Usuari Discussió:Sorenike/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Sorenike! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Podeu fer les vostres proves a Viquipèdia:Pàgina de proves sense cap por de trencar res sense voler.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Bestiasonica (disc.) 01:09, 25 set 2009 (CEST)

Avís automàtic per robot a Llefià

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Llefià i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 21:23, 26 maig 2013 (CEST)

Parc de Montigalà

Bones, Sorenike! He vist que has creat aquest article i l'has categoritzat dins de "Parcs de Badalona". Com és una categoria que encara no està creada (es necessiten un mínim de 5 articles per fer-ho) l'he canviada a "Badalona". Veig que vas fent molta cosa i variada sobre la ciutat... seguiràs amb alcaldes, amb parcs, amb barris, potser... o una mica de cada? T'ho pregunto per si has de fer més parcs i jardins, i llavors això de la categoria "Parcs de Badalona" seria viable. Salutacions. --Judesba (digues...) 16:58, 22 juny 2013 (CEST)

creat creat Hem tingut la mateixa idea, veig. :-) Salut! --Judesba (digues...) 17:11, 22 juny 2013 (CEST)
Caram, a quina velocitat vas, no? Com que hem segregat l'article de parcs i jardins del principal (Badalona), un cop en creïs un altre enllaça'l des de tots dos articles: Badalona i parcs i jardins, i així t'assegures que la gent hi arriba. :-) I si mires les imatges que hi ha a Commons, potser n'hi ha d'algun parc que t'interessi. Ara mateix en falten moltes, de fotos, de tota manera. (Pots interpretar-ho com una indirecta, també, si et sembla, hehehe). Bona feina! --Judesba (digues...) 17:50, 22 juny 2013 (CEST)
Tampoc hi ha gaire informació més dels parcs, així que són fàcils, suposo que l'article que més elaboració requerirà serà el de Can Solei i Ca l'Arnús.--Sorenike (disc.) 19:14, 22 juny 2013 (CEST)
Bones! Ja està creada la Categoria:Parcs de Badalona, i l'he afegida als articles creats. Ara vaig a canviar l'ordena, per a què s'endrecin pel nom i no per la paraula "parc". Salut! --Judesba (digues...) 17:38, 23 juny 2013 (CEST)
Molt bé i moltes gràcies!--Sorenike (disc.) 17:40, 23 juny 2013 (CEST)

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús

L'enhorabona, ha quedat molt bé! :-) Avui m'he passat una bona estona endreçant totes les imatges de la Categoria:Badalona de Commons, i he estat fent subcategories a punta pala. Crec que ara ja té més cara i ulls; m'he guiat pel de Categoria:Barcelona, que està endreçadíssim. Quan tingui temps pujaré fotos meves de Badalona, que en tinc una mica de tot, però cap dels parcs (bé, de ca l'Arnús sí). Suposo que vius a Badalona, no? Ho dic perquè potser podries fer-ne tu mateix/-a; què et sembla? Bé, ja diràs. Salut! --Judesba (digues...) 03:27, 24 juny 2013 (CEST)

Pregunta: "Unió definitiva" és una subsecció de "Conversió en parcs públics", o una secció d'"Història"? --Judesba (digues...) 03:30, 24 juny 2013 (CEST)
Gràcies! Sí que sóc de Badalona. He penjat alguna foto del meu barri, però en general no en tinc gaires, ara al juliol i l'agost em dedicaré a passejar :) Com a resposta a la pregunta... ho he posat com a subsecció de "Conversió en parcs públics", però es podria enquadrar com a subsecció d'"Història" perfectament, si ho vols canviar per mi no hi ha cap problema.--Sorenike (disc.) 03:35, 24 juny 2013 (CEST)
Bones! Jo hi vaig viure fins fa uns mesos. Recorda que si vols assegurar-te que l'altre usuari rep l'avís i llegeix el teu missatge has d'escriure-li a la seva pàgina de discussió. Jo ho he vist a "canvis recents", per casualitat (estic patrullant). Faig uns petits canvis en les subseccions per a que es vegi una mica millor; si no et sembla bé desfas el meu canvi. Veig que tu tampoc dorms... Salut! --Judesba (digues...) 03:50, 24 juny 2013 (CEST)

Badalona

Quina bona feina que fas, Sorenike! Al final et poliràs tots els alcaldes! :-) Estic molt enfeinada amb el Viquiprojecte:Fotografia (en el qual pots participar, si et ve de gust), però no m'oblido dels temes pendents de Badalona. T'informo que existeix un Viquiprojecte:Badalona, encara que està abandonat; potser et va bé per a la feina que fas. Si et decideixes a reactivar-lo avisa'm, que hi col·laboraré de molt bon grat, i segur que trobarem d'altres usuaris hi participin. Quan tingui temps pujaré fotos, que en tinc unes quantes. Salut! --Judesba (digues...) 17:42, 13 jul 2013 (CEST)

Vaig tirar-me molt de temps categoritzant les imatges de Badalona a Commons, per tal que fos senzill de trobar allò que busquem. A l'hora de categoritzar, potser seria bona idea que abans miréssis {{Commonscat|Badalona}} per a veure "l'esquema", per dir-ho així. Em passo per allà a mirar què vas penjar, per si s'ha de canviar alguna categoria (o no)i tafanejar una mica les imatges que has aportat. :-D Salut! --Judesba (digues...) 17:56, 13 jul 2013 (CEST)
T'he deixat un missatge a Commons. --Judesba (digues...) 18:29, 13 jul 2013 (CEST)
No ets pesat! somriure Potser penses que aquí tots els que editem hem nascut apresos (com diu la meva àvia)... però no! Jo també quan no sé una cosa intento preguntar-la; la diferència és que aquí ja porto un munt de temps i normalment sé a qui dirigir les meves consultes. Ja ho aniràs aprenent, que veig que portes aquí des del maig. I ho repeteixo: molta i molt bona feina, per dur tan poc temps! Hi ha persones que triguen més a captar la manera de fer, les normes, etc. Responent a la pregunta... diria que sí, que es poden pujar, però per a mi el setciències del tema és en Davidpar; consulta-ho amb ell, millor. Sinó, també pots contactar amb KRLS o Arnaugir que també controlen el tema; a mi els temes legals se m'escapen més i acabo consultant-ho amb ells. Per si vols fer-te una "xuleta": temes lingüístics i de traduccions, l'Enric; per temes de museus i institucionals contacta amb en Kippelboy; art MarisaLR, cinema Pallares o jo mateixa, història Panotxa. I per altres temes pots contactar també amb Amadalvarez, Barcelona o MALLUS, per exemple. Hi havia algú altre que feia coses de manga i temes japonesos, però ara no recordo qui; si hi penso t'ho dic. Per cert, que si et ve de gust podem quedar una tarda o quan et sembli i fem una orxata, que estic molt a prop; així ens podem veure les cares i organitzar el Viquiprojecte Badalona, per exemple. També hi havia un usuari que era de Badalona i va editar aquell article, però ara mateix no em ve el nom al cap; ja t'ho diré. I pregunta sempre que necessitis! Salut! --Judesba (digues...) 02:28, 14 jul 2013 (CEST)
Si et mires els seus historials veuràs que fa temps que no editen; amb raó no em sonaven els noms. Ja he recordat el "malnom" d'en Xavier: Txebixev; potser s'animaria a alguna coseta. :-) Orxata dimecres? --Judesba (digues...) 03:21, 14 jul 2013 (CEST) // Imeil! --Judesba (digues...) 03:37, 14 jul 2013 (CEST)
Dic que t'he respost per imeil. --Judesba (digues...) 04:09, 14 jul 2013 (CEST)

Dubte sobre pujar fotografies

Hola Sorenike! Benvingut a la Viquipèdia! Sí que es poden penjar, però has d'estar segur que han passat 70 anys de la mort del seu autor. Un cop segur, les has de penjar a Wikimedia Commons, la mediateca de la Viquipèdia, seguint aquests passos. Salut!

PD: M'ha dit un ocellet que seràs "corresponsal" de Badalona, no? Endavant! fa l'ullet --Davidpar (disc.) 19:59, 18 jul 2013 (CEST)

Ja ho fas bé, perquè es basa en la legislació nord-americana. --Davidpar (disc.) 22:19, 18 jul 2013 (CEST)
Sí, sona estrany, però per carregar-la cal fer això i llavors, un cop carregada la foto, cal editar i canviar-ho per una plantilla que digui que aquesta foto es troba sota domini públic (si han passat 70 anys de la mort del fotògraf). Mira de penjar-ne una, faig jo el canvi de plantilla i llavors a la propera ja ho fas tu, ok? ;-) --Davidpar (disc.) 16:21, 19 jul 2013 (CEST)

Reialesa

Bones, Sorenike! Veig que diversifiques... :-) T'he de comentar que el tema reialesa és una mica controvertit. No t'aconsello canviar noms i denominacions en general sense consensuar-ho amb la comunitat, ja que en diverses ocasions hi ha hagut guerra d'edicions; especialment pel "rei de tal lloc" o "rei de l'altre lloc". Jo no sóc especialista en aquest tema, com ja saps (i en realitat no m'interessa), però caldria seguir sempre els mateixos criteris. És com el tema de les banderes i les nacionalitats. Hi ha uns quants editors que toquen els articles de la reialesa, i et suggereixo contactar amb ells o bé exposar-ho a la pàgina de discussió del portal. T'ho dic perque ets nou i desconeixes aquesta dinàmica (que no se't tirin al damunt). Em sembla que els usuaris més actius en aquest àmbit són en Georg-hessen i en Panotxa, que és el dels pirates i batalles i tal. O mira't els portals Història i Biografies. Sort! --Judesba (digues...) 21:32, 25 jul 2013 (CEST)

Bé, jo he preferit avisar-te per si de cas. Sí, gràcies per això del cristall; pensava que t'havia respost... :-S Salut! --Judesba (digues...) 21:49, 25 jul 2013 (CEST)
Bon dia i benvingut/da! És important que les aportacions que vagis fent vinguin sempre acompanyades de les referències corresponents, i sembla que ja ho fas. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 22:10, 31 jul 2013 (CEST)

Viquiprojecte Badalona

Bones Sorenike! Dius que m'has enviat un document, però jo no tinc res... De tota manera, jo no et vaig dir de cap usuari que estigués interessat, sinó d'un que va col·laborar amb el de Badalona. O potser et refereixes a en KRLS, que és qui va demanar que féssim els monuments. Bé, ja diràs. Salut! --Judesba (digues...) 18:28, 27 jul 2013 (CEST)

Què, com va el tema? Ja no m'has dit res més. Et veig molt embalat fent articles de Badalona i arreglant per aquí i per allà. :-) Molt bé, no? T'he deixat un comentari a Discussió:Mas Ram. Salut! --Judesba (digues...) 01:27, 11 ago 2013 (CEST)
NO, no et disculpo i vas a la llista negra directament! hehehe Tranquil, ves fent, no problemo. Fins aviat! --Judesba (digues...) 02:05, 11 ago 2013 (CEST)
Em sembla perfecte. Salut! --Judesba (digues...) 03:03, 11 ago 2013 (CEST)
En realitat és cadascú que s'ha d'anar afegint, amb la seva signatura o el seu nom d'usuari. Com ho faràs, al final? Canvies la pàgina del Viquiprojecte? --Judesba (digues...) 03:21, 11 ago 2013 (CEST)
1) Ja m'hi he apuntat! :-) 2) Ara pots convidar a gent com Yuanga, etc, o inclús als antics participants. 3) He fet alguns petits canvis, i he afegit els enllaços que he cregut més oportuns a la secció "Ajuda": serviran tant per a editors novells com per a nous usuaris, i també com a recordatori per a usuaris més veterans. Et sembla bé així? --Judesba (digues...) 04:53, 11 ago 2013 (CEST)
Gràcies per convidar-me, ja m'he unit! --Yuanga (disc.) 13:24, 11 ago 2013 (CEST)
Tema Commons: Com vam estar fent fotos i veig que tu seguiràs, he creat les categories "Architecture of Badalona" i, dins d'aquesta, "Monuments and memorials in Badalona" per tal d'anar endreçant les coses. Mira't l'exemple que he seguit jo, i així pots seguir "arxivant" les teves fotos i les que et sembli: Commons:Category:Architecture of Barcelona. Salut! --Judesba (digues...) 17:39, 11 ago 2013 (CEST)
Un possible candidat? [1] --Judesba (digues...) 01:41, 13 ago 2013 (CEST)
He endreçat una miqueta el viquiprojecte, a veure què et sembla! ;) --Yuanga (disc.) 21:00, 29 maig 2014 (CEST)

Referències, etc.

Bones Sorenike! Tan sols comentar-te que només s'especifica en quina llengua estan quan aquesta no és el català; quan és català no ho posem, no cal. Salut! --Judesba (digues...) 14:21, 11 ago 2013 (CEST)

Format referències

Hola. he vist que estas col·laborant amb el Viquiprojecte:Badalona. Ànim !. És bona cosa participar en els viquiprojectes perquè engresquen, et fan conèixer gent i s'aprenen coses noves. Per exemple, he vist que has mirat de posar en el format correcte de referències bibliogràfiques les que tenia l'article Castell de Godmar i és una feina tan necessària com feixuga. Potser no coneixes algunes de les facilitats que hi ha a la VP per afegir referències amb una mica menys d'esforç. Si mires aquí els canvis que he fet a partir de la teva informació, pots veure la utilitat de les plantilles {{ref-llibre}} i {{sfn}}. La primera assegura que els diferents paràmetres que conformen la descripció bibliogràfica d'un llibre, surten impresos en l'ordre normalitzat (tu ja ho havies fet bé); d'aquesta forma, si hi qualsevol canvi en els criteris (com ja ha passat), només caldrà modificar la plantilla i s'arregla arreu. La segona permet fer les referències dins el text s'escriguin amb el mínim d'esforç i quan apareguin al peu d'article s'agrupen automàticament si estan repetides; a més, s'enllacen cap a la bibliografia a la que fan referència. Per acabar-ho de facilitar, t'hauries d'activar a les teves preferències (si no ho està ja) el giny d'edició "RefToolbar" que et posarà un desplegable a la barra d'edició per invocar aquestes plantilles amb facilitat. En fi, no m'enrotllo més, només dir-te que trobaràs més info a Viquipèdia:Plantilles per a citar fonts i, a les mateixes instruccions d'ús de la plantilla {{sfn}}. Si tens qualsevol dubte, preguntam. No estic tancat a l'agost. --amador (disc.) 17:06, 11 ago 2013 (CEST)

Viquiprojecte Badalona 2

Hola Sorenike! Sí, vaig corregir una cosa que et vas deixar. Com que sóc de Badalona tinc algunes pàgines vigilades i he anat patrullant alguns dels canvis que heu fet tu i Judesba. Esteu fent bona feina! Ara m'apunto al viquiprojecte Badalona però últimament no dedico gaire temps a la viqui. Salutacions! --Oriolfam (disc.) 13:08, 13 ago 2013 (CEST)

Bones! Per si de cas trobes un comentari que et molesta a la pàgina de discussió del Viquiprojecte no pateixis ni t'amoïnis, que ja ho he "parlat" amb l'altre usuari, d'acord? D'altra banda, pregunta de concurs: de les imatges que tenim a Commons, quina creus que seria més representativa de Badalona?, o les que consideris que són més rellevants o que identifiquen millor la ciutat (sense ser alguna cosa tan "publicitària" com el mico de l'anís). Espero resposta! fa l'ullet --Judesba (digues...) 13:16, 25 ago 2013 (CEST)
Ai, aquest jovent d'avui dia! No li donis massa voltes, és una pregunta molt informal. En general, què consideres prou representatiu de Badalona, amb què la identificaries? Una de les fotos de Commons, és clar. La Rambla? L'església de Dalt de la Vila? No sé... és una pregunta ràpida... :-) --Judesba (digues...) 20:12, 25 ago 2013 (CEST)
Bé, doncs descartant els de caire religiós, deixo fora també l'esportiu i la venus i em quedo amb el Pont del Petroli i la Rambla. Per afinitat sento més propera la Rambla, així que aquesta és la foto finalista. Moltes gràcies per participar i col·laborar, i ara et deixo amb la intriga uns dies i després veuràs per què t'ho vaig preguntar. Mola, eh, el suspens? Hehehe. ;-) --Judesba (digues...) 03:27, 26 ago 2013 (CEST)

Escultura de Brossa a Badalona

Sí? Vaja, això em passa per no contrastar-ho. Al ser la web oficial de quan Badalona va ser capital de la cultura m'he refiat, però el cert és que ja he trobat alguna que altra errada més... Ho posem al G4?--Yuanga (disc.) 22:13, 29 ago 2013 (CEST)

En principi sí. Has trobat alguna referència més sobre l'escultura?--Sorenike (disc.) 03:19, 30 ago 2013 (CEST)
Alguna cosa, sí, ja ho he canviat!--Yuanga (disc.) 10:08, 30 ago 2013 (CEST)

Referència "Badalona"

Hola Sorenike, a l'article de Badalona hi ha una referència, actualment la número 23, incomplerta:

<ref name=badalona/>

Es troba a l'apartat L'economia des de l'era industrial. Recordes què hi havia d'anar?--Yuanga (disc.) 22:20, 29 ago 2013 (CEST)

Sí, ja està. Era una referència de l'Enciclopèdia Catalana.--Sorenike (disc.) 03:18, 30 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 04:46, 30 ago 2013 (CEST)

Fotografia de Flickr

Diria que sí que es pot perquè no es veu únicament el cartell. --Davidpar (disc.) 17:32, 3 set 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Badalònia

Hola Sorenike/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Badalònia», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 19:53, 9 set 2013 (CEST)

Gràcies Sorenike per les teves paraules. Normalment la gent es pren malament les propostes d'esborrat. Com et pots imaginar, no tenc res contra tu ni contra el programa. Simplement crec que les referències aportades no són suficients per verificar la cobertura significativa en fonts fiables que es demana a VP:ADMS. Gràcies de nou pel teu comentari. Pau Cabot · Discussió 07:40, 10 set 2013 (CEST)
Benvolgut usuari Pau Cabot, les referències que s'han aportat a l'article són del tot fiables i independents del subjecte. Totes elles són publicacions oficials de la premsa escrita i digital de la ciutat de Badalona no lligades a la producció d'aquest programa. Estic treballant actualment en aquest article per a evitar la teva proposta d'esborrament. Cordialment, Graph sas (disc.) 01:41, 16 set 2013 (CEST)
Benvogut Sorenike, s'ha obert un procès d'esborrament de l'article que vas crear sobre Badalònia, en el qual hi estic treballant actualment. Et suggereixo que per intentar salvar-lo, expressis la teva opinió, com jo ho acabo de fer, en el següent fòrum: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Badalònia. Crec que és vital que votis en contra de la proposta d'esborrament per a salvar la feina que hem estat fent en aquest article. Espero la teva col·laboració. Moltes gràcies! Salutacions, Graph sas (disc.) 14:07, 16 set 2013 (CEST)
Hola Sorenike, estàs en el teu dret de desmarcar-te del debat del Badalònia, article que vas crear tu i que jo he pretès millorar, però deixa'm "remarcar-te" que, a partir d'ara, ni Badanotis, ni Tot Badalona, Montgat i Tiana, ni Línia Badalona, ni Diari de Badalona tenen validesa per alguns usuaris de Viquipèdia i que, pel que es veu, no es poden utilitzar per referenciar articles del Viquiprojecte:Badalona al no ser "fiables". Cordialment,Graph sas (disc.) 01:16, 18 set 2013 (CEST)

Reis o reines

Atès que hi ha un consort masculí, com el mascuí s'aplica al neutre jo l'anomenaria Llista de reis consorts d'Espanya, com la categoria que ja tenim. --Panotxa (disc.) 13:02, 18 set 2013 (CEST)

Santcliment

Hello, Sorenike I would like to know if it is possible to create the Santcliment's coat of arms. I found some different Sancliment's coats of arms : http://www.armoria.info/libro_de_armoria/SANCLIMENT.html

thank you so much!

Ajuda: Llista de comtes de Barcelona

Bones, Sorenike! En @Davidpar demana ajuda aquí: Viquiprojecte Discussió:Història de Catalunya#Anònim. Salut! --Judesba (digues...) 21:55, 13 oct 2013 (CEST)

Desambiguacions

Bones, Sorenike. Penso que et pot resultar molt útil activar, des del teu menú de "preferències", la casella "Marca els enllaços cap a pàgines de desambiguació" (Navegació), ja que si crees un enllaç intern a una pàgina de desambiguació ja t'ho marca (i pots triar), i als articles et ressalta el text en rosa per a identificar-ho fàcilment. Salut! --Judesba (digues...) 00:35, 24 oct 2013 (CEST)

Bones! Que vindràs? Penso que et resultarà molt interessant. --Judesba (digues...) 03:29, 7 nov 2013 (CET)

El preu de què? La Viquitrobada és gratuïta! Si parles del dinar, això és una altra cosa; estan buscant alguna opció econòmica. Sincerament, em penso que jo acabaré duent entrepà... --Judesba (digues...) 04:01, 7 nov 2013 (CET)

Comtes de Barcelona

Hauries de demanar a un administrador que aixequi el bloqueig. En Panotxa potser ho pot fer. --Davidpar (disc.) 23:39, 13 nov 2013 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 04:59, 14 nov 2013 (CET)

Anís del Mono

Tot i que soni redundant: gràcies per l'agraïment :) --Yuanga (disc.) 22:17, 16 des 2013 (CET)

Tralarí

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i que comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.

La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

--Judesba (digues...) 17:28, 23 des 2013 (CET)

Corona d'Aragó

Bones, Sorenike! Com prova l'any? Mira, ara hi ha un debat sobre aquest tema i penso que com a historiador podries aportar-hi la teva opinió: Viquipèdia:La taverna/Ajuda#Sol·licitud d'ajuda contra el "bullying" persistent d'un usuari de la Viquipèdia. Gràcies, i salut! --Judesba (digues...) 14:40, 4 gen 2014 (CET)

Hola! Sí, ja he vist les teves intervencions; gràcies! :-) Espero que no et molesti que et demani un cop de mà en assumptes així...
Tema articles de qualitat: a la mateixa pàgina que m'has passat tens la resposta, hahaha. hahaha A dalt a la dreta hi ha una caixa amb les passes a seguir. Tu ja has fet la 1 (Recerqueu i escriviu un bon article), i aquesta pàgina et servirà per la 2 (Comproveu els criteris de qualitat). Un cop comprovat, cliques el 3 (Rebeu suggeriments creatius (avaluació)), cliques el desplegable "Procediments: orientacions per a l'avaluació" de la secció "El procés d'avaluació" i a l'apartat "Com demanar l'avaluació" hi trobaràs les instruccions. Un cop rebis comentaris caldrà tenir-los en compte per a la millora de l'article, i, quan creguis que ja està solventat, fas la proposta de distinció de qualitat. El meu consell és que, un cop afegida la proposta a avaluació, demanis també la valoració a altres usuaris: o bé que hi participen habitualment o bé experts en la matèria; jo, per exemple, no et serviria gaire. Sort! somriure --Judesba (digues...) 21:51, 4 gen 2014 (CET)
Bones! Doncs l'amadalvarez i la MarisaLR participen sovint als AQ, però potser aquest tema no els motiva. Jo contactaria amb usuaris que normalment tractin temes d'Història, com Panotxa o Georg-hessen. Fins i tot crec que en Mafoso també et serviria, que és qui va coordinar tot el tema de Cristòfor Colom. Espero haver-te resultat d'ajuda. Salut, i sort! :-) --Judesba (digues...) 01:05, 18 gen 2014 (CET)

Llista de reis d'Espanya

Sóc estudiant d'Història així que de moment en sé poc, però segons tinc entès Espanya com a unitat territorial no existeix fins a mitjans-finals del segle XVIII. Així, doncs, al segle XVI com podem aixoplugar en un nom tres territoris (Navarra, i si hi afegeixes Portugal quatre) units per un monarca? A més, em sembla que no es denomina monarquia espanyola, sinó 'monarquia hispànica'. Salut! --Bcnart (disc.) 20:14, 17 gen 2014 (CET)

Qualitat

Enhorabona, l'article ha quedat molt bé i he volgut ser el primer en votar. Voldria animar-te a seguir en aquesta línia. Si vols pots participar a Viquiprojecte:Una Viquipèdia de qualitat i presentar-ne més. Quins temes t'interessen? Si et falten idees en parlem. Salut! --Jey (disc.) 12:53, 18 gen 2014 (CET)

Si no vols afegir res més jo entraria Badalona per qualitat. Crec que interessa que hi estigui com a mínim un mes en avaluació perquè sigui un bon procés. T'hi animes?--Jey (disc.) 10:48, 29 gen 2014 (CET)
Hola de nou! T'importaria actualitzar i consolidar els punts pendents al quadre superior? Aixi sabrem quan falta. Gràcies!--Jey (disc.) 18:08, 2 feb 2014 (CET)
Hola de nou! Pot ser que m'estigui fent una mica pesadet però l'avaluació de Badalona està a l'aire hahaha Pensa que l'avaluació és una manera d'obrir el procés a més gent mentre s'acaba de revisar el que pugui faltar (que no sé que podria ser perquè urbanisme ja té un article preciós per ell sol). A més voldria demanar als CM que es promocionés l'avaluació a través de les xarxes socials per atraure col·laboradors. Som-hi? --Jey (disc.) 23:34, 25 feb 2014 (CET)

Lluís I d'Espanya

L'article Lluís I d'Espanya ja és de qualitat, felicitats.

PD: SI tens temps i vols, podries donar el teu vot a l'article de Star Wars, porta en votació desde novembre. Gràcies.--Mbosch (会話) 10:14, 14 feb 2014 (CET)

Enohorabona! Badalona és el seguent! --Jey (disc.) 12:12, 14 feb 2014 (CET)

Veig que estàs ampliant l'article de Felip V. Molt bé! Aquest any rebrà moltes visites. --Davidpar (disc.) 15:11, 12 abr 2014 (CEST)

Llista de comtes de Barcelona

L'usuari és reincident i ja havia estat blocat per exactament els mateixos motius, de manera que augmento el blocatge. Gràcies per l'avís. --Panotxa (disc.) 23:53, 16 abr 2014 (CEST)

Escut de Badalona

Hola Sorenike! Em sembla que això no és posible degut a que el format del fitxer d'origen no és vectorial. Penso que amb el fitxer original en format vectorial sí que ho podríem fer. Segurament els experts sabran més que jo d'aquest tema :D --Yuanga (disc.) 16:47, 26 abr 2014 (CEST)

Lorenzana

Bon dia, Sorenike. Efectivament jo també m'he trobat amb la duplicitat de cognoms, però ara ja estic segur que és Butrón i no Buitrón. Les meves fonts són les següents: 1a, tenia un germà (Tomás) que fou bisbe de Girona i que a tot arreu signava Butrón (he tingut a les mans força documents originals); 2a, fa anys que estudio el cardenal Antoni Despuig, que va acompanyar Lorenzana a Roma quan Manuel Godoy el desposseí de l'arquebisbat de Toledo, i la bibliografia sobre aquest cardenal mallorquí el cognom és també Butrón; i 3a, també consta com a Butrón en Jean Leblanc. Dictionnaire biographique des cardinaux du XIXème siècle. Montréal: Wilson & Lafleur, 2007, una obra completíssima per a mi absolutament solvent. Tanmateix, només faltaria, estic obert a qualsevol suggeriment. --Lowecraft (disc.) 10:41, 8 maig 2014 (CEST)

No és que m'interessi especialment aquest senyor, però és que m'has picat la curiositat i he fet alguna nova indagació sobre el cognom. Pel que trobo, "Buitrón" només apareix en la bibliografia mexicana, curiosament. En tres casos més he trobat "Butrón": 1r, signava "Lorenzana Butrón e Iráuregui" quan va ser bisbe de Plasencia (cf. Konrad Eubel). 2n, d'aquesta mateixa manera signava el seu germà Tomás el 1774 quan era ardiaca de la catedral de Saragossa (cf. Camón Aznar). 3r, en una subhasta que l'any 1900 hi va haver París, en la qual hi havia molt de material eclesiàstic probablement procedent de les rapinyes napoleòniques, va ser editat un catàleg en el qual s'oferia un gravat d'ell signat per un tal F. Pimentel que l'anomenava Lorenzana y Butrón, aleshores ja arquebisbe de Toledo i primat d'Espanya (jo tinc aquest catàleg). Em sembla que no m'equivoco, oi? Salut! --Lowecraft (disc.) 12:00, 8 maig 2014 (CEST)

Badalonins

Endavant amb la creació de l'article, jo no tinc res preparat encara! --Yuanga (disc.) 08:24, 23 maig 2014 (CEST)

Perfecte! Les fotos de la web de l'Ajuntament ja estan carregades al commons. No crec que sigui cap problema que sigui menor d'edat degut a la seva activitat professional, no creus? Les webs n'estan plenes de fotos seves... --Yuanga (disc.) 17:44, 23 maig 2014 (CEST)
Ok, aquí les tens: David Navarro a commons --Yuanga (disc.) 18:39, 23 maig 2014 (CEST)

Portal Badalona

Bones, novament jo fa l'ullet! No sé com vas de temps, però m'agradaria intentar crear el portal sobre Badalona. Em sembla que no hi ha gaires usuaris badalonins actius darrerament... com ho veus tú? --Yuanga (disc.) 21:13, 29 maig 2014 (CEST)

Em sembla bé, anem parlant-ho al viquiprojecte.
Pel que fa a contactar amb els altres usuaris badalonins, tenim alguna manera d fer-ho? Amb un ping? --Yuanga (disc.) 11:51, 30 maig 2014 (CEST)
Endavant doncs. També hauriem de fer un toc a @Judesba:, @Oriolfam: i @Graph sas:! --Yuanga (disc.) 18:46, 30 maig 2014 (CEST)
Crec que informar-los, com a mínim, està bé! Espero que no es molestin perquè els destorbem... --Yuanga (disc.) 19:08, 30 maig 2014 (CEST)

Edicions polèmiques

Company em sap greu, però em sembla que estàs cometent un error. El que hi hagi una llei que digui quin ha de ser el proper píncep d'astúries no és sinònim de dir que va ser procamat successor de franco el 1947. Primer havia de "morir" el germà de joan carles i i desrpés franco havia de nomenar-lo successor el 1969, o sigui que em sembla que les teves edicions no són del tot correctes. --Anskar (disc.) 16:45, 2 juny 2014 (CEST)

Una altra cosa... encara joan carles i no ha abdicat, encara felip no s'ha proclamat rei i encara la filla de felip no ha estat procalamda príncep d'astúries... no avancem aconteixements, si et plau. que és el que passarà? segurament, però tot just s'ha fet un anunci d'abdicació, estiguem a l'aguait, però no donem per fet coses que encara no han passat. posem a la llista de princeps d'asturies qui ostenti el títol... quan el tingui --Anskar (disc.) 16:51, 2 juny 2014 (CEST)
Bé, company, potser he estat una mica dur en el títol. Només vull agrair-te la comprensió de les meves paraules --Anskar (disc.) 17:37, 2 juny 2014 (CEST)

Referències Badalona

Hola Sorenike. He vist que ja has ficat mà a les referències de l'article de Badalona. No he tocat res per no trepitjar-nos, però si vols ens ho podem repartir. O bé, si t'encalles en alguna només m'ho has dir ;) --Yuanga (disc.) 18:57, 5 juny 2014 (CEST)

D'acord, començo a mirar-me el punt 8, "Societat". --Yuanga (disc.) 22:03, 5 juny 2014 (CEST)
No sé que fer en alguns casos concrets: quan parla del Badalona Dracs (ref. 120) o del Club Natació Badalona (ref. 121), per exemple, la font és la web del propi club. Semblant cas amb el Màgic Badalona (ref. 119), que la font és de la Penya. Cal canviar també aquestes? --Yuanga (disc.) 22:38, 5 juny 2014 (CEST)
Això no és un article concret sobre aquests clubs, per tant, en principi no hi hauria d'haver cap problema. El problema és quan crees articles sobre aquests clubs i després no hi ha referències externes. Si no, sempre es pot preguntar en la zona d'avaluació.--Sorenike (disc.) 22:46, 5 juny 2014 (CEST)
Perfecte doncs. Més coses: no sóc capaç de trobar res per reemplaçar la referència 136: Galdos Tobalina, Alberto. «Estudi informatiu de perllongament de la línia 1 del FMB. Tram: Fondo - Lloreda Sant Crist» (PDF). gencat.cat. SAITEC, maig de 2010. Saps si es poden recuperar pdfs antics d'alguna manera? --Yuanga (disc.) 19:41, 6 juny 2014 (CEST)
Jo també he vist el vídeo, però no sé si es pot fer servir com a referència, no recordo haver-ne vist ma cap. --Yuanga (disc.) 20:15, 6 juny 2014 (CEST)
No en parla del perllongament fins a l'estació de rodalies de Badalona :( --Yuanga (disc.) 20:22, 6 juny 2014 (CEST)
La he trobat!!! :D --Yuanga (disc.) 21:02, 6 juny 2014 (CEST)
Sí, per part meva crec que també està! --Yuanga (disc.) 15:25, 7 juny 2014 (CEST)

Imatges a badalonins

Com creguis convenient. He vist la secció "seca" amb text només i per això les he afegit. --Yuanga (disc.) 16:02, 7 juny 2014 (CEST)

Badalona, article de qualitat

Bones! Acabo de tornar de vacances i he vist que ja has proposat l'article de Badalona... i que la cosa va ben encaminada. Enhorabona! :) --Yuanga (disc.) 14:04, 11 jul 2014 (CEST)

Papes

Penses fer tots els papes candidats adq? És una feinada, però molt necessària!--barcelona (disc.) 21:57, 20 jul 2014 (CEST)

Calígula

Hola de nou! Veig que has posat la directa amb això dels papes, estàs fent una gran feina! Volia proposar-te de col·laborar amb l'article Calígula que vull traduïr de l'anglès i del castellà. Sembla que és una mica el teu àmbit però sense cap compromís si tens altra feina pensada. Salut! --Jey (disc.) 18:28, 21 jul 2014 (CEST)

@Jey No tinc cap problema. En realitat la història antiga no és que sigui el meu fort, però si necessites ajudes comenta'm-ho sense problemes. Donaré un cop d'ull a l'article, i també a la versió castellana i anglesa. Salutacions.--Sorenike (disc.) 20:27, 21 jul 2014 (CEST)

Ja el tens en Avaluació!! Salut!--Jey (disc.) 01:29, 5 ago 2014 (CEST)

Badalona

L'article Badalona ja és de qualitat. Felicitats.--Mbosch (会話) 23:50, 7 ago 2014 (CEST)

Badalona AdQ

A quina pàgina corresponent et refereixes? He mirat a veure si m'he deixat un pas però no. Et refereixes a un dels quatre articles que es veu en la intro? No és obligatori posar-los tots allà. Potser quan el vaig arxivar estava mandrós o tenia altres coses a fer i vaig passar de ficar-lo, a vegades no ho faig. Sí ho vols ficar tu perquè vols endavant.--Mbosch (会話) 17:50, 22 ago 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:45, 3 oct 2014 (CEST)

Església de sant Josep

Si, potser tens raó. El treure. Gràcies per la informació. Salutacions. Rauletemunoz Conversa afable? 10:56, 16 oct 2014 (CEST)

Papes

Veig que avances per la llista papal, penses fer-los tots? Quin criteri segueixes?--barcelona (disc.) 18:31, 26 oct 2014 (CET) ok, els primers. Només era per saber ;)--barcelona (disc.) 18:39, 26 oct 2014 (CET)

papes i ara visigots, m'agraden les teves tries de biografies per a candidats d'adq, omplen forats importants, t'animo a fer tota la llista que puguis :) --barcelona (disc.) 10:21, 17 feb 2015 (CET)
en volem més ;)--barcelona (disc.) 13:36, 9 abr 2015 (CEST)

OTRS del Tot?

Jo també he flipat al veure'l. Segons el que posa al ticket es poden fer servir tant les imatges com els textos :) --Yuanga (disc.) 19:27, 20 des 2014 (CET)

Sí, llàstima que no siguin gaire grans les imatges! Espero que trobem força recursos! --Yuanga (disc.) 09:54, 21 des 2014 (CET)
Ho vaig fer una vegada amb un particular: nosaltres hem de fer el contacte amb els diaris, i són ells els que han d'enviar el correu a OTRS autoritzant l'ús de les seves imatges a Commons. Coneixes a algú en cap d'aquestes publicacions? --Yuanga (disc.) 08:18, 23 des 2014 (CET)

Instruccions d'ús

Hola, em podries fer un cop d'ull a les instruccions de la Infotaula de polític a veure si s'entenen i són pràctiques ? (estic una mica empanat). Si trobes quelcom a millorar, tu mateix, o ho canvies directament o m'ho dius i m'hi poso. Merci,--amador (disc.) 06:28, 5 feb 2015 (CET)

Capella de Sant Crist de Can Cabanyes

D'acord amb el que proposes de la Capella de Sant Crist. Espero poder col·laborar amb més articles sobre Badalona. Gràcies de nou. --Nel Fernàndez (disc.) 03:03, 9 feb 2015 (CET)

Papa Anaclet

L'article Papa Anaclet ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 18:50, 15 feb 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Sorenike,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 00:31, 17 març 2015 (CET)

Papa Eusebi

L'article Papa Eusebi ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 00:04, 30 abr 2015 (CEST)

Festes de Maig

Bones! Vaig veure al twitter que demanaves imatges dels diferents dimonis de les Festes de Maig. Suposo que ja coneixeràs aquesta pàgina que pernany a "Cultura" de l'Ajuntament. Creus que les podrien cedir? --Yuanga (disc.) 16:03, 1 maig 2015 (CEST)

Cert! Potser doncs millor deixar-ho així... --Yuanga (disc.) 19:17, 1 maig 2015 (CEST)
Les imatges han sortit publicades al Tot... --Yuanga (disc.) 21:09, 7 maig 2015 (CEST)
"Hauria", però al no dir-ho enlloc... --Yuanga (disc.) 22:18, 7 maig 2015 (CEST)

Viquimarató

Hola! Ànims amb això de fer una viquimarató a Badalona, compta amb mi si necessites alguna cosa. Crec que el primer és tenir una pàgina de projecte per estructurar les idees i fer promoció de l'acte, pots basar-te en aquesta. Salut! --Jey (disc.) 19:29, 15 maig 2015 (CEST)

Perfecte! Quan sàpogues el dia no t'oblidis d'avisar per reclutar voluntari i per posar-ho a l'agenda d'Amical. Salut! --Jey (disc.) 21:51, 16 maig 2015 (CEST)

Benvolgut Sorenike. No em remenis les pàgines que creo jo, desfent-les.

Salutacions.

Propostes d'AdQ

Hola, tu que normalment hi participes, què et sembla passar a votar algunes propostes d'AdQ? Que està molt parat... Gràcies.--Arnaugir (discussió) 14:07, 20 maig 2015 (CEST)

Eleccions municipals a Badalona

Bones Sorenike, primer de tot felicitar-te per l'article Eleccions municipals a Badalona, jo també pensava que feia falta quelcom similar! Et volia comentar una cosa: he vist que a les eleccions de 1979 els vots d'altres són més (12.632) que els dels partits que van quedar en tercer i quart lloc (9.213 i 7.391). Què et sembla si el desglosso/em una mica? --Yuanga (disc.) 19:11, 28 maig 2015 (CEST)

Ok, meu! --Yuanga (disc.) 07:10, 29 maig 2015 (CEST)
No aconsegueixo trobar gaire informació sobre els caps de llista dels partits que no van aconseguir representació el 1979. De totes maneres he trobat aquesta web, per ajudar-te (o liar-te) una mica més.--Yuanga (disc.) 21:17, 29 maig 2015 (CEST)
Vaig trobar en un document que el grup "Unión de Ciudadanos de Badalona" estava format per la família Serra-March, que provenien de CDC. Poc més... --Yuanga (disc.) 10:27, 30 maig 2015 (CEST)

27S

Bones! T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-)--Kippelboy (disc.) 08:29, 17 jul 2015 (CEST)

c. -> ca.

L'abreviatura correcta per circa és ca. i no pas c. (i cal deixar espai abans de l'any). Salut! :)--Arnaugir (discussió) 20:21, 15 ago 2015 (CEST)

Nou article

Hola de nou! Casualment avui he descobert aquest article no tenim i que potser t'animes a crear (com article separat o com a apartat a Jesús de Natzaret). Per cert ens veurem a la Viquitrobada? Salut! --Jey (disc.) 19:44, 19 set 2015 (CEST)

Tens raó m'he confós d'usuari :). Em referia a la Viquitrobada 2015 a Girona. --Jey (disc.) 13:54, 20 set 2015 (CEST)

Deu mil edicions

Bones! Revisant la Llista de viquipedistes per nombre d'edicions he vist que fa poc has creuat la línia de les 10.000 edicions a la Viquipèdia en català. Moltíssimes gràcies per les teves col·laboracions! --Kippelboy (disc.) 12:55, 4 gen 2016 (CET)

Escanejat de diaris antics

Hola Sorenike! Per si et serveix d'orientació, he publicat a Commons retrats de persones d'autor anònim extrets de publicacions periòdiques més antigues de cent anys i mai me n'han objectat cap. És clar que normalment no eren obres de creació artística (he retallat també algunes caricatures), sinó meres fotografies i no d'excessiva qualitat, i potser per aquesta banda hom no les discutia. Salutacions cordials, i bon any, Jordi Roqué (Discussió) 09:55, 7 gen 2016 (CET)

Revisió de Johannesburg

Salutació, Sorenike! Pots revisar la traducció automàtica del text sobre Johannesburg? Jo vaig fer la traducció amb ajuda d'Opentrad. (Pido perdones si la traducción no está buena. Yo sólo puedo escribir en catalán con ayuda de traductor automático).

Salutacions des de Balneário Camboriú, a Brasil (on estic en vacances), Joao Xavier (disc.) 22:32, 21 gen 2016 (CET)

Felip V de Castella i IV de Catalunya-Aragó

La península ibèrica era anomenada Espanya, com a nom geogràfic, que incloïa Navarra i Portugal, encara que fossin regnes diferents. És un error anomenar Rei d'Espanya qualsevol rei abans de José I, l'anomenat Pepe Botella, de la família Bonaparte. I, encara, el rei següent, Fernando VII, pare d'Isabel II, encara s'intitulava Rei de Castella, mai "d'Espanya". Fou precisament Isabel II qui començà a signar els documents amb el títol de "Reina de España", obviant els altres regnes els títols dels quals eren a les seves mans.

El terme "espanyol" era exactament el mateix. Els portuguesos eren espanyols, com els navarresos, els aragonesos, els catalans, etcètera. Perquè estaven dins de la Península Ibèrica. El terme "espanyol" no estava associat a Castella, sinó a tots els regnes compresos dins de la península.

Seria hora que comencéssim a corregir uns errors que ens vénen de la manipulació sistemàtica de la història que s'ha fet fins ara, sempre per part dels mateixos... --Claudefà (Discussió) 23:24, 7 feb 2016 (CET)

Felip V

He desfet els canvis. Tant sols falta la redirecció del nom, ho pots fer tu si tens temps. Ara li comento al Claudefà. Gràcies.--Georg-hessen (enraona'm) 05:24, 9 feb 2016 (CET)

Felip III

Fet Fet! Hi he afegit referència del nom per evitar els dubtes. --Panotxa (disc.) 06:17, 25 feb 2016 (CET)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:01, 4 ago 2016 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2016

Bon dia, com a participant en edicions anteriors, et contacto per informar-te que demà comença WikiLovesMonuments 2016. El 2012 i 2013 ens vam centrar en compilar el major nombre de fotografies possibles de monuments catalogats en territoris de parla catalana. El 2014 i 2015 vam intentar crear el màxim nombre d'articles corresponents. L'objectiu del 2016 és tapar forats: aconseguir fotografies i articles de tots aquells monuments catalogats que encara no en tinguin. T'hi esperem! --Kippelboy (disc.) 11:09, 31 ago 2016 (CEST)

Ònnega Rebelle de Sangüesa

He canviat l'estructura per fer-li la lectura més fàcil. Moltes altres persones afillades té l'apartat de "Núpcies i descendència" encara que per exemple a Garcia Ximenes, que estava a "Família" (en contradicció amb orígens familiars). Vaig a canviar-ho tot seguit a també "Núpcies i descendència". Si no t'agrada fes revertir canvis que jo ho hi faré sang per això. (Oranies (disc.) 21:39, 22 oct 2016 (CEST)).

Escola del Mar (Badalona)

He proposat l'esborrat de la pàgina atès que no crec que compleixi els criteris de centres educatius --Panotxa (disc.) 22:59, 24 oct 2016 (CEST)

Lorenzo Asensio de Otaduy y Avendaño

Hola. He traduït el teu article al castellà i crec que hi ha un error en la bibliografia: l'obra de Carramolino és el tom tercer, no el segon. No obstant això, les pàgines citades en les referències són correctes. Vas haver de consultar el tom tercer però, per alguna errada, enlazaste el tom segon, també a la direcció de Google Books. Una salutació i enhorabona per la teva feina. Petronas (disc.) 00:29, 23 des 2016 (CET)

@Petronas: Gràcies per l'avís, segurament devia copiar la plantilla d'un altre article on havia utilitzar l'obra de Carramolino i no vaig fixar-me que era el tom 2 i no el 3.--Sorenike (disc.) 14:33, 23 des 2016 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

papes o japonesos¿

T'animo a tornar amb els papes! I mentrestant, ja que estàs en temes japonesos, ves seguint PESCAR perquè cada mes hi ha algun suggeriment oriental. Si fas els papes del període que estem tocant o bé articles japonesos relacionat amb l'època, pots anotar-los a Viquiprojecte:PESCAR/fora de concurs, que volem deixar constància de com millorem els buits històrics --barcelona (disc.) 16:28, 26 març 2017 (CEST)

De nou per aquí :) Crec que tenir un sol inquisidor en vermell fa mal, acaba el projecte, hehe. I relacionat amb Badalona, per què no ens ajudes a Viquiprojecte:Viquidones/20000 dones amb les biografies de les badalonines il·lustres? --barcelona (disc.) 18:10, 9 set 2017 (CEST)

Escut de Badalona.

Per què em preguntes això? Cofrade2016 (disc.) 00:32, 17 oct 2017 (CEST)

Re: Escut de Badalona.

Vaig canviar els escuts perquè l'anterior és el segell que utilitza l'ajuntament. Una cosa és l'escut oficial i una altra molt diferent és la versió que utilitza l'ajuntament. El primer escut és la versió heràldica oficial, i el segon és el segell de l'ajuntament. Cofrade2016 (disc.) 00:39, 17 oct 2017 (CEST)

Escut de Badalona

Bona nit, Sorenike. Es podria posar aquest escut de Badalona a les pàgines dels alcaldes? Cofrade2016 (disc.) 21:40, 17 oct 2017 (CEST)

Escut de Badalona


Proposta d'esborrament de la pàgina «Montserrat Salgado Romero»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Montserrat Salgado Romero», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:24, 18 nov 2017 (CET)

setmana vinent

T'acostaràs a la Viquiprojecte:Viquitrobada_2017?--barcelona (disc.) 00:07, 20 nov 2017 (CET)

#TheDinnerParty

Hola, et contacto com a participant del projecte viquidones. A petició d'un usuari hem preparat el repte: The Dinner Party. L'objectiu s fer 999 bios de dones rellevants de la història de la humanitat abans del 8 de març. La llista prové de l'obra The Dinner Party, una icona de l'art feminista del segle XX. T'hi apuntes? T'hi esperem! --ÀlexHinojo (disc.) 11:18, 6 feb 2018 (CET) (Amical Wikimedia)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

Necessiteu ajuda

Hola, Vaig anar a Badalona i vaig fer algunes fotos. Però tinc almenys una que no puc identificar. Potser és inútil que abans de tractar-lo i col·locar-lo a COMMONS, m'agradaria una opinió. Puc enviar-lo a vostè o em pot dir sobre un wikipedista que em podria ajudar? Gràcies. --Archaeodontosaurus (disc.) 09:06, 10 maig 2018 (CEST)

Gràcies, és un edifici difícil de fotografiar. Ens veiem aviat. --Archaeodontosaurus (disc.) 16:07, 10 maig 2018 (CEST)