Viquipèdia:Petició als administradors/Arxiu 14

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Felip V de Castella, o d'Espanya

Hola! He vist que s'ha reanomenat Felip V de Castella com a Felip V d' Espanya. No entro en el fet de si el reanomenament és correcte o no (potser caldria discutir-ho), però el que no és correcte és l'espai entre l'apòstrof i Espanya. Quan he volgut reanomenar-lo correctament traient-ne l'espai blanc, el programa em diu que no pot ser perquè Felip V d'Espanya ja existeix. Com ho fem? O bé es trasllada directament a la taverna, per si calgués revertir el reanomenament i deixar-ho com estava abans? --Enric (discussió) 10:40, 23 juny 2010 (CEST)

De moment ho he posat sense l'espai. Suposo que la seva discussió és el lloc on discutir si s'havia de fer el canvi de nom. --SMP​ (+ disc. xat) 12:00, 23 juny 2010 (CEST)

Reanomenar "Afar (ètnia)"

El nom correcte d'aquest poble africà és àfar, amb accent. Així, hi ha l'article desambiguador àfar. El nom de l'ètnia hauria de ser àfars (o bé àfar (ètnia), però tots dos noms remeten a Afar (ètnia), sense accent, que és incorrecte. Ho he volgut reanomenar àfars però no em deixa... --Enric (discussió) 18:49, 13 jul 2010 (CEST)

Fet Fet!. Reanomenat a Àfars. Pau Cabot · Discussió 18:57, 13 jul 2010 (CEST)

Vandalisme en curs

TancatVa ser blocat poc després. --V.Riullop (parlem-ne) 20:11, 25 jul 2010 (CEST)

Hola. Es pot aturar el vandalisme d'aquesta IP? Merci. --Judesba (disc.) 16:29, 19 jul 2010 (CEST)

Reanomenar "Idioma singalès"

Hola, caldria reanomenar l'article Idioma singalès a, simplement, Singalès, com és habitual amb el nom de les llengües. No es pot fer perquè, ara, Singalès és una pàgina de desambiguació (que jo he reanomenat Singalès (desambiguació). --Enric (discussió) 14:51, 23 jul 2010 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 15:13, 23 jul 2010 (CEST)

Més vandalisme

Hola, bon dia. Aquesta IP [1] porta tres dies vandalitzant i sembla que ningú no hi faci res; simplement se li reverteixen les edicions. No se us ha avisat, i se li ha donat la benvinguda. No s'hi pot fer res més? Gràcies. --Judesba (digues...) 10:19, 26 jul 2010 (CEST)

eliminar i reanomenar

Hola, podeu eliminar Nelson Mandela i reanomenar Nelson Rolihlahla Mandela treient-li el middlename ?. Veure Discussió:Nelson Rolihlahla Mandela i VP:AP. Salut !--amador (disc.) 17:38, 30 jul 2010 (CEST)

Fet Fet! --J. G. Góngora (disc.) 21:24, 30 jul 2010 (CEST)

pàgina eliminada: "Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu del Montsant - Verge del Cim"

Bon tarda, el 20 de juliol algú va eliminar la pàgina "Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu del Montsant - Verge del Cim" sota l'argument "no significatiu". No hi entenc massa en això de la Viquipèdia i no sé massa bé com funciona, si això és revertible o com ho puc fer per parlar amb la persona que va eliminar aquest article. Només vull dir que això no és la filosofia de la Viquipèdia. L'entitat a la que es refereix aquest article té més de 50 anys d'història a la ciutat de Reus i és una de les entitats de referència a la ciutat. Això és "no significatiu" pels administradors de la Viquipèdia????? Estic molt i molt empipat. Espero que l'eliminació fos degut a un error, ja que sinó em decebré molt del magnífic projecte q és la Viquipèdia.

Salut! el comentari anterior sense signar és fet per Erdrag (disc.contr.) 18:06, 6 ago 2010 (CEST)

En el registre es pot veure l'usuari que l'ha esborrat i el motiu. La indicació "A5: No significatiu" es refereix al motiu previst a VP:CSR#A5, considerant el contingut de l'article, no la possible significació del subjecte. Pots demanar més informació en la pàgina de discussió d'aquest administrador, o si ho prefereixes a qualsevol altre. Si no hi estàs d'acord, es pot recuperar i discutir-ho obertament. --V.Riullop (parlem-ne) 21:43, 6 ago 2010 (CEST)
Gràcies. Ja l'hi he deixat un missatge a la pàgina de discussió de la persona que ho va esborrar. Continuo pensant que l'eliminació no s'ajusta a l'argument, ja que a l'article hi havia força informació sobre l'entitat en qüestió, sobre els seus 50 anys d'història i sobre la seva situació actual. --Erdrag
Podries presentar fonts externes que en demostrin la seva Viquipèdia:notabilitat i a l'hora que demostrin que el contingut de l'article és correcte. Sinó no es compleix la norma bàsica de Viquipèdia:Verificabilitat.--KRLS , (disc.) 11:45, 7 ago 2010 (CEST)
Quines fonts cal presentar? Tot el que vaig posar em sembla que està penjat també a la seva plana web: http://www.montsantcim.blogspot.com --Erdrag
Comentari Comentari Jo només he complert amb el que deia la plantilla que havia posat en Paucabot amb data de 5 de juny: En cas que no hi hagi objeccions justificades, aquesta pàgina podrà ser esborrada al cap de set dies. Recordo que tot i així l'article va ser esborrat el 20 de juliol (exactament 1 mes i mig després de l'avís, quan s'ha d'esborrar al cap de 7 dies!). Per tant, hauries d'haver presentat les referències oportunes quan es demanaven, no fora de terme. De totes maneres, no tinc cap inconvenient en restaurar-la sempre que hi posis les referències oportunes. La referència del bloc no em sembla vàlida. --J. G. Góngora (disc.) 15:22, 7 ago 2010 (CEST)
Fet Fet! Article restaurat. --J. G. Góngora (disc.) 15:32, 7 ago 2010 (CEST)
Comentari Comentari Bon dia, fins ahir no vaig veure que m'havien eliminat l'article perquè ni tan sols era conscient que això es fes i no em dedico a anar mirant a veure si els articles que he escrit es mantenen o algú es dedica a esborrar-los per criteris totalment discutibles. Ho vaig descobrir ahir, per casualitat, creant i ampliant altres articles de la Viquipèdia.

Moltes gràcies per restaurar-lo, però ara m'hauríeu d'explicar quines són aquestes referències que he de posar, ja que mirant la majoria d'articles que hi ha a la Viquipèdia no hi ha cap font explicitada, o com a molt enllaços a les webs respectives. Tenia entès que la gràcia de la Viquipèdia era compartir el coneixement entre usuaris. Què més cal?

Pots llegir la política que t'he posat a l'enllaç. Els blocs són desaconsellats i més encara si són de la pròpia organització. Podries utilitzar terceres fonts. A "Verificabilitat" hi posa: Les fonts citades han de ser creïbles, de terceres parts independents amb un comitè editorial reconegut, o amb un suport institucional públic, o d'una personalitat de reconeguda autoritat. També seria útil que quan facis un article, l'agreguis a la teva llista de seguiment per tal de saber si s'han fet canvis importants amb els que puguis no estar d'acord. Finalment, per no fer més llarg el tema, et prec que continuem el debat on cal, a la pàgina de discussió de l'article. Gràcies. --J. G. Góngora (disc.) 17:11, 7 ago 2010 (CEST)

reanomenar

Podríeu modificar el nom de la pàgina Esperança Camps Barber per Esperança Camps, a seques. És el seu nom de ploma. Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Balearweb (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 22:35, 10 ago 2010 (CEST)

Contestat a Usuari Discussió:Balearweb. Pau Cabot · Discussió 22:35, 10 ago 2010 (CEST)
No fet No fet! canvi probablement controvertit que no s'ha discutit per veure si hi ha consens. --V.Riullop (parlem-ne) 10:53, 11 ago 2010 (CEST)

"Corona d'Aragó", Denominació impròpia de l'Estat Català Medieval

Senyors de la Viquipèdia,

s'està caient en un greu error en anomenar "Corona d'Aragó" a la confederació catalanoaragonesa també anomenada Catalunya-Aragó. Anomenar "Corona d'Aragó" al conjunt de països que formaven Catalunya-Aragó és fer el joc als qui porten tant de temps manipulant la nostra història.

Un llibre on s'explica molt bé amb una quantitat ingent de proves que el nom "Corona d'Aragó" és un invent dels manipuladors de la història és ""Corona d'Aragó", Denominació impròpia de l'Estat Català Medieval" de Caius Parellada i Cardellach.

Jo mateix arreglaria els errors, però les expressions "Corona d'Aragó" són també títols d'entrades o links que no sé retocar.

Gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per Madferit (disc.contr.) --Pau Cabot · Discussió 22:30, 10 ago 2010 (CEST)

Això s'ha de discutir (i, de fet, ja s'ha fet) a Discussió:Corona d'Aragó. Pau Cabot · Discussió 22:32, 10 ago 2010 (CEST)
No fet No fet! Els administradors, com a tals, no decidim sobre disputes del contingut. Copio de les instruccions de més amunt: "En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit." --V.Riullop (parlem-ne) 10:52, 11 ago 2010 (CEST)

seità/seitan

seità s'hauria de reanomenar seitan (ara redirecció). No sé d'on surt aquest estrany catalanisme, el nom correcte, d'origen japonès, és "seitan" vegeu GEC. Gràcies.--Hinio (disc.) 00:15, 8 ago 2010 (CEST)

Sense entendre-hi, al google surt sovint com a seità. Per exemple a tv3, que deuen estar assessorats lingüísticament. Potser s'hauria de discutir a la seva pàgina de discussió.--Lohen11 (disc.) 00:28, 8 ago 2010 (CEST)
Al cap d'una setmana no hi ha cap protesta però sí una adhesió amb més referències (Discussió:Seità)--Hinio (disc.) 15:30, 15 ago 2010 (CEST)
Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 07:56, 16 ago 2010 (CEST)

Reanomenar "El cuirassat Potiòmkin"

Cal reanomenar El cuirassat Potiòmkin al seu nom anterior sense accent (El cuirassat Potiomkin), ja que Potiomkin és una paraula plana on l'accent recau sobre la o i, segons la normativa, no cal que dugui accent gràfic per remarcar-ho. --Enric (discussió) 15:24, 16 ago 2010 (CEST)

Fet Fet! Comentat prèviament a la discussió sense objeccions. El reanomenament anterior era: «El cuirassat Potemkin mogut a El cuirassat Potiòmkin: La pronunciació real en rus és així, com també la transcripció correcta en català de la lletra russa "ё" = "io". La confusió es crea perquè a vegades el rus escrit no diferencia entre la "е"» --V.Riullop (parlem-ne) 17:10, 16 ago 2010 (CEST)
TancatCinc mesos inactiu. --V.Riullop (parlem-ne) 12:17, 25 ago 2010 (CEST)

Copio de la taverna Cal arribar a un acord sobre els temes referents a Israel. Ara mateix Ferbr1 i jo hem tingut una discussió perquè li he retret que eliminés fonts referenciades, com ho prova [2] i [3] per considerar que no eren vàlides. Alguns dels casos més sonats:

  • Una referència de la Comissió de Drets humans de la ONU, on deia que un membre de la ONU havia estat assassinat de ferida de bala a la Franja de Gaza, i més endavant, denunciant casos de "tractament inadequat" físic i psicològic exercit en les presons israelianes.
  • Un reportatge de TIME, on comença dient que "El consolat de Berlín ha donat èmfasi en la sospita que el servei d'intel·ligència d'Israel, el Mossad, ha ajudat a capturar Abdullah Ocalan. Ferbr1 argumenta que en cap moment dóna la certesa de que hagi estat així, sinó que és una especulació, tot i que li dediquin un article sencer.
  • Una referència d'Al Jazeera. Sense discussió, ja que considera que té un "biaix evident".

Aquests són alguns exemples, es pot veure la resta a Mossad.

Agrairia alguna mediació externa. Després d'aquesta eliminació de referències, jo he deixat un missatge on em queixava del biaix sistemàtic en aquests temes per part d'alguns usuaris, en un sentit i un altre, i demanant que s'hauria de buscar neutralitat, sense amagar fonts ni censurar informació: [4] La resposta han estat missatges a la meva pàgina d'usuari, acusant-me de difamar-lo, i demanant-me que ho exposi públicament [5], i un altre a la discussió dient que feia acusacions gratuïtes: [6].

Si us plau, que algú altre intenti raonar per buscar una mica de neutralitat, ja que jo no vull dialogar-hi en aquest estat. --Meldor (disc.) 15:18, 15 maig 2010 (CEST)

L'usuari Ferbr1 té un llarg historial d'arbitrarietats en els camps relacionats amb Israel - Palestina. Però eliminar referències és inadmissible. S'han de reposar.--Galazan (disc.) 17:13, 15 maig 2010 (CEST)
Si no es pren cap mesura, si us plau que algú altre neutral restauri les fonts esborrades, o les que es cregui convenient restaurar. --Meldor (disc.) 14:08, 25 maig 2010 (CEST)

Perquè? Has llegit VP:FF? Escrivint dels jueus, també cal respectar aquesta política, oi. A més a més, encara estic esperant que m'expliquin perquè estic enganyat ací. Ferbr1 (disc.) 14:09, 25 maig 2010 (CEST)

Reanomenar "Pafos (ciutat)" a "Pafos"

L'article sobre la ciutat xipriota de Pafos (ara anomenada Pafos (ciutat)) caldria anomenar-lo Pafos ras i curt. Ara amb aquest nom hi ha una minipàgina de desambiguació amb només dos elements a dins: la ciutat i Pafos (filla de Pigmalió). Per tant, un cop reanomenat, a la capçalera de Pafos (ara l'article sobre la ciutat) hi aniria una frase desambiguadora del tipus: Per a altres significats, vegeu Pafos (filla de Pigmalió). --Enric (discussió) 01:31, 20 ago 2010 (CEST)

Ja es va reanomenar al revés. Ho trasllado a Discussió:Pafos per si hi ha cap comentari. --V.Riullop (parlem-ne) 11:19, 20 ago 2010 (CEST)
Bé, vejam si algú es mira la discussió... Tot i que no sóc partidari de fer pàgines de desambiguació amb només dues entrades, si no és que totes dues tinguin un rang semblant. Aquí la ciutat de Xipre té una preeminència evident sobre el personatge mitològic (que, mirant els diversos interwikis, quan surt, que no és gaire sovint, no es posen d'acord si era fill o filla de Pigmalió). Per cert, ja que hi som, i parlant de pàgines de discussió: fa dos anys vaig posar a la pàgina de discussió de la categoria "Patrimoni de la Humanitat a Xina" que se n'hauria de dir: "Patrimoni de la Humanitat a la Xina", però ningú ha dit ni piu. Ho podries canviar? Gràcies... --Enric (discussió) 12:16, 20 ago 2010 (CEST)
He posat la plantilla {{movent}} a Categoria:Patrimoni de la Humanitat a Xina. A veure si hi ha algun bot a la vista.--V.Riullop (parlem-ne) 14:51, 20 ago 2010 (CEST)

Fet Fet! Una setmana sense objeccions. --V.Riullop (parlem-ne) 11:04, 27 ago 2010 (CEST)

modifica per edita

El MediaWiki:Gadget-lefteditlinks s'ha de canviar [edita] per [modifica]. Aquesta frase surt a la pestanya "Ginys" de Preferències. --Davidpar (disc.) 19:27, 25 ago 2010 (CEST)

Fet Fet! Per KRLS. --V.Riullop (parlem-ne) 11:07, 27 ago 2010 (CEST)

Kaaba

Kaba hauria de ser el títol de l'entrada i Kaaba una redirecció (com s'ha acordat a la discussió). Gràcies.--Hinio (disc.) 08:15, 28 ago 2010 (CEST)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 08:54, 29 ago 2010 (CEST)

Algunes desenes de categories redundants per revertir

En Catgirl ha posat avui la categoria redundant d'escriptors en català a algunes desenes d'escriptors. No sé si estaria bé que jo mateix els revertís tots a mà, i a més ara mateix no tinc temps. Ho dic aquí més que res per si teniu algun botó per fer-ho més ràpid.--Pere prlpz (disc.) 01:14, 29 ago 2010 (CEST)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 08:52, 29 ago 2010 (CEST)

Reanomenar Laminak a Lamina

Cal un administrador per reanomenar Laminak a Lamina, per tal de deixar el títol de l'article en singular com diu el llibre d'estil i la discussió. Lamina és una redirecció amb historial a esborrar.--Pere prlpz (disc.) 21:29, 30 ago 2010 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 21:49, 30 ago 2010 (CEST)

Caldria moure Globus aerostàtics cap a Globus aerostàtic. --Jordiferrer (disc.) 09:50, 31 ago 2010 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:18, 31 ago 2010 (CEST)

Moure Qajar (desambiguació) a Qajar, ja que actualment aquest últim redirigeix al primer.--Salvi "Ssola" (discussió) 14:25, 31 ago 2010 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 15:49, 31 ago 2010 (CEST)

Reanomenar Jaipur

Caldria reanomenar l'actual Jaipur a Estat de Jaipur, una entitat ja inexistent, i guardar el nom de Jaipur pelat per a la ciutat índia, que ara es diu Jaipur (ciutat). Va ser la ciutat que va donar nom a l'estat, no al revés; a més, la ciutat encara existeix, l'estat no. A totes les iw Jaipur es refereix a la ciutat, no sé per què nosaltres hem de ser diferents... --Enric (discussió) 11:20, 23 ago 2010 (CEST)

Hi ha reanomenament anterior. Ho trasllado a Discussió:Jaipur per si hi ha cap comentari. --V.Riullop (parlem-ne) 11:07, 27 ago 2010 (CEST)
Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 10:43, 7 set 2010 (CEST)

Mortassadora a mortasadora

Tal i com comenta en Roger Liart a la discussió de l'article segons el Termcat i el DIEC [7] la denominació normativa de l'article hauria de ser mortasadora amb una sola essa. Demano el canvi del nom de l'article. --Bestiasonica (disc.) 09:32, 27 ago 2010 (CEST)

Ho pots fer tu mateix, sense necessitat d'un administrador. Un usuari pot reanomenar sobre una redirecció existent sense historial, per exemple per desfer un reanomenament anterior. --V.Riullop (parlem-ne) 11:13, 27 ago 2010 (CEST)
Fet Fet! per Enric. --V.Riullop (parlem-ne) 10:44, 7 set 2010 (CEST)

S'ha fet una discussió i ha donat un consens ben clar a canviar el nom de l'article "Casteller" a "Castells" (com s'ha anomenat "Falcons", per exemple). També caldria canviar el redireccionament que existeix actualment cap a "Castells (desambiguació)".--Climent Sostres (disc.) 18:39, 1 set 2010 (CEST)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 10:58, 7 set 2010 (CEST)

Reanomenament d'accents

La pàgina accent tancat s'hauria de reanomenar a accent agut, ja que és aquest el nom correcte de l'accent tant segons el DIEC com l'Enciclopèdia. He intentat fer-ho però pel que sembla no he trobat la pestanya adequada o no funciona o no es pot. Anàlogament accent obert ha de ser accent greu, i accent tancat doble ha de ser, presumiblement, accent agut doble o doble accent agut.

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 16:45, 4 set 2010 (CEST)

Esborrar per poder moure dos articles

Podríeu esborrar els articles 3 de 9 amb folre i l'agulla i 4 de 9 amb folre i l'agulla, per tal de poder-hi moure els actuals 3 de 9 amb folre i agulla i 4 de 9 amb folre i agulla ? Vegeu discussió a Discussió:4 de 9 amb folre i agulla. Gràcies ! --Jordiferrer (disc.) 10:17, 16 set 2010 (CEST)

Fet Fet! Torno a recordar que es pot reanomenar una pàgina sobre una redirecció a la primera i sense més historial, per exemple per desfer un reanomenament previ. És millor primer intentar-ho i demanar-ho als administradors només en cas que no ho permeti. La nostra feina aquí és comprovar si cal fusionar els historials. Es podia haver fet sense esborrar les redireccions si no s'hagués buidat la pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 11:39, 16 set 2010 (CEST)
Quins passos hauria d'haver fet? Jo vaig provar de fer el reanomena ment, pero em va sortir un missatge que deia "no es possible, ja que ja existeix una pàgina amb aquest nom" . --Jordiferrer (disc.) 23:54, 16 set 2010 (CEST)
Segurament et va sortir després de buidar la redirecció i amb això ja tenia més d'una línia d'historial. Ho pots veure a m:Help:Moving a page#Moving over a redirect. Miraré d'afegir-ho a la nostra traducció. En qualsevol cas, no té més importància, no és cap problema. --V.Riullop (parlem-ne) 08:49, 17 set 2010 (CEST)
D'acord. La propera vegada provaré de no buidar la redirecció. Gràcies. --Jordiferrer (disc.) 09:45, 17 set 2010 (CEST)

Anònim vandàlic

L'usuari anònim 80.36.237.93 està vandalitzant l'article de les eleccions catalanes. S'ha revertit totes les seves accions. S'hauria de blocar a curt termini. Si es produeixen més actes vandàlics a l'article de les eleccions, crec que el més oportú serà semi-protegir-lo. --Davidpar (disc.) 22:23, 16 set 2010 (CEST)

Són només 3 edicions aleatòries, una anècdota dins l'article i l'historial de bloquejos d'ahir. --V.Riullop (parlem-ne) 09:44, 17 set 2010 (CEST)
OK. --Davidpar (disc.) 14:39, 19 set 2010 (CEST)

Reanomenar Rupes Tarpeia

Caldria reanomenar l'article Rupes Tarpeia al seu nom en català, Roca Tarpeia, i que el nom originari llatí redirigís al català, no al revés com ara. --Enric (discussió) 19:14, 22 set 2010 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:06, 26 set 2010 (CEST)

Reanomenar Illa de Ternate

Caldria reanomenar l'illa de Ternate a, simplement, Ternate, com fan totes les viquipèdies, i el que ara es diu Ternate dir-ne Ternate (desambiguació). --Enric (discussió) 13:53, 23 set 2010 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:08, 26 set 2010 (CEST)

Enllaç AD|arz

La plantilla {{Enllaç AD|arz}} que enllaça amb la dóna problemes i apareix l'error [[Categoria:Articles destacats en <codi inexistent>]] a les pàgines que es posa (vegeu Madrid o Espanya), i no enllaça amb Categoria:Articles destacats en àrab egipci. He vist que mancava el codi arz (àrab egipci) a la plantilla de suport {{Mostra categoria}} però segueix sense solucionar-se. A veure qui sap que passa.--Peer (disc.) 10:06, 28 set 2010 (CEST)

Ara veig que ja no apareix el codi d'error, però encara no enllaça amb la categoria Categoria:Articles destacats en àrab egipci.--Peer (disc.) 10:12, 28 set 2010 (CEST)
Sí que funciona. En qualsevol cas no és un tema relacionat amb els administradors.
Solucionat, doncs. Faltava que el sistema reincorporés els canvis,... hi ha trigat. En relació a si és un tema relacionat o no amb l'administració no he mirat la llista d'atribucions però només demanava si algú podia orientar-me. Doncs, solucionat.--Peer (disc.) 14:10, 28 set 2010 (CEST)

Reanomenament

Cal reanomenar Escuts i banderes del l'Alt Camp, amb un error ortogràfic evident. El més fotut del cas és que el nom correcte, Escuts i banderes de l'Alt Camp, redirigeix aquí, i per això no es pot reanomenar directament. --Enric (discussió) 10:15, 28 set 2010 (CEST)

Fet Fet!--Marc (Mani'm?) 13:02, 28 set 2010 (CEST)

85.119.199.5

Tancat12:37, 2 oct 2010 (CEST)

Bloquejar aquest vàndal.--Galazan (disc.) 15:01, 28 set 2010 (CEST)

Ja està bloquejat. --SMP​ (+ disc. xat) 12:37, 2 oct 2010 (CEST)

Shu

Cal moure Shu (desambiguació) a Shu ja que és una redirecció. --Bestiasonica (disc.) 18:29, 29 set 2010 (CEST)

No ho puc fer jo ja que la pàgina té historial. --Bestiasonica (disc.) 23:48, 30 set 2010 (CEST)
Fet Fet!--SMP​ (+ disc. xat) 12:15, 2 oct 2010 (CEST)

Petició reanomenament a radian.

S'hauria de reanomenar radiant (angle) a radian, que és el terme preferit pel DIEC. A més, no s'entén de qui coi va ser la idea de posar-hi la "t" al final!!! (radian = radial angle)

Fet Fet! Sí que s'entén la idea, perquè el propi DIEC recull radiant com una forma alternativa que té cert ús. --SMP​ (+ disc. xat) 12:12, 2 oct 2010 (CEST)

Reanomenar Regió de Sussex

Cal reanomenar Regió de Sussex a, simplement, Sussex, nom d'un antic comtat anglès. Ara hi ha un bon embolic, ja que Sussex era una pàgina de desambiguació (que caldria que es digués Sussex (desambiguació), de fet ja l'he reanomenada), ja que tots els elements de dins deriven d'aquest Sussex originari. He buidat l'article Sussex (que redirigia a "Regió de Sussex") però ara no em deixa reanomenar "Regió de Sussex" a "Sussex"). Un merder. --Enric (discussió) 12:04, 1 oct 2010 (CEST)

Fet Fet!--SMP​ (+ disc. xat) 12:23, 2 oct 2010 (CEST)

Àrea Metropolitana de Barcelona

Caldria reanomenar Àrea metropolitana de Barcelona cap a Àrea Metropolitana de Barcelona ja que el nom oficial porta majuscules. Jo no he pogut fer-ho ja que la pagina destí té un historial. --Jordiferrer (disc.) 01:08, 2 oct 2010 (CEST)

Fet Fet!--SMP​ (+ disc. xat) 12:17, 2 oct 2010 (CEST)

Cal reanomenar aquest article, ja que el títol original de la pel·lícula és Vals Im Bashir i no ha estat traduïda al català. L'usuari Tretx ha estat qui ha fet el reanomenament al títol incorrecte. Gràcies. --Judesba (digues...) 00:47, 3 oct 2010 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 14:06, 3 oct 2010 (CEST)
Ei, deixeu-me el temps d'argumentar...:Usuari_Discussió:Judesba#Vals_Im_Bashir - Tretx (disc.) 14:19, 3 oct 2010 (CEST)
Les meves raons, a la plana de discussió de Tretx. --Judesba (digues...) 14:42, 3 oct 2010 (CEST)
I les meves, a la plana de discussió de Judesba. Tretx (disc.) 20:16, 3 oct 2010 (CEST)

És millor que traslladeu la discussió a l'article i si hi ha consens es fa el canvi.--Lohen11 (disc.) 20:38, 3 oct 2010 (CEST)

Protegir Adolf Hitler

Si veieu l'historial recent i antic d'Adolf Hitler [8] observareu que hi ha un fotimer d'edicions d'usuaris no registrats vandàliques sobre aquest article. Per tal d'evitar edicions polèmiques sobre aquest article crec que caldria protegir-lo de les edicions d'usuaris no registrats, tant per evitar edicions extra com reversions sobre l'article. --Bestiasonica (disc.) 12:42, 3 oct 2010 (CEST)

Comentari Comentari Quin títol que li has posat, tu també... XD --Galazan (disc.) 12:59, 3 oct 2010 (CEST)
Fet Fet! article protegit (no entro a valorar si algú vol protegir el personatge) --V.Riullop (parlem-ne) 13:58, 3 oct 2010 (CEST)

Usuari:TanzeelAhmad

Ja no faré servir aquest compte, i vull esborrar el compte i la pagina d'usuari. --TanzeelAhmad (disc.) 20:32, 4 oct 2010 (CEST) (proponent)

Nota: petició traslladada de VP:EP/P, confirmada en l'historial de la pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 10:11, 5 oct 2010 (CEST)
Fet Fet! Pàgina d'usuari esborrada i informat sobre el compte. --V.Riullop (parlem-ne) 10:21, 5 oct 2010 (CEST)

Usuari:Mohamed ElGhaoui

Ja no faré servir aquest compte, i vull esborrar el compte i la pagina d'usuari. --Mohamed (disc.) 20:37, 4 oct 2010 (CEST)

Nota: petició traslladada de VP:EP/P, confirmada per l'historial de la pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 10:12, 5 oct 2010 (CEST)
Fet Fet! Pàgina d'usuari esborrada i informat sobre el compte. --V.Riullop (parlem-ne) 10:24, 5 oct 2010 (CEST)

Moure categoria

Moure categoria Categoria:Sèrie 7x7 a Categoria:Sèrie 7x7 de Boeing. Gràcies. --Joancreus (discussió) 20:32, 4 oct 2010 (CEST)

Mogut manualment. Només falta esborrar la primera categoria. --Joancreus (discussió) 17:33, 7 oct 2010 (CEST)
Fet Fet!, per Paucabot. --V.Riullop (parlem-ne) 18:33, 7 oct 2010 (CEST)

Villena i Saix

Se solicita que se corrija la ortografia de Villena y Sax en la version en Catalan/Valenciano por su version en esta lengua y no en lengua castellana. Los terminos corregidos son "Billena" ya que la ciudad en su origen y su pronunciacion no presentan el sonido labiodental sonoro /v/ a parte de mostrar esta ortografia en textos antiguos que no se numerar, y "Saix" ya que la ortografia x en castellano representada es un arcaismo de la lengua cuando dicha letra representaba el sonido frances /CH/ o el ingles /SH/ que en castellano evolucionò a una "j" pero que en catalan/valenciano se moantines en un "ix". Gracias y disculpen las molestiasel comentari anterior sense signar és fet per 151.81.242.102 (disc.contr.) 20:10, 9 oct 2010 (CEST)

No fet No fet! Els administradors no decidim sobre el contingut, només comprovem si hi ha consens. Repeteixo les instruccions de més amunt: "En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit." --V.Riullop (parlem-ne) 21:57, 9 oct 2010 (CEST)

Otó (desambiguació)

Caldria moure Otó (desambiguació) a Otó que ara és una redirecció. --Bestiasonica (disc.) 01:08, 11 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:26, 13 oct 2010 (CEST)

Destrucció imatge

M'agradaria demanar la destrucció del fitxer Fitxer:D520fr.png, que es va carregar per l'article Dewoitine 520. Tanmateix, ja hi ha imatges lliures a commons, i així no hi ha infracció de copyrights. No faig directament {{destrucció}} per veure si hi ha consens. (Les imatges de commons són a commons:Category:Dewoitine_D.520) --Joancreus (discussió) 15:10, 12 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:18, 13 oct 2010 (CEST)

Reanomenar Llengua mossàrab

S'ha reanomenat mossàrab a llengua mossàrab i, alhora, mossàrab s'ha redirigit a mossàrabs (el poble mossàrab). Caldria deixar-ho com estava abans, mossàrab com a nom de la llengua, com és norma aquí a la Viquipèdia (i mossàrabs així en plural tal com està per designar la gent mossàrab). --Enric (discussió) 17:14, 4 oct 2010 (CEST)

Objecció Objecció : Segons he comentat en Discussió:Llengua mossàrab, es deu de definir en el llibre d'estil i argumentar el motiu d'aquesta norma (que jo no he trobat enlloc). --Micru (disc.) 21:37, 4 oct 2010 (CEST)
Comentari: arreglat trasllat manual fusionant els historials. Vegeu {{Recordatori reanomenar}}. --V.Riullop (parlem-ne) 22:43, 4 oct 2010 (CEST)
He obert la discussió Viquipèdia:Presa de decisions/2010/Noms dels articles sobre llengües. Per favor, feu els vostres comentaris allí. --Micru (disc.) 16:27, 7 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! Independentment del resultat de la presa de decisions, deixo la situació anterior per uniformitat. En tot cas, si es decideix alguna altra cosa, serà un més a canviar.--V.Riullop (parlem-ne) 17:27, 15 oct 2010 (CEST)

Artista del Poble de l'URSS

Caldria bellugar Artista del Poble de l'URSS a Artista del Poble de la URSS, ja que en català les paraules femenines començades amb U no s'apostrofen (p.ex.: la universitat i no l'universitat) per tant si no s'apostrofa la unió Soviètica tampoc ho hauria de ser el seu acrònim URSS. --Bestiasonica (disc.) 14:54, 12 oct 2010 (CEST)

No fet No fet! Algunes paraules femenines començades en u no s'apostrofen i d'altres sí: [9]. En aquest cas, URSS, sí que s'apostrofa: [10]. Pau Cabot · Discussió 07:25, 13 oct 2010 (CEST)
Ok. No coneixia aquesta excepció. --Bestiasonica (disc.) 11:55, 15 oct 2010 (CEST)

Vandalisme

L'usuari-IP 62.57.235.29 ha vandalitzat 3 vegades en dos dies la pàgina Programari. Cal algun tipus de bloqueig?? --Solde (disc.) 09:41, 15 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! Edicions revertides/esborrades i blocat temporalment. És una IP dinàmica. --V.Riullop (parlem-ne) 17:34, 15 oct 2010 (CEST)

Lleó VI

Crec que seria millor reanomenar Lleó VI a Papa Lleó VI, ja que hi ha com a mínim tres Lleó VI (el Papa, l'Emperador bizantí Lleó VI de Bizanci i Lleó VI d'Armènia Menor. Fa més d'una setmana que ho he plantejat a la discussió de l'article i ningú ha presentat cap objecció, inclús vaig avisar a la discussió del creador de l'article. --Bestiasonica (disc.) 12:41, 16 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 09:38, 17 oct 2010 (CEST)

Canvis sense consens

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contribucions/Daniblanco

Bàsicament les seves edicions són canvis de "català" per "espanyol". De fa una estona n'està fent una mitjana d'una cada dos minuts i va accelerant-se més.--Pere prlpz (disc.) 17:29, 16 oct 2010 (CEST)

Demano el bloqueig de Daniblanco (discussió contribucions registre), ja que ha fet continuadament edicions polèmiques del tipus Catalunya→Espanya. A més, un cop se li havien revertit les edicions les tornava a revertir. --Joancreus (discussió) 21:06, 16 oct 2010 (CEST)

Tenint en compte que sempre són els mateixos articles, perquè no s'opta per posar una cosa del estil "Girona és una ciutat del nord-est de Catalunya (Espanya), [...]" així possiblement evitaríem la majoria de vandalismes --Castor (disc.) 00:32, 17 oct 2010 (CEST)
Perquè si suposem que els nostres lectors no saben on és Catalunya i que necessiten un àmbit més ampli per situar-se (que tampoc crec que sigui el cas) hauríem de complementar totes les vegades que s'esmenta qualsevol àmbit més petit encara (com les comarques) amb la regió i l'estat o alguna cosa semblant, cosa que és inútil i farragosa. Per altra banda, començar a fer canvis només perquè els volen els vàndals tampoc sembla un precedent gaire bo.--Pere prlpz (disc.) 00:37, 17 oct 2010 (CEST)
Tens raó però el problema és que acaben cansant aquests atacs i si això és una solució paga la pena fer-ho. Això si els canvis a les persones estic a favor del "vàndal" que la nacionalitat catalana... --Castor (disc.) 00:47, 17 oct 2010 (CEST)
En aquest cas en concret no veig en Daniblanco com un vàndal, ja que cada cop ha intentat explicar el seu punt de vista, i de fet, no li veig el mal al afegitó en els articles que ho posa. Un altra cosa és que hi estigui d'acord, però tampoc estic d'acord amb altres coses i no per això els bloquejo. Jo no ho faré. --Beusson (disc.) 00:56, 17 oct 2010 (CEST)
Finalment l'he blocat, però ha estat per incomplir la norma de les 3 reversions amb escreix tot i haver-lo avisat, però no pels seus canvis. He protegit les planes també per un dia per calmar els ànims a tots. Bona nit! --Beusson (disc.) 01:06, 17 oct 2010 (CEST)
Potser protegir del tot i per 24 hores planes com Lleida i Girona és una mica excessiu, ara que l'editor està blocat. No seria possible protegir-les només contra novells?--Pere prlpz (disc.) 01:36, 17 oct 2010 (CEST)
Abans del teu comentari ja estaven desbloquejades. Has fet tard! De totes formes gràcies. --Beusson (disc.) 01:41, 17 oct 2010 (CEST)

Saraswati (desambiguació)

Crec que caldria moure Saraswati (desambiguació) a Saraswati que actualment hi redirecciona. --Bestiasonica (disc.) 02:32, 18 oct 2010 (CEST)

Perdó, que fou reanomenat a partir del riu Saraswati. --Bestiasonica (disc.) 02:34, 18 oct 2010 (CEST)
Sense objeccions a la discussió. Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 16:15, 18 oct 2010 (CEST)

Reanomenar Alexandrs Koblencs

Caldria reanomenar Alexandrs Koblencs a Aleksandrs Koblencs, nom en lituà, i no al revés com està ara. M'he equivocat a l'hora de fer el reanomenament i ara no em deixa posar el nom correcte. --Enric (discussió) 11:58, 18 oct 2010 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 16:13, 18 oct 2010 (CEST)

Reanomenar

TancatLloc no adient per a discutir-ho --SMP​ (+ disc. xat) 11:18, 30 oct 2010 (CEST)

Cal reanomenar Toni Elías Justicia per Toni Elías i Justícia. És el nom complet i, a més a més, ara el títol està mal escrit ja que va amb accent. --Davidpar (disc.) 22:55, 13 oct 2010 (CEST)

La majoria de mitjans, entre ells TV3, citen el seu nom com a Toni Elias. Si el seu pare es diu Elias perquè hem de catalanitzar els seus cognoms? Caldria citar una font fiable que permeti catalanitzar-ne el nom inclús la i entre els cognoms. Que hagi nascut a Manresa no fa que haguem de canviar-li el nom. Crec que caldria continuar això a la discussió de l'article. --Bestiasonica (disc.) 12:02, 15 oct 2010 (CEST)
Doncs igualment s'hauria de reanomenar Toni Elías Justicia per Toni Elías. --Davidpar (disc.) 21:55, 15 oct 2010 (CEST)
Segurament, però crec que això s'hauria de consensuar a la pàgina de l'article i no pas aquí. --Bestiasonica (disc.) 12:43, 16 oct 2010 (CEST)

Drets d'autor - plagi

Bones, m'he trobat amb un article de pel·lícula en el qual l'argument és clavat al d'una pàgina web. És la primera vegada que em trobo amb un cas així, i voldria saber si l'avís que he de posar és aquest ( {{copyvio|1=http://www.totcinema.cat/f_bruc.htm|2=--~~~~}} ) o no; m'he guiat per un altre article, però no sé si ho faig bé. --Judesba (digues...) 10:50, 25 oct 2010 (CEST)

Sí, Judesba! Endavant!--KRLS , (disc.) 11:15, 25 oct 2010 (CEST)
Fet Fet! Gràcies, KRLS. --Judesba (digues...) 11:35, 25 oct 2010 (CEST)

Segon cognom

TancatNo és el lloc adient per a discutir-ho. --SMP​ (+ disc. xat) 11:19, 30 oct 2010 (CEST)

Hi ha articles sobre alguns autors i personatges on apareix el segon cognom en el nom de l'entrada, quan no és necessari que aparega, ja que són coneguts només o principalment pel primer cognom. Alguns els he reanomenats, però n'hi ha d'altres que no puc, com Isabel-Clara Simó i Monllor, que hauria de ser simplement Isabel-Clara Simó. També l'entrada Manuel Sanchis i Guarner és incorrecta, perquè aquest autor signava i publicava els seus treballs amb el nom Manuel Sanchis Guarner, mai de l'altra manera. Sisplau, prego que es corregeixin aquestes coses. --TinoR (disc.) 02:04, 30 oct 2010 (CEST)

Per fer peticions aquí, hi ha d'haver un acord previ a la discussió de l'article. De totes maneres, com que aquest tema és una mica controvertit te recoman que llegeixis VP:AP, Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Noms dels artistes i Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2007/Noms dels artistes. Pau Cabot · Discussió 10:41, 30 oct 2010 (CEST)

Vandalisme

TancatRevisades les contribucions, sense actuació necessària. --V.Riullop (parlem-ne) 09:44, 4 nov 2010 (CET)

He observat que diferents edicions de l'usuari Casper és poden considerar vandalisme (vegeu Art de l'antic Egipte). No se si aquest és el lloc per fer notar una cosa d'aquestes(?)--Allman (disc.) 17:00, 8 oct 2010 (CEST)

Cal pressuposar bona fe. No encaixa amb la descripció de Viquipèdia:Vandalisme. --V.Riullop (parlem-ne) 17:46, 8 oct 2010 (CEST)
Tots els articles que va fer el mateix dia són molt estranys.--Allman (disc.) 22:18, 8 oct 2010 (CEST)

Vandalisme llunàtic.

TancatContribucions esporàdiques no repetides. --V.Riullop (parlem-ne) 10:23, 4 nov 2010 (CET)

Bones. Es pot blocar aquesta IP o, si més no, controlar-la? Gràcies. --Judesba (digues...) 19:15, 18 oct 2010 (CEST)

Hola novament. Es pot fer alguna cosa en relació a aquesta IP? Gràcies. És també la creadora de l'article Abies grandis. --Judesba (digues...) 21:12, 21 oct 2010 (CEST)

Reanomenar pàgines

Bones. L'article El Temps dels Gitanos hauria de reanomenar-se a Dom za vesanje (actualment, redirecció) ja que aquesta pel·lícula no té títol en català. Gràcies. --Judesba (digues...) 12:00, 3 nov 2010 (CET) Fet Fet!--KRLS , (disc.) 12:03, 3 nov 2010 (CET)

Gràcies, KRLS, què ràpid! :-) Salutacions. --Judesba (digues...) 12:04, 3 nov 2010 (CET)
L'he reanomenat Dom za vešanje, nom correcte (amb el diacrític sobre la essa, que indica que és palatal) i he creat la redirecció a partir d'El temps dels gitanos (tot i no haver estat doblada al català, molta gent pot buscar-la per aquest títol) i el títol en francès Le Temps des Gitans (com fou coneguda arran del Festival de Canes) i en anglès Time of the Gypsies (com és coneguda internacionalment). --Enric (discussió) 13:08, 3 nov 2010 (CET)
Gràcies, Enric. --Judesba (digues...) 13:35, 3 nov 2010 (CET)

Reanomenar "Bais (desambiguació)"

Hola! Caldria reanomenar la pàgina de desambiguació anomenada Bais (desambiguació) a Bais (i no al revés, com està ara), ja que l'article Bais pelat no existeix autònomament. --Enric (discussió) 14:44, 3 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 17:51, 3 nov 2010 (CET)

Maestrat (desambiguació)

Reanomenar Maestrat (desambiguació) a [[Maestrat] que és una redirecció. --Bestiasonica (disc.) 14:22, 4 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 16:41, 4 nov 2010 (CET)

Primera divisió

Caldria reanomenar Primera Divisió de futbol d'Espanya a Primera divisió espanyola de futbol, segons el que es va decidir a Viquipèdia:Anomenar pàgines/Divisions de futbol.--Àlex Esp (Discussió) 16:51, 4 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 22:24, 4 nov 2010 (CET)
Gràcies Lepti.--Àlex Esp (Discussió) 10:31, 5 nov 2010 (CET)

Alà/alans

Alà hauria de reanomenar-se Alans (ara redirecció), com es fa usualment per als articles que tracten de comunitats humanes--Hinio (disc.) 09:51, 6 nov 2010 (CET)

Fet Fet! per Leptictidium. --V.Riullop (parlem-ne) 13:08, 15 nov 2010 (CET)

Reanomenament

Ei administradors! M'agadaria canviar el nom d'un article que està equivocat. Es tracta del Poblat ibèric de Cogulló que hauria de dir-se Poblat ibèric del Cogulló, amb article. Però ja hi havia creat un article amb aquest nom (una redirecció) i no he pogut reanomenar-lo. Podríeu esborar l'altre article (que, de fet, és buit) perquè pugui reanomenar-lo correctament siusplau? Gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:59, 6 nov 2010 (CET)

Fet Fet! historials fusionats. --V.Riullop (parlem-ne) 13:02, 15 nov 2010 (CET)

Traduccions

Bones. No recordo què es va acordar que faríem quan trobéssim que alguna altra WK "copiés" els "nostres" articles i no hi afegís la plantilla de traducció. M'he trobat amb aquest cas; curiosament, a can .es han creat l'article fa una hora, i el text és el mateix. Pressuposo bona fe, però sembla que pot més la meva part suspicaç... --Judesba (digues...) 11:54, 15 nov 2010 (CET)

comença amb un avís de bones a l'usuari creador --barcelona (disc.) 12:09, 15 nov 2010 (CET)
Aquí és una IP anònima. Ens hem de passar per can .en a deixar-li un missatge a l'usuari "creador"? Si de cas, que ho faci algú altre; jo no vull editar-hi res, allà. --Judesba (digues...) 12:28, 15 nov 2010 (CET)
Fet Fet! Judesba: no passa res per editar a can es.--Marc (Mani'm?) 12:56, 15 nov 2010 (CET)

Instal·lar gadget

TancatEstà en proves. --V.Riullop (#keepitfree) 12:57, 20 nov 2010 (CET)

Més que una petició és una consideració, perquè no sé si és un tema ja tractat. Per a que les fotos que tenen notes incrustades en commons es vegin a la VP, cal fer una instal·lació tal com aquí. Es pot fer? Té algun problema?. Merci, --amador (disc.) 16:36, 18 ago 2010 (CEST)

Que jo recordi no s'ha tractat el tema. Tècnicament sembla que no hi ha problema, les instruccions són detallades i en Toniher ens pot assessorar ja que ho ha provat. En qualsevol cas, s'hauria d'aprovar comunitàriament, a la Taverna o en una presa de decisió si cal, i decidir els paràmetres concrets de configuració. --V.Riullop (parlem-ne) 18:27, 18 ago 2010 (CEST)
M'ha semblat entendre que es pot activar a nivell d'usuari ? em permetria investigar una mica més sobre les opcions i/o si val la pena per la idea que tinc d'aplicar-ho. Que en penses ?. Si estic equivocat, faré les proves a la meva pàgina de commons. --amador (disc.) 21:45, 18 ago 2010 (CEST)
Es pot instal·lar com a giny a activar en les preferències per cada usuari, però com que la instal·lació no és senzilla i hi ha diferents opcions de configuració, preferiria que es discutís abans. Ho pots provar a Commons o com et deia consulta-ho amb en Toniher. --V.Riullop (parlem-ne) 08:22, 19 ago 2010 (CEST)
OK. primer provo el que vull fer a commons i si em complau el resultat, ja obro la via Toni + Taverna. Salut !--amador (disc.) 10:26, 19 ago 2010 (CEST)

Franco i la guerra civil espanyola (1936-1939)

Amics, he fet una patinada, el títol aquest era l'antic i le rebateijat amb el nom de "Franco i la guerra civil espanyola". El resultat ha estat nefast. Estava en avaluació a la discusió i no redresarla cap l'esmentada discusió, s'ha perdut tot o es pot fer alguna cosa? --Josep Xicota (disc.) 11:47, 20 nov 2010 (CET)

Fet Fet! Viquipèdia:Avaluació d'articles/Franco i la guerra civil espanyola (1936-1939) reanomenat a Viquipèdia:Avaluació d'articles/Franco i la guerra civil espanyola. --V.Riullop (#keepitfree) 12:56, 20 nov 2010 (CET)

Reanomenar un article

Bon dia. L'article Sebastià d'Arbó hauria de reanomenar-se a Sebastià-Daniel Arbonés Subirats (actualment redirecció), nom complet del personatge. A mi no em deixa fer-ho. Gràcies! --Judesba (digues...) 11:18, 21 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 12:02, 21 nov 2010 (CET)
Gràcies. --Judesba (digues...) 12:11, 21 nov 2010 (CET)

Reanomenar Xarxa d'Universitats Institut Joan Lluís Vives

Caldria reanomenar l'article Xarxa d'Universitats Institut Joan Lluís Vives a Xarxa Vives d'Universitats, nom actual, i no com està ara, que el segon nom porta al primer. --Enric (discussió) 11:08, 22 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 11:23, 22 nov 2010 (CET)
Quina rapidesa! Per cert, he rectificat també la plantilla, però m'adono que també hi ha una categoria amb el mateix nom, i també caldria canviar-li el nom, oi? --Enric (discussió) 11:26, 22 nov 2010 (CET)
Fet Fet! també. – Leptictidium (nasutum) 11:37, 22 nov 2010 (CET)

Vandalisme.

Bones, una IP anònima està torturant l'article del Parc Güell. S'hi pot fer res? Gràcies. --Judesba (digues...) 17:38, 23 nov 2010 (CET)

Fet Fet! Blocat.--Lohen11 (disc.) 20:53, 23 nov 2010 (CET)

Blocar vàndals

Fet Fet! --V.Riullop (#keepitfree) 11:04, 24 nov 2010 (CET)

Han creat un nou usuari i han vandalitzat altre cop l'article Renaixement: Aleixelpinpin .--Galazan (disc.) 11:14, 24 nov 2010 (CET)
Blocat també i desactivada la creació de comptes. --V.Riullop (#keepitfree) 11:20, 24 nov 2010 (CET)
perdó, solapament, fes Vriullop com creguis --barcelona (disc.) 11:21, 24 nov 2010 (CET)

Reanomenar Callao

Caldria reanomenar Ciutat de Callao a Callao, com es diu aquesta ciutat, i el que ara es diu "Callao" dir-ne Callao (desambiguació), ja que tots els altres articles deriven del nom de la ciutat. --Enric (discussió) 01:04, 25 nov 2010 (CET)

Fet Fet! --V.Riullop (#keepitfree) 08:53, 25 nov 2010 (CET)
TancatEls temes s'han discutit i ara no hi ha gaire activitat. --V.Riullop (#keepitfree) 16:12, 29 nov 2010 (CET)

Bones. Des que em vaig topar fa tres setmanes amb aquest article de pel·lícula, creat per un usuari anònim, vaig intentar millorar-lo (enllaços, format, categories, etc). També vaig penjar-hi avisos ("orfe" i "introducció", que posteriorment vaig retirar) i també "neutralitat" i "FR", que sembla que no han estat tinguts en compte. Amb la poca informació que he trobat a la xarxa he fet el que he pogut. A l'usuari Biel Bestué, que també l'ha estat editant, li he demanat referències d'allò que afirma, i no només no les aporta sinó que desfà les meves edicions, que estan argumentades. He traslladat a la plana de discussió de l'article els missatges a les planes de discussió respectives i li he demanat que passi per allà per a seguir amb el debat i deixar de desfer les meves edicions però, lluny d'aturar-se, ha tornat a desfer la meva edició. Podria algun administrador passar-se per allà i opinar o fer-hi alguna cosa, si us plau? Gràcies per endavant. --Judesba (digues...) 17:31, 6 nov 2010 (CET)

Diòcesi d'Àsia

En Paucabot ha eliminat l'article sobre la Diòcesi d'Àsia, ja que hi havia un avís de copyvio. El fet és que el contingut objecte de copyvio ja havia estat eliminat. Prego que doneu un cop d'ull a l'article, i verifiqueu si cal eliminar-ho realment o no.--Àlex Esp (Discussió) 10:12, 26 nov 2010 (CET)

Fet Fet! Restaurades versions posteriors. --V.Riullop (#keepitfree) 12:00, 26 nov 2010 (CET)

Tercer sondatge a usuaris i editors.

Un cop discutit a la taverna: Viquipèdia:La taverna#Enquesta als lectors i autors de la Viquipèdia. Fetes les millores que s'han comentat, i en no haver-hi cap opinió en contra. Demano que es posi al sitenotice l'anunci del sondatge amb el corresponent enllaç: Viquipèdia:La taverna#Enquesta als lectors i autors de la Viquipèdia. --Gomà (disc.) 10:50, 27 nov 2010 (CET)

Fet Fet!el comentari anterior sense signar és fet per Mafoso (disc.contr.) 08:36, 30 nov 2010 (CET)

Usuaris autopatrullats

Deman aquest flag per als usuaris Pallares, Panellet, Jordi Roqué, Solde, Walden69, Nelo, Capolatell, Claudefà, Pcm, Victor M. Vicente Selvas, Gcm, 1l2, CarlesMartin, 13XIII i Jolle per començar. Pau Cabot · Discussió 16:05, 29 nov 2010 (CET)

Fet Fet! --Marc (Mani'm?) 16:33, 29 nov 2010 (CET)

Més usuaris autopatrullats

També deman aquest flag per a Bocachete, Bestiasonica, Judesba, Flamenc, Antoni Salvà, Arnaugir, Joancreus, Peer, Amadalvarez, Galazan, Lluis tgn, Peprovira, Mbosch, Jove i Ignasi. Ja que hi som, anim a la gent a patrullar les pàgines noves, ara que s'ha convertit en una tasca factible ... Pau Cabot · Discussió 07:21, 1 des 2010 (CET)

Fet Fet!--Marc (Mani'm?) 16:56, 3 des 2010 (CET)

Reanomenar "Elea (desambiguació)"

Caldria reanomenar el que ara es diu Elea (desambiguació) a, tan sols Elea, que ara redirigeix a Vèlia. Elea és un antic topònim grec catalanitzat que té molts significats i no té sentit que porti directament a la ciutat de la Magna Grècia, com fins ara. --Enric (discussió) 15:41, 3 des 2010 (CET)

Fet Fet! Caldrà revisar què hi enllaça. --V.Riullop (#keepitfree) 12:09, 5 des 2010 (CET)

Reanomenar "Tercera guerra púnica"

S'hauria de reanomenar l'article que actualment es diu "Tercera guerra púnica" a "Tercera Guerra Púnica" (actualment és una redirecció) per mantenir la concordança amb les altres dues que també van amb majúscules. Errada meva al iniciar l'article. --Castor (disc.) 00:19, 5 des 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 19:26, 5 des 2010 (CET)

San José (desambiguació)

Moure San José (desambiguació) a San José que és una redirecció. --Bestiasonica (disc.) 13:24, 5 des 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 19:27, 5 des 2010 (CET)

Reanomenar "Color turquesa"

Aquest article s'hauria de dir Turquesa (color), actualment redirecció, per homogeïnitzar noms de colors. Gràcies. --Judesba (digues...) 02:46, 6 des 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 08:14, 6 des 2010 (CET)

Traduccions / còpies

TancatNo és una funció d'administradors. --V.Riullop (#keepitfree) 12:01, 8 des 2010 (CET)

Hola. Altre cop m'he trobat amb un cas de copiatge per part de can .es: Enrique Bushell y Laussat, aquí des de març, allà des d'avui mateix. Veient l'historial d'aquesta IP què podeu fer? Li demaneu molt amablement que insereixi les pertinents plantilles de traducció? --Judesba (digues...) 18:58, 30 nov 2010 (CET)

Bis: Gran Lògia de Catalunya --Judesba (digues...) 00:33, 1 des 2010 (CET)

Usuari:Marcosbabazo

Aquest usuari està fent vandalisme. He revertit les seves edicions fins fa un minut i l'he avisat. Caldria fer-ne seguiment per si corregeix la seva tendència i si persisteix valorar prendre mesures més dràstiques. --Bestiasonica (disc.) 19:23, 30 nov 2010 (CET)

Blocat temporalment. – Leptictidium (nasutum) 21:21, 30 nov 2010 (CET)
Blocat indefinidament per nom inacceptable (babau) i pàgina d'usuari esborrada per dades personals potencialment calumnioses. --V.Riullop (#keepitfree) 12:00, 8 des 2010 (CET)

AutoWikiBrowser

Demano poder utilitzar l'AutoWikiBrowser. Gràcies. --Jo++ 15:01, 6 des 2010 (CET) Fet Fet! --Jo++ 18:25, 6 des 2010 (CET)

Reanomenament

Caldria reanomenar la Sagrera (Barcelona) a la Sagrera, perquè el reanomenament contrari que s'ha fet recentment ha deixat uns 120 enllaços incorrectes. Vegeu Discussió:La_Sagrera_(Barcelona)#Reanomenament.--Pere prlpz (disc.) 18:50, 7 des 2010 (CET)

Fet Fet! --V.Riullop (#keepitfree) 11:31, 8 des 2010 (CET)

Vandalisme reincident aeri

Bones. Algú pot fer aterrar aquesta IP? --Judesba (digues...) 02:25, 8 des 2010 (CET)

I aquesta també, en relació al mateix article. Gràcies. --Judesba (digues...) 02:31, 8 des 2010 (CET)
De moment ja portem 3 IP precioses i simpàtiques --Judesba (digues...) 02:55, 8 des 2010 (CET)
Fet Fet!. Pàgina protegida i ip's blocades.--Lohen11 (disc.) 10:22, 8 des 2010 (CET)
Gràcies, Lohen. Per cert, la segona no l'has blocat. --Judesba (digues...) 23:12, 8 des 2010 (CET)
Fet Fet!.--Lohen11 (disc.) 19:14, 9 des 2010 (CET)

Blocar IP

La IP 213.96.13.16 porta els darrers dies fent vandalisme. He vist que ja va estar blocat altres voltes però encara torna... --Fajardoalacant (disc.) 13:45, 10 des 2010 (CET)

Fet Fet! per KRLS. Blocat indefinidament, sembla una IP estàtica. --V.Riullop (#keepitfree) 15:08, 10 des 2010 (CET)

Més autopatrullats

15 més: Vinals, Enric, Alex Esp, Javierito92, Ferbr1, Xavier Dengra, Asfarer, MarisaLR, Loupeter, JoanKeops, Kippelboy, Al Lemos, Jagons, Corretger, Kxont. Pau Cabot · Discussió 14:52, 8 des 2010 (CET)

Em sap greu, però en Ferbr1 va anunciar que no editava més i ho està complint. Penso que els autopatrullats haurien de ser només usuaris actius. --V.Riullop (#keepitfree) 23:36, 8 des 2010 (CET)
Ok. Hi havia posat en aquest lot els usuaris reversors, que ja tenien una certa confiança de la comunitat. Deix la petició en els altres 14. Pau Cabot · Discussió 09:29, 9 des 2010 (CET)

Fet Fet!--Marc (Mani'm?) 08:49, 14 des 2010 (CET)