Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 752: Línia 752:


M'han posat la marca d'inadmisibilitat a l'article de [[Carles Campuzano i Canadès]]. Ha estat diputat al Parlament espanyol en 4 legislatures i al Parlament de Catalunya en 1, a part d'ocupar diversos càrrecs polítics importants dins CiU. No vam quedar que el fet d'haver estat diputat jan'era prou ? Començo a estar-ne una mica tip.[[Usuari:Walden69|Walden69]] ([[Usuari Discussió:Walden69|disc.]]) 19:39, 10 març 2013 (CET)
M'han posat la marca d'inadmisibilitat a l'article de [[Carles Campuzano i Canadès]]. Ha estat diputat al Parlament espanyol en 4 legislatures i al Parlament de Catalunya en 1, a part d'ocupar diversos càrrecs polítics importants dins CiU. No vam quedar que el fet d'haver estat diputat jan'era prou ? Començo a estar-ne una mica tip.[[Usuari:Walden69|Walden69]] ([[Usuari Discussió:Walden69|disc.]]) 19:39, 10 març 2013 (CET)

== Grazie del Benvenuto, Paulcabot ==

Grazie, Paulcabot, capisco cosa scrivete nella Vostra lingua catalana, ma non riesco a mia volta a parlarla. La mia curiosità per la Vostra Wiki è soprattutto dovuta a confronti di Articoli ma anche linguistici, che mi piace osservare. Se poi riesco anche a editare qualcosa, tanto meglio!! Ciao, --[[Usuari:Gloria sah|Gloria sah]] ([[Usuari Discussió:Gloria sah|disc.]]) 00:24, 11 març 2013 (CET)

Revisió del 01:24, 11 març 2013

Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1/Capçalera

Plantilla:Pseudociència

Hola Pau. Tens la {{Pseudociència}} inacabada. T'animes a completar la traducció? --Davidpar (disc.) 17:41, 1 gen 2013 (CET)

Fusió

Anava a fusionar La Vaca Xula amb Vacarisses, seguint més o menys el sentir majoritari a la proposta d'esborrat. Realment el cartell de fusió amb Llista de bestiari popular de Catalunya no té gaire sentit, perquè no s'hi inclou text? Millor fusionar-ho amb la localitat no?--KRLS , (disc.) 00:33, 3 gen 2013 (CET)

Preferències

Hola Pau! Et volia preguntar, que en quant a les preferències i els títols donats a certs viquipedistes, quins es poden aconseguir, i com es poden aconseguir?--SAVMAVGER (disc.) 12:30, 3 gen 2013 (CET) P.D. Gràcies per la informació de com fer el cuadre personal,molt útil! :-)

Gent dels Pallaresos

Ja se que he de posar fonts als articles que redacto, hi en vull posar però no ho aconsegueixo, es a dir, que les poso però no em surten bé mai… Ho sento molt ... vermell12 · Discussió

Índex Simplificat de la Qualitat de l'Aigua

Gracies pel comentari. Pel que veig a l'historial, l'unic que vaig fer va ser canviar el nom de l'article (el 2003 !).

Xevi (disc.) 00:27, 4 gen 2013 (CET)

Pàgina del Cecable (tipus d'enllaç)

Hola, Pau! Entenem que quan demaneu fons externes, us referiu a enllaços a revistes científiques indexades (hi estem afegint uns quants) i llibres i publicacions científiques, oi? De fet, són els enllaços i les cites més valuoses que hi ha científicament. Si tens algun altre suggeriment, no dubtis a indicar-nos-el.

Ben cordialment,

el comentari anterior sense signar és fet per EgaraVeritas (disc.contr.) 16:02, 4 gen 2013 (CET)

Hola, Pau! Hem inclòs força enllaços i referències externes (de mitjans de comunicació, entitats diverses, universitats, etc.). Si en calen més ens avises. Si mires la nostra pàgina de LinkedIn i les empreses i entitats dels seguidors veuràs que modestament som un centre de recerca líder. Pensa que a les Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya hi col·laboren les principals empreses, entitats, administracions públiques i universitats del sector. Records! EgaraVeritas
Hola! Som un grup d'investigadors del Cecable i la UAO CEU, i curiosament la del Cecable deu ser una de les pàgines de Viquipèdia més científica i segueix plenament el que es diu com a més important parlant de fonts fiables:
"El material aprovat per la comunitat científica és considerat fiable; això significa el material publicat en fonts revisades per experts, així com les obres acadèmiques revisades i jutjades acceptables per les revistes acadèmiques."
Els articles esmentats dintre de l'entrada Cecable són articles científics indexats, de diverses revistes científiques externes, nacionals i internacionals. Més fiabilitat és impossible, amb tota la cordialitat i la modèstia. Si podeu posar un exemple d'una altra referències que calgui, ens ho digueu. Hem inclòs: articles científics indexats (el zenit en l'ambit científic, amb 1rs quartils, el màxim del màxim); llibres científics; referències de mitjans de comunicació diversos; referències de la universitat (UAB, UAO...), el major centre de coneixement i objectivitat. Sobre les obres, és normal que l'investigador principal dels grups de recerca del Cecable i la UAO CEU (Joan Francesc Fondevila) sigui qui més aparegui (articles científics internacionals que han superat el "blind peer review"), tot i que veureu que en alguns articles hi apareixen altres coautors del grup. Si hem d'afegir-hi més articles científics amb altres autors, ens ho digueu i cap problema! Ben cordialment, EgaraVeritas
Hola, Pau! Molt agraïts pels teus suggeriments. Tanmateix, observem moltes entrades sense cap font o amb només una o dues (i no científiques). Per què aleshores estan publicades? Si alguna referència d'algun mitjà de comunicació és discutible (el mitjà no és prou conegut), l'eliminem, oi? Sobre vincles amb l'entrada, és evident que un mínim vincle ha d'existir per conèixer una entitat o un concepte i explicar-ne la història. I si surt en llibres en paper, com ho referenciem? (intentarem buscar-ne referències en llibres en paper). Gràcies per les teves indicacions! EgaraVeritas

Gràcies per les teves indicacions. Cercarem fonts en paper de llibres i diaris que han donat notícies sobre el Cecable. N'hi ha moltes des de 1995 i en molts mitjans. Quin termini tenim per anar-ho actualitzant? (podem trigar uns quants dies) Quina quantitat de referències ens aconselles que hi posem? (amb 5 o 6 estaria bé? Ho diguem per no posar-ne moltes i que n'hi hagi moltes més que en altres entrades). Et desitgem molt bons Reis!

89.29.223.143

Ja que estàs connectat pots bloquejar aquest usuari: Usuari:89.29.223.143 porta més de 20 edicions vandàliques. Gràcies.--Mbosch (会話) 11:36, 5 gen 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Llista de topònims guaranís

Hola Paucabot/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de topònims guaranís», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Arnaugir 15:57, 6 gen 2013 (CET)


PD. suposo que l'article no és teu, però t'ho poso per si de cas

Alter Músiques Natives

Hola! He afegit algunes refs a l'article Alter Músiques Natives, si puc demà l'amplio una mica amb aquestes i d'altres bibliografies. Gràcies per l'avís! Bon any :)--Kippelboy (disc.) 22:28, 6 gen 2013 (CET)

D'acord, perquè encara falta com a concepte més global i ara mateix no tinc molt temps per dedicar-li al llibres. Fes tu mateix la redirecció si vols :).--Kippelboy (disc.) 07:19, 7 gen 2013 (CET)

Artiste, socialiste, etc.

Pauot, els canvis que has fet en Alejandro Soler i Alejandro Soler Pérez són ultracorreccions, ja que els derivats acabats en -iste són normatius en valencià: llig-te al respecte l'explicació que fiu a un altre company viquipediste. --Arnandis (parle vosté...) 10:10, 7 gen 2013 (CET) P.S: bon any!

És cert que l'AVL els considera correctes, els acabaments en -iste (per diferenciar el masculí del femení -ista), però també és cert que la forma preferent és la invariable -ista. Si busques artiste al Diccionari Ortogràfic i de Pronunciació del Valencià de l'AVL], et porta a artista, i l'entrada diu: «artista (o artiste, artista)». Potser està posat així simplement per ordenació alfabètica, ja que -ista ve abans que -iste, però com que no s'especifica... De tota manera, és una de les novetats d'aquest diccionari, ja que normalment les altres obres valencianes publicades fins ara ho consideraven una forma col·loquial, no prou formal. També inclou com a «normatives» formes com alcançar, almorzar, conseguir, enterar-se, xiste, robo, ensaig, enfermera, mentirós, naturalea, vellea, és a dir, variants fonètiques (com si el DIEC considerés també normatius aquet, istiu, tronja o dugues, igual com són considerats normatius tant caragol com cargol, o tovalles com estovalles) al costat de . Si l'autor dels articles ha fet servir una llengua molt marcada a la manera valenciana en l'ús de la morfologia verbal, amb seues, estes, etc., ja no vindrà d'un artiste més o menys... --Enric (discussió) 16:10, 7 gen 2013 (CET)
Ara que veig on s'utilitza, considerant que és una pàgina de desambiguació i que els articles als quals remet parlen d'«artista» i de «socialista», i que el mateix PSPV és el Partit Socialista (que no Socialiste) del País Valencià, i que les formes en -ista són igualment correctes, jo aquí ho acabaria en -a, que és la forma més comuna. O, perquè ningú no s'enfadi:
  • Alejandro Soler Pérez (Alcoi...), titellaire
  • Alejandro Soler Mur (Elx...), polític del PSPV

--Enric (discussió) 16:20, 7 gen 2013 (CET)

No calia consultar a l'Enric: tots els exemples que cita, llevat d'enfermera, són normatius segons l'AVL i, per tant, són admissibles en les entrades en valencià de la Viqui, com a poc. Ara, considerar-los «variants fonètiques» o «castellanismes flagrants» és poc acurat: alguns casos, com els atributs acabats en -ea, no només són d'ús corrent en el valencià hodiern, sinó que ja apareixien en els clàssics —si no m'enganye, com a mínim en Ramon Llull i en el Tirant lo Blanc–; altres, com faena, són concurrents amb el castellà —de fet, segons manera és un préstec de la nostra llengua a la veïna–, però estan documentats abans que la variant dialectal feina; ídem amb mentira i mentirós, ambdós variants formals incloses en el DCVB. Quant a la terminació -iste, diu que ja està documentat en texts del segle XV, i atenent al fet que la divergència entre masculí i femení és prou clara en el registre col·loquial, hi ha prou raons per a considerar-les una divergència de gènere i no una dubitació fonètica. Però bé, la bona qüestió és que tot això és normatiu, així que et pregue que ho revertisques. --Arnandis (parle vosté...) 18:01, 8 gen 2013 (CET) P.S: Alejandro Soler Pérez no era titellaire, sinó que s'encarregà de fer-ne, entre moltes altres coses.

Article immunodifusió doble

Hola PauCabot. Estem realitzant un treball per la universitat que consisteix en escriure aquest article. Sóm noves i agraïm la teva ajuda.

Atentament,

Lleo13

INFRA lines

He adjuntat una referència d'un tercer: de la revista cultural Núvol. El seu editor és l'antic editor d'una coneguda editorial. Ara n'adjuntaré d'altres però la de Núvol em semblava prou "admissible". el comentari anterior sense signar és fet per Cabrablog (disc.contr.) 18:33, 7 gen 2013 (CET)

Unions

Hola Pau, No sé si t'encarregues tu d'això. He trobat que les pàgines Comtat de Laval i Senyoria de Laval son quasi iguals. S'haurien d'unir o fusionar? També passa el mateix amb la pàgina Oliana Molls i l’astàleg de bronze que és una part ja existent de Oliana Molls. Moltes gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 19:40, 8 gen 2013 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina Robert Pérez Palou

Hola Pau Cabot, Soc l'usuari que ha estat treballant en aquest article. Des de que vas afegir la plantilla d'avis d'esborrament, he millorat substancialment les fonts d'informació llistades i també he afegit nova informació al cos de l'article. T'agraïria que hi fessis un altre cop d'ull i em diguessis a dia d'avui com veus l'article. Crec que hi han millores substancials, suficients per a enretirar la proposta d'esborrament. De no ser així, siusplau diga'm al teu parer que hi manca. Gràcies. --Al83tito 10:05, 9 gen 2013 (CET)

Page

Hello! Please deleted my user page not discussió.--Basshuntersw (disc.) 14:32, 10 gen 2013 (CET)

Yes. Deleted only my userpage. Not disccusion, not account.--Basshuntersw (disc.) 17:49, 10 gen 2013 (CET)

Bandera de Masdenverge

Hola Paucabot, algún dia haurem de fer alguna cosa amb els articles d'escuts i banderes. La major part d'ells només tenen com a referència la font primaria del DOGC. --Cameta (disc.) 23:10, 10 gen 2013 (CET)

En el cas dels escuts que es fonamenten en els blasons dels antics senyors feudals encara es pot treure la referència d'un llibre anomenat Adarga Catalana, arte heráldica y prácticas reglas del blasón. --Cameta (disc.) 16:43, 11 gen 2013 (CET)
Això s'hauria de crear un bot que fusiones automaticament perquè fer-ho a mà és terriblement lent, pensa que són gairebe mil articles.--Cameta (disc.) 21:14, 11 gen 2013 (CET)
Alguna cosa s'haurà d'acabar fent, una altra possibilitat fora crea un armorial per a cada comarca amb la descripció dels escuts oficials i en el cas de que un escut dones per més posar el famós enllaç a un article principal. --Cameta (disc.) 22:05, 11 gen 2013 (CET)
De moment no perquè no tinc temps per dedicar-hi. A més, jo sóc poc partidari d'entrar a la taverna. Acabes editant més allí que als articles. --Cameta (disc.) 11:04, 12 gen 2013 (CET)
Sí, però a mi no m'agrada gaire debatre polítiques i agafo el que ja hi ha decidit.--Cameta (disc.) 11:23, 12 gen 2013 (CET)
Inicia el tema a la taverna, exposa els teus arguments i jo donaré alguna idea sobre que hi podem fer. A mi tal com ho tenim ara els escuts i banderes no em convenç.
Mmmm, així millor que no obrim la caixa dels trons perquè quan algú ja comença a opinar sobre el viquipedista i no sobre els articles...--Cameta (disc.) 21:21, 12 gen 2013 (CET)

Campionat del món de corfbol sots'23 2012 i Campionat d'Europa de corfbol sub-21

Hola Paucabot

Vols dir que els resultats oferits per la pròpia Federació Internacional de Corfbol no son fonts fiabl es? el comentari anterior sense signar és fet per Qozam (disc.contr.) 15:48, 11 gen 2013 (CET)

El meu projecte és (o era) donar difusió a les seleccions catalanes reconegudes com oficials. És clar que actualment ho son en sports minoritàries dels cuals n'és molt més difícil trovar informació. Si ho és per a campionats recents imagina't per a campionats dels anys 70 o 80 en sports que actualment encara hi ha molta gent que no coneix. Jo no escriu articles en els que capia cap opinió o tendència. Son resultats. Purs i durs. O son correctes o no ho son, pero no son opinables. I no trove cap motiu per el que la Federació Internacional de qualsevol sport mostre al seu web una altra cosa que no siga alló que va pasar en qualsevol campionat quant a resultats. Malgrat aixó m'agrada respectar les normes, no sé qui té el poder d'interpretar qué son "fonts fiables" i qué no i tampoc no sé qui té la competència d'esborrar articles de la viquipèdia. M'agradaria tindre clar aquestos dos conceptes abans de continuar amb la meva tasca sense risc de veure esborrat el meu treball. el comentari anterior sense signar és fet per Qozam (disc.contr.) 12:02, 13 gen 2013 (CET)

Recordatoris d'admissibilitat

Llegint el text aquest de "Recordatori d'admissibilitat", que per cert em sembla que té un format nou que està molt bé, he vist que té una errada que s'hauria de corregir. Com que suposo que és una plantilla serà fàcil d'arreglar. Diu: "[...] pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat." Ho pots corregir? Gràcies. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 17:51, 12 gen 2013 (CET)

Categorització

Hola! He vist que sovint treballes en categorització. Podries venir a discutir aqui? Gràcies! --Jey (disc.) 19:36, 12 gen 2013 (CET)

Foto CP/M

Algú ha tret la imatge de la infotaula en l'article CP/M, sé que té copyright i no agrada il·lustrar articles de qualitat amb imatges no-lliures, però és que no hi ha gaires imatges pujades sobre l'article apart de captures de pantalles.--Manlleus (disc.) 12:21, 13 gen 2013 (CET)

Jo també no l'he trobada, però sé que hi era a la infotaula i ha desaparegut.--Manlleus (disc.) 12:36, 13 gen 2013 (CET)
Crec que sí.La deuen haver passat a commons, bona noticia per cert.--Manlleus (disc.) 12:40, 13 gen 2013 (CET)
Ok, merci!! Hi ha alguna cosa a polir a l'article? Per continuar la votació, em refereixo.--Manlleus (disc.) 12:45, 13 gen 2013 (CET)
Si, com dius en el comentari de votació són: CP/M#Sistema bàsic d'entrada/sortida i CP/M#L'inici i l'auge de CP/M. M'ho rellegeixo a veure si puc corregir alguna cosa, però si tu pots mirar tu també alhora ja que la meva ortografia i gramatica no és el meu punt fort, seria d'agrair per desencallar-ho. Salutacions.--Manlleus (disc.) 12:53, 13 gen 2013 (CET)
Doncs quan ho tingui, t'aviso per aquí, per si tu vols rellegir més tard o m'hagi deixat alguna cosa.--Manlleus (disc.) 12:59, 13 gen 2013 (CET)

Re: articles sense categories

Ara començo.--Pere prlpz (disc.) 20:08, 13 gen 2013 (CET)

Miro d'engegar-lo aquesta nit.--Pere prlpz (disc.) 21:12, 25 gen 2013 (CET)
Ja he fet els articles per millorar. Aquest matí el deixo mirant les persones vives, que crec que encara no havia comprovat mai.
A més d'alguns positius autèntics tenim alguns falsos positius (bé, falsos ben bé no, el robot busca articles que no estiguin categoritzats explícitament sinó només per plantilles, i això és el que troba):
  • Pàgines de desambiguació: entenc que no són problema perquè el detector de desambiguacions les marca.
  • Personatges del manga Marca d'Aigua, categoritzats per una plantilla de navegació. Pot ser que sigui la darrera plantilla que queda que posa categories enciclopèdiques. No sé si val la pena deixar una raresa com aquesta.
No sé si valdria la pena buscar articles que només tinguessin categories ocultes, perquè no sé si el resultat seria gaire diferent.--Pere prlpz (disc.) 10:12, 26 gen 2013 (CET)
Podré, però el problema de tot plegat és el temps que triga. Per repassar els 23.000 articles per millorar que queden després de treure els sense foto i els sense registre fòssil, s'hi ha passat 6 o 7 hores, i hi ha altres subcategories de categoria:manteniment d'articles que també s'haurien de mirar, com ara els orfes i els esborranys. Potser et seria més pràctic si t'explico com fer anar el programa i així el pots fer córrer quan et convingui amb les categories que vulguis, o quan hàgim de mirar moltes categories molt grans el podem fer córrer els dos i així no ens hi passem dies.
Per cert, d'Usuari:PereBot/Articles sense categories pots esborrar tot el que et faci nosa per obsolet. El robot es limita a anar afegint llistes per baix.--Pere prlpz (disc.) 11:32, 26 gen 2013 (CET)
El procés no és gens user-friendly però és senzill (compte que l'explico de memòria perquè no soc a casa i aquí no tinc el Python instal·lat, i que jo treballo amb Windows):
  1. T'has d'instal·lar el Python i el pywikipediabot (crec que això ja ho tens fet).
  2. Executes el programa IDLE, que és a la carpeta Python. És l'editor de programes Python.
  3. Cliques "New" per fer un programa nou.
  4. A la finestra del nou programa hi copies el contingut de Usuari:PereBot/robot_articles_sense_categoria (si el copiessis del viquitext, compte que les etiquetes <source> del principi i el final no formen part del programa).
  5. Has de canviar un parell de línies segons que vulguis fer:
    1. On diu catbuscar=u"Articles per millorar" #Posar aquí la categoria que es revisarà has de canviar "Articles per millorar" pel nom de la categoria que vulguis mirar. Suggereixo provar de començar per una categoria sense gaires articles.
    2. On diu paginforme=wikipedia.Page(site,"usuari:PereBot/Articles sense categories") #Pàgina on voleu l'informe. Ha d'existir. has de canviar "usuari:PereBot/Articles sense categories" pel nom de la pàgina on vulguis l'informe. Si vols, pots deixar la mateixa, però si la canvies compte només que l'has de crear manualment abans d'executar el programa perquè el bot hi afegeix els resultats al final però no la crea (bé, crec que no la crearia si no hi fos).
  6. Deses el programa. Al nom convé posar-li l'extensió .py
  7. Executes el programa (amb F5 o amb un menú que crec que es diu "Run").
  8. A la primera finestra que ha obert l'IDLE (finestra Shell) has d'anar veient què fa el programa. Primer et diu quines categories està carregant i després van sortint els articles un a un a mida que se'ls mira.
  9. Quan acaba, surt el resultat i l'afegeix al final de la pàgina que li has dit.
Em sembla que és tot. Crec que el codi que hi ha a la pàgina és prou actual, però aquesta tarda a casa ho comprovaré. Si vigiles la pàgina ja veuràs si hi vaig fent canvis.--Pere prlpz (disc.) 12:17, 26 gen 2013 (CET)

Articles brossa?

L'entrada Para Elisa (pel·lícula) sobre una pel·lícula que encara no s'ha estrenat té notabilitat per estar a la Viquipèdia? A més l'autor principal de l'article n'és el productor... Trobo que és una auto-promoció exagerada. També m'agradaria que m'aclarissis com proposar l'esborrament de pàgines d'aquest estil, si s'escau. Gràcies. 2.136.46.66 (discussió) 03:44, 17 gen 2013 (CET)

Article EPO

Només una pregunta, per que ha estat esborrat el nostre article sobre la Eritropetina? era un treball d'universitat del que ens depen aprovar

Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per BQmUB2012081 (disc.contr.) 07:39, 18 gen 2013 (CET)

Arts visuals als Estats Units

Hola, revisant els esborranys d'art veig que has reanomenat l'article sobre les arts visuals als Estats Units. És per alguna cosa en concret? ESM (disc.) 14:24, 18 gen 2013 (CET)

Re:filtres

No hauria de ser difícil. Hauria de ser una cosa com Especial:AbuseFilter/14 que detecta quan es posa la plantilla de fusió, però a l'inrevés.--Pere prlpz (disc.) 13:57, 20 gen 2013 (CET)

Crec que sí que el puc fer. A veure quan.
De moment el que hem fet és un que detecta quan es canvien banderetes. Per ara només detecta el canvi de {{CAT}} per {{ESP}}, que es el vandalisme banderista més freqüent, però es pot ampliar.--Pere prlpz (disc.) 19:02, 20 gen 2013 (CET)
Estava pensant com havien de funcionar aquests filtres. Entenc que:
  • Cal una etiqueta diferent per cada tipus de plantilla (una per treure {{destrucció}}, una altra per treure {{FVA}}, una altra per treure {{copyvio}}, etc.).
  • Els filtres haurien de marcar l'edició per qualsevol usuari, no només d'anònims i novells.
  • L'única acció del filtre ha de ser etiquetar l'edició.
És això el que tenies pensat?--Pere prlpz (disc.) 16:09, 22 gen 2013 (CET)
D'acord. Així és més curt de fer. Només necessito una llista completa de tots els avisos significatius i les seves redireccions.
Ajuntant tots els avisos hi ha diferents maneres de fer el filtre, que reaccionarien diferent davant del canvi d'un avís per una altre. Miraré de fer-lo que salti davant l'eliminació de qualsevol avís a menys que se substitueixi per un d'equivalent (equivalents són les redireccions d'una mateixa plantilla i els altres canvis que considerem equivalents, si és que en considerem algun).--Pere prlpz (disc.) 20:01, 22 gen 2013 (CET)
La veritat és que m'aniria molt bé si me la fessis. A més, així no hauré de preguntar-te quines plantilles hi vols i quines no. Tot i això, un cop fet el filtre, no cal entendre gaire les expressions regulars per afegir-hi les redireccions, de manera que es pot fer ara (que seria l'ideal) però també es poden afegir més endavant.--Pere prlpz (disc.) 20:15, 22 gen 2013 (CET)
Ja m'ho pensava que n'hi hauria unes quantes quan t'he passat la feina ;)
Ja està fet el filtre. Ara només falta que un administrador faci l'etiqueta. Li he demanat a en Vriullop, que ja ho ha fet altres cops, i de pas pot mirar-se el filtre. De tota manera, el filtre ja està actiu, i al seu registre ( http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Registre_dels_abusos&wpSearchFilter=16 ) ja hi haurien d'anar sortint les edicions que el facin saltar. Pot ser que tinguem falsos positius si hi ha altres plantilles que comencen igual que les que volem detectar (per exemple, si algú se li ocorre mai fer una plantilla de navegació anomenada {{fusió nuclear}} i la treu d'un article el filtre saltarà) però ja afinarem el filtre pels casos que trobem.
Les plantilles de moure les he agafat totes com equivalents. O sigui, si algú canvia {{moure a Viquitexts}} per {{fusió}} fa saltar el filtre, però no salta per canviar {{moure a Viquitexts}} per {{moure a Viquidites}} (o fins i tot per {{moure}}). Ho he fet per simplificar el filtre, però si convingués es podrien separar.--Pere prlpz (disc.) 00:53, 23 gen 2013 (CET)
He fet comentaris a la discussió del Pere: amb quins grups d'usuaris no cal que avisi? --V.Riullop (parlem-ne) 09:23, 23 gen 2013 (CET)

categories sense iw

potser caldria actualitzar això, jo feia alguns torns de manteniment i m'hi puc tornar a posar. T'ho dic perquè ets dels que més s'ocupa del tema categories --barcelona (disc.) 11:50, 22 gen 2013 (CET)

és que no està actiu, per això deia :( --barcelona (disc.) 22:39, 25 gen 2013 (CET)

Joan Escoda

Bon dia Pau

He posat una plantilla d'admissibilitat a l'article mencionat al títol. Com que tu ets l'especialista voldria domanar el teu avís. Ja sabem que no som sempre d'acord, però aixó no vol dir que no aprecio el teu espèrit crític, ans al contrari. Quant de temps després de posar el primer avis, és raonable de posar el segon? També he deixat un missatge a l'autor principal de l'article. --Flamenc (disc.) 16:22, 22 gen 2013 (CET)

Bon dia. No crec que sigui interessant fusionar aquest article dinc Las Provincias. Si et fiques en l'article en sa versió francesa fr:José Ombuena, pots comprovar que queda molt de dir, i coses importants a propòsit d'aquesta persona. Xic667 (disc.) 16:49, 22 gen 2013 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Superverd

Hola Pau,

No sé com he de fer això que em comentes. Si em pots ajudar, t'ho agrairé.

Gràcies, --Peprv (disc.) 19:25, 22 gen 2013 (CET)

Fusió del Pont d'Alentorn amb Artesa de Segre

Bones, com va tot?

Crec que la proposta de fusió que has fet respecte a l'article creat del Pont d'Alentorn és precipitada. Hi estava treballant i quedarà completat degudament entre avui i demà. Aquesta entitat de població és prou rellevant per tenir article propi i és mencionada al Nomenclàtor Oficial de Catalunya. Admeto que la publicació ha estat massa ràpida, però hi ha prou fonts a la xarxa per tenir un article prou digne. --Viatge per Catalunya (parlem-ne) 23.27, 22 gen 2013 (CEST)

Error de novell, ja he mirat les plantilles d'inacabat i editant. Gràcies per la resposta! --Viatge per Catalunya (parlem-ne) 11.27, 23 gen 2013 (CEST)

Citació d'autors d'una editorial

Hola Pau! en l'article de Publicacions URV demanes la citació dels autors que han publicat a l'editorial. Més enllà de posar un enllaç al catàleg de l'editorial, exactament, com vols que se cite? habitualment en l'article de cada autor ja apareix l'obra editada. el comentari anterior sense signar és fet per Jjll (disc.contr.) 17:45, 23 gen 2013 (CET)


Hola Pau! en referència a que han de ser fonts fiables, a l'hora de justificar la publicació dels autors, ja que la pròpia web de l'editorial no ho és: alguna d'estes referències ho és? Catàleg del CCUC Catàleg a LybraryThing Catàleg a UNE

gràcies per ajudar-me en tot això, que no en sabem prou!

Jjll (disc.) 18:39, 23 gen 2013 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau

Hola Pau, entenc que el que demaneu perquè l'article sigui admés és que les fonts siguin externes al centre i fiables. De fonts externes al centre he inclòs la pàgina del MCEC, on hi pots trobar que realment existeix, que és un centre associat i la ubicació. També pots trobar els objectius bàsics en que es treballa i les activitats que s'hi fan. Per altre banda, no hi ha cap publicació externa al centre on s'expliquin la història, les pautes de funcionament, les activitats actuals, els òrgans de funcionament, etc. Tot això es troba als estatuts i a les memòries de l'arxiu de l'església Sant Pere i Sant Pau del Prat de Llobregat.

Com ho puc fer perquè no el retireu? el comentari anterior sense signar és fet per Sergi2687 (disc.contr.) 18:20, 23 gen 2013 (CET)

Categories redundants (o no?)

Hola, Pau, et torno a molestar, se m'han oblidat una mica les polítiques de categorització i tinc un dubte amb un "dilema" amb què m'acabo de trobar. Tinc la categoria no creada Categoria:1963 a Catalunya. El procediment, pel que recordo, com que no arriba a 5 articles, es posar els articles en les dues categories "mare" d'ella, que serien Categoria:1963 i Categoria:Segle XX a Catalunya. Però resulta que l'article té també la categoria Categoria:1964 a Catalunya, que sí existeix, i per tant es crea una redundància ja que l'article acaba tenint la Categoria:1964 a Catalunya i també la Categoria:Segle XX a Catalunya, no sé si m'explico. Per cert, l'article en qüestió és Temporada 1963-1964 del FC Barcelona. Què creus que cal fer en aquests casos? M'hi tornaré a trobar aviat ja que hi altres categories demanades similars, com ara Categoria:1943 a Catalunya‏‎ o Categoria:1942 a Catalunya‏‎. Gràcies per endavant! --Quico (disc.) 19:58, 23 gen 2013 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: El fanal

Vaig parlar ahir amb membres de l'associació el Fanal, per preguntar sobre referències externes per poder il•lustrar bé l'article. Em van dir que per la web no tenen cap referència coneguda, però que estan mirant a veure si troben articles de la premsa de la regió, que aniré afegint així que m’arribin. En tot cas em van demanar que comentés que són una entitat modesta que no s’ha preocupat de sortir en els mitjans, i per tant es fa difícil poder justificar la seva activitat a través d’aquests. Per altra banda els hi faria il•lusió poder aparèixer a la wikipedia, sobretot després d’haver celebrat ara els 25 anys de creació i la feina que ells consideren que han fet durant aquest temps. Espero suggeriments i ajuda de com poder vehicular l’article en aquest cas. Moltes gràcies per endavant! el comentari anterior sense signar és fet per Jsalvador4 (disc.contr.) 18:36, 24 gen 2013 (CET)

Carles Castellnou

T'escric en referència al teu avís sobre el meu article Carles Castellnou

Tinc el vist-i-plau i la supervisió del subjecte en qüestió. el comentari anterior sense signar és fet per Mabel RR (disc.contr.) 18:36, 24 gen 2013 (CET)

Josep Maria Casas-Huguet

Tot el que hi diu està acreditat sobradament. Ja t'he proposat que eliminis el que creguis. També voldria saber quant de temps penses tenir aquests avisos, perquè després de tot el que he aportat trobo que no tenen cap sentit. Si aquests dos avisos es queden, sisplau ELIMINA l'article, perquè fa més mal que bé a tot el que objectivament intenta aportar.--Devi Laug (disc.) 13:26, 27 gen 2013 (CET)

Què és, doncs, el que és evasiu a hores d'ara?--Devi Laug (disc.) 23:53, 27 gen 2013 (CET) He esporgat l'article. Veja'm si ho aconsegueixo, i si no... destrucció.--Devi Laug (disc.) 22:20, 1 feb 2013 (CET)

Com veieu ara l'article? Continuen havent-hi frases evasives? Hi he treballat de nou en aquest sentit.--Devi Laug (disc.) 10:54, 2 feb 2013 (CET)

I ara, està més bé l'article quant a neutralitat?--Devi Laug (disc.) 23:31, 6 feb 2013 (CET)

Quan pugueu, agrairé resposta.--Devi Laug (disc.) 07:27, 1 març 2013 (CET)

Pau, espero la resposta. Gràcies.--Devi Laug (disc.) 00:49, 9 març 2013 (CET)

Bé, és que no he rebut resposta a les darreres modificacions que he fet.--Devi Laug (disc.) 23:07, 9 març 2013 (CET)

Guerra

Estàs entrant en una guerra d'edicions. No hi ha motiu aparent per unificar. Les seccions són necessàries.--KRLS , (disc.) 21:03, 27 gen 2013 (CET)

Pau me'ls he mirat els canvis i per això els estava reincorporant, però has revertit abans que es publiquessin. Sincerament, acabava d'editar/ampliar l'article feia 1 minut i ja hi has intervingut, crec que t'has sobrepassat (deixa marge). Sobre les seccions, aquestes seccions són fàcilment ampliables (si es van a consultar aquelles publicacions) així doncs fan servei i diferencien subtemes del subjecte. Deixa flexibilitat al personal.--KRLS , (disc.) 21:12, 27 gen 2013 (CET)
M'ho he mirat, era la meva 3a reversió. I extret de VP:R3R Els editors no han de realitzar més de tres reversions.--KRLS , (disc.) 21:16, 27 gen 2013 (CET)
Modera el teu llenguatge, Pau. Demanaré a un altre administrador que s'ho miri i doni una tercera opinió. Tinc la sensació que avui no es pot parlar amb tu. No tinc ganes de parlar per xat, potser algun altre dia.--KRLS , (disc.) 21:31, 27 gen 2013 (CET)

OK, repasso l'article. El vaig fer fa anys, però intentaré reemprendre el fil. Salutacions ben cordials Jordi Roqué (Discussió) 11:02, 28 gen 2013 (CET) Fet Fet! Jordi Roqué (Discussió) 19:00, 28 gen 2013 (CET)

Per les biografies dels fills, em guio una mica pel criteri de la GEC: quan sembla que els familiars d'un biografiat, tot i que tinguin una certa importància, no mereixen un article propi, la GEC els posa en l'article del pare o de l'avi com d'afegitó. Podria ser que algun dels fills d'aquest senyor tingui article propi en el futur, però ara com ara tinc clar que no, i aleshores he posat unes breus dades de cadascun com si contextualitzessin la notícia del biografiat principal. Si objectes a que estiguin ubicats com a nota, com els posaries ? Com a secció pròpia dins de la biografia del pare ? Salutacions Jordi Roqué (Discussió) 00:44, 29 gen 2013 (CET)

Restaurar esborrat

Pots restaurar-me este article? pretenc escriure sobre el tema: si dóna per a article, el mantenim, i si no afegim l'informació a l'article del club, si et sembla be.--Coentor (disc.) 23:06, 28 gen 2013 (CET)

Gràcies.--Coentor (disc.) 11:36, 29 gen 2013 (CET)
Mira a vore què et sembla. Tot el que no tenia referències ja ho està, i he afegit la història del reconeixement de la copa ¿Fem una proposta d'esborrament per a vore si el fusionem o mantenim com a article independent?--Coentor (disc.) 12:32, 29 gen 2013 (CET)

Amb altre redactat, la informació sobre el reconeixement de la Copa de l'Espanya Lliure està a l'article corresponent.--Coentor (disc.) 13:27, 29 gen 2013 (CET)

He vist que has posat "gener 2013" en la plantilla d'admissibilitat. Com que es tracta d'un article recuperat, sempre tindrà el dubte de complir els requisits fins que no es vote. ¿Podem iniciar immediatament la votació, o ha de passar un temps prudencial? En eixe cas, ¿podem traslladar l'article de la meua plana a la plana normal d'article? Pel que fa al que jo puga aportar (per referències d'internet, bàsicament) esta és una versió estable de l'article. Segurament a la "Historia del Llevant" en quatre volums se'ls dedique algun article, però no tinc eixa obra.--Coentor (disc.) 13:09, 2 feb 2013 (CET)

Creia que sols els admins podíeu fer eixes coses. Ara ho proposaré.--Coentor (disc.) 09:07, 3 feb 2013 (CET)

pregunta no resposta (sondeig opinió)

Hola Pau: amb lo de Foto Colectania vaig preguntar:un apartat exposicions destacades amb les diferents referencies que s'han trobat vers elles verificaria l'admissibilitat de la fundació? (regla de tres subjacent: un exposició pot ser "sort", varies mostra una activitat notable) ... mirant les propostes d'esborrament he vist el "lio" CECABLE ... i m'han vingut al cap algunes propostes d'esborrament del tipus Centre d'estudis comarcals ... Tendeixo a nuar temes: Una Entitat que fa un seguit d'activitats, amb una certa trajectòria, que han tingut ressò poden ser admissibles, tot i què cap noticia-diari parli explícitament de l'entitat?. Exemples de foto colectania i del Cecable en semblen significatius: via refs podem comprovar que existeixen i que "fan coses" però no tenen una monografia dedicada a l'entitat en si.--Mafoso (Mani'm?) 11:14, 29 gen 2013 (CET)

Institut de MEdicina Legal de Catalunya

Pau, No hi hauria prou amb les referències aportades al Institut de Medicina Legal de Catalunya per evitar la seva eliminació o el segueixes veient curt?. --Pere Serafi (disc.) 08:20, 30 gen 2013 (CET)

Les papallones

Hola, Pau. "Papilionins" és correcta. L'altra, en canvi, hauria de ser "Parnassins". – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 09:04, 30 gen 2013 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 10:36, 10 feb 2013 (CET)

Hola Pau, gracies pel teu comentari. La qüestió es que es demanaven referències i jo m'he limitat a posar-les, aquestes fonts fan referència directa al tema, i són fonts fiables. --Jesbp (disc.) 12:30, 30 gen 2013 (CET)

L'eixam

Gràcies per a la teva ajuda, la teva reorganització és d'un lògica del qual nomès sap greu que no l'he trobat jo. --Flamenc (disc.) 23:41, 30 gen 2013 (CET)

Hola Paucabot. He afegit cites del meu article sobre el Parc Nacional de les Muntanyes de Guadalupe. Ara hi ha més cites en la versió en català que en la versió en anglès. Potser podries revisar el vocabulari i la gramàtica d'aquest article ja que no sóc catalanoparlant nadiu. RangerRichard (disc.) 23:56, 31 gen 2013 (CET)

FVA

Passe't per Discussió:Blaumut. Crec que hi ha cobertura significativa, però com és un grup molt nou. No ho tinc clar si llevar el FVA. Si més no els hi donaria marge, perquè caiguin els primers premis.--KRLS , (disc.) 01:20, 1 feb 2013 (CET)

S'han aportat noves referències sobre Discussió:Cecable. Agrairia que us passéssiu per la discussió per veure si són suficients per considerar el Cecable admissible. (Estic avisant als que vau votar a favor d'esborrar al centre d'estudis perquè hi doneu la vostra opinió)--KRLS , (disc.) 13:34, 1 feb 2013 (CET)
Cada cop és més complicat fer servir les plantilles de manteniment. Faré pràctiques durant el cap de setmana, però crec que és pecata minuta. Si ho pot fer un bot, perquè perdre el temps? :-) --Bestiasonica (disc.) 11:31, 2 feb 2013 (CET)
No ho sabia. Ok, tants bots que corren i cap ha implementat aquesta rutina. Miraré de fer servir el paràmetre, quan torni a fer una batuda a especial:Pàgines òrfenes, que és quan trobo possibles candidats a {{FVA}}. --Bestiasonica (disc.) 11:36, 2 feb 2013 (CET)

Reserves de la Biosfera

Hola Pau: He proposat canviar el nom de la categoria que vas iniciar, per qüestions ortogràfiques. Si ho creus convenient passat per Categoria Discussió:Reserves de la Biosfera, ja que hi ha diverses altres subcategories a les que pot afectar aquest canvi. --Bestiasonica (disc.) 11:26, 2 feb 2013 (CET)

Crec que és millor que deixem els escrits a la discussió de la categoria. --Bestiasonica (disc.) 11:38, 2 feb 2013 (CET)

Article amb el mateix idioma

Hola Pau, gràcies per la benvinguda, et volia dir que he creat-traduït l'article de Jaume Petit i Ros al castellà Jaime Petit, per no ser passar-lo perquè aparegui també la versió castellana des d'aquí, com passa amb l'altre amb la versió catalana. Mercès --Borja1970 (disc.) 20:03, 2 feb 2013 (CET)

Edito. No cal, ja està fet. Gràcies! --Borja1970 (disc.) 20:15, 2 feb 2013 (CET)

Matemàtics catalans (Xavier Cabré, Xavier Tolsa i Joan Solà-Morales)

Hola Pau,

Gràcies per contestar-me ràpid! Els propers dies buscaré més referències sobre aquests matemàtics catalans, afegint-ne algunes on parlin d'ells. En qualsevol cas, si creus que no són admissibles t'agrairia que abans d'esborrar-los els comparessis amb la resta de matemàtics catalans que tenen articles a la Viquipèdia, ja que crec que si els que hi ha ara són admissibles, aleshores el Xavier Tolsa, Joan Solà-Morales i Xavier Cabré també ho són.

Faig una llista d'exemples de matemàtics catalans que surten a la viquipedia i les referències que hi ha als articles:

Entenc perfectament que la teva feina és vigilar que els articles de la viquipedia compleixin els criteris, però sembla que si seguim estrictament aquests criteris hauríem d'esborrar tots el matemàtics catalans que hi surten (excepte els polítics que són matemàtics i que surten a la llista de matemàtics catalans). Seria una llàstima, en especial algun d'ells. Per exemple, el Xavier Tolsa fins i tot té un article de la wikipedia en alemany, crec que no tindria gaire sentit que aquest matemàtic català tingués article en alemany però no en català.

Perdó per escriure tant!el comentari anterior sense signar és fet per 62.57.52.31 (disc.contr.) 20:38, 4 feb 2013 (CET)

Ajuda amb plantilla

Et faria res quan pugues tirar-me un cable amb la Plantilla:Muntatge fotogràfic? M'he fet un bon enrenou al traduir la plantilla de la Wikipedia en castellà, i m'ix malament la distància entre les fotografies. La resta sembla que funciona bé. Moltes gràcies de bestreta, Pau. --Túria (disc.) 04:53, 5 feb 2013 (CET)

Pilota valenciana

No recorde qui érem els implicats, doncs fa més d'un mes, però ja tinc un llibre sobre pilota valenciana (i en puc buscar més). Quins articles sobre pilotaris eren dubtosos i calia referenciar?--Coentor (disc.) 20:59, 6 feb 2013 (CET)

Ja els he trobat.--Coentor (disc.) 21:04, 6 feb 2013 (CET)
El meu llibre és del 98, massa modern per a Juan Llopis Tomás i Francisco Luis Brines Ferrer, també per a José Seguí Cardona, però ell ja estava en actiu per eixes dates, voré si hi ha alguna menció no trivial.--Coentor (disc.) 21:08, 6 feb 2013 (CET)

Sí, n'he referenciat 6. Hi ha un que te mencions al meu llibre, però són trivials, i els altres són de la dècada dels 2000, massa moderns per al llibre. En buscaré un de més actual. ¿Podem rescatar els articles de pilotaris que s'hagen esborrat, per a vore si puc referenciar-los -sols podria fer-lo amb els anteriors a 1998-?--Coentor (disc.) 11:30, 10 feb 2013 (CET)

No sóc conscient que s'haja esborrat cap article sobre pilota (almenys no cap concret), però sí em sona que algun s'haja esborrat: hi ha cap ferramenta per a saber quins articles s'han esborrat d'una categoria? seria mirar quins articles de la categoria pilota s'han esborrat. Demà aconseguiré més bibliografia.--Coentor (disc.) 22:09, 10 feb 2013 (CET)

Dédalo

Hola Pau

M'agradaria preguntar per la rapidesa d'esborrar l'article. (en 5 dies fulminat)

El teu argumentari es basa que les referències són del Museu de la Paraula..., que és un visualització de Dédalo (es pot comprovar aquest punt a la mateixa pàgina del museu de la paraula a la part inferior). El Museu no existiria sense Dédalo igual que el Banc audiovisual del Memorial Democràtic o el projecte de Mujer y Memoria etc, dels quals havia afegit referències.

Si busques en els articles de les referències veuràs que totes les pantalles de demostració són de Dédalo i es parlava directament, ja que és un soft que s'usa per a la gestió de PCI i HO. Hi havia fins i tot alguna tesi parlant de com configurés el tesauro de Dédalo ...

No entenc el criteri d'esborrat, ja que és un soft de codi obert, amb referències de qualitat, per a projectes de PCI i HO... sincerament em sembla arbitrari. Però no tinc la expericiencia en Wikipedia i m'agradaria que argumentaras amb alguna cosa més que, "la majoria de les referències són del Museu de la Paraula"...

Gracies. --Granotagroga (disc.) 21:09, 6 feb 2013 (CET)

Una coseta més:

t'animo a fer una recerca a google amb una cosa una mica més específic que "Dédalo" ja que és un personatge de la mitologia i evidentment és aclaparador els resultat a aquest personatge, però si busques:

DEDALO història oral o DEDALO patrimoni immaterial o en castellà; Dédalo Historia oral - patrimonio inmaterial o anglés; Dédalo Oral History - Intangible Heritage

els resultats són una mica més aclaridors sobre aquest soft, no creus?

Gracies de nou --Granotagroga (disc.) 21:29, 6 feb 2013 (CET)

Gràcies per la teua resposta. --Granotagroga (disc.) 11:18, 10 feb 2013 (CET)

Sobre "Manel Arcos"

Les referències són escasses, però no es mentira el que posa en l'article, puix que jo sóc el fill de la persona a la que fa referència l'article, intentaré buscar més referencies, pero no sé si ho trobaré tot, pero si heu de borrar l'articke no hi ha problema. el comentari anterior sense signar és fet per Eridiacta (disc.contr.) 18:19, 9 feb 2013 (CET)

Estrella Damm Daura

He llevat el FVA després d'aportar referències que demostren la seva admissibilitat. (premis i cobertura significativa) No he tocat la plantilla fusió, malgrat que no hi veig sentit.--KRLS , (disc.) 18:43, 9 feb 2013 (CET)

RE:Articles bonificats VP:1AD

Merci per avisar. Marcaré els que em semblen fundamentals.--Manlleus (disc.) 19:09, 9 feb 2013 (CET)

Fet Fet!--MarisaLR (disc.) 19:32, 9 feb 2013 (CET)
No seria millor fet una taula organitzadora automàtica (numericament pels num. de vots). És per evitar que hi hagi el menys gent possible i conflictes d'edició editant la pàgina per a que només s'hagi de votar i punt?--Manlleus (disc.) 19:48, 9 feb 2013 (CET)

Falta de Referències

La gran majoria dels articles on estas posat que falten referències la informació està extreta dels web que apareixen a l'apartat d'enllaços externs. Això ho he vist a molts altres articles a d'altres viquipèdies. No entenc aquest entestament d'incloure-les dins el cos de l'article si es prou evident on és la font.Walden69 (disc.) 20:23, 9 feb 2013 (CET)

Administració

Piu piu Hola! Sóc nova a viquipèdia i voldria saber com puc aconseguir ser administradora, i si els articles fets per algú té a veure amb el "rang" que tingui a viquipèdia. Vull informació bàsicament. Gràcies.--Viquibird (disc.) 21:07, 9 feb 2013 (CET)

Referències a Biblioteca Comarcal de Blanes

Hola, Pau, M'has deixat un comentari sobre les referències i no sé ben bé el que vols dir.

He vist una modificació a la secció "Edifici" on diu que cal una refrència. Et refereixesa un article d'una revista d'arquitectura, per exemple, on es parli de la biblioteca? O a la web de l'estudi d'arquitectura si ofereixen dades d'aquest projecte realitzat?

Pel que fa a la resta de referències, les cites 1 i 2 crec que estan bé, oi? La resta corresponen aarticles de diaris on es parla dels serveis referenciats.

És la meva primera vegada i em trobo una mica sobrepassada! Gràcies a l'avançada! CFMarassa (disc.) 09:39, 10 feb 2013 (CET)

Hola, Pau,
He fet algunes modificacions en les referències, tal com m'has dit aquest matí.
A la referent a la biblio-platja tinc una foto que va sortir en una publicació local, però la vam escanejar a la biblioteca i no surt la font d'informació. Potser això no és vàlid!
Per altra banda, com s'ha de fer per a respondre en un mateix fil de discussió? No he sabut trobar la manera..!
Gràcies!!!! CFMarassa (disc.) 20:40, 10 feb 2013 (CET).
Hola, Pau,
A les seccions on encara figura [cal citació], que es pot treure ja aquest comentari?
Tret de lapartat biblio-platja, que no puc citar i que treuré de l'article, penso que la resta ja estan correctes, oi?
ja em diràs quelcom!
Gràcies--CFMarassa (disc.) 13:55, 11 feb 2013 (CET)

Consulta Wikipedia

Bon dia Pau. Voldria fer-te una pregunta: Si vull fer una pàgina a la Wikipedia igual a la que tenc a la Viquipèdia, tindria de seguir algun tipus de pautes/normativa concretes o just en donar-me d'alta i seguir com a la Viquipedia (en castellà) ja es pot començar a treballar? Moltes gràcies, --xsksastre (disc.) 10:33, 10 feb 2013 (CET)

Torno a ésser jo. Perdona, però tec un altre pregunta que no he acabat dèntendre quan he anat a la seva corresponent explicació. Voldria canviar el meu nom d'usuari i que es quedes com a Xisca Sastre. Quan ho llegeixo entenc lo de la "usurpació", però crec que no és el cas... pots indicar-me com fer-ho o si pel contrari, millor no canviar-lo. Gràcies. --xsksastre (disc.) 12:14, 10 feb 2013 (CET)
Ostes no sé que he fet! la he liada de mala manera!! perdona volia deixar la meva resposta i no se si he suprimit alguna cosa...
No sé com respondre dintre del "meus comentaris" ... som un sesastre. --xsksastre (disc.) 11:10, 11 feb 2013 (CET)
El que jo voldria es que la gent a nom d'usuari vegi el meu nom Xisca Sastre, de la mateixa forma que per exemple jo puc veure el teu nom Pau Cabot a la teva pàgina d'usuari de la Viquipedia. Gràcies.--xsksastre (disc.) 11:14, 11 feb 2013 (CET)
Bon vepre Pau. Voldria figures a la meva pagina d'usuar Xisca Sastre. Gracies per tot. --80.28.78.56 (discussió) 21:18, 11 feb 2013 (CET)

Etiquetes d'usuari

Hola Pau! Et torno a escriure per un dubte sobre les etiquetes d'usuari. Et volia pregunatar, si hem puc inventar una etiqueta d'usuari, i com es posa l'imatge, resumint, que com es fa una etiqueta d'usuari. Gràcies!!--SAVMAVGER (disc.) 18:28, 10 feb 2013 (CET)

Guillem Ballaz

Hola Pau, ja he millorat i he afegit referències a l'entrada Guillem Ballaz Sóc molt nou amb això. Aviam si ara està millor. Gràcies. Calrosend (disc.) 09:41, 12 feb 2013 (CET)

Hola altre cop Pau, ja he posat citacions verificables i crec que ara ja està tot prou correcte. Per altra banda, algú ha suggerit de fusionar l'article Guillem Ballaz amb Sol i Serena No hi estic gens d'acord. Seria com fusionar en José Montilla amb la Generalitat (per posar un exemple extrem però aclaridor). Amb això vull dir que cal no confondre un projecte amb una persona i especialment quan la persona participa o ha liderat diferents projectes. De fet no sé si això t'ho haig de dir a tu o no. Si fós que no, em podries indicar a qui m'haig de dirigir? Gràcies altre cop. Calrosend (disc.) 01:53, 13 feb 2013 (CET)

Bon dia Pau! Deus anar de cul amb tants fronts oberts! ;P No t'entretinc, doncs. La comparació amb en Montilla no és desafortunada, és una hipèrbole i per tant una comparació exagerada, com deia, però no per això menys certa. És a dir insisteixo amb la no fusió perquè entenc que són dues coses ben diferenciades. Per altra cantó, no entenc on hi ha el problema de veraficabilitat de dir que la persona X ha publicat un article i afegir la referència bibliogràfica d'on l'ha publicat com a referència verificable. No entenc perquè cal un tercer document que parli de l'existència del segon (ja referenciat i verificable) que cito en el primer (l'article). Entenc que fóra forassenyat no demanar un seguit de referències verificables però no entenc el sentit de la wikipèdia si es limita a traslladar el què ja hi ha a l'enciclopèdia. Tenia entès que la potència de l'eina és, des del treball cooperatiu, poder posar en valor la tasca de formigueta que en camps molt especialitzats estan duent a terme centenars de persones que potser mai serien visibles si no fós per la wiki. Au, seguim.

Referències Biblioteca Blanes

Hola, Pau, He afegit les referències 1,4,5 i 10 Em manquen les relatives a la secció "Edifici" i estic intentant trobar quelcom Ja em diràs! Gràcies! --CFMarassa (disc.) 12:02, 12 feb 2013 (CET)

Giovanni Gabrielli

Amic Pau m'hauries d'esborrar l'arxiu d'aquest nom doncs i resta penjat i jo l'anava a repetir. gracies --Vulcano (disc.) 12:22, 12 feb 2013 (CET)

Garsa blava

Hola Pau. Soc en Nelo. Anava a crear l'article "Garsa blava", que és un ocell del Vell Món (Cyanopica cyana) i trobe que aquesta entrada està ocupada per un ocell americà (Cyanocitta cristata) i per molt que cerque no he trobat cap nom en català per aquest, mentre que està ben documentat per a Cyanopica cyana. Crec que l'entrada més adient per a l'article que ja hi ha, seria el nom científic, deixant lliure "garsa blava" per a Cyanopica cyana (pots consultar termcat). --Nelo (disc.) 00:09, 13 feb 2013 (CET)

Referencies, a la pagina Boixcar

Hola, Pau! Volia comentar-te que he rectificat les referencies de la pagina, Boixcar. Era per si hi podies donar un cop d'ull, i si encara dona problemes, si em pots donar algun consell. Tal i com esta ara, la pagina, esta feta amb documentació de llibres, i el llistat de publicacions d'una web molt seriosa i treballada. No se si és el lloc adequat, per demanar-ho, si no ho és et demano que em disculpis. --Usuari:Jordi escarre(disc.)

Hola, Tan sols agrair-te la informació, he tornat a llegir-me, Viquipèdia:Citau les fonts, (amb semble que ho avia d'haver fet abans de consultar-te) ara crec que ja entenc la idea, ja he rectificat el de Boixcar, i miraré si faig algun altre article, de tenir-ho present. Moltes Gracies, per tot.--Usuari:Jordi escarre(disc.)

Articles bonificats VP:1AD

Hola Pau, després d'un parell de mesos de pràcticament estar desconnectat del tot de la Viquipèdia, d'ara en endavant m'hi aniré reincorporant en la mesura del possible. Ja miraré de fer-li una ullada! Gràcies!! --Solde (disc.) 15:27, 14 feb 2013 (CET)

Alzina reclamadora / Setmana dels barbuts

Benvolgut Sr. Cabot: Prego reviseu les correccions realitzades a les dues entrades a dalt esmentades en referència a la citació de fonts. Moltes gràcies. Rebeu una cordial salutació. el comentari anterior sense signar és fet per Catabach (disc.contr.) 19:23, 14 feb 2013 (CET) Si la informació consta, per exemple, en un rètol informatiu col·locat al costat de l'alzina per l'Ajuntament o el Consell Comarcal, com caldria referenciar-ho? Gràcies.

Quercus

Bona nit, Paucabot. Primer de tot agrair-te per l'ajuda, a l'hora de possibles errors que he pogut cometre en els articles que he passat a la viquipèdia en català.

Tinc un dubte a l'hora de posar en les plantilles que fan referència a les plantes i/o animals. Quan poso la clau secció (|sectio =) i poso l'enllaç corresponent, quan el gravo no em surt en l'article Per exemple, (i ja que estic posant articles de les diferents espècies de roures del món) en seria:

|sectio = Quercus

Serà per què en la plantilla no hi sigui?, i per tant s'hauria de posar.

Records. --Albert SN (disc.) 20:59, 14 feb 2013 (CET)

Escoles de Capacitació Agrària

Hola, bon dia, estic introduint referències i més fonts. A veure si li pots fer una ullada. Seria suficient? Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per EditorSFA (disc.contr.) 15:24, 15 feb 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Categoria:Ateus

Hola Paucabot/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Categoria:Ateus», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --KRLS , (disc.) 15:27, 15 feb 2013 (CET)

Josep M. Colomer

sobre l'article "Josep M. Colomer" L'article es descriptiu, no valoratiu, i inclou mes d'una dotzena d'enllacos que donen suport a la informacio. Que mes necessiten?! el comentari anterior sense signar és fet per Jmcc (disc.contr.) 08:23, 16 feb 2013 (CET)

Hola moltes gràcies per els consells

Hola Paucabot

Moltes gracies per els teus consells. Sóc novell en tot això de la viqupèdia i estic aprenent sobre la marxa. Anirè fent els canvis que em dius quan vagi podent --Marccodinareynal (disc.) 13:19, 16 feb 2013 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Mireia Farrés i Bosch

Pau, estic realment cansat dels teus comentaris, t'ho dic clarament, m'ho estic prenent com una cosa personal. Uso la wikipedia en diversos idiomes i procuro col·laborar en la wiki en català, però tu m'ho estàs fent replantejar. Segur que no tens res personal amb mi, ja que no em coneixes, però està clar que alguna cosa que faig et molesta. No sé que és, però et molesta. Faig molt poc, i més del 50% de les meves contribucions tenen una amenaça teva de que esborraràs el que escric. Sota l'excusa de millorar la wikipèdia, però tant tu com jo sabem que aquest motiu no és la realitat. Si ho fos, articles com per exemple "http://ca.wikipedia.org/wiki/Andreu_Guerao_Mayoral" tindrien un "criteris generals d'admissibilitat", però allí estan des de l'any 2008. Per què no m'ho dius clar? et molesta la cultura? la trompetista solista de la OBC pot tenir "criteris generals d'admissibilitat" i el lateral esquerra del "FC Dinamo Tbilisi de Geòrgia" no? Aquest només té un enllaç, mira t'ho bé, però l'he trobat per casualitat, si vols te'n puc trobar 300 d'aquest estic, i només em vens a emprenyar a mi. Tens alguna cosa en contra de la música? la Mireia Farrés trompetista te més de 4.000 entrades a google, un dels enllaços que he posat és del Brasil, però de tota manera en però tinc certament la impressió que sempre que escric un article a la wiki sobre un personatge català viu del mon de la cultura, m'escriuràs " referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article" Saps el què escrius? Com pots notar estic emprenyat, però no per mi, sinó per perjudici que fas amb la wikipedia. La wikipedia ha de tenir més pàgines sobre personatges de la cultura, i amb gent com tu, el més fàcil és que gent com jo, desistim, us enviem a pastar fang i hi perdi la wikipèdia. Reflexiona-hi. O potser ja hi has reflexionat i ho tens molt clar. No seràs també del que estan a sou de la FAES? i ens ajuden a millorar els articles sobre don Pelayo i Guszman el bueno. Em tens fregit.--Ovidi (disc.) 17:52, 16 feb 2013 (CET)

Jo no en sé d'escriure en wiki, no sé si això s'ha descriure aquí, o en un altre lloc, però et puc respondre dues coses. La primera si no sóc el primer que t'ho diu, potser serà per alguna cosa, reflexiona-hi, jo et puc assegurar no que no ho sabia, per tant, alguna cosa déu de fallar. Per l'altra, parlant exclusivament de l'article, no m'has dit res del que t'he dit, 4000 cites a google, cita d'una pàgina brasilera, futbolistes sense referències vàlides a cabassos. Per aquest temes no hi resposta?--Ovidi (disc.) 18:10, 16 feb 2013 (CET) i quant a "Respecte de les insinuacions que tenc mania a la cultura catalana, no ets el primer que m'ho dius però no pots estar més enfora de la realitat. Mira de fer una petita cerca de quants editors actius balears hi ha a la Viquipèdia en català i tendràs la resposta" jo no sé com es fa això, no sóc un crac de la informatica, uso google i wiki, per tant si no m'ho dius més clar no ho sabré veure. --Ovidi (disc.) 18:17, 16 feb 2013 (CET)
He vist que has editat molts articles, més que ningú, segons sembla, doncs felicitats!. He estat llegint alguns dels enllaços que m'has enviat, tu sempre m'envies enllaços, molt llargs, que jo crec que no responen a la clau del problema. Però he llegit, Viquipèdia:Pressuposeu bona fe, i també http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Com_mantenir-se_calmat_en_un_conflicte, i m'ha sorprès que diguis que "m'ha sabut bastant de greu com m'has tractat", a mi no em sap cap greu demanar disculpes, jo no entro a la wiki a polemitzar amb ningú, no et conec de res, ni tinc res contra teva, no vull cap mal rotllo amb tu, però tinc unes sensacions molt negatives cada vegada que rebo un escrit teu.
Ara mateix, acabo d'entrar a l'article, i veig que en has corregit algunes coses d'estil, gràcies, i m'has posat una "falta" més, a les que ja hi havies posat. De veritat que quan dic "principals trompetistes catalanes" em dius que falta citació. He de demostrar que és "principal"? "trompetista"? "catalana"? amb el text que hi ha a sota i les referències, no està clar? quina de les tres paraules és la que cal que justifiqui, intento no perdre la calma, ni el bon rotllo, però la realitat és que m'és difícil, quina de les tres paraules és la que necessita una citació? --Ovidi (disc.) 19:16, 16 feb 2013 (CET)
Hola Pau, sembla que no ho veiem de la mateixa manera.
El primer aspecte que no veiem igual és qui ataca (aquesta paraula la uses tu en el teu comentari), ets tu qui marques els articles que inicio amb la nota de FVA, i jo crec que de manera arbitrària, per això he anat a La Taverna a demanar l'empar d'altres, algú que no siguis tu, perquè em sento perseguit per tu.
Per altra part, em poses una nota "Ajudeu a millorar aquest article afegint-hi referències que demostrin que es tracta d'un tema que ha rebut cobertura significativa per part de fonts fiables i independents del subjecte", les fonts que havia posat eren 3: una institució pública catalana (OBC), un centre universitari (ESMUC), i una pàgina nord-americana (http://www.monette.net), i m'insinues que no són fonts fiables!. No et puc entendre i trobo el teu comportament arbitrari, les teves contribucions em despisten més que m'ajuden, i per això dubto de quin és l'objectiu que persegueixes.--Ovidi (disc.) 00:40, 18 feb 2013 (CET)

Reial Càtedra Gaudí

Fet Fet! --Canaan (disc.) 19:36, 16 feb 2013 (CET)

Sí, ja ho sé; però aquest article ho vaig fer fa temps, i ara no tinc els llibres que vaig utilitzar, que eren prestats de la biblioteca. Si puc, ho faré en quant pugui. Salutacions.--Canaan (disc.) 19:36, 17 feb 2013 (CET)

Fusió Marussia Team

Hola, el procediment que he realitzat per demanar la fusió de Marussia Team cap a Marussia F1 Team ha estat el correcte? Es el primer cop que demano una fusió i no tenia del tot clar si s'havia de fer igual que una proposta d'esborrament i he vist que s'ha esborrat la proposta de la secció d'esborrament i has marcat els articles com a fusionables.--Rollerman (disc.) 11:42, 17 feb 2013 (CET)

D'acord, merci!--Rollerman (disc.) 11:49, 17 feb 2013 (CET)
Després d'una setmana sense cap oposició, puc procedir a fusionar els articles no?--Rollerman (disc.) 11:25, 24 feb 2013 (CET)
Un cop fusionades, com es fa per esborrar la pàgina? O això sols o pot fer un moderador? --Rollerman (disc.) 12:15, 24 feb 2013 (CET)

Categories

El que volia comentar és de quina forma solucionem el tema, jo hagués tret les categoritzacions que comento, però no vull provocar un terrabastall... així dons, què fem? --Anskar (disc.) 12:23, 17 feb 2013 (CET)

Bé crec que és Geografia que no hauria d'estar inclosa a Ciències de la Terra. --Anskar (disc.) 12:25, 17 feb 2013 (CET)

Xavier Rudd - Referències.

Benvolgut Paucabot,

L'article de la Viquipèdia Xavier Rudd ja està, tal i com es demanava, referenciat. Tot i així, el requadre titulat "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat" encara és present. Sóc relativament nou a la Viquipèdia així que agrairia saber per quina raó encara no ha desaparegut tal missatge.

Atentament, --DavidMP (disc.) 12:32, 17 feb 2013 (CET)

Escola de Capacitació Agrària de Mas bové

Hola Paucabot, estic fent canvis a la pàgina de Mas Bové. Només em faltaria afegir referències. el comentari anterior sense signar és fet per EditorSFA (disc.contr.) 18:15, 19 feb 2013 (CET)

Escola de Capacitació Agrària de les Borges Blanques

Hola, bon dia, també he fet modificacions en aquesta pàgina. Em cal afegir referències i alguna fotografia. el comentari anterior sense signar és fet per EditorSFA (disc.contr.) 18:15, 19 feb 2013 (CET)

Iniciativa-verds

Mira'm per favor les últimes edicions de l'article, que sospite que ens estan "col·lant" un bulo.--Coentor (disc.) 11:18, 18 feb 2013 (CET)

La relació amb eQuo no és gens clara, i la informació l'ha afegida un CPP de la wiki :es. Jo el cas valencià el conec, però no este. D'altra banda, a Més per Mallorca no es fa cap referència a eQuo.--Coentor (disc.) 12:07, 18 feb 2013 (CET)
Ja, però d'això crec que feia ja temps. Era sols el logo, no utilitzaven el nom. Em deixa molt mosca que al web de Més, que és allò més recent, no s'esmente Equo, ni tampoc existisca cap nota de premsa d'IniciativaVerds on s'anuncie que canvia el seu estatuts. El tema Equo és molt complicat, i els CPP de :es que juguen amb xicotets detalls per a fer-se publicitat no ajuden. ¿Podries preguntar-li a algú relacionat amb Iniciativa/PSM si ha hagut algun canvi? Com dic, jo a València se que passa, però no a Mallorca.--Coentor (disc.) 20:19, 19 feb 2013 (CET)
Serà el millor, de moment estic mirant què editen a :es (que és d'on heretem la disputa).--Coentor (disc.) 20:32, 19 feb 2013 (CET)

Mecanog

Què hi farem!: Esborrar-la --Jmarchn (disc.) 08:29, 19 feb 2013 (CET)

Joan scoda

Uep Pau, com anam? fes el que hagis de fer. Saluts i força- Joan d'Erill --188.86.151.91 (discussió) 14:07, 19 feb 2013 (CET)

eliminació de la meva pàgina.

Hola, m'agradaria saber per quin motiu ha esborrat la meva pàgina, segons el que he rebut m'has "acusat" de vandalisme, cosa que em fa dubtar una mica perquè vandalisme s'acusa quan poses informació falsa i/o coses amb un llenguatge no adequat. Em complauria rebre resposta el més aviat possible. Gràcies. Vicpatorpa.

Manquen referències a Tossa de Mar

Si us plau, prego reviseu la secció dedicada a la tradició del Pelegrí de l'article Tossa de Mar, ara ja ampliada i amb referències. Gràcies! --CataBach (disc.) 20:05, 20 feb 2013 (CET)

Hola camarada. És un plaer tenir algú tan dedicat i tan interessat en el meu treball! Fa poc vaig escriure un article sobre el Parc Estatal de Chugach. Com que no sóc un parlant nadiu de català, podries revisar? Aquest serà el primer dels 119 parcs estatals d'Alaska, així que naturalment cal crear aquesta subcategoria sota Alaska.RangerRichard (disc.) 05:45, 21 feb 2013 (CET)

Potser pots considerar això: en lloc d'una subcategoria amb un nom complicat, podries existir una categoria suplementària "Parcs naturals d'Alaska", que agrupa tots els parcs d'Alaska en una categoria geogràfica unificada sense importar el nivell de govern involucrat.RangerRichard (disc.) 19:54, 25 feb 2013 (CET)

Vaig començar amb els parcs nacionals, dels quals n'hi ha pròpiament només 59, però hi ha 398 "unitats de parc" (park units) en total amb molts, molts noms (o "designacions"). i això és només en relació amb el NPS. Fins i tot al nivell federal hi ha altres àrees protegides amb noms-- alguns els mateixos i altres diferents-- sota la jurisdicció d'altres agències-- monuments nacionals (NPS i altres), parcs històrics nacionals (NPS únicament), llocs històrics nacionals, reserves nacionals (NPS únicamemt, algunes administrades conjuntament amb parcs del mateix nom, algunes només reserves a part), refugis nacionals de vida silvestre (FWS), boscos nacionals (USFS) i àrees salvatges (totes). El patró es repeteix al nivell estatal. El Servei de Parcs Nacionals indica que gestiona totes les "unitats de parc" sense tenir en compte al seu nom, encara que de vegades una designació implica diferents tipus d'usos requerits o prohibits per la llei. Però d'altra banda, quan un monument es converteix en un parc, això no vol dir que hagi de ser gestionat d'una manera diferent. Simplement afecta el prestigi. Així que no sé com això afecta les subcategories, o la forma en què han de ser creades. I potser al Canadà resulta encara més complicat.

Tu saps per casualitat el concepte bush flying / bush plane / bush pilot? He vist "avión del monte" en castellà," però no sé si te sentit o no. És una cosa important quan es parla d'Alaska i els parcs remotes. RangerRichard (disc.) 21:58, 25 feb 2013 (CET)

[Bush Pilots: Daredevils of the Wilderness] Em sembla que "pilotes en zones de dificil accés" manca la poesia que comunica aquest best-seller canadenc! RangerRichard (disc.) 22:18, 25 feb 2013 (CET)

Abans de fer canvis

Abans de fer canvis si us plau fes una aportació en discussió. Gràcies.--80.26.10.217 (discussió) 10:12, 23 feb 2013 (CET)

em pots donar algun motiu lògic per realitzar aquest canvi. --80.26.10.217 (discussió) 10:20, 23 feb 2013 (CET)
he llegit tot l'article sobre banderes, tot i que hi ha un comentari sobre la nacionalitat, no queda clar que s'hagi arribat a un acord en aquest punt. Però el més important és la coherència, no faig mai cap tipus de canvi polític, excepte en aquest tipus de punts. De cap manera pot ser objectiu posar una nacionalitat que no existeix i no és reconeguda per cap país. --80.26.10.217 (discussió) 10:37, 23 feb 2013 (CET)

Bandera de l'Alguer

He millorat una mica l'article. Amb el temps puc anar afegint informació.--SAVMAVGER (disc.) 21:20, 23 feb 2013 (CET)

Aniakchak

Li dono les gràcies per esborrar el meu primer intent d'anomenar Aniakchak. La correcció de l'ortografia en anglès naturalment canvia i a I automàticament i no m'havia adonat.RangerRichard (disc.) 19:42, 25 feb 2013 (CET)

Circuits de motocr`s

Bon vespres Pau,

per fer les pagines dels diferents circuits de motocròs he utilitzat el patró/forma que s'utilitza normalment. Fa que tota la informació quedi mes clara i accessible.

Gracies! el comentari anterior sense signar és fet per Es Sineuer (disc.contr.) 19:16, 26 feb 2013 (CET)


Moure a viquitexts (himne Icària)

Bona nit Pau, He vist que proposes moure una part de l'article Estat lliure d'Icària a Viquitexts. Sincerament no em sembla malament, al contrari, per mi encantadíssim! Ara bé, jo no ho puc fer, no estic registrat a aquell projecte així que et convid a que ho facis tu si et pareix bé (o qualsevol altre viquipedista). Ara bé, no entenc perquè s'hauria de treure de sa viquipedia aquest text ja que aquest mateix himne el trobam també a sa viquipedia castellana a sa mateixa entrada i no pareix que hi hagi problemes. Amb himne o sense s'entrada és sa mateixa així que obraré segons et sembli a tu sense cap problema, simplement m'agradaria conèixer millor es perquè d'aquesta decisió. Moltes gràcies Pau! --Formentera 02:02, 27 feb 2013 (CET)

Molt bé, per mi cap problema idò! (una hora voldré posar-me en contacte amb tu perquè m'ensenyis quatre cosetes de sa viquipèdia,no és res important. Salut! --Formetnera 11:55, 27 feb 2013 (CET)

referències de terceres parts fonts fiables i independents del subjecte

Hola Pau! Aquest recordatori és en motiu de l'article Pablo Zibes.

http://www.pantomimes-mimes.com/pantomime/Pablo_Zibeshttp://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.ein-argentinier-in-moehringen-koerpersprache-funktioniert-ueberall.9186973f-fc5c-4b8b-9f59-1b765f39db40.html stuttgarter-zeitung ↑ http://www1.openflair.de/flair/2000.htmhttp://www.presseportal.de/pm/51171/1165560/migraene-im-rampenlicht-spitzen-pantomime-pablo-zibes-schuf-ungewoehnliche-portraets Moltes gràcies, --Maus-78 (disc.) 16:08, 27 feb 2013 (CET)

Rébecca Dautremer

He estat treballant en l'article de Rébecca Dautremer, on vas posar un avís d'admissibilitat. Diria que ja compleix els criteris, què et sembla? --Colubrina (disc.) 19:58, 27 feb 2013 (CET)

Gràcies! --Colubrina (disc.) 10:11, 28 feb 2013 (CET)

Com desfer un article esborrat? (Coral Cantiga)

Hola Pau. M'adreço a tu perquè ja vam tenir contacte respecte l'article Gòtic (grup) (article que, per cert, al final veig que hi vas contribuir i que, tot i això, encara té les plantilles de article sospitós...)

Bé, fa potser un parell d'anys em sona haver fet un article de la Coral Cantiga i que algú havia proposat d'esborrar-lo i deixar-lo solament com a secció de l'article Lluïsos de Gràcia. Tinc memòria de peix i no n'estic segur de tot això. El que em roda pel cap és que jo vaig argumentar que efectivament, que la Coral Cantiga és una secció dels Lluïsos, però que té una entitat pròpia independent molt marcada que en justifica el tenir un article propi.

La pregunta és: he tingut realment aquesta discusió amb algú i no se'm va fer cas i es va esborrar l'article? I, si és així, com puc recuperar l'article i a qui hauria de convèncer per fer-ho?

Gràcies! --Tripallokavipasek (disc.) 00:13, 28 feb 2013 (CET)

Ei, com que no sé si t'avisa de la meva resposta al teu comentari, t'ho copio aquí:
D'acord, Pau Cabot. Ja m'ho m'estudiaré i em miraré l'article de fonts fiables i també els criteris d'admissibilitat. (Continuarà...). Gràcies pels aclariments! Ah, i bona Diada de les Illes Balears --Tripallokavipasek (disc.) 00:44, 1 març 2013 (CET)

Art rupestre

No estic segur del canvi de Categoria:Jaciments d’art rupestre. Està en marxa o es pot aturar? No ho havia vist abans, però desprès de fer les llistes de Art rupestre de l'Arc Mediterrani de la Península Ibèrica no n'estic segur. "Art" és més genèric que "pintura" i pot incloure altres arts. --V.Riullop (parlem-ne) 10:13, 2 març 2013 (CET)

Lamelipodi i bonificats

Ahir vaig crear un breu article, lamelipodi, i has ficat que l'article no està referenciat. Els enllaços externs no conten com a referència?

Després, ja és dia 2 i encara no s'ha actualitzat la pàgina dels articles bonificats (t'ho comento a tu perquè sembles l'administrador del projecte), ho puc fer jo mateix però no se fins on s'arxiven, va a ull?--Mbosch (会話) 15:40, 2 març 2013 (CET)

Vaja. Ja que estàs, pots eliminar l'article Lamelipodi?--Mbosch (会話) 15:29, 3 març 2013 (CET)
Ja l'havia completat, i t'havia dit d'eliminar-ho per què és una falta d'ortografia, però d'acord millor redirecció per si algú més no sap com s'escriu.--Mbosch (会話) 19:11, 3 març 2013 (CET)

Categoria:Polítics del Partit Nacional de Nova Zelanda

Hola. Veig que has eliminat la categoria Categoria:Polítics del Partit Nacional de Nova Zelanda. En aquesta categoria anirien polítics d'aquest partit que no han estat diputats, com ara gran part dels presidents del partit. El pròxim cop apreciaria un avís. Gràcies. JaumeBG (disc.) 00:03, 3 març 2013 (CET)

Trastorn obsessivocompulsiu de la personalitat

Hola Pau: he vist que has inclòs aquest article dins la categoria Categoria:Malalties i trastorns del cervell. Però veig que n'hi ha una altra per l'article de Trastorn obsessivocompulsiu: Categoria:Psicopatologies. Vols dir que no es podrien fusionar totes dues categories? Salutacions! el comentari anterior sense signar és fet per AlbertJB (disc.contr.) 11:44, 3 març 2013 (CET)

D'acord, gràcies per la referència de l'usuari. Salut.--AlbertJB (disc.) 12:12, 3 març 2013 (CET)

Maleïdes categories!

He anat responent dins de cadascuna de les discussions. Algunes les veig molt clares, altres no tant... --Enric (discussió) 11:47, 4 març 2013 (CET)

Administradorietat

Gràcies pel suport Pau, espero poder ser d'ajuda!--Arnaugir 22:04, 4 març 2013 (CET)

Rw:Benvingut

Gràcies! Cantalapiedralalalá (disc.) 16:50, 5 març 2013 (CET)

Efecte salí

Gràcies Pau, no sabia on trobar els signes --MarisaLR (disc.) 19:40, 6 març 2013 (CET) El noi blau Fet Fet! és en cap llista? --MarisaLR (disc.) 23:20, 6 març 2013 (CET)

Manel Barea Cervera

Hola Pau. He vist els missatges de "Citació necessària" que has posat a l'article "Manel Barea Cervera" i posaré fil a l'agulla per posar les citacions requerides. Ara, francament, veig bastant secundari que calgui justificar cada obra que ha compost i cada enregistrament on està vinculat; ho faré, només caldria, però si he entès bé els teus missatges, em sembla que en fas un gra massa. Salutacions, Jordi Roqué (Discussió) 09:21, 7 març 2013 (CET)

Crec que no ens entenem. En cap moment he discutit la necessitat de posar més citacions en general; he objectat en particular de fer-ho per les obres i els enregistraments, quan aquests darrers (que les contenen) són públics i estan a catàlegs de biblioteques públiques fàcilment accessibles. Jordi Roqué (Discussió) 10:11, 7 març 2013 (CET)

Xavier Roigé Ventura

Hola, gràcies per orientar-me, no havia fet mai aquest procediment. Ja he fet els següents passos en el procés. Salut! --Sorneguer (disc.) 16:23, 6 març 2013 (CET)

Ràdio Gràcia

Fent una cerca ràpida per les hemeroteques tenim un seguiment important de la ràdio per L'Independent de Gràcia i la secció local de Vilaweb sobre la Vila de Gràcia. Després trobem notícies més esporàdiques en la secció global de Vilaweb i mirant per l'hemeroteca he vist articles més aviat menors sobre nous programes de Ràdio Gràcia. Com passa amb els articles sobre afers de les gran ciutats, es podrien trobar refs, tot i així, no és que em motivi en excés. No em motiva, però si tens pensat en presentar-ho me'l poso a tasques a fer. Tinc pendent també referenciar Colla Vella de Gràcia. (hi ha info abundant)--KRLS , (disc.) 17:28, 7 març 2013 (CET)

Sí jo crec que és aquells dels salvables, però d'un tema que no em motiva en excés. Intento fer una crida a buscar referències a un dels grups locals sobre Gràcia que hi ha Facebook (a veure si en trec l'aigua clara). M'agrada que els articles referents a Gràcia, me'ls comentis, perquè la majoria seran salvables. Sé que s'ha de buidar la categoria, és un dels meus objectius del 2013, però començo a estar liat amb la universitat per anar proposant articles a esborrar.--KRLS , (disc.) 17:42, 7 març 2013 (CET)

Lucy Liu

Hi ha algun problema si penjo la biografia de Lucy Liu. Que veig que la vas esborar temps enrere??.--Vulcano (disc.) 16:21, 8 març 2013 (CET)

Donkey Kong

El nom de l'article Donkey Kong (videojoc) ja estava bé, Donkey Kong hauria de ser el nom de la saga (en:Donkey Kong) o en tot cas de la pàgina de desambiguació.

Quina normativa hi ha sobre si la pàgina de desambiguació s'ha de dir: Donkey Kong o Donkey Kong (desambiguació)? Ho he vist bastants cops de les dues formes. S'hauria de desfer i crear-la, ja que també hi ha Donkey Kong (personatge).--Mbosch (会話) 15:54, 9 març 2013 (CET)

I si volgués crear l'article sobre la saga de Donkey Kong? Que fico Donkey Kong (saga) i he demanar a un administrador que m'ho canviï per poder crear-ho?.--Mbosch (会話) 16:01, 9 març 2013 (CET)
No he refeia això, sinó per fer com els altres (Resident Evil, Tekken, Final Fantasy...) I que es digui únicament amb el nom que té.--Mbosch (会話) 16:10, 9 març 2013 (CET)
Eps, no tenia pensat fer-lo (almenys ara), la pregunta era, a l'hora de fer-lo.--Mbosch (会話) 16:27, 9 març 2013 (CET)

Categories conflictives

Pel que fa a les havaneres, l'Havana sempre amb minúscula, com el Vendrell o la Pobla de Montornès. És un topònim anostrat. Per tant, les categories que porten l'article amb majúscula són incorrectes. Pel que fa als passejos i passeigs, totes dues formes són correctes, però la forma -igs (passeigs, mareigs, raigs, etc.) és més formal. Posats a triar, jo escolliria aquesta. --Enric (discussió) 02:51, 10 març 2013 (CET)

Criteris d'inadmisibilitat

M'han posat la marca d'inadmisibilitat a l'article de Carles Campuzano i Canadès. Ha estat diputat al Parlament espanyol en 4 legislatures i al Parlament de Catalunya en 1, a part d'ocupar diversos càrrecs polítics importants dins CiU. No vam quedar que el fet d'haver estat diputat jan'era prou ? Començo a estar-ne una mica tip.Walden69 (disc.) 19:39, 10 març 2013 (CET)

Grazie del Benvenuto, Paulcabot

Grazie, Paulcabot, capisco cosa scrivete nella Vostra lingua catalana, ma non riesco a mia volta a parlarla. La mia curiosità per la Vostra Wiki è soprattutto dovuta a confronti di Articoli ma anche linguistici, che mi piace osservare. Se poi riesco anche a editare qualcosa, tanto meglio!! Ciao, --Gloria sah (disc.) 00:24, 11 març 2013 (CET)