Usuari Discussió:Jomvo

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si us plau, Jomvo, escriu els noms amb l'orde acordat de NOM + COGNOMS i no pas al revès. Llull 16:41 19 ago, 2004 (UTC)

Mot creuat[modifica]

He revertit la teva edició, com que la paraula "Mot creuat" és la paraula atestat pel termcat, i "mot maleta" és una traducció francesa de la qual no he trobat cap referència atestada en català.--Flamenc (disc.) 19:07, 7 jul 2019 (CEST)[respon]

Efemèrides[modifica]

La porta té un codi molt simple que canvia automàticament a diari les efemèrides -> {{{{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTDAY}}}}. Aquest codi, geneera cada dia una plantilla amb un nom diferent. avui, per exemple: {{setembre 11}}, de manera que si vas a Template:Setembre 11, hi trobaràs la pàgina. Si en vols crear més, pensa que cal posar-hi poques dades -normalment no més de 5- i et recomano que copiïs el codi de la versió anglesa per què la plantilla apareix enmig de taules i pot ser delicat. Cal posar-hi només una imatge al dia i amb un ample petit. A sota de les efemèrides hi veuràs un enllaç que hi diu Arxiu, des d'on es pot entrar a modificar còmodament les plantilles ja fetes. Llull 10:52 11 set, 2004 (UTC)

Ordre dels noms[modifica]

Jomvo, segueixes escrivint l'ordre de noms i cognoms al revès de com ho vàrem acordar tal i com has tret a tema diferents vegades i t'hem contestat en diferents ocasions, una d'elles en aquesta mateixa pàgina. Llull 11:44 13 set, 2004 (UTC)

Jomvo, és que ets l'únic que inverteixes l'ordre dels noms. Ho he rectificat molts de cops i em pensava que ja no ho feies, per això t'he avisat avui extranyant-me de veritat que desprès de dir-t'ho tant de temps tantes vegades seguissis posant-los al revès. El sistema és aquest de fa molt i només faltes tu per què t'hi adeqüis -sens dubte menys feina que ens hi adeqüem la resta-. No veig què vols dir amb això de què els enllaços quedaran amagats. Els noms que estaven al revès es van redireccionar cap als correctes -si no se'ns n'ha colat cap- i vam eliminar el nom incorrecte havent corregit els enllaços que hi menaven. Llull 17:23 13 set, 2004 (UTC)

Estandarització[modifica]

No sé com ha anat la cosa però mentre has estandaritzat el 29 de juny has desestandaritzat diverses coses: has eliminat la categoria, has posat una subpàgina (¡no existeixen des del canvi de programari!) i has tornat ha col·locat les capçaleres que fa tants de mesos que estem elimimant. També has posat una ratlla a sota de les dates anterior i posterior que no existeixen. Vés amb compte. Llull 19:26 29 oct, 2004 (UTC)

A risc de fer-me pesat només dir-te un parell de coses més. En català USA és EUA, i el seu gentilici és nord-americà, no estatunidenc que és un castellanisme que no ve als diccionaris. T'agrairia que també visitessis la discussió de Dècada del 750 aC. Llull 07:53 31 oct, 2004 (UTC)

No havia vist el teu missatge ja que m'havies escrit a la pàgina d'usuari enlloc de a la de discussió. Et reponc pels mateix punts:

1: No era un detall important, tanmateix també hi posaves USA a la vista entre parèntesi per indicar la localització d'un estat.

2: El debat sobre estaunidenc el trobaràs a la discussió de Llista d'escriptors estaunidencs

3: No m'he inventat res sobre les dècades, és com ho han adoptat a la versió en anglès i crec que també a la castellana. Des del 500 aC cap endavant es fa d'any en any ja que la quantitat de dades disponibles és força significativa. Més enrere de dècada en dècada. Vol dir això que hem d'eliminar els enllaços anteriors? No, així no arreglaríem res. Pots fer la prova a la versió en anglès. Escrius 539 BC i et redirecciona directament cap a 530s BC. És el que farem també aquí. Redireccionar els anys -a mesura que vaign apareixent- cap a la data adequada. La classificació per dècades la tenen fins al segle XVII aC com pots veure aquí. Més enllà les dades escaceixen prou com per què només es classifiquin de segle en segle. I els segles només es fan servir fins al XL aC com es veu aquí més enllà es classifica les dades per mil·lenis, i a partir del desè mil·leni aC ja només per eres. Llull 11:59 31 oct, 2004 (UTC)

En efecte, citava de memòria i el nom correcte era: Discussió:Literatura estatunidenca Llull 06:20 2 nov, 2004 (UTC)

Les dues formes són correctes i ho saps. En una es fa referència a un fet enterior en la mateixa frase, i en l'altra partint d'unes situacions prèvies i fixades que serveixen com a punt de partida i que per tant ja no val la pena tornar a citar es dóna una dada independent. Sé que va a gustos però a mi m'agrada més concevent-ho d'aquesta altra manera. Llull 12:41 27 gen, 2005 (UTC)

Ho dius com si jo m'hagués emprenyat. Llull 20:29 27 gen, 2005 (UTC)

De res...[modifica]

:-) --Joanjoc (discussió) 21:22 10 ago, 2005 (UTC)

Dates del califat fatimita[modifica]

Bones! Fa poc he vist que duies l'estrella aquesta tan curra, i he pensat que tal volta estaria be que revisessis les dates que he posat a Califat Fatimita, les quals he tret de forma poc rigorosa a partir de les contradiccions que trobava entre les meves pròpies fonts (bàsicament, Història de l'Islam, de M.A. Shaban) i els altres wikipedia. Està clar que també vaig mencionats fets diferents, ja que mentre que a un lloc es xerra de "la conquesta d'Alexandria" al meu article es xerra de la culminació de la conquesta d'Egipte (cosa que succeí un temps despres, pero sense determinar). Esper que això no te suposi massa treball, i si de cas ja mirare de documentar-me millor (cosa que no vaig tenir temps de fer mentre reescrivia els fets que trobava a una i altra banda). Gràcies per tot! ;) -- Usuari:AnnubiX

Motius per a esborrar Joan Perucho i Gutiérrez?[modifica]

Hola, he vist que esborrares Joan Perucho i Gutiérrez, però no donares cap motiu. És contingut protegit o va ser per alguna altra raó? --Micru 12:03 14 set, 2005 (UTC)

Ja m´ho suposava que va ser un accident, però volia confirmar. Gràcies per tanta rapidesa! --Micru 15:43 17 set, 2005 (UTC)

Bones[modifica]

Hola Jomvo,

Et volia preguntar si el proper dissabte vindras a la Trobada al Cibernarium. Et comento això per saber si estaves interessat en anar-hi i crec que seria important comptar amb la teva presència.

Perdona les molèsties i si pots digues quelcom al respecte a la pàgina del Viquiprojecte.

Gràcies per tot i a veure si ens veiem dissabte!

--Hugoaes 22:16, 26 jul 2007 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Denominacions del penis[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Denominacions del penis», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 23:02, 5 gen 2008 (CET)[respon]

Hola Jomvo, primer de tot, donar-te l'enhorabona pel teu article Denominacions del penis. Em sembla molt interessant. Tot i això, vaig ser jo el que va demanar l'esborrat de la pàgina. Ara te n'explicaré els motius. Crec que no és un text enciclopèdic (incompleix clarament Viquipèdia:No feu treballs inèdits) però sí un text molt interessant per a un dels projectes germans. Concretament, jo consider que el lloc més adequat és Viquillibres. Així, no és que vulgui esborrar la teva feina, sinó moure-la a un lloc més adient. Esper que s'entengui el meu punt de vista. Pau Cabot · Discussió 22:01, 13 gen 2008 (CET)[respon]
El problema Pau que jo no hi estic d'acord considero que hi té cabuda, i que el que s'hauria de fer es suimplement es afegir referències sinó saps com fer-ho ja t'ajudo jo mateix. Si és un treball inèdit és a dir com a dit algú que has anat per catalunya veure com denominacven el penis no hauria de ser-hi, però s'hi ho has extret de diverses fotns, endavant.--KRLS , 10:40, 17 gen 2008 (CET)[respon]

Data inexacta[modifica]

Hola, quant a la data exacta de la mort de Joan Pellicer: se suposa que va faltar a finals de gener de 2007, però no ho van saber fins la setmana següent, com diu al final de la biografia; per tant, seria menester corregir també l'entrada del 5 de febrer (no el 6!), ja que és incorrecta. --Arnandis (Sí o sí?) 00:13, 4 febr 2008 (CET)

Recorda: Els enllaços interns només s'enllaçaran als articles la primera vegada que apareguin al text o com a molt quan estiguin separats per diversos paràgrafs.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Manolo Hugué.


A més, crec que cal evitar sobreenllaçar articles omplint-los d'enllaços vermells a articles que difícilment escriurà ningú a mig termini i fins i tot a articles no massa rellevants.--Pere prlpz (discussió) 23:40, 12 oct 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:26, 6 març 2009 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Denominacions del penis[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Denominacions del penis», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 18:26, 7 oct 2009 (CEST) .[respon]

Per què he desfet el teu canvi a "gat"[modifica]

Bon dia, Jomvo. Com podràs veure, he desfet els teus canvis a l'article "gat", basant-me en el fet que el contingut que hi has introduït és apte per al Viccionari però no per a la Viquipèdia. Espero que ho comprenguis, gràcies. – Leptictidium; what else? 10:09, 20 feb 2011 (CET)[respon]

Com pots veure a l'historial de la pàgina, he tornat a afegir jo mateix els canvis d'estil. Només he tret el text que és més apte per un diccionari o un llibre d'etimologia. – Leptictidium; what else? 11:32, 20 feb 2011 (CET)[respon]
Et recordo que només es poden canviar les faltes lingüístiques, no les qüestions d'estil. L'estil no és rígid, sinó que és un tema de pura preferència personal i s'ha de respectar l'elecció de l'editor original, en aquest cas jo, de la mateixa manera que jo no et vaig canviant l'estil dels articles que has creat. – Leptictidium; what else? 11:43, 20 feb 2011 (CET)[respon]
Corregeix tants errors lingüístics com vulguis però no canviïs l'estil de l'editor original. És l'última vegada que t'aviso i si veig que tornes a canviar un "per > per a" més, protegiré la pàgina. – Leptictidium; what else? 12:11, 20 feb 2011 (CET)[respon]
Veig que continues. Pàgina protegida, si t'hi oposes pots dur el tema a la Taverna perquè el resolgui la comunitat. – Leptictidium; what else? 12:12, 20 feb 2011 (CET)[respon]
Sóc conscient de la diferència entre "per" i "per a", però he triat l'opció de diferenciar entre les dues formes únicament en aquells casos en què sigui necessari per evitar ambigüitats (i utilitzar sempre "per" en els casos en què no hi hagi ambigüitat). Aquesta opció és vàlida i ha estat recollida per fonts com per exemple l'ésAdir, Coromines i Sancho Cremades. Per tant, entenc que la nostra divergència d'opinió és purament subjectiva i per tant voldria que respectessis la meva elecció com a editor original. Si et compromets a canviar únicament allò que puguis demostrar categòricament que és incorrecte, no tinc cap problema per desprotegir la pàgina, però no toquis l'estil innecessàriament, OK? --– Leptictidium; what else? 12:44, 20 feb 2011 (CET)[respon]
D'acord, sembla que ens entenem. El "gat" ja està desbloquejat. – Leptictidium; what else? 16:53, 20 feb 2011 (CET)[respon]

Bon dia i suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc simpatitzant de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 12:55, 26 març 2011 (CET)[respon]

Imatge del penis[modifica]

Hola Jomvo! He vist que has posat una imatge a l'article de Denominacions del penis. Jo, personalment, crec que no cal, amb la imatge de l'escultura de dalt crec que ja n'hi ha prou per "representar" l'article. Què creus? --Davidpar (disc.) 10:10, 15 maig 2011 (CEST)[respon]

Pitjant la pestanya "Nova secció" de dalt a la dreta. --Davidpar (disc.) 18:45, 15 maig 2011 (CEST)[respon]
Oi tan que sí:) ! La Viquipèdia és col·laborativa. --Davidpar (disc.) 23:24, 16 maig 2011 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 00:59, 5 juny 2011 (CEST)[respon]

La comunitat catalana a la Viquipèdia[modifica]

Benvolgut, em fa molt de plaer poder parlar amb tu i que la meva intromissió a la teva pàgina la consideris una aportació positiva. Les eleccions ja han acabat, els candidats catalans han fet un bon paper, però no han sortit escollits, jo no era candidat així que no hauries pogut votar-me ;-) Com saps perfectament la col•laboració a la Viquipèdia és voluntària i tots col•laborem en la mesura que les nostres possibilitats i les nostres obligacions familiars i professionals ens permeten, per tant fa part de la normalitat passar períodes sense activitat viquipedista, més o menys ho fem tots. Et vaig escriure perquè faig part d’Amical Viquipèdia, l’associació dels viquipedistes catalanoparlants que té com a finalitat promocionar tots els projectes Viqui realitzats en llengua catalana i mirar d’establir una relació estable amb la Fundació Wikimedia que d’alguna manera regeix els destins generals del projecte Wiki. Ens agradaria poder consolidar i enfortir la relació entre els membres de la comunitat viquipedista catalana, per tant estem mirant de contactar amb aquelles persones que per antiguitat i nombre d’edicions tenen dret a vot i d’alguna manera influir en les decisions del projecte global, si vols i el teu temps et permet fer-ho mira la nostra pàgina web: www.viquimedia.cat Aquí et deixo el meu e-mail personal gus.dan@tiscali.it si et sembla ens contactem via e-mail i així la comunicació pot ser més ràpida i fluida, ja et dic anticipadament que ens faria plaer la teva col•laboració en tot allò que puguis i vulguis. Rep una cordial salutació.

--Gus.dan (disc.) 00:21, 22 juny 2011 (CEST)[respon]

llengües[modifica]

si et veus amb cor, fes un cop d'ull a Llista de llengües del món, caldraia actualitzar, fusionar-la amb els codis iso, fer els vermells... Tota la feina que hi puguis fer serà benvinguda --barcelona (disc.) 20:47, 15 ago 2011 (CEST)[respon]

Crec que t'has equivocat de persona, jo t'he escrit el missatge següent. Però sí que la discussió d'usuari és el lloc correcte, ànim i endavant! una abraçada--Arnaugir 19:37, 21 des 2011 (CET)[respon]

Edició a Heribert B.[modifica]

Hola, respecte l'edició que has fet [3] et voldria dir que crec que has enllaçat masses anys i dates que no tenen cap mena de relació directa amb el personatge. Masses enllaços dificulten la lectura de l'article. Reverteixo la teva edició i torno a aplicar la resta de canvis que no són enllaços a dates. Salut!--Arnaugir 16:55, 18 des 2011 (CET)[respon]

Em vaig descuidar de refer això, posa-ho tu mateix, em sembla bé.--Arnaugir 20:03, 21 des 2011 (CET)[respon]
Gràcies per fer els canvis que faltaven, disculpa les molèsties. Una abraçada --Arnaugir 18:17, 22 des 2011 (CET)[respon]

Estrella/estel[modifica]

Bon dia. Tot i que «estrella» és un mot d'origen castellà, fa més de dos segles que és present al corpus català. A més, és reconegut per tots els diccionaris importants, tant normatius com no normatius. Actualment, «estrella» és tan català com «estel». Per això, et demano que treguis el tema a Discussió:Estrella i que hi busquis un consens abans de tirar pel dret i reanomenar unilateralment. Moltes gràcies. – Leptictidium (digui, digui) 15:15, 8 ago 2013 (CEST)[respon]

Hola. El teu punt de vista em sembla prou vàlid. Tanmateix, la política de la Viquipèdia en aquest tema és que la forma triada per l'autor original de l'article és la que preval, tret que tingui algun error lingüístic o factual. Com que l'article es va crear amb el nom «Estrella», aquest mot té prioritat sobre «Estel». Au, fins aviat. – Leptictidium (digui, digui) 11:01, 15 ago 2013 (CEST)[respon]

correccions adq[modifica]

He llegit el teu missatge, em sembla genial que aprofitis el temps extra de la jubilació per corregir articles de la viquipèdia. Et suggeriria que si pots pasessis pels articles que estan en procés d'avaluació per aconseguir una distinció de qualitat, si diem que són el milloret del projecte han de tenir una llengua que no ens faci envermellir i amb el concurs que acabem d'encetar és possible que creixin els propers mesos. Gràcies!--barcelona (disc.) 22:00, 25 set 2013 (CEST)[respon]

Bona jubilació[modifica]

Hola, Jomvo. Et felicito per la teva propera jubilació. No està malament, el teu usuari és de 2003. No passa res per fer edicions anònimes, només que pot passar que vingui un patrullador com jo i et plantifiqui el missatget de benvinguda aviam si emboliquem un altre moixonet en el projecte. Això de moixonet ho diuen al meu poble del Baix Camp. Està molt bé que revisis l'ortografia i la gramàtica dels articles, realment cal, hi ha molta gent que té dificultats escrivint en català. Sobre això de com et pots integrar millor en la comunitat viquipedista, no sóc l'usuari més escaient per aconsellar-te: jo no hi estic integrat de cap manera. Només ajudo online i prou. Però si t'hi vols embolicar potser t'interessarà mirar-te el xiringuito d'Amical Wikimedia, el seu web és www.wikimedia.cat, si vols feina, ja veuràs com te'n donen!.--Xamil (disc.) 22:39, 25 set 2013 (CEST)[respon]

Jomvo[modifica]

Hola, tens raó, no has escrit on calia, però no passa res. Cada usuari té una pàgina d'usuari i una pàgina de discussió d'usuari. Aquesta que estas llegint és la teva pàgina de discussió, i és on t'escriuran els altres a tu. Per escriure tu als altres has d'anar a la seva pàgina de discussió d'usuari. A la meva signatura que hi ha a continuació, si cliques sobre el meu nom d'usuari, vas a la meva pàgina d'usuari. En canvi si cliques on diu (disc.) vas a la meva pàgina de discussió!.--Prest! (disc.) 14:08, 1 jul 2014 (CEST)[respon]

Distinció d'articles[modifica]

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:48, 3 oct 2014 (CEST)[respon]

Invitation to Medical Translation[modifica]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Riuada del Túria[modifica]

Hola Jomvo! Posa't cómode... ;) Ara fa 10 anys, fa una estona com aquell qui diu, vas afegir una informació sobre una riuada del riu Túria de l'any 1321 (ref). Te'n recordes, difícil però possible, d'on vas treure aquesta informació? Anys després han posat una referència p.132, però no quadra ni la data ni el nombre de morts; el llibre referenciat parla d'una riuada que afectà als 3 ponts però és de 1328 (p.190). Cercant informació a Google (molt contaminat per allò que hi ha contingut a Viquipèdia, fruit del copiar-pegar), he trobat una referència p.16 (pdf) (que alhora cita una obra de 1997, per tant, no contaminat per Viquipèdia, d'un tal Pérez Puche) que parla d'una riuada del Túria amb 400 morts, però és del 17 d'agost de 1358. Estic per esborrar el que hi ha ara i posar aquesta darrera data que he trobat. Com ho veus? Mercis! ;) -Aleator (disc.) 20:32, 7 abr 2015 (CEST)[respon]

Utah[modifica]

Dues coses: 1. Utah no s'ha d'apostrofar ja que s'ha de pronunciar a l'anglesa. Pots veure, per exemple, les subcategories de Categoria:Utah. 2. Si s'ha de canviar el nom, no s'ha de fer copiant i enganxant, ja que es perden les contribucions dels autors. S'ha de fer amb l'eina de reanomenar. Si no ho pots fer tu perquè la pàgina de destinació té historial, pots demanar-ho a VP:PA. Pau Cabot · Discussió 08:59, 9 abr 2015 (CEST)[respon]

sicilia[modifica]

hola, jo no entenc el que vol dir. si és un insult a la invitació a consultar aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, i aquí. que tinguis un bon dia!!! --SurdusVII (LIS) 11:03, 16 abr 2015 (CEST)[respon]

hola, ara entenc la seva resposta :) --SurdusVII (LIS) 13:01, 19 abr 2015 (CEST)[respon]

Hola: No soc l'autor principal de l'article del diví marquès; només en vaig fer algunes aportacions menors (sobre tot, bibliografia, em sembla recordar). Però el tinc en les meves pàgines de seguiment per si algú descobreix quelcom de nou i ho publica. Quan vagis a la pàgina de discussió d'algun usuari, és millor que facis servir la pestanya Afegeix un tema, d'aquesta forma les discussions queden més endresades. I, si us plau, signa els teus comentaris fent click a la icona de signatura, així serà més fàcil trobar-te i quedarà constància de la data i hora de cada comentari.--Ferran Mir (disc.) 19:31, 30 jul 2015 (CEST)[respon]

Reanomenar[modifica]

Bon dia, company.

Et deixo un recordatori que crec que et farà servei:

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.


A més, et suggereixo que en comptes de tirar pel dret, passis per Discussió:Ponts. Així, a més de quedar l'article on toca, tal com crec que vols, quedarà clar que la cosa té consens.--Pere prlpz (disc.) 11:56, 9 ago 2015 (CEST)[respon]

Enllaços a Josep Carner[modifica]

Hola, he vist que la teva darrera edició a l'article de Josep Carner i Puig-Oriol bàsicament ha consistit a treure enllaços a articles que no estan creats. No passa res per això, però et volia comentar que sovint el fet que hi hagi enllaços vermells ja està bé, perquè són possibles articles que tard o d'hora s'hauran de crear (o que el redactor que els hi va deixar pensava que haurien d'existir). Salut! --Quimpuig12 (disc.) 19:51, 23 maig 2016 (CEST)[respon]

Articles davant de noms de comarques[modifica]

Benvolgut @Jomvo:. Primer de tot, voldria agrair-te les correccions lingüístiques que fas a la Viquipèdia. He vist que darrerament has fet moltes edicions amb la descripció «Afegeixo l'article al nom de les comarques: excepte Osona, totes n'han de portar».

Tot reconeixent que aquesta és la regla general, voldria recordar-te que l'article s'omet quan el nom de la comarca apareix entre parèntesis, en llistes i en altres casos similars a aquests.[4][5][6] Ara bé, en moltes de les edicions que has fet precisament has afegit l'article a fragments de text entre parèntesis.

Salut! —Leptictidium (digui) 18:36, 7 set 2016 (CEST)[respon]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)[respon]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)[respon]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)[respon]

Community Insights Survey[modifica]

RMaung (WMF) 18:18, 9 set 2019 (CEST)[respon]

Reminder: Community Insights Survey[modifica]

RMaung (WMF) 21:47, 20 set 2019 (CEST)[respon]

Bon vespre Josep Maria, sisplau vota![modifica]

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot (disc.) 23:13, 30 ago 2021 (CEST)[respon]

Proposta de retirada de la distinció de «The Beatles»[modifica]

--Brunnaiz (disc.) 18:18, 30 maig 2023 (CEST)[respon]