextualitzats a la teva pàgina de discussió.
De totes maneres no us hi capfiqueu. --Jordi Coll Costa 09:48, 14 març 2007 (CET)[respon]

Comiat[modifica]

Companys,

Després d'un breu retorn del treball viquipèdic, he pogut comprovar que hi ha tot un seguit de personatges que floten per ací que trenquen l'harmonia d'antany. Malauradament, m'hi he vist embolic i ja no vull continuar en aquestes condicions. Segurament, el fet de no usar l'anonimat hi influeix. Ara prefereixo de deixar-ho refredar tot i, si s'escau, tornar de manera anònima com aquests personatges tristos que omplen cada cop més la nostra viquipèdia. Amb tot, queden les bones estones i els grans moments en els quals la viquipèdia era una "entranyable anarquia d'amics". Gràcies per tot el que feu i per tota l'ajuda i bona amistat que m'heu donat aquest temps.

A reveure,

Vilallonga 81.38.208.204 18:16, 25 març 2007 (CEST)[respon]

Nous administradors[modifica]

Hauries d'anar tancant la nova candidatura a administrador de Viquipèdia:Candidatura a administrador.--Iradigalesc (discussions · +) 13:10, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Malalt[modifica]

Com que sé que un viquiaddicte no pot deixar de mirar de tant en tant encara que estigui malalt, només te volia dir que esper que pronte te posis bo i que no sigui res. Salut! --VRiullop (parlem-ne) 16:20, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Ànims i sigues un bon pacient, en la malantia també hi ha lloc per la felicitat. Jordi Coll Costa 17:40, 13 abr 2007 (CEST)[respon]
Plàcid, et trobem a faltar! Espero que et recuperis aviat... hahaha --Xtv (que dius que què?) 18:01, 7 maig 2007 (CEST)[respon]
Et desitjo que et recuperis el més aviat possible i poder compartir amb tu els bons moments hahaha de la viquipèdia. Ànims i salut.--Lohen11 10:43, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Sol dir[modifica]

He intentat acabar la Llista d'estrelles d'Ara, però no vec el que falta fer! Estaria bé que el acabasesis

Què hi trobes?[modifica]

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)[respon]

L'infornauta[modifica]

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 19:55, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

L'infornauta[modifica]

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 19:56, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

No sé si estàs prou bé com per discutir alguns canvis proposats a VP:PA#Plàcid Pérez Bru sobre la teva pàgina d'usuari, però per si de cas t'ho dic. Espero que et recuperis. Salut!--Iradigalesc (discussions) 01:02, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

No et preocupis, ja està arreglat. He reanomenat algunes subpàgines i he modificat els enllaços de la teva pàgina d'usuari. Cuidat. --VRiullop (parlem-ne) 17:30, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Llibertari[modifica]

Hola, sóc nou i no sé ben bé com o a qui dirigir-me. La meva idea o proposta és si seria factible i com s'hauria de fer per dur a terme un Viquiprojecte sobre tots aquells aspectes, pensaments, ideologies, que englobarien l'anarquisme o el pensament llibertari. Més o menys com el "Proyecto Acracia" de la Wikipedia castellana. Crec que seria un projecte que interessaria a moltissimes persones i que seria molt interessant donat la tradició historica de l'anarquisme a Catalunya i com en el nostre país hi ha tingut força rellevància.

Merci, esperant alguna resposta, Dani.

Estic fent campanya[modifica]

Hola Plàcid_Pérez_Bru,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 00:22, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Plàcid_Pérez_Bru,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:50, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:02, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:33, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Retorn[modifica]

Ei! Va tot bé? Em tenies preocupat tant de temps sense notícies. --V.Riullop (parlem-ne) 21:25, 14 ag 2007 (CEST)

M'alegra que hagis tornat, això vol dir que et trobes bé.--Lohen11 17:57, 15 ag 2007 (CEST)
M'alegra veure't altre cop per aquí. Ens tenies a tots preocupats... Que continuïs millorant!--Xtv (que dius que què?) 20:09, 16 ag 2007 (CEST)

Parlar per la ràdio demà al matí[modifica]

Si hi ets, passat per Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/Recent#Parlar_per_la_r.C3.A0dio_dem.C3.A0_al_mat.C3.AD. Gràcies.--Pere prlpz 21:56, 17 ag 2007 (CEST)

Please change my name[modifica]

Please change my name from Edmundkh to EdmundEzekielMahmudIsa, and then leave me a message in English Wikipedia. Thank you! --Edmundkh 10:21, 18 ag 2007 (CEST)

D'acord[modifica]

D'acord acabaré la tasca que he començat amb la llista d'Andròmeda. Coronellian 15:38, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Punt dels milers[modifica]

Hola :-) Si, he fet a Usuari:Joanjoc/formatnum una pàgina temporal explicant el problema per a poder-lo explicar als de Mediawiki, ja que crec que caldrà ajuda d'un programador que ho solucioni. Estic en procés de crear una incidència a http://bugzilla.wikimedia.org/ No sé si se't acut alguna altra idea...? --Joanjoc (discussió) 18:18, 1 set 2007 (CEST)[respon]

Particules elementals i puntuals[modifica]

Tens raó, estava orfenant partícula i he vist que potser m'estava embolicant amb el que dius i he parat, no sé si he fet gaires errors com aquest, si vols reverteixo tos els dubtosos. --Jordicollcosta (discussió) 21:11, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Has intervingut a l'article Comte Estruc desfent els canvis que havien fixat altres viquipedistes després d'eliminar per exemple tota la bibliografia falsa que havia portat l'usuari que havia insultat tota la Viquipèdia i amenaçat a portar-la als tribunals i que tenia dos blogs (abans que fossin censurats) per insultar els viquipedistes per no deixar-li fer el que li donava la gana. El creador de l'article era un troll que va ser frenat per altres viquipedistes i no se sap per què, sense intervenir a la pàgina de discussió, has fet una gran reversió sense sentit que es carregava la feian de neteja d'altres usuaris. 83.49.224.80 07:46, 6 set 2007 (CEST)[respon]

Un anònim no pot fer una reversió tal de text, però ja t'he explicat que la bibliografia que va posar és falsa i inventada per ell per fer veure que hi ha molts llibres que parlen del comte Estruc i així poder-se quedar l'article en la Viquipèdia. El problema és que ell mateix va admetre que la seva novel·la va ser el primer llibre de tots que parlava del comte i que mai ningú n'havia parlat abans. Va quedar tan clar que l'havíem enxampat que va començar a fer escàndols criticant als altres usuaris i insultant-los des de blocs i amenaçant tota l'estona amb anar als tribunals. Hauries de pensar en revertir-ho tu per deixar clar que no hi ha una guerra d'edicions i deixar-ho com estava després que altres usuaris en fessin neteja. 88.19.137.152 07:35, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Ona de xoc[modifica]

Hola! M'he permès retocar l'article tot i que encara tens la marca d'inacabat. Com ja has dit a la taverna, l'original és incomprensible. He intentat que tingués una mica de sentit físic tot plegat, però no sé si val la pena seguir traduint de la versió castellana. --Oersted (parlem-ne) 23:12, 18 set 2007 (CEST)[respon]

Qualitat d'una viquipèdia[modifica]

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:23, 12 oct 2007 (CEST)[respon]

Avís de proposta d'esborrat[modifica]

Proposta d'esborrat de la pàgina Cantant Pop[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Cantant Pop», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.el comentari anterior sense signar és fet per Paucabot (disc.contr.) 16:26, 27 oct 2007 (CEST)[respon]

VriuBot[modifica]

Ara que et veig en línia, podries resoldre Viquipèdia:Petició de marca de bot#VriuBot? No vull fer-ho jo mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 20:48, 30 nov 2007 (CET)[respon]

Hi Plàcid! You are a « bureaucrat» at « WP:ca: » . Can you please rename my account clicking here. Thanks in advance! Best regards
Gangleri m: Th · T · email me08:21, 5 des 2007 (CET)[respon]

Thanks a lot! Best regards
·‎Gangleri·m: Th·email me·06:33, 12 des 2007 (CET)[respon]

There is a misunderstanding. All users that want to close Lombard Wikipedia, don't do that because they hate the languages spoken in Lombardy and because they want they were killed. They don't say Lombard languages don't exist. They say that 1) there isn't an olny Lombard language; 2) the present running of Lombard Wikipedia is wrong and false; 3) They uses an invented language, that is nor Western Lombard nor Eastern Lombard, but an invented language, without any relationship with literature. All these users want to sustain Lombard languages. Giving the crown of glossopoesy to Clamengh and to his two/three alterego, you condemn Lombard languages to death. ---Codice1000


Plàcid, portes molt de temps a la Viquipèdia i hauries de saber ja que no es posen categories de d'història als articles de persones per motius de neutralitat i que les categories que estàs posant les ha posat un nou per error fa quatre dies quan mai havien estat. 80.31.235.222 (discussió) 23:21, 17 des 2007 (CET)[respon]

M'estranya que digues no saber-ho, per què mentre les categories de la Viquipèdia en anglès estan plenes d'articles de persones, les de la versió en català no (busca i veuràs) ja que les persones no estan classificades per èpoques. No es considera neutral posar unes persones classificades en una època i altres no. Si t'hi fixes, abans de la teua intervenció, en l'article del Jaume el Conqueridor només hi havia categories de títols nobiliaris i d'un ofici, i la teua intervenció ha trencat la uniformitat. Tampoc tenia la categoria de "edat mitjana a Catalunya" que podria haver tingut si poséssim persones en categories d'història. Si mires els articles de Jolle (que n'hi ha dotzenes de milers) els classifica per càrrecs ((militars romans, per exemple), però no per guerres. 80.31.235.222 (discussió) 23:32, 17 des 2007 (CET)[respon]
"militars" és ofici i "romans" gentilici. Encaixa amb el que deia i ho saps. La manera de fer neutral categories de l'estil és posant "militars catalans de la conquesta de Mallorca" o coses paregudes. Però no enllaçar directament en categoria d'història. 80.31.235.222 (discussió) 07:24, 18 des 2007 (CET)[respon]

Millora[modifica]

Pel teu ritme d'edicions entenc que has millorat. M'alegra molt.--Lohen11 (discussió) 23:16, 18 des 2007 (CET)[respon]

Estrella binària[modifica]

Si afegeixes el teu vot a l'article Estrella binària, ja podrà ser considerat AdQ. Ara hi ha nou vots. Vas fer una bona tria en traduir-lo; articles com aquest són bons referents per a la viquipèdia. Enhorabona... i bones festes.--Peer (discussió) 10:09, 20 des 2007 (CET)[respon]

Malmercat Egrino[modifica]

Soc nou en aquest assumpte d'editar a la wikipedia. He intentat penjar informació sobre el meu poble: Malmercat i sobre la nissaga dels Copons a Catalunya, temes dels quals estic bastant ben informat. Un administrador que es diu lohen11 es dedica a impedir que ho faci sota excuses diverses (que copio de una web, que tinc algun interès ocult en que la meva web figuri a diverses entrades de l'enciclopèdia, copy right, etc. ) La web en qüestió és de factura pròpia i tot el contingut extern incorporat està perfectament referenciat. M'ha tret de polleguera i ho sento per si m'he passat però penso que el lohen s'ha extralimitat en les seves funcions d’administrador amb avisos de bloqueig i jo que se més. Amb ell ( lohen )no hi vull tractar més, el deixo per impossible. Si el principi de que la criatura que és la wikipedia creixi sola amb la cura dels administradors, buròcrates, etc.. cal que aquests sàpiguen destriar la gent de bona fe que vol aportar alguna cosa útil. Amenaces indiscriminades de bloqueig penso que són o s'ha convertit en massa recurrents per part d'aquest administrador. Signat: Edaurdel comentari anterior sense signar és fet per Egrino (disc.contr.) 11:36, 22 des 2007 (CET)[respon]

Malmercat i elsCopons[modifica]

He rebut la contesta

Merci
Es encoratjadora

Potser en un altre moment ho tornarè a intentar --Egrino (discussió) 22:05, 23 des 2007 (CET)[respon]

egrino[modifica]

Bull eidtar una pàgina que es titularia: Els Copons de Malmercat Els contingut podria ser aquest: Senyors del castell de Malmercat i del castell de Glorieta; jurisdicció civil i criminal (disposa de cúria i presó al castell de Malmercat, anomena els batlles) dels pobles de Malmercat (59) ,(més la masia de Copons, mola de gra al riu del Cantó/Saverneda i hostal de Casovall, sota Montardit) Glorieta i Montesclado (84); Eren Carlans de quatre pobles (delme de gra i delme de sang) :Tornafort (70), Saverneda (7), Embonuy (?) i Montenartró (57). (el nombre d'habitants correspon a un cens de 1718). Per l'herència dels Cordelles de Barcelona, senyors jurisdiccionals de Castellnou de Bages i de Mura (plet per la possessió d'un molí fariner), i patró del Col·legi Cordelles. De Miquel de Cordelles van heretar un mas (el mas Anglada) a Maçanet amb una casa a la plaça d'aquesta vila. També són propietaris del mas Cordelles, a Cerdanyola i terres en aquest terme.

Castellnou de Bages és un petit municipi a 4 km al nord de St. Pedor. Hi ha una torre cilíndrica que és documenta des de l'any 972 amb el nom de Castell Buc. Cap a l'any 1020 passaria a rebre l'actual de Castellnou. Aquesta torre, possiblement la del Homenatge, bastant deteriorada, es conserva junt a les restes de murs i fossar. També hi ha una església romànica. Al cens de Floridablanca de 1786 constava de 206 habitants (solters: barons 53, dones 71; casats: 31 i 31; viudos: 6 i 14) Hi havia 1 capellà i 1 tinent de capellà, 31 pagesos, 32 jornalers i 5 criats.

Títols i càrrecs: Un President de la Generalitat , Barons de Malmercat, Marquesos de Malmercat i Marquesos de Mura, Diputats de la Generalitat, Oïdors de la Real Audiència, Abats i altres càrrecs eclesiàstics.

Enllaços externs: El Castell de Malmercat

Treball de Recerca[modifica]

Hola! Sóc KRLS i estic fent un treball d’investigació per descobrir quins són els indicadors que determinen la qualitat d’una Viquipèdia. Per a poder arribar a determinar-los necessitaria que tu com a viquipedista experimentat contestis a aquesta enquesta (aquí)., així tindria la opinió d’una part de la comunitat sobre els indicadors que he marcat i potser sobre alguns que podria haver oblidat. No caldrà que perdis gaire temps, en 5 minuts ho pots tenir fet. Desitjaria tenir-ho abans de l’1 de gener.

La enquesta: aquí. --KRLS , 16:33, 24 des 2007 (CET)[respon]

Translation?[modifica]

Hola Plàcid Pérez Bru, are you available to translate this into Catalan? Thanks! :-) Cbrown1023 (discussió) 06:59, 29 des 2007 (CET)[respon]

Hey, did you get a chance to translate it? Cbrown1023 (discussió) 02:09, 31 des 2007 (CET)[respon]

Big Bang[modifica]

Com ho veus de donar un cop de mà amb la traducció de l'article del Big Bang que és un AdQ a la wiqui anglesa (i a altres wiquis, com l'espanyola)? És molt complet però molt tècnic. Rep una salutació cordial.--Peer (discussió) 20:31, 29 des 2007 (CET)[respon]

Gràcies.--Peer (discussió) 20:54, 29 des 2007 (CET)[respon]
En la pàgina de discussió que intentaves reflectir? Que no hauria d'estar aquesta secció d'interpretacions? Jo crec que és rellevant. O creus que hauriem d'afegir textos per constatar que el que poso es cert. --KRLS , 23:59, 8 gen 2008 (CET)[respon]
Com estàs desenvolupant un dels article dels 100 t'he afegit a la llista dels col·laboradors que hi ha a la part superior de la pàgina.--Peer (discussió) 08:33, 9 gen 2008 (CET)[respon]
Així que creus que el text afegit no es adient en el article? Estic d'acord que no s'hagin de mesclar, però no deixa de ser uan realitat que l'església s'atribueixi el: "Com ja deiem nosaltres el big bang ho confirma... k Déu"... doncs això... borrem l'apartat o creem un apartat de "Suposicions o com t'agradaria arreglar-ho"el comentari anterior sense signar és fet per KRLS (disc.contr.) 11:15, 9 gen 2008 (CET)[respon]
Veient els teus coneixements de francés crec jo que estaria bé posar el apartat de Crítiques de la teoria per part dels científics que té en el article francésel comentari anterior sense signar és fet per KRLS (disc.contr.) 11:25, 9 gen 2008 (CET)[respon]
Plàcid. Com veus que va quedant l'article? Estem arribant al final del seu desenvolupament? Creus que hi falta alguna cosa?--Peer (discussió) 11:08, 17 feb 2008 (CET)[respon]

Dia dels Innocents[modifica]

No, per descomptat, ja hi jugava. Em feia falta una mica de broma després del merder dels titelles... --SMP​·d​·+ 11:50, 31 des 2007 (CET)[respon]

Re: La Plana de donacions de Meta[modifica]

Són dos detallets, unes cometes i una esa. Ho pots veure amb els diff: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquip%C3%A8dia%3ALa_taverna%2FArxius%2FNovetats%2FRecent&diff=1761206&oldid=1760988. --V.Riullop (parlem-ne) 12:13, 1 gen 2008 (CET)[respon]

qualsevol...[modifica]

Les reflexions que em fas sobre qui pot escriure, són per algun article infumable que hagi fet? Indica'm on és i el miraré de corregir --barcelona (discussió) 12:47, 9 gen 2008 (CET)[respon]

hola, és justament perquè està fent un treball sobre el tema i volia fonts de diverses opinions, ja sé que demanem uns mínims, només faltaria! Gràcies però pels comentaris --barcelona (discussió) 22:22, 10 gen 2008 (CET)[respon]

Quina carrera tens?[modifica]

Quina carrera t'has tret, la d'astronomia o la física? o encara estàs estudiant-la.--KRLS , 17:27, 15 gen 2008 (CET)[respon]

Com escrivies tant articles d'astres. I sembla tenir molts coneixements científics!--KRLS , 21:20, 15 gen 2008 (CET)[respon]

Deo Volente[modifica]

Hi Plàcid Pérez Bru, my name Mikhailov Kusserow. Plàcid Pérez Bru, may I know what is Jehovah's Witnesses Legal Instrument in your country?

In USA :

  • Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania
  • Watchtower Bible and Tract Society of New York, Incorporated
  • International Bible Students Associations

In Britain :

  • International Bible Students Association
  • The Kingdom Hall Trust, London
  • Watch Tower Bible and Tract Society of Britain

In Germany :

  • Wachtturm Bibel- und Traktat-Gesellschaft der Zeugen Jehovas, e.V., Selters/Taunus
  • Religionsgemeinschaft der Zeugen Jehovas in Deutschland, KdÖR

But, Can you tell me in English? Thanks. Mikhailov Kusserow (discussió) 05:53, 23 gen 2008 (CET)[respon]

Historial de revisions de Contribució dels defectes topològics a la densitat de l'Univers[modifica]

Hola! Crec que com a creador que n'ets de l'article Contribució dels defectes topològics a la densitat de l'Univers calia dir-te que s'ha proposat d'esborrar-lo, i em sembla que no s'ha fet. --Loupeter (discussió) 19:35, 8 feb 2008 (CET)[respon]

Em descoloques, a k et refereixes amb el meu comentari, de kin comentair parlem. Si he dit algu segur que tens raó tu ja que tuens més coneixements de la teoria del big bang de les que pugui tenir jo.--KRLS , 10:38, 19 feb 2008 (CET)[respon]

Plàcid. Veig que acabes de treure la plantilla de inacabat. Aquest cap de setmana en faré una revisió; traduiré algun altre enllaç vermell i si et sembla el posem en avaluació.--Peer (discussió) 20:06, 7 març 2008 (CET)[respon]

Viquipèdia a les Illes[modifica]

Hola Plàcid, som en Pau, l'altre administrador mallorquí. M'agradaria consultar-te un projecte que tenc per intentar augmentar el número d'articles de les Illes a la Viquipèdia. Diga'm coses. Pau Cabot · Discussió 11:17, 22 març 2008 (CET)[respon]

Me podries enviar un correu electrònic i en xerram? No te l'he pogut enviar perquè el tens deshabilitat ... Pau Cabot · Discussió 10:57, 24 març 2008 (CET)[respon]

Lliura (constel·lació)[modifica]

He vist que vas crear l'article Lliura (constel·lació); a la pàgina de discussió hi ha alguns usuaris perplexos pel nom, ja que sempre s'ha sentit "Balança" en català o "Libra" en llatí. Jo he buscat pel Google, i hi ha poques pàgines que utilitzin "Lliura", i no mereixen gaire confiança.

Crec que valdria la pena que l'article principal s'anomenés Balança (constel·lació) i deixar els altres com a redireccions. Hi tens algun inconvenient? Algun motiu de pes per preferir "Lliura"? Els canvis pertinents els puc fer jo; ja n'he canviat algun altre i ho tinc per mà. --Jout (discussió) 15:30, 1 abr 2008 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Corvus[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Corvus», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (pm!) 00:46, 11 abr 2008 (CEST)[respon]

Request[modifica]

Hi, I'm the true Brunoy Anastasiya Seryozhenko, and I want to make a request for usurpation of an account; I'm a Wikian, and I left Wikimedia Foundation since two months ago, (see my userpage on Wikia, and see all of my true accounts in wikis in my Matrix on there) but few days ago I discovered this fake account using my username; the username that I'm using now is an old username, and to avoid confusions between my true account with this "impostor account", I make this request for usurpation; if he could be accept, thanks (sorry for I write in english, but I don't understand catalan). --Brunoy Bruyanovich Bruyanov (discussió) (the true "Brunoy Anastasiya Seryozhenko") 02:59, 30 abr 2008 (CEST)[respon]

The count registered in this wikipedia as "Brunoy Anastasiya Seryozhenko" is not mine, and the count what I am using to speak with you now is an old username what I had; since you can see in liks above "Brunoy Anastasiya Seryozhenko" are the username what I generally use in sites that use the software MediaWiki, so, I would not register myself here with the Username "Brunoy Bruyanovich Bruyanov" if I knew that someone usurped mine frequently username; as I already said, I hardly want to avoid what vandalisms in this wikipedia done by someone what I am not could damage me, therefore I ask for the usurpation; if is possible to do it, I am really grateful; thanks. --Brunoy Bruyanovich Bruyanov (discussió) 03:57, 1 maig 2008 (CEST)[respon]

Plàcid, quan rebis alguna petició d'aquestes, dirigeix-los a Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari per tenir un registre centralitzat. --V.Riullop (parlem-ne) 11:10, 12 maig 2008 (CEST)[respon]

En aquest cas el compte Brunoy Anastasiya Seryozhenko sí que el tenim registrat [15]. Com que no té cap contribució, sí que es possible "usurpar-lo". A Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari/Usurpació vaig posar les instruccions, copiades en part de l'anglesa. A més, és un nom que és improbable que es repeteixi i segurament està registrat de mala fe. Ja insistiré a la seva pàgina de meta perquè faci una petició formal a Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari. Allà ja es generen els enllaços necessaris per fer les comprovacions i per fer-ho fàcil.--V.Riullop (parlem-ne) 11:03, 16 maig 2008 (CEST)[respon]

Wikimedia España[modifica]

Hola. Quisiera saber cómo va el asunto Wikimedia-España donde se gestó parece muerto y la lista de mail allí indicada también. Y creo que es importante que siga adelante. Gracias por cualquier información. Dime también si sigues interesado en el tema. Gaianauta (discussió) 12:30, 22 maig 2008 (CEST)[respon]

Perdona la insistència, no sé si estàs a la llista de meta.WM, que s'està movent força, però estic intentant enllestir la qüestió dels estatuts i necessitaria algun consell de ta part. es:Usuario:gaianauta

Viquipèdia parlada[modifica]

Com que vas participar a la discussió et volia demanar si vols opinar sobre això. Dispensa la molèstia. --Paco 23:16, 28 maig 2008 (CEST)[respon]

SUL usurp request[modifica]

hello, i am nl:Gebruiker:Oscar and m:User:Oscar. could you please help me completing SUL by renaming User:Oscar for me, so my global account can usurp it? thank you very much! grtz, 82.169.173.111 (discussió) 02:35, 19 juny 2008 (CEST)[respon]

He traslladat aquesta petició a VP:CNU. --V.Riullop (parlem-ne) 09:37, 19 juny 2008 (CEST)[respon]

Categories[modifica]

Bones, si hi penses, recorda't de posar la categoria adient a les pàgines noves que crees. Gràcies!--Quico (discussió) 20:42, 8 jul 2008 (CEST)[respon]

(128036) Rafelnadal[modifica]

Podries pegar una ullada a (128036) Rafelnadal per si he fet qualque cagada? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 21:59, 13 jul 2008 (CEST)[respon]

El nom del tennista no ho sé, però el de l'asteroide el citen així, tot junt i sense la a. Pau Cabot · Discussió 22:35, 13 jul 2008 (CEST) El nom correcte és amb la a. Error meu. Ara ho canviï. Pau Cabot · Discussió 22:38, 13 jul 2008 (CEST)[respon]

WM-ES[modifica]

Hola Plàcid! Sé que vas coŀlaborar en la redacció inicial dels estatus de Wikimedia Espanya i m'agradaria preguntar-te si has seguit aportant idees, si saps si el tema està molt avançat i en general com ho veus i quina opinió en treus. --SMP​ (+ disc. xat) 20:47, 17 jul 2008 (CEST)[respon]

Commons[modifica]

Has vist el comentari que t'he deixat aquí?--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 10:40, 30 jul 2008 (CEST)[respon]

Sembla que has tingut problemes a commons. Si hi puc fer res, digue-m'ho. --V.Riullop (parlem-ne) 14:18, 3 ago 2008 (CEST)[respon]

Recorda: Quan facis servir la plantilla {{inacabat}} no t'oblidis de treure-la quan acabis la feina o, com a molt tard, al cap d'una setmana d'haver-la posat, per tal que entri en el procés habitual de manteniment. --Pere prlpz (discussió) 16:11, 20 ago 2008 (CEST)[respon]

Un bon article no està mai acabat, ni amb un any ni amb un segle si la viquipèdia dura tant, però si li treiem la plantilla d'inacabat durant aquest any o aquest segle el pot editar tothom sense restriccions i anar-lo fent millor.--Pere prlpz (discussió) 23:28, 22 ago 2008 (CEST)[respon]

Ayuda[modifica]

quiero hacer el articulo de apango y apenas estoy aprendiento catalan quiero que me ayudes

Jaume I[modifica]

Salutacions. T'escric perquè he proposat l'article Jaume el Conqueridor a que s'avalui per una posterior distinció de AdQ o al manco Article Bo. Passat per Avaluació Jaume I i digués la teva. Gràcies. --Tomeu87 (discussió) 21:54, 23 des 2008 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (discussió) 11:46, 4 gen 2009 (CET)[respon]

Afroamèrica[modifica]

Si us plau, us agraïria molt i molt que consultessiu la discussió de la pàgina de la Categoria:Afroamericans i el que he posat a la pàgina de discusió sobre el tema a la pagines de discussió dels usuaris: 83.49.228.88 i Leptictidium. Allà dóno les meves raons. Per mi és molt important que hi poseu el què en penseu. Ah, també hi ha quelcom respecte a GLBT --Pitxiquin (discussió) 01:35, 5 gen 2009 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Mètrica (matemàtiques)[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Mètrica (matemàtiques)», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (discussió) 22:52, 26 gen 2009 (CET)[respon]

Plantilla antiadministradors prepotents[modifica]

Plantilla:AntiadministradorsHola, t'escric en motiu la plantilla antiadministradors prepotents que faig fer després que l'administrador vriullop em bloquegés i que ara es discuteix la seva eliminació. La raó d'esta plantilla vé de què habitualment porto molt malament els atacs vandàlics que es fan contra la viquipèdia. Quan veig un d'estos atacs vandàlics m'enrabie molt i desfaig l'atac afegint-hi al comentari de abaix paraules grolleres o insults amb l'objectiu de dissuadir possibles futurs atacs vandàlics. I esta pràctica és habitual en mi. El passat mes de gener l'administradior vriullop em va advertir contra esta pràctica per dues vegaes. Tot i així d'altres atacs vandàlics contra la viquipèdia en català en articles com Jaume I, Catalunya, Crònica de Ramon i altres se succeixen per part, la majoria de les vegaes, d'espanyolistes. Per la seva part, companys de feina i altre gent, quan els parle, sen riuen de la viquipèdia i diuen que no se'n fien gens perquè qualsevol la pot editar i s'hi han trobat moltes voltes frases vandàliques que han estat setmanes sense que ningú les llevara. A mi em saben molt de greu estos atacs i fa uns dies l'artícul de Jaume I va rebre un nou atac vandàlic al que vaig respondre desfent l'edició i en paraules ofensives. Per la seva part, vriullop, de manera fulminant i expeditiva me va blocar sense ni tant sols donar-me temps a donar explicacions o a pregunter-me què havia passat. vriullop me va sancionar amb un 1 dia de bloqueig i em va dir què ja m'havia amenaçat abans de les possibles repercussions que tindria si continuava prenent-me els atacs vandàlics contra la viquipèdia tant a pit. Efectivament, vriullop va complir en la seua amença. Passat el càstig, vaig fer la etiqueta antiadministradors prepotents, que reflectix el desacord dels usuaris vers les pràctiques despòtiques que alguns administradors imposen a vegaes, ja sigui per falta de temps, massa feina, o altres raons, i que vaig crear després del bloqueig que em va fer vriullop perquè considereva que era una decisió prepotent, fulminant, expeditiva i desproporcionada. La plantilla s'ha retirat ràpidament i ara s'està discutint si eliminar-la totalment. Com que ets administradors, m'agradaria que participessis en la discussió [16]. Per contra, haig de dir que vriullop considere que l'acte vandàlic que va patir l'artícul Jaume I no era en realitat un acte vandàlic, sinó tant sols era un simple usuari anònim que fent pràctiques, se deuria equivocar. Per altre banda, un company que em mereix tot el meu respecte i admiració per la gran feina que fa en la viquipèdia i amb qui he col·laborat moltes voltes, també coincidix amb el vriullop en dir que allò no era un atac vandàlic. De la mateixa manera que te demane la teua opinió, la he demanat a tota la resta d'administradors de la viquipèdia.--Georg-hessen (discussió) 16:10, 2 feb 2009 (CET)[respon]

Projecte d'associació[modifica]

Hola, Plàcid. He reanomenat la pàgina que vas crear a Usuari:Plàcid Pérez Bru/Projecte d'una associació sense lucre ja que es tracta d'un projecte inacabat i abandonat. A més, s'ha posat en marxa per una altra banda que pots veure a Viquipèdia:Associació i a m:Wikimedia Català. Esper que tot vagi bé i ens puguis tornar a visitar, o si vols participar d'una altra forma estaria molt content si dónes suport a l'associació. --V.Riullop (parlem-ne) 23:12, 24 feb 2009 (CET)[respon]

Gràcies. Ja t'he vist. Si vols participar en algun projecte a Mallorca, pots apuntar-te a la llista de correu https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikica-l. --V.Riullop (parlem-ne) 10:18, 15 març 2009 (CET)[respon]

10 Arietis[modifica]

Hola:

Pensa a passar per 10 Arietis per acabar-lo. Salut! --Bestiasonica (discussió) 16:20, 8 març 2009 (CET)[respon]

Bon dia i bona hora!![modifica]

Hola Plàcid Pérez Bru. Et saludo cordialment. Alhora, si tens disponibilitat i ganes, i no t'és molèstia, et convido a llegir el meu nou comentari a la meva pàgina de discussió. És molt possible que t'agradi, espero que sí. Res més per dir. Fins la pròxima. Que hi hagi sort!! --cromelnordic (disc.) 14:16, 11 maig 2009 (CEST)[respon]

Plantilla Cràter Llun[modifica]

Hola Plàcid! per curiositats de la vida he acabat trobant-me amb la plantilla que vas realitzar per als "Cràters de la Lluna", i tinc previst utilitzar-la algunes vegades. La meva pregunta rau en si tindries algun inconvenient en que la renombrés al català. El nom ha utilitzar en podem parlar, però crec que l'hauríem de modificar. Què me'n dius? Et sembla bé la proposta? Salut!! --Solde (disc.) 20:57, 10 juny 2009 (CEST)[respon]

Re: Asociació d'Amics de la Viquipèdia[modifica]

Hola, Plàcid. El tema ja està en marxa, amb l'Associació registrada i els estatus signats. Hi ha una còpia a m:Wikimedia Català/Bylaws i et pots apuntar a http://www.viquimedia.cat. --V.Riullop (parlem-ne) 19:19, 24 ago 2009 (CEST)[respon]

Revisió dels 100[modifica]

Crec que a la llista dels 100 s'han de replantejar alguns articles; quan es va fer la llista, amb molt encerts, no s'havia produït l'actual desenvolupament dels 1000 i altres projectes germans. Crec que els 100 han de ser majoritàriament una selecció dels 1000 i l'apartat dels catalanoparlants, una selecció dels 10 més destacats de VP:1000C/1.0. Ara n'hi ha 38 que no són dels 1000, i alguns són llistes o desambiguacions que haurien de desaparèixer. Bé, digueu la vostra a la pàgina dels 100. Aquest missatge l'he enviat a tots els que esteu com a col·laboradors dels 100.--Peer (disc.) 19:32, 27 set 2009 (CEST)[respon]

Plàcid. I què es va dir sobre aquest tema?--Peer (disc.) 18:02, 4 oct 2009 (CEST)[respon]
Gràcies. Crec que és una bona idea.--Peer (disc.) 19:24, 4 oct 2009 (CEST)[respon]

Wikimedia Espanya[modifica]

Hola, t'escric pel tema de Wikimedia Espanya, ja que hem vist que estàs unit a la llista de correu. T'informo que s'ha reactivat de forma bastant fort el tema i estem revisant els membres apuntats per a, si pot ser, definir-se en el tema i participar. T'agrairia que em contestessis o que simplement definissis el teu estat de implicació amb el projecte de Wikimedia Espanya aquí.

Saludos Kazjako (disc.) 23:45, 7 des 2009 (CET)[respon]

Hola, Plàcid. T'escric pel mateix. Si encara t'interessa la idea, pots seguir l'enllaç que t'ha donat el Kazjako. Estem organitzant les primeres etapes i seria un honor comptar amb la teva col·laboració. Salut, --Josep Gustau3 anys - Discussió 00:44, 18 des 2009 (CET)[respon]
Ja he vist que t'havies apuntat, disculpa les molèsties, no he dit res hahaha. --Josep Gustau3 anys - Discussió 09:55, 18 des 2009 (CET)[respon]

WM-ES[modifica]

Hola, Plàcid Pérez Bru. En la lista de participantes de Wikimedia España sugieres que estás dispuesto a participar wm-es en Baleares. La verdad es que en la actual orientación del capítulo, que basa gran parte de sus directrices en la escalabilidad de su trabajo mediante la acción local, tu disposición nos resulta de una utilidad esencial. Para comunicarte con nosotros, además de mi discu, sabes que dispones:

Recientemente estamos llevando una discusión en la lista de correos y en IRC sobre la redacción definitiva de los estatutos. En estos estatutos está previsto que existan "agrupaciones" por autonomías, que son una especie de subcapítulos bastante autónomos que dirigen la acción local. Nos interesaría saber si estáis dispuestos a realizar un wikiencuentro en Baleares y cuando. Para ello, además de la gente que conozcas, puedes contactar con los usuarios de esta categoría. Un saludo:Gustavocarra (disc.) 17:19, 23 març 2010 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals. --Pau Cabot · Discussió 16:49, 15 ago 2010 (CEST)[respon]

Portada[modifica]

Que ha passat? ... a que ha vingut? ... he revertit per que no crec que sigui el lloc per posar-ho. --Marc (Mani'm?) 19:02, 23 set 2010 (CEST)[respon]

Plàcid, has tornat a trencar el pacte de no fer ús de l'usuari administrador. Vaig a denunciar-ho a Comptes titella i decidir quin compte vols usar. A més a més, si fas canvis sense concerts, potser em veuré obligat a bloquejar-te o a demanar bloqueig als stewards.--KRLS , (disc.) 19:15, 23 set 2010 (CEST)[respon]
Crec que necessites descansa una estona. Crec que existeixen els mecanismes suficient per afrontar aquestes situcions i és simplement afegir {{FR}} a l'article en qüestió.--KRLS , (disc.) 19:56, 23 set 2010 (CEST)[respon]

Baixa d'administrador[modifica]

He obert la pàgina Viquipèdia:Candidatura a administrador/2010/11 per demanar la teva baixa com a buròcrata i administrador. Realment em sap greu, però crec que serà millor aclarir la situació. El que et recomano és que siguis tu mateix qui demani la baixa a m:Steward requests/Permissions i tanquem aquest assumpte. --V.Riullop (#keepitfree) 10:29, 18 nov 2010 (CET)[respon]

Rename request[modifica]

Hi, I would like to ask to be renamed from user:Juan de Vojníkov to user:Juandev. The reason is the previous one is to personal and internationaly difficult. Many thx.--Juan de Vojníkov (disc.) 11:11, 11 jul 2011 (CEST)[respon]

I have filled your request at VP:CNU, and it is done. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 19:25, 11 jul 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals. --Pau Cabot · Discussió 10:48, 15 jul 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais i Transsexuals», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 17:28, 2 feb 2012 (CET)[respon]

Manquen referències a Juan Eslava Galán[modifica]

Hola Plàcid Pérez Bru,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Juan Eslava Galán. --Pau Cabot · Discussió 16:47, 2 jul 2012 (CEST)[respon]

Idò t'he posat el recordatori perquè aquest en concret no en té, només té dos enllaços externs ... Una de les dues, no funciona i l'altra és la seva web oficial. Jo miraria de cercar fonts fiables i, si pot ser, d'integrar-les al text. Pau Cabot · Discussió 21:44, 10 ago 2012 (CEST)[respon]

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Fins prest. Records, Claudi/Capsot (disc.) 23:33, 27 març 2013 (CET)[respon]

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 14:57, 3 maig 2013 (CEST)[respon]

An important message about renaming users[modifica]

Dear Plàcid Pérez Bru, My aplogies for writing in English. Please translate or have this translated for you if it will help. I am cross-posting this message to many places to make sure everyone who is a Wikimedia Foundation project bureaucrat receives a copy. If you are a bureaucrat on more than one wiki, you will receive this message on each wiki where you are a bureaucrat.

As you may have seen, work to perform the Wikimedia cluster-wide single-user login finalisation (SUL finalisation) is taking place. This may potentially effect your work as a local bureaucrat, so please read this message carefully.

Why is this happening? As currently stated at the global rename policy, a global account is a name linked to a single user across all Wikimedia wikis, with local accounts unified into a global collection. Previously, the only way to rename a unified user was to individually rename every local account. This was an extremely difficult and time-consuming task, both for stewards and for the users who had to initiate discussions with local bureaucrats (who perform local renames to date) on every wiki with available bureaucrats. The process took a very long time, since it's difficult to coordinate crosswiki renames among the projects and bureaucrats involved in individual projects.

The SUL finalisation will be taking place in stages, and one of the first stages will be to turn off Special:RenameUser locally. This needs to be done as soon as possible, on advice and input from Stewards and engineers for the project, so that no more accounts that are unified globally are broken by a local rename to usurp the global account name. Once this is done, the process of global name unification can begin. The date that has been chosen to turn off local renaming and shift over to entirely global renaming is 15 September 2014, or three weeks time from now. In place of local renames is a new tool, hosted on Meta, that allows for global renames on all wikis where the name is not registered will be deployed.

Your help is greatly needed during this process and going forward in the future if, as a bureaucrat, renaming users is something that you do or have an interest in participating in. The Wikimedia Stewards have set up, and are in charge of, a new community usergroup on Meta in order to share knowledge and work together on renaming accounts globally, called Global renamers. Stewards are in the process of creating documentation to help global renamers to get used to and learn more about global accounts and tools and Meta in general as well as the application format. As transparency is a valuable thing in our movement, the Stewards would like to have at least a brief public application period. If you are an experienced renamer as a local bureaucrat, the process of becoming a part of this group could take as little as 24 hours to complete. You, as a bureaucrat, should be able to apply for the global renamer right on Meta by the requests for global permissions page on 1 September, a week from now.

In the meantime please update your local page where users request renames to reflect this move to global renaming, and if there is a rename request and the user has edited more than one wiki with the name, please send them to the request page for a global rename.

Stewards greatly appreciate the trust local communities have in you and want to make this transition as easy as possible so that the two groups can start working together to ensure everyone has a unique login identity across Wikimedia projects. Completing this project will allow for long-desired universal tools like a global watchlist, global notifications and many, many more features to make work easier.

If you have any questions, comments or concerns about the SUL finalisation, read over the Help:Unified login page on Meta and leave a note on the talk page there, or on the talk page for global renamers. You can also contact me on my talk page on meta if you would like. I'm working as a bridge between Wikimedia Foundation Engineering and Product Development, Wikimedia Stewards, and you to assure that SUL finalisation goes as smoothly as possible; this is a community-driven process and I encourage you to work with the Stewards for our communities.

Thank you for your time. -- Keegan (WMF) talk 20:24, 25 ago 2014 (CEST)[respon]

--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!

Els vostres drets d'administrador a ca.wikipedia[modifica]

Hola. El 2013 es va adoptar per consens de la comunitat una política relativa a la retirada de "drets avançats" (administrador, buròcrata, etc.). Segons aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat als wikis sense política relativa a la inactivitat.

En el vostre cas hi concorren els criteris d'inactivitat (cap edició ni accions de logatge en dos anys) al wiki indicat més amunt. Com que aquest wiki no té el seu propi procés de revisió de drets, us és d'aplicació el procés global.

Si voleu mantenir els vostres drets, caldria que informéssiu la comunitat del wiki sobre el qual els stewards us han enviat aquesta informació sobre la vostra inactivitat. Si la comunitat, després de dicutir-ho, vol que mantingueu els vostres drets, contacteu si us plau els stewards a m:Stewards' noticeboard, i enllaceu-hi la discussió a la comunitat local, on la comunitat expressi el seu desig de continuar mantenint els drets.

Si voleu renunciar als vostres drets, podeu contestar aquí o bé demanar la retirada dels drets a Meta.

Si no hi ha resposta després d'aproximadament un mes, els stewards procediran a retirar els vostres drets d'administrador i/o buròcrata. En casos ambigus, els stewards avaluaran les respostes i enviaran la decisió a la comunitat local per tal que la comentin i revisin. Si teniu alguna consulta, contacteu si us plau els stewards. --MarcoAurelio (disc.) 15:18, 26 feb 2016 (CET)[respon]

Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de verbs irregulars catalans»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de verbs irregulars catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. Flamenc (disc.) 18:46, 21 des 2023 (CET)[respon]