Usuari Discussió:Paucabot/2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Uix!!

Hola de nou! Com sempre, tens raó, i tot despistat no l'havia repassat abans de desar la pàgina. Així que nomès em queda demanar disculpes i no tornar-hi. Gràcies per la teva feina! Usuari:Beusson digui, digui...

Eliminació article Enric Gascó Castellà

Hola, Paucabot! He vist la vostra proposta d'eliminació de l'article sobre Enric Gascó Castellà. Jo, havent col.laborat des del patronat minicipal de cultura de Mataró amb ell i tots els altres membres dels Popstroc, crec que mereixerien, si més no, un raconet a fi que quedi una mínima constància de la seva trajectòria. Bé és cert que segurament al meu redactat tampoc no hi vaig esmentar altres qüestions importants que n'augmentarien la rellevància (si em permeteu dir-ho així). L'Enric Gascó ha compost temes per a pel.lícul.les (a la darrera pel.lícul.la de l'enyorat Ovidi Montllor, per exemple)i per a sèries televisives, entre d'altres. Pel què fa als Popstroc, van enregistrar, a part de "Sóc Salvatge", dos discos promocionals més, un dels quals editat i promocionat per Catalunya Ràdio. No voldria semblar molt "forofo" ni localista, però durant un parell d'anys (90-92?) us puc assegurar que les seves cançons eren segurament les més sol.licitades a l'antiga Ràdio Mataró i a moltes emissores municipals del Maresme i d'altres comarques veïnes. Sigui com sigui, no cal dir que jo no tinc ni l'experiència ni els coneixements necessaris per decidir sobre la conveniència o no d'eliminar l'article sobre l'Enric Gascó, i evidentment qualsevol decisió que preneu em semblarà encertada. Salutacions ben cordials! Arnau Ricco

Hola,

Vas ser tu qui va treure la plantilla de destrucció de l'article xiclet. Trobo que te l'hauries de mirar, ja que amb bona intenció vas crear un article sense sentit. --

Moltes gràcies

per la benvinguda. El meu català no es gens bó, així que no puc col.laborar tot el que voldría. Vaig obrir aquest comte per mantenir ocupada la meva identitat a ca: Soc bibliotecari de wikipedia-es, i no m'agrada editar com anonim. Una altra vegada gracies per la teva benvinguda i saluts. Hispa 13:03, 14 gen 2007 (CET)


Marquès de Sade

Hola. L'article ja està gairebé acabat; falta repassar-lo una miqueta. Pel que fa als títols de les obres, estic posant-los en francés perquè l'obra de Sade no està traduïda al català. Ara posaré entre parèntesis la traducció dels títols. Pàgines web sobre Sade en català no n'hi ha tampoc, o almenys no n'he trobat per poder posar-les als enllaços externs. Per cert, no aconseguisc enllaçar les pàgines en PDF de l'apartat "Treballs sobre Sade i els seus llibres".

M'agrada que us agrade, i gràcies per la benvinguda.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

l'usuari MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM era un vàndal, li havien blocat el seu compte, potser que fora el mateix que PazquaI. –Pasqual · bústia 03:40, 20 gen 2007 (CET)

Pantilla Vuit mil

Pau, i tant que és interessant ! Ara m'hi poso. Gràcies --Tonipares 21:27, 20 gen 2007 (CET)

Nom i cognoms al títol

Gràcies per l'aclariment pel que fa a les correccions de Montserrat Caballé i Joan Pons. Ho tindré en compte. Fa pocs dies que he aterrat en el planeta viquipèdia i encara que vaig mirant l'ajuda em falta rodatge per conèixer totes les directrius. Fins aviat --Peer 14:20, 21 gen 2007 (CET)

Josep Clarà

Hola! estaba editando Josep Clarà, y cuando iba a grabar he visto que ponía conflicto de edición , ! se ha borrado todo lo que estaba haciendo! Se puede recuperar? Estoy haciendo un gran esfuerzo para ponerlo en catalán.--MarisaLR 17:47, 22 gen 2007 (CET)

Josep Clarà

Ja ho he fet, revisa-ho siusplau --MarisaLR 18:09, 22 gen 2007 (CET)

Com es fa perquè aparegui l'ISBN del llibre? Gracies--MarisaLR 18:11, 22 gen 2007 (CET)

Batalla de Verges

Hola Pau. Veig que m'has eliminat alguna cosa d'aquest article però no sé veure què és.--Lohen11 17:13, 24 gen 2007 (CET)

Bones Pau. Sóc nova i m'alegro de la teva salutació però, com saps que sóc mallorquina?

Gràcies per la salutació

No se si abans te deixat el missatge o no, la veritat, encara no se molt bé com funciona. Però m'encanta la idea de la viquipedia. Gràcies per la salutació

vale, ja se com funciona

Bueno, ja se com funciona aixó. Una pregunta, com saps que sóc de les Illes? m'has deixat molt sorpresa amb la teva salutació, però moltes gràcies.

Gràcies per les teves recomanacions

Vale, ja m'he donat compta de com funciona un poc tot això. La veritat, tenia moltes ganes de contribuir amb algunes cosetes. Esper no tornar a ficar la pota. Gràcies per tot. --Anajaula 19:34, 24 gen 2007 (CET)

Gràcies

Sí, sí, ara ho anava a fer amb l'última pàgina que he fet, però he vist que ho ha fet una altre persona, no se si erets tu. Bé, ho tindré en conte per la següent que faci. Gràcies per avisar-me

--Luna90 21:48, 24 gen 2007 (CET)

Lliga/Societat de Nacions

ok, intentaré fusionar-los... ja em va semblar estrany que no existís l'article, però no se'm va ocórer que també rebia un altre nom i per això el vaig crear. Apa salut--Mir 17:04, 25 gen 2007 (CET)

Gràcies, Pau!

Gràcies per la benvinguda, Pau! I gràcies també pels retocs al meu primer article (el del Jordi Valls i Pozo)! A poc a poc vaig veient més acuradament com funciona això de la wikipèdia, i espero anar-hi col·laborant cada cop més i millor. Fins la propera! --Ivan Roig 08:37, 26 gen 2007 (CET)

Hola Pau!

Hola Pau, no en tenia n'idea d'on respondre el missatge de discussió, de fet vaig dubtar de què ho hagués fet bé...

D'acord, aleshores si les fotos són fetes per mi tan sols les he de pujar :)

Juan Adsuara

Hola! Per mi ja he acabat amb l'article de Juan Adsuara, m'ho pots corregir i llevar la plantilla de inacabat Gràcies --MarisaLR 13:17, 28 gen 2007 (CET)

Hola

Doncs gràcies, tinc fotografies que vaig fer en un viatge fa uns anys a Castelló i vaig visità el Museu. El treball serà trobar-les, però em poso i quan les tingui les pujaré--MarisaLR 13:50, 28 gen 2007 (CET)

Ja estan las imatges a Juan Adsuara.--MarisaLR 17:39, 28 gen 2007 (CET)

Buick Lucerne: Com es fan els enllaços interns??????

Hola Paucabot

He redactat 5 articles i no se com puc fer un enllaç intern entre aquest article "Buick Lucerne" en català amb la seva versió anglesa.

També comentar-te que degut a la llicència Creative Commons el article té poques fotos.

Em serà útil saber com es fa perque actualitzaré els 5 articles que tinc fets i ho aplicaré als pròxims articles que estic fent.

Gràcies.

Fet. Gràcies

Hola

Ja ho he consultat i he anat enllaçant els articles que he fet a la versió anglesa.

Gràcies

--Lallistaderaimon 13:10, 29 gen 2007 (CET)

Categoria

Pensava que calia posar una genèrica primer. Per això havia posat la d'Art.¿ has corregit l'ortografia? Gràcies per tot. --MarisaLR 20:19, 30 gen 2007 (CET)

hola

Hola Pau. He vist que has retocat un parell de cosetes en l'article Màrius Torres que he redactat aquest matí. Gràcies. Sóc nou en aquestes contrades, és el primer article (més aviat esborrany) que faig. Una salutació des de València!--Comandant Rampas 15:30, 1 febr 2007 (CET)

Canigó

Sembla que estem editant la mateixa pàgina al mateix temps. Escolta'm, si no ens posem d'acord quan editem articles, no farem res! Ahir vaig ampliar l'article del Canigó (poema) i vaig escriure un nou concepte de Canigó, Canigó (revista). Al haver-hi ja 4 conceptes que s'entenen per Canigó no té sentit que els enllaços estiguin tots a l'article referent al Massís del Canigó perquè mai un és més important que tots els altres. Per tant vaig crear una pàgina de desembiguació perquè vaig creure que era convenient. Sietplau, ara explica'm què fas i quines són les teves raons. --Andreu Vaqué 15:40, 2 febr 2007 (CET)

Estic d'acord amb la vostra proposta tot i que NO EXISTEIXEN EN CAP CAS SIGNIFICATS SECUNDARIS. Vull dir que la raó és que realment l'origen de Canigó és el massís i posteriorment el nom es va aplicar a altres coses com el monestir o la revista -també hi ha una escola que es diu Canigó-. La propera vegada us notificaré els canvis a la pàgina de discussió abans de fer-los. El cas és que normalment no ho faig perquè hi ha molts articles en què ningú no mira la discussió. --Andreu Vaqué 15:58, 2 febr 2007 (CET)

Hola! Dues coses: la imatge del Professor Calculus la vaig copiar de l'article wikipedia en anglès. Dedueixo que això no es pot fer perquè aquesta imatge no em pertany, però què he de fer per corregir aquest error i esborrar aquesta imatge? Un altra pregunta, per si em pots ajudar. A la wikipedia en castellà i en anglès em diu que un usuari m'ha bloquejat l'adreça IP per actes vandàlics (???). I no puc comunicar-m'hi perquè com que estic bloquejada, no puc editar res. Ni tampoc puc crear un nou compte, perquè el bloqueig és de l'ordinador. En canvi, des del mateix ordinador, en català i alres idiomes no tinc cap problema. Gràcies!--Eulalia Tomas 21:27, 3 febr 2007 (CET)

Consulta traduccions procedents de Wikipedia

Hola! Amb tot això dels drets d'autor, m'estic fent un embolic. Si tradueixo al català una pàgina de wikipedia de qualsevol idioma i la penjo a Viquipèdia, estic actuant com cal? He de fer alguna referència a la procedència? És que tinc unes quantes coses traduïdes de l'anglès i del francès, però abans de fer cap desgavell, m'agradaria saber com funciona tot això. Gràcies! --Eulalia Tomas 21:36, 3 febr 2007 (CET)

contribució quinzenal

Només recordar que l'article que vas votar (Pedagogia) ha estat seleccionat com a contribució quinzenal pel període d'entre l'1 de febrer i el 15 de febrer.--Jove (discussió) 11:51, 5 febr 2007 (CET)

Corr

Podeu corregir més coses o traduir del castellà les obres de la Nina Berberova o del Alfian bin Sa'at. El meu català no és tan bo com el vostre, m'ho corregeix a més word i miro aquest lloc per si apareixen paraules:

[1]

i:

[2]

Pero muchas palabras no me salen, usé un traductor una vez, pero no era muy bueno traducía como siempre por menjo y más burradillas.

Gaudio 20:48, 6 febr 2007 (CET)

No, ja es pot usar la plantilla stub i el de links és perquè faig articles a diverses vikipèdies, és un poc la llei del vague :) Gaudio 15:52, 8 febr 2007 (CET)

Sí las hay, las hicieron el otro día.

Ja et podies posar a traduir un poc més,ay, ay

Gaudio 16:00, 8 febr 2007 (CET)

Plantilles

Hola

He pensat que seria una bona idea que la "Infobox Company" estigués en català. Jo l'he intentat fer però no me'n surto. He provat copiant el codi i creant una en català, però res, no em surt com la original (de fet no surt res).

He mirat l'ajuda i definitivament no la he entès gens. Podries donar-me 4 idees de com fer-ho.

L'article que vull afegir aquesta "Infobox Company" es aquest (es el 10é article que publico):

http://ca.wikipedia.org/wiki/Saturn_%28autom%C3%B2bil%29

Gràcies

--Lallistaderaimon 13:10, 9 febr 2007 (CET)

un dubte

hola, crec que ets un usuari bastant més veterà que jo...tinc un petit dubte a veure si m'el sabries resoldre: Crec que es pot traslladar un article de lloc sense perdre l'historial...Concretament el que m'agradaria és moure l'article GPU a Graphic Processing Unit. I deixar GPU (acrònim) com a redirecció a aquest nou article.Voldria però moure'l completament sense que es perdi l'historial com passaria si creo un nou article.saps si és possible? --GillesV 20:23, 10 febr 2007 (CET)

ok , gràcies. Si, potser millor Unitat de Procés Gràfic i deixar la denominació anglesa com a redirecció. Dubto que algú la busqui amb la denominació catalana pq no crec que s'usi però mira..a veure si entre tots la fem servir! :)
si,es poden fusionar. Per mi la millor opció seria que targeta gràfica apuntes directament a Unitat de Procés Gràfic. Sino com a màxim es pot dir que una targeta gràfica és la denominació col·loquial de la GPU usada en els ordinadors i posar Veure també --> Unitat de Procés Gràfic.--GillesV 22:23, 10 febr 2007 (CET)

Borrar la pàgina?

Hola, no entenc perquè vols esborrar la pàgina dels germans de les Olsen. Potser ho has proposat perquè la pàgina de Mary-Kate i Ashley no estàn creades, però si vols ja les crearé, però avui no he tingut temps per fer-ho. No ho entenc, voleu que la gent col.labori a ficar articles i després no els voleu...

Espero resposta


Ja he ficat el comentari a VP:EP/P.

--Luna90 20:21, 11 febr 2007 (CET)

Capadòcia

Hola. Jejejejej, he posat la plantilla de destrucció a Capa d'Osia i després he vist que havies afegit el motiu. No havia caigut, jejejje. Si realment ha sigut així és molt bo. Quin "empane" que devia dur qui ho ha fet. Salutacions--Comandant Rampas 19:45, 11 febr 2007 (CET)

Dues qüestions d'estil

Mem, Pau, te voldria demanar sobre dues qüestions per les quals crec que s'hauria de regir un criteri d'estil si no n'hi ha: la primera és la de l'article en els topònims —no si se salen o no, sinó quins criteris s'han de seguir a l'hora d'escriure'ls en general, per exemple, si s'han de contraure en contacte amb a/de/per. L'altra és quan parlam de carrers, la normativa diu que hem de dir Carrer de...

Salut! --Josep_Arias_i_López (parlam?) 23:43, 11 febr 2007 (CET)

"rotlle" a l'article "Bullanguera"

Hola Pau. He vist que has corregit "rotlo" per "rotlle" a l'article [Bullanguera]. No és que em paresqui malament, tot i que "rotlo" apareix al diccionari (encara que com a forma dialectal). De tota manera, triem el que triem hem de tenir un text uniforme, perquè la paraula "rotlo" apareix tres pics a l'article i només l'has traduït un... De moment els pos tots com a "rotlle", tot i que aquesta forma em soni estranya. Salut.

--victor_v 15:04, 12 febr 2007 (CET)

Creació de categories

Hola, com va? Una pregunta: es poden crear noves categories, i en cas afirmatiu, saps com es fa i amb quins criteris? Gràcies per la teva ajuda --Eulalia Tomas 20:38, 12 febr 2007 (CET)

Correcció textos

Hola! gràcies per la teva resposta sobre les categories. Una altra pregunta (em sap greu..): es poden passar els textos dels articles per algun corrector ortogràfic des de Viquipèdia? Gràcies! --Eulalia Tomas 20:58, 13 febr 2007 (CET)

pomada

Ei company! He vist que tu també ets coneixedor del Belda i la seva xerinol.la! Veig que no ha estat mala idea crear una pàgina sobre ell... però l'enllaç que has creat que hauria de dur a Pomada (el grup) duu a Pomada (la beguda). Es pot fer que vagi directament a la pàgina del grup? (jo fa poc que m'he "viquipeditzat" i encara no domino el tema de les desambiguacions i les redireccions...). Per cert, coneixies el "Folklore"? Si vols et puc fer arrivar una còpia... maqroll 23:45, 13 febr 2007 (CET)

Si que tinc el "Floklore" en digital (encara que ha perdut una mica, doncs és convertit directament del K7). És diferent als altres, perquè nomès son ell i l'Helena tocant folklore basc (triki + pandero), sense cantar. Si no has tingut l'oportunitat de veure tocar el Carles així val la pena.

Soposo que ens podem fer arrivar un Email dient-nos on vivim i com ens ho passem. A mi m'agradaria que em pasèssis una còpia del "disquet", que jo no el tinc aquest. Per cert, al CD2.POM has pogut descarregar sencera "La mort de cara"? Perquè jo ho he intentat moltes vegades i sembla que estigui ratllada. maqroll 12:56, 14 febr 2007 (CET)

Merci pel disquet... Si vols et puc enviar les cançons del Folklore per Email (en varis). Sols em cal el teu Email. maqroll 00:37, 15 febr 2007 (CET)

Rotlle un altre pic

Sí, ja el conec... Jo també estudii filologia catalana i vaig a classe amb en Josep xD

No sé, quan tengui una estona em llegiré d'alguna banda el manual d'estil o qualque document similar cosa que deu tenir la viquipèdia. La paraula rotlo és correcta perquè apareix al diccionari, però depèn de la permissivitat de la wiki amb els dialectalismes.

--victor_v 09:53, 14 febr 2007 (CET)

Varietats lingüístiques

Ei Pau, ara ho he mirat al llibre d'estil de la vikipèdia.

Les variants dialectals utilitzades més comunament són acceptables, seguint en general els criteris de l'AVL i de l'IEC. En general, podeu utilitzar la variant dialectal que vulgueu en els articles. En la llengua escrita, això vol dir principalment algunes terminacions verbals i vocabulari específic ( avui/hui, aquí/ací, ...).

Supòs que sí paraules com ací o hui s'accepten podem acceptar també rotlo, apareix tant al diccionari de l'IEC com al diccionari de la Gran Enciclopèdia...

També he llegit una cosa que complica més la decisió que és

Si podeu optar entre dos mots un únicament dialectal i l'altre estès a tot el domini lingüístic és aconsellable que feu servir aquest darrer per escriure els articles de forma més neutra per a la totalitat dels usuaris

Que en principi m'ha fet dubtar però després me n'he adonat que això es refereix a paraules que, dins el nostre dialecte, s'acostin més a l'estàndard, però per aquest cas crec que no en trobam (com no sigui cercle, potser).

Bé, crec que no em complicaré més i posaré rotlo.

Salut! --victor_v 10:10, 14 febr 2007 (CET)

ajuda

Hola Pau. M'adrece a tu per demanar-te una xicoteta ajuda. He col·locat a la meua pàgina d'usuari el comptador que marca els dies que duc a la Viquipèdia, però no ha avançat des que el vaig posar, marca la mateixa quantitat de dies. Què he fet malament? He d'afegir alguna cosa? Gràcies per la teua atenció.--Comandant Rampas 09:16, 16 febr 2007 (CET)

Tinc un dubte

Vull començar a crear un nou article però no sé com el puc anomenar "Gran Hermano", "Big Brother" (títol Original) o "Gran Germà" ?--KRLS (Podem discutir-ho?) 10:59, 17 febr 2007 (CET)

Article laïcisme i les millores

Benvolgut Pau Cabot, estic realitzant l'article laïcisme, és llarg i per tant tardaré temps, per ara li he dedicat 4 o 5 sessions i a cadascuna va millorant... i malgrat teniu tota la raó (primer que necessitava millora d'estil i de "viquipèdia" i ara que "sobra bibliografia") tot això s'ha anat arranjant a mida que l'acabo... Encara que no està del tot, ni molt menys, acabat, fins a la pròxima tongada de feina que faci vigilo de deixar-lo el més pulit possible, per tant acabat d'estructura, correcció, enllaços etc... però crec que és innecessari, i sinó parlem-ne, d'anar possant que és un article que necessita millora... M'agradaria també per evitar aquest posa-esborra continu, saber si quan creo un article que puc preveure que serà llarg de redacció, si puc posar "algun avís que digui que s'està elaborant" i per tant no cal que s'estigui continguament "recordant" que no està acabat.

Ara: crec que l'article fins que hi torni està prou "digne" com perquè es consideri final i per tant no necessita retocs. El següent que es faci l'ampliarà però ara ja és final encara que no definitiu (vaja com tots a la viquipèdia)

Bibliografia: potser ha estat un error posar tota la bibliografia emprada per l'article que faré... però és clar, pel que hi ha escrit només s'ha emprat una part... per això he deixat només el que s'ha utilitzat pel que hi ha actualment... i a mida que s'inclogui noves seccions ampliaré la bibliografia.

Gràcies, si estic errat en algun dels meus plantejaments t'agrairia comentari al respecte: --filumestre 12:29, 17 febr 2007 (CET) en parlem?

m'apunto totes les recomanacions i les tindré en compte. Gràcies de nou. --filumestre 12:57, 17 febr 2007 (CET)en parlem?

Necesito ajuda

Ara sóc administrador del Viccionari i m'agradaria afegir a la barra d'eines noves eines. Que tinc de tocar! Per aconseguir-ho! A tots els usuari es clar. --KRLS (Podem discutir-ho?) 21:33, 18 febr 2007 (CET)

Salutacions

Molt senzill per experiencia propia se que quan mes be se sent una IP en la Viquipedia mes posibilitats hi ha que es regristi,una benvinguda es una bona manera de incitar a la IP a regristarse ademes si no hi esteu d'acord sempre es pot afegir darere la benvinguda un misatge que l'acabi de convencer a regristarse explicantli les ventatges.--Dyvid6 20:19, 19 febr 2007 (CET)

Pues encara millor ya que si son dinamicas el numero IP sera asignat a un altre usuari que potser nomes entra a curiosejar i al llegir el misatge s'engancha ademas la mayoria d'IPs que li donc la benvinguda ya vigilio que hagin colaborat de tant en quan ya que aixo vol dir que es probable que tornin i un altre dia i pugin llegir el misatge,si no faig servir l'altre plantilla es perque la trobo masa frivola la de benvinguda la trobo mes agradable encara que sempre hi ha la posibilitat d'afegir un misatge explicatiu mes caluros.--Dyvid6 20:27, 19 febr 2007 (CET)
Gracies per la sugerencia,ya ho proposare,per cert no trobo cap enllaç per saber el numero de edicions totals que porto,mel pots pasar,per favor?--Dyvid6 20:34, 19 febr 2007 (CET)
Gracies quan tingui mes edicions em seran de gran utilitat,ya i proposat el tema de la benvinguda de les ips a "pluja d'ideas"aviam que diuen--Dyvid6 20:52, 19 febr 2007 (CET)

Taula de continguts

Hola! Si us plau, em pots dir com es fa perquè surti la taula de continguts a un article? Vaig fer Anna Karènina, i em va sortir automàticament. Ara he fet Guerra i pau, i no em surt. Gràcies! --Eulalia Tomas 14:01, 20 febr 2007 (CET)

Taula de continguts

Moltes gràcies! --Eulalia Tomas 20:37, 20 febr 2007 (CET)

En l'article d'aquest Premi Nobel de Medicina o Fisiologia he observat que té un enllaç als Premis Ramon Llull. Saps si es tracta de la mateixa persona o és una altra? per cert els enllaços d'aquesta pàgina nova funcionen, fes-hi una ullada. Salut! --Gcm 21:52, 21 febr 2007 (CET)

merci per la rapidesa... i per la repassada ortogràfica, cada vegada se m'escapen més paraules. Acabo un article i ho introdueixo. --Gcm 22:21, 21 febr 2007 (CET)
ho he introduit. Fes-hi una ullada per si vols canviar alguna cosa. Dos apunts més: voldries crear una categoria específica dels premiats? ara ja ni ha uns quants... i et recordo que els enllaços no funcionen! Salut! --Gcm 22:52, 21 febr 2007 (CET)

El contador de edicions s'ha caigut

El enllac que em vas deixar per mriar les estadisticas no va.a tu tambe et pasa?fa motl que s'ha averiat?records--Dyvid 20:31, 22 febr 2007 (CET)

Viquiestris - Butlletí núm. 1

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

Pàgines sense categoria

Ho he preguntat a bugzilla i m'han dit que es tracta d'un error temporal... —Albertsab (Queixes - Queixa't) 17:00, 24 febr 2007 (CET)

Categorització

Crec que tens raó, i a partir d'ara mirare d'introduir tambè les categories per anys. Pel que fa als articles ja fets, ja mirare d'anar-los categoritzant de nou, amb temps i una canya ... Gràcies pels consells i fins aviat! Beusson

Em sembla perfecte, però tinc un dubte, seguiries creant a més a més la Categoria:Grans Premis del 1992 , o et sembla que és redundant? Beusson

Respostes a discussió

Hola! Com va? Si us plau, em pots dir com es fa perquè les respostes que pertanyen a un mateix tema a la discusió quedin agrupades? (Hi ha persones que afegeixen comentaris o respostes a un mateix tema de discussió, i van quedant més endins i amb un fons de color groc més fort). Gràcies! --Eulalia Tomas 22:18, 25 febr 2007 (CET)

Sí, és això, moltes gràcies de nou. --Eulalia Tomas

ARXIU 3 DE LA MEVA PLANA DE DISCUSSIÓ: NOVEMBRE 2006 - FEBRER 2007 Pau Cabot · Discussió 10:46, 1 jul 2007 (CEST)

Eliminació de l'article 'Residència d'estudiants de Fantoft'

Navegant per la viquipèdia he trobat l'article sobre la Residència d'Estudiants de Fantoft i he vist que has proposat eliminar-lo. He intentat participar a la pàgina on es discuteix la seva eliminació i no me n'he sortit. No sé si aquest és un lloc indicat o no per posar-hi els meus arguments(no hi entenc massa amb la viquipèdia...).

Bé, volia dir que a Fantoft hi està vivint molta gent de parla catalana i, evidentment, per tots nosaltres, és un lloc important. D'altra banda, veig que a la Wikipedia francesa o la noruega no es plantegen eliminar l'article que l'hi dediquen. Crec que hi ha articles més irrellevants a la Viquipèdia que el d'aquesta residència d'estudiants. A més, penso que és un article molt complet i no mereix ser esborrat. A més, pel fet de ser complet pot resultar molt útil per estudiants erasmus catalanoparlants que planifiquin una estada a la ciutat de Bergen. D'altra, banda, no s'està fent una marató per aconseguir que la Viquipèdia arribi als 10.000 articles? Doncs si s'esborra la feina feita, no s'hi arribarà mai! I no crec que articles com aquest li puguin restar credibilitat i prestigi. Al contrari, li afegeixen riquesa, especificitat i amplitud de coneixements.


Més coses de la F1

En resposta a les teves suggerències:

  1. . Si, m'agrada l'idea de la Plantilla:GP Espanya. Ja l'aniré posant en practica a les noves edicions. Però tinc una cosa a dir, no creus que seria millor nomès posar-hi els anys que van ser vàlids pel campionat del món de F1?
  2. . Vaig crear les categories Categoria:Gran Premi d'Espanya (en singular) perque crec que cada GP de cada país ha de tenir enllaços propis, i en singular, perque parla d'un sol GP i a mes a mes Grans Premis d'Espanya crec que portaria a confusió i la de Categoria:Grans Premis del 1978 (en plural) perque parla dels grans premis de una mateixa temporada, de diferents paísos.
  3. . Crec que ja ho tenia resolt en tots els GP fets, però veig que encara em falta fer-ho amb els d'Hongria! Catxis...
  4. . Crec que entenc el que proposes, ja ho posaré en pràctica aviat.
  5. . Et demano perdó però de debó, torna a explicar-m'ho perquè no entenc la teva idea.
  6. . Un cop solucionat el 5, doncs perfecte

Per acabar, gràcies per la teva paciència a donar-me un cop de mà i uns consells per millorar! Fins aviat! Beusson · Digui, digui... 21:45, 4 març 2007 (CET)

Respostes a les respostes :-)
  1. Cap problema. Tota idea nova pot ser bona.
  2. Pots fer-ho tu? Jo no se massa com exposar l'idea. Gràcies
  3. Ara t'he entès. Sóc una mica carallot... Cap problema
  4. D'acord a tots els altres. Ja m'hi poso

Beusson · Digui, digui... 22:32, 4 març 2007 (CET)

Passa per aquesta pàgina que s'han fet algunes millores, digues-me que et semblen. Si tu vas posar la plantilla de millora, treu-la, si no, digues a qui l'hagi posat que ho faci. --Andreu Vaqué 11:41, 5 març 2007 (CET)


Problemes amb la plantilla de benvinguda

Algú ha remenat la plantilla de benvinguda i ara dona un missatge banal en referència a una plana que està en votació per eliminar-la. Pots veure els canvis a la meva propia pàgina de discussió Digui, digui

Pots arranjar-ho? jo ho he provat i no he pogut. Gràcies per tot!

Beusson · Digui, digui... 01:16, 6 març 2007 (CET)

Administrador

Hola! Acceptaries ser administrador? —Albertsab (Queixes - Queixa't) 11:38, 8 març 2007 (CET)

m:List of Wikipedias. Tenim 13 administradors (16 quan s'acabin les votacions). Damunt tenim la VP en romanès amb 19 admins i la danesa amb 31. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 11:36, 9 març 2007 (CET)
Ja he posat la teva candidaturaAlbertsab (Queixes - Queixa't) 14:39, 9 març 2007 (CET)

Eliminar article Orquestra Salzburg

He posat per eliminar perquè jo no ho puc fer i em vaig equivocar. Vaig posar "Orquestra del Mozarteum Salzburg" en lloc d' "Orquestra del Mozarteum de Salzburg", que el vaig crear a continuació (i que té una redirecció des del nom alemany). Podeu eliminar l'article "Orquestra del Mozarteum Salzburg"?. Gràcies.--Peer 08:36, 9 març 2007 (CET)

La propera vegada faré servir la "superplantilla destructora". Gràcies--Peer 08:53, 9 març 2007 (CET)

Pàgines orfes

He trobat aquests articles orfes que en sou autor:

Trec enllaços. Jordi Coll Costa 13:24, 10 abr 2007 (CEST)

Viquiconcurs

Hola, tu eres jurat del primer viquiconcurs, com va acabar la cosa? està tot aturat? --barcelona 11:05, 11 març 2007 (CET)

Bienvenida

Muchas gracias para el mensaje de bienvenida. :-) Olmec 18:28, 16 març 2007 (CET)

PrevInst

El teu monobook.js té un enrutament al mòdul Usuari:Pepetps/PrevInst.js, en Pepetps l'acaba d'esborrar, t'ho dic perquè amb els viquiestris igual el carregues i ara que en Pepetps l'ha eliminat quasi que hauries d'eliminar-lo també, però el que realment et recomane és que et calques el mòdul d'en Pepetps de fet en són dos t'indique:

  • Al teu monobook.js elimine el contingut i hi deses el següent codi:{{subst:Usuari:Pepetps/monobook.js}}
  • Crees un nou mòdul anomenat paràmetres.js (simplement segueix este enllaç) i edites el mateix que hi ha a mòdul de'n Pepetps amb el codi següent: {{subst:Usuari:Pepetps/paràmetres.js}}

Qualsevol dubte m'ho pots consultar a mi, en Pepetps només a seguit els meus consells. –Pasqual · bústia 13:44, 20 març 2007 (CET)

hola pau

hola pau he vist que hi ha molt per traduir i m'he fet un compte, he començat amb marjada però no estic segur si en castellà seria correcte marjada o marllada. Sóc el mateix rafa de commons. Salutacions.-Rafax 18:54, 20 març 2007 (CET)

gràcis Pau hauré d'esborrar l'esbós que he creat.-Rafax 04:50, 21 març 2007 (CET)

Benvolgut Pau

No sé si em recordes però soc un menorquí que no fa gaire que soc dins es mon de Wikipedia. Necessit ajuda, vull penjar un article nou però em demanen fonts per verificar-lo (cosa que trobo molt correcte) però el problema és que no sé quines fonts he de posar ni com posar-les perquè dubto que n'hi hagi cap. Es tracte de un article anomenat Litòfon, instrument que va inventar el meu rebesavi a principis del segle XX i que he cregut convenient introduir al wikipèdia. Em pots ajudar? Gràcies! --carles 17:26, 22 març 2007 (CET)

Dubto que aparegui a cap llibre o web, de fet, la única informació que en tinc és la tradició oral familiar, el diploma i la medalla que li van concedir a Nàpols al seu moment (i que encara conserven la meva familia) i algun escrit que s'ha fet en algun diari o revista de Menorca al llarg del segle XX. Que creus que he de fer? Es pot penjar un article com de recerca, sense haver de posar referències? Gracies. --carles 19:20, 22 març 2007 (CET)

De fet la font més fiable i real és el mateix diploma que conserven a casa meva que acredita al meu rebesavi com a inventor de l'instrument (encara que a la xina feia segles que n'hi havia de similars). L'organisme que li va atorgar tal privilegi va ser l'Exposició Partenopea Umberto Primer de la ciutat de Nàpols el 20 d'agost del 1901. Això serviria com a font? De totes maneres per setmana santa tindré temps i miraré quins diaris i revistes de Menorca han publicat alguna cosa sobre el tema; però m'immagino que llavors ja s'haurà borrat l'article (l'hauré de tornar a posar suposo). En cas de que tingués les fonts no sé com es vinculen a l'article? M'ajudaras quan les tingui reunides? Gràcies un altre cop i perdona les molèstes. --carles 19:52, 22 març 2007 (CET)

Gràcies per la informació, entenc el que em vols dir però el problema és que no sé com enllaçar dues pàgines, de fet l'enllaç que vas fer tu mateix amb les versions angleses i alemanya de litòfon crec que han desaparegut (si més no abans sortien i ara no). Merci per tot!

--carles 01:58, 24 març 2007 (CET)

Categoria jugadors de la NBA

La vaig moure perquè estava a Categoria:Categories per moure. Ara no recordo exactament qui li va posar; suposo que tu ho pots veure anant a Categoria jugadors de la NBA i clicant a Veure versions esborrades. Algú hi va posar la plantilla {{Moure|Jugadors de l'NBA}}. Si creus que aquest algú no ho havia d'haver fet, torno a passar el bot i ho reverteixo en un moment. Disculpa si m'he equivocat.--Iradigalesc (discussions · +) 20:21, 22 març 2007 (CET)

Ho he preguntat a l'Enric, que sembla més actiu que en Josep.--Iradigalesc (discussions · +) 20:34, 22 març 2007 (CET)
Ja m'ha contestat l'Enric: Usuari_Discussió:Iradigalesc#Jugadors de l'NBA. Pel que diu així és més correcte.
PS: Ara m'he adonat que estàs encara en procés de ser admin. Ho dic pel comentari de "...i clicant a Veure versions esborrades.". M'havia fet a la idea que ja ho eres i no pensava que et van proposar més tard que als altres. xD!--Iradigalesc (discussions · +) 23:24, 22 març 2007 (CET)

Vila de Cruces

He vist que has fet algunes modificacions a l'article que acabo de crear sobre aquest municipi gallec, no els he entès exactament. M'ha smebñat que has cnaviat "La Corunya" per "La Coruña". Jo he posat "La Corunya" perquè he vist que l'article de la wikipedia en català usa aquesta grafia, "La Corunya". Continuo ampliant l'article. Sóc força novell i segurament cometré alguns errors d'estil.--FloiT 20:14, 23 març 2007 (CET)

sorry

Tens rao buscare les referencies que m'has demanat. gracies --Getup 12:27, 24 març 2007 (CET)

Comiat

Companys,

Després d'un breu retorn del treball viquipèdic, he pogut comprovar que hi ha tot un seguit de personatges que floten per ací que trenquen l'harmonia d'antany. Malauradament, m'hi he vist embolic i ja no vull continuar en aquestes condicions. Segurament, el fet de no usar l'anonimat hi influeix. Ara prefereixo de deixar-ho refredar tot i, si s'escau, tornar de manera anònima com aquests personatges tristos que omplen cada cop més la nostra viquipèdia. Amb tot, queden les bones estones i els grans moments en els quals la viquipèdia era una "entranyable anarquia d'amics". Gràcies per tot el que feu i per tota l'ajuda i bona amistat que m'heu donat aquest temps.

A reveure,

Vilallonga 81.38.208.204 18:09, 25 març 2007 (CEST)

Canvis als VE

He fet uns canvis als Viquiestris pels quals hauràs de modificar el teu mòdul de paràmetres.js. Per facilitar-te la feina d'un feixuc copia-i-enganxa he creat el codi en una pàgina i sols hauràs de substituir el contingut actual del teu mòdul per este: {{subst:Usuari:Pasqual/p:provisional.js}}.

A més a més deuries canviar el contingut actual del teu monobook pel que t'he preparat a la discussió, només has d'editar-lo eliminant-ne el contingut i afegint-hi {{subst:Usuari Discussió:Paucabot/monobook.js}}.

Espere no causar-te massa molèsties, estos canvis facilitaran la personalització dels Viquiestris i la seua homogenització. No crec que d'ara en davant siguen necessàries més modificacions d'este tipus. Disculpa les molèsties de totes maneres. –Pasqual · tertúlia 03:04, 26 març 2007 (CEST)

Virtus Unita Fortior

Bravo for your revertions! Coronellian 07:58, 26 març 2007 (CEST)

Imset

Mirant les pàgines atzucats m'he trobat que han vandalitzat aquesta pàgina. Que ho pots solucionar? A qui he de avisar? Gràcies per tot.--Beusson 01:32, 28 març 2007 (CEST)

 Ja no cal, ja me n'he sortit tot sol--Beusson 21:50, 28 març 2007 (CEST)

Eleccions municipals a Catalunya 2007

Primer de tot, gràcies per la visita i el comentari fet a l'entrada wiki que estic fent. Pel que comentes, és una idea que tinc al cap, la d'anar adaptant les taules de les diferents eleccions a aquest sistema (la de les eleccions al Parlament de 2006, ja està feta).

Pel que fa als colors, admeto una mica de problemes. Per una banda, està el tema CiU i PP. En aquest cas, crec que no hi ha problemes, doncs CiU utilitza un blau molt fosc i el PP un de molt clar, proper al blau cel, pel que no crec que calgui passar CiU a morat. En el cas d'ERC és més complicat. Cert que utilitzen clarament un taronja, però aquest mateix color és utilitzat per Ciutadans i la CUP, i he cregut confús massa tonalitats de taronja seguides. Els partits petits he intentat ser fidel a la realitat, però molts cop és difícil perquè no hi ha referència.--Rulz 13:38, 28 març 2007 (CEST)

Eleccions al Parlament 2006

Perdona, pensava que et referies a la entrada sobre municipals. Ara hi vaig. --Rulz 13:40, 28 març 2007 (CEST)

Eleccions al Parlament 2006

Ho sento, m'he equivocat de persona (sóc nou i encara no controlo del tot això :P --Rulz 14:03, 28 març 2007 (CEST)

Viquiconcurs

La primera edició del Viquiconcurs ja fa temps que ha acbat però encara no s'ha definit el guanyador. M'agradaria saber com avança la cosa,o si és que no tirarà endavant, comunico amb tu perquè ets jurat d'aquell viquiconcurs, moltes gràcies.--Aljullu (+) 21:45, 28 març 2007 (CEST)

Hola

M'acab d'inscriure a la Viquipèdia i ja què he vist la salutació cordial contestaré. M'he inscrit sobretot amb l'objectiu de millorar l'article dedicat a la meua terra, Eivissa, que he trobat més que res, curt. Ja posat tenc intenció de continuar col·laborant. Sóc llicenciat en història per la Universitat de Barcelona. Vaig a veure com va això, ja què no sé com funciona la pàgina ni com s'edita exactament. Salutacions cordials!!


Proposta d'esborrat de la pàgina Amplitud tèrmica

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Amplitud tèrmica», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Hola pau!

He vist que has posat la plantilla Historia d'Europa al Article Front Popular. Vols dir que es el correcte? Per que també hi ha el Xile, i aquest país esta en Amèrica

Salutacions --Folto 17:32, 3 abr 2007 (CEST)

Categories

Gràcies per comunicar-m'ho! Disculpa les molèsties.

Salutacions -- Xaviq 18:15, 3 abr 2007 (CEST)

Plantilla Dakar

Potser sí que l'hauríem de desdoblar en dues plantilles, però jo crec que el primer que hauríem de fer és acabar tots els guanyadors del ral·li Dakar (la majoria es poden traduir de la Viquipèdia espanyola). També crec que podríem plantejar-nos fer un Viquiprojecte sobre ral·lis, per complementar el ja existent Portal dels ral·lis. Jo, tu i en Sel, que també ha col·laborat molt (sobretot en l'apartat del Campionat Mundial de Ral·lis), seriem els tres primers usuaris inscrits en aquest projecte. Què et sembla? --Ula 14:38, 7 abr 2007 (CEST)

Lo que es esplanar?

Holla Paucabot!
Tu sabes lo que es esplanar? La definición? Tu puedes me decir?
Abraços, Luan 17:27, 8 abr 2007 (CEST)

Es que él está en la "Llista dels verbs catalans" y estoy necessitando de la difinición para no borrar en wikt.pt. Tú no tienes un dicionario para buscar la difinición, no?
Luan 18:20, 8 abr 2007 (CEST)
Muchas gracias! Valeu mismo!
Abraços, Luan 18:40, 8 abr 2007 (CEST)

Re: Tnavbar

Això és massa per mi. En aquests casos pregunto al Joanjoc o a SMP. --VRiullop (parlem-ne) 12:13, 9 abr 2007 (CEST)

Què és el que trobes que no funciona? L'he comparat amb l'anglesa i he corregit l'enllaç a la pàgina de discussió.--VRiullop (parlem-ne) 12:49, 9 abr 2007 (CEST)

Canvis no funcionals

En principi tot està bé, has actualitzat la teua memòria cau? –Pasqual · tertúlia 14:59, 9 abr 2007 (CEST)

Com ha anat? –Pasqual · tertúlia 09:59, 10 abr 2007 (CEST)
Joanjoc, Martorell i Plàcid. Tranquil és qüestió de temps, jo em reserve les felicitacions per quan et consedisquen la marca. Especial:Listusers/Bureaucrat.
Ja ho he descobert, ha sigut una negligència de la meua part, has d'anar al teu monobook.js i hi canvies el nom de la variable pqPropi pel de vePropi, en la meua particular gramàtica javascriptera he decidit posar el que anomene variables intermodulars amb el prefixe ve-, realment és per poder depurar més fàcilment. –Pasqual · tertúlia 14:09, 10 abr 2007 (CEST)
No, no! vePropi (el prefix en minúscula!), bé si vols comencem de zero, amb el meu bot t'he introduït el codi correcte a Usuari Discussió:Paucabot/monobook.js, així que només has de tornar a editar el teu monobook.js, elimines el contingut i hi deses això:
{{subst:Usuari Discussió:Paucabot/monobook.js}}
Així serà infal·lible. –Pasqual · tertúlia 14:26, 10 abr 2007 (CEST)

Administrador

Moltes Felicitats per la teua nova tasca! Desitjo, que ho facis lo millor possible, ànims!

Salutacions i Endavant! --Folto 17:33, 9 abr 2007 (CEST)

Encara no ho ets, però efectivament en quant un buròcrata passi per Viquipèdia:Candidatura a administrador ja te'n farà perquè es compleixen els terminis. Tot i així, m'anticipo a les felicitacions, FELICITATS!!!--Iradigalesc (discussions · +) 19:14, 9 abr 2007 (CEST)
Resposta a la discussió de Pasqual: Coneixes algun buròcrata? Home, ja els hauries de conèixer si ets quasi un administrador hahaha. Viquipèdia:Buròcrates. Els ho he dit a sa discussió, avere si es donen pressa. Tot i així, l'últim que es va connectar (en Joanjoc), ja fa 5 dies que ho va fer. Quan volia que m'aprovessin el bot, ja ho vaig notar que trigaven bastant. Potser caldria fer com a es: on tots els admins són també buròcrates.--Iradigalesc (discussions · +) 13:14, 10 abr 2007 (CEST)
M'afegeixo a les felicitacions per la nova tasca.--Lohen11 13:19, 10 abr 2007 (CEST)

Els Verds

Vas molt ràpid destruint pàgines, mentres hem pensava la teva proposta a Els Verds (desambiguació), ja s'havia decidit la discussió.

A la pàgina de desambiguació Els Verds hi enllaçan erròniament més de vint articles; a Els Verds (desambiguació) hi enllaçaven, erròniament, tan sols una redirecció: Els Verds, que algun dia ha de ser l'article principal de la pàgina de desambiguació Els Verds (desambiguació).

La pàgina de desambiguació Els Verds ja estava molt ben creada, més que la creada avui Els verds. Jordi Coll Costa 23:44, 10 abr 2007 (CEST)

Et repeteixo el que trobo: A la pàgina de desambiguació Els Verds hi enllaçan erròniament més de vint articles, i cada vegada anirà a més. Si Els verds apuntava erròneament , haguès sigut millor borrar la redirecció i prou, algun dia es crearà el article Els Verds. Jordi Coll Costa 09:44, 11 abr 2007 (CEST)
Un article amb el nom Els Verds que expliqui l'història de l'ideologia i englobi de manera genelarista la síntesis dels articles de les pàgines de desambiguació Els Verds (desambiguació) i Partit Verd (desambiguació), crec que seria necessari i si l'enllaç Els Verds no té contingut serà un article denanat.
Enllaços per corregir n'hi hauran sempre, però en una pàgina de desambiguació n'hi hauran com a mínim el doble. Jordi Coll Costa 17:33, 11 abr 2007 (CEST)

Miquel Maria Gibert

Com a mig novell i del tot autodidacta, no tinc gaire clar com s'afegeixen les referències i no voldria deixar l'article a mitges. La informació sobre M. Gibert l'he treta d'articles de l'Avui (quan va quedar finalista del Sant Jordi i quan va guanyar el Crexells), de la pàgina de la UPF que he citat als enllaços externs i de collita pròpia (vaig ser alumne seu fa força anys).

Gràcies.--Qualsevolnit 09:56, 11 abr 2007 (CEST)

No havia posat els enllaços perquè, tal com funciona l'Avui, d'aquí a dos anys ja no funcionaran. Potser exagero, és clar, i una informació disponible durant dos anys ja és prou interssant: gràcies per la modificació. L'article d'Andreu Sotorra inclou, a més del que enllaces tu, una ressenya de tres llibres infantils. En una d'elles, la que correspon a Vaig venir d'Etiòpia, s'esmenta el Vaig venir de la Xina de Miquel M. Gibert. Com que aquest títol no l'he trobat esmentat enlloc més, he pensat d'incloure també aquesta referència. Si no, l'esborrem i fora.--Qualsevolnit 10:39, 12 abr 2007 (CEST)

Gabino Bolívar Subirats

Hola, fa temps que vaig veure el teu missatge, però encar no coneixia bé el funcionament de la viquipèdia (i encara em queda molt per apendre, per sort). Gràcies pels ànims, si tinc algun dubte, ja demanaré... Espero resposta, per comprovar que has rebut el "missatge".

Gràcies.--Gabino 12:08, 11 abr 2007 (CEST)

Administrador

Enhorabona! ja ets administrador de la Viquipèdia :-) Et prego que et llegeixis la pàgina; Viquipèdia:Administradors i que apliquis els teus privilegis per a millorar la Viquipèdia en tots els aspectes! --Joanjoc (discussió) 21:47, 11 abr 2007 (CEST)

Ara, sí! Felicitats! –Pasqual · tertúlia 22:41, 11 abr 2007 (CEST)
Després de que hagis donat la benvinguda a un munt de gent, ara te la dono a tu fa l'ullet --VRiullop (parlem-ne) 22:53, 11 abr 2007 (CEST)
{{Benvinguda}}--Iradigalesc (discussions · +) 23:38, 11 abr 2007 (CEST)

hahaha --Folto 13:23, 12 abr 2007 (CEST)

La meva enhorabona més sincera. Jordi Coll Costa 18:43, 12 abr 2007 (CEST)
He estat uns dies absent però diuen que tots els Sants tenen capvuitada. Enhorabona!--Xtv (que dius que què?) 23:42, 19 abr 2007 (CEST)

Categories del Miquel Calçada

Ep, Pau, abans de res felicitats! :) Quan puguis fes-me cinc cèntims del problema que hi havia amb les categories que he posat del Mikimoto, veig que hi tornen a ser i són les mateixes que havia posat jo, què és el que havia fet malament per saber-ho per al proper cop? Gràcies! --Quico 18:10, 12 abr 2007 (CEST)

Sí, ens vam conèixer al sopar de Nadal del 2005, em sembla recordar, a un restaurant del Raval on vam anar uns quants de SC, tu i jo inclosos :) Gràcies per l'aclariment, pensava que havia fet res malament. --Quico 19:34, 12 abr 2007 (CEST)

Vandalisme en curs

Tornem a tenir el WoW Especial:Contributions/PascvaI. --81.34.240.70 20:36, 12 abr 2007 (CEST)

Paucabot, gosaries reemplaçar els tag <br> per <br /> al MediaWiki:Edittools. –Pasqual · tertúlia 20:23, 16 abr 2007 (CEST)

Perfecte! Ara mateix edite amb el quickedit! Caldran uns reajustos per fer-lo compatible amb els Viquiestris. –Pasqual · tertúlia 20:34, 16 abr 2007 (CEST)
Bé, la veritat ara funciona el quickedit, però no el MediaWiki, reverteix i ara m'assegure de que funcionen del dues coses. Ho senc. –Pasqual · tertúlia 20:41, 16 abr 2007 (CEST)
La veritat és que l'error era amb el QuickEdit. Ara per fi ho hem arranjat entre Lohen i jo. Gràcies per la teua confiança. –Pasqual · discussió 13:17, 19 abr 2007 (CEST)

Què hi trobes?

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)

Falten referències?

Hola,

he vist que has marcat a l'article 'Bizarre' que falten referències però no en quina part o si en manquen a tot l'article. A l'apartat enllaços externs hi ha el link a la web oficial del grup i a la de la discogràfica, que és on s'hi pot trobar tota aquesta informació. He cregut que amb això era suficient. Si no és així fes-m'ho saber.

Gràcies per endavant. --Jbonastre 11:59, 19 abr 2007 (CEST)

Plantilla neutralitat

Hola!

he vist que ja fa temps hi vas possar la plantilla de Punt de vista no neutral a l'article Salvador Seguí. L'estic refent i traduint (he posat la plantilla corresponent) però.. No sé si és el procediment correcte. Per altre banda crec que no sóc jo la que he de retirar la de neutralitat, no? (vaig una mica perduda en aquest temes quan no és un article nou des del principi :(). Si li poguessis fer una ullada s'agraïria :). Mercès! --Yeza 12:22, 22 abr 2007 (CEST)

Moltes mercès! :D --Yeza 17:12, 22 abr 2007 (CEST)

Marató de la viquipèdia

Hem podries indicar on puc tobar la convocatoria de la trobada amb el Departament d'educació del divendres a les 12? ja que no ho he rebut ni per correu ni a la meva pàgina d'usuari i no ho he sabut trobar enlloc. Jordi Coll Costa 09:55, 25 abr 2007 (CEST)

Gràcies!

Em resta viquificar els restants guardonats en Literatura i ampliar alguns de la Pau que no vaig fer en el seu moment. Però amb tot encara falten els d'Economia !!!. Merci igualment. Salut! --Gcm 21:05, 25 abr 2007 (CEST)

Merci noi, ara si que ja estan fets! Continuaré amb una altra feina. Salut! --Gcm 19:52, 13 maig 2007 (CEST)

Ajuda

Hola,i intentat posar aixo que tens de "deconectat" i "conectat" i no em surt,pots miraro i dirme perque no em surt?gracies--Dyvid 20:36, 27 abr 2007 (CEST)

Viquiestris...

Hola, sóc en Manlleus, tinc problemes amb el viquiestris, ja que quan edito qualsevol pàgina no em surt la botonera (barra d'eines) ni els mòduls dels viquienllaços i dels diccionaris. Em sabries dir el que passa? Fins i tot no puc signar (però ho puc fer manualment també però és una mica pesat).--Manlleus 13:03, 28 abr 2007 (CEST)

Selvatans

No ho sé. Jo vaig comprar una casa a La Selva l'any passat però no en sé prou, ni tans sols hi visc. He posat unes pagines perquè a la Viquipedia no hi havia res del poble.83.33.217.92 21:21, 28 abr 2007 (CEST)

Thaisk

I'm very sorry. I can not read Castalan, but I can use a few words in English.Can you translate what you wrote me here?

Thanks. My contributions will consist in setting interwiki links, mainly in astronomy. Thaisk 23:37, 1 maig 2007 (CEST)

Viquipèdia a Farmàcia

Gràcies Pau per les dues adreces que m'envies, em seran molt útils per documentar experiències prèvies en el meu treball.

Val a dir que em sap greu donar-vos feina els que esteu pendent de la qualitat dels articles a la Viquipèdia i, per això, us demano un disculpes anticipadament i un xic de paciència pel resultat final. Els professors responsables vetllarem per tal que tots els articles dels nostres estudiants tinguin el mínim que s'ha de reclamar a un estudiant universitari de primer curs. De fet, encara no hem començat i els que han aparegut fins ara són estudiants que s'han avançat. La dinàmica és abans fer el seu treball durant els mesos de març i abril a un wiki personal i intern del nostre espai virtual de l'assignatura fet amb Moodle. És durant aquest mes de maig que ho han d'afegir a la Viquipèdia amb les indicacions que els hi hem de (encara!) donar. Però com a "bons estudiants" n'hi ha que han "tirat pel dret" (sense passar per la validació prèvia del wiki personal Moodle) i altres que són inquiets i ja volen avançar feina. Ja deus entendre que, com a prova pilot, nosaltres els professors també n'hem d'aprendre de cara a anys vinents.

De nou, gràcies. --pastilletes 18:41, 30 abr 2007 (CEST)

Dubte viquificar

Hola Pau. He fet l'article Spritz i ja n'havia fet d'altres. Com que hi has posat el senyal de "viquificar", m'agradaraia que em donessis pistes de com fer-ho (a part dels enllaços interns, la categoria i l'enllaç a altres idiomes). Gràcies.--Misterspritz 20:02, 30 abr 2007 (CEST)

Si us plau, torna-te'l a mirar per veure si ja està viquificat.--Misterspritz 12:49, 1 maig 2007 (CEST)

Veig que poc a poc la llista de programes lliures s'amplia...

Veig que poc a poc la llista d'articles per fer sobre programes lliures s'amplia... Espero que no provoqui cap molèstia que hagi fet una incrustació d'aquest apartat del Portal:Programari lliure dins la meva sub-pàgina de tasques per fer: [3]. La primera tanda l'he pogut fer més o menys ràpid, però ara ja començo a cansar-me, així que potser els pròxims s'aniran fent amb més retard... --animarval (discussió) 20:46, 2 maig 2007 (CEST)

Doncs per mi perfecte, perquè així podré anar mirant-me la llista actualitzada dels articles sol·licitats directament sense haver de buscar per la Viquipèdia. Estic pensant fins i tot d'agafar aquests apartats d'altres portals temàtics de temes dels quals tingui coneixements i interès, per així poder saber què anar fent quan em trobi desorientat en els moments creatius.
No la sabia aquesta promoció que es fa de VP:CDE. M'ho pensaré, perquè tot i que no podria anar a la trobada sí que estaria bé rumiar què m'agradaria esperar-ne d'aquest viquiprojecte. ;-) Ara posaré l'enllaç a la meva pàgina d'usuari perquè no se m'oblidi. animarval (discussió) 22:21, 2 maig 2007 (CEST)

Tornem amb la F1

Hola de nou! Com sempre, crec que tens raò però tinc un parell de dubtes, es que estic una mica espès ara: - en el 1er cas, on poso els articles com Gran Premi de Pescara de 1957, a GP per temporada? o a GP per localització? (s'ha de tenir en compte que ja tenim el Gran Premi de Pescara). - I en el segon cas, s'han de canviar tots els GP un a un, o n'hi ha prou amb crear la nova categoria i redireccionar la vella? Fins aviat i gràcies per tot! Beusson · Digui, digui...

OK, ja m'hi poso.
Les categories no es poden redireccionar. Malhauradament, s'ha de fer manualment (si no tens un bot, vaja)
vaja, ja m'agradaria però no tinc ni idea de com es crea un bot, així que haura de ser manualment.'

--Beusson 21:16, 3 maig 2007 (CEST)

Ja està fet, crec. Dona-hi una ullada.
Les categories Categoria:Grans premis de Fórmula 1 per país i Categoria:Grans premis de Fórmula 1 poc freqüents ja es poden esborrar.

Fins aviat!--Beusson 22:10, 3 maig 2007 (CEST)

Hola, Pau

Com que fores tu qui posà la senyal de neutralitat en l'article que vaig fer sobre Bernard Weiss crec que hauries de ser tu qui, si s'escau, la llevara.

He reescrit algunes frases. Mira-t'ho, i digue'm què et sembla. Si encara et sembla que no és neutral t'agrairia que em digueres quines són les frases discutibles en la pàgina de discussió de l'article..

Gràcies a la bestreta, --Casaforra (parlem-ne) 14:50, 3 maig 2007 (CEST)

M'he decidit a participar activament

Hola, em vas donar la benvinguda ja fa més de mig any i per fi m'he decidit a participar. No és per res però saps que treballe a la wiki en castellà, però provaré de trobar algun lloc en l'agenda per a poder colaborar ací també. El primer que estic fent és traduir l'article de Vasco Núño de Balboa, que no existia ací i és destacat en castellà, supose que em dedicaré a traduir articles descacats i bons del castellà o el que ja he fet a la l'altra. Per cert, saps com es posa alguna plantilla per indicar que l'article està en obres? Gracies.Millars 16:26, 3 maig 2007 (CEST) Per cert, quins requisits calen per poder votar als articles destacats? Veieu bé proposar un article traduit? Cal que siga original? Teniu alguna ferramenta per mesurar el tamany dels artícles?

Lo de la ferramenta no patisques que empraré una que val per a tots els idiomes. Si t'interesa la pots vore en la meva pàgina d'usuari. Només cal posar "ca:Nom de l'article respectant espais, accents i majúscules", i et dirà quants meges te l'article. Així pots saber si és un esboç, o si te una mida apreciable, etc. Gracies. Millars 12:15, 5 maig 2007 (CEST)

Signatura

Vaig estar fa dies intentant personalitzar la signatura meva a la Viquipèdia. Amb prou feines vaig aconseguir fer la que tinc ara. No sé perquè els codis CSS no m'els acabava d'acceptar, i tampoc he aconseguit treure els "--" de l'inici de la signatura. Trobo que a la pàgina on s'explica tot això potser s'hi hauria d'afegir com fer-ho per posar colors i demés coses que hagin fet altres usuaris a les seves signatures... Si no es fa molt tediós anar fent proves fins que acabi funcionant alguna cosa. --animarval (discussió) 22:21, 3 maig 2007 (CEST)

Hola Pau! Gràcies per la teva benvinguda i per la teva ajuda a l'hora de treballar amb la viquipèdia. Intentaré fer-ho el millor possible :) Gràcies per tot!! Adéu

Sobre el viquiprojecte educatiu

Bona tarda, company.

Em sembla bé fer dues llistes curtes al portal, una d'articles a començar i l'altra d'articles a ampliar (com a mínim, serà una millora innegable des del punt de vista cromàtic). El que no m'agradaria és perdre l'oportunitat d'oferir una selecció d'articles existents que pel tema que tracten i per com són de curts poden ser ampliats pels estudiants.

Pel que fa a la pàgina Viquiprojecte:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya/Articles nous (o com li diguem en el futur), veig molt difícil separar les dues coses, i més quan hi ha companys que hi estan posant vincles a llistes i categories que contenen molts articles existents però molt millorables.

I pel que fa a les discussions distribuides, on les concentraries?--Pere prlpz 20:32, 4 maig 2007 (CEST)

Per cert (Viquiprojecte educatiu)

Si teniu problemes amb els estudiants nouvinguts, que estiguin de revisar articles o algun problema. Aviseu-me que us donaré un cop de mà! --KRLS , 23:11, 4 maig 2007 (CEST)

Una pregunta, aquesta pàgina és per un futur? És a dir, a partir del 17 en què comença el projecte; o es tracta dels col·laboradors en muntar l'estructura i deixar-ho tot llest per llavors? Ho dic perquè acabo les classes precisament el 17 i fins llavors tinc exàmens quasi cada dia; per tant, abans del 17, difícilment us podré ajudar. En canvi, a partir d'aquest dia, sí que m'agradaria donar-vos un cop de mà en revisar els nous articles que iniciïn els estudiants. M'apunto a la llista de Viquiprojecte:Estudiants/Viquipedistes col·laboradors doncs?--Iradigalesc (discussions · +) 23:54, 4 maig 2007 (CEST)

Tinc una pregunta que havera que en penses

Jo estic creant l'article Carl Gustav Jung que a la viquipèdia en castellà és un article de qualitat i al traduir m'he trobat un problema, perquè hi ha un apartat que posa obra Completa. I no sé si tindria que traduir els títols de tots els llibres, perquè el que posa la pàgina que aquella llista estan els llibres que han estat traduits al castellà, i apart hi ha una llista els que estan disponibles sol en anglès. A més jo no tinc accès ni puc saber si hi ha alguna d'aquests que es troba disponible en català. Per això no sé si deixa els títols en castellà o traduir els llibres. O no traduir el llibres però traduir els subapartat 1,2,3,4... Per entendre el que estic dient entra a Carl Gustav Jung i diguem que en penses. --KRLS , 01:32, 6 maig 2007 (CEST)

Re: Hola. VP:CDE i VP:EST

Hola, Pau. El VP:CDE i el VP:EST em semblen dos projectes magnífics. Com pots veure fa poc que m'he tret la mandra de sobre i he iniciat la meva contribució a la Viquipèdia. A banda, ara estic concentrat en acabar d'impartir un curs de Linkat i un parell de tallers sobre PICs, amb el maratonià esforç de final de curs ... Però naturalment que m'atrauen i em fan molta il·lusió els dos projectes de la Viquipèdia i pots comptar amb mi per aportar el meu gra de sorra. Gràcies per la teva acollida! Jordi Orts

Gràcies, el trobo un material molt interessant ... però el curs que jo imparteixo és sobre xarxes, a nivell d'administrador. Porto ja 13 setmanes i en un parell més c'est finito. Ens hem dedicat més al tema de terminals lleugers, disseny de servidors, serveis de xarxa... Però el teu material el trobo molt interessant per al meu centre, tant per a alumnes com professors, a veure si el curs vinent puc fer que utilitzar Linux sigui una cosa habitual (de fet, no tindran més remei, ja que aquest juliol convertim una aula amb 16 Pentium II en aula de terminals lleugers...)

enhorabona

els ha agradat força el disseny del viquiprojecte. Sembla que opten per posar la pantilla escolar als articles, indiquem-ho més clar.--barcelona 14:37, 7 maig 2007 (CEST)

justament és el que s'ha preferit: posar article escolar , trobo que ja està bé com està ara però tu ets l'expert en aquestes qüestions --barcelona 15:20, 7 maig 2007 (CEST)
no han decidit res, no hem aprofundit tant. Personalment, m'agrada la segona opció com a tu, perquè és molt discreta. Crec que l'únic important és que ens serveixi a nosaltres per fer un especial seguiment d'aquests articles i de pas mesurar l'abast del projecte. Decidim doncs: posa la segona i si hi ha objeccions ja la canviarem, d'acord? Caldria posar instruccions més clares al respecte, jo optaria pr un simple "si us plau, pengeu la plantilla "article escolar" als articles que feu amb els alumnes per a un millor seguiment" a la secció corresponent, i tot allò que hi ha ara (tutor, edat etc) en l'apartat de "més informació" dins la mateixa secció, per no atabalar. --barcelona 15:30, 7 maig 2007 (CEST)

Samba

Hola. Faré l'article del samba brasiler. Però no sé com posar "samba", quan ja existeix una samba informàtica. Vull dir que no sé com crear la desambiguació. M'ajudes? Gràcies. --Ibérico 19:45, 9 maig 2007 (CEST)

estudiants

Evidentment manem nosaltres, pots publicar el que vulguis on vulguis, tot i que jo ho faria pel dia 17 per donar el tret de sortida. De fet, com ja he penjat, sortirà pels mitjans de comunicació, així que nosaltres podem fer la nostra --barcelona 22:21, 11 maig 2007 (CEST)

Difusió?

En resposta al teu missatge que has deixat a na Barcelona.

Qualsevol periodista que entri a la viquipèdia pot utilitzar el seu contigut, i entre ells VP:CDE. Estic convençut que saps que la viquipèdia la comandem els usuaris. I no cal demanar permís a ningú per publicar qualsevol informació relacionada amb els continguts de la viquipèdia, de totes maneres es poden posar en contacte amb el Departament d'Educació ( via Usuari Discussió:Xbelanch o amb na Barcelona o en Lohen té els correus) per tal de coordinar-ho millor --Jordicollcosta (discussió) 23:08, 11 maig 2007 (CEST)

Ja està penjat a xtec.cat-- Jordicollcosta (discussió) 21:16, 12 maig 2007 (CEST)

80.24.22.252

Fa dies un usuari amb aquest IP entra i omple la Viquipedia contra un mateix usuari registrat http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Contributions&limit=500&target=80.24.22.252 No es excessiu? Això es molt pessat ja. Francesc --62.57.217.118 07:49, 13 maig 2007 (CEST)


[4] Aqui teniu el link d'aquest senyor 80.24.22.252. Francesc. --62.57.217.118 10:22, 13 maig 2007 (CEST)


L'usuari 83.32.68.37 també es dedica al atacs personals. --62.57.217.118 08:00, 15 maig 2007 (CEST)

Esborrar compta d'usuari

Molt bon dia: Os demano, s'his plau que esborrin la meva compta d'usuari ESTRUCH i el article SALVADOR SAINZ perquè no me deixen fer-lo. Estic tip d'atacs personals i insults rebuts. Atentament --Estruch 10:35, 13 maig 2007 (CEST)


L'infornauta

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 20:01, 14 maig 2007 (CEST)

En Friviere tampoc pot i ha contactat amb V. Partal, per participar per telèfon, en Vriulloc, en Toniher i jo, entre d'altres, trobem que estaria bé que participesis telefònicament, si la teva agenda ho permet. Jordicollcosta (discussió) 18:28, 16 maig 2007 (CEST)
Molt bé.Jordicollcosta (discussió) 22:47, 16 maig 2007 (CEST)

Carl Gustav Jung

Te'n recordes que vaig dir-t'he que esva fent aquet article de Carl Jung, era perquè em tornessis a donar la teva opinió, ara he trobat l'obra completa en alemany i tinc dos opcions en deixar la traducció entre parentesis i el títol original com he fet amb primer volum de l'obra completa o tant sols poso el títol en versió orginal, ho dic per si queda poc estètic o no.

Duresa Rockwell

Hola Pau

He vist que a l'article Duresa Rockwell hi has afegit la categoria de física. Fa poc que he entrat, però considero que Duresa Rockwell en tot cas hauria d'estar a la categoria de Enginyeria, que a la vegada, desconec si existeix.

Atentament, --Bloody 00:40, 17 maig 2007 (CEST)

Gràcies pel missatge de benvinguda ! - Icmontréal

Programa d'ahir a Catalunya Ràdio

Hola, Pau Cabot. Dedueixo que eres tu (entre altres) el que parlava ahir al migdia sobre Viquipèdia a Catalunya Ràdio. Felicitats pel projecte Viquipèdia i gràcies per l'ajuda que ens dones a tots els viquipedistes!--Eulalia Tomas 22:05, 20 maig 2007 (CEST)

Xarop d'auró

Hola, i gràcies pels teus canvis a la pàgina Xarop d'auró. Perdó per als problemes, només era una prova que no havia recordada (desada) mai. Pensava que havia esborrat ho tot i traslladat l'esborrany a la meva pàgina personal de proves, però desgraciadament, sembla que ja no entenc la Viquipèdia prou bé. És clar que si pensava que s'havia recordat, hauria posat un missatge demanant més ajuda : el meu català no és perfecte!

Si és millor esborrar-ho tot, no em molesta del tot. I gràcies encara! Emlipe 05:50, 21 maig 2007 (CEST)

Càrrrega d'imatges de pàgines web

Hola. Voldria saber com carregar a la commons una imatge, per tal que no me la borrin, de la següent pàgina: http://www.annanetrebko.com/portraitgall3.shtml

M'agradaria la informació exacte de tot el que hi he de posar, ja que ho he intentat fer seguint les explicacions, i de mil maneres, i m'és impossible.

Gràcies.

Perdò per no signar, abans, se m'ha passat. Per cert, ja he carregat fotografies pròpies sense problema, però aquestes, d'una pàgina web, me resulten impossibles, i m'han demanat que deixi de carregar imatges sense especificar-ho tot.

Gràcies

--Gabino 23:44, 23 maig 2007 (CEST)

Article Fusell de Clatrats

Hola, crec que em vas marcar el seguent article Hipòtesi del fusell de clatrats com a L'article necessita algunes millores en el contingut o en l'estil. Jo l'he millorat en la mesura del possible, posant-hi referencies i enllaçant-lo amb les pàgines del metà i l'extinció del permià-triàsic. A veure si creus si es possible enretirar-ne l'etiqueta. Per cert l'article permagel està mal anomenat en català s'ha de dir d'acord amb el TERMCAT pergelisòl o permagel.el comentari anterior sense signar és fet per Cameta (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 06:20, 25 maig 2007 (CEST) El bonic fora posar-hi un imatge, en tinc localitzada una en una revista on es fa un bonic esquema del procediment. El problema es que té copyright tancat i no serveix. En tindria que trobar una amb un oceà, montanyes, volcans, el sol i ficar-hi el cicle jo. Mirare a veure si trobo quelcom al wikicomons. --Cameta 22:21, 30 maig 2007 (CEST)

Salutacions

Hola, soc pricipiant amb això, alguns consells per poder iniciar-me, tu agraria molt. En tot cas em donc per benvingut a la wikipedia, esperant resposta!. --Davidelmago 13:56, 25 maig 2007 (CEST)david Comença amb un article curt, i sino saps per on començar a redactar fes una traducció.--Cameta 22:09, 26 maig 2007 (CEST)

Tindries

Que mirar la pàgina d'articles de qualitat, ja que la proposta de qualitat de Nàutil, té 10 vots i tots a favor, i té de ser designat articles de qualitat. --KRLS , 12:52, 26 maig 2007 (CEST)

Autobloqueig

Hola Pau,

Sóc en Pasqual. Em dirigisc a tu perquè he provat una funció d'autobloqueig sense pensar en les conseqüències d'un bon funcionament ja que se suposava que la funció no rutllava. El resultat és que no puc tornar a entrar amb el meu compte. Com he vist que ets l'últim admin que ha editat per ací he pensat que potser voràs el misstage a temps. El voldria que feres és que revertires la meua darrera edició a Usuari:Pasqual/scripts/prova.js. -Pasqual no registrat 22:47, 29 maig 2007 (CEST)

Osti, perdona, ja m'ha desbloquejat en Lohen, no sé perquè no he vist l'avís de nou missatge. –Pasqual · discussió 22:54, 29 maig 2007 (CEST)

mata de jonc

Els estudiants de Mata de Jonc estan actius? --barcelona 18:00, 4 juny 2007 (CEST)

pregunta

A veure si em podries resoldre el dubte. A la meva pàgina de contribucions [5] hi he trobat avui (tot i que tampoc no puc dir-te si ahir ja hi era, ja que no me n'havia adonat) a la columna esquerra 5 enllaços a fr:Modèle:Urlencode. Hi podries donar una ullada a veure si és normal, es pot treure o saber quelcom sobre "aquesta aparició". Merci. Salut! --Gcm 21:02, 6 juny 2007 (CEST)

El tema dels noms dels personatges

Pau. Molt assenyadament vas comentar que el debat sobre el nom dels artistes ja era recurrent. Van sortir dues possibles propostes cap al final del llarg debat: la de Llull i la meva. Què caldria fer ara?--Peer 14:41, 9 juny 2007 (CEST) D'acord. I a veure si es fa sense crispacions i espero que es decideixi el millor per a la viquipèdia.--Peer 15:59, 9 juny 2007 (CEST)

Pau. Veig el nom de Joan Manel Serrat i Teresa. A totes les wikis evidentment surt com a Joan Manel Serrat. La nostra "és especial". Com es fa per obrir la votació a Viquipèdia:Presa de decisions?--Peer 09:25, 27 juny 2007 (CEST)
Gràcies. aquest cap de setmana ho faré.--Peer 23:45, 27 juny 2007 (CEST)

Son Bauçà

Al intentar deorfenar Son Bauçà em trobo que és a tocar el barri de Palma La Casa Blanca i no a Deià, o són diferents? --Jordicollcosta (discussió) 12:48, 10 juny 2007 (CEST)

Dons cal crear Son Bauçà (desambiguació). --Jordicollcosta (discussió) 18:00, 12 juny 2007 (CEST)

Marató Viquipèdia

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)

Viquiconcurs

Hola, quan comencara el viquiconcurs? o dic perque ja fa mesos que ningu s'enrecorda i crec que si s'anuncia a al taverna potser s'apunta bastanta gent.Salut--Dyvid 16:45, 12 juny 2007 (CEST)

Referències

Això es pot considerar una referència vàlida?--Iradigalesc (discussions) 18:56, 14 juny 2007 (CEST)

Però això i no res és el mateix. Precisament per la gent que no té l'enciclopèdia a mà s'ha creat {{Falten referències}}; com estàs tan segur que el que diu l'autor (casualment Jaume.carrera) és cert? Si al menys hi hagués algun IW, callaria.--Iradigalesc (discussions) 19:09, 14 juny 2007 (CEST)

OK, no havia vist aquesta cita inicial. Salut!--Iradigalesc (discussions)

Petit problema amb la Plantilla:Aranyes

Pau. Tinc un petit problema amb la Plantilla:Aranyes. Quan la penjo en un article (per ex. saltícids) dins la plantilla no apareix en negreta la família del propi article. Com es pot solucionar?.--Peer 10:27, 17 juny 2007 (CEST)

Gràcies. Ara ho entenc. Ho aprofitaré per revisar totes les traduccions de noms.--Peer 12:52, 17 juny 2007 (CEST)

Sneak

Vaig mirant qui incorpores al teu sneak, suggereix articles per a l'estiu als alumnes, potser s'animen. El curs per als professors està gairebé enllestit (codi d200 de l'xtec). Vols ajuda amb ells? Potser els agradarà col·laborar amb algú que no sigui el seu profe --barcelona 18:44, 17 juny 2007 (CEST)

Encara no està en línia, és un mòdul dins "aplicacions TIC per a l'ESO", un curs que inclou: la viquipèdia, ús de blocs, el projecte Kampus i implicacions didàctiques de l'ús de les TIC. Suposo que no trigaran gaire a penjar-lo. Veuràs que la part viquipèdia és una petita guia per moure's per aquesta pàgina, res de l'altre món. T'aviso quan estigui operatiu. Gràcies per la refèrencia del teu curs, està força bé!! Em sembla que eñl meu és més matusser, però potser també t'ajuda --barcelona 19:57, 17 juny 2007 (CEST)

Bandera de Lewis

Darrerament ha entrat a l'article Lewis (una illa d'Escòcia) un anònim que resulta ser un viquipedista anglès, i m'esborra el que diu a la plana de l'illa referent a la bandera, al·legant que no és la bandera de l'illa i que no és legal. Vaig tornar a posar-la afegint que la seva autenticitat era qüestionada, i tot i així l'ha tornada a borrar, eliminant tamb é tota referència a la bandera. Ara he creat un article propi de la bandera de Lewis, extret de la wiki anglesa, qui alhora l'ha extret del FOTW. Només vull dir que, del que he llegit al FOTW, tot i que la bandera no és pròpiament oficial, no és qüestionada al FOTW. I fins i tot a la pàgina del Western Isles Council (òrgan de govern de les illes Hèbrides) hi apareix, si bé amb una altra forma que s'ha de millorar. Així que no em sembla bé que un paio d'una altra wiki ens esborri tal o qual cosa perquè a ell no li agradi. Si tots fessim el mateix, quina diferència hi hauria entre els vàndals i els viquipedistes decents. Sé que alguns qüestioneu la meva forma de treballar, però mai no he aixafat el treball d'un altre viquipedista ni he eliminat coses qüestionables al·legant que no m'agradaven.Walden69 22:03, 17 juny 2007 (CEST)

Lewis

Your edits to Lewis are ridiculous. I am from Lewis. I am responsible for a HUGE amount of the editing in the English and French language versions, and all the Spanish one, yet, you, as a Catalan, claim to know more about Lewis than me by insisting that the fake flag is real. Please read the discussion in the English language version to see the CONSENSUS that it should be removed. Your edits, appear to me anyway, to be vandalism. Continued vandalism will lead to my applying to other administrators for YOUR blocking. MacIomhair 22:36, 17 juny 2007 (CEST)

Lewis

Em sembla increible el que acabo de llegir del tal Mac Iomhair. No entenc aquesta virulència, que em recorda temps passats. Insisteixo en el que he posat a la pàgina de Bandera de Lewis i trobo totalment intolerant i feixista aquest tractament, i més quan a l'article es diu que és posada en qüestió, és a dir, estic informant i no pas afirmant que aquesta és la bandera de l'illa. Tot plegat em sembla ridícul, i fins i tot gosa acusar-me de vandalisme. No sé que et sembla a tu.Walden69 22:51, 17 juny 2007 (CEST)

You need to accept to have a debate on any proposal for deletion, and not just block the person. Your behaviour is infantile at best as a report has been made to the Viquipedia authorities. It is ludicrous to include a flag you know to be fake just because it's the page you created yourself. Morrismaciver 23:04, 17 juny 2007 (CEST)

Videoartistes en video?

Això no té sentit, hauria de ser subcategoria d'artistes, però no de video. També es podria crear una categoria per "audiovisuals" que incloguera cine i video.

Categories

Com és que els anglesos posen: Categories: Phoenix constellation | Lists of stars? Coronellian 19:00, 22 juny 2007 (CEST)

Viquiconcurs

Hola, que et sembla si començem a pensar en inagurar la 2 edició del viquiconcurs? per lo que veig ja nomes falta que s'inscrigui gent i estic segur que ara que hi han mes usuaris actius que fa uns mesos segur que s'inscribira bastanta gent--Dyvid 19:54, 22 juny 2007 (CEST)

Sou uns pesats amb el rotllo eixe de les referències

Que pesats que sigueu,...de veritat sigueu molt pesats. I damunt no s'aclariu. Vaig a fer jo el mateix que tu...vaig a entrar en un cabàs d'articles que no duen referència i vaig a posar tota la Viquipèdia en quarentena. Xe, tu, què pesats!

Ho senc molt Pau Cabot però no estic d'acord

CITE: (de la discussió d'Òscar Punyetes)

": Tranquil·litat i calma. Això és una enciclopèdia i no hi té cabuda tot. Els articles haurien de ser de temes rellevants. Si no ets capaç de trobar fonts externes, és que potser aquests grups no són prou rellevants. Abans de despotricar, te recoman que llegeixis la política de la Viquipèdia: VP:CF i VP:NO#13. Pau Cabot · Discussió 16:57, 23 juny 2007 (CEST)"


Hui, com a prova, he editat Joan Garcia del Muro, filòsof català. No he trobat gaire referències i, de fet, no les he posades, tampoc he posat enllaços externs, etc. I tot i això, encara no ha aparegut ningú a dir que a l'article li falten referències. Però que ens impedix pensar que l'ha fet l'autor per fer-se propaganda dels seus llibres (tal vegada jo siga el mateix García del Muro). En canvi, a l'hora en punt d'editar un grup valencià, un actor valencià, una associació valenciana, etc, si no és molt conegut, apareix algun zelós defensor de la viquipèdia que "apatrulla" buscant perillosos difusors de propaganda i li endosa a l'article "falten referències" o directament proposa esborrar-lo. Potser, Òscar Punyetes no siga, certament molt "rellevant", però hauria de ser-ho més que molts municipis de Cadís o de Zamora, perquè pertany a la nostra cultura més immediata.

En fi, feu el que vulgueu, que és el que esteu fent, jo me'n vaig i hui ja no colabore més,...i demà vorem. Tot per vosaltres.


He vist que en Pere Daguí tampoc hi ha referències...Demana que en fiquen també (vinga, ànim)


Ah, i en Jaume Serra i Húnter!

Si vols continue...he, he, he

Per exemple...Norbert Bilbeny, mira, com sóc valencià, ara no estic segur de si el conec. Crec que calen referències, qui em diu que realment existix (per favor:posa-les o posa-li la etiqueta de que no hi ha referències).

Ai, ai, ai, el que acabe de vore!!! Xavier Rubert de Ventós no té referències!!! i el cas és que, tot i voler enrecordar-me ara no em ve al cap qui és! per favor, aquí també cal posar el lletreret!

Calen referències!!! hem de ser rigorosos!!

Per no parlar de Àrria (filòsofa) i molts altres divertits articles de Jolle, mare meua Pau, t'espera molt de curro. Ja t'aniré avisant jo de tots els articles sense refèrencies. Entre els dos podem continuar lluitat contra una viquipèdia desreferencialitzada.

Ah!, i per cert, ara que me'n recorde!! l'article de Michel Foucault el vaig fer jo! i no vaig posar referències!! mare meua, això no està bé, corre, ves i posa-li el lletreret de que no té referències!...i repassa'l, no siga cosa que haja posat alguna informació poc viquipèdica!


I el pitjor de tot saps que és...que he fet moltíssims més i en cap he posat referències! quin càncer Pau, vaig a enfonsar la Viquipèdia, ja t'aniré informant per a que tu vages solucionant-ho.

Articles de desambiguació

Pau,

He redactat l'article en català de "Marca de seqüència expressada", molt conegut entre els científics pel seu acrònim anglès EST. Volia fer un rediccionament desde "EST", però aquest article ja existeix fent referència al punt cardinal. Em podries ajudar a fer un article de desambiguació per als dos significats? Encara no n'he fet cap i t'agrairia la teva ajuda.

--Agapito 09:12, 25 juny 2007 (CEST)

Marcel·lí Perelló i Domingo

Ei Pau,

Veig que has suprimit algunes de les categories de l'article Marcel·lí Perelló i Domingo. No entenc el perquè. Me'n podries dir quelcom? Salut, --Cel·lí 05:27, 28 juny 2007 (CEST)

Acord (música)

Com s'ha de fer per fusionar Acord amb Acord (música)? (ho dic pel tema de l'historial). "Acord" ha de ser un article de desambiguació i "Acord (música)" el que fa referència a aquest element musical. --Peer 17:34, 28 juny 2007 (CEST)

L'article ha de ser Acord (música) amb una pàgina de desambiguació anomenada Acord que seria similar a la de l'article de la wiqui francesa (Accord)--Peer 15:35, 1 jul 2007 (CEST)
D'acord amb Acord.--Peer 18:59, 1 jul 2007 (CEST)

Nom d'usuari

Hola! Vull canviar el meu nom perquè sigui "Ibèric". Em dius com es fa? Gràcies. --Ibérico 09:07, 29 juny 2007 (CEST) Gràcies. Així o faré. --Ibérico 13:44, 30 juny 2007 (CEST)

Socorroooooooo! Estic una mica confusa ja que intento editar una pàgina amb el títol de La vida es sueño i per dues vegades l'han esborrat i no sé perquè. Estic fent un curset on em demanen una pàctica com és fer un article a la Viquipedia i no m'en surto. Si us plau, qué passa? Gràcies --Aragón64 22:48, 22 oct 2007 (CEST)

Pau Figueras Vilà

Gràcies per posar-me a la pàgina la categoria. Ara ho anava a fer. No havia tingut temps de mirar-m'ho abans. No sé qui ha tret de l'article com a bibliografia la "Font familiar". Aquest escultor era un oncle del meu pare i temim una mica de documentació a més del que els meus pares i altres parents m'explicaven sobre ell. Pel que fa a completar el llibre d'usuari, etc. ja ho aniré fent, ara és molt tard. Gràcies per la bona acollida. --Tabalot 00:48, 2 jul 2007 (CEST)

Walden69

Ara per ara m'és gairebé impossible comprometre'm a la tasca de fer d'administrador. Independentment de la meva forma de treballar, discutida per alguns (tothom pot pensar el que vulgui), tinc d'altres obligacions personasl que m'impedeixen assumir aquesta responsabilitat. Tot el que he fet fins ara, i no ha estat poc, val a dir, ho he fet en base a antics treballs meus (indis americans, Occitània, Bretanya, etc) dels quals no he transcrit encara ni una mínima part, i algunes coses que he tret d'alguns indrets sota llicència GNU. Però, de fet, fa temps que no tradueixo res, degut a que per motius professionals no disposo de prou temps. Tot i així, considero un honor el que m'has oferit i que hagis pensat en mi. I continuaré col·laborant en la mesura que pugui, ja que aviat tinc exàmens un altre cop i no podré dedicar-hi tot el temps que voldria. Gràcies de totes maneres.Walden69 19:31, 2 jul 2007 (CEST)

Quinzena

Vas votar per la quinzena sobre els dominis d'internet, ja ha estat escollida, espero que col·laboris a millorar l'article i tots els dominis relacionats! --barcelona 19:48, 3 jul 2007 (CEST)

Ribera de Palma

Hola, necessit l'opinió d'un palmesà. A http://www.casalcatala.ca/cent_alberni/joanperez.htm llegeix "Joan Pérez, era mallorquí de la Ribera de Palma". Què entens per Ribera de Palma? --V.Riullop (parlem-ne) 14:15, 4 jul 2007 (CEST)

Gràcies, ben documentat. Ho he posat a Joan Perés. --V.Riullop (parlem-ne) 16:59, 4 jul 2007 (CEST)

Una pregunta

A l'hora de crear la categoria de l'article Premi Nacional d'Arts Visuals, que seria més correcte Categoria:Premis Nacional d'Arts Visuals o Categoria:Premis Nacionals d'Arts Visuals ? Nacional o Nacionals? He creat la primera, però ara veig que queda molt malament i potser és la segona, oi? Merci. Salut! --Gcm 15:44, 6 jul 2007 (CEST)

Merci. Ara ho canvio... Salut! --Gcm 19:19, 6 jul 2007 (CEST)

Barri Fortuny de Reus

Estic escrivint l'article del Barri Fortuny de Reus. Podries esperar una mica per posar plantilles? Gracies. --Pere Joan Carrasclet 15:57, 6 jul 2007 (CEST)

Ja está llest. En Parròquia de Sant Bernat Calvó no trobo enllaç de Manuel Vázquez Montalbán. No hi ha? --Pere Joan Carrasclet 16:12, 6 jul 2007 (CEST)

Ja considerava estrany que no sortís Vázquez Montalbán. Estic mirant els articles per veure si manquen fotos. Las aniré puixant les que tingui i si no prendré nota perquè tinc molta costum de fer. També tinc de antigues i algunes molt estranyes com el dia que va vindre Franco a Reus, als anys 40. L'Ajuntament es va despistar i esperaven al dictador en la estació de Renfe perquè creient que vendria en tren. Peró Franco i la seva escolta va vindre en cotxe i es van trobar la Plaça del Ajuntament buida. Emprenyat es va anar deixa'n a tots plantats. Peró Doña Carmen va aprofitar per anar a la Joieria Tomás i es va portar un munt de joies sense pagar. --Pere Joan Carrasclet 18:38, 6 jul 2007 (CEST)

Salutacions

gracies per la benvinguda. Estic actual.litzant les articles de la Copa America de vela y d'altres regates a la wikipedia en espanyol. El meu catalan es masa curt per a escriure, pero si algú vol col.laborar amb mi potser que millorem també les articles en la viquipedia.--Cresques 13:23, 8 jul 2007 (CEST)

Fitxa de pel·lícula

Com a rascador habitual de categories, m'agradaria saber la teva opinió a la taverna sobre la categorització automàtica d'aquesta plantilla.--Lohen11 20:13, 9 jul 2007 (CEST)

Gràcies!

Gràcies per fer-me la categoria. Ara posaré els articles a aquesta nova categoria. Gràcies!!

Ryotsu

Sobre dubtes polítics.

Uuuuuuhhh, m'encanta que me demanes sobre dubtes polítics.

  • Sobre en Miquel Nadal no t'ho podria pas assegurar, però realment tenc dubtes que fos President del Consell oficialment. Faré una recerca pel BOIB.
  • Sobre en Joan Mayol sí que ho va esser oficialment. Això és degut que l'any 1999 hi havia una limitació en què el president del Govern només podia nomenar deu consellers amb cartera i dos sense. Llavors, Mayol assumí la cartera d'Economia fins que el 17 de març de l'any següent es va aprovar una norma que permetia el president nomenar els membres que vulgués. Per això, va assignar al vicepresident Sampol la conselleria d'Economia. Això ho pots veure reflectit en els documents següents:

Un favor

Hola,

Necessito que em facis un favor. Un dels discos de Pink Floy es diu Animals i avui el volia fer però resulta que aquesta entrada em dirigeix a Animal. Necessito que em facis una pàgina de desambiguació, jo ho he intentat però no ho he aconseguit.

Gràcies.

--Emporda profund 16:30, 11 jul 2007 (CEST)

Consell Nacional de Govern

Hola amic. A la pàgina de discussió tens la resposta al teu suggeriment. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 07:29, 12 jul 2007 (CEST)

D'acord, amic mallorquí. Encara que no comparteixo plenament el que exposes, suposo que pot ser cert. Per aquest motiu he traslladat la pàgina al nom que suggereixes. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 08:22, 12 jul 2007 (CEST)
No importa, creu-me. Agraeixo la teva opinió. Si algú més vol debatre no tinc problema. Però no crec que li hàgim de donar més importància al tema. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 08:32, 12 jul 2007 (CEST)

lligam està malament?

Pau, et vaig posar un missatge aquí, potser no era el lloc adequat.--Jol 16:11, 12 jul 2007 (CEST)

Administrador

Hola. No tinc cap problema en esdevenir administrador si la comunitat de la VP en necessita més. Els avantatges... és que compleixo tots els requisits i que em passo sovint per la VP, així que (gairebé) mai estaré inactiu. L'inconvenient... que no em miro gaire els canvis recents, per la qual cosa no serveixo gaire per fer front als atacs de vandalisme. D'altra banda, sí que puc fer un munt de treball de manteniment. Així que, si cal fer votacions per l'administració, digue'm on es fan perquè ho pugui seguir. Fins després! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 22:55, 12 jul 2007 (CEST)

veig que has proposat ser administradors a uns quants usuaris, ja anirem votant, però apart de complir els requisits d'antiguitat i edicions, mires alguna cosa més? Manera de treballar per exemple? --barcelona 23:17, 12 jul 2007 (CEST)
Hola Pau, gràcies per haver pensat en mi, però la veritat és que no m'hi acabo de veure com a administrador. De totes formes hi pensaré i demà et diré alguna cosa. Salut, Manu bcn 23:40, 12 jul 2007 (CEST)

Merci per pensar en mí com a administrador, fins i tot t'he de dir que em fa pujar l'ego. Però deixem dir-te que no trobo convenient acceptar l'oferta en aquests moments, m'explico: d'administradors en tenim uns quants de poc actius però penso que abans de crear-ne de nous s'hauria de replantejar bé la política i fixar alguns criteris més concrets respecte al nombre i funció activa d'aquests. Merci altre cop company! Salut! --Gcm 14:58, 13 jul 2007 (CEST)

Ok! a veure si en un parell de dies em sorgeix alguna idea. Últimament però estic molt espès. Salut! --Gcm 15:50, 13 jul 2007 (CEST)

Nombre d'administradors

No he intervingut a la pàgina que em proposes perquè crec que de moment no estic prou documentat sobre el tema com per tenir una opinió clara. De fet tinc més dubtes que altra cosa:

  • Calen mes administradors? Diria que cap administrador s'ha queixat que ara mateix els administradors tinguin massa feina, i no acabo de saber interpretar tot el que diuen els seus registres, però no sembla que es passin el dia administrant (o sigui, fent coses que només puguin fer els administradors). Suposo que si hi hagués un munt d'administradors les peticions als administradors s'atendrien a l'instant, però fora d'això no sé si hi guanyariem massa.
  • És un problema tenir molts administradors? No sé si seria negatiu. Se m'ocorre que els blocatges d'usuaris i les proteccions no es produeixen quan s'arriba a un consens entre administradors (que seria impossible) sinó quan se li acaba la paciència a l'administrador menys pacient. Per tant, com més administradors hi hagi, més probable que el menys pacient sigui molt ràpid a blocar. A més, com més administradors, més dispersió de criteris. Potser no és un problema tenir molts adminsitradors i podem anar fent administrador tots els usuaris que compleixin els requisits i no tinguin un passat conflictiu. No ho sé, però no veig clar què passaria amb trenta o cinquanta administradors.
  • Quin mal pot fer un (mal) administrador? Quina mena de comportament cal exigir a un candidat? Un candidat que algun cop hagi perdut els estreps o tergiversat els arguments del contrari és un perill com a administrador? O no n'hi ha per tant?

A més, és molt difícil limitar el nombre d'administradors perquè fins i tot els que trobaven que hi ha massa administradors en general, voten a favor de cada candidat en particular. Difícilment funcionaran les votacions a administrador com una votació de veritat, perquè és l'única pàgina de la viquipèdia on convenen les discussions personals, i precisament els bons viquipediestes estan acostumats a evitar les discussions personals.

Hi afegeixo que si la tasca d'un administrador és sobretot tècnica (en d'altres viquis els administradors manen més), potser els hauriem de donar un nom menys grandiloqüent, i potser així també tindriem menys candidats. Se m'ocorrer dir-vos administratius.--Pere prlpz 19:04, 13 jul 2007 (CEST)--

m'ho he mirat per damunt i el primer que he de dir és que està bé, però m'ho llegiré ben atentament un altre cop per si se m'escapa alguna cosa o opció.
Reflexionar sobre el fet que per alguns ser administrador pot ser una feina que els fagi reforçar la seva activitat a la VP (i que per tant s'ha de tenir en compte). Personalment crec que les funcions d'un administrador no són extraordinàries perquè, al capdavall, l'única funció "diferent" que acaba tenint és borrar pàgines/imatges, bloquejar usuaris/pàgines i l'assessorament (tot i que d'assessorar segur que hi ha alguns usuaris que tenenen un coneixement més gran del llenguatge viqui que no pas els administradors, fixa't amb en Pasqual). M'equivoco?
Tot són maneres d'entendre la feina: a major número d'administradors més vigilància, però no tindrem una VP de més qualitat ja que els administradors no s'encarreguen d'ampliar articles, vigilar l'ortografia, categoritzar-los millor o, en definitiva, fer feines de manteniment. Aquesta feina l'acaben fent els usuaris! (atenció però, un administrador també és usuari), o potser és aixó el que hauria de canviar?
Estic fet un garbuix, i no sé si m'explico bé. Seguiré pensant. Salut! --Gcm 12:44, 14 jul 2007 (CEST)

Administrador

Hola Pau, com t'havia promès avui et responc a la teva proposta d'ahir. Veient que comença a haver usuaris que es demanen si realment calen tants administradors, potser fóra bo que ho deixéssim estar, al menys durant un temps. Ara s'estan votant les candidatures per a 2 nous administradors, així que crec que la Viquipèdia podrà tirar endavant sense que jo en sigui administrador. A més, el mes vinent començo a treballar, així que tindré menys temps lliure per col·laborar. Potser més endavant es dóna una ocasió més propícia per a la meva candidatura. De totes formes, gràcies per haver pensat en mi com a administrador. Salut, Manu bcn 20:35, 13 jul 2007 (CEST) .

Quinzena

Ha estat escollida una quinzena que vas votar: Illes Balears. Col·labora per ampliar l'article! Sent tu d'allà, segur que pots aportar moltes coses. Per cert, el curs d200 estarà disponible a partir de l'octubre, hauria d'haver estat llest per a les escoles d'estiu però ja saps com són els departaments... --barcelona 18:40, 15 jul 2007 (CEST)

Cientifics catalans

He trobat una pàgina web associada a l'IEC on hi ha la biografia dels principals científics catalans en català, castellà i anglès (http://www.iecat.net/institucio/seccions/CienciesBiologiques/cientifics/cientifics%20catalans/). Potser seria una bona idea intentar contactar amb l'IEC perquè ens deixin incorporar aquesta informació a la nostra viquipedia, així com a la versió castellana i anglesa. Seria una gran oportunitat per difondre els científics de casa nostra. Què en penses? --Agapito 17:06, 16 jul 2007 (CEST)

Friülès

Hola! Hi ha alguna manera d'afegir el friülès a la llista de llengües del Babel? Gràcies! --Mj6s 13:49, 17 jul 2007 (CEST)

Amnea

Hola Pau! Soc el Guillem, alias Borgg, volia comentar-te sobre l'article d'Amnea que vol dir que falten refèrencies de l'article? Amnea és un grup més o menys conegut que fa concerts a Tarragona, i he pensat que potser si algú busca informació sobre el grup doncs aquí la pot trobar. Pots mirar més informació sobre els concerts que fa i la seva activitat a la pagina web, a veure que et sembla. Si creus que l'article no té massa rellevancia doncs el podem suprimir, tanmateix crec que a algú li pot resultar útil aquesta informació. Coordialment, Guillem.

Edito per signar: --Borgg 10:31, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada Viquipèdia 2007

Bones company,

He fet un comentari a la Taverna de juliol al respecte de quan, on, com i perquè hauriem de fer la trobada Viquipèdia 2007. Espero la teva resposta i aportacions.

Gràcies --Hugoaes 11:21, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:21, 19 jul 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina sisena hora

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «sisena hora», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Bantustan

Hola! L'article Bantustan fa bona pinta, certament. Pel meu gust, crec que la introducció és poc "introductòria": un pèl massa llarga, i amb moltes dades que ja s'exposen més endavant. A més, hi ha coses que semblen contradiccions (tot i que no ho he tocat perquè no domino el tema). Exemples:

  • A la primera línia es parla de "vint territoris que figuraven com a reserves". Però al mateix paràgraf, més tard, es parla de "deu reserves". Em perdo alguna cosa o és una contradicció?
  • Al segon paràgraf, es diu que alguns Bantustans van rebre la independència "nominal", però que mai no van ser "declarats independents". Això és una mica confús. Suposo que el que es vol dir és que, tot i que van rebre la independència nominal i/ van ser declarats independents, mai no van gaudir d'una "independència efectiva" perquè depenien de facto de Sud-Àfrica, etc.
  • No sé si fer una referència a Israel a la introducció és gaire neutral, però això potser té a veure amb una hipersensibilitat meva. S'hi podria fer referència al final de l'article, en una secció de "usos actuals del terme".

Les introduccions que hi ha a la versió alemanya o a la francesa contenen menys informació, però ajuden més a situar el lector. Continuaré mirant-me l'article i et diré més coses, però com deia, pinta molt bé!--Raül 09:37, 21 jul 2007 (CEST)

Recordatori automàtic d'un bot referent a l'article que heu creat Categoria:Badies

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Us preguem que corregiu aquest problema per tal que l'article compleixi el format estàndard de la Viquipèdia i que tragueu la plantilla que hi ha col·locat el bot. Salutacions cordials somriure!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 13:22, 21 jul 2007 (CEST)

Primer President del Parlament de les Illes Balears

Segons he pogut contrastar amb el departament de protocol del Parlament de les Illes Balears el nom correcte del primer President del Parlament és Antoni Cicerol Thomàs, ells també en van facilitar el lloc i data de naixement. És possible un error a l'hora d'escriure, però aquest nom que es difícil de trobar referències a Internet també apareix amb la formulació Antoni Cicerol Thomàs a la web del Congrés dels Diputats amb ocasió d'una visita del titular de la presidència del Parlament balear.

Sembla que tens raó, perquè he pogut consultar l'hemeroteca del diari El País de l'any 1983 i també coincideix amb la teva fon de la Gran Enciclopèdia de Mallorca. Es molt estrany la coincidència de l'error tan de protocol del Parlament com del Congrés dels Diputats. Pero el nom utilitzat a la premsa de 1983 és el de Antoni Cirerol Thomàs. Canviaré el nom al articles de la viquipèdia on havia ficat Cicerol.

Salutacions --Ciberyogui 20:30, 22 jul 2007 (CEST)

Bot

Es tractava d'un error en la detecció del namespace. Ara ja està resolt. Disculpeu les mol·lèsties. Per cert, me'l podrieu desbloquejar ja?--Iradigalesc (discussions) 19:49, 21 jul 2007 (CEST)


Article "de" o "del" davant l'any

Al final, entre uns i altres m'he fet un embolic, i ara, de debò, ja no se com ho he de posar, si Gran Premi de Mònaco de 1999 o Gran Premi de Mònaco del 1999 per exemple. Com ho solucionem?, jo fins ara, els creava amb el "de" però ara estic reanomenant-los al "del" i els nous articles els creo amb el "del" i amb la redirecció desde el "de". Jo crec que la solució és com estic fent ara, però no se que us sembla a tots. Que faig? continuo com ara? canvio? ja m'he perdut! --Beusson 21:45, 24 jul 2007 (CEST)

Com ja he comentat a la plana de petició als administradors, un usuari anònim amb la IP 88.6.195.179 (Discussió, estem tenint una guerra d'edicions amb mi, no se que es fa exactament en aquets cassos, però tot i que parlo intento raonar amb ell no diu res i va fent i desfent, demano el seu bloqueig o el bloqueig temporal de la pàgina desprès de tornar els canvis com estaven. --Baggio (missatges) 15:12, 25 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte

Bones Paucabot,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:04, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

Amnea

Hola Pau! Ja he introduït les referències que he pogut. Atentament,

Guillem


--Hugoaes 21:03, 25 jul 2007 (CEST)

Logos

He vist que es poden carregar logos d'institucions i empreses en format de baixa ressolució per fins informatius. He intentat carregar el logo de l'Institut de Recerca Biomèdica a Viquipedia i WikiCommons però en cap dels dos llocs apareix aquesta opció a l'hora d'escollir el tipus de llicència. Com es pot fer?

--Agapito 11:32, 28 jul 2007 (CEST)

Sobre la plantilla dels gèneres dels videojocs...

Hola, gràcies per fer el que estàs fent en la plantilla, veig que l'has començat a traduir de l'anglesa (que de ben segur és la més completa) però hi ha alguns gèneres que potser trigaré en crear els articles (si tot just encara no he n'hi creat sobre el gènere dels d'aventures...). A més, segons he vist n'hi ha que són simples pinzellades i combinacions d'altres gèneres més cabdals. Però començaré a editar la plantilla i a catalanitzar alguns mots.--Manlleus 20:08, 29 jul 2007 (CEST)

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 15:20, 30 jul 2007 (CEST)

Portal de química

Hola! He tornat a fer un poc de feina amb el porta, més que res, actualitzar-lo per l'agost: article, pregunta i curiositat del mes. I de passada, he tornat a canviar el color... però a millor, crec. Primer he posat en blau els títols de les caixes, i el mateix per a totes, que n'hi havia algun de diferent. Després, he canviat el del fons de totes per un blau molt pàlid. Però al fer-ho a la taula periòdica, no me deixa canviar el color de dins. Ho he provat de mil maneres, però em rendeixo. Pots ajudar-me? El color és #E0EEEE

Gràcies!

--Gabino 10:58, 1 ag 2007 (CEST)

Plantilles esborrades

Tal com he dit quan he restaurat la Plantilla:TauCatNSup, n'Iradigalesc ha proposat mantenir les plantilles com la de Plantilla:fora, tipus arxiu històric, i per això he deixat d'esborrar les plantilles. Potser s'hauria de discutir si s'han d'esborrar o no... Salut!--Xtv (que dius que què?) 14:23, 3 ag 2007 (CEST)

Hola Pau, et volia comentar un detall sobre aquesta categoria que has creat. No m'acaba de convéncer això de ficar tots els partits ecologistes dins del sac dels partits d'esquerres. De ben segur la gran majoria de partits ecologistes són d'esquerres, però n'hi ha que no, potser no a Espanya, però sí a d'altres països com França. Ser ecologista no implica ser necessàriament d'esquerres, una cosa no implica l'altra. Si fas una ullada a les categories similars a les viquipèdies en castellà, anglès i francès veuràs com la categoria dels partits ecologistes no és pas una subcategoria de la de partits d'esquerres. --Manu bcn 22:44, 6 ag 2007 (CEST)

Bloqueig

Hola. Un bibliotecari de la wiki espanyola m'ha bloquejat fa uns quants dies. Saps quant dura un bloqueig? Gràcies. --Ibèric 10:40, 9 ag 2007 (CEST)

He intentat millorar una mica l'article, a veure si pots afegir alguna cosa.--Paco 19:36, 12 ag 2007 (CEST)

Llista d'esplais de Catalunya

Benvolgut Paucabot, degut a que has participat en l'edició de l'article Esplai Sant Pacià, et convido a opinar sobre el criteri a seguir per anomenar les pàgines dedicades als esplais. Crec convenient fer la discussió aquí. Moltes gràcies. --Loquetudigas 02:50, 15 ag 2007 (CEST)

Salutacions igualment

Doncs això, et torno la salutació. Em vaig registrar l'altre dia i encara no he tingut temps d'editar res, però ja aniré fent. Vagi bé! --Woundorf 17:22, 16 ag 2007 (CEST)

Juan Rodríguez Mafra

Upssssssss, vaya metedura de gamba, juer, se me escapó una " , " , si ej que no pué sé. Gràcies i salutacions. MiguelAngel fotografo 16:12, 17 ag 2007 (CEST)

Parlar per la ràdio demà al matí

Si hi ets, passat per Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/Recent#Parlar_per_la_r.C3.A0dio_dem.C3.A0_al_mat.C3.AD, tu ja hi tens experiència. Gràcies.--Pere prlpz 22:21, 17 ag 2007 (CEST)

T'ho he explicat una mica millor al xat. Ho deixo, que he de plegar.--Pere prlpz 22:50, 17 ag 2007 (CEST)

L'Ofre i es Teix

Pau. He afegit alguna informació a l'article de la serra d'Alfàbia basant-me en la Enciclopèdia Catalana i allà citen Puig des Teix (t'ho he comentat a la discussió de l'article des Teix) i Puig d'Ofre (sense l'article). Em sorprèn però no sé si és més correcte com a títol de l'article, o si afegir-lo amb una redirecció. Per cert, tinc present el tema dels noms d'artistes (segueixo pensant que Lluís Llach és més adequat com a títol), però hi ha molt fronts i el temes polèmics exciten massa algunes persones. Tot arribarà, en el seu moment, si el tema ho reclama. --Peer 10:42, 20 ag 2007 (CEST)

MediaWiki Discussió:Aug

Si pots passar-te per MediaWiki Discussió:Aug, no té molta importància, però si obtenim una opinió més, millor. –Pasqual · discussió 21:28, 21 ag 2007 (CEST)

Re: Imatges de Vilaweb

Hola Pau, Fa dos anys quan vaig començar l'article d'en Xirinacs, vaig demanar a en Vicent una imatge del Xirinacs i en va donar permís per pujar a Commons la que ell tenia (hi ha estat fins fa uns dies que un conegut, en Jordi n'ha pujat una millor). Llavors li vaig dir que la millor solució era que possés una llicència lliure a Vilaweb. Ell em va dir que tot el que hi havia era CC, i així vaig pujar aquella imatge, donant la meva paraula (Si et fixes és la que van treure recentment El Mundo i tota aquesta colla). Puc parlar amb ell, potser en aquest moment ho entendrà millor. Tampoc és una gran solució, ja que fa anys que a PalmCAT tenim els continguts amb una llicència compatible amb la WP, i n'em adaptat molts continguts, cosa que provoca forces discussions amb "patrulladors" que pensen que una organització sense ànim de lucre, que defensa la llengua catalana, com aquesta, es dedica a fer "autobombo", esborren enllaços i proposen fins i tot que s'esborri la pàgina. Vols que ho faci?--Paco 21:14, 22 ago 2007 (CEST)

He llegit, això de que hi hagi una 'linia' és molt dir. Intentaré resumir-ho i refrescar-li la proposta, a veure si piula.
Parlant d'imatges, fa tres anys vaig formar un grup a Flickr per afegir imatges de Catalunya, un dels objectius és aportar fotos de qualitat per la Viquipèdia, hi ha membres que fan fotos de molta qualitat, fòrums per demanar una imatges, oferir de pujar a Commons la seva imatge si vol adaptar la llicència, i hem aconseguit algunes imatges molt bones. Ho vaig explicar aquí, però potser es podria treure molt més profit. Mira per exemple aquest projecte que han fet a l'anglesa i en el que també participo. No creus que valdria la pena adaptar-lo?--Paco 10:13, 23 ago 2007 (CEST)

Mercès

Hola PauCabot, mercès per la benvinguda,procuraré col-laborar tant com pugui.Salut --Anarcoma 01:28, 24 ago 2007 (CEST)

gràcies

gràcies, sóc francès i no parlo ben el català (estic aprenent'l utilitzant un diccionari), parlo també francès, castellà i anglès. és més fàcil per mi de parlar en aquets altres llengües. adéu, Adrille 12:02, 24 ago 2007 (CEST)

Pau, ja he mirat els canvis de Flauta travessera. Gràcies de nou! Ara et plantejo un dubte. Què he de fer per poder escriure des d'un sol compte articles a la viquipedia en català i castellà o d'altres idiomes? M'he de fer un compte per a cada viquipedia?? --[piano de vent...] 18:41, 21 oct 2007 (CEST)

Bernard Weiss

Com que has participat en el debat sobre la neutralitat de l'article Bernard Weiss t'informe que he retocat el que supose que més molestava. A veure què me'n dius, gràcies. --Casaforra (parlem-ne) 19:40, 24 ago 2007 (CEST)

Discos

Bon dia! Amb els títols dels discos passa igual que amb els dels llibres: van en cursiva, i les cançons integrants (com els capítols dels llibres, o els contes en el cas d'un recull de narracions) entre cometes. La qüestió de les majúscules en cada paraula o no depèn de la tradició de cada llengua: en català podríem perfectament posar només amb majúscula el mot inicial i els que hi hagin d'anar (noms propis), independentment de quina sigui la llengua original, però hi ha llengües com l'anglès que en els títols els hi col·loquen tots. Pel que he vist a la Categoria:Discs, tots els títols en anglès surten amb el nom amb majúscula, per tant per coherència millor deixar els Tales of Mistery... tal com estan, o bé s'haurien de canviar tots. En anglès mateix tampoc s'aclareixen gaire: si et fixes en en:Category:Spanish-language_albums, per exemple, veuràs que hi ha títols que els posen tots amb majúscula com estan acostumats, i altres que els deixen en majúscula i minúscules com la tradició espanyola (bé, en aquest cas només un, Nada como el sol). Resumint, el més correcte seria posar-ho com Mes courants électriques, però llavors desentonaria amb la resta. --Enric 14:31, 25 ago 2007 (CEST)

Plantilla Discussió:URY

Passat per Plantilla Discussió:URY, ho dic allí, però no és exclusiu, hi ha per exemple {{GTM}}, {{CHL}} o {{ROU}}. Meravelles de les traduccions. --81.38.185.125 23:10, 25 ago 2007 (CEST)

Benvinguda

Gràcies per la benvinguda, m'ha servit per descobrir això de les etiquetes i per perdre una mica el temps! Salut i a reveure. --Joan Maspons 19:51, 26 ago 2007 (CEST)

Platges Menorca

Hola! He vist la llista, i crec que ha quedat molt bé, encara que es podria afegir-ne alguna més. Ja m'ho miraré, i també intentaré fer algun article per alguna d'elles, les més importants.

--Gabino 11:03, 28 ago 2007 (CEST)

Ja m'he mirat la llista. Està molt bé. He corregit 2 noms i algun accent (i Binibeca també s'escriu en alguns llocs Binibèquer). Miraré d'afegir-ne alguna més, i fer articles per alguna d'elles. Moltes d'elles estan vinculades a un poble, com en el cas d'Alcalfar, així, trobes que hauriem de separar els articles de poble i platja, o creus que així està bé? Per exemple, en Alcalfar, faig notar les dues coses. Ja me diràs!--Gabino 20:35, 30 ago 2007 (CEST)

Retirar un article

Bones! Hem podries dir com ho faig per retirar un article que jo vaig proposar per a ser article de qualitat?¿

Merçi! --Twinmos 09:59, 29 ago 2007 (CEST)

Ok. Merçi. --Twinmos 18:47, 29 ago 2007 (CEST)

Almeria

Tenia entès que en català tots els mots acabats en ia no duien accent. És correcte aquest canvi?--Iradigalesc (discussions) 17:01, 29 ago 2007 (CEST)

Banderes i escuts

Estic intentan posar totes les coordenades geografìques de les illes balears, i m'he trobat que a casi cap poble no té pujada ni la seva bandera ni el seu escut. Per això m'agradaria saber quina plantilla, tinc d'utilitzar per poder-la pujar-les.

Sé que les banderes catalanes es puguen sota una llicència específica per a les banderes. Tinc de pujarles amb la plantilla com si fos un icone? M'agradaria la teva resposta, així intentaria pujar algunes imatges, perquè les illes també tinguin els seus escuts i les seves banderes corresponents. --KRLS , 15:19, 31 ago 2007 (CEST)

Salutació

Moltes gracies per la salutació Paucabot, soc valencià-alacanti, es a dir d'alacant, espere tindre la posibilitat d'aportar molts articles interesants a la viquipèdia en la nostra llengua i d'ampliar altres molts també amb informació verificable, procurant ser quant el mes neutral possible. Graciés i Salutacions.NeVic , 15:19, 31 ago 2007 (CEST)

Hola! Jo també et dóno les gràcies per saludar-me, t'agraïria si de tant en tant poguéssis anar passant per les meves contribucions i ajudar-me una mica almenys ara que estic començant... Tinc 16 anyets només i sóc de Reus. De moment he fet algunes redireccions (acèfal, vent...) i he traduït l'article de la flauta travessera, molt necessaria. Contesta! --[piano de vent...] 18:08, 21 oct 2007 (CEST)

RE:Recordatori categories

Gràcies pel recordatori (en realitat no ho era perquè jo no ho sabia!). Les categories ja estan buides es poden esborrar quan vulgueu!--Jey 12:29, 5 set 2007 (CEST)

Compte amb les redireccions que s'esborren i els enllaços trencats

Bon dia, company. Quan esborris redireccions amb faltes d'ortografia, com l'aguila pescadora d'aquest matí, compte amb que no hi enllaci res, per no deixar enllaços trencats.--Pere prlpz 11:33, 8 set 2007 (CEST)

Navbox

Pau. Anava a adaptar una plantilla de música general de la wiqui anglesa, Music portal, que he trobat interessant i està feta amb la plantilla navbox que vas esborrar perquè no s'usava. Es pot tornar a crear (revertir) o la torno a fer. --Peer 18:22, 8 set 2007 (CEST)

Esplais

Hola Pau, vaig veure que vas fer modificacions a diversos articles que havia creat sobre esplais. Corregeix-me si m'equivoco: devies afegir la categorització de lloc i treure etiquetes d'esborrany. Em podries comentar com els hauria de fer de bon començament per evitar carregar de feina a altres usuaris? Moltes gràcies! --Loquetudigas 19:33, 8 set 2007 (CEST)

Article de Belianes

He editat la infotaula de Belianes i els paràmetres |opció_nom1 = Festa major |opció1 = 25 i 26 de juliol no apareixen a l'article. Hi pots fer un cop d'ull? Merci.

--Belianes 12:08, 9 set 2007 (CEST)

Categoria de Municipis

Ei, gràcies per recordar-mo. Ara mateix estava mirant l'ajuda per crear categories, per que només n'he creat un parell i sempre em lio una mica. Intentaré fer-les jo mateix i si no ja us dic alguna cosa.

--Kippelboy 20:26, 12 set 2007 (CEST)


Agraïment

Gràcies Pau, sort que hi ha gent atenta que rectifica pífies meves tant monumentals com aquesta. Si en trobes més, busca'm, acostumo a estar a la parra.--Loquetudigas 22:27, 12 set 2007 (CEST)

Perdó pel reatrd

Ultimament he tingut molta feina però finalment he pogut mirar la llista de platges de Menorca i la veritat és que està força bé. He introduit un parell de platges més. Només et volia comentar que així com en el mapa de Sant Lluís surt l'illa de l'aire en blau, al mapa de Maó nord hauria d'apareixer l'illa den Colom en blau. Merci!--carles 00:00, 14 set 2007 (CEST)

Castellanolleonesos i castellanomanxecs

Bon dia! Perdona el retard, però aquests dies he estat fora i fins ahir al vespre no vaig tornar. Ho he comprovat a la web de l'esadir.cat i, efectivament, el gentilici correcte és castellanolleonès (per tant castellanolleonesos en plural) i castellanomanxec, sense el guionet. A reveure! –Enric 15:35, 14 set 2007 (CEST)

Esborrar categoria

Hola Paucabot, fa uns dies em vas donar un cop de mà amb les categories i per això m'adreço a tú: He creat per equivocació la "Categoria:LLavorsí" (la correcta és "Categoria:Llavorsí". Saps com es pot esborrar la categoria? --Kippelboy 15:39, 15 set 2007 (CEST)

Article Transversal Web

Perdona el meu dubte,he vist que has col·locat que hi faltaven referències a l'article de Transversal Web. He afegit la referència sobre que és una revista de la vila de Gràcia... ja diràs si així és correcte.el comentari anterior sense signar és fet per Quimet78 (disc.contr.) 21:48, 15 set 2007 (CEST)--Quim 21:50, 15 set 2007 (CEST)

- A veure si ara l'encerto :P. gracies i disculpa les molèsties --Quim 22:09, 15 set 2007 (CEST)

- Pau vaig corregir el que vas dir, és correcte ara? Entenc que la referències són correctes....Merci --Quim 20:54, 27 set 2007 (CEST)

- La última referència que he posat surt a la pàgina web http://webs.racocatala.cat/dutopia/docs/addendum_llibre.html , és un llibre que es diu "Periodisme digital a Catalunya" i parla de Transversal Web com a mitjà de comunicació :-) --89.129.78.155 04:13, 28 set 2007 (CEST)

Felicitats i moltes gràcies

Estic fent un gran esforç afegint les coordenades goegràfiques de les illes balears, en devia porta casi 100 i he vist que el havies trobat http://www.toponimiamallorca.net/mapa.php!! I va perfecte, ho trobo tot, sobretot ara que em costava molt trobar on podia estar el barrancs i llocs d'interès ja estranys, amb aquest cercador trobo qualsevol cosa, moltes gràcies. --KRLS , 22:46, 16 set 2007 (CEST)

gunckel

estimado: falta una lustrada a Hugo Gunckel Lüer , v.g. "artículos" http://ca.wikipedia.org/wiki/Hugo_Gunckel_L%C3%BCer --Penarc 17:17, 17 set 2007 (CEST) --190.22.20.107 17:15, 17 set 2007 (CEST)

Necessito un petit cop de mà

Hola Pau Cabot,

a l'article L'habitació perduda empro la plantilla "Sèrie TV" i no trobo perquè a l'article surt un error {{{format imatge}}}, no veig cap error en el que hi he entrat. Potser és una xorrada però m'està ocupant massa temps trobar-ho. Gràcies per endavant. --filumestre 17:50, 18 set 2007 (CEST)en parlem?

I cunt see whata is wrong with what I puta there apert from the picture. I have puta information back minus rudis pictura. I believe this article provida good help hinta121.44.4.8 17:17, 21 set 2007 (CEST)

Re: Reanomenament de categories

Fet Fet!--Iradigalesc (discussions) 14:35, 23 set 2007 (CEST)

Crec que sempre les he pogut redireccionar... No sé si abans no es podia fer... De tota manera, si vols esborrar-les, no hi tinc cap problema. En quant al resum, el programa per reanomenar categories no és meu, i el missatge del resum està equivocat... Hauria de ser canviada. Comentaré aquesta incidència als autors del pywikipedia perquè l'arreglin. Gràcies de totes formes.--Iradigalesc (discussions) 14:59, 23 set 2007 (CEST)
Fet Fet! de nou...--Iradigalesc (discussions) 18:46, 28 set 2007 (CEST)

No entenc que estàs fent

Per què estàs eliminant categories que no són redundants? en cultura bamana es podria eliminar com a molt cultura, però no entenc per què elimines antropologia. A no ser que tingues pensat incloure cultura bamana en antropologia. Si ho fas, et recomane que crees (si és possible) la categoria antropologia cultural.--Espora 17:52, 23 set 2007 (CEST)

No cal que em fixe, les has inclòs tu, en que m'ho digues és suficient...Ok.--Espora 18:01, 23 set 2007 (CEST)
D'acord, home, entesos,fa l'ullet endavant i bon treball.--Espora 18:20, 23 set 2007 (CEST)

una pregunta per crear categories

en la Categoria:Diputats al Congrés dels Diputats podem observar la presència de diputats per territori (andalusos, aragonesos, ...) així com dos càrrecs dels diputats (president del Govern i President del Congrés). Es podria crear una categoria com Categoria:Diputats per lloc d'origen? compleix la normativa? així no quedarien tant amagats els dos càrrecs institucionals... Salut! --Gcm 20:05, 26 set 2007 (CEST)

sí, seria bo Categoria:Diputats espanyols per comunitat autònoma. Però potser millor Categoria:Diputats espanyols al Congrés dels Diputats per comunitat autònoma o Categoria:Diputats al Congrés dels Diputats per comunitat autònoma (sense la paraula "espanyols" que tant odien alguns usuaris, i així hi encabim també els catalans), ja que també són diputats aquells parlamentaris escollits en els parlaments de les comunitats autònomes, no? què et sembla? --Gcm 22:21, 26 set 2007 (CEST)
Ok. Merci per l'ajuda. Salut! --Gcm 22:45, 26 set 2007 (CEST)

Moltes gràcies per la teva ajuda quant a la categorització sobre els Bisbes Valencians! --Targum

SFA

Hola, Paucabot: respecte als canvis que has fet en Super Furry Animals, els adjectius i gentilicis amb accent tancat són totalment normatius no només en valencià, sinó també en català occidental (ja ho vaig indicar en la pàgina de discussió fa més d'un any en previsió que algú vulguera corregir-ho)... --Arnandis (Sí o sí?) 01:15, 28 set 2007 (CEST) P.S: coneixes algun Arnandis de Mallorca?

Gràcies per la rectificació; la veritat és que és una característica definitòria del català occidental prou desconeguda pels parlants de l'oriental; i això, diuen que el meu cognom està molt present a la teua illa... o era a Menorca? --Arnandis (Sí o sí?) 18:46, 28 set 2007 (CEST)

viquipèdia a les aules

Potser t'interessa mirar-ho: http://www.xtec.cat/maratoviqui/viquiaules.htm --barcelona 12:07, 28 set 2007 (CEST)

Categoria Discussió:Actors de cinema segons l'origen

Hola! Gràcies pels teus encoratjaments! Pel que fa a això de la incongruència no ho entenc, pots explicar-m'ho (si vols a la pàgina de discussió, si pot ser útil per a tothom)?--Hinio 11:20, 29 set 2007 (CEST)

Doncs, si ho he entès bé, ni els "actors espanyols" ni cap altre "actor segons l'origen" no hauria d'anar en en aquesta categoria, sinó a la d'"actors", ja que aquí sembla que es parli d'actors en general, tant de teatre com de cinema. Ja hi havia un petit debat sobre això a la pàgina de discussió "actors"... Potser s'hauria d'aclarir definitivament allà.--Hinio 17:55, 29 set 2007 (CEST)
Sí, crec que s'hauria de fer una proposta clara de categorització i canviar-ho. Tu t'hi veus en cor? Jo ja t'ajudaré tan com pugui. Aprofito l'ocasió per parlar-te d'una altra cosa (ja ho he fet a la taverna aquest matí): això d'"estatunidencs" no m'agrada gens; ¿no es podria canviar per "nord-americans", que fa pensar menys a un castellanisme i sona millor? Si fos possible i s'hi estés d'acord, potser es podria aprofitar l'ocasió, posats a fer canvis...--Hinio 19:16, 29 set 2007 (CEST)

Categoria:Annihilator

Ei hola, estàs creant la categoria Annihilator però falta una n. No és Anihilator, és Annihilator--Schizodelight (discussió) 20:48, 29 set 2007 (CEST)

Ok. Gràcies per categoritzar tots els articles d'Annihilator. Ah, i de pasada també et felicito per tota la feinada que he vist que estàs fent en la categorització d'articles.Fins aviat!!--Schizodelight (discussió) 20:59, 29 set 2007 (CEST)

Daira

El Sahara va ser el primer o segon article que vaig fer. Unes 90 pagines d'un treball escolar de la meva filla copiades i pastades a un article que és deia Sàhara. Després el Llull em va dir que havia de subdividir i no recordo molt be que vaig fer, però certament no tenia ni idea. El vaig posar perque no m'atrevia a escriure jo mateix en català, mai ho havia fet abans i tots els noms en català (tot i ser la meva llengua ancestral sense fisures) em sonaven estrangers. He aprés una mica des llavors però 50 anys no es recuperan facilment. Podeu borrar o no com es decideixi, que no hi tinc res a dir; qualsevol decisió em semblara be.--joc 01:46, 2 oct 2007 (CEST)

Rellevància de Mindundi

En l'article ja s'especifica on apareix... No el consideres rellevant? --Meldor 13:59, 2 oct 2007 (CEST)

Gràcies

Moltes gràcies per la benvinguda! En aquests pocs dies des que em vaig donar d'alta d'usuari he editat algunes coses. Sobretot es tractava de coses menudes, com correccions d'errors tipogràfics, però també he creat un article! I m'he donat compte de quanta feina hi ha per fer! Bé, crec que continuaré posant el meu granet d'arena ;) Salut! --Carrover 14:32, 5 oct 2007 (CEST)

Filòsofs per nacionalitat

Ostres, doncs m'ho dius una mica tard, perquè estan totes buidades. Vaig proposar aquest tema fa un mes, vaig exposar-ho a la taverna, ... i portem des d'aleshores per decidir-ho. A més, resulta que aquesta categoria la vaig crear jo, així que no he pensat que hi hagués tants problemes per esborrar-la.

Em dius que Filòsofs ha d'anar d'acord amb els criteris de la Viquipèdia. Precisament aquest és un dels criteris que es van fer servir, que la Viquipèdia no havia definit els seus criteris, i precisament per això crear una distinció per nacionalitat era una font de conflicte entre nacionalismes de diferent signe. Es va decidir fer-ho per llengua precisament per no entrar en discussions estèrils, ja que la distinció per llengua és més objectiva.

Et remeto també a la pàgina, on vam discutir llargament sobre el tema: Usuari:Meldor/Categorització Filosofia.

El que sí que podem fer és, si per fi a la Viquipèdia es decideix un criteri general en aquest tema, crear la categoria de nou i mantenir-la juntament amb la de llengua. El que no té sentit és mantenir-la buida. --Meldor 11:04, 6 oct 2007 (CEST)

estic d'acord amb el Meldor, per això he esborrat, si creus que cal restaurar-la, fes-ho però semblava consensuat (estem sempre amb el mateix...) :( --barcelona 11:20, 6 oct 2007 (CEST)
de debò, reverteix si creus que cal. Mira, vam considerar que els filòsofs era més rellevant la llengua que no el país, sobretot perquè la majoria pertany a nacions ja extintes (Sèneca és espanyol??). No té per què afectar a la resta de categories de la Viquipèdia, entenc que un escriptor actual sí que és rellevant saber d'on és (tot i que és un tema que ens porta molts problemes, com s'ha vist amb els occitans) --barcelona 11:29, 6 oct 2007 (CEST)
i no seria millor posar en cada cas el criteri que millor correspongués? llengua, nacionalitat o tots dos! És el que estem fent a filòsofs després d'un mes de discussions --barcelona 11:37, 6 oct 2007 (CEST)

Em sembla que tu donaràs la raó a Usuari_Discussió:Meldor/Categorització_Filosofia#Sobre_la_categorització_per_llengua 80.31.235.217 11:53, 6 oct 2007 (CEST)

Hola, he estat llegint el que posa a les pàgines de Meldor, Barcelona i a aquesta, i la veritat, no entenc perquè s'escaroteu tant. A mi, particularment, em sembla que les categories tenen molt poc de rigor en la viquipèdia. Per a una vegada que intentem organitzar-ne de manera seriosa una grup d'elles, ens vingueu amb que "no pot ser perquè així ho fa tot el món i nosaltres hem de fer el mateix". Des de quan llançar-se al barranc com tothom és una justificació? Mireu, per curiositat, he estat rastrejant un article d'un català, Lluís Llach, per vore dins de quines categories es trobava. La seqüencià que he seguit és Catautors catalans-cantants catalans-músics catalans-artistes catalans-catalans per activitat-Catalunya-Països Catalans-Geografia d'Europa-Europa-continents-geografia física-geografia-ciències de la Terra-ciències naturals-ciència...és a dir, que si no m'equivoque, és pot dir que Lluís Llach està dins de ciència...? serà perquè és un científic? o un fet científic? no sé...potser m'equivoque, però em sembla, com ja he dit, que el tema de les categories no és massa rigorós, per tant, no veig perquè venen tants problemes amb la categorització de la filosofia...sobretot després de no haver intervingut perquè "resultat avorrida" (això ha dit un anònim, caldria vore que li resulta a ell divertit).--Espora 12:09, 6 oct 2007 (CEST)

Em sembla bé...cap la possibilitat que continue donant-se un cert ús polític de les categories en el cas de la nacionalitat, però d'alguna forma la categoria de llengua neutralitzaria eixe possible ús i a més ens aportaria una informació important. Per mi està bé i si Meldor i els demés estan d'acord, crec que podria afegir a la solució de consens.--Espora 12:31, 6 oct 2007 (CEST)
Sí, el que passa és que hui no tinc massa temps. Demà si puc ajudar a ordenar tot açò. Però abans de començar a vore si podem aclarir això de filòsofs en català o filosofia en català. Entenc que el que està en català és la filosofia, no el filòsof. --Espora 12:44, 6 oct 2007 (CEST)

M'acabo de connectar. Anava a dir-te que no sabia que havies fet la majoria de categorització per origen, i que si ho hagués sapigut t'hauria avisat explícitament per saber si hi estaves d'acord. També et volia dir que la teva feina no havia estat per gens inútil, a la majoria d'articles l'única diferència és que en comptes de filòsofs italians ara hi posa filòsofs en italià... vaja, anava a dir tot això, però veig que estas fent el que vols, no ha passat ni un dia i ja estàs tornant a crear el que hem estat discutint un mes per esborrar, així que ja no em queden gaires ganes de parlar. --Meldor 00:16, 7 oct 2007 (CEST)

Jo necessito un mes per arribar a un consens, i tu amb mig dia ja en tens prou per decidir què ho és. No he desaparegut, sinó que no m'he pogut connectar en unes hores. Dius que el criteri general de la Viquipèdia és el teu, però saps que no hi ha acord en la categorització per gentilici. Jo he dit que un cop es resolgui, es pot parlar d'incloure-la a filòsofs. El que no pots fer és, si ens posem d'acord en esborrar una categoria, tornar-la a crear només perquè tu ho creguis convenient. El procés que he seguit jo és: exposar les meves idees, intentar conèixer opinions diferents, cedir en alguns punts, intentar convèncer en altres, i finalment arribar a una solució de consens i aplicar-la. El que tu has fet és: això no m'agrada, ho canvio. --Meldor 00:25, 7 oct 2007 (CEST)
Estic allí. --Meldor 00:43, 7 oct 2007 (CEST)

Per favor, aclariu alguna cosa sobre aquest tema, ja que si no, jo almenys no m'atrevisc a tocar res relacionat en filosofia....--Espora 08:11, 8 oct 2007 (CEST)

Llegeix això, per favor

Tan sols he he atès la sol·licitud d'esborrar una subcategoria buida, si hi ha concents per la seva existència es torna a crear o es restaura, per mi cap problema. --Jordicollcosta (discussió) 12:57, 6 oct 2007 (CEST)

Creació de categories

He rebut un recordatori per haver (mal) creat la Categoria:Filòsofs per època, ja que hi ha només dues subcategories però que estan plenes d'articles. És correcte? Si ho és m'en excuso, ho havia entès malament--Hinio 00:25, 7 oct 2007 (CEST)

Pau per favor et tinc que demanar suport.

Quan pugues em faria falta que llegires i observares l'article: Xe (expresió) que vaig començar a redactar ahir mateix a partir d'una traducció. Com eres un administrador em faria molta falta que quan pugueres l'hi ficases una miradeta perque ja l'han ficat un avis d'eliminació o substitució al Viquidiccionari. Jo veig molt be que posen informació de l'article al viquidicinari, però a més te molta informació adicional i enciclopedica que perfectament ha de formar part de la viquipedia, perque es extra-diccionaria i de component enciclopedic.

Gracies per tot i et demane disculpes per les faltes d'ortografia. Tinc facilitat per a oblidar els accents, sóc com els anglesos en això.

Gracies i si pots opines al respecte a la pagina de la discursió. ;) ---NeVic 17:58, 7 oct 2007 (CEST)

Filòsofs de l'Edat antiga i altres

Crec que m'he equivocat. Revisant el Grec, veig que pròpiament s'hauria de dir: Filòsofs de l'edat antiga, sense cap majúscula, i semblen corroborar-ho els articles d'edat antiga, moderna, ...

No passa res, ho puc canviar per bot, però voldria que m'ho confirmessis, perquè segurament és un error repetit a molts llocs. --Meldor 11:00, 10 oct 2007 (CEST)

Ja m'ha respost. Va amb minúsucula. Ara és una mica tard, demà miraré de canviar-ho... Si veus algun altre lloc on calgui fer aquest tipus de canvi, si m'ho avises puc intentar resoldre-ho per bot. --Meldor 01:28, 11 oct 2007 (CEST)

Qualitat d'una viquipèdia

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:40, 12 oct 2007 (CEST)

Antònia Font

Es pot treure la plantilla d'inacabat a l'article d'Antònia Font? Com fa una any aprox. que està posada. Salutacions. --ToNToNi 01:21, 13 oct 2007 (CEST)

Gaudí

Hola, veig que has posat l'article Antoni Gaudí dins la categoria de maçons catalans. En el text de l'article no hi posa enlloc que fos maçó. Si es posa dins d'aquesta categoria, crec que s'hauria d'explicar d'alguna manera que ho era, en el cas que estigui prou ben documentat, i posar-hi alguna font fiable. --Jordi_G (parlem-ne) 23:30, 13 oct 2007 (CEST)

Fotografia

Hola, vull preguntar si demano algú que té una plana a la viqui que segueix viu i em dona el seu permís per pujar la fotogràfia amb drets d'autor i ella dona consentiment, és pot pujar. O cal demanar permís, si podem pujar una foto seva sense drets d'autor si ella accepta. Em pots explicar-ho, que puc fer per poder pujar l'imatge amb el consentiment del que apareix a la foto. --KRLS , 20:06, 15 oct 2007 (CEST)

Gràcies per haver contestat. ironia. --KRLS , 21:46, 15 oct 2007 (CEST)
Ho sento, pot sonar borde, el de abans. pero es que tavia enviat un mssatge a tu perquè e vsit que estaves en linia i desp´res d'una hora e tornat de casa m'ha novia i e vist que seguies en linia i pensava k en 1 horas havies pogut. no pasa res, et torno a demanar disculpes! --KRLS , 23:08, 15 oct 2007 (CEST)

DEFAULTSORT

Hola. Perdona la tontería, pero he visto esta plantilla " en algunos artículo, y mira me puede la curiosidad, ¿me lo podrías decir? Gràcies. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 21:01, 16 oct 2007 (CEST)

No nada, que lo había visto en algunos de los artículos en los que colaboro y me picó la curiosidad, gràcies. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 23:37, 16 oct 2007 (CEST)

Felicitació categories

Moltes gràcies! Per no creure que faig una feina pesada, vaig variant. COm bé dius, hi ha molta feina a fer: el ciri és curt i la processó molt llarga. Però tu també et fas uns tips de treballar! Salutacions Jordi Roqué 15:58, 18 oct 2007 (CEST)

Pregunta d'esborrat de pàgines

Hola,

Potser no ho vaig entendre gaire bé, però quan es va aprovar la proposta de notabilitat es va dir que en les pàgines que no demostren rellevància, es penja el cartell per uns dies, i si no es compleix, es poden destruïr ràpidament, pel que no caldria la votació. --Meldor 23:10, 18 oct 2007 (CEST)

Em referia a aquesta secció: Què cal fer si l'article no passa la prova, però de totes maneres potser ja ha anat bé que ho proposis. --Meldor 10:18, 19 oct 2007 (CEST)

Municipis de Sòria

Perdona. Me ha pasado lo mismo en la Biquipedia. Me pasa porque la lista la tengo hecha así. Si quieres, lo que hago es hacerlos así, con el (Soria) y luego los translado. Perdona las molestias y por no hablar en catalán --Chabi 22:03, 19 oct 2007 (CEST)

Lo dejo por hoy, ahora me pongo a engrandecer los esbozos. Por cierto, he visto que pone "CalataNYazor", el nombre oficial es con Ñ, por lo tanto, creo que se debería poner con Ñ. --Chabi 23:03, 19 oct 2007 (CEST)

Avui tenia pensat d'acabar l'article del Jaume Vicens Vives, però ja veig que les forces de les tisores han actuat abans, sense esperar res ni obrir cap mena de discussió. I el que és pitjor ̄és que aquest cop no ho ha fet el típic anònim idiota, sinó que ho ha fet un administrador.

Ja us ho fareu solets per acabar aquest article.

Tanguy 10:48, 20 oct 2007 (CEST)

M'importa un sant "pito". Aquestes maneres les trobo horroroses, això també ho saps. No penso continuar aquest article, que ho faci un altre o extregui la informació de l'article en anglès. Allà sí que acostumen a posar aquesta informació. És per això que, vist que aquí hi ha massa escrúpol, el vaig fer primera allà. D'altra banda, has esborrat una imatge en aquest ús de les tisores. Tanguy 10:56, 20 oct 2007 (CEST)
Ui, les maneres. Copio el contingut del cartell que ahir vaig posar a la pàgina: "Un (o més d'un) viquipedista treballa en l'edició de la present entrada, per la qual cosa és possible que trobeu defectes de contingut o de forma: a fi de coordinar la redacció, contacteu amb els col·laboradors més recents amb un missatge a la pàgina de discussió de l'article en qüestió abans de realitzar modificacions o substitucions importants." Conclusió: aquest cartell no serveix per a res. 83.44.126.35 11:24, 20 oct 2007 (CEST)

Plantilles

Hola. Sí, la plantilla Aranyes es magnífica i m'agradaria fer-ne d'altres grups zoològics; el problema es que vaig fer unes plantilles similars a la wikipèdia espanyola i me les van esborrar, perquè, segons deien, era el mateix que les categories. Saps com està el tema aquí? --Xvazquez 17:35, 20 oct 2007 (CEST)

plantilles diaris

si, estaria bé reorganitzar-ho una mica.el comentari anterior sense signar és fet per Calsbert (disc.contr.) 13:56, 21 oct 2007 (CEST)

PÀGINA D'USUARI

Ei Pau com que ets pràcticament l'únic viquipedista que conec sempre t'ho preguntot tot a tu eh? si no et molesta.. jeje Res, que no sé si fer-me una pàgina s'usuari i si me la faig no sé què posar-hi ni com. Què recomanes? De què serveix???

MERCIII!

Ei m'he intentat fer una pàgina d'usuari maqueta però he tingut merder amb les plantilles d'aficions i tal, a veure si m'hi pots pegar una ullada, no tinc la pàgina vigilada, per tant m'ho pots arreglar.. si vols i pots clar... T'HO AGRAÏRIA MOLT!!!

(aquest cop firmo, és que mai hi pensooo) --[piano de vent...] 15:14, 22 oct 2007 (CEST)

quinzena

Hola, s'ha escollit com a quinzena la categoria d'escoltisme, per la qual vas votar. Espero que ens ajudis a ampliar-la i millorar-la! --barcelona 11:57, 23 oct 2007 (CEST)

Gràcies per la benvinguda i pels consells sobre el meu article, la veritat és que (encara que no ho sembli) m'he llegit les instruccions per editar l'article, però m'estic fent un cacau...així que suposo que durant aquesta setmana el deixaré mig enllestit, sobretot en les coses que em dius d'afegir. Com la companya jo també estic en un curset on m'han enviat fer un article en viquipèdia, per tant intentaré fer-ho el millor possible, sense ser cap problema per la pàgina, ja que, a part, sóc usuària habitual :)el comentari anterior sense signar és fet per Laureta (disc.contr.) 21:19, 23 oct 2007 (CEST)

Anime i manga

Realment les subcategories dins "Anime" són un desgavell, amb preposició i sense, majúscules i minúscules. Jo ho posaria tot com els "Personatges d'anime", amb la preposició i la minúscula, per tant també "Empreses d'anime" i "Sèries d'anime". --Enric 16:37, 25 oct 2007 (CEST)

Bon dia! Ja t'he contestat allò que em demanaves sobre les categories en general, tot i que de vegades no sé si hi he aportat més confusió que res... Pel que fa a la Categoria:Còmic, tot depèn de com t'agafis la paraula. En singular fa referència al gènere d'historietes il·lustrades, i també a cadascuna d'aquestes historietes en particular, mentre que en plural es refereix només als diversos tipus d'historietes individuals. Per tant s'entén la dicotomia "Còmic" / "Còmics", com "Manga" (a "Dibuixants de manga") i "Mangues" (títols de manga). Pel que fa a les subcategories actuals, trobo encertadíssims "Editorials de còmic" i "Personatges de còmic", tal com estan ara (com també diríem "Personatges de novel·la", o de teatre, o de televisió, és a dir, personatges d'un gènere determinat; "Editorials de teatre", o d'assaig, etc., és a dir, editorials especialitzades a publicar un tema determinat). Pel que fa als dibuixants i guionistes, ara diu "de còmics", ja que es refereix a autors d'un gènere determinat però també d'unes obres determinades; és a dir, totes dues formes són possibles, però jo més aviat ho posaria en singular, igual com també diem "Autors de poesia" (tot i que també podríem dir-ne de "poesies", en el sentit de "poemes"; o, més habitualment, "Poetes"), "Autors de teatre" (o bé "Autors d'obres de teatre", o més habitualment "Autors teatrals" o "dramàtics" o "Dramaturgs"), "Autors de novel·la" (més que de "novel·les", que també podria ser, si no tinguéssim el mot "Novel·listes"), o "Autors de dibuix" (si no tinguéssim "Dibuixants", més que "Autors de dibuixos"), "Autors de pintura" (més que de "pintures", si no tinguéssim "Pintors"). Per tant, com que ens falten els mots "manguista" i "comiquista", "Autors de manga" i "Autors de còmic". –Enric 15:33, 31 oct 2007 (CET)

Respecte a gavatx

Bon dia Pau, Quan vaig crear l'article també vaig tenir dubtes ja que forma més part de lèxic que d'articles enciclopèdic. Ara bé, mirant després les altres paraules despectives que podien existir a la Wiki he trobat per exemple "xarnego". A mi no em fa res que l'article se'n vaja al wiccionari fins i tot el contrari em sembla potser més coherent però no hauria de ser la mateixa cosa per a "xarnego" (tanmateix és veritat que aquest darrer article té més vàlua i més contingut...). Gràcies per endavant, que et vaja tot bé, records des del nord, Capsot 10:35, 26 oct 2007 (CEST)

nick numèric

Imagine que si cada vegada que et connectes al xat cawiki t'eix un número al final és perquè tens el nick Paucabot registrat i si entres te l'has de carregar amb un /msg NickServ GHOST Paucabot <clau>, on clau és la contrasenya amb la que et vas registrar.

M'agrada molt el que et qüestiones a Paucabot/Categorització –Pasqual · discussió 22:43, 26 oct 2007 (CEST)

No, cal que t'identifiques com a Paucabot, mates el Paucabot amb el missatge que t'he proporcionat i després t'identifiques amb /msg NickServ IDENTIFY <clau>. Clar, ara m'ha vingut al pensament! El web és qui t'atorga un número per poder entrar al estar ocupat el de Paucabot, els clients tenen per defecte afegir una barra baixa al final del nick quan el que has sol·licitat està registrat. En fi, amb el web el que passa és que si no tecleges bé el missatge es podria fer pública la teua contrasenya, mentre que els clients tenen una finestra del servidor on pots identificar-te sense cap problema. A més a més pots amb un client pots fer un auto-log. Si no en tens cap, t'aconselle el chatZilla per la seua senzillesa i eficiència. L'expert en el tema és FrancoGG, castellanoparlant, però un erudit del tema! Jo t'ho explique a la meua manera, espere ser prou clau fa l'ullet –Pasqual · discussió 23:00, 26 oct 2007 (CEST)

Hola Pau. Veig que has posat Minyons de Muntanya a una categoria més adequada. Només t'escric perquè em confirmis que és una associació i no un agrupament, que jo no en tinc ni idea però intuïtivament pensava el contrari. Gràcies! --Loquetudigas 14:54, 27 oct 2007 (CEST)

Correcte. A falta de fonts més fiables que ho poguessin contradir, està ben categoritzat. Gràcies!--Loquetudigas 17:23, 27 oct 2007 (CEST)

Filòsofs dels Països Catalans

Hola Pau, li he comentat açò a Meldor.Què et sembla?

Hola Meldor, com va el tema de la PD? sembla que estancat, no? estava retocant unes coses i he arribat a la conclusió que el millor seria eliminar les categories filòsofs valencians i filòsofs catalans. Provoca una fragmentació cultural que no fa més que dificultar la recerca. Crec que és lògic molta gent associe Anselm Turmeda i Ramon Llull com filòsofs catalans, però no els trobarà en aquesta categoria, perquè són palmesans. Aleshores què fem? crear una categoria per a filòsofs palmesans, al igual que hi ha per a escriptors? I després què fem, una per a menorquins? Potser no calga perquè, per desgràcia, no hi haja, però crec que és més senzill crear Filòsofs dels Països Catalans, que inclou a tots. Quan, per motius legals, hi haja la doble condició de filòsofs espanyols o francesos, aleshores la posem també. Per exemple. Joan Fuster seria clarament dels Països Catalans i d'Espanya. Però Raimon Llull seria dels Països Catalans, a banda d'això seria Palmesà. Queda el cas polèmic dels escriptors que vivint als Països Catalans no han mantigut cap filiació amb llur cultura. En principi, jo els posaria, no obstant, a Països Catalans. Però si surgira la polèmica, podriem mirar de distingir-los en base a si hi ha hagut aquesta filiació o no. Per exemple, Adela Cortina aniria sols a Filòsofs espanyols. Possiblement Eugeni d'Ors també. Però ja seria qüestió de mirar-ho.--Espora 14:20, 28 oct 2007 (CET)PD, li vaig a passar aquest comentari a Pau Cabot també.

Proposta AdQ per 2ª vegada

Pau. No sé si has seguit el tema de la votació com AdQ de l'article Òpera. La qüestió és que Lohen, co-autor i proposant, ha retirat la proposta. Crec que és una article que s'ho mereix i l'he volgut proposar per segona vegada. He intentat seguir les instruccions de com fer una proposta d'AdQ per segona vegada i ho he fat malament. En lloc de crear-lo amb la meva es repeteix la proposta de Lohen. Saps com arreglar el nyap. No he volgut molestar a Lohen perquè crec que d'aquest tema ja n'ha tingut prou.--Peer 18:20, 30 oct 2007 (CET)

Crec que ho he solucionat. He editat damunt de la redirecció creada. L'arxiu antic ha quedat com a "...Òpera (2)" i el nou "... Òpera".--Peer 22:42, 30 oct 2007 (CET)

Catalanisme i catalanistes

He vist que vols separar els catalanistes de la categoria catalanisme. Potser la millor manera seria crear una categoria d'assistents a l'assemblea catalanista de Manresa del 1892, que crec que són la majoria dels catalanistes que hi ha a la categoria catalanisme. De pas, serviria per poder-los classificar dins de la categoria polítics catalans.--Pere prlpz 19:21, 30 oct 2007 (CET)

D'acord amb tu. Bona feina.--Pere prlpz 00:39, 31 oct 2007 (CET)

Bot catalanisme

Ok, aquesta nit ho faig! (ara no puc). --Meldor 21:00, 30 oct 2007 (CET)

Fet Fet! Mira't a veure si ho he fet bé, potser he desfet algun canvi de més o de menys. L'únic problema és que a Categoria:Catalanistes molts no apareixen correctament ordenats. He afegit uns quants defaultsort, però encara en falten... --Meldor 00:35, 31 oct 2007 (CET)


Bot dominis

No és problema fer-ho, però estàs segur del canvi? Hi ha plantilles específiques de dominis de primer nivell genèrics i dominis de primer nivell territorial, i tocar les categories potser ho embolica. Potser seria millor comentar-li a l'Iradigalesc, abans de fer el canvi, no? (ho dic pel nom de les categories, no pel fet que s'hagin de moure, que et dono la raó). --Meldor 16:40, 1 nov 2007 (CET)

fruites del diable

Moltes gràcies pel comentari, de debó. Encara sóc del tot nou a la vikipedia i encara estic experimentant amb el format. De fet, aquest article no el vaig començar jo però li he vist bastant mancança d'informació i li he afegit (i de fet encara no he acabat). No t'amoïnis, que aviat també li retocaré el format i quedarà com la resta de pàgines. Moltes gràcies de nou.el comentari anterior sense signar és fet per Ashlar85 (disc.contr.) 18:24, 2 nov 2007 (CET)

Cognoms

Em sembla molt be, a la subcategoria "cognoms romans" haurien d'anar tots els que no són noms de "gens"; els noms de família de moment poden restar a "gens romanes". Hi ha un pilot de cognoms romans, si mai hi són tots sera una categoria amb moltes entrades.--joc 20:34, 2 nov 2007 (CET)

S'han de mirar un per un, per exemple si vas obrint les "gens" a molts articles figuren els cognoms emprats per cada gens o cada família. Alguns tenen articles propi, d'altres apareixen com a pagina de desambiguació pels seus membres, i la majoria no hi són encara. De fet dels cognom en si mateixos no es pot dir gran cosa, els que hi són es per què hi ha personatges importants que els porten.--joc 21:20, 2 nov 2007 (CET)
Si, hi estic d'acord; els llinatges romans son de fet les "gens". Ja he creat la categoria Cognoms romans. A més jo no en se gaire de classificar per categories i una opinió més entesa es sempre d'agrair. --joc 21:38, 2 nov 2007 (CET)

Mitologia grega

Mercès pels teus comentaris... Sí, és veritat, hauríem de crear-ne noves subcategories. Jo crec que podríem ésser aquestes:

  • Déus de la mitologia grega.
  • Criatures de la mitologia grega.
  • Llocs de la mitologia grega.
  • Pobles de la mitologia grega.
  • Herois de la mitologia grega.
  • Argonautes.
  • Titans.
  • L'Odissea.
  • La Guerra de Troia.
  • La Ilíada.

I, segurament, me'n deixo alguna altra... Què et sembla? --Panellet 17:21, 3 nov 2007 (CET)

Pau, has fet una bona feina!! El model de categoria que m'has mostrat és massa sofisticat pel poc material que tenim... Potser, més endavant, serà pràctic però, de moment, voto per no complicar-nos massa amb el tema... El que sí que trobo a mancar és una subcategoria referent a "Reis mitològics" perquè n'hi ha també un munt i no puc ficar-los perquè no hi ha una subcategoria adient a ells. Que me'n dius? --Panellet 19:38, 4 nov 2007 (CET)

gràcies per la benvinguda

jackie

Recorda: Les categories que es posen als articles han d'estar creades a la Viquipèdia. Si una categoria apareix en roig, cal canviar-la per una altra dels milers de categories que existeixen a la Viquipèdia. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Apoloni de Tiana. --Joanjoc (discussió) 17:41, 4 nov 2007 (CET)

Gràcies :-) --Joanjoc (discussió) 18:09, 5 nov 2007 (CET)

Grups de música de heavy metal o grups de música heavy metal

Hola Pau, volia crear la categoria Grups de música de heavy metal però no sé si s'hauria de dir així o Grups de música heavy metal (per cohèrencia amb les altres categories Categoria:Grups de música per gènere). A més, a la wiki en castellà està sense el 'de'. D'altra banda, la categoria Categoria:Grups de música dels Estats Units és la única que no està en el format gentilici. Tinc entès que es pot canviar automàticament sense haver de retocar tots els articles no?. Gràcies --Schizodelight (discussió) 20:31, 4 nov 2007 (CET)

ok. Fet. --Schizodelight (discussió) 21:10, 4 nov 2007 (CET)


Gracis!

Moltes gràcies per la teva rebuda!! Isaac Gimeno.el comentari anterior sense signar és fet per Isaac Gimeno i Rodríguez (disc.contr.) 23:38, 5 nov 2007 (CET)

Plantilles interwikis

Creus que es poden esborrar les plantilles Plantilla:Manquen interwikis i Plantilla:Manquen interwikiscat? Tenim Especial:Withoutinterwiki, que crec que fa això.

Pel que fa al que em vas dir de les categories, li vaig enviar un missatge a l'Enric, estic esperant resposta ^^ Fins una altra, --Meldor 01:07, 6 nov 2007 (CET)

Dominis d'Internet

(Ok per les plantilles). M'ha respost l'Enric, m'ho ha explicat i em suggereix Dominis d'Internet territorials i Dominis d'Internet genèrics. Faig aquest canvi, si no hi estàs en contra. --Meldor 10:30, 6 nov 2007 (CET)

Fet Fet! --Meldor 12:08, 6 nov 2007 (CET)

cançons

veuràs molts articles sobre cançons nous, amb moltes errades. Estan fets per estudiants novells, tinguem paciència amb ells --barcelona 13:49, 6 nov 2007 (CET)

els hi he dit, però no som "meus", són d'una escola de sabadell, em sembla però no ho puc assegurar --barcelona 13:57, 6 nov 2007 (CET)
ni idea! no sé qui és el profe que els porta --barcelona 14:00, 6 nov 2007 (CET)
he tornat a deixar missatges perquè el professor contacti amb nosaltres, jo marxo, avisa els que vinguin més tard perquè no s'enfadin en veure tantes errades, gràcies --barcelona 14:07, 6 nov 2007 (CET)

Xat web

L'altre dia estava equivocat quan et vaig dir que no hi havia una manera segura d'introduir la teua contrassenya a la versió del navegador web. Sota on s'escriu els missatges veuràs que posa dos quadres marcat amb public i private. Al costat de public anirant apareixent els xats que tens obert (en principi, el de wikipedia-ca) i a continuació de private apareixen els privats. El de info és el de la xarxa. El selecciones i llavors pots enviar la teua contrasenya d'una forma segura.

Les instruccions les tens al teu arxiu, però si vols entrar, jo ara sóc allí. –Pasqual · discussió 22:56, 7 nov 2007 (CET)

Festa Major de la UAB 2007

A veure si em pots aconsellar, fa referència a la plantilla que has afegit a l'article Festa Major de la UAB. A l'article he escrit la font d'on he tret la informació, és un llibret on està redactat el programa d'activitats. La resta de la informació únicament es pot basar en entrevistes als organitzadors o a partir de l'experiència empírica. Què hi creus necessari per retirar la plantilla? Gràcies.--Jove (discussió) 18:26, 9 nov 2007 (CET)

Mitologia grega

Fet Fet! He fet els canvis que has demanat (no he revisat si en faltava/sobrava algun més). Per cert, a caucons el títol de l'article no porta accent, i a dins l'article sí. Fins una altra :) --Meldor 00:13, 12 nov 2007 (CET)

Aprofitant l'ocasió, què n'opines de l'article Grid? L'ha creat ara un anònim. --Meldor 00:21, 12 nov 2007 (CET)

Adimensionals

Moltes gràcies per la plantilla! jo no les sé fer encara, aquestes coses. Ara l'he vinculada ja en un article, però encara no apareix. Suposo que ho faig bé Plantilla:Nom plantilla, però triga una mica a ser actiu... Salut! usuari:Skrivande

Moltes gràcies, ja està inclosa a la resta!

el comentari anterior sense signar és fet per Skrivande (disc.contr.) 15:06, 13 nov 2007 (CET)

Botànics

No es mereixen.--Pere prlpz 15:00, 13 nov 2007 (CET)

Gràcies!!

Moltes gràcies per la teva benvinguda. Com diría Mario Moreno "Cantinflas": ¡Bien hallado!el comentari anterior sense signar és fet per Jaumebaubi (disc.contr.) 23:48, 14 nov 2007 (CET)

Holes!!

Eps, graciés per la benvinguda

vagí bé

Macaya 18:14, 15 nov 2007 (CET)

Davidpar

Vas amenaçar l'usuari Davidpar de blocar-lo si eliminava les plantilles d'avís de copyright, les ha eliminades i segueix copiant informació de TV3. És possible que cap dels articles creats per ell tingui contingut original. 88.19.143.36 18:29, 16 nov 2007 (CET)

Institucions

Tot i el nom, crec que el contingut de les categories d'institucions científiques i institucions lingüístiques s'assembla més al que hi ha a la categoria organitzacions que al que hi ha a la categoria institucions, que bàsicament són organismes governamentals. Jo les tornaria a posar a organitzacions, i, en tot cas, els buscaria un nom millor, perquè la veritat és que a mi no se me n'ha ocorregut cap de millor, però tampoc em semblen gaire satisfactoris els que hi he posat. Suposo que caldria una nota a cada categoria explicant que són organitzacions, associacions i institucions, que el contingut de la categoria institucions tampoc lliga amb el que diu l'article institució.--Pere prlpz 20:20, 16 nov 2007 (CET)

Reis de la mitologia grega

Hola, Pau! Bona feina la que has fet categoritzant els reis mitològics grecs però, i és només la meua opinió, no et capfiquis gaire sobre aquest afer DE MOMENT ja que no sabem si en sortiran prou articles com per a què determinades subcategoritzacions paguin la pena de fer-les... No he mirat les wikipèdies en altres llengües sobre aquest tema però, em penso, que, de reis, no n'hi haurà gaires.... Ah! Bona idea la d'incloure una subcategoria de patronímics! --Panellet 17:54, 18 nov 2007 (CET)

He estat mirant la wikipèdia en anglès i sembla ésser que sí, que dardanis i troians són termes sinònims i que els reis de Dardània (més antics) i els de Troia (més moderns) s'haurien d'incloure a la mateixa subcategoria. Ací en tens un retall de l'article on ho diu:

"The terms Dardan and Dardanian in classical writings were synonymous with the term Trojan, the Dardans being Trojans, an ancient people of the Troad in northwestern Anatolia. The Dardans derived their name from Dardanus, the mythical founder of Dardania (Asia minor), an ancient city in the Troad. Rule of the Troad was divided between Dardania and Troy. The Royal House of Troy was also divided into two branches, that of Dardania, and that of Troy (or Ilium). The House of Dardania was older than the House of Troy, but Troy later became more powerful than Dardania. Aeneas is referred to in Virgil's Aeneid interchangeably as a Dardan or as a Trojan, but strictly speaking Aeneas was of the Dardanian branch. Many rulers of Rome claimed descent from Aeneas and the Houses of Troy and Dardania". --Panellet 18:26, 18 nov 2007 (CET)

Wikitools have a problem

entesos, ha estat un error de la meua part :S –Pasqual · discussió 18:32, 18 nov 2007 (CET)

Diria que ja està, tanmateix hauràs de refrescar la teua memòria cau. –Pasqual · discussió 18:43, 18 nov 2007 (CET)

Benvinguda

Gràcies per la benvinguda. La meva intervenció a Vikipèdia és part d'un curs sobre l'ús de les tècniques de l'informació. La meva intenció és incloure asticles sobre llengua castellana. Espero no cometre gaires faltes d'ortografia en català i que els usuaris facin la correcció pertinent quan sigui precís. --Juan Manuel González 19:23, 18 nov 2007 (CET)

Pàgines de desambiguació

Jo també havia pensat el mateix sobre el particular (és més aclaridor) però quan vaig veure que en altres wikipèdies no ho feien així (per exemple, a les wikipèdies anglesa i castellana a les seues respectives pàgines de "Níobe" hi posen totes les níobes que hi ha i no són pàgines de desambiguació...) vaig decidir, llavors, seguir la pauta general i no esmerçar temps en fer entrades diferents per a personatges mitològics del mateix nom... Una altra problema que s'afegiria a això que proposes és com quedarien els enllaços a les altres wikipèdies perquè, per exemple, hi hauria casos en què una entrada o pàgina de la wikipèdia anglesa (i no estic parlant de pp. de desambiguació) es correspondria amb dos, tres, quatre... de la catalana. Quina solució hi ha en aquest cas? --Panellet 11:31, 19 nov 2007 (CET)

Recategoritzacions

Hola,

Quan pugui m'hi posaré. Una pregunta: ja s'ha acceptat blog en comptes de bloc? És que jo ja vaig dir que creia que havia de ser blog, però em van dir que, de moment, el que el termcat havia proposat era bloc. --Meldor (discussió) 23:40, 20 nov 2007 (CET)

He vist que hi ha molt cacau a la pàgina de Heavy Metal, i dels seus subestils, a vegades es posa en majúscules, a vegades en minúscules. Creus que tot hauria d'anar amb majúscules? --Meldor (discussió) 12:42, 23 nov 2007 (CET)

Salutacions cordials 1 any després

Encara que hagi passat 1 any et torno les salutacions. Les teves les he vist fins avui a la meva pàgina de discussió. Potser si que era veritat allò que em deien que tenia problemes a la vista!--Seniofredus (discussió) 17:45, 21 nov 2007 (CET)

Nestorcg

Moltes gràcies pels saluts! I gràcies per les teves contribucions! --Nestorcg (discussió) 23:05, 22 nov 2007 (CET)

Davidj.cot

Moltes mercès per les salutacions i, tanmateix, per haver contribuït en la catalogació del meu article.

Una forta abraçada,

David.el comentari anterior sense signar és fet per Davidj.cot (disc.contr.) 19:07, 24 nov 2007 (CET)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Iradigalesc (discussions) 20:26, 24 nov 2007 (CET)

És l'usuari 88.24.246.221, no sé si el podràs atrapar a temps...--Iradigalesc (discussions) 20:29, 24 nov 2007 (CET)

Una consulta

Hola Paucabot. He vist que em vas posar una etiqueta dient que l'article que vaig fer (Penya Blaugrana de Banyeres del Penedès) no cita fonts o referències sobre la seva rellevància. No entenc gaire bé què vols dir amb això, ja que he vist d'altres articles com el meu que tampoc sembla que citin gaires referències; he accedit també als enllaços que hi ha a l'etiqueta i no n'he tret gaire l'aigua clara. Sóc nova a la Viquipèdia i encara he d'aprendre molt! si us plau, si em poguessis explicar com el puc millorar t'estaria molt agraïda! Moltes gràcies!!!! --Ivet Garriga Ràfols (discussió) 16:18, 25 nov 2007 (CET)

Pintors alcoians

Benvolgut Pau:

he vist que has redirigit la llista de pintors alcoians del XIX de Fernando Cabrera Cantó a Ferran Cabrera i Cantó per exemple, i això ja estava fet amb anterioritat, dis-me si havia fet alguna cosa mal perquè no torne a caure en el mateix. A cada pintor se li podia buscar per Emilio Sala Francés, Emili Sala i Francés, Emili Sala Francés, no em recorde si en este cas també havia posat la possibilitat de fer la cerca com Emili Sala i Francès, Emilio Sala ara ho estic dubtant i m'agradaria saber si he fet alguna cosa mal. Moltes Gràcies i un abraç.--Rafa (discussió) 18:25, 25 nov 2007 (CET)

Gràcies de nou--Rafa (discussió) 18:34, 25 nov 2007 (CET)

Davidj.cot

Estimat Pau:

Hola Pau. He traduït l'article de Carles Duarte i Montserrat al castellà. El vull traduir a l'anglès i també a l'italià. Què hauria de fer per enllaçar els articles amb les seves traduccions corresponents?

Una abraçada,

David --Davidj.cot (discussió) 18:43, 25 nov 2007 (CET)

Davidj.cot

Estimat Pau:

Perdona. He mirat fa molt poc el suggeriment que em feies de les negretes. Ja havia traduït al castellà l'article. Avui no disposo de més temps. Però no et preocupis, ho rectificaré de seguida que pugui.

Amb afecte,

David. --Davidj.cot (discussió) 19:02, 25 nov 2007 (CET)


Categories

Bon dia! Perdona el retard, però últimament vaig molt atrafegat... i a més a més també m'havia marxat del cap fa l'ullet . Bé, pel que fa a la categoria de les organitzacions, associacions i similars, la veritat és que m'hi perdo. Tal com està ara, efectivament, és més aviat un poti-poti, però és que no sé pas com arreglar-ho, més que res perquè moltes vegades no acabo de veure clara la distinció entre organització, associació, entitat, etc., i molts cops depèn més de com s'autoanomeni l'organització, associació, etc. particular. És a dir, en aquest terreny no sabria com ajudar-te. Pel que fa a l'antiga Grècia, l'antiga Roma o l'antic Egipte, per mi amb minúscula, malgrat que la majoria de subcategories ara estiguin escrites amb majúscula. He estat buscant dins el manual d'Ortotipografia d'en Solà per si parlava d'aquest cas concret, però no ho he sabut trobar. A reveure! –Enric 10:29, 26 nov 2007 (CET)

Bon dia

Gràcies per el missatge de benvenguda, vinc de la Viquipèdia occitana, vaig escriure en occità perquè ès més fàcil per jo (per ara). Podi legir lo catalan , mas es encara un pauc dificil per ieu de l'escriure,i aurà doncas benlèu (potser) qualquas fautas d'ortografia e de gramatica dins las meunas contribucions, mas veni per ensajar de me perfeccionar lèu lèu .CoralamentJiròni (discussió) 22:55, 26 nov 2007 (CET)

Més recategoritzacions

L'Enric ja m'ha respost, veig que ja ho has vist ^^

De grups de música de heavy metal, prefereixes grups de heavy metal (com grups de rock), o grups de música de heavy metal? A mi m'agrada més la primera, però si prefereixes l'altra, posa l'altra. --Meldor (discussió) 00:23, 27 nov 2007 (CET)

I reis ficticis, la vols moure segur? També hi ha tirans ficticis, i no hi ha cap subcategoria (dins de personatges de ficció) que sigui xxx de ficció--Meldor (discussió) 00:31, 27 nov 2007 (CET)

Gràcies per la felicitació

Les dades de les creus que em falten he de cercar-les al DOG, però quan els trobi l'afegiré. Quan a la suggerència, no se m'havia acudit, però ja que m'ho has suggerit intenteré fer el que pugi. Walden69 (discussió) 18:29, 28 nov 2007 (CET)


Categories

Hola Pau Cabot. Crec que l'he liat un poc creant categories! És que esteia mirant a Categoria:Discs i m'ha semblat que estructurar-ho un poc seria interessant, sense saber que era necessari que cada categoria contés amb un mínim de 5 entrades... Gràcies per comentar-m'ho.

salut, Webe (discussió) 22:04, 28 nov 2007 (CET)

Pelasg

Hola, Pau! Per una errada mecanogràfica he creat una pàgina anomenada "Pelasg (" ... Podies esborrar-la? Ja de passada, la pàgina anomenada "Pelasgs (ètnia) crec que seria millor que fos en singular i no en plural, tu que en penses? Mercès per endavant. --Panellet (discussió) 23:42, 28 nov 2007 (CET)

Moure al Viccionari

L'acció de moure al viccionari no existeix una solució per a poder-ho transportar mantenint el significat, ja que no puc asegurar que el que posi no provingui d'alguna font amb copyright, i això pot inculpar al editor que el transporti! Sé que existeix ua funció però em diu que no es`ta disponible! --KRLS , 19:13, 29 nov 2007 (CET)

Es clar però fes el mateix raonament amb mi amb un clar exemple. Si ara en el viccionari pengen un article que ha passat una vegada ja, i poso la plantilla tranportar a la viquipèdia (no sé si existeix,però és un exemple). i tu com administrador de viquipèdia tranportes no através de la funció de transportar que existeix però no sé perquè no està disponible i es guardaria l'historial, sinó que a canvi copies el text a transportar i el copies en l'altre article. I ara imagine't que el text era copiat d'una pàgina web o algun llibre i el seu autor et denuncia per falta de copyright, i el problema que l'únic editor que hi haurà seràs tu, no la persona que ho va penjar al viccionari. Això el que fa que tu siguis el culpable quan tu ets l'únic editor, i sense culpa acabes se'n el culpable. Entens la meva possible situació de fer una copia simplement. Hauriem d'activar aquella funció de tranport, però no sé com es fa! Jo el que vull es cobrir-me les espatlles i no hi hahgi la possibilitat que desconec.
Els dos primers que me mirat per casualitat tenen els dos copyright: Hegemònic i exili, elimine'ls.--KRLS , 19:57, 29 nov 2007 (CET)

Gràcies!

Gràcies per la benvinguda!--Anna1c (discussió) 13:57, 30 nov 2007 (CET)

Nimfes

Bona idea la que has tingut amb les noves subcategoritzacions... Pel que fa a les dríades també estic d'acord... Quant a la categoria de personatges també hauríem de fer alguna cosa perquè és molt nombrosa, tu què en dius? --Panellet 14:10, 1 des 2007 (CET)

Biografies per origen

No canta una mica Personatges de l'Antiga Grècia a Biografies per origen? --Meldor 15:28, 1 des 2007 (CET)

Ok, com tu creguis. Crec que seguir aquest criteri pot complicar una mica la categorització (per exemple, si crees una categoria de Romans, tampoc la podràs posar a Europeus, o de Vikings, i així moltes altres...). Vaja, que ho deia per simplificar, precisament: com que a la categoria només hi havia els continents, per això deia que cantava una mica, perquè hauria optat abans per entendre Europa com a divisió geogràfica, de continents, que no com a divisió amb contingut històric. --Meldor 15:36, 3 des 2007 (CET)
Jo posaria Personatges de l'Antiga Grècia dins de Europeus, així com Mongols està dins de Asiàtics (i no es refereix als mongols actuals), però el que et deia: que si no et sembla bé, res, només era una suggerència. --Meldor 23:36, 3 des 2007 (CET)
Aaah, d'acord, no t'havia entès. Jo em pensava que ho feies per criteris històrics, no geogràfics. És cert que l' antiga Grècia va arribar a establir colònies a zones asiàtiques (tot i que no crec pas que es consideri un imperi, com ara), però jo ho posaria dins d'europeus perquè el nucli de l'"imperi" estava a Grècia. Seguint amb l'exemple d'abans, si mires Imperi Mongol, està categoritzat dins de Història d'Àsia, tot i que també van arribar a Europa, però trobo lògic que sigui així. --Meldor 12:29, 4 des 2007 (CET)

Nova categoria

Fent els articles de les Medalles d'Honor de Barcelona m'he trobat molts casos de gent força activa en el moviment veïnal. Els he considerat com a activistes socials, perquè no se m'ha acudit cap altra definició. Crec que tots ells cabrien en alguna nova categoria, però no se m'acudeix el nom. Si se t'acudeix alguna cosa, fes-m'ho saber, si us plau. Walden69 19:09, 2 des 2007 (CET)

No se me n'acudeix cap altre, de manera que el donem com a bo. Si a algú no li sembla bé, acceptem suggeriments. Walden69 19:50, 2 des 2007 (CET)

Sobre els municipis sorianes

Ola. He pusat una taula al article del municipi d'Almazán. ¿És la correcta o tinc que poner una altra cosa? (Pardona pel meu català. és molt malo). Aquest _Nadal intentaré ajudar una mica més amb aquestes articles. --Chabi 19:45, 3 des 2007 (CET)

Arròs i nyora

Gràcies Pauet, saluts sudencs.el comentari anterior sense signar és fet per Arrosinyora (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 10:04, 5 des 2007 (CET)

Diversos usuaris escolars

Moltes gràcies per la benvinguda!--Cris1c (discussió) 09:48, 5 des 2007 (CET)

gracias per la benvinguda --Mou1c (discussió) 11:54, 5 des 2007 (CET)

gracies per la benvinguda--Cristobal1c (discussió) 11:54, 5 des 2007 (CET)

gracies per la benvinguda --Pili1c (discussió) 11:54, 5 des 2007 (CET)

Moltes gracies per la benvinguda --Manu1c (discussió) 11:54, 5 des 2007 (CET)

gracies per la benvinguda --Josez1c (discussió) 11:55, 5 des 2007 (CET)

Moltes gracies per la benvinguda.--Pauli1c (discussió) 11:55, 5 des 2007 (CET)

gracies per la benvinguda --Juanda1c (discussió) 11:55, 5 des 2007 (CET)

Categoria

Hola; no acabo d'entendre quin problema hi ha; evidentment que viquipèdia no es un diccionari, i amb aquesta categoria (que existeix a altres wikis i no només de zoologia, sinó de botànica, medicina, etc.) no es transformarà en un diccionari. Som especials, aquí? Salut. --Xvazquez (discussió) 12:59, 5 des 2007 (CET)

Hola, em sembla bé preguntar a més gent. Salut. --Xvazquez (discussió) 17:59, 5 des 2007 (CET)

Re: Nous articles a la Categoria:Escoltisme

Quina casualitat! Portava setmanes sense passejar-me per la viquipèdia i un dia que entro, precisament quan m'estava mirant aquests articles a la llista de seguiment, m'escrius demanant que hi doni un cop d'ull. Ni fet aposta! :D

Els he mirat per sobre, i trobo que és una feina genial. M'agrada especialment la feina de sistematització amb plantilles, molt acurada. Potser trobo a faltar una plantilla de l'estil {{Escoltisme als Països Catalans}} que englobi aquesta i la resta d'articles referents a l'escoltisme, però això és més una preferència personal que una objecció. Et felicito per la feina!--Loquetudigas (tot orelles!) 21:21, 7 des 2007 (CET)

Descansa, que t'ho mereixes :)--Loquetudigas (tot orelles!) 21:37, 7 des 2007 (CET)

Grecs

1 La Categoria:Personatges de l'antiga Grècia seria correcte amb el benentès de que hauria d'incloure moltes subcategries. 2 No tinc clar com és correcte l'expressió antiga Grècia o Antiga Grècia S'hauria d'arribar a un acord i deixar-ne constància al llibre d'estil. Jo tinc entès que és antiga Grècia, però no en sóc expert.--Allman (discussió) 20:08, 8 des 2007 (CET)

Entenc que Militars grecs i Oradors grecs passaran a anomenar-se Militars de l'antiga Grècia i Oradors de l'antiga Grècia i que jo puc iniciar categories com Pintors de l'antiga Grècia i Escultors de l'antiga Grècia --Allman (discussió) 20:33, 8 des 2007 (CET)
Interpreto que no us puc ajudar en res--Allman (discussió) 20:50, 8 des 2007 (CET)
En les dues que em refereixo, és possible que hi hagi algun grec modern però la gran majoria són antics. Quan s'hagi fet el traspàs ja miraré si n'hi ha algun modern, crec que no.--Allman (discussió) 21:05, 8 des 2007 (CET)

Esborrat de la nova entrada Pere Casaanovas

No entenc quina norma he conculcat per ser esborrat amb tanta rapidesa. He vist moltes entrades com la que jo proposava i no veig que s'esborrin.el comentari anterior sense signar és fet per Pere Casanovas (disc.contr.) 17:28, 9 des 2007 (CET) --Pere Casanovas (discussió) 17:31, 9 des 2007 (CET)

Menys mal que una de les normes que caracteritzen Wikipèdia és no fer llenya del nouvingut. El primer dia que entro com a usuari, intento saber com funciona una mica, escric quatre coses i duro exactament tres minuts. Enhorabona per la vostra eficiència. Pensava que podria aportar quelcom, però ja veig que no. Gràcies companys!--Pere Casanovas (discussió) 20:45, 9 des 2007 (CET)

Que et sembla?

Hola Paucabot

Celebro que hagis llegit l'article sobre Aliments amb calories negatives. Hi he fet uns canvis com tu has demanat (amb l'etiqueta). Espero que estigui bé, sinó ja m'indicaràs que es pot millorar.

Salut!--Lallistaderaimon (discussió) 18:04, 9 des 2007 (CET)

Hola Paucabot

Ho he mirat i si, era més correcte el terme papaia... no se com caram no ho havia posat així!

Salutacions! --Lallistaderaimon (discussió) 16:21, 10 des 2007 (CET)

Hola company

Hola, voras, es que l'article respecte a Joan Pla encara no he confirmat si el seu tercer cognom es Villar o es altre, continuare buscant informació al respecte, si se que es més conegut com Joan Pla perque tinc alguns dels seus llibres per ma casa i se que és dels escriptors de novel·la juvenil més importants a la nostra llengua a l'actualitat, ja que molts instituts recomanen els seus llibres.

D'igual manera estic buscant informació respecte al Glòria Llobert també del mateix tipus i respecte als seus cognoms. Per a qualsevol cosa respecte dels articles compteu amb la meua col·laboració.

Gracies i Salutacións company wikipedista. --- NeVic 21:01 9 de decembre de 2007 (CEST)

Gràcies

Ja me n'he adonat, de manera que ho tindré en compte. Sento no haver continuat amb els Premis Ramon Llull, però m'he entretingut amb alguns escriptors algueresos (que m'han dut) a escriptors sards, i després als Voluntaris de la Primera Guerra. Ara he de plegar perquè tinc problemes amb el meu ratolí (no m'aclareixo gaire amb les tecles soles), però demà continuaré.

Per cert, saps si els valencians tenen algun equivalent als Premis Llull o les Creus de Sant Jordi ? No ho he vist pas, i m'agrada fer aquests personatges perquè n'hi ha de tota mena (m'avorreix estar temps tocant el mateix tema, per això vario). Bona not. Walden69 (discussió) 21:27, 9 des 2007 (CET)

Pau

Hola Pau, perdona si torne a preguntarte, però no hi ha qualsevol vikiprojecte respecte a autors de la nostra llengua dins la viquipedia?

Ho dic perque crec que falten alguns autors importants contemporanis i contrastar informació dels antics. Si existeix el projecte per favor agraeix on puc formar part, i sino crec que es deuria fer.

Gracies i Salutacions ;) ---NeVic, 23:01 09 de decembre de 2007 (CEST)

Gracies per l'informació.

Només donarte les gracies per l'informació, considere que es prou util i encara tinc que pensar be les opcions perque no he montant un viquiprojecte mai i no se si ho fare be, la veritat. Aixina que hi estic pensant una miqueta com fer-ho.

De totes maneres si fa falta qualsevol cosa a la viquipedia no duptes que hi estare per aquí, col·laboracions, ampliacions i allò que fasa falta.

Gracies i salutacions ---NeVic, 23:56 09 de decembre de 2007 (CEST)

Salutacions

Acabo d'"aterrar" a la viquipèdia i espero sortir-me'n. Gràcies, Pau. --Mguiu12 (discussió) 10:11, 10 des 2007 (CET)

pintors grecs

Dona un cop d'ull a Categoria:Pintors de l'antiga Grècia i digue'm què en penses. Hi ha alguns pintors com: Dionís (pintor), Lala, Menestrat (pintor) i Doroteu (pintor) que haurien d'anar en una categoria més genèrica que podria ser pintors clàssics inclouria Pintors de l'antiga Grècia i Pintors de l'antiga Roma.--Allman (discussió) 14:52, 10 des 2007 (CET)

Ok. Deixo que en Jolle i tu consensueu aquesta fi de la categoria.--Allman (discussió) 17:49, 10 des 2007 (CET)

Pregunta

En la vq:100, creiem que s'hauria d'incluir un article entre els 100 fonamentals molt representatiu de la cultura de les illes i crec que tu ets el més indicat per contestar-me a la següent pregunta: Quin article inclouries com pot ser una dança, tradició, aliment més característic i distintiu?--KRLS , 18:35, 10 des 2007 (CET)

Pintors

Em sembla perfecte. De fet he de parlar amb Iridigalesc perque mogui per bots altres categoris com "politics grecs" > Polítics de l'Antiga Grècia, o Esportistes grecs > Esportistes de l'Antiga Grècia. Dona-li un cop d'ull a aixó, i si vols és fa ara i si no al final que potser serà més senzill. Al final després moure dos o tres articles que corresponguin a polítics o esportites moderns es molt senzill.--joc (discussió) 19:50, 10 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Hola, et dono les gràcies per la teva benvinguda. --Gemmagarciad (discussió) 13:02, 13 des 2007 (CET)

Mercès per la benvinguda

Això és una meravella !el comentari anterior sense signar és fet per Grocs ses sant salvador (disc.contr.) 22:08, 13 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Hola, estic fent un curset d'estratègies TIC i un dels exercicis tracta sobre escriure articles a la Wikipèdia.Js he vist que de la meva àrea hi han alguns per ampliar i altres per crear. Intentaré col.laborar de la millor manera possible. --Itirado (discussió) 12:17, 14 des 2007 (CET)

Arquitectes i Escultors

Dóna un cop d'ull a Categoria:Artistes de l'antiga Grècia, Categoria:Escultors de l'antiga Grècia i Categoria:Arquitectes de l'antiga Grècia. Sóc conscient que Categoria:Artistes de l'antiga Grècia i Categoria:Arquitectes de la Grècia hel·lenística tenen pocs elements soluciona-ho com creguis necessari--Allman (discussió) 15:41, 14 des 2007 (CET)

Dramaturgs catalans en català

He vist que estàs posant la categoria:Dramaturgs catalans a alguns articles que ja tenen la categoria:Dramaturgs en català. Si hi posessis directament la categoria:Dramaturgs catalans en català en català estalviaríem feina, tot i que és el tipus de feina que també pot fer en Pasqual amb el seu bot.--Pere prlpz (discussió) 18:18, 14 des 2007 (CET)

Mercès per la benvinguda

Bon dia Pau,

Salutacions i, a la feina ...

Verds ses Sant Salvador

Salutacions

Gràcies per la benvinguda. Maneblue

categories

Només felicitar-te un cop més per la feina que estàs fent amb les categories, veig que ara vas per la literatura, tenim una de les wikis més endreçades i això és en gran part gràcies a tu :) --barcelona (discussió) 17:46, 15 des 2007 (CET)

doncs el curs va bé, ja els veus (a veagdes porten feina extra, ja ho sé), aquest mes tenen pràctiques obligades així que voltaran sovint. Espero que alguns acabin usant la viqui de manera habitual a l'aula, veurem què passa --barcelona (discussió) 17:49, 15 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Hola Paucabot,

Gràcies per la benvinguda i per les informacions. No sé si podré afegir idees o no, però bé, es farà el que es podrà, que d'això es tracta. En principi, la meva especialitat és la didàctica de la llengua i de la literatura, o sigui que intentaré començar per aquí.

Joan Marc

Bé, això que m'has demanat no és al meu abast, sóc més de la banda pràctica. he iniciat el tema de la didàctica de la llengua, que estava verge i no interessa gaire gent. No he sabut fer subapartats, però bé seguiré fent recerca i intentaré millorar-lo una mica.

Fins aviat --Cristofolferrer (discussió) 14:33, 16 des 2007 (CET)

Ajuda reanomenar artícle

He vist que has reanomenat l'article de Reconeixement d'empremtes dactilars, perfecte perquè ho havia escrit malament. El problema que m'he trobat ara és que existeixen dos articles, un amb Reconeixament i l'altre amb Reconeixement. M'agradaria acabar l'article però el que està més abançat és el que té el títol incorrecte. M'agradaria doncs, posar-ho tot amb el títol ben escrit i seguir a partir d'allà, com ho puc fer? Merci --Ocalaf (discussió) 12:15, 17 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Hola, sóc la Gemma, moltes gràcies per la benvinguda. He trigat una mica en contestar-te perquè no sabia ben be com anava aixó. Ara ja està.--Gemmagarciad (discussió) 13:21, 17 des 2007 (CET)

gràcies per la rebuda !

Bona tarda, sóc la Teresa i és la primera vegada que entro a wikipedia--Bretanya (discussió) 19:18, 17 des 2007 (CET)

Més usuaris escolars

--Dfernandez (discussió) 10:14, 18 des 2007 (CET)hola soc el david i os dono les gracies per la benvinguda espero que la meva informacio servixi gracies de nou !

Moltes gracies per la benvinguda, la teva informació sera d'utilitat per portar a terme la meba tasca. Fins aviat. --Arodenas (discussió) 10:17, 18 des 2007 (CET)

Moltes gracies per la benvinguda, em serà molt útil per el treball que fare.--Mbarral (discussió) 10:18, 18 des 2007 (CET)

Grecies per la venvinguda!el comentari anterior sense signar és fet per Pgallardo (disc.contr.) 10:25, 18 des 2007 (CET)

escultors grecs

Veig que s'ha tornat a iniciar les categories escultors grecs i arquitectes grecs Nicòmac (escultor). Caldria unificar criteris. Es pot revertir a la situació anterior o treballar sobre l'actual.--Allman (discussió) 15:39, 19 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda, novament

Hola! Finalment, després d'haver-me donat d'alta com a editora, he pogut trobar la meva pàgina i he rebut la teva benvinguda a la "comunitat". La veritat és que vaig una mica perduda entre tanta informació i estic intentant familiaritzar-me amb tot aquest món. Espero començar aviat a col·laborar en aquest projecte fascinant. I... tot aprofitant l'avinentesa, gràcies novament per la rebuda i salutacions ben cordials.

Nausica (discussió) 18:48, 20 des 2007 (CET)

Moure a xxx de l'antiga Grècia

Hola Paucabot,

He començat a fer els canvis de les categories de l'antiga Grècia. Estaria bé que estiguessis darrere, revertint els canvis en les categories ja acabades per tal de deixar els grecs, però no de l'antiga Grècia a la categoria original. --Meldor (discussió) 23:47, 19 des 2007 (CET)

Moltes gràcies per la benvinguda!

Som estudiants del IES Banús que acabem de començar un projecte. Moltes gràcies!


--carazoman69 (discussió) 10:55, 20 des 2007 (CET)

Hola!! k tal? soc la inma, estem fent un projecte.

Moltes gràcies per la teva benvinguda. Dew :)

--Inma (discussió) 10:55, 20 des 2007 (CET)InMa

Benvinguda

Hola Paucabot, gràcies per la teva benvinguda, sóc una estudiant del IES Banús i estem fent un projecte en la viquipèdia. Gràcies,una salutació adéu!!el comentari anterior sense signar és fet per Alba robles (disc.contr.) 10:59, 20 des 2007 (CET)

HoLa Sóc una estudiant d'un institut de Cerdanyola, gràcies per la teva benvinguda, estem aqui fent un projecte a la viquipèdia.

Una salutació, adéu

--Iris (discussió) 11:01, 20 des 2007 (CET) Iris

Agraïment a la teva salutació

Moltes mercès per la seva salutació. --Dmontes (discussió) 11:08, 20 des 2007 (CET)

Gràcies!

Moltes gràcies per la teva benvinguda!

Nawsica (discussió) 18:45, 20 des 2007 (CET)

HOLA!SOC NOVA USUÀRIA!

HOLA! sóc una nova usuària de la vikièdia, estic endinsant-me en el món de la viquipèdia de la mà d'un curs a distància per a professors de secundària, espero poder donar molta utilitat a la vikipedia en la meva tasca docent. Gràcies per la teva benvinguda, espero poder compartir i que em guiïs!!!

el comentari anterior sense signar és fet per NEUF (disc.contr.) 22:44, 20 des 2007 (CET)

Hola paucabot!!

Gràcies per la teva benvinguda, irònicament la vaig rebre abans que sapiguera què era la discussió. Ara ja he millorat els meus coneixements de la viquipèdia i espere ser un viquipedista actiu. Bé, fins un altre cop.som-hi nois!! (discussió)

bona nit,

intento arreglar-ho el tema de la edició de categories, però soc nou a la wiki. gràcies

puntdvista--puntdvista (discussió) 21:17, 22 des 2007 (CET)

Benvinguda

Gràcies per la benvinguda, i espero que sigui útil la informació.el comentari anterior sense signar és fet per DMMKLS (disc.contr.) 22:54, 23 des 2007 (CET)

Gràcies pel missatge

Hola, Paucabot! Gràcies pels suggeriments. Fins ara havia escrit l'ordre del llistat de temes de manera "manual", perquè m'agradava més com quedaven les línies, un xic més separades. Aprofito per fer-te una pregunta: com es poden penjar fotos a la Viquipèdia? Ho dic per fer fotos de portades d'àlbums, discos, pòsters, concerts, etc. Gràcies de bestreta i salut!el comentari anterior sense signar és fet per Catsynth (disc.contr.) 00:22, 24 des 2007 (CET) --Catsynth (discussió) 00:22, 24 des 2007 (CET)

Feliç Nadal

Hola Paucabot, feliç Nadal per a tu i per a tota la teva família. Què tinguis bon començament d'any! Una abraçada hahaha, --Josep Gustau - Discussió 09:16, 24 des 2007 (CET)

Treball de Recerca

Hola! Sóc KRLS i estic fent un treball d’investigació per descobrir quins són els indicadors que determinen la qualitat d’una Viquipèdia. Per a poder arribar a determinar-los necessitaria que tu com a viquipedista experimentat contestis a aquesta enquesta (aquí)., així tindria la opinió d’una part de la comunitat sobre els indicadors que he marcat i potser sobre alguns que podria haver oblidat. No caldrà que perdis gaire temps, en 5 minuts ho pots tenir fet. Desitjaria tenir-ho abans de l’1 de gener.

La enquesta: aquí. --KRLS , 16:31, 24 des 2007 (CET)

Taulell de consultes

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:32, 24 des 2007 (CET)

Hola! Ja he engegat el Viquipèdia:Taulell de consultes. Si tens temps i hi ha preguntes agraïria la teva col·laboració. Gràcies. -- Leptictidium (parla mamífera!) 17:42, 30 gen 2008 (CET)

Cerda

el contingut de la web és de lliure disposició segons figura a la seva pag. inicial : http://www.ieshugroger.com/malamercatel comentari anterior sense signar és fet per Egrino (disc.contr.) 20:55, 24 des 2007 (CET)

Cerda

Perdona que na hagi signat l'anterior punt --Egrino (discussió) 20:56, 24 des 2007 (CET)

"vandalitzar" hahaha

Crec que t'hauries de mirar la definició de "vandalitzar", i mira de ser una mica més educat amb els que no hi estàs d'acord, queda clar? --Caminant (discussió) 18:25, 26 des 2007 (CET)

Merci, Paucabot!

Merci per la Benvinguda!!! Sóc la Noia del Barça :)

Moltes gràcies per la benvinguda. He trigat una mica mica en contestar-te perquè no sabia ben be com anava aixó Wikipedia.

Aquest Partit Independentista :)

Gràcies, Bon Nadal i Bon 2008!!!

Soc la Noia del Barça :) (discussió) 21:46, 26 des 2007 (CET)

Correcció d'articles

Hola Paucabot. Vaig estar mirant la llista d'articles per millorar en vaig corregir uns pocs, però no els vaig llevar les etiquetes de correcció per si això no em correspon a mi, sino a algun dels administradors i heu de corroborar la correcció. Els articles són Estrella variable irregular, Brúixula i Infinit. Per cert, a Brúixula hi ha una errada al quadre de la dreta: hi posa “clicau” en lloc de “cliqueu”, i no sé com corregir-la. Adéu i bon nadal.--som-hi nois!! (discussió) 14:56, 27 des 2007 (CET)

Moltes gràcies Paucabot!!!

Moltes gràcies Paucabot, ets molt i molt amable!!!

S'agraeixo que hagi persones anònimes que siguin tan atentes i educades. Ja tens un nou amic!

Amb afecte,

RODIXETA --RODIXETA (discussió) 01:12, 28 des 2007 (CET)

Gràcies

Gràcies per tot. Continuaré corregint articles i intentarés deixar-los tant bé com sàpiga. Pel que fa a les paraules que no em sonen, la pròxima vegada que dubte consultaré un diccionari. Adéu.som-hi nois!! (discussió) 14:51, 28 des 2007 (CET)

Usuari:Paucabot/Ajuda:Articles de centres educatius

He ficat cullerada a la guia dels centres educatius, tot i que està en una pàgina teva. Si fer això va contra la viquietiqueta o contra les teves intencions, o si no t'agrada el que hi estic posant, pots revertir el que et sembli.--Pere prlpz (discussió) 18:44, 29 des 2007 (CET)

Presa de decisions articles de qualitat

Hola Paucabot,

T'envio un missatge que també he enviat a Barcelona, ja que corre una mica de pressa i veig que ets administrador i estàs connectat ;)

Tinc un dubte de la presa de decisions dels articles de qualitat, que s'acaba demà (de fet l'he penjada allí però queda una mica amagada). Quan el Pere em va fer la proposta sobre els usuaris amb dret a vot, em va dir que els criteris genèrics actuals eren 1 mes d'antiguitat i 100 contribucions en els darrers tres mesos, però algú ho va canviar i va posar 1 mes d'antiguitat i 100 contribucions, simplement.

No ho veig lògic, perquè no es demana ser un usuari actiu, quan a les propostes d'esborrar pàgines sí que es demana, així que el criteri de simplificar, en realitat no simplifica; si de cas, caldria reduir-ho tot a l'altre criteri. Li he preguntat al Pere i m'ha dit que li semblava que el requisit d'activitat en els darrers tres mesos s'havia aprovat més recentment que el criteri genèric de vot, i que el reemplaçava, però que ho preguntés a algú dels que va participar a la votació.

Si creus que hauria de ser de l'altra manera, demanaré allargar una setmana la votació per resoldre punts que han quedat penjats (aquest, el recompte de vots i el manteniment de AdQ). --Meldor (discussió) 00:48, 30 des 2007 (CET)

Sng

Gracies pel consell. Entenc que una categoria tingui 5 articles com a mínim. No es la meva intencio deixar la categoria amb un sol article. Es una questió de temps. Hi estic trevallant per dotar-la de mes contingut. Malgrat tot, hi ha certs articles que sera dificil de dotar de 5 articles i aixi i tot estar dins d'una categoria.el comentari anterior sense signar és fet per Sng (disc.contr.) 20:58, 30 des 2007 (CET)

Categoria Nova

Gracies pel consell. No pensava deixar la categoria amb un sol article. De totes maneres, crec que hi haura articles que es mereixen una categoria propia i que hi estaran sols dins d'ella. No sé si es millor eliminar la categoria i que es quedin sense classificar o deixar que estiguin sols dins d'una categoria. Ho deixo en mans dels usuaris avançats.

Gracies per tot.el comentari anterior sense signar és fet per Sng (disc.contr.) 21:02, 30 des 2007 (CET)

Avaluació de l'article Leptictidi

Bon dia. He vist que vas participar en l'edició de l'article Leptictidi, del qual he fet una demanda d'avaluació. M'agradaria que diguessis la teva opinió sobre el que pot millorar a la pàgina de la demanda. Gràcies i bon any nou! -- Leptictidium (parla mamífera!) 03:57, 31 des 2007 (CET)

Gràcies per la benvinguda...

Gràcies per la teua benvinguda, Pau. Encara no se ben bé com funciona això...--REB (discussió) 14:11, 31 des 2007 (CET) Salutacions des del País Valencià Raúl

Vull agrair-te la benvinguda

La veritat és que acabo d'aterrar tant a la vikipèdia catalana com a la espanyola, i mentre aquí tot són benvingudes i ajuts, allà han estat esborrades salvatges i mals comentaris. És bo sentir-se benvingut quan acabes d'arribar

JV Mestreel comentari anterior sense signar és fet per Jmestre (disc.contr.) 18:51, 31 des 2007 (CET)

Plantilla:Traduït de

Hola, veig que a la discussió de Ben Gordon h has mogut la plantilla:Traduït de. Aquesta plantilla va a la discussió? En els articles que he creat ho poso a l'article, i no a la discussió.--Joancreus (discussió) 20:41, 31 des 2007 (CET)

Gràcies. Ara ho aplicaré a la resta.--Joancreus (discussió) 21:06, 31 des 2007 (CET)

Xat

Què és aquest xat? És per parlar viquipedista - viquipedista? Com funciona i per què serveix?--Joancreus (discussió) 21:36, 31 des 2007 (CET)