Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Nova secció →‎Àngel Burgas
Cap resum de modificació
Línia 1.348: Línia 1.348:


Hola Pau, he millorat una mica l'article [[Àngel Burgas|aquest]] i l'he referenciat, i és molt clar que és notable. Podries donar-hi un cop d'ull a l'article i si ho creus convenient canviar el teu vot? Gràcies per tot! --[[Usuari:Beusson|Beusson]] ([[Usuari Discussió:Beusson|disc.]]) 08:29, 4 abr 2010 (CEST)
Hola Pau, he millorat una mica l'article [[Àngel Burgas|aquest]] i l'he referenciat, i és molt clar que és notable. Podries donar-hi un cop d'ull a l'article i si ho creus convenient canviar el teu vot? Gràcies per tot! --[[Usuari:Beusson|Beusson]] ([[Usuari Discussió:Beusson|disc.]]) 08:29, 4 abr 2010 (CEST)

Hola Pau! Sí que m'he registrat. Sóc l'usuari Baix Ebre. Però quan he anat a editar l'article, he clicat a registrar un altre cop i he posat el meu nom d'usuari i loa contrasenya. Suposo que alguna cosa he fet malament, perquè em deia que no estava registrada. Còm entro per què em surti el meu nom d'usuari?

Gràcies

Revisió del 20:25, 4 abr 2010

Si em vols deixar un comentari, clica el botó +. Gràcies.
Arxius de la discussió
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10


Hola Pau. Quan puguis podries revisar aquest article. Gràcies.--Antoni Salvà (disc.) 10:50, 1 des 2009 (CET)

Madeira

Jo puc registrar, però no puc parlar català. Però aquest és un idioma llatí Entenc en part el que escrius. Només articles editats relacionats amb la Madeira, perquè vaig veure que tenia alguna informació equivocada!

PS: Aquest missatge es tradueix en un traductor en línia, perquè no sé escriure català!

Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per 213.138.243.229 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 06:48, 4 des 2009 (CET)

Abu Dhabi

Que ha passat amb el PauCabot que ajudava i complia les regles de la viquipèdia? vull creure, recordant altres vegades, que ha estat un error no comunicar a l'autor l'avís de supressió de la pagina, tot i que les desaparició d'altres planes relacionades ja em fan dubtar més (i que s'ha n'ha fet de les votacions abans d'esborrar una plana?).

Trobo que com ha passat en altres ocasions (i no parlo nomes de la F1) es pot permetre una categoria amb quatre planes, ja que es evident que anirà creixent, però per això cal una mica de paciència, i no passar a canviar les categories i/o esborrar planes sense consultar-ho. Seguiré fent la meva tasca a mida que m'ho permeti el poc temps que tinc, però hi ha ocasions que es complica la situació.

Deixant de banda les planes esborrades i/o re-categoritzades, se't acudeix alguna altre plana que pugui realitzar per evitar l'esborrament per part dels puristes? Fins aviat! --Beusson (disc.) 00:48, 5 des 2009 (CET)

Sempre he respectat i admirat la feina que feu per millorar la viqui els usuaris administradors o no, senzillament jo faig el que puc amb el poc temps que hi puc dedicar.

Estava rescabalant informació de cara a la nova temporada de F1, però veient l'èxit passo d'introduir el calendari i les noves planes de les curses. Dius que es ingrata la teva tasca i no ho poso en dubte, però com pots comprovar fàcilment, jo porto 3 anys fent, ampliant i millorant (molts cops gràcies a consells teus) l'informació de tot el que hi ha al voltant de la F1 (ara ja falta poc, GaD!!) i em toca el voraviu el fet de que esborrin unes planes que en un temps proper s'ompliran de dades (potser no interessen a gaire gent, però això també passa amb altres planes).

Deixo a les teves mans la categorització dels articles, ara mateix no se com trobar dos articles per salvar la categoria.

I ja que et dediques a esborrar articles Sense contingut significatiu dona una ullada a infinitat dels articles dels anys, per ex. aleatòriament triats (234, 234 aC, ...), emperadors inques (Yahuar Huaca, ...), o altres Serra de Banat, Ràdio de les Illes Balears, ...  ; i que consti que no estic demanat l'esborrat per tots aquests, nomes es per fer-te veure que per desgràcia la viqui es plena d'articles mini o inexistents (el cas dels anys es ...),i no trobo que esborrar-los sigui el camí.

Segueix amb la teva ingrata tasca, provaré de no donar-te més feina encara. Endavant i ànims! --Beusson (disc.) 16:52, 5 des 2009 (CET)

Supressió d'articles

Ostres! Tampoc et demanava una creuada contra aquests articles! No es podria demanar en lloc de l'esborrament una mena de projecte per minimitzar els esborranys (vull dir al estil de la feina que es va realitzar amb el projecte dels 1000 articles). Desaré la feina de la F1 per uns dies i m'hi poso. A veure si podem millorar-ne uns quants entre tots!.

Per cert, la Temporada 2010 de Fórmula 1 no era pas meva!

Gràcies per tot! --Beusson (disc.) 13:31, 6 des 2009 (CET)

Ok! accepto la tibada d'orelles! --Beusson (disc.) 22:16, 6 des 2009 (CET)


Malauradament la Viquipèdia catalana, a diferència de les versions d'altres idiomes, sembla que s'ha convertit en una mena de jerarquia feudal despòtica. Hi ha viquipedistes que sembla que s'ho passin bé esborrant i/o mutil·lant articles per motius aparentment personals. Jo porto més de tres anys intentant inútilment col3laborar per engrandir la viquipèdia amb articles variats que, pel que sembla, "no compleixen els criteris de notabilitat" perquè no citen fonts... A veure, no puc aportar fonts, per exemple, del molí del meu poble; però tot i que és un referent històric a la comarca i un monument destacat, l'esborren perquè és una cosa "local i sense interès". Jo només sé que aquests viquipedistes despòtics desmotiven i fan que es perdin col·laboradors i la il·lusió. Si volen fer-se la seva pròpia Viquipèdia, endavant i que la gaudeixin. Sortosament, la versió anglesa és molt més completa i no hi ha censures.

Enllaços externs

Hola, m'has eliminat l'enllaç a internet de l'editorial empúries, no és correcte?, no he trobat que estigués enllaçada internament a Viquipèdia i per això he fet l'enllaç. Ja em diras, sóc nou en això. Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Pefema (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 19:05, 6 des 2009 (CET)

Perfecte, entenc que els enllaços externs puguin considerar-se com a molt variables i que alterin l'esperit de la Viquipèdia. Gràcies per l'aclariment. --Pefema (disc.) 22:20, 6 des 2009 (CET)

Creació de Categoria

Hola, només donar-te les gràcies per crear les categories pels articles d'Astúries en els que he estat treballant aquests dies perquè ho havia cercat i no trobava com es feia. Això de crear noves categories ho podem fer tots? Gràcies company--JoanPetit (disc.) 23:18, 6 des 2009 (CET)

Gràcies. Crec que ho he comprès. Aquesta vesprada ho provaré. --JoanPetit (disc.) 10:32, 7 des 2009 (CET)

Editorial Empúries

Hola, he vist que l'entrada que he fet de l'Editorial Empúries ha estat "advertida" de millorar l'estil, probablement per donar opinions i no tenir un to neutral, he provat de corregir-ho, fent una descripció molt més breu i sense opinions, però un robot m'ha desfet els canvis i l'ha tornat a l'anterior edició, és a dir la que s'hauria de modificar... Gràcies. --Pefema (disc.) 14:06, 7 des 2009 (CET)

revisió article

Hola Pau,

He fet alguns canvis a l'article sobre el cor Illa de Menorca. Ja em diu què et sembla. Per cert, ja he vist que els enllaços externs cal posar-los baix.

Salutacions, --Vigila (disc.) 18:29, 7 des 2009 (CET)

Esborrar

Si has d'esborrar almenys avisa que m'hi he tirat tot un matí en una cosa que em semblava interassant, gràcies per fer-me perdre el temps! el comentari anterior sense signar és fet per JTrapé14 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 19:03, 7 des 2009 (CET)

Articles de mates

Pau. Si et va bé passa't per l'avaluació d'articles on n'hi ha dos de mates d'en Gomà, per si en pots fer algunes millores o comentaris. Són: Determinant (matemàtiques) i triangle.--Peer (disc.) 08:51, 8 des 2009 (CET)

Pefema

Hola Pau, em sembla que estic entenent el tema, et prego que esborris la pàgina Editorial Empúries, el nexe més amunt que he trobat és Grup 62, i a partir d'aquí es pot anar desenvolupant el tema, d'acord amb la pàgina que m'has indicat, jo havia mirat la Gran Enciclopèdia Catalana, a la wiquipèdia en castellà esta més desenvolupat el tema del Grup 62. llavors penso que abans que crear una entrada amb el nom d'Editorial Empúries, potser seria interessant ampliar el Grup 62. Gràcies per tot l'ajut que em dones. --Pefema (disc.) 18:42, 8 des 2009 (CET)

Hola Pau, crec que ara esta millor l'article d'Editorial Empúries, si t'ho pots mirar, de fet només estava interessat en l'escriptor japonès Haruki Murakami, però al veure que gairebé tots els seus llibres tenien l'enllaç en vermell em vaig animar. I l'Editorial Empúries amb la seva col·lecció labutxaca, és qui ha traduït les seves novel·les al català, cosa que "m'obligava" a no deixar en vermell un enllaç. Gràcies. --Pefema (disc.) 22:35, 8 des 2009 (CET)

Hola de nou, em sembla que ara esta millor la pàgina , si pots dona-li una ullada i si et sembla bé, treu els avisos, per mi esta prou bé (de zero a alguna cosa...), ja em diràs, gràcies. --Pefema (disc.) 21:39, 9 des 2009 (CET)

Hola altra vegada, has fet uns enllaços interns sense indicar que son una edició menor, els he completat amb els que no has fet, imagino que em volies donar una pista. Trobo que aquesta entrada a la "Viqui" és mínimament decent. Si vols comentar alguna cosa més, a la teva disposició, penso que hauries de, si no eliminar els teus avisos, sí que seria interessant variar el text que els acompanya, indicat el motiu de romandre-hi, si no, em despistes, ja que hi contribueixes però no ho comentes a la discussió del meu usuari. Gràcies. --Pefema (disc.) 23:06, 9 des 2009 (CET)

Hola Pau, gràcies per concretar-me una mica més el que es pot millorar, tens raó amb els teus comentaris. --Pefema (disc.) 19:45, 10 des 2009 (CET)

Pau, algun comentari interessant o es quedarà la pàgina com esta amb els avisos que hi has deixat penjats amb, segurament tota la raó del món, però sense explicar-me el motiu de continuar vigents, una vegada EDITADA la pàgina?? aqui no hi veig cap comentari a la meva discussió d'usuari. Gràcies.

Per mi es queda així, si la vols esborrar sera un article menys a la CatWiki, qualsevol dia em dono de baixa com a usuari i com a tot i em dedico a treballar en la en- de totes maneres gràcies. Cordialment Pere Ferrer.

No, encara no estic de baixa, ja imagino que hi ha molta feina a fer, gràcies pels teus comentaris, ho intentaré i t'aviso.--Pefema (disc.) 08:58, 17 des 2009 (CET)

dipgame

bones Pau, soc Juan Carlos Gavari un novell del curs de professors de la viquibalear. Estic fent un article de dipgame. Crec que ja la has mirada, em pots ajudar? crec que no tenc ben posats les referencies.

Gracies Pau, com que no ho tenia clar ho vaig fer a sa meva pagina i a la seva

Usuari Discussió:78.12.84.54

Caro Paucabot sono registrato (Mappo) in Wiki italiana. Saluti --78.12.84.54 (discussió) 16:37, 9 des 2009 (CET)

No. Saluti--78.12.84.54 (discussió) 16:42, 9 des 2009 (CET)

Infotaula de Serra i Serralada

Hola! A Ports de Tortosa-Beseit hi ha un error en l'infotaula. Després de "Situació" i de "Serralada" hauria de posar "Serres", però torna a posar "Serralada". Saps com corregir això? Xufanc (disc.) 18:51, 9 des 2009 (CET)

Fotos/categories

Hola Pau. He inclòs a la pàgina del Cor Illa de Menorca l'única referència que conec, encara pendent de publicació. Quant a les fotos, a la pàgina web del cor n'hi ha penjades. Podria posar-ne alguna, o hauria de menester qualque permís? Una altra cosa: he cercat la categoria "Corals de les Illes Balears", de la mateixa manera que existeix "Corals de Catalunya", però no l'he trobada. Trobes que seria interessant crear-la? Jo no he sabut fer, potser ho has de fer tu? Salutacions! --Vigila (disc.) 16:22, 10 des 2009 (CET)

PatrolBot

Li he demanat al Vriullop un canvi de nom d'usuari. Si m'ho pots fer tu, endavant (ja ratificaré el meu missatge), però com es tracta del bot reversor i està en actiu tindrem que coordinar-nos. És a dir que necessite saber el moment en que es fa el canvi per poder reiniciar el bot i autenticar-lo amb el seu nou malnom. –Pasqual · discussió · xat 10:42, 11 des 2009 (CET)

Perdó, se m'acumula la feina, el Vriullop ja ho ha fet, gràcies ;) –Pasqual · discussió · xat 15:45, 11 des 2009 (CET)

Reunió

Hola Pau comença la reunió al IRC en 5 minuts--Gomà (disc.) 17:56, 12 des 2009 (CET)

Vandalisme encobert

M'agradaria saber la teva opinió sobre aquest missatge.--Lohen11 (disc.) 09:30, 13 des 2009 (CET)

M'ajudes amb els de la UB de Bioquimica, jo estic revisant articles, però n'hi han molts. Queda molt a formatejar. Crec que ens hauriem de dedicar tots a deixar-los amb un mínim de decència.--KRLS , (disc.) 23:09, 15 des 2009 (CET)
El problema que m'han dit que demà han d'entregar l'article i dubto que es prenguin la molèstia de solucionar els problemes de format dels articles fora de termini. Bona nit!--KRLS , (disc.) 23:16, 15 des 2009 (CET)

Esborrar pàgines

Hola Paucabot,

Crec que Javierito92 no compleix els requisits per votar a les propostes d'eliminació, però tot i així ho està fent (i li has comptat els vots en les últimes). A reveure, --Meldor (disc.) 20:03, 18 des 2009 (CET)

Hem van dir a l'IRC que si. Perque no? Javierito92 (disc.) 20:23, 18 des 2009 (CET)
Li vaig dir a KRLS si no recordo malament. Hem va preguntar si era important i li vaig dir que no. Va posar a l'IRC el comando de contribucions i va sortir que tenia poc més de 100. Al SUL diu que tinc més de 250. On ho has mirat? [Usuari:Javierito92|Javierito92]] (disc.) 20:31, 18 des 2009 (CET)
1: Plantilles i categories compten? [1] 2: Les contribucions que posa al IRC llavors no serveixen, no?
Tranquil. Ja m'esperaré fins que tingui 100 contribucions només fetes als artícles. Només volia participar, pero les normes són les normes. Salutacions, i gràcies per aclarir les coses. Javierito92 (disc.) 20:54, 18 des 2009 (CET)

Portada wiki-CAT

M'ha semblat que tu edites la portada. En efemerides diu que es l'aniversari de les corts de Cervera...... Avui es el 650 aniversari de la Generalitat, fet mes destacable que el naixement de Felip IV ( no V) que posseu a la portada. Espero que us sigui d'utilitat. Salut. --Jordi Benplantat (disc.) 11:01, 19 des 2009 (CET)

Si hi es, pero el que destaca es en Felip. Es una errada anomenarlo V, dons es el IV (tant a Aragó com a València com a Catalunya). Suposo que quan puji en Felip, que si serà el V, ho arranjarem arreu. (El Felip el Bell (I) mai va ser rei d'Aragó, aquí es on comença l'errada)--Jordi Benplantat (disc.) 11:40, 19 des 2009 (CET)

Gràcies. --Jordi Benplantat (disc.) 11:56, 19 des 2009 (CET)

Pero no es poden possar finestres de video enllaçades al youtube, oi? --Jordi Benplantat (disc.) 11:56, 19 des 2009 (CET)


Centre Excursionista Pi Tallat

Hola! He rebut un avís de que es vol esborrar l'article que jo havia creat sobre el "Centre Excursionista Pi Tallat", de Sant Andreu de la Barca. Entenc que el motiu es la seva manca de "notabilitat". Se que som un Centre Excursionista petit però no entenc perquè n'hi poden haver d'altres referenciats a la Wikipèdia i no el nostre. Si cal que aporti dades precises i concretes de la seva existència, de que fa ja deu anys que organitzem activitats a nivell local, de que formem part de la FEEC, etc. puc fer-ho. Digueu-me, si us plau, com cal fer-ho. Gràcies per la vostra atenció.80.35.131.52 (discussió) 09:09, 21 des 2009 (CET)el comentari anterior sense signar és fet per Muntanyenc (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 20:23, 20 des 2009 (CET)

Usuari Discussió:62.37.171.29

Hola Pau,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 13:39, 19 des 2009 (CET)

UI!! Per fi he trobat qui m'havia enviat aquest comentari!! És que em perdo força per aquí dins. Ja estic registrada, el que passa és que a vegades m'oblido de entra el login!! --Mertxe Fernández (disc.) 17:19, 21 des 2009 (CET)

Hola Pau: Vaig marcar aquest article en la meva patrulla d'articles orfes. He fet una cerca somera i tinc dubtes de si realment es diu així o bé és el coll de sa batalla [2]. Com que ets de Mallorca crec que pots saber-ne més. Pel que fa a la resta de l'article, els continguts històrics tampoc sé on verificar-los. M'agradaria que hi dediquessis un poc de temps per si saps d'alguna font documental que hagi tractat el tema. Salut i gràcies per endavant. --Bestiasonica (disc.) 20:20, 21 des 2009 (CET)

Ok's! Perdona si t'ho derivo a tu, si saps si hi ha algun altre usuari que se'n pugui fer càrrec a banda de tu comenta-li. El que passa és que mentalment et tinc com a referent de les illes. Salut i endavant! --Bestiasonica (disc.) 11:38, 22 des 2009 (CET)
Entesos. Els recursos tendeixen a zero i les necessitats a infinit. És la norma. Fem el que puguem i no estarem obligats a més. --Bestiasonica (disc.) 11:51, 22 des 2009 (CET)

He trobat aquest altre. Suposo que deu ser notable. Hi ha un viquiprojecte de les Illes Balears? --Bestiasonica (disc.) 11:54, 22 des 2009 (CET)

Bé. Si hi ha res que hi encaixi miraré de deixar avisos allí. Salut! --Bestiasonica (disc.) 17:20, 22 des 2009 (CET)

Revisa por favor

Este usuario: 81.34.184.24, ya le he dado el último aviso, sigue borrando mi comentario. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 11:33, 22 des 2009 (CET)

He fet canvis a l'article per introduir referències al premi literari i a crítiques a l'obra i l'autora aparegudes a la premsa gallega. Pots fer-li una ullada i veure si és prou per demostrar notabilitat?
Per cert, la caixa de Recordatori de Notabilitat especifica que s'afegeixi aquest codi: {{subst:Recordatori notabilitat|Raida Rodríguez}}--~~~~ a la pàgina de l'editor quan s'afegeix a un article, cosa que no he vist ;) -- merlanegra (disc.) 18:20, 22 des 2009 (CET)
1. Consideres que necessita més referències per demostrar notabilitat? Em sembla que hi ha un parell d'articles per la xarxa que l'esmenten dins del moviment de poetes gallecs actuals però trobo que seria excessiu.
2. Com funciona la categoria de poetes gallecs? Veig que hi ha dues subcategories segons la llengua emprada però indiquen contingut 0 quan no és així. Tu t'encarregues d'aquestes seccions o les pot modificar qualsevol?
3. Bones festes ;)
merlanegra (disc.) 16:16, 24 des 2009 (CET)

Faltaria més...

Ei, Pau. BONES FESTES !!: Gràcies per estar sempre atent. Saps que pots corregir el que tu vulguis. Per cert, que t'ha semblat la taula que estava preparant per substituir l'actual ?. Falta / sobra contingut?. Milloraries la imatge ? com quina ?....Espero suggeriments. --amador (disc.) 08:15, 23 des 2009 (CET)

Bones festes

Bon Nadal i Any nou!! --MarisaLR (disc.) 12:59, 24 des 2009 (CET)

Bones festes i feliç 2010! --Xavier D. (A disposar!) 13:58, 24 des 2009 (CET)
Desitjo que tinguis un Bon Nadal i una bona entrada a l'any 2010. Que sigui profitós i ple de bons moments. --Bestiasonica (disc.) 16:59, 24 des 2009 (CET)
Us

vull de-
sitjar un bon
Nadal i el millor
any nou que hagueu tingut

Bon Nadal!

--Davidpar (disc.) 17:22, 24 des 2009 (CET)

Bon Nadal i bon any 2010, wikicamarada!
Fitxer:Wikisanta-no motto.png

Si sota abric i barret
i amb bufanda ben nuada
oblides que al parapet d'avançada
uns homes lluiten pel dret
de la terra amenaçada
i tens fred,
quin fred al cor, camarada!

Pere Quart
--Panellet (disc.) 18:05, 24 des 2009 (CET)

Bon Nadal i feliç any nou, benvolgut company! --Josep Gustau3 anys - Discussió 18:31, 24 des 2009 (CET)

Poetes gallecs

Hola, estic repassant aquesta categoria i no acabo d'entendre la dinàmica. Em podries fer cinc cèntims? En un primer moment pensava que a la categoria general sortien els autors gallecs amb obres en castellà i gallec, i a les subcategories només aquells que tenien obres en gallec o en castellà. Però això no es compleix. I no sé si és un error o ho he entès malament. Gràcies.
merlanegra (disc.) 20:55, 25 des 2009 (CET)
entesos ;)
merlanegra (disc.) 17:16, 26 des 2009 (CET)

Mormones en Andorra

¿Crees que sería mejor ponerlo en el artículo general (Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies) en un apartado de "Extensión del Mormonismo"? --Chabi (disc.) 10:38, 27 des 2009 (CET)

Ok. Lo cambio enseguida. --Chabi (disc.) 10:40, 27 des 2009 (CET)
Ahora mismo busco referencias. --Chabi (disc.) 10:45, 27 des 2009 (CET)
¿Podrías borrar este artículo, por favor? Ya lo he pasado al otro lado. Me faltan algunas referencias que iré poniendo a lo largo del día. Mil disculpas por las molestias causadas. --Chabi (disc.) 11:07, 27 des 2009 (CET)

Avui...

Moltes felicitats i que en facis molts més! :-) – Leptictidium (auderiense) 10:49, 27 des 2009 (CET)

ídem (és el que té espiar els companys hehehe) --barcelona (disc.) 10:53, 27 des 2009 (CET)

Missatge potser no rebut

No he rebut cap missatge teu, avui. N'he rebut un signat amb un codi numèric. Era el teu? Si ho és, te'l contestaré, ja que deixarà de ser anònim...--Claudefa (disc.) 21:35, 27 des 2009 (CET)

Tens raó. Vaig ficar la pota, per ignorància, amb el canvi de nom. És per això que he estat dies sense rebre avisos de missatges, i alguns m'havien passat per alt. Us en demano disculpes! Ja he demanar oficialment el canvi.--Claudefa (disc.) 22:00, 27 des 2009 (CET)
Si el desconnecto dels altres, però torno a crear un compte global amb el nou, què passa? És correcte?--Claudefa (disc.) 00:11, 28 des 2009 (CET)
D'ençà la meva ficada de pota amb el canvi de nom d'usuari, no paro de tenir problemes. Ara em surt sempre una franja carbassa amb el missatge Teniu missatges nous (últims canvis), que, si pitjo a missatges nous, m'envia a un article de la viquipèdia, i si ho faig a últims canvis, em remet a un altres article de la viquipèdia. Dedueixo que es tracta d'articles nous, i de darrers canvis a articles. Què puc fer-hi? Si creus que la millor solució és tornar a l'estat anterior, i que no hi hagi més problemes, fem-ho. Ja aclariré personalment a qui pertoqui que no és claudéfa, sinó claudefà... I gràcies per les molèsties que et prens amb mi!--Claudefa (disc.) 18:29, 28 des 2009 (CET)
Que babau que sóc! Hi he caigut de quatre potes! ;-))--Claudefa (disc.) 19:53, 28 des 2009 (CET)

VP:EP/P

Fet Fet! manuamanu amb en KRLS.--Lohen11 (disc.) 11:53, 28 des 2009 (CET)

Adolf Hitler

Hola, nomès volia saber perquè has revertit els canvis en l'article si l'usuari només havia afegit un enllaç a una web. A vegades jo marco articles com a patrullats on s'ha afegit un link sense verificar si el link és correcte. Haig de ser més curosa, no? Gràcies! --Mzamora2 (disc.) 13:57, 28 des 2009 (CET)

Una imatge es pot veure diferent en diferents wikipèdies?

Hola Pau, He estat millorant l'article sostingut i, en lloc de la imatge C_sharp.png, volia posar-hi la imatge C_sharp.svg que acompanya la seva versió anglesa en:sharp (music), ja que també inclou el doble sostingut. Però en posar-lo a l'article català el visualitzo malament (veig la C i el sostingut). Què se m'escapa? Gràcies i bones festes! --Txebixev (disc.) 00:54, 29 des 2009 (CET)

article jaume orejuela

Bones festes!

He vist que manquen coses a l'artícle, i m'agradaria arreglar-ho de la millor manera possible. El tema és que no sé per on seguir. He editat enllaços i de seguida que pugui intentaré ficar més referències. Fins aviat i bon any nou!!


--JaumeOrejuela (disc.) 18:01, 29 des 2009 (CET)

Ban

Tens raó, Pau. Ara m'hi poso.--Claudefa (disc.) 00:30, 30 des 2009 (CET)

Sí, home, una mica de paciència. No està pas acabat, encara. Mentrestant pots anar-hi posant tot això de les categories...--Claudefa (disc.) 00:44, 30 des 2009 (CET)

Benvolgut Pau Cabot, seguint els teus consells ja m'he registrat. Suposo que sabré usar bé les eines de la Wikipèdia. Veig que has retirat l'aportació que vaig fer ahir sobre la inhibició de llamps a la pàgina de "Parallamps". Quan vulguis en parlem. Cordials salutacions i un bon any nou, Joaquim B.E.

Benvolgut Pau Cabot, seguint els teus consells ja m'he registrat. Suposo que sabré usar bé les eines de la Wikipèdia. Veig que has retirat l'aportació que vaig fer ahir sobre la inhibició de llamps a la pàgina de "Parallamps". Quan vulguis en parlem. Cordials salutacions i un bon any nou, Joaquim B.E. (disc.) 12:15, 31 des 2009 (CET)

Inhibició dels llamps

Benvolgut Pau Cabot, seguint els teus consells ja m'he registrat. Suposo que sabré usar bé les eines de la Wikipèdia.

Veig que has retirat l'aportació que vaig fer ahir sobre la inhibició de llamps a la pàgina de "Parallamps". Es tractava d'un enllaç extern al web que explica el fonament i funcionament tècnic del sistema d'inhibició de la formació del llamp, que evita la seva formació i caiguda sobre la zona protegida, i que s'està instal·lant amb absolut èxit des de lany 1993 a llocs molt importants, com les subestacions de RENFE (ADIF) per tot Espanya, sobre tot al corredor mediterrani, on hi ha més de 200 instal·lacions funcionant; a AENA, aeroports de Santiago de Compostel·la, Vigo, Albacete, Reus...; a vàries torres de comunicacions del Ministeri de Defensa; a torres de Salvamento Marítimo; a més de 15 hectàrees de la fàbrica SEAT a Martorell; al centre de control de Volkswagen-Gedas del sud d'Europa; a les sequoies gegants del Parc Nacional del Montseny, de la Diputació de Barcelona, etc.

Crec que amb aquests antecedents comprobables no es pot amagar l'existència del sistema d'inhibició de la formació del llamp i és convenient que apareixi a la pàgina dels "parallamps" de la Wikipèdia. Per això vaig posar l'enllaç i per això també anteriorment hi vaig afegir un text explicatiu amb fotografia de la pista d'aterratge protegida amb inhibidors de llamps de l'aeroport de Santiago de Compostel·la, que va ser esborrada. Estic a la teva disposició per a donar-te més explicacions si ho creus oportú, o aclarir-te qualsevol dubte al respecte.

Moltes gràcies pel teu interès. Si a pesar de tot creus que no cal parlar a la Wikipèdia d'aquest nou sistema de protecció contra els llamps, no passa res. Ens n'oblidem i ja està, però francament crec que seria un error no parlar-ne.

Gràcies una altra vegada i molt bon any nou. Joaquim B.E. (disc.) 17:00, 31 des 2009 (CET)

RE:1000C o les eines màgiques

Sí, ara en 30' acabe de treballar, podré engegar l'eina.

Que tingues un any 10 ;) –Pasqual · discussió · xat 17:01, 31 des 2009 (CET)

Productes notables

{{Fusió|Identitat notable}}

Em sembla correcte fusionar-los, però com? (per no perdre cap de les feines) Si et mires l'historial tot té la seva explicació... El meu nano és xinès, i ahir estava estudiant els Productes notables en castellà i com que li convé millorar el català li vaig traduir, després de mirar que no hi fós. Un cop fet, a l'hora de fer les categories vaig trobar Identitat notable i vaig fer em sembla una desambiguació amb redirect

Però penso que és més conegut en plural, que és com ve als llibres de text

Bon Any!--Mcapdevila (disc.) 10:21, 1 gen 2010 (CET)

Felicita al teu alumne perqué està molt ben fet (jo em vaig limitar a traduir-lo)
Em sembla correcte el que dius..Si ho voleu fer vosaltres... o sinó ho puc fer jo passat festes--Mcapdevila (disc.) 10:36, 1 gen 2010 (CET)

He fet la fusió, (o almenys ho he iniciat), us ho deixo per vosaltres, que és el meu sant, i m'han fet una festa xinesa.. Siau!--Mcapdevila (disc.) 13:02, 1 gen 2010 (CET)

He fet un REDIRECT de tots el termes usats al llibres de text (sense desambiguació):
cap el més antic
on l'he fusionat amb la traducció que vaig fer del de Drini de es.wiki (9 ene 2008)
--Mcapdevila (disc.) 10:23, 2 gen 2010 (CET)

RE:Toni Elías

Disculpa Pau, no coneixia això del botó de "Reanomena" que em dius. A partir d'ara ho faré servir.

Bon any nou! --Peprovira (disc.) 12:34, 1 gen 2010 (CET)

No cal indexar

Gràcies, company. Ho tindré en compte. El que sí que cal tenir en compte és que en algun moment val la pena indexar no amb la primera paraula, si és que és un genèric, sinó amb la paraula que és nucli semàntic del topònim.--Claudefa (disc.) 12:44, 1 gen 2010 (CET)

I tant, que sobra, la coma! És un problema d'arrossegar un model d'un article a un altre, eliminar i canviar informació i, en el camí, fer algun oblit com aquest...--Claudefa (disc.) 18:07, 1 gen 2010 (CET)

Xavier Garcia Albiol

Hola, Pau. No tengo espiritu de burocrata ni de policia, por eso no me registro. Por otra parte, ¿podrias hacer la biografia de este concejal del PP en Badalona? Saludos el comentari anterior sense signar és fet per 81.9.232.18 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 18:47, 1 gen 2010 (CET)

Viccionari

He vist que ets buròcrata a Viccionari. Vull canviar-me el nom d'usuari en aquell projecte (d'Ula a Wiki-Wiki, tal i com he fet a la Viquipèdia). M'ho podries fer? T'he enviat un missatge a la teva pàgina a Viccionari per demostrar que aquell usuari és meu. Gràcies--Wiki-Wiki 18:53, 1 gen 2010 (CET)

Ho sento per l'error! No sé què he fet! --Wiki-Wiki 19:34, 1 gen 2010 (CET)

Vàndal

No sabia que es podia treure l'opció de poder editar la plana de discussió. Avui he après una cosa nova. Per cert, és el segon cop que es crea un usuari per fer això. Simplement ha canviat la ip i llestos. Cal estar previnguts.--KRLS , (disc.) 22:18, 1 gen 2010 (CET)

Minerals

Si mires les meves darreres contribucions van en aquest sentit. Precisament vaig enretirar el paràmetre de la categoria de la infotaula per qüestions de simplificació. Crec que incloure plantilles que categoritzin hauria d'estar restringit a les plantilles de manteniment i algunes llistes tancades i dificilment no modificables (p.ex.: creus de Sant Jordi de l'any 1999). Avui estaré arreglant els articles de minerals. Crec que tinc una mica de feina amb els esborranys de mineralogia. --Bestiasonica (disc.) 10:55, 2 gen 2010 (CET)

Si, però també caldria canviar el paràmetre d'imatge que he fet encaixar amb {{Falta foto}} a banda també estic marcant els articles que no tenen interviquis. En aquest cas estic repassant-ho manualment. Potser si m'animo a engegar un viquiprojecte Plantilles que crec que seria la millor manera d'organitzar aquestes tasques o incloure'l al Viquiprojecte de manteniment per les altres infotaules i aquelles que no tenen informació d'ús. Que en penses? --Bestiasonica (disc.) 11:17, 2 gen 2010 (CET)
Ok! M'ho apunto a la llista de coses pendents. Quan acabi aquesta llarga ronda de revisió hi faré una ullada. --Bestiasonica (disc.) 11:24, 2 gen 2010 (CET)

L'Estel de Natzaret a Sarrià

Gràcies pel teu recordatori, però ho estava fent mentre l'has enviat. De totes maneres s'agraeix, i si tens algun altre comentari a fer, endavant!

Ja he posat les fonts d'on surt la informació. --Empremtadelcentre (disc.) 22:17, 2 gen 2010 (CET)

He actualitzat

He actualitzat Usuari:PasqualBot/log:Els 1000C/llista general, n'ixen 1001. –Pasqual · discussió · xat 04:54, 3 gen 2010 (CET)

Demà posaré el nombre d'articles per grups. –Pasqual · discussió · xat 06:02, 3 gen 2010 (CET)

Hola Pau!

Pau, continue sense entendre el motiu pel qual has retirat el meu article. Crec que l'article que vaig crear seguia totes les regles de la Viquipèdia. Cert que era incomplert i sense fotografies, però amb el temps i amb més edicions ja s'haurien posat més fotos. Al nostre poble és molta la gent que està al projecte de Festes Alternatives, perquè pensem que fan falta, i igual que es poden permetre articles de Confraries del meu poble, no entenc per quin motiu no acceptes el que s'informa sobre les Festes Alternatives de Nules, que segurament no serà interessant a nivell estatal o internacional, però si a nivell comarcal i del nostre poble.

Espere respostes, i m'agradaria tornar a tindre un article sobre les Festes Alternatives de Nules.


Salut!

Plantilles

He fet una plantilla infobox de les províncies de Nova Caledònia, però el nom no em queda centrat ¡ no em permet aliniar-la cap a la dreta, com és habitual amb les plantilles. Em cal ajuda, si us plau.Walden69 (disc.) 23:25, 3 gen 2010 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Lluis_tgn (disc.) 12:08, 4 gen 2010 (CET)

Comunicat de premsa

M'agradaria que passessis un altra cop per la taverna i comentessis de nou al missatge sobre el comunicat de premsa. Gràcies. --Davidpar (disc.) 13:10, 4 gen 2010 (CET)

Insults d'un altre usuari

Hola. Acabo de rebre un missatge a la meva pàgina de discussió [3] en un to que crec no es correcte d'un altre usuari pel fet que he votat en un sentit que a ell no li agrada respecte a l'article Arcadi Orrit i Clotet. Ho he de comunicar a alguna pàgina de Viquipèdia en concret? Salutacions. --Akhran (disc.) 04:29, 5 gen 2010 (CET)

Hola!

Hola Pau!

Sóc nou a la viquipèdia i m'agradaria col·laborar. He intentat millorar el meu article sobre les Festes Alternatives de Nules, espere que ara siga més correcte.

M'agradaria molt obrir nous apartats de coses que veig que falten, com la gastronomia de Borriol, on es fa una coca de xocolata molt coneguda a aquest poble i no es fa referència a l'article del poble.

També sobre la vil·la romana del Benicató, a Nules.

Sóc nou i encara no estic massa familiaritzat amb l'enciclopèdia, però intentaré anar millorant, m'interessaria molt col·laborar sempre que tinga temps. el comentari anterior sense signar és fet per Carlesmartell (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 09:37, 5 gen 2010 (CET)

Viquibola

Comunico que he obert una presa de decisions per a arribar a un consens satisfactori per a tots els usuaris sobre la creació, el manteniment i el canvi de Viquiboles. --Davidpar (disc.) 13:16, 5 gen 2010 (CET)

Comunicat de premsa

Si vull informar als mitjans de comunicació i a les agències sobre el Viquipèdia:Comunicat de premsa, quina plantilla de text haig de fer servir? --Davidpar (disc.) 14:53, 5 gen 2010 (CET)

Intentaré trobar algú que hagi enviat algun missatge als mitjans de comunicació. --Davidpar (disc.) 18:07, 5 gen 2010 (CET)

Josep Elias Basca

Hola, gràcies per estar atent i ajudar-nos. He canviat la redacció i la distribució. He especificat que el text final és d'un autor concret i el motiu (vàrem enviar un mail als administradors amb l'autorització de l'autor) Espero que ara estigui millor la redacció. També veig que has suprimit uns enllaços externs. La meva intenció és motivar als autors de les webs dels enllaços per a que afegeixin la història dels seus ateneus a la viquipèdia, per això en el text els he posat com a enllaços interns pendents d'edició, no és correcte posar aquests enllaços? gràcies

--Jaume Ramisa Elias (disc.) 00:24, 6 gen 2010 (CET)

He fet algunes modificacions però de tota manera ho he enviat a un company que s'hi dedica professionalment. En breu posaré el nou text. De tota manera la darrera part del text no és meva. No he sabut com afegir-lo a Viquitexts (no se on he d'entrar per afegir-ho.) em pots ajudar? Com puc posar un enllaç a les pàgines dels ateneus als que faig referència? potser amb un número d'índex després del nom i obrint una secció de "referències? gràcies i perdona tantes molesties

--Jaume Ramisa Elias (disc.) 23:30, 6 gen 2010 (CET)

Hola de nou. he posat el nou text ja refet, Resto a la teva disposició per si creus que s'ha d fer algun canvi. Tinc dubtes encara sobre la part final (notes)i si penses que s'ha de suprimir ja m'ho diràs, en tot cas el posaré al viquitext gràcies --Jaume Ramisa Elias (disc.) 15:43, 13 gen 2010 (CET)

Doncs he tret el text final i ja el posaré al viquitext. Com puc fer la "notorietat"? suposo que es tracta de referenciar els diferents llibres i textos d'on he tret la informació. gràcies --Jaume Ramisa Elias (disc.) 17:50, 13 gen 2010 (CET)

Amb les referències als textes que m'has aconsellat ja surt l'enllaç al text final que havia suprimit, amb el que em sembla que, si ho veus correcte, ho deixaria així.

ja em diràs si cal alguna cosa més. Espero haber utilitzat bé la plantilla de referència. M'ha semblat entendre que no cal posar-hi títol. Perdona tantes molèsties i gràcies per l'ajut en aquesta primera incursió a la viquipèdia.

--Jaume Ramisa Elias (disc.) 00:47, 14 gen 2010 (CET)

Rellotge d'arena - Ampolleta

En aquest cas ho tinc molt clar,

  • el IEC i TERMCAT, haurien de conèixer els termes
  • cercle de reflexió
  • corredera
  • ampolleta
  • quintant
  • cosmolabi
  • mascle i tomba (d'una bombarda)
  • bombeta i caixeta (d'un arquebús)
  • Una "ampolleta" té prou entitat com per estar a part de rellotge de sorra..
  • és un instrument nàutic (ja hi posaré una foto..): en Colom la va emprar pel càlcul de l'eclipsi,
  • és paraula del DRAE però d'origen català com escandallo, encara que diguin que ve del provençal!, com salitre.
  • com barlovento que ve de "per lo vent"
  • o "socaire" que és ben català com "sopluig"

--Mcapdevila (disc.) 09:44, 7 gen 2010 (CET) Ho podeu posar tranquils, ho he trobat a l'Alcover-Moll

AMPOLLETA f. || 1. Botella petita de forma rodonenca. Te per ventura un vitrum ço es una ampoleta, Cauliach Coll., ll. 1, d. 2a, c. 6. E una ampolleta de coll larch, doc. a. 1485 (arx. Cúria Fumada, Vic). Tres ampolletes d'estany dins les quals venen los dits olis, doc. a. 1450 (Hist. Sóller, ii, 782). || 2. imatge Ampolleta d'hores (ant.) o ampolleta (Mall., nàut.): rellotge d'arena. Item dues ampolletes de hores, doc. mall., a. 1434 (Boll. Lul. iii, 312). Cult. pop.—Les ampolletes de Sant Miquel: joc de noies. Per jugar-hi, a Bonansa, fan un rotlo, es donen les mans i roden, cantant: «Las ampolletas de Sant Miquel | són plenas d'aigua i mel; | cuire més uire, | tire't de cuire»;—llavores s'estiren per darrera, es giren i es peguen culades, dient: «Allà a la roqueta | hi ha un formatget; | qui se l'ha menjat? | Lo gat qui ha arribat | i se l'ha menjat; | culades al gat!»—A Sort hi juguen de la mateixa manera, però la cançó és aquesta: «Les ampolletes de Sant Miquel | són totes plenes de mel; | marruiro marruiro, | gire't de cuiro». Loc. —Córrer ses ampolletes, o córrer males ampolletes: passar tribulacions, veure's en dificultats males de vèncer (Mall.). Adiós bona part des sufragis!... fins y tot ses ànimes del Purgatori correrien ses ampolletes, Roq. 15. Fon.: əmpuʎέtə (or.); əmpoʎə́tə (mall.). Etim.: diminutiu de ampolla. --Mcapdevila (disc.) 10:06, 7 gen 2010 (CET) CORREDERA f. (castellanisme) Peça corredissa; cast. corredera. Especialment: a) Cada una de les tapadores corredisses que serveixen per a tapar les bancades dels llaüts, les escotilles de les barques i vaixells, etc.—b) Barra que enrevolta les cossies i per damunt la qual fan córrer els quarters (Mall.).—c) Vàlvula corredissa de la màquina de vapor, destinada a distribuir l'entrada del vapor per damunt i davall de l'èmbol.—d) Aparell que serveix per a midar la velocitat horària d'un vaixell, i consisteix ordinàriament en una cordellina o sàgola dividida en parts iguals, que per un cap està fixa i enrotllada a un corró (carretell) i per l'altre fermada a una post en forma de sector circular, la qual, tirada dins la mar a la part de popa, senyala, segons el desenrotllament de la cordellina, el nombre de milles que fa per hora el vaixell. Hi ha aparells més perfeccionats, composts de rodes i quadrants, que donen la velocitat amb més precisió. Fon.: kurəðéɾə (Barc.); koreðéɾa (Val.); korəðéɾə (Palma).--Mcapdevila (disc.) 10:40, 7 gen 2010 (CET)

És cert que al DCVB surt ampolleta, però no com a cosa diferent sinó com a sinònim de rellotge d'arena. Pau Cabot · Discussió 10:54, 7 gen 2010 (CET)

És evident que son sinònims, però a terra la gent emprava "rellotges d'arena" i als vaixells "ampolletes", a terra "cordes" i a un vaixell "caps", tinc un text d'en Colom on diu: " y havian pasado nueve ampolletas..."

Era el patró per les guàrdies, per saber la velocitat...

Hi ha instruments que en nàutica tenen identitat pròpia

http://en.wikipedia.org/wiki/Hourglass


He ampliat les dues entrades a ca.wiki i.. He ampliat l'entrada existent a es.wiki opina tú mateix http://es.wikipedia.org/wiki/Ampolleta_%28navegaci%C3%B3n%29 --Mcapdevila (disc.) 10:42, 8 gen 2010 (CET)

Votacions

Hola Paucabot, com estàs? Quan disposis de temps lliure, mires si cumpleixo els requisits per votar. Gràcies i feliç 2010. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 17:39, 7 gen 2010 (CET)

Hola Pau,

Kais EVO

Sóc en David Abad del departament comercial de Softvic, S.A. (www.softvic.com)

Em poso en contacte amb tu per tal de saber com podem fer-ho perquè a la Viquipedia quedi constancia de l'existencia de l'ERP estandar Kais EVO.

Voldriem que quan algu busqui Kais a la Viquipedia surtis una descripció a l'estil del que surt quan escrius SAP, Oracle o qualsevol altre software de gestió empresarial.

En el seu moment ho vaig fer una mica a la brava: em vaig donar d'alta, vaig escriure una contribució explicant que era el Kais... però finalment s'ha eliminat la pàgina i ja no apareix la contribució.

Tampoc tinc clar si es a tu a qui m'haig de dirigir, però els emails que he rebut estan "signats per tu": Benvolgut Dabad,

La pàgina Usuari Discussió:Dabad del projecte Viquipèdia ha estat modificada el dia 1 gen 2010 per Paucabot, vegeu http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Dabad per la versió actual.

Vegeu http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari_Discussi%C3%B3:Dabad&diff=0&oldid=2897483 per a tots els canvis des de la vostra última visita.

Resum ofert per l'editor: VE: Deixant avís de proposta d'esborrament de la pàginaKais EVO

Contacteu amb l'editor: correu: http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Emailuser/Paucabot pàgina d'usuari: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Paucabot

No se ben be que he de fer ni a qui dirigir-me.

Si em donguessis un cop de mà t'ho agrairia.

Una salutació.

David Abad

Tema drets youtube

Pero youtube es lliure de drets, no? Es podrien aleshores possar finestres "embed" a les entrades. O no es posible per soft? Wiki es html, no?--Jordi Benplantat (disc.) 16:08, 8 gen 2010 (CET)

I tant, © 2009 YouTube, LLC , marca registrada, sistema registrat o el que sigui, pero qualsevol pot pujar videos, i qualsevol s'els pot copiar o fins i tot "incrustar" al seu web personal. Es com la wiki en aquest aspecte. Si algú puja algun video amb © s'el pot denunciar [[ http://www.youtube.com/t/copyright_notice aquí]] Properament hi haurà un altre youtube no lliure, de pagament i tal, on el que et baixis o vegis sera pagant.

Per això penso que seria bona idea poder incrustar videos de youtube (que tampoc vol dir copiar sino es com un link d'imatge) en algunes entrades on existisin videos. --Jordi Benplantat (disc.) 17:02, 8 gen 2010 (CET)

Aportar referències sobre notabilitat

Hola Pau,

Com podem aportar referències sobre la notabilitat de la pàgina Kais EVO?

David Abad

Hola Pau,

Et passo algunes referencies, a veure si això serveis per complir "els criteris de verificabilitat i notabilitat"

A nivell oficial:

- La Generalitat de Catalunya ens ha atorga el Certificat de Classificació Empresarial en els Grup V.2.C (Serveis de desenvolupament i manteniment de programes d'ordinador) i V.3.C (Serveis de manteniment i reparació d'equips i instal•lacions informàtics i de telecomunicacions)

- APPLUS+ ens ha certificat en: * ISO 9001:2008 para los procesos de diseño, desarrollo y validación de software * ISO 20000:1 - 2007 para la gestión de servicios TI (Tecnologías de la Información)

Pel que fa a referencies externes del Kais, et passo un llistat de links: - Mapa recursos tecnologics de la Fundació Barcelona Digital: http://www.mapatic.org/aspx/ConsultaProducteDades.aspx?lan=1&emp=749&prs=193

- Foros software: * http://www.erp-spain.com/articulo/29157/trazabilidad/alimentacion-y-bebidas/control-de-trazabilidad-en-mataderos-y-salas-de-despiece-con-la-solucion-de-kais-software

* http://infoerp.wordpress.com/2009/05/27/%c2%bfhas-usado-kais-evo/

* http://www.innovagle.com/2009/07/enterprise-resource-planning-erp.html

* http://www.foros-it.com/viewtopic.php?f=12&t=3220&p=8709&hilit=kais#p8709

* http://www.catic.cat/index_noticies.php?id_noticia=109

- Altres links interesants: * Som membres de FAETICC http://www.kaisevo.com/actualitatDetalle.php?id=24

*Som membres de ACCID http://www.kaisevo.com/actualitatDetalle.php?id=13

- Distribuidors: * http://www.develoop.net/softwaregestion.aspx

* http://www.grupocsm.com/soft_otros_erp.htm

Amb això es suficient?

David

Persones de la Toscana

Bon dia, a mi no em sembla malament moure la categoria tal com has proposat. De fet per crear-la he mirat com estaven fetes la resta de categories del mateix estil i he vist que tenim Persones de Calàbria i Persones de Campània. Seguint el mateix criteri aquestes categories també s'haurien de moure per incloure l'article LA. --Pcm (disc.) 10:46, 9 gen 2010 (CET)

Alaroners

Bé, mentre no apareguin més alaroners, supòs que haurà d'estar a la categoria de mallorquins. Gràcies.--Rotget (disc.) 20:36, 9 gen 2010 (CET)

Un error en la wikimedia

He fet (o refet a fons) diversos dibuixos en format svg, i sovint em trobo en el problema que no s'actualitza la imatge png que s'utilitza en les pàgines de la viquipèdia.

Com a exemple podeu veure [5], en que el cor apareix sense ombres, si després cliques la imatge, llavors ho veuràs en svg: [6], que és la última versió i en que apareix el cor amb ombres.

Hi ha però una solució: canviar els pixels de la imatge en la pàgina web, per exemple canviant 300px per 301px, això força al programa que gestiona la viquimèdia|viquipèdia a recrear el png. Això, però no es pot resoldre en els casos de les imatges que es mostren en els catàlegs ([7]). Però aquesta solució no funciona quan es tracta d'una imatge dins d'una plantilla, per exemple en:Ureter, que es veu bé a en:Urinary system.

Evidentment es tracta d'un error, que seria bo que algú més relacionat que jo (novell) adrecés a qui ho pugui resoldre. He penjat això a la taverna de Multimèdia ([8]), però ningú m'ha respost, per això m'adreço a tu perquè ets dels més actius.

--Jmarchn (disc.) 09:49, 10 gen 2010 (CET)

Emurciano

Hola Pau,

Ha estat una errada, s'han enregistrat a la viquipèdia en lloc de la viquibalear i no me n'he adonat. Estavem fent proves d'edició a la primera sessió de treball. Fins ara estàvem treballant en un wiki tancat. Ja ho esmenarem a la propera classe. Pots esborrar el que han fet si vols.

Salutacions, Ernestel comentari anterior sense signar és fet per EMurciano (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 21:04, 11 gen 2010 (CET)

Hola de nou Pau, Pots esborrar també Cala Bassa que ha creat Alexia, també és una errada com els altres. Salutacions, EMurciano

Alex Cortes

Alex Cortes es un dels meus alumnes participant a la viquibalear. Sembla que desde el institut no pot fer feina pèr que esteim bloquejats. Els altres alumnes meus tenen el mateix problema. una salutació. --Juan carlos gavari (disc.) 09:27, 12 gen 2010 (CET)

Subpàgina

Hola Pau. M'agradaria crear una subpàgina d'usuari per a contenir les propostes de feina dels alumnes. Com es fa? He de registrar un nou usuari i contrasenya? Gràcies. --Vigila (disc.) 22:42, 12 gen 2010 (CET)
Gràcies, Pau. He creat aquesta subpàgina, on hi ha les propostes de feina per al concurs. Salutacions. --Vigila (disc.) 23:06, 13 gen 2010 (CET)

Dubtes concurs

Hola Pau. Tinc un parell de dubtes en relació al concurs de Viquibalear:

  1. Cal registrar els alumnes només a Viquibalear, o també a la Viquipèdia?
  2. He registrat uns pocs alumnes a Viquibalear, però el seu enllaç encara apareix vermell. Cal que editin el perfil per tal que surti blau?

Disculpa tanta ignorància. Salutacions, --Vigila (disc.) 23:18, 14 gen 2010 (CET)

Thor9216

Gràcies Pau, tinc un compte a la viquipèdia de fa bastant temps, el que passa es que per a una edició lleu com la que havia fet, no he cregut necessari logejarme. A mes no solc editar massa coses.

Salut!el comentari anterior sense signar és fet per Thor9216 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 07:23, 15 gen 2010 (CET)

correccions

Moltes gràcies! --jrosell (comenta) 20:27, 15 gen 2010 (CET)

Montignac

D'acord, ara m'hi poso. Et marco els possibles canvis a la pàgina mateixa. – Leptictidium (auderiense) 21:28, 16 gen 2010 (CET)

Fet! Disculpa pel miniretard, m'he empanat amb una noieta :-) – Leptictidium (auderiense) 22:09, 16 gen 2010 (CET)

Fauna del Sàhara

Has creat la categoria Categoria:Fauna del Sàhara. Aquesta classificació sembla d'aquelles inviables amb què s'intentava avisar de no fer en la nota de Categoria:Fauna per territori. 79.145.10.22 (discussió) 01:09, 17 gen 2010 (CET)

S'hi especifica que es poden posar subcategories d'endemismes i aquesta categoria que mostres té l'especificació en el mom. Potser també caldria reanomenar la categoria a "fauna endèmica del Sàhara". 79.145.10.22 (discussió) 09:54, 17 gen 2010 (CET)
Jo no entenc que hi hagi aquesta limitació. Només em sembla que cal rectificar la categoria abans no es desmadri i copiant-la comencin a classificar-se animals en dotzenes de categories de llocs. 79.145.10.22 (discussió) 10:17, 17 gen 2010 (CET)
Esperem que tothom ho entengui així, per què de moment ja has hagut de treure'n articles de qui no ho pensava. 79.145.10.22 (discussió) 10:23, 17 gen 2010 (CET)
Ups. 79.145.10.22 (discussió) 10:24, 17 gen 2010 (CET)

curs

miro, però no pateixis que vaig entrant-hi sovint (com ja veus) --barcelona (disc.) 10:46, 17 gen 2010 (CET)

tot ok, trasllada-ho --barcelona (disc.) 10:48, 17 gen 2010 (CET)

Categories terminològiques

Hola Pau: He llegit els teus darrers comentaris a les categories de caire terminològic. Hi he deixat alguns comentaris i he creat : Plantilla:Calaix de sastre per a aquesta mena de categories (sobretot tenint en compte aquestes categories són mantingudes en diferents projectes és possible que tot i que les esborrem siguin creades de nou). No tinc cap preferència, però he plantejat aquesta opció com una possible solució de continuïtat. De fet crec que vaig ser jo que les vaig crear (les categories) i ja vaig tenir aquesta mena de dubtes. De totes formes si es decideix fer servir aquesta plantilla, seria recomanable sotmetreu-ho a consens. Quines opcions creus que són més adequades, mantenir les categories terminològiques, esborrar-les, o alguna altra? Salut! --Bestiasonica (disc.) 14:19, 17 gen 2010 (CET)

Dubte amb Sapartacus

Dona una ullada a aquest article i decideix que s'ha de fer, no se si proposa'l per destrucció, esborrament o com inacabat .. Gràcies!! --Beusson (disc.) 17:06, 17 gen 2010 (CET)

enllaços externs a termes genètics

Hola Pau, mira, he vist que havies revertit els meus canvis en uns termes de genètica on jo havia anat afegint enllaços externs al Museu Virtual Interactiu "llegint el llibre de la vida". M'agradaria que et miressis els enllaços, sé que pot semblar un spam, però aquest Museu és una font d'informació fiable on hi ha un esforç molt gran de divulgar els termes en qüestió. El Museu ha estat realitzat per la Universitat Oberta de Catalunya, i els enllços no són tots a una web, sinò a diferents seccions concretes. Crec que és un contingut de qualitat, i que és pertinent als termes que es defineixen. A la Wikipedia en castellà aquests enllaços han estat acceptats per la seva qualitat i utilitat i crec que els enllaços segueixen les normes. M'agradaria que et miressis el contingut i t'ho repensessis. Jo no tornaré a tocar res fins que em diguis què en penses. Gràcies, company. --95.17.180.159 (discussió) 18:31, 17 gen 2010 (CET)

OK, Pau, ja ho entenc. Només em sorprenia la diferència de criteri amb la wikipedia castellana, on els enllaços sí que han estat acceptats. Ho pots veure http://es.wikipedia.org/wiki/Genoma i a http://es.wikipedia.org/wiki/Ingenier%C3%ADa_gen%C3%A9tica, per exemple. Entenc que és millor que la informació sigui dins el text, però crec que en materials divulgatius de qualitat i fets amb un esperit similar al de l'Enciclopèdia és pertinent deixar-los. No et volia espantar posant tants enllaços de cop i volta, la idea era només donar més valor als articles. No aniré a la taverna, el que tu diguis em semblarà bé. Sé que són límits una mica borrosos i que cal tallar per algun lloc. Espero que el Museu us sigui útil a tu i altres companys professors (com jo, d'altra banda). D'aquí a un parell de mesos hi haurà també recursos docents per a fer-hi visites guiades. Gràcies per tot.

Hola Pau, ja he creat un usuari com a Jordi domenechi he fet la consulta a la taverna, com em suggeries. També he vist que a molts dels termes, hi havia molts enllaços externs que ni tant sols estaven en català. No vull atabalar-te amb això, miraré si sóc capaç d'orientar-me i trobar la resposta a la taverna. Si tu ens hi pots donar un cop de mà, t'ho agrairé,--Jordi domenech (disc.) 19:21, 17 gen 2010 (CET)

Esperaré un temps a veure què diuen a la Taverna, gràcies per la teva ajuda. Sobre la llicència, és difícil, perquè moltes de les imatges que hi ha són modificades a partir d'imatges que no són amb llicència lliure, que s'han extret d'ací i d'allà. Com que el Museu és un projecte petit, divulgatiu i altruista, s'ha donat per fet que això no suposarà cap problema, però no s'hi pot posar llicència lliure. Per això al peu del portal hi apareix un avís en aquest sentit. L'objectiu és que a la llarga el Museu (especialment la seva secció ADNews i la secció de recursos docents en preparació) ofereixi materials al voltant del tema de la genètica que proposin els mateixos usuaris, perquè sigui un recurs en comunicació i divulgació de la genètica, i posar en contacte estudiants, professors, investigadors i divulgadors. Però m'enrotllo: de moment, no pot haver-hi llicència lliure. Gràcies i fins aviat!--Jordi domenech (disc.) 20:11, 17 gen 2010 (CET)

Articles buits d'anys

La pàgina VP:CHVP fa llistes de tots els articles amb seccions (cada any en té com a mínim tres) buides. A mesura que van sortint els omplo i trec de la llista. Ja he eliminat de la llista els 50 que hi havia avui. És una manera molt còmoda d'anar-ho arreglant. 79.145.10.22 (discussió) 20:12, 17 gen 2010 (CET)

Sí, però normalment no al mateix temps. 79.145.10.22 (discussió) 20:25, 17 gen 2010 (CET)

Experiment de Griffith

Hola Pau, he fet modificacions a l'article de l'experiment de Griffith[[9]]. He modificat l'explicació de l'experiment i he corregit DNA (que és en anglès) per ADN (que és en català). He afegit un enllaç extern a una animació de l'experiment en Flash, però no he sabut referenciar-lo dins el text. T'ho pots mirar?--Jordi domenech (disc.) 19:07, 18 gen 2010 (CET)

Ja està resolt, he fet també algunes modificacions a Reacció en Cadena de la Polimerasa i Exó--Jordi domenech (disc.) 23:04, 18 gen 2010 (CET)

Categories buides

Pau, estic d'acord amb tenir en general almenys 5 persones a cada categoria. Gracies per la informació. Si us plau, esborra la de Mafiosos nordamericans, que ja he buidat, i deixem la de Mafiosos. En canvi, en el cas concret de categories d'anys, o segles, crec que la categoria s'ha de mantenir quan hi hagi almenys un article. Si no ho fem així, quedarà molt estrany tenir per exemple un delicte del segle XVIII o XIX sense classificar dins del seu segle corresponent--Jordiferrer (disc.) 21:34, 19 gen 2010 (CET).

Àngel Duarte

Benvolgut Pau,

no sé exactament com funciona tot això de Viquipèdia, però vaig rebre un missatge teu per tal que m'incorporés. Suposo que perquè havia modificat l'entrada que algú, no sé qui, m'havia dedicat. Pel que fa al text el vaig reduir perquè introduïa un judici de valor sobre la meva obra que no és cert. Jo no sé si sóc catalanista o espanyolista, però la meva obra, la visió que dono del republicanisme històric en els meus estudis no és una cosa ni altra. Aspira a ser científica i prou. Les meves opinions sobre el que passa en aquests moments a Catalunya no hi tenen res a veure.

En tot cas, qualsevol aclariment al respecte el podria fer de manera més extensa.

Una salutació molt cordial

Àngel Duarte--Angel duarte (disc.) 16:26, 20 gen 2010 (CET)

Plantilles vandalisme

Hola, fa uns dies vaig modificar les plantilles d'avís a usuaris sobre vandalisme. Actualment quedarien així en una pàgina de discussió. Personalment no m'agrada ja que no es diferencia clarament el primer i el segon avís. Quina opinió tens? Jo proposaria reanomenar els títols per: Advertència, Segona advertència i Última advertència. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 20:14, 20 gen 2010 (CET)

Era una proposta, si no ho veus bé, d'aquí no passa la conversa. Salutacions, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 20:23, 20 gen 2010 (CET)


son bou

Bon dia Pau una de ses meves alumnes va publicar Son Bou a sa viquipedia en comptes de a sa viquibalear. la pots esborrar per a que pugem fer el traslat una vegada doneu el vistiplau? --Juan carlos gavari (disc.) 08:50, 21 gen 2010 (CET)

Pregunta sobre drets...

Hola Pau, et faig a tu la pregunta però si vols que em dirigeixi a algú altre comenta'm-ho. A veure, tinc intenció d'anar ampliant la informació de l'article del Carnaval de Solsona; i entre altres, vull afegir algunes imatges dels cartells d'algun que altre any, altres informacions gràfiques, potser la portada del cd o del conte que s'ha editat aquest any, etc. La pregunta és com he de pujar aquestes fotos a Commons o on sigui... jo formo part de l'associació que gestiona el propi Carnaval, i tindria els drets de pujar-les, però no sé massa com ho de plasmar. M'explico? Alguna idea? Moltes gràcies!! --Solde (disc.) 10:53, 22 gen 2010 (CET)

setge (grup)

he llegit la part d'allo que la viquipedia no es i no he trobat cap preoblema,em pots indicar el problema,si us plau?merci.--Victocasadobcn (disc.) 18:55, 22 gen 2010 (CET)

Categoria Rius de Xile

Disculpa, no tenia present la regla dels 5 elements per categoria. Només em va semblar, que era poc rigorosa la categorització dels rius. Ciao.--Jcestepario (disc.) 22:39, 26 gen 2010 (CET)

Notabilitat

Benvolgut Pau En referència al teu comentari sobre la Notabilitat de l´ artícle biogràfic Joan Ribera Díaz, voldria fer-te els comentaris següents El contingut de la informació publicada en l ´ article es pot extreure de l´ obra d´ Ines Padrosa Gorgot : “ Diccionari Biogràfic de l´ Alt Empordà”, publicada per la Diputació de Girona 2009.
Pel que fa a la Notabilitat entenc que compleix:
• Persones que hagin estat el tema principal de diversos treballs publicats no trivials, les fonts dels quals siguin independents de la persona.[1]
o Aquest criteri inclou obres publicades en qualsevol format, com ara articles de diaris o de revistes, llibres, articles d'investigació
• Autors, editors i fotògrafs publicats que han rebut diverses crítiques independents o premis per la seva obra.
• Escriptors que tinguin publicades com a mínim dues obres per part d'una editorial (no compta l'autoedició)
Pel que fa a la confirmació de fonts imparcials externes a part de l´esmentada publicació de la Diputació de Girona, podem contrastar a Google postant: Ribera Gironell PPU
Salutacions cordials. --Jriberad (disc.) 11:25, 27 gen 2010 (CET)

viquibalear

crec que els articles haurien de portar la plantilla article escolar, no? (així veurien els viquipedistes que surten coses ben bones dels projectes d'aquest tipus) --barcelona (disc.) 11:13, 28 gen 2010 (CET)

Hola Pau; Ho puc provar, però no vaig sobrat de temps, per on puc començar? --Lliura (disc.) 00:23, 11 feb 2010 (CET)

No em deixa.

Hola Pau, t'explic, es que quan vaig a la pàgina de viquibalear.cat i faig un clic a les cales i platges de mallorca, per veure quines no estan fetes, automàticament me surt s'ha pàgina de viquipedia. --Sofia14 (disc.) 17:51, 28 gen 2010 (CET)

Pego

No entenc la raó per la qual has eliminat la meua aportació personal a la pàgina Pego amb l'enllaç extern sobre treballs i estudis sobre la vila de Pego que han estat publicats per mi en diferents publicacions. M'ho podries raonar, gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Floquera (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 12:18, 30 gen 2010 (CET)

Article Pego

Gràcies pel teu aclariment. el comentari anterior sense signar és fet per Floquera (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 12:22, 30 gen 2010 (CET)

Dubte

Hola de nou! Estava fent neteja per la wiki i m'he trobat amb aquest article: Nora Ancarola, jo personalment crec que es publicitat encoberta (l'escriu la sòcia de negoci), quan puguis dona-hi una ullada a veure que et sembla. --Beusson (disc.) 22:42, 30 gen 2010 (CET)

Gràcies per l'explicació. I ara toca una pregunta, on puc trobar totes les plantilles, es que a vegades les cerco i em costa de trobar-les. --Beusson (disc.) 22:55, 30 gen 2010 (CET)
moltes gràcies per tot! --Beusson (disc.) 23:14, 30 gen 2010 (CET)

Usuari:Jrgoma/Laboratori

Hola Pau,

S'agraeix molt la bona voluntat en corregir errors a Usuari:Jrgoma/Laboratori però és una pàgina per fer proves i posar a punt bots, la pàgina definitiva amb el contingut actual és diferencial d'una funció. Estic admirat per la teva capacitat d'estar a tot arreu amb la feinada que tens a viquibalear. --Gomà (disc.) 11:09, 31 gen 2010 (CET)

Request for a bot flag

Hello! Can you look for granting bot status of DixonDBot? I made request here. Thanks in advance. --DixonD (disc.) 14:59, 31 gen 2010 (CET)


Bones Pau

Soc en Carles de Menorca. Després de mesos de molta feina per fí torno a ser lliure. He estat mirant la viquibalear i m'ha agradat molt tot el que he vist fet. Encara que estic de vacances, no sé si m'hi podré dedicar gaire perquè en breu me'n vaig de viatge però les estones que tengui temps miraré de contribuir com a "jurat" a la viquibalear. Per anar marcant els articles pendents d'avaluació amb plantilles he de seguir algun criteri en concret? O m'oriento més o menys amb el que sempre hem anat fent a la viquipèdia catalana? Moltes gràcies! --carles (disc.) 17:57, 1 feb 2010 (CET)

Molt bé Pau! A veure si de tant en tant puc aportar alguna cosa, encara que dilluns que vé marxo de viatge fins dia 3 de març... qui sap si des del Japó puc seguir la viquibalear! Salut! --carles (disc.) 18:45, 1 feb 2010 (CET)
Bones de nou! He estat revisant uns quants articles força interessants sobre medicina. El professor dels alumnes m'ha escrit preguntant fins a quin punt ell pot modificar els articles dels seus alumnes ja que té problemes perquè els mateixos alumnes acabin la feina començada molts cops. Salut! --carles (disc.) 16:53, 2 feb 2010 (CET)
Gràcies! Així els hi faré saber. Salut! --carles (disc.) 17:51, 2 feb 2010 (CET)

Urraca i Elvira eren filles del rei i la reina de Lleó, la seva única relació amb Castella va ser germanes de Sancho de Castella que va intentar conquerir Zamora i Toro a causa del suport de Urraca i Elvira al rei Alfons de Lleó, el seu germà gran. Vellido Dolfos, cavaller zamorà va assassinar al rei de Castella per ordres de la seva germana. Juntament amb la seva germana Elvira rebre Zamora i Toro com senyories encara que totes dues es van molestar pel fet que aquesta herència els semblava petita en comparació amb les dels seus germans (Castella, Galícia i Lleó). Després de la mort del seu germà Sanç, Urraca va ser consellera del rei de Lleó i va actuar com a canceller. Va passar els seus últims dies en un convent però això seria oblidar tota la història política anterior a més de ser part fonamental en la història lleonesa i castellana com va ser l'assassinat de Sancho de Castella i el setge a Zamora. http://medraina.blogspot.com/2008/07/urraca-fernndez-seora-de-zamora.html http://www.bibliolimpo.com/articulo.php?art=LEME0927&na=Urraca._Se%F1ora_de_Zamora http://www.araanton.es/apuntes/urraca_infanta_de_leon.htm http://ricardochao.googlepages.com/EstudioantropolgicodelPantenReal.pdf http://revistakatharsis.org/poesia_Zamora.pdf

Re: Rellevància/Notabilitat

Efectivament, és un matís que m'he cansat d'explicar i que considero important, encara que pot ser difícil de captar. Notabilitat és "digne d'esser particularment esmentat", en canvi rellevant és "que excel·leix o d'especial importància". Definicions del DIEC, més o menys. No podem posar en judici els mèrits, la importància o la dignitat de ningú ni de res, cosa que més d'una vegada fa enfadar la gent amb raó. Només ens interessa si ho esmentem o no. Un Pokemon no és important (rellevant), però moltes fonts l'esmenten (notable). En canvi un IES és important, però potser ningú l'ha esmentat particularment. Si trobes la manera o el lloc per explicar-ho en aquest sentit, endavant. --V.Riullop (parlem-ne) 20:41, 1 feb 2010 (CET)

Sí, és clar. La paraula rellevància la hauríem de posar a la llista negra. El problema és que és el terme utilitzat a eswiki. El que més m'agrada és la terminologia francesa on parlen d'admissibilitat. Bé, sobre la plantilla és que no acabo d'entendre-la. Les referències i la notabilitat estan íntimament relaciones i són dos formes de veure el mateix problema, però... poden acabar sent independents. La notabilitat es determina a) per referències, b) per criteris generals. Amb unes bones referències s'acaba tot problema. Els criteris ajuden a delimitar allò que probablement és notable sense necessitat de trobar les referències exactes (secundàries, fiables, independents, i tal), és a dir, passant de ser un problema de notabilitat a un de referències. Per jo, adoptaria el nom d'estil francès: Admissibilitat a verificar, però segurament és un canvi massa dràstic. Mantenint la línia actual podria ser p.ex.: Falta verificar notabilitat.--V.Riullop (parlem-ne) 10:04, 2 feb 2010 (CET)

Hola Paucabot, gràcies per la teva benvinguda i per l'avís sobre la possibilitat d'esborrat de l'article de Sevillapedia. Desconec els vostres requisits de rellevància. Posaré uns enllaços externs. Comprova si amb ells es compleixen, si us plau. No sent així, no tinc problema amb l'esborrat. Salutacions cordials.--Jatrobat (disc.) 05:47, 4 feb 2010 (CET)

Firart i proposta de ser esborrada

Hola! intentaré millorar l'article Firart. No entenc ben bé per què es proposa que sigui esborrada, però ho intentaré.

ADOLF

Negreta

Caldria que haguéssiu posat la negreta a Castellum de Can Blai.--KRLS , (disc.) 03:58, 6 feb 2010 (CET)

Hola

Gràcies per la benvinguda i felicitacions per la feina importantíssima que vas fent. Disculpes pels meus errors d'aprenent...que intento compensar en continguts. Fins molt aviat. -Dr-Franz-DrFranz (disc.) 15:11, 6 feb 2010 (CET)

Sobre Forjadores

Hola Bot creo que tienes un problema, cada vez se borran paginas sin razón! Forjadores toda la informacion que hay es credible y puedes leer más y lo siento que te escribo en castellano!el comentari anterior sense signar és fet per R7imo (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 21:34, 6 feb 2010 (CET)

Llorenç Barber i Colomer

Fa temps vas demanar referències [10] a l'article Llorenç Barber i Colomer. Fa uns dies li vaig pegar un toc a Usuari:Scherzo que l'havia creat. M'ha comentat que hi ha fet canvis per a millorar-lo. Crec que hi ha algunes fonts que poden valer (especialment un podcast del MNAC). Si creus que es pot retirar l'avís de manca de referències o si calen altres millores comenta-li a Usuari:Scherzo. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 02:54, 7 feb 2010 (CET)

Modificacions

Benvolgut Pau Tal i com suggeries hem inclòs fons fonts fiables, de tercers, i publicades i també realitzat millores de format en l´ article Joan Ribera Díaz . De totes formes qualsevol comentari o millora d´ estil serà molt benvingut. Salutacions cordials. el comentari anterior sense signar és fet per Jriberad (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 19:06, 7 feb 2010 (CET)

Dubte II

Hola de nou! Vaig fent neteja per la wiki i m'he trobat amb aquest article:Iván, destrucció, esborrament o cal fer l'esforç per salvar-la i arranjar-la? Gràcies per tot! --Beusson (disc.) 21:25, 7 feb 2010 (CET)

Nous Proxies

Han tornat a aparèixer edicions de proxies, en pàgines de una única temàtica.

A més a més, aquell proxy, des de que vaig avisar (fa cosa de dos mesos cap a finals de novembre en aquesta pàgina de discussió -i amb informació en una subpàgina-), no ha tornat a actuar per aquí fins el passat 27 de gener.

Sembla, no obstant, que resulta més fàcil fer-se el suec que no obrar en conseqüència de cara als proxies. Resulta curiós que les pàgines en les quals els proxies actuen (de moment en pàgines de discussió), sempre són de la mateixa temàtica . Ben segur que deus estar-ne fins on no sona, tu i els altres administradors, d'aquest tema, potser si fessiu alguna cosa efectiva (com bloquejar proxies de Tailàndia) per impedir aquestes edicions, i, fer que el que les realitza mostri la verdadera IP, potser no seria tant beligerant amb el tema dels proxies.

El que està passant amb això dels proxies és això i no sembla que els adminsitradors, que hauríeu de parar atenció i evitar dites accions, estigueu per la feina.

Resumint:

  • 1] Els administradors us feu els suecs davant d'això (sense excepció).
  • 2] Aquestes edicions des de proxies (principalment Tailàndia, encara que també de Canadà, Angola i algun de Itàlia), estàn encaminades a evitar bloqueixos.

(Principalment d'algun usuari de latitud 37º N i longitud 6º O aproximadament -encara que això digui sé que és infundat, no obstant, les primeres edicions del proxy tailandès, eren en castellà, aquestes últimes, posen de manifest que l'usuari, no parla el català habitualment.)

Bloquejareu els proxies? o no els bloquejareu?

La única i irrepetible IP_enmascarada


SEGONA PART!! I LA MÉS IMPORTANT (JA QUE MAI FEU CAS EN LES COSES COMPLICADES REALMENT)!
els proxies 58.8.191.134 i 58.8.182.160 pertanyen a:
ADSL HuaweiBB Truehisp Infrastructure True internet Co., Ltd.
I lo més IMPORTANT, són de la xarxa TOR 58.8. on es veu que el domini 58.8.*.* es un node vàlid del TOR.
a veure si amb això els administradors feu un pas endavant per a blocar aquests "proxies". O, algú haurà de fer de "Harry el Sucio"
Aniria molt bé que a les pàgines de discussió que poseu el missatge aquell que ens recomaneu registrar-nos, també li possessiu en el de les IP del node TOR (58.8.*.*), el que unicament edita en els temes de Colom. --IP


CANDIDATURA ACTIVA DEL FIGARO - CAF

Bon dia Pau, Em dius que el contingut de la pàgina pot comportar una violació dels drets d'autor, en l'enllaç http://www.caf-figaro.com El cas es que soc coredactor d'aquests continguts, el copyright pertany al disseny de la web, no pas als textos, fotos, etc... De fet cada 4 anys renovem la web i es el meu cosí que em dona un cop de mà. La CAF es una assemblea d'electors i els que hi som, ho fem tot de manera participativa, oberta i lliure. Soc nou aquí i encara no m'aclareixo gaire....jo només vull publicar el que es la CAF, i com a membre fundador, representant de la candidatura i redactor de la web, entenc que reuneixo les condicions. Que he de fer? Si us plau, ajuda!

Gracies, Lluís Feliu Piera --Feliusor (disc.) 12:09, 9 feb 2010 (CET)

Publicació de l'article

Hola Pau, Una qüestió... He fet un article que ha estat eliminat. És important perquè és una pràctica que em demanen. És només temporal?? i si no, podria recuperar-lo?? Gràcies, Ferran el comentari anterior sense signar és fet per Fgonza62 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 19:50, 9 feb 2010 (CET)

Gràcies Pau, em faries un gran favor si me'l passes, perquè el tinc només en castellà i el tema m'interessa. Ja el retocaré després d'haver llegit el llibre d'estil. Gràcies, Ferran el comentari anterior sense signar és fet per Fgonza62 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 22:43, 9 feb 2010 (CET)

Gràcies Pau. He refet l'assaig i he publicat un article després de llegir el llibre d'estil. Espero que es pugui publicar perquè ja et vaig comentar que és una pràctica per un curs. Molt agraït, Ferran el comentari anterior sense signar és fet per Fgonza62 (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 21:06, 11 feb 2010 (CET)

Novell

Encara que fa dies, merci per la benvinguda. Estic fent un curs sobre la viquipèdia i la veritat és que encara em va una mica gros, però de mica en mica... He vist que ets administrador i aprofito per dir-te que he creat l'article, Planta de compostatge,de moment inacabat, per si i podries fer un cop d'ull a veure què et sembla. Gràcies!!! --Jbm (disc.) 19:55, 10 feb 2010 (CET)

Twit

Promocionant VBalear :-) --V.Riullop (parlem-ne) 21:05, 10 feb 2010 (CET)

Hehe.

Hola, yo creía que eras un bot (por tu nombre de usuario) pero veo que tu nombre real es Pau Cabot. Hehe. Vi cuando borraste Plantilla:Mejar Xile, me equivoqué en el título :p Hehe. Saludos. --MisterWiki (disc.) 06:43, 11 feb 2010 (CET)

Gràcies pel comentaris.

curset viqquipèdia

Hola! A mi em sembla el mateix. No esperava trobar-me un món tan complex, sobretot amb el llenguatge wiki. De moment vaig una mica perdut amb el redactat de l'article inicial però ja començo a veure tot el potencial educatiu de la viquipèdia--Caleman5 (disc.) 16:24, 11 feb 2010 (CET)

Constitució Catalana 2010

Hola Pau Cabot, Et prego una explicació que justifiqui la eliminació de "Constitució Catalana 2010" Alfons Ramos --Alfons7 (disc.) 19:23, 11 feb 2010 (CET)

Una salutació

Es retornen les salutacions. Veig que a la teva pàgina les discussions estan molt animades. Esperem seguir així.

Mireia

--Bonil (disc.) 18:16, 12 feb 2010 (CET)


La veritat és que dubtes en van sortint molts aquests dies. Un dels que tinc, l'he fet extensiu a través de la taverna, però potser em pots ajudar tu directament. Es tracta de la càrrega d'imatges. No puc buscar una imatge pel cercador google o algun altre i col·locar-la en algun article? L'altre dia en vaig rectificar un que em semblava escuet i que m'interessava i no sabia com adjuntar-hi la imatge. Em deia que ho fes per viquimedia commons, després em demanava autor, i no sé quantes coses més... A veure si em pots ajudar. Gràcies

--Bonil (disc.) 09:57, 13 feb 2010 (CET)

Logo Facultat de Farmàcia (UB)

Benvolgut Paucabot. He vist que has esborrat el Fitxer:Logo farmacia.gif amb aquest motiu (CSR I5: Sense justificació de continguts no lliures). Abans de penjar-lo li vaig demanar a l'usuari:Pepetps que m'expliques com havia penjat el logo de la UB i el fil de la conversa és aquest. Em podries dir que he fet malament? O el que em va dir en Pepetps no és cert? Gràcies.--pastilletes (disc.) 00:02, 13 feb 2010 (CET)

Hola de nou; no és pas que no ho vulgui "justificar", però no se com ni on justificar-ho. Repeteixo que el logo de la UB tampoc té cap més "justificació" més enllà de la "llicència de logotip". A més dins el propi text de la llicència es fa menció explícita a la justificació. Còpia literal: Aquesta imatge és un logotip o un signe d'identificació d'una organització, producte o servei, protegit per drets d'autor i/o dret de marca. Es creu que l'ús no comercial de logotips i signes visuals de marques, en baixa resolució, per identificar al seu titular en el seu article, amb propòsit didàctic, a la Viquipèdia en català, està justificat perquè: 1) és una de les excepcions previstes per la Fundació com a obra protegida d'identificació. 2) és dintre dels límits del dret convencional de marca. 3) és d'ús legítim als Estats Units, seu de la Fundació Wikimedia.. No acabo d'entendre que hi ha de diferent entre els dos logos més enllà de que un bot va marcar-ho com a "sense justificació". Me'n pots fer cinc cèntims? Disculpa el meu pobre coneixement de la mecànica dels logos. --pastilletes (disc.) 19:18, 13 feb 2010 (CET)
Perdona que insisteixi, però la imatge UB que hi ha a la Viquipèdia NO TÉ pas aquesta plantilla i no s'ha marcat pas. L'únic que veig que pot ser diferent és la resolució. Si et sembla li demanaré ajut a en Pepetps a veure que diu. Gràcies per tot. --pastilletes (disc.) 19:47, 13 feb 2010 (CET)
Segons jo, ha de ser un error a l'altra pàgina, però vaja, igualment si li poses la plantilla, el problema estarà resolt, no? El qui en sap bastant d'això és en Vriullop. Pau Cabot · Discussió 19:51, 13 feb 2010 (CET)
Crec que en l'última resposta t'has contestat tu mateix en la teva pàgina :-) Sento fer-te perdre l'oremus!. En definitiva, ja he posat la plantilla aquesta i a veure ara que passa. Gràcies de nou. --pastilletes (disc.) 20:15, 13 feb 2010 (CET)

Albert Roig i Deulofeu

T'agrairia que miressis l'article d'aquest historiador, per veure si es pot treure l'avís de manca de neutralitat. Gràcies.--Claudefà (Discussió) (disc.) 09:42, 14 feb 2010 (CET)

Corregit. De tota manera, si ens fixem en frases com aquesta, la meitat de biografies incloses en la viquipèdia mereixerien el cartellet de manca de neutralitat...--Claudefà (Discussió) (disc.) 09:50, 14 feb 2010 (CET)
Correcte. Així ho faré, quan me'n trobi. El que no faré pas és dedicar-me a buscar-ne expressament.--Claudefà (Discussió) (disc.) 09:57, 14 feb 2010 (CET)

Coop57

Actualitzat l'apartat de referències.--Cortsenc (disc.) 12:34, 14 feb 2010 (CET)

Revisió de 13:19, 14 feb 2010

Sono un Wikipediano italiano. Ti saluto. --94.36.29.17 (discussió) 13:32, 14 feb 2010 (CET)

Bones

Sóc la Isabel, del curs de la Viquipèdia.

Isabel

Hola pau, Veig que tens molt treball, només per saludar-te. Petons tamara

Hola

Hola, em sembla sospitós el comportament d'aquesta [ip]. He anat revertint el que feia, però ara m'entre dubtes. Què en penses?--Ferran (disc.) 19:07, 15 feb 2010 (CET)


Avaluació Carles Ayats

Hola Pau. He afegit referències del mitjans de comunicació. Crec qeu així queda sol·lucionat el tema de referències no? Moltes gràcies.--MarcElena (disc.) 12:52, 17 gen 2010 (CET)

Plantilla de Revista

Pau, podries afegir el camp "Lloc web" a la plantilla de Revistes?. En el cas de Revista d'Igualada, l'he afegit com enllaç extern.--Jordiferrer (disc.) 18:14, 17 feb 2010 (CET)

Moltes gracies. Ja ho he afegit la web. També he afegit una referencia de Televisió de Catalunya a l'article Anoia Diari, que em sembla un article tant notable com pugui ser el de Diari Maresme o tants d'altres. La premsa comarcal té valor. Jordiferrer (disc.) 10:06, 18 feb 2010 (CET)

Viquibalear

Tinc alguns dubtes de com avaluar, així que quan pugues i ens trobem o comentem pel xat.--KRLS , (disc.) 22:48, 17 feb 2010 (CET)

Connecte't al xat, per favor.--KRLS , (disc.) 16:13, 18 feb 2010 (CET)

Eina

Hola Pau, he creat una entrada per a Eina (grup musical)perquè estava redirigit a Inadaptats i és un projecte musical totalment nou i diferenciat de l'altra època. Me'l pots revisar? Els mateixos components de la banda van pensar que seria bo modificar-ho (el redireccionament). Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Natàlia L. (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 13:23, 18 feb 2010 (CET)

Monosíl·lab

Hola Paucabot. Em dic Emeraldeyes i et vull pedir un favor. Vull augmentar la pagina monosíl·lab pero no se com. Em podries ajudar? Contesta si us plau. Gracies el comentari anterior sense signar és fet per Emeraldeyes (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 18:28, 18 feb 2010 (CET)

Soc l'Emeraldeyes una altra vegada. Vols treballar amb mi en alguna cosa? Et deixo triar si vols. Contesta si us plau. Soc nouvingut

S'ha sol·licitat l'eliminació immediata d'aquesta pàgina. hola soc nou a la wikipedia, he posat una entrada que es diu Pawanka. El text no es una biografia,si no la definiciò d´un organisme (ong),i qui esta devant de aquest. no se si ho he fet malament o son criteris molt estrictes gracies Santi

Esclavitud

Hola Pau, soc en Beussom i m'he trobat amb un problema amb Esclavitud, l'historial m'indica una pagina amb molta feina feta peró la pagina que es pot veure es digne de destrucció. No se que fer-hi ni com fer-ho. Hi pots donar un cop d'ull i dir-me alguna cosa? Gràcies --Beusson (disc.) 15:31, 20 feb 2010 (CET)

Moltes Gràcies. Resols tots els problemes, com sempre. I com es destrueix una pagina? millor no saber-ho... --Beusson (disc.) 21:58, 20 feb 2010 (CET)

Plantilles

OK. Això vaig pensar. --Keepscases (disc.) 21:21, 20 feb 2010 (CET)

Hola

Ja soc registrat, pero sovint oblido identificar'm 84.102.190.22 (discussió) 19:44, 21 feb 2010 (CET)

A mes, he oblidat la meua contrasenya :S Em dic "Slengteng" 84.102.190.22 (discussió) 19:48, 21 feb 2010 (CET)
Ja. :-) Slengteng (disc.) 19:53, 21 feb 2010 (CET)

La Gitaneta

Sr.Pau Cabot, no trobo just el que has fet amb el meu article! Vaig entendre que me l'esborressis dues vegades si el problema era l'idioma, però em vaig passar quatre hores de la tarda d'ahir que era dissabte en traduir-lo en català i tot i així, me l'ha esborrat!!! Entenc que vostè no se l'ha llegit, ja que no es deia adonar que estava traduït i a més encara no hi ha cap article en tota la viquipèdia en català, que tracti el tema de la prosoponímia a La Gitaneta de Miguel de Cervantes. M'agradaria saber quins criteris segueix en la presa de les seves decisions.

Esperant resposta, Atentament,

Annamar.

Proposta

Salutacions! Què pensa vostè sobre la meva pregunta? Ningú ha contestat fins ara... - Al Lemos (disc.) 16:09, 22 feb 2010 (CET)

Gràcies! - Al Lemos (disc.) 16:58, 22 feb 2010 (CET)

Eina

No entenc com puc posar referències externes per seguir els criteris generals de notabilitat. Em pots ajudar o dir-me exactament què sobra o què falta (pots afinar el nivell de concreció?) MErci!! el comentari anterior sense signar és fet per Natàlia L. (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 20:39, 23 feb 2010 (CET)

Rafael Claver Fos

Hola, sóc Cicely He refet l'article Rafael Claver Fos per adaptar-lo a l'estil de la viquipèdia. La darrera obra de l'autor va sortir ressenyada el desembre passat a Última hora de Ibiza y Formentera. Disculpeu les molèsties. Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per Cicely (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 20:39, 23 feb 2010 (CET)

Eina

Bé, havia posat els enllaços externs a diari de Girona, la portada i entrevista a Enderrock, Videoclips, entrevista a Vilaweb... però és que és el primer disc que tenen. Ja no hi ha més!! S'anirà ampliant en tot cas a mesura que facin coses. Si ho traieu és una llàstima, però ja no puc posar més coses... Vinga, fins ara... ;) el comentari anterior sense signar és fet per Natàlia L. (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 20:39, 23 feb 2010 (CET)

OmegaT

Fa temps vas marcar (http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=OmegaT&direction=next&oldid=2194999]) OmegaT sense fonts. No s'han fet modificacions substancials a l'article, però l'article és mantingut en molts altres versions idiomàtiques de Viquipèdia. Personalment m'inclino a esporgar l'article i retirar les frases més dificilment verificables, marcant-lo com a esborrany, però no ho tinc clar. Que creus que s'ha de fer? --Bestiasonica (disc.) 20:18, 24 feb 2010 (CET)

Ok. M'hi faig una passada a veure si puc deixar-ho com un article amb uns mínim enllaços externs. --Bestiasonica (disc.) 20:46, 24 feb 2010 (CET)

Viquibalear

A les 24:00, no es podrà crear nous articles a presentar, però els que fem observacions poden ser retocats oi? Demà hem de fer un spring, perquè tinguin 2 dies de marge per acabar en data. Ho he entès bé oi?--KRLS , (disc.) 21:21, 25 feb 2010 (CET)

Errada meva a Viquibalear

L'he liada una mica sense voler. M'acab de fixar que l'article Convent de Santa Clara ja existia a la viquipèdia. Ho acab de veure una vegada ja esta avaluat i trasllat aprovat i ja publicat em sap molt greu. No sé com sem va pasar....Que faig?--Tomeu87 (disc.) 16:31, 26 feb 2010 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina BASAP

Publicació Article

Hola Pau, sóc nova en tot això, i encara no se m'ha publicat l'article que he escrit. Saps si hi ha algun problema? Gràcies!

Claudi Fernández Castanyer té dues entrades

Bona tarda Pau, "Claudi Fernández Castanyer" té dues entrades, una d'elles no aporta res a l'altra. Per tant, la fusió és inútil. S'hauria de anul·lar. Com sé com fer-ho. --Color_Sépia (disc.) 18:45, 26 feb 2010 (CET) "Redireccionar" és "reanomenar"? Aleshores, no m'ho permet perquè tenen exactament la mateixa entrada "Claudi Fernández i Castanyer". --Color_Sépia (disc.) 18:52, 26 feb 2010 (CET)

Gràcies altre cop! Ja ho tenim això! --Color_Sépia (disc.) 19:15, 26 feb 2010 (CET)

Article usuari Arual

Ok Paucabot!

Ja he fet l'article en el lloc corresponent! Gràcies per tot!

Salut!

Torre de Ses Portes

Hola Pau, ho he penjat sense adonar-me de que no estava autoritzat. Ho sent. El projecte de les Torres em sembla molt valuós per a la wipèdia i per això he penjat tots els articles relacionats. Avui al repassar tots els articles me n'he adonat del teu comentari. --EMurciano (disc.) 17:10, 2 març 2010 (CET)

Torre des Garroveret

He publicat aquest article que crec que si complia els requisits, però estava sense autoritzar. Pots mirar-lo?--EMurciano (disc.) 17:10, 2 març 2010 (CET)

Aitné

Aquest articles: Aitné, Arce, Autónoe, Caldona, Calice no es poden passar a viquipèdia? Perquè demanes la plantilla Traduït de quan al procediment de trasllats s'ha de posar només a la viquipèdia? No tenc clar si està corregit allò que demanaves, ja que el meu alumne Antonio em diu no no li has contestat--EMurciano (disc.) 17:18, 2 març 2010 (CET)

Lleis ponderals o classiques de les reaccions químiques

He modificat l'article original de la viquipèdia incloent l'article elaborat pels meus alumnes. No tenc clar si faltava cap cosa, perquè no heu posat cap comentari.--EMurciano (disc.) 17:28, 2 març 2010 (CET)

Club de Futbol Sporting Mahonés

Aquest article està correcte per passar a la vikipèdia? Gràcies--EMurciano (disc.) 17:36, 2 març 2010 (CET)

Recursos humans

Aquest article ja està publicat a la wikipèdia i continua a la llista de pendents. Pots mirar-lo? Gràcies.--EMurciano (disc.) 19:51, 2 març 2010 (CET)

Tecnologia agroalimentària

Aquest article ja està publicat i continua a la llista de pendents.--EMurciano (disc.) 20:23, 2 març 2010 (CET)

Tecnologia dels materials

Acab de publicar-lo de nou, però ja ho havíem fet a classe aquest matí.--EMurciano (disc.) 20:23, 2 març 2010 (CET)

Aitné

No te n'oblidis d'això: Aquest articles: Aitné, Arce, Autónoe, Caldona, Calice no es poden passar a viquipèdia? Perquè demanes la plantilla Traduït de quan al procediment de trasllats s'ha de posar només a la viquipèdia? No tenc clar si està corregit allò que demanaves, ja que el meu alumne Antonio em diu que no li has contestat--EMurciano (disc.) 17:18, 2 març 2010 (CET) L'article: Lleis ponderals o classiques de les reaccions químiques està publicat també. He modificat l'article original de la viquipèdia incloent l'article elaborat pels meus alumnes. No tenc clar si faltava cap cosa, perquè no heu posat cap comentari.--EMurciano (disc.) 20:43, 2 març 2010 (CET)--EMurciano (disc.) 17:28, 2 març 2010 (CET)

Moltes gràcies per tot. Ets una màquina. Heu treballat molt dur aquest cap de setmana.--EMurciano (disc.) 21:18, 2 març 2010 (CET)

Kerykion

Hola Pau. El de Kerykion he estat jo, el que passa és que vaig estar escrivint l'article de Kerykion durant una stona (conectat) i en el moment de crear l'article de conectat ja no n'estava... Salutatcions, i molt bé per invitar els anònims a esvenir viquipedistes "ofcials". Fins a una altra! Kintaro (disc.) 19:15, 3 març 2010 (CET)

Traducció

Ja fa temps que vaig proposar canviar la paraula "edita" per "modifica" a la pestanya corresponent, i això es va acceptar a tots els projectes germans en català. Vaig fer tots els convis corresponents a les pàgines d'ajuda de tots els projectes i a les plantilles que contenien enllaços d'edició similar. El cas és que pensava que es podia canviar el text de la pestanya des de http://translatewiki.net, però tot i que vaig escriure la paraula "modifica" en comptes de "edita" en tots els missatges que vaig trobar, l'enllaç no s'ha canviat. Així que t'agrairia que, si ho saps, m'indiquessis des d'on es pot fer aquest canvi o que el fessis tu mateix.

T'ho pregunto a tu perquè sé que ets un dels usuaris més experimentats de la Vqiuipèdia, però si no ho saps també agrairia que em diguéssis a qui creus que ho puc consultar. --Ssola (discussió) 17:42, 4 març 2010 (CET)

Interwikis en les plantilles

Bona nit, he vist que has categoritzat la plantilla de Roba Japonesa... gràcies, m'ho havia deixat hahaha. Aquesta plantilla l'he "copiat" de la wiki anglesa... com hauria d'afegir els interwikis? també amb un "no include" com la categoria? gràcies!! --Solde (disc.) 21:19, 4 març 2010 (CET)

Viccionari

M'he trobat amb Gliconeogènesi i crec que hauria d'anar al viccionari, però no se com es fa. Crees la plana allà i l'esborres a la viqui o hi ha un sistema millor / més ràpid? --Beusson (disc.) 22:28, 4 març 2010 (CET)

Plantes i homeopatia

Pau, he vist que has desfet algun canvi de plantes, per exemple Fava de Sant Ignasi, on vaig afegir la categoria "homeopatia". Si creo una categoria anomenada "Plantes usades en homeopatia" o "Remeis usats en homeopatia", et semblaria correcte llavors d'afegir aquesta categoria a diverses plantes? Per exemple, en angles existeixen les categories en:Category:Homeopathic preparations i en:Category:Homeopathic remedies-- Jordiferrer (disc.) 12:31, 5 març 2010 (CET)

I si veiem que aquesta nova categoria te menys de 5 articles, llavors demanaria que poguem mantenir la Categoria:Homeopatia en aquestes plantes. --Jordiferrer (disc.) 12:35, 5 març 2010 (CET)

D'acord, queda clar, gracies per la informació! Jordiferrer (disc.) 14:18, 5 març 2010 (CET)

Errada de categoria

Hola! He trobat un mínim de 10 categories amb paraules mal escrites en català, hi ha alguna manera de reanomenar-les ràpidament? --Beusson (disc.) 22:07, 5 març 2010 (CET)

Gràcies! ara era al xat demanant-ho al Pasqual --Beusson (disc.) 22:37, 5 març 2010 (CET)

Fet Fet! --Beusson (disc.) 07:35, 6 març 2010 (CET)

Cançons populars

Hola Pau;

Veig que no consideres com cançons populars mallorquines En Joan Petit, El Ball de Sent Ferriol (Jo i un pastor), La presó de Lleida (La presó de Nàpols), Mon pare no té nas (Ton pare no té nas), Plou i fa sol. M’ho expliques, gràcies. --Lliura (disc.) 17:16, 7 març 2010 (CET)

Hola Pau;
Comprenc els arguments, i els compartesc en gran mesura en parlar de geografia o biologia. Supòs que has vist la [Categoria:Música tradicional de les balears], idò si es té interès en conèixer la musica tradicional de les Balears, no es podran conèixer las cançons tradicionals de tot l’àmbit lingüístic, entre altres coses perquè aquestes es troben a la [Categoria:Cançons tradicionals catalanes], que sense entrar en polèmiques, tothom entendrà que són principatines. Trob que no xuta.
Hi veig dues solucions, o es posen les cançons a categories territorials, tal i com he fet inicialment (podem canviar “mallorquines” per “balears”, per limitar la casuística), o es fa una categoria de “cançons tradicionals del conjunt dels Països Catalans” (i hauria de quedar clar que només hi entrarien les de més d’un territori).
El tema de la música tradicional té lo seu, cada illa es ben singular, però hi ha major semblança Mallorca i Menorca, mentre que les Pitiüses son un mon a part. Però hi ha una tendència a la viqui a separar en dos els temes d’Eivissa i de Formentera, quan en qüestions lingüístiques i de cultura tradicional son pràcticament una sola cosa (fins i tot les seves microfòbies locals en són una prova :)). La qüestió és que Formentera per la seva mida i població no acostuma a tenir prou entrades per fer categories i aleshores acostumen a quedar penjades dins el paraigües balear, però allunyades de les entrades amb les que estan més emparentades, les eivissenques. Crec que el tema mereix una reflexió.
Salut--Lliura (disc.) 20:31, 7 març 2010 (CET)

This article is translated from the Hebrew Wikipedia and the English Wikipedia. Please translate it to your language. שחר1979 (disc.) 09:01, 8 març 2010 (CET)

Traductors d'Alemanya, etc.

Buenos días, Paucabot, y disculpa que escriba en español, pero mi catalán escrito es bastante pobre. Como habrás visto, comencé a crear categorías para clasificar traductores por nacionalidad, y por lengua de origen y de destino. Propusiste trasladar algunas, por ej. "Categoria:Traductors d'Alemanya" a "Categoria:Traductors alemanys". ¡Adelante, procede! Yo simplemente lo creé así, pues me resultaba más sencillo; pero si el criterio es poner "alemanes", "británicos", etc. no hay problema.

Y si me puedes dar una ayuda creando algunas categorías más, por ej. "traductores del inglés", "traductores del español", etc. bienvenido seas.

Por último, un tema sensible. Ya existe la categoría "Traductors catalans", y todavía no está creada la categoría "Traductors espanyols". ¿Una incluye a la otra...?

Saludos desde Montevideo, --Fadesga (disc.) 13:04, 8 març 2010 (CET)

Gracias, Paucabot, por tus aclaraciones sobre "catalanes y españoles". Entonces, en caso de duda, los mantengo por separado. Saludos, --Fadesga (disc.) 11:48, 9 març 2010 (CET)
Un último pedido: ¿te animas a recorrer las categorías "Categoria:Traductors per llengua d'origen" y "Categoria:Traductors per llengua de destinació" y mirar si están correctos los nombres de las subcategorías? ¡Muchas gracias! --Fadesga (disc.) 13:10, 9 març 2010 (CET)

Valencians segons origen

Hola Pau, crec que les categories de valencians per municipi (Xabiencs, Utielans, Alcudians, etc.) hauria de mantindre's tant a la Categoria:Valencians per municipi com a la de Categoria:Valencians per comarca. no són incompatibles entre elles i permet incloure les biografies de persones nascudes en pobles sense categoria pròpia. --Wakamai (disc.) 13:57, 9 març 2010 (CET)

OK! tenen més sentit els arguments que doneu a la discussió, però cal una tasca de re-categorització.--Wakamai (disc.) 12:20, 12 març 2010 (CET)

Transgènere

Hola Pau, una consulta. He vist que has afegit a Trangènere l'etiqueta de "importar al Viccionari". Fent-li una ullada al DIEC he vist que aquest paraula no hi surt. Què s'ha de fer en aquestes situacions? s'ha d'eliminar la pàgina? Gràcies. --Solde (disc.) 20:29, 11 març 2010 (CET)

Categoria:Accidents d'aviació

Com que no hi ha objeccions ja pots traslladar la categoria Categoria:Accidents i incidents d'aviació a Categoria:Accidents d'aviació. --Davidpar (disc.) 21:42, 14 març 2010 (CET)

Notabilitat

He vist que has posat com a article no notable un article de Miquel Àngel Luque, crec que aquest article és notable ja que es tracta d'un jugador del FC Barcelona Atlètic. Tots els altres jugadors tenen la seva entrada a la Wikipèdia. La versió holandesa de la Wiki també la té com a article.

Li faltaven referències i n'hi he posat de la pàgina web del FC Barcelona http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/futbol/temporada_09-10/futbol_base/FCB_B.html

Crec que la notabilitat n'està prou contrastada i per tant m'agradaria retiresis la plantilla de notabilitat--Miquel Girones (disc.) 19:02, 15 març 2010 (CET)

No només hi ha la de club, sino també una pàgina especialitzada com transfermarkt http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/74617/miguel-Ángel-luque/profil.html

Si tot i així consideres que no és notable, pots proposar que sigui esborrat.--Miquel Girones (disc.) 19:38, 15 març 2010 (CET)

Categories demanades

Hola! Estic donant un cop de mà a Categories demanades. Hi ha alguna manera d'actualitzarla? Gràcies. --Beusson (disc.) 20:40, 17 març 2010 (CET)

PD: Bona feina amb les categories dels escacs, ho he parlat al xat i semblava de fer-ho de l'altre forma, peró crec que així està millor!. --Beusson (disc.) 20:40, 17 març 2010 (CET)
De nou, moltes gràcies! la Especial:Pàgines sense categoria ja la tinc a 0 (de moment) i l'altre costarà peró ho intentaré ara que tinc una mica més de temps. Fins aviat! --Beusson (disc.) 20:54, 17 març 2010 (CET)

Categories d'espècies

Parlant de famílies i gèneres és normal fer-ho en plural. --V.Riullop (parlem-ne) 17:54, 20 març 2010 (CET)

Ok, ara ho veig. És que mostela és un gènere que hauria d'anar en plural. Però vols dir una categoria d'una espècie amb articles de les sub-espècies. Idò no ho tenc clar. --V.Riullop (parlem-ne) 18:24, 20 març 2010 (CET)
Gràcies per haver creat les diferents categories... Reconec que jo tampoc ho tenia massa clar quan he comencat a crear els diferents articles sobre les subespècies!--Panellet (disc.) 21:38, 20 març 2010 (CET)
Pau, vull fer les subespècies de la musaranya del Senegal... Com s'ha d'anomenar la categoria? Musaranyes del Senegal?--Panellet (disc.) 22:10, 20 març 2010 (CET)
Entesos! Així ho faré.--Panellet (disc.) 09:37, 21 març 2010 (CET)
Gràcies per avisar-me, Pau! Ja he donat la meua opinió a la Taverna sobre les "subespècies redireccionables"...--Panellet (disc.) 12:11, 3 abr 2010 (CEST)

Beaches

Et proposo una activitat aprofitant la tirada de Viquibalear. A commons:Category:Balearic Islands hi ha moltes imatges no identificades (per exemple de platges), algunes amb noms guiris que fan pena. A més d'identificar-les, caldria que totes tinguessin una descripció en català. Això només es pot fer de forma col·laborativa entre gent que conegui bé el país. Com ho veus? --V.Riullop (parlem-ne) 09:28, 21 març 2010 (CET)

Sí. Put anar revisant, però on trobem gent que pugui identificar-les? --V.Riullop (parlem-ne) 09:50, 21 març 2010 (CET)
Justament ho he pensat en veure aquesta categoria. A més, moltes d'elles una volta identificades cal demanar commons:Template:Rename per meaningless name. --V.Riullop (parlem-ne) 10:51, 21 març 2010 (CET)
Conflicte d'edicions: acab de reanomenar Aigües Blanques a Platja de s'Aigua Blanca.--V.Riullop (parlem-ne) 11:31, 21 març 2010 (CET)

Hola!

Soy italiano, sto trabajando su una translacion en italiano de la voz de Acuna, si necessita de algo yo soy lì :)..93.33.4.47 (discussió) 11:02, 21 març 2010 (CET)

Article sobre 9 Barris Acull i avis de manca de notabilitat

Hola Paucabot!

He estat millorant bastant l'article que parla d'una entitat del meu barri que es diu 9 Barris Acull i treballa en l'àmbit de l'immmigració. Vas ficar un avis de manca de notabilitat i crec que està subsanat. Que penses?

També he modificat alguns article que també em vas ficar el mateix avís.

- Casal de Barri de Prosperitat - Ràdio Línia 4 - 9 Barris Imatge

No se com ho veus. Estic intentant millorar la qualitat d'aquests articles. Sobretot amb més informació i referències. Si creus que encara falta una mica més. M'ho pots dir. Moltes gràcies!

--DaniG (disc.) 11:30, 21 març 2010 (CET)

He tornat a modificar l'article sobre 9 Barris Acull com m'has indicat. Els altres els aniré modificant i trobant més fonts fiables perquè millori.
A l'article de 9 Barris Acull he introduït un parell de referències noves però hi ha una que m'agradaria citar-la dos cops al mateix article però no se com fer-ho. Em pots dir com ho he d'introduir, o si hi ha algun lloc on ho posa?
Gràcies!
--DaniG (disc.) 12:54, 21 març 2010 (CET)
Hola, aquest avís significa que s'obre una votació per esborrar l'article però el puc anant modificant? Considero que si es un article que parla d'una entitat bastant rellevant al Districte de Nou Barris. Si creus que falten referències, tens raó. Però m'agradaria buscar-les. A més de la història que va portar a reclamar aquest equipament.
--DaniG (disc.) 16:33, 22 març 2010 (CET)
Ok! Doncs l'aniré modificant a fons com m'has indicat.
He modificat bastant l'article de Casal de Barri de Prosperitat. He suprimit continguts que crec poc enciclopèdics i anant a la pàgina web de l'entitat hi ha suficient. En canvi he ampliat alguna part amb alguna referència. No se si és suficientment notable ja. Com ho veus? --DaniG (disc.) 00:13, 24 març 2010 (CET)

A Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article s'està valorant aquest article. Dona-li un cop d'ull (Espai vectorial) a veure com el veus, perquè són articles que la majoria del personal té dificultat per valorar.--Peer (disc.) 13:02, 21 març 2010 (CET)

Nomartoki

Perquè no es pot editar una pàgina d'una paraula que ha sorgit nova, com és el cas de Nomartoki? Vull respostes, ja que aquesta pàgina d'informació no em deixa descriure el seu significat i diu que és un cas de vandalisme, i jo crec que posar el significat d'una nova paraula, encara que soni estranya, s'hauria de poder fer.el comentari anterior sense signar és fet per Ivan lara (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 21:08, 21 març 2010 (CET)

Clepton

Hola Pau! He vist que has esborrat la pàgina de Clepton deprés de la proposta d'esborrament. Crec que hauries de revisar la votació, ja que, en el meu parer, Bestiasonica també vota en contra de l'esborrament i llavors percentualment (5 a favor i tres en contra)ja no s'hauria d'esborrar la pàgina. Dona-hi un cop d'ull, que no ho tinc clar tampoc. Gràcies de totes maneres. Aprofito per dir que ja ens queden moltes menys categories demanades!! :-) --Beusson (disc.) 01:31, 22 març 2010 (CET)

Gràcies per tot! --Beusson (disc.) 07:14, 22 març 2010 (CET)

categories, artistes

Hola Pau, imagino que ja n'ets conscient dels problemes amb les categories...Només volia advertir aqui el terrible guirigai que hi ha en la categoria Artistes...Si algú si vol posar i trobar criteris una mica sòlids, jo com a debutant no m'hi atreveixo. Gràcies pel teu temps! --DrFranz (disc.) 03:49, 22 març 2010 (CET)

Bot?

Hola Pau, nomès dir-te que a Taules de la viquipèdia apareixes com a BOT. :P Fins aviat! --Beusson (disc.) 13:41, 23 març 2010 (CET)

Categories

Si vol, pot recuperar aquesta i aquesta categories? Van aparèixer buides perquè vaig canviar el contingut de la meva pàgina d'usuari en fer un homenatge als desapareguts de la dictadura. La pròxima vegada, si us plau, esperi's uns dies o pregunti'm què faré. Ferbr1 (disc.) 09:19, 25 març 2010 (CET)

F1

Que és el que fa falta exactament? Com voleu desenvolupar la pagina? --Beusson (disc.) 17:20, 26 març 2010 (CET)

Faré el que pugui --Beusson (disc.) 17:29, 26 març 2010 (CET)

Categoria: Cronofotografia

Hola Pau: he acabat l'article Georges Demenÿ que fa el 5è per a que es pugui crear la categoria Cronofotografia, a la que vull encara afegir d'altres articles. El meu dubte es si caldria posar-lo com a subcategoria de Fotografia (jo crec que si), però estic just ficant-me en el batibull categories i em fa por encara contribuïr-hi i enlloc de posar ordre, augmentar-ne el desordre.. Encuriosit amb el teu parer al respecte. Gràcies pel teu temps.--DrFranz (disc.) 23:58, 27 març 2010 (CET)

Categoria petita a Ordinadors amb CPU 6502

Ara n'hi ha 11, s'en poden posar 18 (o fins i tot 100)... He creat la categoria i m'han cridat a dinar...--Mcapdevila (disc.) 15:25, 28 març 2010 (CEST)

Desconeixia això del mínim, no sabia ni que pogués crear-les jo...

Falta la categoria eclipsis de lluna, però en aquesta m'hauriau de fer una excepció, perquè n'hi ha 40 de cada, i són bastant enrevessades de traduïr... Estic en un atzucac!, no puc crear l'article perquè no tinc la categoria i no puc crear la categoria perquè no tinc 5 articles! --Mcapdevila (disc.) 20:36, 28 març 2010 (CEST)

Categoria petita Categoria:Automatismes

Ja compleix els mínims Categoria:Automatismes--Mcapdevila (disc.) 20:17, 28 març 2010 (CEST)

Categoria petita Categoria:Ordinadors de 8 bits

Ja compleix els mínims Categoria:Ordinadors de 8 bits --Mcapdevila (disc.) 20:28, 28 març 2010 (CEST)

Ets un bot!

M'ha fet gràcia veure que a la llista de dades de la viquipèdia en català, apareixes llistat com un bot, ja que el teu llinatge acaba amb aquestes 3 lletres (Cabot). Quines coses! I tu sense saber-ho.--Peer (disc.) 08:25, 30 març 2010 (CEST)

xat

pots entrar un moment? --barcelona (disc.) 18:23, 30 març 2010 (CEST)

Hola Pau, sóc 84.126.232.163. Només dir-te que ja estic registrat com a Innocenci. Salutacions cordials.

MSG

Hola Pau, què tal? Estic d'acord amb que 9 Barris Imatge es prodria borrar però amb Àngel Fabregat Morera crec que tindriem que ser més permisius, no? --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 18:28, 1 abr 2010 (CEST)

Àngel Burgas

Hola Pau, he millorat una mica l'article aquest i l'he referenciat, i és molt clar que és notable. Podries donar-hi un cop d'ull a l'article i si ho creus convenient canviar el teu vot? Gràcies per tot! --Beusson (disc.) 08:29, 4 abr 2010 (CEST)

Hola Pau! Sí que m'he registrat. Sóc l'usuari Baix Ebre. Però quan he anat a editar l'article, he clicat a registrar un altre cop i he posat el meu nom d'usuari i loa contrasenya. Suposo que alguna cosa he fet malament, perquè em deia que no estava registrada. Còm entro per què em surti el meu nom d'usuari?

Gràcies