Usuari Discussió:Lohen11/2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gràcies

Hola, Lohen, T'agraeixo la rapidesa i, sobretot, la confiança. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 23:05, 6 gen 2010 (CET)

Cellers

Fa temps que vaig posar-me a la llista de coses pendents fer articles sobre (alguns) cellers. Però no sóc constant i se'm colen altres temes. Una cosa, no seria millor fusionar els dos articles d'Álvaro Palacios? Sí, una cosa és la biografia i l'altra el celler, però van molt lligades i acaba sent repetitiu. Ho veig paral·lel a Jean Leon on ja m'ho vaig plantejar i ho vaig veure més entenedor tot junt. --V.Riullop (parlem-ne) 18:52, 9 gen 2010 (CET)

Jean Leon també és notable com a personatge i com a celler, però és difícil entendre, o explicar, una cosa sense l'altre i queda més entenedor tot junt. Però, bé, no hi he participat i millor que decideixi el redactor. Primer, a veure si acabo les coses que tinc a mig fer amb en Gauguin, i m'hi poso. Salut. --V.Riullop (parlem-ne) 22:06, 9 gen 2010 (CET)

Sembla que tens la Guia Peñín, no? Mira si pots confirmar el que diuen a http://www.bacodigital.com/tag/gramona/ sobre Gramona: "el único cava que ha alcanzado tan alta puntuación en la guía", o millor encara, si es pot ampliar la info... --V.Riullop (parlem-ne) 17:24, 16 gen 2010 (CET)

Llistat de municipis de Catalunya

Hola!

Fa uns dies vaig modificar l'article Llista de municipis de Catalunya, ja que hi apareixien també els de les comarques de la Catalunya Nord. El cas és que, per un motiu o un altre, aquests canvis sempre es desfan.

En dues ocasions ha sigut el BotReversor que, considerant esborrar un nombre considerable de línies, ho suposava un acte vandàlic. En dues altres ocasions ha sigut per part d'usuaris, i no entenc el motiu pel qual ho feu. M'ho podries explicar? Catalunya te 946 municipis, tal i com està escrit i referenciat a Divisió territorial de Catalunya. Afegir els de la Catalunya Nord és faltar a la veritat.

Sóc nou a la Viquipèdia, i m'ha sorprès bastant que l'edició d'un article suposi tants entrebancs.

Gràcies i salut! --Pau.moreno (disc.) 20:56, 10 gen 2010 (CET)

D'acord, ja entenc quina és la mecànica. El que m'agradaria saber és quan un fil de discussió es considera "consensuat". Quants usuaris hi han d'estar d'acord? Han de tenir un rang especial (han de ser administradors els que donen el vist-i-plau)? Ja vaig començar la discussió fa més d'un any (Discussió:Llista de municipis de Catalunya, un fil titulat "La Catalunya Nord no és Catalunya"), però veient que la conversa quedava morta vaig decidir fa poc fer els canvis.

Gràcies de nou per aclarir-me com funciona tot això, --Pau.moreno (disc.) 23:11, 10 gen 2010 (CET)

Hola Lohen. Jo no veig que s'hagi arribat mai a cap consens en la discussió des què es va crear l'article. El que hi ha és un status quo que ha estat qüestionat diverses vegades, però ningú més, llevat d'en Pau i jo, ha participat. --the Dúnadan 00:11, 14 gen 2010 (CET)

Bodegas Mas Alta

Doncs perquè creia que no quedava prou clar que la citació fos en el sentit de la producció. Si creus que el llibre citat també aporta aquestes dades retira-ho. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 21:15, 11 gen 2010 (CET)

Special

L'enllaç a les contribucions esborrades que has posat en el meu missatge tristesa només funciona pels administradors. Ho pots provar com a anònim. --V.Riullop (parlem-ne) 18:55, 12 gen 2010 (CET)

Portal:Cinema

Hola Lohen11: Fa uns quants dies que el Portal del Cinema està mig destruït. He intentat arreglar-ho però, no trobo l'error i no sé com fer-ho. Com que ets administrador i estàs apuntat al Viquiprojecte Cinema he pensat que em podries donar un cop de mà. Suposo que algú insconscientment ha trencat tota l'estructura. Moltes gràcies,--Aylaross (disc.) 15:56, 14 gen 2010 (CET)

Bot

Hola company.Bon any !!! El teu bot canvia "mes" per "més" sense discriminar. Mira't Ermengol VIII on els canvis fets són tots mesos. Apa, --amador (disc.) 21:09, 15 gen 2010 (CET)

L'hauries d'acabar o esborrar, tal com està no pot quedar.--Lohen11 (disc.) 18:23, 15 gen 2010 (CET)

Ja he fet la proposta discussió relativa a aquesta proposta

Mira't Tallagespa que té encara menys dades per si vols fer la proposta--Mcapdevila (disc.) 08:11, 16 gen 2010 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina [1] per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 17:35, 18 gen 2010 (CET)

Simfonia núm. 9 de Bruckner

El que vaig a fer es esborrar-la ja que em vaig equivocar i és clavadeta a l'altra. De totes maneres em va fer equivocar la llista de simfonies en la biografia de Bruckner que sortia en vermell, i jo no vaig recordar que ja l'havia penjada.--Vulcano (disc.) 11:31, 19 gen 2010 (CET)

Plantilla "argument".

Hola, Lohen11. Perquè treus la plantilla {{argument}} de les pel·lícules? Es fa servir precisament per a no fer "spoilers". --Judesba (disc.) 16:09, 19 gen 2010 (CET)

Hola novament, Josep. Puc entendre això de la plantilla, però perquè canvies gratuïtament el format de les referències? Si us plau, deixa-les totes igual (o sigui, com estan). Gràcies. --Judesba (disc.) 11:09, 20 gen 2010 (CET)
Vols que et tregui amb un cop de bot automàtic totes les plantilles d'arguments, enlloc d'haver-ho de revisar i anar apretant 1 a 1, totes les eliminacions? A més a més, crec que pot fer més edicions per minut. Sí, això m'ho dius i l'engego.--KRLS , (disc.) 13:04, 20 gen 2010 (CET)
Hola altre cop, Lohen11. M'he mirat a fons el llibre d'estil com m'has dit, i també tot allò que parla de les referències, i enlloc diu que hagin d'anar com les poses tu; aquest format és el correcte per als enllaços externs, només. Jo no dic com han d'anar, però sí que haurien de tenir totes el mateix format (no dins la Viquipèdia, sinò dins el mateix article). Queda molt malament que hi hagi la meitat de cada estil, per això he dit que els canvies gratuïtament; o arbitràriament, millor dit. Si us plau, revisa el que fas i compares. Gràcies. --Judesba (disc.) 13:18, 20 gen 2010 (CET)
No pretenc que lluitis contra res, home... Només dic que haurien de tenir un format uniforme (el que sigui) dins d'un article, però totes les referències del mateix article iguals. Mira aquí [2] un exemple il·lustratiu: a l'apartat Referències unes surten en blau, i d'altres en negre, amb número a la dreta i amb informació d'idioma. --Judesba (disc.) 13:49, 20 gen 2010 (CET)
Ja està en marxa el bot.--KRLS , (disc.) 13:47, 20 gen 2010 (CET)

Fet Fet! Ara caldria esborrar o passar al museu.--KRLS , (disc.) 14:28, 20 gen 2010 (CET)

VEC

Hola, a veure si pots revisar això: [3] Salutacions. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 19:37, 19 gen 2010 (CET)

Hola, Lohen. Canviant el títol en anglès de La filla de Ryan s'ha afegit també la [[Categoria:Pel·lícules de drama històric]] als premis que has editat. Pot arreglar-ho el teu bot? Gràcies. --Judesba (disc.) 14:38, 22 gen 2010 (CET)

ec

Al respecte d'això, tant sols comentar-te que s'haurà de tenir en compte que el judici es va fer el 19-01-10 i que lamentablement la sentència que va sortir el 25-01-10 va ser aquesta. A hores d'ara encara no et puc confirmar si hi haurà recurs contra la sentència. Potser seria convenient blocar la pàgina preventivament, que en els darrers dies comença a tenir moviment.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 20:30, 26 gen 2010 (CET)

Gràcies. Quan sàpiga res més de ferm t'ho comunico.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 03:44, 27 gen 2010 (CET)

¿No era destacado, qué pasó Grup (matemàtiques)? --Spirit-Black-Wikipedista (disc.) 22:23, 27 gen 2010 (CET)

Acreditacions de premsa

Hola Lohen! Des de l'associació hem creat una secció per acreditacions de premsa tal com porta duent a terme des de fa un temps Wikimedia France. L'associació s'encarregarà de tramitar acreditacions de premsa pels nostres fotògrafs de la viqui. Com que normalment penges imatges de gran qualitat he cregut que potser t'interessaria formar part del grup de fotògrafs que podrien assistir a actes per aconseguir imatges lliures. Crec que és una bona oportunitat.--KRLS , (disc.) 02:19, 29 gen 2010 (CET)

Missatge comú pels 2: Crec que ha de ser una cosa de tots. Segons la meva opinió i segons em van explicar a Wikimedia France, només caldria tenir les vostres dades (que les podria demanar al secretari Jordicc) si em donéssiu el vist-i-blau per adjuntar-les a la carta que enviaríem als organitzadors de cada acte i fer les mediacions possibles com qualsevol altre mitjà de comunicació perquè tingueu accés als diferents esdeveniments amb un distintiu especial. També crec que una de les vostres preguntes és: quins actes aniríeu? A la plana de discussió de viquimedia he posat les 3 primeres coses que se'm han passat pel cap, però seria com taules rodones, concerts, fires, festes populars, festivals. Com que tot dependria de la vostra disponibilitat seria important que quan trobeu algun esdeveniment a una setmana o dos vista com a mínim, comentar-m'ho i fer els passos pertinents des de l'associació. Per últim seria interessant tenir un "book" amb algunes de les fotografies vostres per demostrar formalitat (sobretot ara els primers cops) com podria ser aquella des de l'helicòpter o com la d'Isabel Clara Simó (a Wikimedia France n'he vist algun exemple). També des de l'assocació us podrem proposar esdeveniments i aveure si ho podeu combinar per assistir. Això sí, sempre sense cap compromís, quan no es pot no es pot. Sou persones de confiança, així que no dubot que pot sortir bé.--KRLS , (disc.) 17:18, 29 gen 2010 (CET)

viquiprojecte

Fa més de 15 mesos que es va posar en marxa el Viquiprojecte:cinema. D’aleshores ençà, la presència del cinema a la viquipèdia s'ha incrementat notablement. (un dia d’aquests tindrem dades exactes). Hi ha com a mínim un punt que caldria millorar i que crec que és al nostre abast si ens hi posem. I que va lligat a la qualitat de la Viqui, de vegades qüestionada. Em refereixo al nombre d’esborranys (uns 180, sumant els tres apartats afectats). Amb el bot traductor i potser amb una mica d’organització ens ho podríem treure de sobre en uns tres-quatre mesos, amb un esborrany/participant/setmana. Ja que tu participes normalment en articles d’aquesta temàtica, no sé què et sembla la idea i si hi col•laboraries. En el cas de comptar amb un quòrum suficient, muntaria un nou viquiprojecte. (tot i que si veieu altres prioritats, ho podem parlar)--Pallares (disc.) 09:05, 29 gen 2010 (CET)

Pensava fer una cosa senzilla, com ara la llista dels articles a tractar. Que els participants s'apuntin al costat, tipus viquiprojecte els 1000. I pensava obrir un viquiprojecte nou, però la Barcelona diu que utilitzi l'existent.--Pallares (disc.) 16:10, 31 gen 2010 (CET)
Dona-li un cop d'ull.Viquiprojecte:Cinema--Pallares (disc.) 17:31, 31 gen 2010 (CET)
efectivament, és el que hi havia abans, i era massa ampli. I tot i que es van assolir els objectius...la participació...saps que es va fer una mica de trampa...Penso que és millor anar atacant a passos els diversos fronts que se'ns acudeixin. Aquest VP és molt finit, uns 180 actuacions, per tant pot interessar perquè té un objectiu que s'acaba aviat: 3/4 mesos sense matar-nos. Quan acabem això, podem atacar un altre front. Ei, i seguim creant articles al nostre aire...De fet, els que han contestat, excepte tu (i la barcelona) no han suggerit res més.--Pallares (disc.) 18:36, 31 gen 2010 (CET)

Una sardana

Una curiositat de foto: uns bretons ballant una sardana a la platja, circa 1900. Simplement, m'ha sorprès molt. --V.Riullop (parlem-ne) 22:11, 29 gen 2010 (CET)

Ostres. Gauguin en aquella mateixa època i lloc tocava la mandolina a la platja amb els seus amics. Al fons hi ha la Maison Marie Henry i m'he estat mirant un munt de postals antigues per localitzar-la. No va dir res que hi haguessin catalans o potser els va prendre per polako-bretons. Potser és una sardana amb mandolina resultat del sintetisme que predicava. Bé, ara vaig per feina :-) --V.Riullop (parlem-ne) 11:27, 30 gen 2010 (CET)

No és per res, però la IP que has bloquejat per a un temps infinit és la que ha avisat del vandalisme. 193.152.140.221 (discussió) 13:57, 30 gen 2010 (CET)

Has esborrat la pàgina en què es veia en l'historial. La primera IP (la que està lliure) crea una pàgina amb ampli contingut històric inventat (a no ser que fos una novel·la i l'error fos no contextualitzar la informació. Crec que per precaució tampoc s'hauria de bloquejar). La segona (la bloquejada) avisa de la pàgina demanant-ne l'eliminació. 193.152.140.221 (discussió) 14:15, 30 gen 2010 (CET)

Plantilla argument

Hola estava intentant posar la plantilla d'argument/avís de spoiler en un article i no podia, investigant una mica he vist que s'ha tret d'altres articles, sembla que de tots.... No hi ha cap que la substitueixi? existeix alguna discussió al respecte, pq. penso que és una plantilla força útil i important. Salut --Baggio (missatges) 17:29, 30 gen 2010 (CET)

gràcies. --Baggio (missatges) 18:16, 30 gen 2010 (CET)

Usuari Inakki i la seva ip

Apreciat tutor: fa uns minuts ha entrat pel xat l'usuari Inakki i m'ha comentat que li has bloquejat l'ip per edicions fetes malament. M'ha comentat que no volia posar la pota ni fer vandalisme i que la seva actuació és més per desconeixement que per altra cosa. Si no i tens cap inconvenient podries treure el bloqueig de l'ip?. Gracies. --Marc (Mani'm?) 11:29, 2 feb 2010 (CET)

Cinema

No em puc comprometre a participar assíduament en el projecte perquè prefereixo treballar en altres articles, però de moment estic afegint les plantilles d'actor i de director als articles que vaig trobant que no les tenen. Tinc la intenció de treballar en els premis en un futur.

Per altra banda, volia comentar-te que els canvis que has fet en les plantilles d'actor i director de cinema. Trobo bé el canvi de color però, pel meu gust, les icones que acompanyen el nom no queden gaire bé.--kxont (disc.) 15:24, 4 feb 2010 (CET)

Esborrar

I com s'assabentaran els demés que aquell ja està patrullat??.--Vulcano (disc.) 17:35, 4 feb 2010 (CET)

ok no u sabia soc nou perdo li volia fer un homenatge a un gran jugador de futbol de de juvenil que va tenir un accident i se esta recuperan mol be espero que em deixis poder ferli aquest detall gracies

Icones

Diguem un arxiu com a mostra i et podré donar la meva opinió--Vulcano (disc.) 12:04, 5 feb 2010 (CET)

Icones

Diguem un arxiu com a mostra i et podré donar la meva opinió--Vulcano (disc.) 12:04, 5 feb 2010 (CET)

Joseph Raymond Mac Carthy

Josep és possible que no i hagi res d'aquest personatge. Ho jo no el se trobar a la Viqui??. --Vulcano (disc.) 12:57, 5 feb 2010 (CET)

Re: Fitxa de pel·lícula

T'asseguro que he estat sense connexió i no he fet res :-) Tens la pestanya amb l'asterisc? Va molt bé. És als ginys de les preferències. --V.Riullop (parlem-ne) 16:07, 5 feb 2010 (CET)

Icones

M'agrada, és un detall més de qualitat. Mercès pel de Mac Carthy i vegades que amb això dels noms...--Vulcano (disc.) 16:20, 5 feb 2010 (CET)

Esborranys de cinema

Bones Lohen11.

Pel que dius a ajudar a millorar els esborranys del cinema, ara estic millorant els articles que he escrit. Malauradament disposo de poc temps, però quan tingui els meus articles prou bé miraré de donar-hi un cop de mà.

Cuida'tel comentari anterior sense signar és fet per Brucla (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 16:52, 7 feb 2010 (CET)

Què cal fer perquè aquest article sigui notable

L'article sobre Like a gat no té prou referències. Què cal fer? Com? No tots els wikipedistes som enginyers informàtics.

--Johny (disc.) 13:47, 8 feb 2010 (CET)

Rendibilitat de l'empresa

Gràcies per les modificacions i recomanacions.

A l'article de palanquejament també hi apareixen les paraules de rendibilitat econòmica i rendibilitat financera i no sé com enllaçar-ho perquè vaign a parar a la "nostra" difinició.

Gràcies de nou--Xevibosch (disc.) 14:32, 8 feb 2010 (CET)

problema tor

El problema rau en el fet que hi han usuaris que editen des de direccions que són proxies, i més conretament en la xarxa tor com es mostra aquí --Breathe (disc.) 17:47, 8 feb 2010 (CET)

Títols i dos punts.

Hola, Lohen. Escolta, que amb el teu AWB vas canviant els títols de les pel·lícules pels que s'han posat en català, però després no t'oblidis de fer les redireccions del títol original, si us plau. I una altra cosa, ja que veig que ho fas sempre: abans dels dos punts (:) no hi va cap espai, així com tampoc es deixa abans d'una coma (,), punt i coma (;), etc; és una falta d'ortografia, i queda lleig. Merci. --Judesba (disc.) 15:45, 9 feb 2010 (CET)

Jajajaja! Gràcies pel compliment, però només miro de fer les coses de manera correcta. :-) Així que és per la WK francesa? Doncs misteri resolt. Salut! --Judesba (disc.) 16:42, 9 feb 2010 (CET)

Cinema

Hola Lohen11 Si que m'interesa, el problema és la manca de temps lliure per dedicar-me'hi, però a tal vegada si hi ha qualque cosa que pugui fer, m'ho digueu i si puc, vos ajudaré, però com ja dic em fa falta temps lliure. Moltes gràcies per dir-ho. Salutacions --Joanderill (disc.) 19:04, 10 feb 2010 (CET)

Re: Edició

Posa'm un exemple, perquè no he vist el que expliques. --V.Riullop (parlem-ne) 20:18, 10 feb 2010 (CET)

A mi no em passa. Si utilitzes Firefox mira què diu a Eines/Consola d'errors. Com a solució d'emergència canvia les preferències a l'aparença Vector, per exemple. És una forma de desactivar els viquiestris i tots els javascripts que tinguis instal·lats. A veure si podem quedar per IRC, o bé amb el Pasqual. --V.Riullop (parlem-ne) 14:10, 11 feb 2010 (CET)

Vandal

Eps, Tutor dues coses:

  1. aquesta ip 80.24.207.208, esta fent vandalisme
  2. on haig de deixar els avisos de vandalisme en curs ?

Gracies --Marc (Mani'm?) 10:31, 11 feb 2010 (CET)

Projecte cinema

Bon dia Lohen: Quan tengui qualque moment, ja hi faré algo, no tinc gaire temps, entre universitat, treball i familia, però bueno, supòs que més andavant algo faré. Moltes gràcies per el teu missatge, de veres. Salutacions i força --95.169.238.44 (discussió) 12:09, 11 feb 2010 (CET)

--Joanderill (disc.) 12:12, 11 feb 2010 (CET)  (En sap greu es va oblidar signar com toca)

Intrusió

Ja fa un parell de vegades que quan estic editant si fica algú pel mig i em fot un garbuix. Ara mateix acaben d'esborrar tota la feina del matí. I puc fer quelcom ???.--Vulcano (disc.) 12:10, 11 feb 2010 (CET)

Entrada de Joan Artigues esborrada

Hola

Avui he vist la proposta per esborrar l'entrada de Joan Artigues. Se molt be que fa mesos que no he editat i no he estat a temps de veure el perque es va esborrar l'entrada.

¿podries fer-me'n 5 cèntims??

Moltes gràcies :) --Kuratowsky (disc.) 12:14, 11 feb 2010 (CET)

Sistema

Ara ho entenc. Ha estat el sistema pel hem dius. Això d'avisar ja ho vaig fer l'altra dia amb l'Kxont i ara m'ho respecta. Mercès--Vulcano (disc.) 12:45, 11 feb 2010 (CET)

Com anem amb el tema Teatre?

Apreciat Tutor: com aquell qui no vol la cosa m'he liat a fer el que es pot convertir en un altre article "monolit": Margarida Xirgu. Sobre la Xirgu hi ha moltes dades (m'encanta en especial la web del seu nebot-net). Tinc un problema, però: de teatre no entenc ni un borrall i crec que la Xirgu es mereix un bon apartat sobre el seu art. Et veuries en cor de fer-lo? (l'altra opció es que el faci un servidor i desprès li passis el raspall XD )--Marc (Mani'm?) 11:24, 12 feb 2010 (CET)

Una pregunta

¿Me podría Ud. indicar donde he insultado, ofendido o faltado al respeto al sr. Xpo? Y sobre lo del tono es cuando menos discutible, son frases sueltas que en ningún caso son ofensivas y que expresan hechos que he probado. No entiendo esta constante vigilancia que hace a mis palabras, y sin embargo no veo que se actúe de la misma manera en el caso contrario. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 18:53, 13 feb 2010 (CET)

Gespun i Astres

Bona tarda,


El meu nom és Gerard. Sóc professor i estic fent un curs telemàtic (l'aplicació de les TAC a les aules de secundària) on se'm demana com a primera tasca de col·laborar amb un article al viquipèdia.

Us escric perquè crec endevinar que sóc el creador de la pàgina de Lluís Llach a l'enciclopèdia virtual.

Com que sóc nou en això (i molt inexpert), abans d'aventurar-me a fer un article sobre un tema que no domino prou (ja se sap: tenim la cultura que tenim), he decidit intentar aprofitar una mena d'article crític sobre el disc Astres de Lluís Llach que vaig escriure ja fa uns anys, aprofitant que he observat que hi manca la referència a l'enciplopèdia.

Quan hi penjo el contingut, el missatge em diu (crec que amb força raó) que el llenguatge no s'adiu prou bé al to d'una enciclòpèdia. Potser és massa subjectiu i poc rigorós.

La pregunta és: creieu que es pot aprofitar d'alguna manera aquest article per a l'entrada de "Astres" o considereu millor esborrar-lo i fer una entrada senzillament descriptiva del disc i el contingut?

Us agraeixo l'atenció, les paraules i els consells. Lògicament estic obert a qualsevol suggerència (fins i tot si considereu oportú que millor em dediqui a descriure les fonts i places del meu poble...)

Una abraçada. Gerard.el comentari anterior sense signar és fet per Gespun (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 18:40, 14 feb 2010 (CET)

Eps...sí; pretenc esborrar-lo perquè entenc que no s'adiu al que ha de ser el contingut enciclopèdic. (no pas per problemes d'autoria, perquè el que hi ha escrit és meu). En qualsevol cas la meva pretensió aquesta setmana será fer un article curt, concís, neutre i clar sobre alguna cosa de la temàtica llaquiana (astres o Tranuites o alguna cosa d'aquestes). També, a la pàgina de Llach hi ha, al meu humil parer, alguna imprecisió com quan es diu que el concert de Verges 2007 ha estat editat en DVD (?) o veig que hi falta completar referències a publicacions i llibres de temàtica llaquiana que sí es troben explícits a la seva web. Suposo que puc completar-ho... En qualsevol cas, moltes gràcies per l'ajut i per contestar; ja veus que sóc nou en això i vaig una mica perdut. Trobo que és un projecte molt i molt interessant, i les meves inquietuds culturals són variades, però cal força temps. Així és que no descarto amb el temps anar fent alguna aportació discreta i que pugui adir-se a l'esperit del viquipèdia. Per cert. Hi ha plantilles, per fer els articles? Com es pugen fotos? Gràaaacies per tot !! Gerard

Sobre les referències a Vilanova i la Geltrú

Potser el meu estil no és el millor del món, no ho negaré pas.Però jo no tinc culpa de que les institucions locals no es preocupin de la presència objectiva i oficial més enllà de la seva web.Jo no tinc culpa de que la meva ciutat creixi, ni de que guanyi espais importants, ni de que algunes iniciatives públiques i privades triomfin i d'altres no (he de citar des d'algun recóndit llibre que Vilanova i la Geltrú disposa d'estació de Rodalies? Doncs llavors no entenc perquè he de citar d'alguna ignota font que s'hi ha construït una marina per a iots de luxe).Tampoc tinc culpa de ser el primer en oferir segons quines informacions de les quals no disposo de tota la informació que voldria, però aporto la que sé.--Lucerodelalba (disc.) 18:43, 14 feb 2010 (CET)

Qui ha parlat de publicitat?

Qui ha parlat de publicitat aquí? No he fet pas cap article sobre cap empresa privada.Avui han emès a la televisió un vídeo sobre el Carnaval de Vilanova de 1936, la qual cosa demostra que és prou històric.Què necessita aquest vídeo per a ser notable? Perquè el que està penjat del 1993 és de bastant baixa qualitat i la FAC n'ha penjat de millors. Sobre la notabilitat d'alguns projectes,revisant altres edificis semblants m'he topat amb la pàgina del Citilab de Cornellà de Llobregat...què és publicitat i què no ho és? L'únic que podeu aconseguir és que aquestes informacions es donin fora, però no és just que la que és considerada com enciclopèdia d'internet no permeti la seva ampliació de continguts, més si fan referències locals, moltes de les quals dubto molt que estiguin carregades de cites a publicacions que no es fan perquè directament no tenen interès comercial.Suposo que és lògic que existeixi més informació sobre Barcelona, que té 1 milió i mig d'habitants que no pas sobre Vilanova i la Geltrú, que en té 65000 habitants. És trist que aquestes referències sí es puguin fer en espanyol i no en català.el comentari anterior sense signar és fet per Lucerodelalba (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 19:07, 14 feb 2010 (CET)

He fet el canvi perquè fins al moment, en totes les pàgines només es valorava l'opinió de Film Affinity i no de IMDb. Si acceptem el teu canvi, hauríem de revisar totes les pàgines per veure si apareixen més pel·lícules. En el cas que vulguis tornar-ho afegir, posa IMDb i no Imdb. Fins una altra.--kxont (disc.) 11:25, 15 feb 2010 (CET)

La raó em sembla convincent. Respecte els altres canvis que vaig fer, no sé perquè els vaig fer, ni ho recordo. Un expediente X. Ja ho he restaurat.--kxont (disc.) 11:44, 15 feb 2010 (CET)

Ficcionari

Hola sóc la usuària ariadnapozo m'he hagut de crear un nou compte ja que l'anterior ha estat suprimit. El que voldria saber és perquè la meva entrada Ficcionari ha estat catalogada com a vandalisme, pel meu criteri no he usat cap paraula despectiva, ja que el text que he escrit prové d'un llibre de text.--Ariadnapozob (disc.) 09:26, 18 feb 2010 (CET)

Llegendes de passió

La veritat és que no estava segura de si posar als articles de pel·lícules aquestes dues categories. No obstant, al final vaig pensar que la categoria Pel·lícules bèl·liques només situa una cinta en un gènere determinat. Si després busques una pel·lícula per la guerra que escenifica, és quan realment és útil la categoria Pel·lícules sobre la Primera Guerra Mundial.

Respecte a Llegendes de passió, és cert que l'argument no se centra EXCLUSIVAMENT en la Primera Guerra Mundial. Però, tota la història es veu afectada pel que està passant a Europa en aquell moment. A més, hi han diverses escenes específiques on es veuen les trinxeres de la Gran Guerra. És per això que l'he afegit a la Categoria:Pel·lícules sobre la Primera Guerra Mundial. Què en penses?

PD: Hi ha un article meu sobre una pel·lícula en estat de qualificar-se per Article de Qualitat. Et convido a donar la teva opinió.--Aylaross (disc.) 11:14, 18 feb 2010 (CET)

Doblatge al català

Hola Lohen: Se m'ha presentat un petit problema en el doblatge de les pel·lícules al català. A veure si em pots ajudar. Buscant les darreres pel·lícules que han estat doblades he descobert que, algunes vegades, els títols en català que hi ha a la pàgina web Eldoblatge.com i Ésadir és diferent. Així, he vist que la pel·lícula Rendition de Jake Gyllenhaal està traduïda com Rendition a Ésadir i Expedient Anwar a l'altra web. I el mateix passa, per exemple, amb El darrer gran mag o L'últim gran mag i altres que he trobat. Llavors, la qüestió és: quins títols agafem com a referència prioritària? Gràcies pel teu temps i pel vot a Pride and Prejudice.--Aylaross (disc.) 16:07, 18 feb 2010 (CET)

Dubte

Hola, una pregunta: Aquesta plantilla d'es-wiki ([4]), està a la viqui? Gràcies, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 20:42, 18 feb 2010 (CET)

Si el tinc, però no savia això dels recordatoris. Molt amable en l'ajuda! Salutacions, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 21:22, 18 feb 2010 (CET)

Vull treballar amb tu

Visita la meva pagina d'usuari i si us plau treballa amb mi

--Emeraldeyes (disc.) 16:11, 20 feb 2010 (CET)

Pots triar tu. Soc nouvingut i necessito ajuda


Cartellera

Hola,

m'han demanat que retorni el servei de la Cartellera al Portal:Cinema. El resultat és aquest: Usuari:Davidpar/Cartellera. El que passa és que el text em surt en negreta. Què he fet malament?

"Xapó" --Davidpar (disc.) 17:15, 21 feb 2010 (CET)

Re:Vull treballar amb tu

No m'agrada el modernisme, però com no se res del modernisme vull treballar en això. Si vols pots veure les pagines que e fet jo

Si creus que no estan be pots modificar-les.

--Emeraldeyes (disc.) 22:13, 20 feb 2010 (CET)

Represio del catala

Hola,

Aquesta pagina sofreix de una falta neutralitat espantosa, m'agradaria molt si fos millor. Molts eixemples de represio que es troven no es podrien mai clasificar com a represius. Vaig tallar els pitjors, pero el problema es que son documentats. Clar, "L'Academie Francaise ha fet una declaracio", "Un grup de intellectuals ha argumentat", aixo es la veritat.... pero creus que es "repression del catala"?

Hi ha una repressio del catalan en Espanya (gracies a deus, que no hi ha molt, pero una mica hi ha) sobre tot en el sistema educatiu al Pais Valencia i en la falta d'us del catala en el govern central, pero les frases que tachan de "represor" a la gent per tenir una opinio, fa ridiculos a tota la pagina.

Podem mirar aquesta pagins i compararla amb la definicio de "repressio" en el diccionari, i quitar les frases que no tinguin res a veure.

Excusa mis faltas de ortografia, vocabulario y gramatica.

--Boynamedsue (disc.) 11:57, 21 feb 2010 (CET)

RE:Vull treballar amb tu

M'ajudaries a posar una taula de continguts?

--Emeraldeyes (disc.) 13:50, 21 feb 2010 (CET)

Emeraldeyes

M'agradaria fer-ho d'un llibre

--Emeraldeyes (disc.) 17:11, 21 feb 2010 (CET)

Quin llibre em recomanes?

--Emeraldeyes (disc.) 17:14, 21 feb 2010 (CET)

Ya ho tinc fet és Operació Salvament mira-ho i ajuda'm a posar la taula si us plau

Perque has tret coses?

--Emeraldeyes (disc.) 17:59, 21 feb 2010 (CET)

Aaaaaa doncs val.

--Emeraldeyes (disc.) 18:01, 21 feb 2010 (CET)

Estic molt content per haver treballat amb tu. Gracies. Vols que treballem en alguna cosa més?

--Emeraldeyes (disc.) 18:02, 21 feb 2010 (CET)

Categoria òpera

Moltes gràcies, Lohen11. Acab d'afegir [[Categoria:Òperes de Jean-Baptiste Lully]] als articles que ja hem penjat. Salutacions,--Vigila (disc.) 11:10, 22 feb 2010 (CET)

Missatge a la Taverna

He deixat aquest missatge a la Taverna. Ferbr1 (disc.) 09:43, 23 feb 2010 (CET)

Dubte

Apreciat Tutor (hihi...): Tinc un dubte vers com actuar en un article: Lluís Pons d'Icart . L'ha creat un novell ( usuari:Lluengo) i és un copyvio "descarat". Estic dubtant entre posar l'avís i que l'esborreu o bé fer-li menció al novell i donar-li uns dies per mirar que el modifiqui. Que faríeu vos? --Marc (Mani'm?) 10:08, 1 març 2010 (CET)

agraït--Marc (Mani'm?) 10:17, 1 març 2010 (CET)

El cop

dona'm cinc minuts per repasar-los...hi havia un altre error...buf... a mi no em facis còrrer, que pateixo del cor.--Pallares (disc.) 13:04, 2 març 2010 (CET)

Don't worry. Però aplicaré la "orden de disparo". Ull viu!--Pallares (disc.) 13:14, 2 març 2010 (CET)

marxa nupcial

No tenim cap marxa nupcial? La qüestió m'ha sorgit a Whatever Works. Salutacions--Pallares (disc.) 21:21, 3 març 2010 (CET)

No provoquis...que sàpigues que t'escric des de Donosti. Saps de res pendent relacionat amb el païs Basc (fotos, informació...). Avui m'he portat una sorpresa agradable amb l'illa dels Faisans. Pensava que no la teniem...--Pallares (disc.) 21:34, 3 març 2010 (CET)
He arribat a Bilbao. No vaig poder fer la foto de Donosti des del mar... estava molt freda, però tinc una foto gairebé única d'Euskadi que t'enviaré al teu correu quan arribi a casa, malhauradament no la puc penjar a la VP...--Pallares (disc.) 17:20, 8 març 2010 (CET)

Imatge del mes

Et felicito

--Emeraldeyes (disc.) 15:39, 4 març 2010 (CET)

Proposta cafetera

No sé si no m'has entès o si no t'entenc jo. Proposo que quant es posi una plantilla de manteniment per part d'un altre usuari del que ha fet la modificació un bot ho marqui com a patrullat ... El fil anterior em sembla que mai s'arribà a aplicar ... --Marc (Mani'm?) 16:22, 4 març 2010 (CET)

ufff ... alguna cosa farà, no? ... pocs que ho fem no cal que ens trepitgem ... Lohen: Ànims, cullons! (no se m'acut res més per mirar d'animar...)--Marc (Mani'm?) 18:48, 4 març 2010 (CET)
PD: ves preparant un manual del bon Administrador per a mi , no sia cas que surti escollit ...

Edicions recents

Hola, ja has pogut comprovar que darrerament hi han IP que es dediquen a modificar pobles del País Valencià. No seria millor semiprotegir els articles uns dies fins que es calmin? Pot ser que sigui massa feina... --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 19:14, 4 març 2010 (CET)

Alberttolome

Hola señor Lohen,m'he pot explicar la raó de la desaparició de les meves entrades i després l'eliminació del meu compte de Wikipedia. Atentament un alumne que intenta aprovar informàtica, amb un treball de penjar informació a Wikipedia.--Alberttolome (disc.) 09:41, 10 març 2010 (CET)

CR

Hola, IP que vandalitza, http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquip%C3%A8dia%3AObservatori_del_vandalisme%2FAvisos_autom%C3%A0tics&diff=cur&oldid=prev --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 16:22, 10 març 2010 (CET)

Taula

Estimat tutor necessito urgentment una taula per arranjar l'arxiu que estic penjant el seu nom és Longevitat dels animals penja-la i jo ja m'espavilaré. Mercès --Vulcano (disc.) 22:38, 11 març 2010 (CET)

Taula

M'encanta. Suposo que la sabre fer funcionar. Gracies.--Vulcano (disc.) 11:00, 12 març 2010 (CET)

usuari Onada Edicions

Hola mestre: Tinc un dubte vers com actuar amb l'usuari Onada Edicions (discussiócontribscontribs esborr.Edicions WHOISblocaregistre de bloquejos)


... Crec que és un Spam clar però al mateix temps no sé si demanar supressions. Els articles no són gaire elaborats i semblen més ressenyes que altra cosa. Que creus que hem de fer? --Marc (Mani'm?) 11:29, 12 març 2010 (CET) pd. Gracies per la confiança.

županije croates i županije bosnians

Hola !. M'agradaria que si tens una estona et miressis el que he escrit [aquí] i hi diguessis què et sembla. És que he vist que ja vas participar anteriorment en aquest tema.--CarlesMartin (disc.) 18:19, 12 març 2010 (CET)

IRC

Hola, pots conectar-te a l'IRC? Et tinc que dir una cosa en priva't. Gràcies. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 21:32, 13 març 2010 (CET)

vandalisme en curs

[5] --Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 22:14, 15 març 2010 (CET)

vandalisme en curs i guerra d'edicions

Corona d'Aragó--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 22:17, 15 març 2010 (CET)

Missatge del sistema

Hola Lohen! Hi ha un error al missatge del sistema que avisa del copyright. El podries modificar d'aquesta manera, si et plau?

El text està disponible sota la Llicència de Creative Commons Reconeixement/Compartir-Igual; es poden aplicar condicions addicionals. Vegeu les Condicions d'ús per a més informació. Wikipedia és una marca registrada de Wikimedia Foundation, Inc., una organització sense ànim de lucre.

Gràcies.--13XIII (disc.) 15:32, 16 març 2010 (CET)

Termes i condicions són sinònims, no veig la necessitat de canviar-ho. Hi he afegit "una marca registrada" a MediaWiki:Wikimedia-copyright. La inclusió de la nota sobre marca registrada no està regulada a m:Licensing update/Implementation#Terms for site footer, però és acceptada provisionalment mentre no s'estandarditzi. Crec que és millor mantenir-la breu, amb el que és estrictament necessari, i no està clar que calgui afegir-hi la informació sobre el tipus d'organització de la Fundació al peu de totes les pàgines.--V.Riullop (parlem-ne) 09:43, 17 març 2010 (CET)

Carta Magna

Ei! Per què has esborrat l'article arreglat de Carta Magna? Ho he comprovat a l'enciclopèdia catalana i no es diu Magna Carta sinó Carta Magna.--Aylaross (disc.) 17:52, 17 març 2010 (CET)

OK. Doncs ara falta esborrar el títol incorrecte. Merci per la teva intervenció:).--Aylaross (disc.) 17:52, 17 març 2010 (CET)
No acabo d'entendre perquè no vols esborrar el títol Magna Carta quan totes les persones que han estudiat dret saben que tan en castellà com en català es diu Carta Magna. Magna Carta és un títol erroni que prové d'una traducció literal de l'anglès. Però no s'utilitza en cap llibre el títol en anglès. SEMPRE es diu Carta Magna. De la mateixa manera que les constitucions reben la denominació de Carta magna quan ens referim a una norma normarum.--Aylaross (disc.) 17:52, 17 març 2010 (CET)

+ admins.

Moltes gràcies! Ja ens donaràs un cop de mà als novells...--Beusson (disc.) 09:00, 18 març 2010 (CET)

A vós mestre, a vós .... --Marc (Mani'm?) 09:29, 18 març 2010 (CET)
Gràcies pel teu suport, company. somriure --J. G. Góngora (disc.) 18:46, 18 març 2010 (CET)

Johan Cruyff i casos similars

Moltes gràcies per moure l'article de Johan Cruyff. Hi ha 6 casos que són idèntics, on totes les interwikis usen el terme comú i no pas el nom de naixement complert. Podries reanomenar les següents pàgines, que son casos molt clars?

Un cop fet, jo em cuidaré d'arreglar les dobles redireccions, com ja he fet amb Cruyff . --Jordiferrer (disc.) 15:53, 18 març 2010 (CET)

Com ja he comunicat a Jordiferrer, crec que aquest tema s'hauria d'haver discutit abans, o donar veu als contribuidors que sovint creen o editen sobre futbolistes. Almenys fins ara s'ha seguit la política d'anomenar-los pel nom complet.--Àlex Esp (Discussió) 21:10, 18 març 2010 (CET)
AlexEsp, disculpa si no s'ha pogut discutir abans. En tots els 7 exemples citats, hi ha un nom habitual diferent del nom complert de naixement, i aquest nom habitual es el que totes les wikipedies usen com a nom del article. Per això semblava molt clar seguir el mateix criteri. Si mires els interwikis amb les altres wikipedies ho podràs comprovar. I també veuràs que l'habitual es que la primera línia del article mencioni el nom complert i el nom habitual, per deixar-ho tot clar a tothom.
Un altre argument es reconèixer ràpidament la persona, quan veus els membres de una categoria.
A més, deixa'm donar-te un altre argument. Suposa que una persona vol informació de patrick kluivert i ho busca a google. El primer resultat que em surt a mi es la wikipedia castellana, seguit de l'anglesa i de http://ca.wikilingue.com/es/Patrick_Kluivert, i un dels motius d'això es que el títol de article de wikipedia coincideixi amb patrick kluivert. La wikipedia catalana quedava fins ara molt enrera en els resultats d'aquesta recerca, i això ara millorarà i ens portarà més visitants. Jordiferrer (disc.) 21:27, 18 març 2010 (CET)
La meva intenció no era discutir-ho, volia fer constar que la política que hi havia fins ara era d'anomenar-los amb el nom complet, que així estan tots els futbolistes, i que caldria seguir el mateix sistema per a tots, no només per als neerlandesos, establir uns certs criteris, ja que en cadufet i Felato (per posar dos exemples) van creant articles o reanomenant, i si ningú els avisa utilitzarem criteris de reanomenament contradictoris.--Àlex Esp (Discussió) 12:15, 19 març 2010 (CET)
He traslladat la discussió a la taverna, pots donar-hi la teva opinió!--Àlex Esp (Discussió) 16:16, 19 març 2010 (CET)

TAO

Faig servir el MemoQ, i el fitxer en qüestió és una terminologia es-ca amb diversos milers d'entrades. Genial per fer autoassembles, i llavors hi pots anar afegint tu mateix els termes que faltin, anant amb compte de no crear ambigüitats. T'interessa? – Leptictidium (auderiense) 22:01, 20 març 2010 (CET)

Exacte, és el de Kilgray. Potencialment pot fer gairebé qualsevol combinació de llengües del món, però si vols una terminologia que no sigui es-ca, te l'hauràs de fer tu mateix des del principi, ja que aquests últims mesos només he treballat en la combinació es-ca. No és difícil però requereix molta paciència. En canvi, si vols la combinació es-ca, et puc enviar el que ja he fet fins ara i així ja tens feina feta. – Leptictidium (auderiense) 22:06, 20 març 2010 (CET)
Confirma-m'ho quan ho hagis rebut. – Leptictidium (auderiense) 22:53, 20 març 2010 (CET)
Què, ja l'has provat? – Leptictidium (auderiense) 15:46, 21 març 2010 (CET)
Ah, és que normalment no em miro el compte de Gmail, només el vaig fer servir per enviar-te això perquè superava el límit de 10 megas del Hotmail. Vejam, comprova aquests passos:
  1. Tots els arxius que et vaig enviar estan junts dins la mateixa carpeta, al lloc corresponent.
  2. Quan crees el projecte de traducció, has triat la terminologia ES i l'has marcat perquè el projecte l'utilitzi. No n'hi ha prou que aparegui a la llista, ha de tenir la marca ✓.
  3. Quan cliques a "autotranslate", estan marcades les opcions "Good match" i "perform fragment assembly" (sobretot aquesta última, és possible que funcioni sense el "good match" però no ho he provat, en canvi "fragment assembly" és indispensable).
Prova tot això, i si no et funciona... Intentaré penjar-te unes captures de pantalla per assegurar-nos que tots dos ho estem fent igual. – Leptictidium (auderiense) 16:26, 21 març 2010 (CET)
Aviam doncs, confirma'm quina d'aquestes imatges et surten igual que a mi i quines no:
http://img690.imageshack.us/i/21137651.png/
http://img340.imageshack.us/i/40859015.png/
http://img192.imageshack.us/i/51688153.png/
PS: Quan dic "autotranslate", volia dir "pre-translate". – Leptictidium (auderiense) 16:50, 21 març 2010 (CET)
Vaja, tot això sembla un problema amb la terminologia, que per algun motiu funcionava bé al meu ordinador i no funciona bé al teu. Em pots penjar les teves versions d'aquestes preses de pantalla, si et plau? – Leptictidium (auderiense) 17:43, 21 març 2010 (CET)

Sembla que la terminologia s'ha copiat malament. Intentaré passar-te-la d'una altra manera. Ara t'envio un altre e-mail amb noves instruccions. – Leptictidium (auderiense) 17:59, 21 març 2010 (CET)

Doncs no tinc ni idea per què. Demà enviaré un mail a l'equip de suport de Kilgray. Bona nit. – Leptictidium (auderiense) 22:47, 21 març 2010 (CET)
Et copio la resposta que he rebut:

Hi Alistair,

Thanks for your message. Are you sure this is related to the memoQ server? If it is, please send over the serial number too.

I suspect that this may be rather related to a bug that has been fixed in the meantime. Please download and install memoQ 4.0.23 from our website and if it still persists, let us know.

Thank you. Best regards, István

Leptictidium (auderiense) 19:31, 7 abr 2010 (CEST)

SOS

Hola Lohen11,

He vist que també tens una pàgina d'usuari oberta a Wikicommons i, tenint en compte que ets administrador a la viquipèdia, t'agraïria que em donessis la teva opinió sobre un conflicte en el que m'he trobat embolicada a Wikicommons.

Dóna la casualitat que remenant per Commons vaig descobrir aquests videos d'un alt càrrec de la Cienciologia. Així doncs, seguint les polítiques de Commons, vaig demanar als administradors que esborressin els videos donant els meus motius. Fins i tot, l'administrador Túrelio hi va intervenir dient que els vídeos no seguien els estàndards de Scope. El problema però, és que no vaig tenir temps de canviar els motius i detallar-ne el Scope i un administrador anomenat Cirt em va eliminar el tag de speedydeletion. Evidentment, després, vaig tornar a posar el tag concretant que, com Turélio havia dit, els vídeos no entraven dintre del Scope. Ara però, en Cirt m'ha tornat a esborrar el tag i, a més, m'ha obert una espècie d'expedient a Commons. Dóna, a més, la casualitat, que l'administrador Cirt és precisament l'usuari que ha carregat els vídeos.

No sé què fer. Creus que hauria de respondre? Què m'aconselles? Mirant els vídeos d'Aaron Saxton de forma objectiva, creus que realment entren dintre dels paràmetres educatius de la Wikipedia? Tot el procés el pots veure en l'historial d'aquest video. Gràcies per la teva ajuda.--Aylaross (disc.) 13:33, 21 març 2010 (CET)

Gràcies pel teu consell Lohen11. Només espero no haver-me topat amb un fervent defensor de la cienciologia a l'estil Tom Cruise. Si necessito el teu suport ja t'avisaré. --Aylaross (disc.) 19:30, 21 març 2010 (CET)

Error de Novell?

Hola Mestre, crec que acabo de fer una pifia (o no): Via Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes he esborrat el fitxer dolçaina.gif ... de manera insconscient, Tinc la sensació que malgrat que via "escrutini" es podia esborrar el tema no estava tancat. Creus que cal que ho desfaci?, si es aixó com ho faig? ... (Aix, aquests novells som un mal de cap :P )--Marc (Mani'm?) 08:37, 22 març 2010 (CET)

Videos cienciologia

Hola Lohen11: A commons s'ha obert una Deletion Request sobre els videos d'Aaron Saxton. Pots participar-hi aquí: [6]. --Aylaross (disc.) 10:24, 24 març 2010 (CET)

Valderrubio

Per què em reverteixes? Diplomatiko (disc.) 14:04, 24 març 2010 (CET)

I qui t'ha dit a tu que Valderrubio és un municipi? Valderrubio és una localitat dintre del municipi de Pinos Puente. Per favor, la pròxima vegada pregunta abans de revertir. Diplomatiko (disc.) 14:11, 24 març 2010 (CET)

Scarlatti

L'he fet més gran. --Bestiasonica (disc.) 19:26, 24 març 2010 (CET)

Bloqueado

Buenas noches, Lohen11. Veo que me has bloqueado por supuestas ediciones vandálicas.

  • El bloqueig l'ha dut a terme l'usuari Lohen11.
  • El motiu donat és: amb voluntat clara de fer vandalisme.
  • Data d'inici: 12:08, 14 des 2009
  • Data final: infinit
  • Compte blocat: 80.58.205.43
  • La vostra adreça IP és 80.58.205.43, i el número d'identificació del bloqueig és #6005. Si us plau, incloeu aquestes dades en totes les consultes que feu.

El caso es que el pasado día 19 (3 meses después del supuesto bloqueo) hice una pregunta en la taverna [7] sin problemas. Hubo respuesta y contesté sin problemas. En esas ediciones veo que mi IP no es la bloqueada pero si que es muy parecida: 80.58.205.110, luego supongo que se trata de un rango de bloqueo. Bien, hoy quise volver a agradecer las aportaciones y corrección de Enric y no pude porque estaba bloqueado.

Acabo de crear una cuenta más que nada para que conste ese agradecimiento. No puedo protestar por el bloqueo injustificado porque no acabo de entender como funciona eso de las IP, de que cambien sin enterarme y de que alguien pueda usarla con fines vandálicos. Evidentemente, no fui yo. Supongo que apenas podré colaborar con vosotros porque bastante tengo con la wikipedia en gallego, que es a la que me dedico casi exclusivamente, pero nunca se sabe si algunha vez necesitaré volver a preguntar algo. A mayores, he de reconocer que no tengo ni idea de catalán. En cualquier caso, gracias por vuestra ayuda que me ha servido para puntualizar un aspecto que tenía mal en el artículo baldaquí en la gallega. Saludos y hasta siempre. Pedro --Lameiro (disc.) 00:10, 25 març 2010 (CET)

    • Gracias Lohen. El caso es que uso el ordenador de casa, al que solo accedemos mi mujer y yo. Por eso no puedo entender lo del bloqueo, ni que el día 19.03 pueda acceder sin problemas (antes de registrarme) pero el 25 ya no pueda, y que me diga que el bloqueo es del pasado 14 de diciembre. Pero no te preocupes: sonche as meigas, que habelas, hainas. No sucesivo, ya registrado, supongo que no habrá problemas. Gracias otra vez y hasta siempre. Pedro --Lameiro (disc.) 21:22, 26 març 2010 (CET)

Joan Costa i Font

Ell mateix m'ha demanat l'esborrament aquí i n'he creat una proposta d'esborrament. --Beusson (disc.) 12:37, 25 març 2010 (CET)

Viquicinematrobada

com ho veus? [8]--Pallares (disc.) 12:43, 25 març 2010 (CET)

Gràcies per l'avís

Si la situació ha degenerat fins a aquest punt ha estat per la teva deixadesa. Com pots veure més amunt, ja fa dies que et vaig alertar de la situació, i en cap cas vas endegar la menor acció per tallar d'arrel el problema, sinó que tot el contrari em vas ignorar sobiranament. Si la situació s'ha desbocat per manca de responsabilitat dels administradors en les seve tasques, ara no ho paguis amb mí quan ja fa temps que et vaig alertar. --Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 00:10, 27 març 2010 (CET)

Òpera

Estem seguint amb la revisió dels articles del 2007 i el d'òpera és un gran article però pràcticament sense referències internes. Mira per si es pot fer alguna cosa.--Peer (disc.) 12:09, 27 març 2010 (CET)

Perfecte. Tan de bo puguis polir-lo. Si es van veient millores, habitualment es deixa el temps que calgui perquè el que prima és la millora dels articles. Intentaré donar alguna ajudeta.--Peer (disc.) 18:19, 27 març 2010 (CET)

Konstantínovna

Hola! Doncs la bona senyora s'hauria de dir Irina [Konstantínovna] Arkhípova; per cert, l'òpera de Mússorgski també l'he reanomenada Khovànxtxina. --Enric (discussió) 17:52, 27 març 2010 (CET)

Plantilla:Infobox compositor de música clàssica

Li manca la informació dels paràmetres. Quan hi siguin la faré servir. --Bestiasonica (disc.) 13:44, 29 març 2010 (CEST)

Crec que estàs interpretant les teves potestats d'administrador de forma desproporcionada. Obligar a fer servir una infotaula sobre la que no es proporciona informació d'ús em sembla fora de lloc. Si us plau, sigues tant amable de dir-me quina política o norma estic incomplint abans de blocar-me. --Bestiasonica (disc.) 15:00, 29 març 2010 (CEST)
Lohen pots afegir un paràmetre per la signatura? En Febr1 ho comenta a la plana de discussió. Podria ser útil.--KRLS , (disc.) 16:37, 29 març 2010 (CEST)
Gràcies per afegir la informació d'ús. A banda, no veig quin mal hi ha a moure les informacions del cos de l'article a la infotaula. Crec que el text es fa més lleuger. Disculpa sinó contesto tots els teus comentaris. --Bestiasonica (disc.) 16:40, 29 març 2010 (CEST)

El barber de Bagdad

El Diccionari General de la Llengua Catalana de Pompeu Fabra edició de 1997. pàgina 292, diu (cadí [pl. -ís] m. Jutge de causes civils en els pobles mahometans. I en aquesta regla hem vaig basà al penjar El barber de Bagdad. També he consultat d'altres diccionaris amb el mateix resultat. Per tant no se si toca de canviar aquest mot en aquest arxiu. També estic estudiant compondre per composar perquè pel que veig toca compondre i no composar. Ja n'anirem parlant.--Vulcano (disc.) 22:23, 29 març 2010 (CEST)

Plantilles

Molt bé. I tant que les utilitzaré. --Vulcano (disc.) 11:42, 30 març 2010 (CEST)

Le herisson

Abans de fer judicis de valors sobre les meves edicions i revertir edicions que no incompleixen cap norma oficial tingues en compte la feina que fan els usuaris que repassen els articles. En l'edició que he fet simplement he mogut el repartiment a la infotaula. No crec que sigui alguna cosa tant odiosa com per haver de revertir, ni per considerar-ho una destrossa. A banda has eliminat diversos enllaços interns que hi havia posat. Crec que el respecte a la feina hauria de ser mutu, pel que hauries hagut de comentar-m'ho en un tó més amable abans de revertir. Que vols que pensi ara? Que la meva feina no la tens en compte i que ni tant sols t'atenys a consultar abans els meus motius, sinò que prens la decisió de revertir-la i després m'ho dius. Que vols que faci? Que m'emprenyi amb tu? M'és igual el que facis amb aquest article, com si vols citar fonts fiables. No és res personal haver fet aquesta edició. La veritat és que desconeixia l'existència d'aquest assaig a Viquipèdia:Llibre d'estil per a pel·lícules (exemple), que per cert no ha estat votat com a norma d'estil. --Bestiasonica (disc.) 15:24, 31 març 2010 (CEST)

He afegit un enllaç cap a aquesta pàgina des de la pàgina d'ajuda de la {{fitxa de pel·lícula}} per a que altres usuaris puguin accedir més fàcilment a aquesta pàgina. A partir d'ara tindré en compte el treball fet per altres en aquesta pàgina a l'hora d'editar articles sobre pel·lícules. Salut! --Bestiasonica (disc.) 17:19, 31 març 2010 (CEST)

Plantilles de discos / àlbums

Hola Lohen: Com que ets especialista en articles de música t'ho comento abans de procedir per saber quin procediment seguir. Hi ha diverses infotaules per a discos. A saber:

Em dona la sensació que totes quatre tenen el mateix objectiu. És aquesta sensació compartida o bé tenen diferents funcions? Creus que es pot consensuar un sol tipus? En cas que si, quina creus que hauria de ser la que es conservi? Creus que s'ha de comentar en algun altre lloc per saber si hi ha altres opinions al respecte?

--Bestiasonica (disc.) 17:29, 31 març 2010 (CEST)

Així doncs es poden fusionar d'aquesta manera?
Plantilla:DiscPlantilla:Album i Plantilla:Fitxa d'àlbumPlantilla:Album infobox.
O simplement les substitueixo en els articles on s'estan usant i es suprimeixen? --Bestiasonica (disc.) 20:15, 31 març 2010 (CEST)
Ok, miraré d'anar-ho fent. --Bestiasonica (disc.) 20:28, 31 març 2010 (CEST)

Plantilla composició

Les òperes i les simfonies també ??.--Vulcano (disc.) 18:30, 1 abr 2010 (CEST)

Fotografies

Perquè en algunes fotografies mi surt l'escrit del peu i en altres no, si faig el mateix??. Mostra l'Alt Camp.--Vulcano (disc.) 20:32, 2 abr 2010 (CEST)

Propostes d'esborrat

Em sembla mentida que, mentre que hi ha gent fent biografies de jugadors de futbol d'altres països o d'esports minoritaris (així com de pokémons i altres històries) i ningú digui res, m'hagin proposat d'esborrar la biografia de José Maria Fabregat Vidal. Aquest individu va ser diputat al Parlament de Catalunya el 1995. No tinc cap simpatia personal per ell, però he observat que a totes les altres viquipèdies hi ha referències als representants parlamentaris. Potser n'hem de ser una excepció. Ja sé que en alguns casos hi ha poca informació, però podem deixar-ho com a esborrany, a l'espera de que algun dia n'aparegui més. Em sembla un insult a la meva tasca, endemés de ser increïble.--Walden69 (disc.) 21:39, 4 abr 2010 (CEST)

Enllaços

Hola Lohen11.

Hi ha algun criteri sobre l'ús i la tipologia dels enllaços externs? gràcies Orila872 (disc.) 20:23, 12 abr 2010 (CEST)

Moltes gràcies :) --Orila872 (disc.) 23:14, 12 abr 2010 (CEST)

Àustria

Quines són les tres inicials per treure el flag d'Àustria Plantilla:'''??.--Vulcano (disc.) 12:02, 13 abr 2010 (CEST)

Viquiefèmeride

En Beusson ha assolit les 10.000 Edicions ... si ho desitges pots passar a felicitar-lo a la seva discussió--Marc (Mani'm?) 17:52, 13 abr 2010 (CEST)

Pàgina eliminada sense motiu

Bones, estàvem amb la creació de la pàgina "Josep Rodrigo i Panisello" i ha estat eliminada sense motiu aparent, preguem ens expliquin les raons. Gràcies i Salutacionsel comentari anterior sense signar és fet per Josep2011 (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 11:57, 19 abr 2010 (CEST)

Borís Asàfiev

Ja tens l'Asàfiev reanomenat i revisat. De passada he reanomenat també els autors que sortien esmentats i enllaçats dins l'article. Bon cap de setmana! --Enric (discussió) 01:22, 24 abr 2010 (CEST)

reunió

et passes per la reunió? --barcelona (disc.) 18:00, 25 abr 2010 (CEST)

Indexació

Hola Lohen, Estic intentant indexar aquesta categoria Categoria:Pel·lícules del segle XXI doblades al català però no hi ha manera d'aconseguir-ho. Tu ho sabries fer?--Aylaross (disc.) 11:52, 27 abr 2010 (CEST)

Un administrador ha posat el requadre de què cal indexar-la.--Aylaross (disc.) 12:41, 27 abr 2010 (CEST)
Suposo que, quan en Pau va posar que calia indexar, pensava en afegir el requadre que hi ha a altres categories amb els anys anteriors i posteriors (Veure:[9]). La veritat és que no seria mala idea ordenar-ho també així. Però, a mi, sincerament, no hi ha maneres de què em surti aquest quadre.--Aylaross (disc.) 13:00, 27 abr 2010 (CEST)
Ja em sap greu però, ho he mirat de fer i no m'en surto. Tinc problemes amb el fet que l'any estigui entremig dels títols de les categories (ex. Pel·lícules+any+doblades al català) i no al final (ex. Pel·lícules+any). Què en penses?--Aylaross (disc.) 15:10, 27 abr 2010 (CEST)

Indexació

Crec que estaran millor ordenades per l'any que per la p de pel·lícules, sí. La idea és deixar-la com aquesta: Categoria:Pel·lícules del segle XX. Pau Cabot · Discussió 13:09, 27 abr 2010 (CEST)

Jo seguesc el criteri de Ajuda:Categoria#Indexació. En principi, gairebé totes les categories estan seguint aquest criteri (excepte les que no he vist o les que duen l'avís). Si s'ha de canviar es canvia, però s'hauria de fer després de consensuar-ho i per tot arreu. Pau Cabot · Discussió 13:19, 27 abr 2010 (CEST)

GEC

veig que tu també estàs fent passades, és un objectiu important però m'he trobat que molta gent no s'ha assabentat, si creus que cal parlar amb algú, m'ho dius i encarrega alguna feina concreta, tenim molts articles per revisar! --barcelona (disc.) 11:31, 3 maig 2010 (CEST)

molta sort!! ja m'explicaràs com va i vés passant per aquí, eh? --barcelona (disc.) 10:56, 4 maig 2010 (CEST)

Plantilla ciutats d'Europa o del Món

Com puc trobar una plantilla de ciutats europees o mundials??. Estic fent la de Bialystok i la he copiada de Breslau però ho trobo molt complicat.--Vulcano (disc.) 12:57, 5 maig 2010 (CEST)

Articles "crisi..."

Bones Lohen! He vist que tu vas crear l'article de Crisi de finals de la dècada del 2000 i venia a plantejar-te alguns dubtes que tinc arran de la creació de Crisi financera 2007-2010 per part meva ja que no havia vist que existia l'article aquest que tu has fet.

Posteriorment a veure que hi havia els dos articles he vist que a la viquipèdia en anglès existeixen aquests dos articles i no se molt bé si s'han de fusionar o que... a més desprès he vist que existien dos articles més anomenats Crisi borsària del 2008 i Crisi hipotecària de 2007. El de Crisis borsària del 2008 entenc que s'ha de fusionar al que jo he fet ja que ambdós tenen enllaç als mateixos articles de la resta de viquipèdies, però potser el meu nom seria més genèric.--Vilar (Vine i xerrem) 12:27, 6 maig 2010 (CEST)

Categorització de pel·lícules

Tenint en compte que participes en el Viquiprojecte:Cinema, t'agraïria que donessis la teva opinió en aquesta discussió que s'ha obert sobre la categorització de les pel·lícules. Mira: Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/Recent#Categorització de les pel·lícules. Moltes gràcies,--Aylaross (disc.) 17:37, 6 maig 2010 (CEST)

Vandalisme

Hola Lohen, agrairia que si estic gestionant el vandalisme amb uns barems + o - iguals per tothom no entressis tu com ho fas de tant en tant i et passessis les escales de sancions pel folre. I encara menys si han estat advertits per un altre administrador. Si creus que el que fas es el correcte, em sembla perfecte, però una petita comunicació no estaria de mes. --Beusson (disc.) 19:02, 17 maig 2010 (CEST)

No t'equivoquis, qui ja s'ho farà ets tu! Amb aquesta actitud teva ja veig que no cal parlar-ne. Et pots quedar tot el patrullatge, jo no hi tornaré a posar els peus. --Beusson (disc.) 19:13, 17 maig 2010 (CEST)
Ja van masses vegades que ho fas. Fins avui no havia dit res perque esperava trobar l'ocasió de parlar-ne, ara ja no cal. --Beusson (disc.) 19:14, 17 maig 2010 (CEST)
Fas una gran tasca, però sempre he considerat que et passaves amb els bloquejos (diguem tou o inexpert, ho accepto perfectament) però el que em molesta es que passis per sobre de la tasca dels altres. No pateixis , no tornarà a passar (almenys amb mi). Com tu mateix m'has dit, ja t'ho faràs! Per part meva no tindràs cap pega. --Beusson (disc.) 19:33, 17 maig 2010 (CEST)

The Hurt Locker / En terra hostil

Bon dia, Lohen. Hi ha versió catalana de la pel·lícula? Ja he consultat l'Ésadir, el Gencat, i ElDoblatge.com, però no ho he trobat. En aquest cas, estaria bé tenir la referència. Gràcies! --Judesba (disc.) 12:07, 20 maig 2010 (CEST)

Ah, perdona, ara ho he vist millor. Tu vols dir el reanomenament. Jo havia vist que la redirecció l'havia feta ell, però que l'article En terra hostil l'havies creat tu. També he escrit a la seva plana de discussió, ara a veure què diu. Gràcies! --Judesba (disc.) 13:08, 20 maig 2010 (CEST)

Article

Sé que estàs realment ocupat però necessito la teva opinió aveure si mereix tenir un article en Josep Martí i Cristià. Tu ets l'expert.

--KRLS , (disc.) 22:44, 25 maig 2010 (CEST)

Tens temps per fer-lo? Tens més informació que jo no trobi?--KRLS , (disc.) 10:17, 26 maig 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Entitat Sardanista de Sant Cugat

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Entitat Sardanista de Sant Cugat. --Pau Cabot · Discussió 21:27, 28 maig 2010 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Josep Martí i Cristià

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Josep Martí i Cristià», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Ferbr1 (disc.) 12:20, 29 maig 2010 (CEST) .

Traductor

Hola Lohen, l'he demanat a e] Lepti que em passés el traductor que em va oferir fa un temps, m'ha contestat que ara h] té espatllat, que et demanés a tu l'antic... T'importaria enviar-me'l? Salutacions i gràcies.--MarisaLR (disc.) 00:03, 1 juny 2010 (CEST)

Gràcies. --MarisaLR (disc.) 17:47, 1 juny 2010 (CEST)

marquesa de sade

Acabo de crear un article (Markisinnan de Sade) i m'ha quedat un dubte, ja que he direccionat l'argument al marquès de Sade. Però en la versió itaalina arriben a una òpera de la marquesa, de Yukio Mishima. En saps res d'aquesta òpera?--Pallares (disc.) 12:42, 3 juny 2010 (CEST)

Avís!

62.57.76.180 (discussió) 21:18, 6 juny 2010 (CEST)a l'url http://ca.wikipedia.org/wiki/Escola_de_la_Llotja, a enllaços externs, el següent enllaç: Galeria d'imatges de l'Escola de la Llotja, mostra imatges que pretenen ridiculitzar l'escola, demano esborrar aquest l'enllaç62.57.76.180 (discussió) 21:18, 6 juny 2010 (CEST)

referent al de biblia valenciana

només et volia comunicar que té ip dinàmica i que ahir la Barcelona ja va tenir alguns problemes amb aquest usuari, per aixo va tindre que blocar la pagina durant tot el dia. Ho dic perque veig que las banejat 2 setmanes, crec que pot evitar el ban facilment. --Mezod (disc.) 22:54, 6 juny 2010 (CEST)

Arizona baby -> Criant l'Arizona

Hola, Lohen. He vist que vas moure la pàgina "Arizona baby" a "Cridant l'Arizona". No entenc el motiu, ja que el títol en català és el primer [10]; el segon és la traducció de l'original. Em podries comentar la situació, si us plau? Voldria reanomenar la pàgina. Gràcies. --Judesba (disc.) 17:31, 9 juny 2010 (CEST)

Viquicinematrobada - 2

Hola, Lohen. Com ho veus? [11] Salut! --Judesba (disc.) 14:18, 11 juny 2010 (CEST)

Hola, Lohen. Ja he fet proposta, per si et va bé afegir-t'hi. T'ho mires? --Judesba (disc.) 14:43, 18 juny 2010 (CEST)

Lohen11/Depth

Hola, Lohen11! Com va tot? T'escric perquè sóc un seguidor de la teua pàgina per calcular la depth i he comprovat que des de l'1 de juny no ha estat actualitzada... És que hi ha cap problema?--Panellet (disc.) 11:24, 13 juny 2010 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de Especial:Contribucions/89.131.121.46 per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme. La ip és 89.131.121.46 Gràcies, Adéu--Castor (disc.) 19:58, 14 juny 2010 (CEST)

Eloi Sylva

Hola Lohen: He marcat Eloi Sylva com article orfe, ja que la seva població de naixement (Grammont) encara no té article iniciat. Si saps si existeix l'article sobre aquest Duprez també estaria bé que hi enllacés. No se m'acut on pot anar enllaçat. Salut! --Bestiasonica (disc.) 20:37, 14 juny 2010 (CEST)

Depth

Ho senc, estava totalment desconnectat, preparant-me per al treure'm el carnet. Però he reviscolat, em pose en òrbita i comence a arranjar tots els desajustos que han tingut lloc mentre la nau anava a la deriva.

una abraçada atronòmica...

–Coet · BANG · blablabla 18:57, 15 juny 2010 (CEST)

Em sap greu encara no m'he pogut mirar res, tinc una missió extra, la qual culmina el diumenge, estaré disponible el dimarts, no puc assegurar una intervenció amb més antelació, però si tinc ocasió m'ho miraré, per algo està el teletransport. –Coet · BANG · blablabla 00:27, 2 jul 2010 (CEST)

Re: Whois

No ho sé veure. Tampoc diu el host, cosa que anava bé per identificar les IP escolars. L'anterior enllaç http://samspade.org ha deixat de funcionar. Si el recuperen es pot tornar afegir a MediaWiki:Anontalkpagetext i MediaWiki:Sp-contributions-footer-anon. --V.Riullop (parlem-ne) 11:01, 17 juny 2010 (CEST)

Andrei Sàkharov

Hola Lohen M'adreço a tu perquè fa poc vas fer una redirecció de l'article d'Andrei Sàkharov. Mirant l'article he vist que la imatge que apareix pot tenir problemes de copyright. Navegant he trobat aquesta. Crec que és de codi lliure però no ho tinc clar. ¿Què en penses? --Teulats (disc.) 19:08, 18 juny 2010 (CEST)

Bot

Hola Josep,

Em vas dir fa temps (ho sento, no me'n vaig adonar) que el bot havia canviat núm per no a Concert_per_a_piano_i_orquestra_no._2_Rachmaninoff, però en realitat el que va fer el bot va ser col·locar l'ORDENA (tal com diu VP:CHVP). El mateix creador, Mariadalmau, va anomenar l'article així, i el bot ha col·locat l'ORDENA basant-se en el títol. Si creus convenient canviar No. per Núm. cap problema, ja canviaré l'ordena. --Joancreus (discussió) 21:38, 18 juny 2010 (CEST)

Re: Rebenvingut

Gràcies per la rebenvinguda, però la veritat és que estic de passada. Costa consultar la Viquipèdia sense ficar cullerada en algun lloc.--Pere prlpz (disc.) 14:34, 20 juny 2010 (CEST)

Apreciat tutor: Aquest article (doble concert) de les llistes de la GEC( «Lohen11/2010». Gran Enciclopèdia Catalana. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana.) sembla destinat a vós, més tenint en compte qui creà l'article vers l'obra citada ... --Marc (Mani'm?) 11:55, 22 juny 2010 (CEST)

IMMAGINE&POESIA

Hola Lohen 11. According to your suggestions, I have added references and bibliography items, both in English and Italian. Unfortunately we haven't any articles in Català or Spanish at the moment, but there are several artists and poets from Spain or South America in the movement. I hope the page will remain now. Greetings from Italy--Alessandroga80 (disc.) 16:44, 24 juny 2010 (CEST)

Gràcies...for your reply. In the Bibliografia I have added articles from "La Stampa" - the third most important national paper in Italy - (see:http://it.wikipedia.org/wiki/La_Stampa) and from "Il Corriere dell'Arte" (Le Courrier des arts), a very famous Art Review (http://www.corrieredellarte.it/chi%20siamo.htm). I think that both of them can be considered "diaris de prestigi".--Alessandroga80


Proposta d'esborrament de la pàgina Gemma Coma-Alabert

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Gemma Coma-Alabert», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Mgclape (disc.) 19:22, 28 juny 2010 (CEST) .

núm i no

No acabo d'entendre la teva pregunta (ja fa temps, de fet). Suposo que et refereixes al que va posar el bot a l'ORDENA. El bot no sap de "núm" ni de "no." Simplement agafa el títol actual de l'article, posa les majúscules tal com les vol el Mediawiki, i ho posa dins de l'ORDENA, marcant que ho ha fet un bot. Si un humà creu que hi ha una ordenació millor (com ara per autor), endavant les atxes. Pel que veig després vas reanomenar l'article, i ho trobo perfecte. --JoRobot (disc.) 23:25, 29 juny 2010 (CEST)

opina

Ja que vas participar al debat de la taverna, opina a Viquipèdia:Presa de decisions/2010/Ús adequat dels bots per crear articles --barcelona (disc.) 18:38, 3 jul 2010 (CEST)

Fotografies

Aviam si hem potas arranjar les últimes fotigrafies, que he penjat. Ja no no em queden de forma que el que cerqui Celrà les pugui trobar. Quan veigi les categories i com les has deixat ja prendre note per les properes. gracies. --Vulcano (disc.) 14:19, 4 jul 2010 (CEST)

Premi Museu Britànic

Gràcies, això només demostra que hi ha molt bons companys i "ajudants" a la viqui. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 19:43, 7 jul 2010 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de Especial:Contribucions/79.151.43.122 per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Castor (disc.) 01:51, 12 jul 2010 (CEST)

Querol

Respecte aquest fitxer que acabo de penjar,(Querol), no trobo la manera de penjar la foto en el centre on hi manca, i a més hem surten les lletres vermelles de (referències) i no trobo la manera d'esborrar-ho i no vull fer cap disbarat. Aviam si m'ho pots arranjar i ja m'ho anotaré per un altra vegada. La foto la veuràs penjada abaix a la dreta al costat de les altres--Vulcano (disc.) 13:23, 12 jul 2010 (CEST)

Re: Commons

No sé quin desplegable vols dir. A quina pàgina en concret? --V.Riullop (parlem-ne) 13:12, 14 jul 2010 (CEST)

Hi ha desplegables a llengües i a Llicència. No recordo cap desplegable a Autorització. --V.Riullop (parlem-ne) 13:53, 14 jul 2010 (CEST)

Compte titella

Com s'ha de procedir amb un grup d'edicions un cop s'ha esbrinat que aquestes edicions corresponien a un compte titella i aquest compte titella ha estat blocat? Es poden revertir directament o això correspon a un administrador?--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 01:57, 17 jul 2010 (CEST)

Mmmmm ... ¿lo cualo %%!!!? és a dir, que si un usuari edita vulnerant VP:PVN en les seves edicions, que són revertides per no buscar el consens, però tot i així insisteix i al final és blocat per tres mesos per editar d'aquesta manera, pot acte seguit registrar un comte titella per continuar fent el mateix sabent que les seves edicions com a usuari titella no poden ser revetides mentre que les edicions com a usuari normal i que provocaren el seu bloqueig eren revertides. No ho trobes una mica absurd?--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 02:23, 19 jul 2010 (CEST)

Vandalisme en curs

Gràcies, Lohen. --Judesba (disc.) 16:32, 19 jul 2010 (CEST)

Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim"

Bones, Lohen. He sotmès aquest article a avaluació per tal de fer-lo de qualitat. Si vols passar a donar-hi la teva opinió pots fer-ho aquí: [12] Gràcies, i bona nit. --Judesba (digues...) 01:20, 26 jul 2010 (CEST)

Plantilla traduït de

Poso la "traduït ref" per poder seguir la pista als articles que tradueixo segons tu "automàticament" (aixó és una traducció automàtica ), ja voldria tenir jo un bot que m'ho fes "automàticament" faig una dotzena de passos "manuals" en off-line per cada article. Mira't la definició "automàtic"

Tret de la taverna

Referent al meu traductor automàtic (google), l'he emprat per traduir la pàgina Marina_de_guerra_a_l'antiga_Grècia i queda així: [13] La diferència entre ambdues versions, gens menyspreable, és la part no automàtica que jo aporto i que m'hauríeu d'agrair en lloc d'esbroncarme.

Ho feia per tenir control del meus articles a millorar, peró sinó us agrada ho faré amb traduit ref que sembla que només l'empro jo, un cop estigui millorat la passaré a traduit de--Mcapdevila (disc.) 13:45, 27 jul 2010 (CEST)
En aquesta frase parle de res automàtic?: Aquest article (o una part) prové de la traducció de l'article Batalla de Nieuwpoort de Wikipedia, sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.--Mcapdevila (disc.) 15:53, 27 jul 2010 (CEST)
Mira, fem una prova amb Batalla_de_Nieuwpoort, per a mí ja està be (tot és millorable però al menys per treure l'MT) el trec i esperem que passa...--Mcapdevila (disc.) 16:01, 27 jul 2010 (CEST)
Jo hi posava la plantilla Polit aquesta és una estàndard que la poso perquè de no fer-ho ja li posa algú d'altre--Mcapdevila (disc.) 16:14, 27 jul 2010 (CEST)

Farmàcia Esteve , o Esteva

Com a creador que ets de l'article, pots mirar la pregunta que he fet a la pàgina de discussió de Farmàcia Esteve de Llívia ? Gràcies. --Jordiferrer (disc.) 19:33, 27 jul 2010 (CEST)

Enllaços a l'article

Bona tarda Lohen11,

m'he decidit a escriure algunes qüestions importants i qualitativament molt rellevants per primera vegada al viquipèdia. Fa temps que el consulto i, per tant, estic familiaritzat amb el contingut, però gens en l'edició i funcionament.

En l'article he posat bastants enllaços per il·lustrar, reforçar i contrastar l'argument. Donat que no hi ha l'enllaç intern, poso l'extern.

Qualsevol comentari constructiu és benvingut.

--Josep Miró (disc.) 17:28, 31 jul 2010 (CEST)

Hola de nou, Lohen11,

he canviat els enllaços externs de l'article per enllaços interns dintre del propi Viquipèdia.

Re: Enllaços a l'article

Bona tarda Lohen11,

he canviat els enllaços de l'article d'acord amb el que m'has indicat.

--Josep Miró (disc.) 20:20, 31 jul 2010 (CEST) Gràcies !--Josep Miró (disc.) 23:46, 3 ago 2010 (CEST)

Algunes coses no canvien.

Que significa | aixo? Aquesta es la unica viquipedia que te l'article de la catalanitat de Colon, a pesar de que estem en la viquipedia en catala crec que estic en el meu dret de obrir una consulta de borrat, ni tan sols mas deixat temps d'argumentar la meva opinio, et demano que restauris la consulta de borrat. --Dyvid (disc.) 20:49, 1 ago 2010 (CEST)

Traductor aturat

Quan un altre bot edita l'article abans de que l'acabi es troba amb un conflicte d'edició i avorta. Ja l'he engegat. Passa poc sovint però ho he d'arreglar. --Gomà (disc.) 18:38, 5 ago 2010 (CEST)

Hola, Lohen. Estic treballant en les desambiguacions de Hamlet. T'interessaria fer aquest article, potser? --Judesba (digues...) 13:37, 9 ago 2010 (CEST)

Gràcies, igualment! --Judesba (digues...) 23:39, 9 ago 2010 (CEST)

compositor

no és òpera, però potser t'interessarà crear Spyridon Samaras, és el creador de l'himne olímpic oficial i un dels demanats als 1000. Gràcies! (potser ens veiem en una setmaneta, fins quan estaràs?)--barcelona (disc.) 19:32, 13 ago 2010 (CEST)

Re: Plantilla:Temporades del Liceu

A vegades una bona pista és mirar l'historial per veure si l'han espatllat. --V.Riullop (parlem-ne) 11:12, 14 ago 2010 (CEST)

Notabilitat

No en dubt ni un moment, però no s'han aportat les referències que confirmin això que dius. Pau Cabot · Discussió 19:00, 15 ago 2010 (CEST)

Quan afegesc un cartell de que no s'han aportat referències sobre la seva notabilitat vull dir això i només això, encara que la gent s'ho prengui com un insult. Que consti que no confonc la notabilitat d'aquesta enciclopèdia amb la importància: una cosa no és el mateix que l'altra i aquesta entitat (i moltes d'altres) em semblen ben importants i respectables. Pau Cabot · Discussió 19:04, 15 ago 2010 (CEST)
La notabilitat és el que tenim definit a VP:NOT i no té res a veure amb la importància o la rellevància (i que hi ha molta gent que té confós). Si cap font fiable no n'ha xerrat, idò, sentit-ho molt, la Viquipèdia no pot ser la primera. Ens estaríem botant un dels principis bàsics que és la verificabilitat] i estaríem fent treballs inèdits. Això sí, jo crec que si la colla és de les més importants en el món de la sardana, segur que algú n'ha parlat (llibres, revistes, els programes de TV3 o Catalunya Ràdio que cites, etc). El que no podem fer és caure en actes de fe: jo crec que és important (i menys si provenen de persones properes a aquestes entitats).
Sé que no estam d'acord en la cobertura de segons quins articles que ha de tenir la Viquipèdia, però això no és un servei de pàgines on qualsevol pot penjar el seu currículum o el de la seva entitat. S'ha de garantir de qualque manera que la informació que hi ha sigui digna, i un dels puntals de la Viquipèdia és que aquesta informació es pugui verificar en fonts fiables. Per a penjar altres tipus d'informacions, hi ha altres llocs com la web de cada entitat, Google Sites, etc. Pau Cabot · Discussió 20:20, 15 ago 2010 (CEST)
L'única referència que hi ha és un recull de pàgines web i me sembla que no basta de cap de les maneres per demostrar-ne la notabilitat ni molt menys, per referenciar-ne el contingut. De VP:NOT (negretes meves): si el tema ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte, se suposa que satisfà els criteris per incloure un article propi. I defineix: «Cobertura significativa» vol dir que les fonts tracten directament el tema en detall, i no cal fer una investigació inèdita per extreure el contingut. La cobertura significativa és més que una menció trivial però no cal que sigui el tema principal de la font.
Ja em diràs de quina altra manera es pot interpretar la política de notabilitat... Pau Cabot · Discussió 21:04, 15 ago 2010 (CEST)
Home, convendràs amb mi que aquesta referència no entra dins de les fonts fiables, i torn a citar (negretes meves): Els articles s'haurien de basar en fonts fiables, de tercers i publicades, amb una reputació de revisar la informació i la precisió.
En tot cas, aquesta fitxa és la informació que he trobat a aquesta web sobre la colla i no crec que basti per referenciar l'article. Pau Cabot · Discussió 21:25, 15 ago 2010 (CEST)
PS. La intervenció de les 21.04 anava sobre aquesta web, que és l'única que està posada com a referència. Pau Cabot · Discussió 21:28, 15 ago 2010 (CEST)
Faig el que puc. He passat bona part del dia arreglant articles, no puc fer-ho tot. Fins i tot he intentat cercar referències per al grup sardanista i no n'he trobat.
Respecte de les fonts fiables, i per la mateixa regla de tres, totes les empreses de Catalunya afiliades a Pimec-Sefes serien notables perquè tenen una fitxa a la seva web o el centenar d'agrupaments escoltes de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, o els esplais d'Esplac o les farmàcies associades a la cooperativa de farmacèutics. No es poden considerar fonts fiables o sinó arribaríem per reducció a l'absurd que tot el que existeix és notable. Pau Cabot · Discussió 22:15, 15 ago 2010 (CEST)
Per mi no són fiables perquè no són externes ni de tercers. És el que t'he vengut a dir en el paràgraf anterior. L'associació que agrupa les colles sardanistes no és externa de la colla com no ho és Escoltes Catalans respecte dels seus agrupaments. Les colles formen la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. L'altra web també és d'una federació de la qual forma part el grup. D'extern, poc, vaja. La segona pregunta no l'entenc. Pau Cabot · Discussió 23:39, 15 ago 2010 (CEST)
Bona feina. Mai hi pens en l'hemeroteca de la Vanguardia. Com que no són indexades pel Google, sembla que no existeixin ... Pau Cabot · Discussió 11:00, 16 ago 2010 (CEST)
El problema no és que siguin fonts especialitzades en el tema. El problema és que aquestes fonts no siguin externes. La Vanguardia serà el que sigui però és una referència externa poc propensa a ser considerada propera a l'entitat. Si hi ha llibres editats sobre la història de la Sardana, de ben segur que podrien ajudar. Pau Cabot · Discussió 14:39, 16 ago 2010 (CEST)
A mi també em sap greu que coses que consider importants no tenguin més repercussió, però això és una cosa que hem d'arreglar a la societat, fora de la Viquipèdia. De VP:NO: La Viquipèdia no és un lloc per difondre ideologia o fer propaganda de qualsevol tipus. Pau Cabot · Discussió 14:53, 16 ago 2010 (CEST)

Hola! Els dos articles estant sent vandalitzats repetidament, presumiblement per la mateixa persona (amb una IP, ara amb un altra i amb un nom d'usuari). Hi podries fer alguna cosa?

Merci i salut!--Ferran (disc.) 20:09, 15 ago 2010 (CEST)

Em sembla que ja ho està fent Pau Cabot.--Ferran (disc.) 20:10, 15 ago 2010 (CEST)

Mont-roig / Les Pallargues

Un usuari diu que la foto de Mont-roig (els Plans de Sió) és de Les Pallargues. Pel que sembla, sí que és així: Fitxer:Les_Pallargues.JPG. Tens manera de confirmar-ho? Pau Cabot · Discussió 13:34, 25 ago 2010 (CEST)

Millor treure la imatge de Mont-roig (els Plans de Sió), idò, no? Pau Cabot · Discussió 17:02, 25 ago 2010 (CEST)
Bona feina (i bones fotos!) fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 17:08, 25 ago 2010 (CEST)

Salutacions

Sóc novell en això d'editar de la viquipèdia, així que si trobes alguna errada t'agraïré el comentari.

Salut!el comentari anterior sense signar és fet per Jordi.mercade (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 14:40, 29 ago 2010 (CEST)

Arxivador

Benvingut al sistema d'arxiu :-) He vist que has posat l'arxiu a "Usuari:Discussió:Lohen11/Arxiu 2" (counter=2), quan l'1 no existeix. Amb aquesta opció el número es va incrementant automàticament quan arriba a la longitud màxima definida (maxarchivesize = 70K). Seria més normal començar pel l'1. Una altra opció en línia amb el que ja tens és arxivar per anys, per exemple tal com ho té definit en Walden69. La diferència és que llavors no controla la longitud de l'arxiu, per exemple el 2009 ja el tens amb 214K. Les diferents possibilitats de configuració estan explicades a Usuari:VriuBot/Arxivador. Tu decideixes. --V.Riullop (parlem-ne) 14:16, 29 ago 2010 (CEST)

Una cosa més. Com que el bot es guia per l'última data del fil, cal que vigilis de posar la plantilla "sense signar" quan calgui amb la data corresponent. Per exemple en la secció anterior a aquesta. --V.Riullop (parlem-ne) 14:18, 29 ago 2010 (CEST)
Fet. Com veuràs, queda penjada alguna secció que no té data, i l'Amical-bot posa tots els missatges en la mateixa secció, cosa que fa difícil que s'arxivi fins que no passin 15 dies sense cap missatge. Per poder arxivar-los s'haurien de separar en diferents seccions. A partir d'ara queda la pàgina incorporada a l'arxivador. Normalment el faig córrer cada dia, si me'n recordo. --V.Riullop (parlem-ne) 15:38, 29 ago 2010 (CEST)

Enllaços externs

O feia perquè qui volgués ampliar el coneixement o tingués més fàcil. Si ja és així, doncs prou, gracies.--Vulcano (disc.) 12:05, 2 set 2010 (CEST)

Allegri

Això dels noms estrangers es un embolic--Vulcano (disc.) 20:08, 2 set 2010 (CEST)

Pel·lícules de França del 2010

Bones, Lohen. Podries passar-te per aquí, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 23:25, 5 set 2010 (CEST)

Ets un crac! ;-) Gràcies. --Judesba (digues...) 00:03, 6 set 2010 (CEST)
Ho sento, ara he vist que és del 2009... :-( --Judesba (digues...) 00:15, 6 set 2010 (CEST)
Tens raó, no sé com no vaig comprovar-ho millor... Perdona, Lohen. --Judesba (digues...) 09:23, 7 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Apreciat tutor: Tindrem el goig de veure'l a la viquitrobada? ... us vull mirar d'embolicar en aquesta, me'n sortiré?--Marc (Mani'm?) 12:01, 8 set 2010 (CEST)

Castell de Balsareny

Hola, Lohen11. Moltes gràcies per incorporar els meus comentaris sobre la datació del castell de Balsareny. Hi he modificat un petit lapsus meu de redacció i m'ha anat bé de fer-hi el canvi; però volia fer també una precisió a la nota 1, al final, a les referències, i ja m'hi he entrebancat. Bàsicament perquè després de la referència bibliogràfica a l'obra de Monreal i Riquer hi podríem afegir "(tot i que, erròniament, s'hi data el precepte carolingi l'any 957 en lloc del 951)". És una tonteria, però per ser precisos és així. Monreal-Riquer remeten la primera datació a mitjan segle X i esmenten el precepte carolingi que Abadal publicà a Catalunya Carolíngia, però s'hi equivoquen en l'any, i per tant no és absolutament exacte que Monreal-Riquer datin el castell el 951, tot i que hem d'entendre que és això el que volien ditr, ja que no es coneix cap altre precepte carolingi el 957 que parli del castell de Balsareny.

M'he posat en contacte amb l'empresa JG Esdeveniments, que és la que gestiona el castell de Balsareny i que ha estat l'origen d'aquesta misteriosa datació del 923. M'han dit que buscaran d'on ha sortit aquesta data i que m'ho diran. Si es demostrés correcta, doncs, ja ho tornaríem a esmenar a la Viquipèdia. Perdona i moltes gràcies de nou. Ramon Carretéel comentari anterior sense signar és fet per Ramon.carrete (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 15:41, 10 set 2010 (CEST)

Bones, Lohen. Volia trobar la referència del doblatge d'aquesta pel·lícula, però he mirat al web d'Eldoblatge i a l'Ésadir i l'única que apareix doblada és la versió de 1956, l'estatunidenca. Pot ser que t'hagis confòs? Si no és així, podries dir-me on ho has trobat, o bé facilitar la referència, si us plau? Gràcies! --Judesba (digues...) 20:08, 10 set 2010 (CEST)

Viquibola

Bon dia, perdona'm que et vinga a emprenyar però el Davidpar voldria que algun administrador li penjara la viquibola, he vist que ets administrador però no sé si ho pots fer i com que he vist que acabaves de contribuir... Gràcies per endavant i perdó per emprenyar-te. Fins una altra, records, Claudi/Capsot (disc.) 11:46, 11 set 2010 (CEST)

Idò me sap greu, però no ho he fet mai i no sé com se fa. Pau Cabot · Discussió 13:42, 11 set 2010 (CEST)

Em sap greu ...

.. que em parlis així. No tenc cap fòbia sardanista. Al meu entendre, no has expressat una opinió personal sinó que, tal com s'indica a la pàgina de votacions, has decidit d'acord a una política si un article és o no és notable. Però has citat una regla que no he sabut trobar enlloc de VP:NOT i això és el que te demanava, que diguessis on hi havia aquesta norma que tu feies servir. Simplement era això. Pau Cabot · Discussió 22:18, 12 set 2010 (CEST)

Te deman disculpes si alguna actuació meva t'ha ferit, però no has pressuposat bona fe. La frase que em cites, just abans, xerra de la data de fundació de la segona colla. Només demanava referències d'això. T'assegur que tenc moltes altres feines que estar obsessionat amb colles sardanistes. Pau Cabot · Discussió 07:38, 13 set 2010 (CEST)

Marcel Artiaga

Hola, trec la foto perquè no m'agrada gaire com estic, jo sóc Marcel Artiaga i avui m'he passat una estona voltant per aquí, si et passo el meu currículum actualitzat i unes fotos millors, series tan amable de penjar-les a la viquipèdia. Et passo el meu mail, de moment encara no domino prou aquest canal per insertar arxius. MAIL: marcelartiaga@hotmail.com

Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Montseny40 (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 08:14, 22 set 2010 (CEST)

La segona mort de Màrius Torres

--Cel·lí (disc.) 09:49, 25 set 2010 (CEST) Tantes coses a dir, amic, meu..! M'encaixono com sempre, ai, a la més punyent. Com és que ha desaparegut l'enllaç de Màrius Torres a les versions musicades dels seus poemes? És que no en sé prou? Fa uns mesos en sabia, però. Abraçada, mentrestant.--Cel·lí (disc.) 09:51, 25 set 2010 (CEST)

Usuari anglès

Hola Lohen. Em va agradar la idea d'una taula de llocs visitats d'un usuari anglès i després de fer una similar, he reconegut que és d'ell (a la vegada ell reconeixia haver-la tret d'un altre persona): Usuari:Francdubtes. Resulta que he posat el nom de l'usuari (MPF) però queda buit (en vermell), ja que és originalment de la viqui anglesa. He vist que es pot fer una entrada que redirigeixi l'usuari cap a la viqui catalana (és el cas de l'altre usuari, Guettarda, i si vas a l'historial surt: Usuari:Guettarda però no sé si això ho pot fer qualsevol o ha de ser el propi usuari que ho faci. Em podries aclarir aquesta qüestió? Si només ho pot fer el propi usuari, potser li demanaria. Gràcies.--Francdubtes (disc.) 16:56, 26 set 2010 (CEST)

D'acord. Gràcies. --Francdubtes (disc.) 17:53, 26 set 2010 (CEST)

Estem acabant de revisar els de l'any 2007 i l'article té una manca important de referències internes. Com a principal creador, si pots trobar les referències que nodreixen l'article, endavant. Si et puc ajudar en alguna cosa,... a disposar.--Peer (disc.) 23:19, 29 set 2010 (CEST)

Copyright

He marcat com a violació del copyright l'article Albert de Sicília Llanas i Castells que vas iniciar el 2007 perquè la majoria de les frases que hi apareixen són idèntiques a fragments de l'article de la GEC. --Gomà (disc.) 20:19, 3 oct 2010 (CEST)

No és cap broma: [14]. Ficat a l'article de la GEC i cerca una per una cada una de les frases del del la Viquipèdia. --Gomà (disc.) 20:44, 3 oct 2010 (CEST)
Potser tu saps quelcom que jo no sé. Però si no m'ho expliques no entenc perquè he de treure la plantilla. És la GEC qui ha copiat? Si no és copiant-ho, quina és la probabilitat d'escriure exactament: "figura representativa de la bohemia de finals del segle XIX" quan es vol dir "segons xxx i yyy el consideraven una figura representativa de l'estil de vida bohemia que duien els artistes de finals del s XIX".--Gomà (disc.) 21:02, 3 oct 2010 (CEST)

Pare Claret. 1899?

He vist que vas pujar la foto File:Pare Claret.jpg a commons. Tens alguna explicació de perque llegim 1899-1949 al peu de l'estàtua? El Pare Claret va viure de 1807 a 1870. --Jordiferrer (disc.) 16:44, 9 oct 2010 (CEST)

Gràcies per l'aclariment. Ja he canviat les categories de la foto a commons.--Jordiferrer (disc.) 17:58, 9 oct 2010 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.

--by----> Javierito92 (Missatges aquí) 07:31, 12 oct 2010 (CEST)

Traducció incompleta de Te Deum (Charpentier)

Traducció incompleta.
Traducció incompleta.

Hola, la pàgina «Te Deum (Charpentier)», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,

  • reprèn la seva traducció,
  • esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o
  • proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).

Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies.--Arnaugir (disc.) 19:33, 18 oct 2010 (CEST)

Blocatge a IP

Bones, Lohen. He vist que has blocat aquest usuari, i aquesta IP només va fer una edició i va ser l'any passat... i es tractava d'una correcció gramatical! És un error, o m'he perdut algun vandalisme que no veig registrat? --Judesba (digues...) 23:30, 21 oct 2010 (CEST)

Aaaah, ara això ja té més sentit! M'havia estranyat, jejej. Gràcies per l'aclaració, Lohen. Salut! :-) --Judesba (digues...) 23:42, 21 oct 2010 (CEST)
Per cert, que no et veurem, dissabte?? --Judesba (digues...) 23:58, 21 oct 2010 (CEST)
Vaja, doncs queda clar que la propera quedada s'haurà de fer en diumenge, no? Que tinguis un bon dia. --Judesba (digues...) 09:37, 22 oct 2010 (CEST)

sobre els avisos que m'heu fet

  Mercès pels avisos d'error comès. Ho tindré en compte. I desfaré les meves contribucions errònies que encara ningú no m'hagi desfet. Jordibuma. --Jordibuma (disc.) 22:14, 26 oct 2010 (CEST)

Discussió sobre plantilles

Ei Lohen11! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:40, 29 oct 2010 (CEST)

Fotos

48h Open House : Per si t'interessa. --amador (disc.) 11:26, 12 oct 2010 (CEST)

Si no has estat mai, et recomano la biblioteca arús, el palau Baro Quadras, la Perez Samanillo (círculo ecuestre), pel meu gust i per la dificultat d'accedir-hi al darrer cas. Salut !--amador (disc.) 06:18, 13 oct 2010 (CEST)
No calia, ja imagino que estàs liat, de fet, m'hauria fet il·lusió veure't a la viquitrobada, però ja vaig veure que no t'hi vas poder apuntar. Per cert, aquells díes vaig estar de vacances a Flandes i veig que tenim fotos força coincidents de quan vas anar. estic mirant d'ampliar els articles del tema (pintors flamencs, catedrals, museus,...). Salut !--amador (disc.) 21:22, 31 oct 2010 (CET)

Pintures

Ok. Creus que és pel paràmetre en polzades. Es fa servir en molt articles? Tot i així crec que hi pot haver obres col·lectives que no permetrien afegir els enllaços cap als seus autors. No sé si he sortit per la tele, perquè ho dius? --Bestiasonica (disc.) 09:10, 1 nov 2010 (CET)

El paràmetre {{{ciutat}}} era present en la meva modificació. Lo de les polzades no sé com arreglar-ho. Per cert s'ha perdut l'enllaç a la subpàgina d'ús. --Bestiasonica (disc.) 09:23, 1 nov 2010 (CET)

Panellets

Moltes mercès pels panellets. Penseu que jo gaudei-xo com mai escrivint i penjant articles. Per tant té un mèrit relatiu la meva tasca. Però m'alegra que es reconèixi el que faig. Aviam si Déu em dona salut per poder fer-ho molt de temps: perquè ultimament estan caient molts companys del meu voltant. --Vulcano (disc.) 11:54, 1 nov 2010 (CET)

Errors

Si que llegueixo i mi fixo, però es veu que no en se més. I el meu cap ja no i entra.--Vulcano (disc.) 11:12, 6 nov 2010 (CET)

Barrios bajos

Bones, Lohen. He fet una petició als administradors fa un parell d'hores i mitja i no obtinc cap resposta. L'altre usuari ha iniciat un conflicte personal i no tan sols desfà les meves edicions sinó que m'està faltant al respecte. Podries passar-te per aquí i després per aquí, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 20:00, 6 nov 2010 (CET)

extranya forma aquesta de mantindre el bon ambient, tot a començat quant na Judesba ha canviat una cosa sense discotir-ho, per que em carrego jo el mort? per altre banda les discussions ironiques anven només per na Judesba no pas per la discussió de l'article, ha sigut ella qui ha copiat i enganxat la discussió de la seva pagina de discussions a la de l'article, proposo que li pregunteu a ella per que ho ha enganxat allá i no pas a començat una discussió com deu mana(que és el que hauria d'aver fet una persona que tingués prou coneixament de com funciona la wikipedia, i no vol crear mala maror amb una actitud de consens) per altre banda jo ja he proposat un consesn que sembla que un alttre usari fora de nosaltres dos ja ho ha acceptat com una idea interessant, no entenc aquest atac a mi, per que no li feu aquestes mateixes indicacións sobre bon ambient a na Judesba? siusplau reviseu les converses i l'historial dels canvis a l'article, per fer-vos una idea imparcial de com ha anat l'assumpte, es l'unica comunitat on em trobo atacat per dos moderadors al mateix temps despres d'una petita controversia, proposo que es devati a la'rticle que fer respecte el tema en controversia, es a dir que fer una vegada es desbloquegi l'article, per no tronbar a caure en el forat, propos que si no s'arriba a un acrod un moderador decanti la balança. que en penses?--Biel Bestué (disc.) 01:11, 7 nov 2010 (CET)
Gràcies a per la teva col·laboració, paciència i ganes de solucionar la situació, Lohen. He intentat allunyar-me una mica de la discussió per tal de no enganxar-me. Ja he col·locat les referències, he categoritzat i he seguit afegint-hi informació. Crec que ara només cal canviar el text de l'argument (per copyvio) i ja ho tenim. He afegit dues categories més per sota d'un comentari ocult; si no són adients (que diria que sí) les retirem. Salut! --Judesba (digues...) 10:57, 7 nov 2010 (CET)

novell

La formació ha consistit en un video tutorial que t'adreça a la pàgina d'inici de la viquipèdia i d'allà a altres enllaços per anar veient el que cal fer. A mi m'ha resultat bastant embolicat. Gràciesel comentari anterior sense signar és fet per Ebadell (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 22:34, 8 nov 2010 (CET)

novell

Moltes gràcies, la veritat és que vaig bastant perduda, intentaré seguir els passos indicats a veure si em trobo. --ebadell (disc.) 22:46, 8 nov 2010 (CET)

Nicolàs Lorenzo

Tu que tens més coneixements musicals que jo i que segurament saps més on anar a buscar, et podries mirar aquesta discussió i dir-me què en penses? A reveure! --Enric (discussió) 16:38, 11 nov 2010 (CET)

Re: class="sinottico"

Ho tenen a it:Mediawiki:common.css. És similar a la nostra class infobox, però amb variacions. Ho pots utilitzar com a class="infobox" i canviar el que et sembli, per exemple afegint a continuació style="width:250px;" que no és a infobox i sí a sinottico, o substituint class="sinottico_testata" per style="font-size: 120%; padding: 0em 0.5em; background-color: #dedede; text-align: center;", que és tal com ho tenen definit.--V.Riullop (parlem-ne) 19:59, 14 nov 2010 (CET)

Hi he afegit l'estil de "sinottico th" pels encapçalaments. --V.Riullop (parlem-ne) 22:12, 14 nov 2010 (CET)

estrella

Home, gràcies, tot un detall (Ja rebo per altres bandes). M'agradaria tenir més temps per polir els bots i poder tenir en aquest camp una més important presència. Realment, està quedant molt "arregladet". Un dia d'aquests presentaré la tercera "onada" del viquiprojecte cinema. Al loro! Una abraçada--Pallares (disc.) 13:44, 17 nov 2010 (CET)

Tercera onada del Viquiprojecte:cinema

suposo que ho has llegit a la taverna. Si t'animes... I gràcies de nou pel regal...--Pallares (disc.) 10:22, 19 nov 2010 (CET)

posters i caràtules

Mira't sisplau el debat sobre el tema. Per si tens res a dir.--Pallares (disc.) 16:47, 22 nov 2010 (CET)

Directors estatunidencs

Tens raó. He començat a subdividir-ho abans de llegir la discussió. --Bestiasonica (disc.) 18:27, 25 nov 2010 (CET)

Elisabet Bargalló

He vist que heu borrat l'article sobre l'Elisabet Bergalló... quan m'anava a informar... m'agradaria que em diguéssis si hi vas trobar alguna cosa dolenta o insults o... Gràciesel comentari anterior sense signar és fet per 77.210.167.159 (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 19:21, 29 nov 2010 (CET)

Discussió:Quim Sànchez i Núñez

Bones, Lohen. He seguit aquesta aventura. Es poden esborrar comentaris despectius com aquest, i amb insults, o hem de mantenir-los a l'historial? Em sembla recordar que en algun lloc diu que a la Viquipèdia en català la llengua vehicular ha de ser el català, idioma en el qual estan els articles i haurien d'estar-hi també les discussions. Però no puc precissar on ho vaig llegir, així que no he revertit aquesta edició. La teva opinió, si us plau? --Judesba (digues...) 23:28, 2 des 2010 (CET)

AWB

M'agradaria utilitzar l'AWB, em podries activar a la pàgina, si us plau? Moltes gràcies. --Jo++ 15:07, 6 des 2010 (CET)

Gràcies! --Jo++ 15:14, 6 des 2010 (CET)

Plantilla pel·lícules

Bones, Lohen. Una pregunta: per què estàs esborrant <center>{{mida|80%|(Puntuació mínima de 7 a Filmaffinity)}}</center>? Trobo que com a comentari ocult que és, té la seva finalitat de cara a l'editor... --Judesba (digues...) 23:18, 8 des 2010 (CET)

Res, no t'he dit res. Mirant-m'ho amb cura una segona vegada ho he vist clar... Fins una altra, doncs! --Judesba (digues...) 23:21, 8 des 2010 (CET)

Preguntes

Bones, Lohen. Dues preguntes (jo pregunto molt!). Referent al vandalisme de l'altre dia t'he deixat un missatge a VP:PA que potser no has llegit: no s'hauria de blocar també la segona IP? L'altra: no hi ha unes normes sobre quins noms es poden posar els usuaris?, o només m'ho sembla a mi? Perquè ho estic buscant però no ho trobo... ja no sé si ho he somiat! :-( N'he trobat un que ha triat un nom molt discret: [15]; esperem a veure què se li acut fer... però és que em sembla simple vandalisme. L'anava a destruir però preferia consultar-ho abans... Fins aviat! --Judesba (digues...) 18:01, 9 des 2010 (CET)

Gràcies, Josep! --Judesba (digues...) 22:36, 10 des 2010 (CET)

Bloqueig RibotBOT

Hola Lohen11,

Sembla que has bloquejat el meu bot mentre estava substituint "en ocasions" (incorrecte segons Servei Lingüístic Universitat Oberta de Catalunya per exemple) ... estic revisant els canvis per cercar els errors comesos ... podries desbloquejar-lo? (ja està aturat, i que estigui bloquejat fa que no pugui funcionar ni per posar interwikis). Gràcies. --LouPeter (discussió) 18:04, 12 des 2010 (CET)

Gràcies!. --LouPeter (discussió) 18:24, 12 des 2010 (CET)

Ei Lohen! Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris també poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:51, 14 des 2010 (CET)

Neteja AWB

He revertit parcialment dos canvis de neteja: 1) els noms de les lletres no s'apostrofen, 2) en tahitià o en algunes altres llengües l'apòstrof té un valor diferent (és una consonant) i no és necessàriament recte. Hi he afegit la marca {{lang}} que de fet és com hauria d'estar marcat encara que només l'utilitzem en copiar de l'anglesa. --V.Riullop (#keepitfree) 10:18, 14 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:22, 25 des 2010 (CET)

Espero que passis un molt bon Nadal i un feliç any 2011! --Lluis_tgn (disc.) 12:42, 25 des 2010 (CET)
Bones Festes !! --MarisaLR (disc.) 17:49, 26 des 2010 (CET)
Bones festes!! --Solde (disc.) 09:55, 27 des 2010 (CET)

Directors de cinema

Crec que estàs fent un canvi de categories sense prou consens. Trob que hi hauria d'haver més debat abans de fer decantar la balança cap a un dels dos bàndols. Pau Cabot · Discussió 17:24, 26 des 2010 (CET)

No veig el consens en seguir categoritzant ni en desfer les categoritzacions, sincerament. Pau Cabot · Discussió 21:36, 26 des 2010 (CET)
Ja veig les teves conclusions, però les meves són una mica diferents. Hem de suposar que els que van crear les categories estaven a favor de crear-les, no? Ho dic per aquesta categoria que, segons les teves conclusions, també s'haurà de desfer: Categoria:Estatunidencs per estat. No té cap coherència ni una dividir per estat els esportistes però no els directors de cinema... Pau Cabot · Discussió 09:49, 27 des 2010 (CET)
Ja saps que no em dedic a casos particulars sinó que mir de mantenir la coherència del sistema de categories. I aquí, la coherència brilla per la seva absència. És allò dels arbres i el bosc. No t'estic dient que tres persones no poguessin tenir les idees clares en aquell moment, però crec que, malauradament, faltaven dades en el moment d'emetre els vots. I no critic aquella decisió ni la teva persona, estic intentant que es prengui una decisió de més qualitat i que sigui coherent amb la resta del bosc. El que m'ha sabut greu és que continuassis amb els reanomenaments quan ja havia quedat clar que no hi havia consens, com a mínim per part meva. En fi. Estaria bé treure el tema de Categoria:Estatunidencs per estat a la taverna ... Pau Cabot · Discussió 10:21, 27 des 2010 (CET)
El problema que jo veig és: què passa quan el consens particular va en contra del consens general? Aquest és el tema de fons. No tenc res en contra d'aquesta decisió, però grinyola. I crec que s'hauria de resoldre. Crec que d'aquesta discussió en pot sortir una bona política sobre com subcategoritzar les categories. Val la pena aprofundir-hi. Pau Cabot · Discussió 11:56, 27 des 2010 (CET)

Sobre el tema...

Hola (i bones festes!) Pots opinar sobre això i això? Gràcies!--Hinio (disc.) 11:34, 27 des 2010 (CET)

Notes musicals

Gràcies per la informació. Ho posava així per treure l'enllaç a la plana de desambiguació Re, i desconec a quin 'Re' es refereixen. Prefereixo treure l'enllaç que posar-hi un d'incorrecte. --Beusson (disc.) 22:07, 27 des 2010 (CET)

si pots arregla-ho. Gràcies de nou! --Beusson (disc.) 22:09, 27 des 2010 (CET)

Tard, però...

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.


La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"
Home, sí que val: la felicitació és prou genèrica com per a que serveixi per a tots aquests dies. :-D La veritat és que vaig estar massa ocupada i viquidesconnectada i no m'hi he posat fins ara. Passa-t'ho molt bé i bona entrada d'any a tu també, Lohen! --Judesba (digues...) 15:19, 28 des 2010 (CET)

Alfonso Cuarón

Bones novament, Lohen. He vist la teva edició en aquest article i, com sempre, m'he disposat a comprovar aquest canvi de títol. Però no ho trobo enlloc. Si us plau, em podries dir on surt aquest títol en català?; jo no tinc constància del doblatge. Gràcies, i fins aviat! --Judesba (digues...) 16:10, 28 des 2010 (CET)

Ah, d'acord. Moltes gràcies. --Judesba (digues...) 18:53, 28 des 2010 (CET)

Traductor de la Generalitat amb menys idiomes

Bon Nadal a tots! El meu sistema encara que manual..manual empra Google i queda prou bé ja li vaig passar fa un temps a en Joan Ramon..;-)--Mcapdevila (disc.) 10:10, 31 des 2010 (CET)
Ja torna a estar en funcionament. Esperem que duri. Estem treballant en una versió que fa servir Google, però encara està verda. Ara hem incorporat un algorisme que suggereix categories. A veure que us sembla. --Gomà (disc.) 10:43, 31 des 2010 (CET)