Usuari Discussió:Townie/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Townie! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Podeu fer les vostres proves a Viquipèdia:Pàgina de proves sense cap por de trencar res sense voler.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 20:10, 24 nov 2009 (CET)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 10:42, 29 nov 2009 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari {{Wikimedia CAT}}. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies Marc (Mani'm?) 18:12, 6 maig 2010 (CEST)

en.wiki usurp request

Could you please confirm that you have filed en:Wikipedia:Changing username/Usurpations#89.129.133.97 → Townie ? Xeno (disc.) 02:49, 5 juny 2010 (CEST)

Pls make an edit here while logged in to your main account to confirm. Xeno on an iPhone (disc.) 17:42, 5 juny 2010 (CEST)
OK--Townie (disc.) 17:55, 5 juny 2010 (CEST)

Tescelosaure o panda?

Hola, Townie! Primer de tot, felicitats per la tortuga, ha quedat prou bé i ja he votat a favor de la distinció. He vist que estàs treballant en el tescelosaure i el panda, i voldria preguntar-te quin dels dos penses acabar abans. Si no et causa cap inconvenient, et demanaria que posessis a avaluació primer el tescelosaure, ja que m'agradaria poder fer una avaluació en profunditat del panda i ara vaig una mica atrafegat a la vida real. Què me'n dius? Moltes gràcies. – Leptictidium (nasutum) 15:19, 30 gen 2011 (CET)

Gràcies! Per cert, tens una preferència pels rèptils o només és una impressió meva? – Leptictidium (nasutum) 18:31, 30 gen 2011 (CET)
Sí, ja n'hem parlat. Hi ha diversos problemes:
  1. Quins animals fiques a cada categoria? Els que viuen en un continent, els que hi van viure en el passat però ara s'hi han extingit, els que hi migren, els que hi passen només algunes èpoques de l'any, les espècies introduïdes, els fòssils?
  2. Qui s'ocuparia d'anar revisant els milers d'articles que ja tenim i classificar-los a la categoria corresponent? O deixarem les categories incompletes?
Com veus, porta molta feina pel poc benefici que aporta. – Leptictidium; what else? 22:26, 9 març 2011 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Àlex Esp (Discussió) 17:26, 2 feb 2011 (CET)

1000

En la mida dels articles que passen dels 30.000 octets has de mirar Usuari:TronaBot/log:Els 1000/llista general. Hi ha uns factors de correcció i Backgammon ja passava dels 30.000. També si fas servir la plantilla Backgammon (33.689 octets) et dóna la xifra.--Peer (disc.) 00:14, 14 maig 2011 (CEST)

Es normal perquè es van fent canvis i en el cas dels 1000 en la valoració d'octets s'apliquen correccions. La llista del TronaBot és el referent que seguim o la plantilla corregida "Article-1000b". Però bé per la teva iniciativa perquè són articles importants que està bé que n'anem fent millores.--Peer (disc.) 18:48, 14 maig 2011 (CEST)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 19:17, 4 juny 2011 (CEST)

Codi oblidat

Gràcies Townie, masses codis, plantillas, etc, per a un principiant ;-) I estic content que t'hagi agradat l'article. --Pedraferit (disc.) 01:22, 7 juny 2011 (CEST)

feina?

hola, t'escric per fer propaganda del Viquiprojecte:Articles absents, es tracta de tenir tots els articles de les principals viquipèdies, els més freqüents, per tal de no perdre lectors cap a altres versions, et ve de gust ajudar-nos?--barcelona (disc.) 19:21, 13 juny 2011 (CEST)

Gagarin

No és l'ideal però és un recurs. En el futur, quan es millori i s'amplii l'article, estaria bé equilibrar-lo perquè potser hi ha una mica massa d'enllaços externs. Bona feina per part teva.--Peer (disc.) 21:10, 20 juny 2011 (CEST)

Ara he vist que tenies el de Neil Armstrong per ampliar. Si ho hagués vist te l'hagués deixat. Sorry!--Peer (disc.) 16:55, 22 juny 2011 (CEST)

Ja l'he arxivat amb la distinció. Enhorabona per la contribució.--Peer (disc.) 19:06, 26 jul 2011 (CEST)

Le Pétomane

Hola! Tenim l'article Le Pétomane a votació. Podries passar i dir-hi la teva? Gràcies.--Climent Sostres (disc.) 00:02, 9 set 2011 (CEST)

Plantilla avions

Hola, He de reconèixer que em costa trobar les categories adequades i trobar pàgines a través de categories. Tot ve d'algú que va fer un article d'avions i va comentar que no n'hi havia cap. Ara ho arreglo. --Anskar (disc.) 14:45, 18 set 2011 (CEST)

Viqui projecte

Si la veritat es que t'ho agrairia molt!!el comentari anterior sense signar és fet per Cmr97 (disc.contr.) 16:00, 25 set 2011 (CEST)

Si esta molt bé!el comentari anterior sense signar és fet per Cmr97 (disc.contr.) 22:24, 29 oct 2011 (CEST)

Petició

Hola Townie!! Una petició: quan reverteixis edicions d'anònims, et faria res marcar la seva revisió com a patrullada? així tots plegats ens estalviaríem uns segons de feina cada vegada. També, si ho fas sovint, et recomano que demanis els drets de revertidor ràpid (Viquipèdia:Revertidors ràpids) que t'estalvia temps. Una abraçada i gràcies --Arnaugir 21:28, 3 oct 2011 (CEST)

Usuari reversor

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets de revertidor ràpid.--Àlex Esp (Discussió) 14:58, 9 oct 2011 (CEST)

Castell de Halton

Bé l'article. Veig algunes errades menors (lingüístiques, sintàctiques). Vols que faci les correccions directament, i tu valores després, o prefereixes que te les llisti. --77.227.182.15 (discussió) 23:43, 27 oct 2011 (CEST)

Les errades lingüístiques, sintàctiques comentades no corresponien al "Castell de Halton" i sembla que no vaig signar correctament (potser no havia iniciat sessió), ho sento. En tot cas si hi he fet algunes modificacions. --Pedraferit (disc.) 01:33, 4 nov 2011 (CET)

Nom de tortugues

Hola Townie! Jo em basava amb els noms científics i amb el protocol de la vikipèdia que diu que cal concordar els noms amb els altres projectes, i jo intentava posar el mateix nom que posen les altres llengües, sobretot em basava amb la vikipèdia en espanyol i en anglès. Però també es poden canviar al nom correcte en català. Però també haig de dir que segons aquesta web tots els noms del gènere testudo menys la tortuga mediterrània estan equivocats, i no els vaig posar jo, gràcies i salutacions!. --Markan (disc.) 19:33, 17 nov 2011 (CET)

Castell de Halton

Castell de Halton ja és un article bo.--Mbosch (会話) 13:14, 8 des 2011 (CET)

Indexació

Bona feina amb la indexació! És una d'aquelles feines brutes que ningú vol fer ... Bones festes! Pau Cabot · Discussió 09:47, 29 des 2011 (CET)

Idò no hi entenc gaire sobre això ni sé quina seria la millor clau d'indexació. Potser Enric et podrà donar més pistes ... Pau Cabot · Discussió 20:22, 2 gen 2012 (CET)
Jo diria que cal indexar pel nomen, és a dir el nom de la gens o estirp (com si diguéssim, el cognom), que és el segon element (praenomen [nom de fonts] + nomen [llinatge] + cognomen [malnom, o nom del grup familiar directe]; com si diguéssim «en Pere Vila de cal Paixano»); de vegades no surten tots tres elements sinó només el praenomen i el nomen, però en tot cas sempre és el segon element el que compta. Això pot resultar una mica absurd en el cas que els elements estiguin categoritzats precisament per la gens, ja que tots aniran a parar dins la mateixa lletra (dins la Gens Cornèlia, tots aniran a la C), però què hi farem. --Enric (discussió) 16:31, 3 gen 2012 (CET)
Reiter la meva enhorabona per la feina d'indexació de les categories. Molt bona feina! Pau Cabot · Discussió 10:03, 24 jul 2012 (CEST)

MMM

Medalla atorgada a Townie pel seu treball sobre l'article "Pudu".

Pel teu esforç en convertir l'article "Pudu" en un article bo, el Viquiprojecte:Mamífers et concedeix la "Medalla al Mèrit Mamiferoide" :-) – Leptictidium; what else? 15:49, 24 gen 2012 (CET)

Propostes d'articles a fer (VP:UAAD)


Si desitgeu parar de rebre aquests missatges, o canviar de temes, traieu el vostre nom de Viquiprojecte:Un article al dia/subscripcions.

Agraïment

Bé, només donar-te les gràcies per la teva petició per a que em nombrin usuari patrullat. Potser no estic gaire familiaritzat amb aquest concepte però poc a poc ho aniré entenent. Si un dia vols donar-te un tomb per Viquidites, estaré encantat de fer-te cinc centims. Salutacions!--Docosong (disc.) 23:40, 18 set 2012 (CEST)

més deures

hola! dues coses del projecte 1ad: ja pots votar a la segona ronda d'articles bonificats i has de seguir fent articles que tenim uns quants que s'han animat i van escalant posicions :) I anima cert parent mandrós que no hi ha manera que es comprometi seguit!! apart d'aquests deures, potser podràs fer feina a Akbar, que ja vas pujar, a veure si es pot ampliar una mica i arribar als 30k perquè puntuï als 1000; els anglesos han escurçat posicions--barcelona (disc.) 10:05, 4 nov 2012 (CET)

ja tenim aquí la tercera ronda i el projecte s'està estancant, a veure si pots votar pels bonificats i fer algun vermellet ;) Ja com a bonus, si fas algun fitxatge ja seria la bomba --barcelona (disc.) 11:51, 1 des 2012 (CET)

Espai exterior

L'article Espai exterior ha rebut finalment la distinció de qualitat . Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Espero creuar-nos de nou. Salutacions!--Manlleus (disc.) 13:09, 7 des 2012 (CET)

iPad Mini

Ja ho he vist! Moltes gracies! Ja miraré si hi ha informació nova... --Marcbajona1 (disc.) 10:49, 9 des 2012 (CET)

Bones festes!

Bones festes, Townie!--Manlleus (disc.) 01:01, 20 des 2012 (CET)

Articles bonificats VP:1AD

Hola Townie, podries passar a votar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? La idea és seleccionar els articles més importants que ens manquen. Si els tenim seleccionats, serà més fàcil de saber en quins articles hem de dedicar més esforços. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:05, 9 feb 2013 (CET)

Bones, quan tinguis temps i si vols, et podries tornar a passar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? S'han afegit molts articles des de la última ronda. Gràcies.--Mbosch (会話) 22:26, 23 març 2013 (CET)

Noms dels animals

Quan no apareixen noms al Termcat, pots fer 2 coses:

  1. Buscar a fonts materials (llibres, revistes...).
  2. Buscar a Google el següent: "Nom científic" :site:.cat

Evidentment, cal valorar la fiabilitat de la font. Un lloc web personal, per exemple, no serveix de gaire.– Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 17:44, 19 abr 2013 (CEST)

ofensiva 1000

si necessites idees de seccions per ampliar, avisa, a veure si aconseguim entre tots mantenir el lloc--barcelona (disc.) 16:55, 26 maig 2013 (CEST)

Tecnologies de la informació, mira l'article de vegeu també per agafar idees. De fet el primer que s'hauria de fer si es vol mantenir aricles separats és aclarir terminologia perquè actualment hi ha massa termes similar: TI, TIC, TAC, NNTT.... Dins de les aplicacions, es pot expandir molt l'apartat educatiu i comercial, dient què ha apoertat, pors, dades de penetració per sectors--barcelona (disc.) 23:06, 30 maig 2013 (CEST)

Bona nit! Veig que has fet alguna contribució a l'article Grecs, que ara tinc en avaluació. Si et vé de gust, m'agradaria que hi poguéssis dir alguna cosa.--Climent Sostres (disc.) 01:07, 10 juny 2013 (CEST)

Lloro

L'usuari que ha entrat al xat repetint-ho tot no és altre que el PRAEDO. Ja l'he fet fora. –Cœt · mascletà · blablabla 17:45, 1 jul 2013 (CEST)

Gràcies!

Ara quan he entrat la imatge fotoixopejada he vist que ja n'havies feta una altra! I millor que la meva, ja que has conservat fins i tot la vora interior del sòcol... Ara en tenim dues, doncs... --Enric (discussió) 23:46, 26 jul 2013 (CEST)

Gesellschaft

Hola! Com va tot? Tens tota la raó. Hauria de ser «la». Una altra cosa: a l'article es dóna la traducció «Associació per la Llengua alemanya», però seria bastant més apropiat «Societat per a la Llengua Alemanya».– Leptictidium (digui, digui) 19:15, 29 jul 2013 (CEST)

repte

Genial que estiguis al viquirepte! A veure si aprofiteu tots les darreres setmanes de vacances per fer deures viqui--barcelona (disc.) 19:09, 19 ago 2013 (CEST)

Bones, com saps, és el darrer cap de setmana del Viquirepte d'estiu 2013. Des d'Amical Wikimedia et desafiem a posar-te a prova, un viquirepte contra tu mateix, a veure si pots mantenir-te entre els 5 primers, que com a premi tindran una samarreta d'Amical. La campanya ha sigut un èxit però necessitem una empenta final. Comptem amb la teva col·laboració ;)--Kippelboy (disc.) 08:34, 14 set 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar de nou amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 02:34, 30 ago 2013 (CEST)

Viquirepte estiu 2013

Bones, ja només queden 2 setmanes per a que finalitzi el viquirepte d'estiu d'enguany. Com a usuari registrat al projecte, t'animem a que facis com a mínim un article al dia. Només es tracta de fer-ne una segona llegida. És fàcil i enganxa. Entre tots i totes ho aconseguirem! Compte amb en Papapeps, que t'ha avançat! ;)--Kippelboy (disc.) 06:20, 2 set 2013 (CEST)

Hola! Has guanyat una de les samarretes de Viquipèdia per les teves edicions al viquirepte d'estiu d'enguany. Si vols que te les fem arribar a casa, envia un mail a glamPlantilla:Awikimedia.cat amb les teves dades i la rebràs en uns dies. Si no vols donar les teves dades, te l'entregariem en el proper acte o viquitrobada. Moltes gràcies per la teva participació!! :)--Kippelboy (disc.) 11:23, 18 set 2013 (CEST)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 06:18, 12 des 2013 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Townie! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Townie (Discussió) 16:22, 2 gen 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Townie! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Townie (Discussió) 16:22, 2 gen 2014 (CET)

Regarding the Quim Monzó article in Catalan.

Regarding the Quim Monzó article in Catalan.

Please be respectful. Catalonia is not a country level entity, it should not be appearing as NATIONALITY for an individual. The correct Nationality for Quim Monzó should be: Spaniard. According to the Wikipedia standards, only a country level entity should be used as nationality. el comentari anterior sense signar és fet per 5.60.57.153 (disc.contr.) 10:14, 4 gen 2014 (CET)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 18:53, 5 oct 2014 (CEST)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Acaba de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 20:46, 25 des 2014 (CET)

hola veig que enguany no has pogut participar a la quinzena, estàs molt desaparegut i tampoc no et veig pel xat. A veure si tornes i de pas arrossegues la família sencera, que ens fan falta editors! --barcelona (disc.) 18:29, 4 gen 2015 (CET)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 10:19, 12 des 2015 (CET)

Deures

Celebro veure't de nou i a més a més que demanis deures :) De temes descuidats hi ha un munt, però et proposo contribuir amb els vermells de l'article enciclopèdia, que és un dels fonamentals o sumar-te al projecte UE ara que acaba de canviar de país (temàtiques molt variades). Si no et ve de gust, digues possibles àrees d'interès i et faig un menú de vermells :)--barcelona (disc.) 18:11, 3 gen 2016 (CET)

videojocs em sembla bàsic, perquè segur que són força consultats--barcelona (disc.) 22:47, 7 gen 2016 (CET)

Viquiprojecte:Efemèrides

Hola company/a. Et convido a participar al Viquiprojecte:Efemèrides, a veure què et sembla! -- Gerhidt (disc.) 20:40, 18 gen 2016 (CET)

Només queden 2 mesos per acabar la primera edició del Viquiprojecte:Efemèrides!!!! De moment, ja hem aconseguit convertir l'article Alçament de Pasqua en article de qualitat. Us animo a participar en la recta final. Gràcies! --Gerhidt (disc.) 19:28, 1 maig 2016 (CEST)

Arxivar avaluacions

Per arxivar avaluacions no n'hi ha prou d'esborrar-les, cal després copiar-les a Viquipèdia:Avaluació d'articles/2016, tal i com explica a la pàgina de les avaluacions. En aquesta ocasió ja ho he fet jo.--Medol (disc.) 15:36, 24 gen 2016 (CET)

Vindràs?

No t'he vist inscrit a l'aniversari com a confirmat Viquipèdia:15 anys de la Viquipèdia, espero que pugueu venir tots i així parlem del tema qualitat en persona com s'ha dit a la taverna --barcelona (disc.) 17:51, 6 març 2016 (CET)

podràs menjar, no pateixis! --barcelona (disc.) 13:11, 7 març 2016 (CET)

Usuari:Townie/OfensivaQualitat

Fes una repassada al codi, que alguna cosa grinyola. Gràcies! --Panotxa (disc.) 09:21, 13 març 2016 (CET)

Merci, avui ho acabo de repassar --Townie (Discussió) 09:32, 13 març 2016 (CET)
Quan el tinguis enllestit, recorda passar per la taverna per obrir el debat als que no hi érem ahir --Panotxa (disc.) 09:35, 13 març 2016 (CET)
A mi m'està bé, a veure què n'opinen entre d'altres @Barcelona:, @KRLS:, @Arnaugir: o @Kippelboy: --Panotxa (disc.) 09:49, 13 març 2016 (CET)
Per als que han rebut el ping, la proposta és "Viquiconcurs edició 10k". A veure si algú troba algun nom amb més ganxo. --Townie (Discussió) 09:54, 13 març 2016 (CET)

Bona feina!--barcelona (disc.) 17:03, 13 març 2016 (CET)

Viquiconcurs

Holaǃ He creat la pàgina amb l'article, i allà em surt (pàgina1), però en canvi a la pàgina principal no surten els articles (pàgina 2). Gràciesǃ--Darth (disc.) 22:52, 13 març 2016 (CET)

VP:Manteniment?

Personalment crec que no funcionaria, el manteniment general és una cosa a la que la gent hi arriba i va fent, i no crec que fos cap estímul, però si vols provar, ja saps! --Panotxa (disc.) 06:21, 17 març 2016 (CET)

Viquiconcurs/edició 10k

Bones Townie! He vist que has canviat la teva taula d'articles del viquiconcurs. Canviem també la nostra a aquest nou format o només és una prova? En aquesta nova taula (la qual, per cert, m'agrada més que la de color gris) les columnes "article" i "final" tenen el mateix contigut, no? --Yuanga (disc.) 22:38, 28 març 2016 (CEST)

Sembla més senzill fer-ho amb aquestes taules. Salutacions!--Manlleus (disc.) 22:45, 28 març 2016 (CEST)
@Yuanga: Estava esperant que algú digués quelcom sobre el tema per oficialitzar el canvi. Com que és més simple i queda prou bé, per mi, endavant. – Townie (Discussió) 17:57, 29 març 2016 (CEST)
I que me'n dius de que les columnes "article" i "final" tinguin la mateixa finalitat? Potser sóc jo que no sé veure'n la diferència? --Yuanga (disc.) 00:13, 30 març 2016 (CEST)

Súpers!

Bones @Townie: crec que ens hem embolicat en les edicions, ja em disculparàs!--Metralleta95 (disc.) 19:28, 1 abr 2016 (CEST)

Fí de la discusió...

No s'ha etiquetat a ningú quan s'utilitza la frase dinàmica dictatorial, per tant no crec que el 4t pilar s'estigui incomplint. Tot i així no crec que haguem de distreure més el tema amb minúcies. Les normes de la Viquipèdia són unes i cadascú intenta acatar-les com les vol sembla ser...--Metralleta95 (disc.) 19:57, 3 abr 2016 (CEST)

@Metralleta95: D'acord, no s'ha etiquetat ningú, però definir quelcom amb la paraula "dictatorial" és desafortunat, especialment quan s'estava a mig debat en una comunitat on tot es resol parlant. – Townie (Discussió) 20:00, 3 abr 2016 (CEST)
Tot es resol parlant o a toc de reversió...--Metralleta95 (disc.) 20:02, 3 abr 2016 (CEST)
@Metralleta95: Jo no et vaig revertir les plantilles afegides, així que a mi no m'has de dir res d'això. I qui t'ho va revertir tenia justificacions per fer-ho. --– Townie (Discussió) 20:04, 3 abr 2016 (CEST)
Evidentment que no vas ser tu, prou que ho se. Però ho deia en general, jo m'atenia al 2n pilar i l'altre usuari al seu criteri. Ja em diras ¿Què té més valor/coherència/importància? qui sap...Sembla ser que la segona. Enfi Townie, no vui seguir "discutint" aixi que deixo aquestes reflexions, i demano perdó per si el tèrme dictatorial ha sonat fort o inapropiat però era el que més encaixava en els meus esquemes mentals, ja em dispensaràs. Salut, i fins aviat.--Metralleta95 (disc.) 20:13, 3 abr 2016 (CEST)

Pàgina amb vandalisme Suggeriment Comentari

Bona Tarda,

Ja que he vist que ha revertit l'edició de la pàgina Cavall, si coneixes alguna manera de protegir-la per evitar aquest vandalisme continuat.

Moltes gràcies, --Geography40 (disc.) 20:28, 20 abr 2016 (CEST)

Méthode de Nomenclature Chimique

Hola Townie. Si tens temps, i ganes, podries ajudar-me a millorar l'article Méthode de Nomenclature Chimique. És un article que no figura, sorprenentment, a cap altra Wikipedia i és d'un llibre fonamental en la història de la química ja que en ell hi ha les bases de l'actual sistema de nomenclatura química. Gràcies. Antoni Salvà (disc.) 10:26, 28 abr 2016 (CEST)

infotaula d'empresa

Hola Townie. He començat amb el procés de integració/modernització de la {{infotaula d'organització}} que haurà d'allotjar unes quantes de similars, com per exemple la d'empresa. He aprofitat la feina que havies fet i l'he incorporat en la que serà "infotaula base". De moment estic treballant una maqueta a Usuari:Amadalvarez/Medicina on pots seguir l'evolució. M'hauries de fer un favor, si et dediques als bots. Em trobo que a la {{infotaula d'organització}} i a la {{infotaula d'empresa}} fan servir el paràmetre "imatge/image" per posar el logo i quan han de posar una foto, la situen en un paràmetre anomenat "map". Clarament un despropòsit. En el cas de la {{infotaula d'empresa}} ja ho he arreglat manualment perquè eren pocs articles, però pels articles amb {{infotaula d'organització}} (i redirigides) em caldria un bot que canvies el paràmetre "imatge" o "image" per "logo". Com ho veus ? ho podràs fer ?. Merci, --amador (disc.) 22:38, 24 maig 2016 (CEST)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 18:27, 11 juny 2016 (CEST)

Feina

Hola @Townie:. Que tal els exàmens ?. Jo et comento feina a fer per ordre d'importància, tu tries i ens coordinem per anar fent plegats. Propostes:

  1. Endreçar articles que fan servir plantilles integrades. Bot que canvii el nom dels paràmetres antics pels nous a partir d'una llista d'equivalències. Que detecti i reporti els articles que tenen algun que no està a la llista. Aquesta feina és molt important perquè redueix el nombre de sinònims que cal suportar a la "infotaula base" que mnbruta la sintaxi. A més no deixa codi antic als articles que alguns editors tenen la temptació de copiar en articles nous, perpetuant el problema.
    1. Jo puc preparar les llistes perquè ho tinc més fresc i tu tires de bot. El Joutbis m'ho havia fet en els articles de {{infotaula edifici}}. Pots triar entre demanar-li el bot o directament subcontractar-li la feina amb ell.
  2. Acabar d'integrar en {{Indret}}. Si recordes, per mi "indret" és limitava a "accidents geogràfics, jaciments, i altres elements situats en un entorn natural que estan en un punt". Això descartava les carreteres, els rius, senders, GRs, etc. tot i que alguns els podríem incloure. A més tenim alguns elements "hidrogràfics" que millor integrar-los en una infotaula base que ja existeix (tot i que no està normalitzada). Més avall en parlo. Per tant, suggereixo:
    Integrar cap a {{Indret}} les següents: {{Camins i pistes}}, {{sender}}, {{Infotaula de vall}}
    Hauràs de començar per estudiar quins són els paràmetres que no tenen equivalent i on convindria situar-los en la infotaula final.
  3. Acabar d'integrar en {{infotaula d'organització}}, feina similar a l'anterior.
    Els candidats són: {{Infotaula de ràdio}}, {{Infotaula d'emissores de ràdio}}, {{Canaldetelevisió}}, {{Infotaula de canal de televisió}}
  4. Fer que {{Element hidrografia}} sigui una bona "infotaula base" i normalitzar-la amb {{infotaula}}.
    1. Per fer-ho, millor seguir el model d'estructura aplicat a {{infotaula d'organització}} que és el més evolucionat i millor documentat.
    2. Integrar cap a la nova {{Element hidrografia}} les següents: {{riu}}, {{canal}}, {{canal de Reg}}, {{platja}}, {{embassament}}, {{Torrent}}, {{llac}}, {{cascada}}, {{Infotaula d'atol}}

Bé, per començar.--amador (disc.) 10:04, 21 juny 2016 (CEST)

Hola @Townie: Ja he vist que has començat a treballar amb {{element hidrografia}} i la integració de les subsidiàries. T'he afegit a la llista de dalt la {{Infotaula d'atol}} que penso que s'hi escau aquí.
Vaig descobrir una eina per ajudar a descobrir ràpidament els paràmetres fora de norma que hi ha dins les plantilles a integrar:

{{#invoke:TemplatePar |check |template=Plantilla:Infotaula de xxxxxxx |all= <!-- paràmetres obligatoris. format: nom_paràmetre= --> |opt= <!-- paràmetres opcionals. format: nom_paràmetre= -->tipus= logo= imatge_escut= ........ |cat=Articles amb paràmetres erronis en infotaula de xxxxx <!-- categoria amb llista erronis --> |format=0|preview=1|errNS=0 }}

Ho poses a la plantilla a integrar amb els "paràmetres oficials" i veuràs totes les diferències que tens per tractar + els paràmetres que la gent s'ha inventat i que potser es poden salvar entrant a l'article i canviant-lo pel nom correcte. Tens un exemple a {{infotaula d'organització}}.
Una altra cosa, recorda que has de seguir l'esquema de dues parts que té la {{infotaula d'organització}}. Les avantatges són molt notables per a fer manteniment i incorporació de noves plantilles. Recorda: primera part, amb nom oficial, tracta totes les versions del diccionari de paràmetres, accedeix a WD i construeix una única llista de paràmetres amb el nom oficial i amb el valor que millor convingui (manual o WD), i invoca a segona part. Aquesta és una subplantilla de la primera (infotaula ...../formatglobal) que s'encarrega de muntar la presentació i format. No la facis com Indret ni com Edifici ni com Persona, perquè jo tinc previst refer-les cap a aquesta estructura en quan tingui oportunitat.

Si tens dubtes, m'ho dius. Merci,--amador (disc.) 07:54, 24 juny 2016 (CEST)

Infotaules

Que, com va? Com evolucionen les modificacions de les infotaules?

Pensa que m'interessa molt la feina de conversió de paràmetres i, per fer-ho fàcil, estic preparant una llista de conversió. No està acabada, però la pots veure a Usuari:Amadalvarez/proves3. Ja em diràs si et va bé com ho estic fent. Merci,--amador (disc.) 19:34, 1 jul 2016 (CEST)

Definitivament el tema de canviar noms de paràmetres ho ha agafat el Joutbis que ha fet un bot al que li passes la taula d'equivalències com a paràmetres i així és menys artesanal. Vols que li prepari un "pack de conversió" per a Indret i així eliminem la multitud de sinònims que embruten el codi ?, així quan hagis d'incorporar els nous estarà més lleuger. Que em dius ? --amador (disc.) 19:00, 8 jul 2016 (CEST)
@Amador: Endavant i gràcies! – Townie (Discussió) 21:16, 8 jul 2016 (CEST)

AWB

Hola, he vist que relativament fa poc t'han aprovat poder utilitzar AWB. Jo l'havia fet servir fa temps i ara vull recuperar-lo. He actualitzat la aplicació, (5.8.6.0) però sempre em dona "no enable to use this". Poses ara algun prefix tipus "ca" davant l'usuari? Cap idea?--Pallares (disc.) 18:12, 23 jul 2016 (CEST)

Bandera de Menorca

Hola gràcies per ajudar-me amb l'article de la Bandera de Menorca, hauríeu d'anar a aquest, gràcies: Bandera de Tenerife.--83.52.85.138 (discussió) 15:18, 22 oct 2016 (CEST)

Un usuari vol fusionar aquest article amb el de l'illa de Formentera. No estic d'acord, crec que Formentera pot tenir un article propi de la seva bandera com en el cas de Mallorca, Menorca o Eivissa. Pot ajudar? gràcies.--83.51.146.191 (discussió) 20:28, 22 oct 2016 (CEST)

Reversió sense voler

Disculpes! Ha estat un toc de dit mal calculat... Papapep (disc.) 22:37, 16 nov 2016 (CET)

Cap problema! – Townie (Discussió) 17:58, 17 nov 2016 (CET)

Address Collection

Congratulations! You have more than 4 accepted articles in Wikipedia Asian Month! Please submit your mailing address (not the email) via this google form. This form is only accessed by me and your username will not distribute to the local community to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. Please contact your local organizers if you have any question. Best, Addis Wang, sent by MediaWiki message delivery (disc.) 08:58, 3 des 2016 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2016

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 10:25, 4 des 2016 (CET)

Hola Townie, he vist que estàs actualitzant els articles amb interviquis per la QQ16. Gràcies! Recorda que també s'ha d'esborrar el literal "Categoria:Articles amb interviquis dins del text" per a que l'article deixi de comptabilitzar dins d'aquesta categoria, d'acord? Gràcies de nou! :)
Merci, me n'havia oblidat. – Townie (Discussió) 08:56, 18 des 2016 (CET)

Agraïment sobre el Flow

Gràcies per l'agraïment, però si recolzes la meva posició, espero veure que "t'hi manifestes". Tinc la sensació de ser una mica "rara avis". Cordialment, --FranSisPac (disc.) 19:50, 14 des 2016 (CET)

@FranSisPac: Ara comento. Comparteixo el teu punt de vista, i, de fet, el Flow no és que m'acabi de fer el pes enlloc. – Townie (Discussió) 19:52, 14 des 2016 (CET)

Felicitat

Bones festes!. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 12:25, 23 des 2016 (CET)

Hola, Townie. Aprofito aquest missatge nadalenc per agrair el teu suport a la meva candidatura, ara que ja està aprovada, igualment com espero ho sigui la teva de forma imminent. Bones festes!.--Carles (enraonem) 23:44, 23 des 2016 (CET)

Administrador

Ja ets administrador, enhorabona. Algunes pàgines interessants, d'entrada:

Les noves opcions i els botons són intuïtius però comenta'm si veus alguna cosa millorable. Bon Nadal! --V.Riullop (parlem-ne) 09:18, 24 des 2016 (CET)

Moltes gràcies, bon Nadal! --Townie · discussió 09:24, 24 des 2016 (CET)
Et dono la benvinguda a l'equip d'Administració. Amb la Quinzena de la Qualitat en marxa no he pogut estar massa atent a la resta de coses, però òbviament tens el meu suport! --Panotxa (disc.) 13:13, 3 gen 2017 (CET)

Gràcies

T'agraeixo el suport a les votacions per administrador, intentaré no defraudar la confiança que m'has fet. Aprofito per destitjar-te unes bones festes de Nadal.--Medol (disc.) 10:17, 24 des 2016 (CET)

Address Collection - 1st reminder

Hi there. At the moment we have not received your response on the address collection. Sorry for the inconvenience if you did submit the form before. If you still wish to receive the postcard from Wikipedia Asian Month, please submit your mailing address (not the email) via this google form. This form is only accessed by me and your username will not distribute to the local community to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. If you have problems of using the google form, you can use Email This User to send your address to my Email.

If you do not wish to share your personal information and do not want to receive the postcard, please let me know at my meta talk page so I will not keep sending reminders to you. Best, Addis Wang, sent by MediaWiki message delivery (disc.) 22:04, 26 des 2016 (CET)

Ajuda

Els articles que resten a la categoria són molt difícils de buidar amb bot. T'animes a buidar-la manualment Categoria:Articles amb sintaxi de fitxer obsoleta?--KRLS , (disc.) 12:59, 27 des 2016 (CET)

@KRLS: Ara mateix m'hi poso! --Townie · discussió 13:11, 27 des 2016 (CET)

Manuel Pe-de-Arròs

Perdona que et destorbi. A l'article indicat hi ha un problema a la infotaula. Surt un vermell i hi ha la categoria de "persones vives". Si ho pots solucionar t'ho agrairia molt.Josep Esquer (disc.) 10:00, 7 gen 2017 (CET)

Exèrcit micènic

Perdona, crec que una millor traducció de “Els vaixells micènics eren embarcacions mogudes pel corrent” seria “Els vaixells micènics eren embarcacions de poc calat...”.Josep Esquer (disc.) 21:37, 10 gen 2017 (CET)

@Josep Esquer: Moltíssimes gràcies, ja ho he corregit! --Townie · discussió 22:03, 10 gen 2017 (CET)
Hola Townie. He llegit l'article (molt ràpidament) i l'he trobat prou interessant. Investigant pel meu compte he descobert que els carros micènics eren amb rodes de 4 radis. Crec que podria ser interessant afegir el detall. Una referència google és la següent: (Cal afegir < inicial i > final ) ref name="Paipetis2010">S. A. Paipetis. The Unknown Technology in Homer. Springer Science & Business Media, 3 June 2010, p. 67–. ISBN 978-90-481-2514-2. </ref. De qualsevol manera molt bé. Mercès pel teu esforç.Josep Esquer (disc.) 06:30, 11 gen 2017 (CET)

Moonlight

Hola Townie veig que estas traduïnt la pàgina anglesa de Moonlight comentar que ja hi havia article Moonlight (pel·lícula de 2016), per si pots modificar sobre aquest al ser Moonlight un terme que també es podria referir a Moonlight sèrie o altres, de fet hi ha Moonlight (disambiguation) en diversos idiomes

He restaurat enllaç a wikidata. gràcies Usuari:Capsella01

Ostres, moltes gràcies. Ara mouré el contingut cap aquest article. Townie · discussió 21:05, 3 feb 2017 (CET):: Què ràpid, perfecte. Salut--Usuari:Capsella01

Viquisetmana del Cinema Català, gràcies per la teva participació!

6a Viquisetmana del Cinema Català
Edició de 2017
Placa de bronze per haver quedat tercer a la Viquisetmana del Cinema Català,
amb motiu de la 9a edició dels Premis Gaudí. Felicitats i gràcies!

--F3RaN (disc.) 19:48, 7 feb 2017 (CET)

Ayla Erduran

Hola Townie, tu has fet "retocs" (molt gràcies) a Ayla Erduran; però jo, afegint els enllaços externs (entrevistes amb l'artista) amb el meu "perfect/o" catanyol he fet més barbarismes. Si et plau pega una ullada més a l'article que tampoc és patrullat. Gràcies anticipades i bon dia. --E4024 (disc.) 09:13, 15 feb 2017 (CET)

@E4024: Fet Fet! Townie · discussió 15:48, 15 feb 2017 (CET)

Guerra Lelantina

Hola! Fa uns dies que estic revisant els articles "pescaters" de febrer i veig que el que vas començar sobre la Guerra Lelantina té posat el cartellet d'inacabat. Veig que no l'has tocat des del dia 11. Realment està per acabar o et vas descuidar d'eliminar-ne l'avís de l'encapçalament? Ho dic perquè a mi de vegades em passa... --Enric (discussió) 09:56, 24 feb 2017 (CET)

@Enric: Gràcies per recordar-m'ho. He tret la plantilla, si vols ampliar l'article no dubtis en fer-ho! --Townie · discussió 16:32, 24 feb 2017 (CET)

Socks

Olá Townie, vi que és administrador e vim lhe avisar que tem sockeadores (usuários com várias contas) da pt.wiki vindo para esta wiki, e resolvi avisá-los com antecedência pois esses usuários estão causando vários problemas na pt.wiki e inclusive já começaram aqui como é possível ver em Bas Dost. Se tiver alguma dúvida sobre os sockeadores é só perguntar a mim. If didn't you understand my message, talk to me to translate it. Mr. Fulano (disc.) 03:13, 27 feb 2017 (CET)

Pots revertir el darrer canvi de Wikidata del Vicenç. ?

Sospito que ha fet el canvi i ha desconnectat, perquè li he enviat un missatge i no respon.--amador (disc.) 14:51, 4 març 2017 (CET)

@Amadalvarez: Fet Fet! --Townie · discussió 15:09, 4 març 2017 (CET)
Perfecte. S'ha aturat el malson. Com que la té protegida, no he pogut fer-ho jo directament. Merci, --amador (disc.) 15:16, 4 març 2017 (CET)

Per què?

Per què em borres una cosa important?

Gràcies, Townie.

Gràcies, Townie per mencionar el meu problema!

Agraida per la benvinguda

Hola Towni comence ara amb aquest mon.--Basboleta (disc.) 13:37, 25 març 2017 (CET)

pescar

A veure si més gent avalua i podem passar exèrcit micènic a votacions adq :) Bona feina a PESCAR, continua col·laborant, recordo que pots anar llistant els extres que facis a la subpàgina de fora de concurs per omplir buits històrics--barcelona (disc.) 12:45, 26 març 2017 (CEST)

vas primer en l'eix de política! a veure si pots mantenir la posició fent articles medievals :) Com més repartits siguin els premis, millor --barcelona (disc.) 11:59, 1 maig 2017 (CEST)
t'animo en la línia de l'anterior a anar ampliant Invasió anglosaxona de la Gran Bretanya, ja saps que els mesos anteriors també compten per al premi final --barcelona (disc.) 11:08, 6 maig 2017 (CEST)
sembla que exèrcit micènic comença a arrencar com adq, t'animo a fer-ne més dins de pescar!!--barcelona (disc.) 19:51, 21 jul 2017 (CEST)

encara pots arribar al primer lloc de l'eix polític, t'hi animes? t'espera el segle XVII amb il·lusió --barcelona (disc.) 19:25, 1 ago 2017 (CEST)

Moltes gràcies

Moltes gràcies per esborrar l'article Cèl•lules germinals‎! RomaterTB (disc.) 14:13, 23 abr 2017 (CEST)

Rose-Claire Schüle

Bon dia Townie, He fet la revisió de l'article i una quants canvis. Ho he d'indicar d'alguna manera? Com es fa? Gràcies per la teva ajuda--Aneses (disc.) 11:52, 30 abr 2017 (CEST)

Eina

Bones, he recordat fa temps vas escriure'm recomanat-me una eina. [3] He vist que no funciona. Saps del link correcte o actual? Gràcies. Salut.--Metralleta95 (disc.) 00:55, 26 juny 2017 (CEST)

@Metralleta95: Crec que van acabar traient aquesta eina per a articles de la Viquipèdia, malauradament. Ara cal fer-ho anant aquí, copiant i enganxant manualment el text de la pàgina i fer manualment les modificacions. --Townie · discussió 09:53, 26 juny 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie. Soc en pereTF. Gràcies pels teus consells. He probat de fer una pàgina "Batlles de Palamós". Em podries dir què et sembla? PereTF (disc.) 13:18, 28 juny 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie, ja he passat a minúscules els cognoms dels batlles. No sé què s'ha de fer ara? Reapecte a millorar la pàgina de Palamós amb més dades històriques, crec que no hi ha d'haver problema ja que he publicat alguns llibres sobre la història de Palamós. Ja hi posaré fil a l'agulla. Gràcies per tot. PereTF (disc.) 18:13, 28 juny 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie, gràcies per publicar la pàgina de proves. Una vegada fet aquest pas, voldria començar el treball d'història per la pàgina de Palamós, però tinc un dubte: puc usar la mateixa pàgina de proves, esborrant tot el que hi ha? O com es fa? Perdona aquest principiant. PereTF (disc.) 21:44, 28 juny 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie, Seguint el seu consell intentanto escriure l'apartat d'història de la pàgina de Palamós. Li agraïria molt el seu consell del tros que he escrit, he trobat dificultats en les cites. Gràcies. PereTF PereTF (disc.) 16:21, 6 jul 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie. El problema amb les cites és quan n'hi ha més d'una que es refereix al mateix article, però a parts diferents d'ell, com per exemple les cites 3, 5 i 6 de Història. La forma "ibid." es contempla? PereTF (disc.) 10:20, 7 jul 2017 (CEST)

Pàgina de Palamós. Apartat d'història

Hola Townie, penso que he acabat (?) la part d'història de Palamós. Què et sembla? És massa llarg? Cal efegir-hi alguna fotografia? Salut.--PereTF (disc.) 20:36, 20 jul 2017 (CEST)

Principiant

Hola Townie. Segurament soc una mica pesat. Perdona. Crec que ja he acabat la fulla Historia (de Palamós). Potser s'hauria de afegir a la pàgina principal de Palamós, però no ho sé. Per altra part, he corregit la pàgina de Santa Maria de Bell-lloc (Palamós) amb les darreres investigacions publicades. Salutacions. PereTF (disc.) 20:10, 25 jul 2017 (CEST)

Joc del truc - reversió de canvis

Benvolgut Townie. Considero que la reversió d'alguns dels meus canvis és inadequada.

  1. Has revertit "depositar" canviant-ho "dipositar". Segons l'estàndard valencià de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, la paraula adequada és "depositar" (http://www.avl.gva.es/lexicval/?paraula=depositar) i no "dipositar" (http://www.avl.gva.es/lexicval/?paraula=dipositar), com s'observa en el fet que "dipositar" redirigeix a "depositar".
  1. La denominació rigorosa del territori valencià en un article d'enciclopèdia, per ser l'oficial i majoritàriament acceptada pels valencians, és "Comunitat Valenciana". Qualsevol altra denominació no oficial / reivindicativa, com la històrica "Regne de València", o bé "Llevant", "Regió Valenciana", "País Valencià" o altres, suposa la introducció d'un biaix ideològic en un article que hauria de ser rigorós i neutre.

Per aquests motius, torno a modificar els canvis indicats a l'article. --Pobret Usuari (disc.) 13:27, 10 ago 2017 (CEST)

@Pobretusuari: Si us plau, llegiu Viquipèdia:Temes controvertits/País Valencià. Segons el consens assolit, i com que l'article no tracta de qüestions administratives sinó històriques o culturals, el terme que cal fer-hi servir és "País Valencià". Salutacions, --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:51, 10 ago 2017 (CEST)
@Pobret Usuari: La reversió la vaig fer pel motiu que exposa en Pau Colominas, la lectura de l'enllaç és molt recomanable. A part, "dipositar" segueix sent correcte (el mot està recollit en el mateix diccionari i, de fet, l'article està escrit originalment per un valencià), i cal respectar la variant feta servir per l'autor original. --Townie · discussió 01:25, 11 ago 2017 (CEST)

Tirs

No passa res perquè hagis canviat «tirs» per «trets» a la secció de notícies de la portada, no revertiré el canvi, però la paraula «tir» és correcta.--Santanyiner (disc.) 06:14, 18 ago 2017 (CEST)

País o comunitat autònoma

No hauria descriure a Catalunya com un país ja que té connotacions poc objectives. Legal i tècnicament és una comunitat autònoma.

TheRichic (disc.)

@TheRichic: Hola. Hi ha un comentari a l'article que explica que la introducció s'ha debatut i consensuat a la pàgina de discussió de l'article. A més, la mateixa GEC fa servir aquesta denominació per referir-se a Catalunya. Si vols tornar a debatre la introducció, pots obrir un nou tema a la discussió. --Townie · discussió 19:31, 7 set 2017 (CEST)

Reversions múltiples

Acabo de veure que has desfet dues edicions vandàliques, a Esport3, que jo intentava sense sortir-me'n. És una qüestió de rol de reversor o equivalent? Sense aquest permís no hi ha manera, no? Cordialment, --FranSisPac (disc.) 13:14, 25 set 2017 (CEST)

Est 96

Diria que sí que pot votar ja que és l'autor de l'article. Pau Cabot · Discussió 19:42, 28 set 2017 (CEST)

Bloqueig pàgina referèndum 1 octubre

Hola Townie, gràcies pel bloqueig. Encara hi ha modificacions fetes per usuaris nous amb oques edicions (usuaris acabats de registrar); es podria blocar la pàgina perque només poguéssin editar-la usuaris autopatrullats? Gràcies!--Darth (disc.) 14:49, 3 oct 2017 (CEST)

@Darth vader 92: Bones! Malauradament, em sembla que no; només em deixar-la desprotegida, protegida per autoconfirmats i per administradors. --Townie (discussió) 16:17, 3 oct 2017 (CEST)

Actualitat

Bones, he actualitzat la pàgina Actualitat però veig que al veure-la no surt el que he escrit tant sols està com en una plantilla, hi ha un embolic d'aticles, no sé com funciona. Podries donar-me un cop de mà? Mercès!--Metralleta95 (disc.) 22:17, 16 oct 2017 (CEST)

@Metralleta95: Hola! Jo ja ho veig en portada; mira de buidar la memòria cau perquè ho puguis veure. --Townie (discussió) 22:37, 16 oct 2017 (CEST)

Bloquejos

Hola Townie i @Yuanga:. Gràcies per l'ajuda. No se fins aquin punt es pot considerar vandalisme reiterat, però porto un parell de dies revertint canvis de tot tipus d'IP i d'usuaris acabats de registrar només per a fer edicions polèmiques en pàgines de la mateixa tipologia. Estic enviant missatges a les discussions demanant que les edicions siguin referenciades i consensuades, no sé si em faràn gaire cas! Moltes gràcies per l'ajuda.--Darth (disc.) 18:29, 29 oct 2017 (CET)

@Darth vader 92: Moltíssimes gràcies! Aviam si del fil a la taverna en traiem què fer amb els articles. --Townie (discussió) 19:26, 29 oct 2017 (CET)
@Darth vader 92: Ànims a tots dos! --Yuanga (disc.) 21:49, 29 oct 2017 (CET)

Reversions injustificades.

Hola, no entenc per quin motiu em reverteixes edicions, les quals estan correctament referenciades. Et parlo concretament del cas d'Oriol Junqueras i Carme Forcadell. Aquests dos han sigut cessats dels seus càrrecs i, per això, he actualitzat els seus articles col·locant-hi les referències pertinents. Per tant, demano una explicació de per què se'm reverteix unes edicions que s'ajusten a la realitat (objectivament parlant) i que estan justificades per unes de les moltes referències que existeixen en internet sobre aquest tema. No m'agradaria pensar que les reversions es feren des d'un punt de vista subjectiu perquè no t'agradaria que aquestes dues persones hagen sigut destituïdes per obrar de manera il·legal, cosa que atemptaria contra els principis d'aquesta comunitat (bé ho saps com a administrador que eres). Gràcies--Español34 (disc.) 00:36, 1 nov 2017 (CET)

Per començar: Carme Forcadell no ha estat cessada del seu càrrec - simplement, el govern espanyol ha decidit dissoldre el Parlament i ella forma part de la comissió permanent. De fet, la mateixa font que aportaves no diu en cap moment res sobre la Carme Forcadell. Pel que fa a l'article d'Oriol Junqueras, ell no s'ha donat per cessat i sembla ser que segueix anant a la Conselleria. Caldria mencionar la doble situació en què es troba, tal i com es fa en la introducció de l'article. Sobre què cal fer amb les infotaules se n'està parlant en algun fil de la Taverna, si vols, participa en el debat d'allà. --Townie (discussió) 10:23, 1 nov 2017 (CET)

Consellers cessats

Hola, acabo de consultar i tots els consellers indicats a la <<Plantilla:Govern Puigdemont>> han sigut cessats, pel que la informació es correcta i no calen especificacions. PD:comptant amb la legal·litat espanyola predomina sobre les lleis independentistes, (es donin o no per cessats els consellers ho seguiran estant, cessats).

Hola. Si uns diuen una cosa i uns altres una altra, el que s'ha de fer a la Viquipèdia no és tirar pel dret - cal explicar les dues versions. Així, s'havia consensuat a la taverna parlar de la doble situació en què es troba el govern, sense entrar en valoracions de qui té raó i qui no. Simplement, donar les dues versions (vegeu VP:PVN). De moment, reverteixo la plantilla fins a l'edició anterior a tot això; si vols canviar quelcom, reobre el debat però si us plau no tiris pel dret. Per cert, et recomano que llegeixis VP:R3R. --Townie (discussió) 19:16, 1 nov 2017 (CET)

Viquipèdia

¿Así que según el periódico El País os pagan de la Generalitat a través de fundaciones para difundir mentiras? No lo digo yo, lo dice el diario más vendido de España (tu país): "Una enciclopedia permeable al relato independentista: La página web de Wikipedia en catalán ha intensificado su presencia en las redes sociales con constantes alusiones al procés." https://politica.elpais.com/politica/2017/10/26/actualidad/1509035549_465966.html Pues sí que sois una enciclopedia libre. ¿Y lo vuestro lo sabe Jimmy Wales? Un saludo de un español a otro español. --Güevonciox (disc.) 21:59, 2 nov 2017 (CET)

@Güevonciox: Benvolgut troll; per començar, en cap moment es diu que ens paguin de la Generalitat al mateix article que em cites. Segueix així i acabaràs essent contractat pel mateix diari. El País pot dir el que vulgui, però en l'article demostra que no té ni idea de com funciona aquest projecte. Cobrar per fer un projecte col·laboratiu així és l'estupidesa més gran que he sentit en temps. És clar que, quan et crees un compte per vandalitzar articles i insultar gent a la seva pàgina de discussió no crec que es tingui temps per llegir escrits sobre la filosofia wiki. De nou, en mencionar en Jimbo demostres que no entens que la Viquipèdia no va de persones, sinó del projecte —però sí, en Jimmy va condemnar la violència l'1-O i més d'un cop ha fet servir la Viquipèdia en català com a exemple. Estimat troll, no vull perdre més temps amb tu. Gràcies, i visca Espanya. Per curiositat, què saps tu si sóc espanyol? Conec més d'un viquipedista no espanyol que edita aquí :) --Townie (discussió) 22:52, 2 nov 2017 (CET)

Asian Month 2017

Hola, com a participant de l'anterior edició de l'Asian Month, t'informem que aquest mes de novembre s'està duent a terme una nova edició del concurs. Esperem poder comptar amb la teva participació. Salut!--ÀlexHinojo (disc.) 22:40, 5 nov 2017 (CET) (Amical Wikimedia)

Opinió

Em podries donar la teva opinió crítica sobre wikidata:User:KRLS/Catalan regional elections i els items de mostra Eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 (Q25226840) i Eleccions al Parlament de Catalunya de 2015 a Barcelona (Q42955780). No veig clar el tema "És instància de", potser hauria de ser simplement "eleccions". Com a referència també tens wikidata:Wikidata:WikiProject Finnish Elections.KRLS , (disc.) 19:37, 13 nov 2017 (CET)

@KRLS: Merci per començar a muntar tot el tema!
La resta em sembla tot molt bé. Moltes gràcies per la feinada. --Townie (discussió) 20:31, 13 nov 2017 (CET)
Perdó, volia dir Eleccions al Parlament de Catalunya de 2015 (Q17082048) i no Eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 (Q25226840) (bàsicament, perquè encara no hi ha dades). Després et responc als comentaris de la circumscripció.KRLS , (disc.) 21:52, 13 nov 2017 (CET)
@KRLS: Per les eleccions del 2017, em sembla bé excepte les parts de "càrrec a elegir" i el "conté" de dalt. --Townie (discussió) 18:13, 14 nov 2017 (CET)
Gràcies Townie per la lectura.
  • He implementat els comentaris Càrrec a elegir (P541) perquè crec que tens tota la raó.
  • Entenc el comentari de Format per (P527), però per mi té sentit perquè el resultat d'un item no és més que la suma dels vots rebuts en els diferents items que la formen. Està clar l'Alt Empordà hauria de tenir 68 instàncies al conté, però ja en l'article propi de la comarca els té. Si mirem en números globals només 49 items (43 comarques/entitats, 1 Barcelona, 4 circumscripcions i 1 global) dels 1.200 que crearem sobre les eleccions de 2015 tindran Conté.
  • M'alegra veure que no et rellisca posar és "instància de" "Eleccions al Parlament de Catalunya". No n'estava convençut, perquè segons qui, ho fa d'una manera o altre.
  • El vot el blanc penso que no està gens ben resolt en general. Segons la documentació de la propietat, Vots rebuts (P1111) només es pot usar com a qualificador; tanmateix, usuaris preguntes que potser s'hauria de posar usar com a propietat en el cas de referèndums. (també vaig fer proves amb vot rebut com a propietat: Referèndum sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya de 2006 al Berguedà (Q42303222)). En el nostre cas, vaig optar per posar-lo amb candidat perquè usar "vots rebuts" X <de> vot blanc, generava confusió al conviure amb candidat.

KRLS , (disc.) 01:06, 15 nov 2017 (CET)

Ja tinc el bot en fase de test: Eleccions al Parlament de Catalunya de 2015 a l'Alt Camp (Q44014367). El Part de (P361) em fa dubtar. Alt camp hauria de ser "part de" "Eleccions al.... de la circumscripció de Tarragona" o ho enllacem tot al genèric (nivell 0)? Penso que hauria d'anar a la del nivell superior (del 3 al 2 o del 2 al 1 o de l'1 al 0).KRLS , (disc.) 20:05, 29 nov 2017 (CET)
Sip, completament d'acord. Així hi podrà haver el "conté" també per circumscripcions. --Townie (discussió) 20:07, 29 nov 2017 (CET)
Per cert, què et sembla si proposo una propietat per vots en blanc? No sembla que s'hagi proposat abans, i em sembla que facilitaria la cosa tant per eleccions com per referèndums. --Townie (discussió) 20:14, 29 nov 2017 (CET)
Proposeu, encara que no tinc clar que l'acceptin.KRLS , (disc.) 20:50, 29 nov 2017 (CET)
No he dit res; la manera alternativa que proposes és probablement el que diran de fer. --Townie (discussió) 22:31, 29 nov 2017 (CET)

Pàgines duplicades

Hila, bona vesprada. He vist que had fusionat dos pàgines duplicades. Considere que passa el mateix amb una que es diu "comarques de l'interior del País Valencià" i una altra que es diu "regió de Requena-Sogorb" He creat amb açò una discussió, però no sé ben bé con funciona. Pots fer-li un cop d'ull a vore què opines? Gràcies Vxurro (disc.) 19:31, 22 nov 2017 (CET)

Qüestió de les pàgines duplicades

No sé com fer per continuar amb la discussió d'ahir sobre la duplicitat de les dos pàgines, per això comence de nou. Les he revisades, tal com vaig dir ahir, i ´l´únic element diferent és: "Va ser una regió proposada per Joan Soler i Riber en 1970. És equivalent amb la Demarcació Territorial Homologada de Segon Grau de les Comarques de l'Interior." Aquesta idea pot anar inclosa a la pàgina "Comarques de l'interior del País Valencià", és l'única diferència entre totes dues. Ara, torne a insistir, no li trobe la lògica a esta pàgina de Comarques... perquè no hi són totes ni veig el criteri aplicat per figurar--Vxurro (disc.) 08:38, 23 nov 2017 (CET)

Andorra

Hola. El meu edició de l'article d'Andorra pretenia eliminar biaix polític i equiparar els dos Estats amb els que limita el Principat d'Andorra. S'indicava Catalunya i França i el lògic és que posés Espanya i França, per després indicar que limita amb Catalunya per la frontera espanyola i amb el Pirineu Oriental i Arieja per la frontera francesa. Rak Mnak (disc.) 19:12, 29 nov 2017 (CET)