Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Pallares (discussiócontribucions)

Bona tarda. Voldria cridar la vostra atenció sobre aquest viquiprojecte, que ens ha dut a la 9a posició de la classificació mundial. El creixement i la possibilitat d'escalar més posicions queda (literalment) en quatre mans. Molts vareu participat en el concurs i en el seu apèndix l'any passat, com ara @Brunnaiz:, @Manlleus:, @Solde:, @Misterspritz:, @Jordiventura96:, @Beusson:, @Leptictidium:, @CarlesMartin:, @Antoni Salvà:, @AntoniBM:, @Castellbo:, @MALLUS:, @CarlesVA:, @Ignasi:, @KajenCAT: i el que em deixo. Demano, doncs, una nova empenteta, sisplau. Només és ampliar (força) uns quants articles.

Us hi afegeixo, donat l'èxit de la crida, ja que hi vàreu participar i encara esteu actius: @Willy31igd:, @Sorenike:, @Dragonfly137:, @Rocafera:, @Pcm:, @Jaumellecha:, @Kippelboy:, Castellbo, User:Jove, User:Ressius, User:Capsot, User:vallue, User:Mbosch, User:Quelcom, User:Jordirooca, User:Darth vader 92, User:CarlesVA, User:Alvaro Vidal-Abarca

Leptictidium (discussiócontribucions)

Som-hi. Adopto «Monotremes» per a aquest mes, abans del proper 16 de febrer el tindrem per sobre de 16.000 octets!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Em quedo xarxa i algun altre més que cregueu que puc fer bé.

Brunnaiz (discussiócontribucions)
AntoniBM (discussiócontribucions)
Ignasi (discussiócontribucions)

Ja en tenia alguns en cartera. M'hi posaré amb en Richard Nixon Fet Fet!, en Leonid Bréjnev Fet Fet! i en [[Richard Rodgers|Richard Rodgers]] Fet Fet!

Manlleus (discussiócontribucions)

el tema es reduir els articles de <8K

Antoni Salvà (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)

Miro d'ampliar llet amb cacau fins als 8k. A llet amb cacau hi tenim el problema que enllaça a en:hot chocolate, mentre que xocolata desfeta no enllaça amb cap article. S'ha d'esmenar aquesta separació, jo apostaria per un article únic per ambdues begudes, però tiraré per quelcom més fàcil degut a la 'urgència' de la crida.

Em quedo finalment amb trapezi.

MALLUS (discussiócontribucions)

Adopto Toyotomi Hideyoshi de moment. I a partir d'aquí revisaré tots aquells on em senti còmode per a ampliar-los.

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

He estat "fora" de la Viquipèdia durant un temps. Trobo que aquest projecte és un bon motiu per re-enganxar-m'hi. M'agafo Prisma (geometria)

Manlleus (discussiócontribucions)

nous temps, nous projectes, endavant jordi!

Manlleus (discussiócontribucions)

jo crec que aquest any arribarem als 5000 finalitzats. la meitat, no és fita menor. Els que es van enredar amb els mil, saben que no és poca cosa

Jordirooca (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquiprojecte:Els 10.000»