Usuari Discussió:KRLS/2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Canvi de nom d'usuari

Gràcies! Ets buròcrata d'algun altre projecte? És que també em vull canviar de nom en d'altres --Wiki-Wiki 19:34, 1 gen 2010 (CET)

Vandalisme

Ok. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 00:43, 2 gen 2010 (CET)

Re:Pluja d'animals

Estaria bé, però caldria la participació de diversos usuaris perquè l'article està plagat de faltes, a més s'hauria d'afegir informació i refes de les altres viquis.--Manlleus (disc.) 12:57, 4 gen 2010 (CET)

Comunicat de premsa

M'agradaria que passessis un altra cop per la taverna i comentessis de nou al missatge sobre el comunicat de premsa. Gràcies. --Davidpar (disc.) 13:10, 4 gen 2010 (CET)

Les marques

Els marco perquè així els puc prioritzar respecte als que hi ha a esborranys. De tant en tant vaig fent batudes per a revisar la traducció i si hi ha iw (a banda d'afegir les fonts) que ha fet de l'Smith. Si no el trobo llavors contacto amb en Jolle. Si creus que no ha de ser marcat per alguna raó, fes-ho. Però si tens lliure un moment i em vols ajudar pots revisar que hi surti al DGRB de l'Smith. Gràcies! --Bestiasonica (disc.) 01:58, 5 gen 2010 (CET)

Pots trobar-lo on-line a ancientlibrary.com --Bestiasonica (disc.) 10:38, 5 gen 2010 (CET)
L'Índex del diccionari. Si vols pots fer servir {{Cita Smith}}. Salut! --Bestiasonica (disc.) 10:42, 5 gen 2010 (CET)

Viquibola

Comunico que he obert una presa de decisions per a arribar a un consens satisfactori per a tots els usuaris sobre la creació, el manteniment i el canvi de Viquiboles. --Davidpar (disc.) 13:19, 5 gen 2010 (CET)

Bon Any MMX!

(amb dies de retard, però) Que aquest any trobis tot el que busques, i sinó: això!

:'(

Ja estic plorant de la desesperació, que ningú no entèn les normes del viquiprojecte (com quan ningú no entén que els capibares no són rates gegants). La norma 4 diu: "No es pot canviar de tema fins que el tema anterior hagi estat completat." És a dir, en teoria hauries d'esperar que la sèrie que vaig proposar jo estigués acabada, i la persona que l'acabés seria la que proposaria la nova sèrie. Així, en teoria, si acabes Juan de Garay, Ferran d'Àustria i Guerra neerlandoportuguesa, tindries el privilegi de proposar els huracans, les pel·lícules o el que et vingués de gust.

Si vols proposar un canvi de normes, per mi d'acord, però pensa que si hi ha molts temes alhora (moooolta feina), això farà que la gent es tiri enrere. Proposa-ho a la pàgina de discussió del projecte. – Leptictidium (auderiense) 09:39, 6 gen 2010 (CET)

Irlanda

Podries passar per Categoria Discussió:Clubs de futbol irlandesos? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:03, 6 gen 2010 (CET)

Xat

Tinc una avaria en la línia. Treu l'usuari IRC-Catalunya, fes el següent:

/cs op #wikipedia-ca krls-ca
/kick Irc-catalunya
/cs akick #wikipedia-ca irc-catalunya!*@*
/cs deop #wikipedia-ca krls-ca

–Pasqual · discussió · xat 12:10, 7 gen 2010 (CET)

Hola viquipedista! Ahir vaig crear l'artícle de la pel·lícula que em vas demanar, però tenia son i ho vaig fer una mica per sobre... Era per que el miresis una mica aviam que et sembla. És molt curtet comparat amb les altres wikipedies, però almenys ja el tenim. Bona nit!el comentari anterior sense signar és fet per Gochy5 (disc.contr.) --KRLS , (disc.) 12:31, 9 gen 2010 (CET)

Vent

Hola! Tu que t'hi coneixes en meteorologia... A Catalunya, sobre quants minuts es fa la mitjana de la velocitat del vent? Se segueix la convenció "global" de registrar la velocitat mitjana del vent sobre 10 minuts, o és una xifra diferent? Merci. – Leptictidium (auderiense) 14:10, 9 gen 2010 (CET)

Ah vale, és que estic traduint Vent de l'anglès i volia fer una mica d'adaptació nostrada. – Leptictidium (auderiense) 15:29, 9 gen 2010 (CET)

Dubte sobre bots

Hola KRLS, et volia fer una consulta sobre bots, a tu que hi entens. M'agradaria saber si és possible afegir una plantilla determinada a tot un seguit d'articles concrets.

A la Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat hi ha marcats 37 "Articles de castells sense taula". Però, interessant-me per la idea i navegant una mica per les categories de castells, n'he trobat prop de 200 més que no tenen la taula i no tenen la plantilla d'avís.

La meva consulta és per saber si és possible fer el que he dit i, si és així, si em pots indicar on hi ha algun codi semblant que em serveixi d'exemple, en el que hi pugui posar la llista amb els castells que falten, de manera que posteriorment algun bot (el teu, o el que sigui) pugui executar el codi i anar posant les plantilles de "cal castell". --Puigalder (disc.) 19:43, 10 gen 2010 (CET)

Doncs si ho pots fer tu, millor. Si em dius com vols la llista d'articles, te la copio. (Si ha d'anar separada per comes, si ha d'anar un article a cada línia, ... o en quin format). Merci. --Puigalder (disc.) 19:52, 10 gen 2010 (CET)
Precisament mirant el que m'has dit he vist que una de les maneres que ho fa és actuant sobre categories determinades, però no he trobat que es pugui fer a partir d'una llista.
El que em preguntes: doncs tots els articles són en categories-subcategories de castells, però hi ha categories on alguns dels articles ja tenen la plantilla de castell i altres que tenen la plantilla d'avís "cal castell". Potser l'estratègia seria actuar sobre totes les categories i que el bot primer mirés si l'article té la plantilla "Castell", després mirés si hi ha la plantilla "cal castell" i si no és així aleshores que posés la plantilla "cal castell".
He deixat una llista (en dos formats) amb els castells on s'ha de posar la plantilla d'avís aquí.
Dóna'm un minuts i afegiré al final d'aquesta subpàgina que he fet les categories on es podria aplicar aquesta estratègia. --Puigalder (disc.) 20:16, 10 gen 2010 (CET)
M'han sortit 35 categories --Puigalder (disc.) 20:28, 10 gen 2010 (CET)
Ho fas quan et vagi bé. I si és el teu aniversari és evident que hi ha coses més importants a fer :-). Moltes Felicitats !!!!!!! --Puigalder (disc.) 20:48, 10 gen 2010 (CET)
Potser el que he posat al principi d'aquesta pàgina serviria ? --Puigalder (disc.) 23:59, 10 gen 2010 (CET)
Ep, perfecte. Havia vist algun amb la plantilla "Castells PPCC" i alguns "edifici" però no pensava que fossin tants. Veig que ja has afegit el de PPCC. (També hi ha el cas del castell de Montgrí). Ja m'encarrego jo d'anar polint aquests detalls. Moltes gràcies ! Te'n dec una --Puigalder (disc.) 01:02, 11 gen 2010 (CET)
Vaig pensar en aquesta perquè a la quinzena vull participar en el tema dels castells, però ja miraré a veure si se me n'acudeix alguna altra. --Puigalder (disc.) 01:07, 11 gen 2010 (CET)

Cal castell

Bones KRLS! He vist que el teu bot ha afegit la plantilla:Castell a l'article de Castell de Ciutat. He afegit la plantilla a aquest article i a dos articles més que corresponen a la zona. El meu dubte era sobre una cosa que diu a la plantilla: "Es pot emprar aquesta plantilla per a tota mena de fortificacions: castells, torres, ciutadelles, palaus, muralles.", en concret, tinc el dubte de si a tota mena de palaus, ja que no se si posar-ho a aquest: Palau Episcopal de la Seu d'Urgell, ja que no es ben bé una fortificació. En cas de també utilitzar-se, no caldria afegir un enllaç de palaus dels PPCC o a la categoria de Palaus de Catalunya? O també simplement treure el "si" en aquest article? --Vilar (Vine i xerrem) 16:45, 11 gen 2010 (CET)

Merci! Ara li comento. --Vilar (Vine i xerrem) 09:53, 12 gen 2010 (CET)

Re:Feina

Bones, KRLS. Gràcies pel missatge. Què et semblen els canvis? hahaha. Salut! --Josep Gustau - Discussió 04:53, 13 gen 2010 (CET)

Ho sento però no puc fer-ho. M'han blocat al commons (he tingut problemes amb la comprensió de les llicències d'imatge). Demana-ho a algú que no ho estigui.Walden69 (disc.) 15:12, 13 gen 2010 (CET)

Eliminar imatge

Pot eliminar aquesta imatge si us plau? Fitxer:Avatar-HuangShan.JPG Es que m'he equivocat, creia que era una imatge de la pel·lícula però és una foto, està en commons i no té drets d'autor. :P GràciesMbosch (会話) 17:12, 17 gen 2010 (CET)

Huracà Dean

Com es que has aquells canvis bestials, jo encara l'havia de arreglar, el podria haver convertit en un article Bo, a més els esborranys, s'haurien d'evitar dins d'aquest viquiprojecte.--Lluis_tgn (disc.) 22:23, 17 gen 2010 (CET)

Em corretgeixo, no només l'huracà Dean sinó tots els altres que havia començat a fer, però serà una base per que els amplii.--Lluis_tgn (disc.) 22:35, 17 gen 2010 (CET)
D'acord, doncs si vols pots acabar els 3 o 4 huracans que queden a Viquiprojecte: Peces que falten :p. Tens raò han de ser esborranys.--Lluis_tgn (disc.) 08:37, 18 gen 2010 (CET)

Bot

Doncs si, gràcies. Aquesta supressió no l'he de revisar i no m'aporta res.--Lohen11 (disc.) 13:06, 20 gen 2010 (CET)

Gràcies.--Lohen11 (disc.) 14:32, 20 gen 2010 (CET)

Referències

Hola, KRLS. No estic d'acord amb les teves reversions. Si us plau, mira't el que acabo d'escriure-li a Lohen 11. [1] Si es fa servir un criteri a l'hora de donar format a les referències, que sigui sempre el mateix DINS D'UN ARTICLE, i no la meitat de cada... que no té lògica. Gràcies. --Judesba (disc.) 13:52, 20 gen 2010 (CET)

Hola novament. Ara encara ho entenc menys... no és correcte fer servir la plantilla d'idioma? A mi m'és ben igual quin format hagi d'utilitzar; per a les referències, per als enllaços externs, per als encapçalaments,... miro de fer-ho sempre de la mateixa manera, un cop he descobert quina és la correcta. Puc revisar tots els meus articles, si cal, i aplicar-hi el mateix criteri; el que s'hagi d'utilitzar, no té perquè agradar-me a mi. Només dic que he vist la meitat de cada i queda malament. Si això forma part d'un procés d'homogenització de formats o el que sigui m'ho dieu; no sé com funciona aquest bot. No pretenc dur-vos la contrària, només entendre què passa... Per exemple, en Lohen11 em va dir que la plantilla d'argument queda obsoleta i ho he entès perfectament; ja no la utilitzaré. Però això de les referències encara no ho he captat. Algú que m'ho expliqui, si us plau? I així podré deixar de donar voltes al tema... Gràcies. --Judesba (disc.) 14:09, 20 gen 2010 (CET)
Hola altre cop. Gràcies per la teva explicació, ara em comença a quedar clar. Però llavors... què passa amb les plantilles d'idioma? Les puc fer servir o no? Les poso fora de l'enllaç? Per exemple: <ref>[http://www.elquesigui.com/ Pàgina web d'exemple] {{en}} </ref> --Judesba (disc.) 15:14, 20 gen 2010 (CET)
Hola, KRLS. Per cert, que aquesta última línia sense signar no l'havia escrita jo... M'agradaria saber què he de fer amb les plantilles idioma que utilitzo per a les referències. Puc fer-ho tal com t'he posat? Llavors ja ho faria correctment a partir de ja, i també podria corregir els articles que he fet. Gràcies. --Judesba (disc.) 14:42, 22 gen 2010 (CET)


Bona tarda he afegit altres ref. al article Hicham Bouricha a veure si més relevant ara moltes graciés

IES Secretari Coloma.jpg

Hi vaig. Per què ho preguntes?--Ssola (disc.) 14:29, 23 gen 2010 (CET)

Ah, OK. Mai t'he vist, pel barri.--Ssola (disc.) 15:51, 23 gen 2010 (CET)

Història de l'electricitat 2.0

Bon dia, KRLS. Fa un temps vas demanar-me si podia utilitzar el TAO per traduir-te el que faltava d'història de l'electricitat. En aquella ocasió els resultats van ser bastant desastrosos, però he estat treballant per millorar el sistema i estic orgullós de presentar-ne la versió 2.0. A Usuari:Leptictidium/Proves hi trobaràs la traducció que demanaves, que segurament necessitarà alguna petita revisió però que em sembla que et serà molt útil. Ja em donaràs feedback. – Leptictidium (auderiense) 14:42, 24 gen 2010 (CET)

Falta text? – Leptictidium (auderiense) 21:20, 5 feb 2010 (CET)

Avís Quinzena

Ep KRLS! no s'hauria de treure l'avís de la 15ena de la qualitat? no tinc clar com s'ha de fer... Gràcies! --Solde (disc.) 09:17, 27 gen 2010 (CET)

Acreditacions de premsa

Em sembla molt bé. Com funciona, m'hauré d'acreditar cada vegada o amb una vegada n'hi haurà prou? A on podré entrar?--Lohen11 (disc.) 08:35, 29 gen 2010 (CET)

Encantat de fer-ho. Tinc els mateixos dubtes que Lohen. Quan li contestis, em copies...--amador (disc.) 11:12, 29 gen 2010 (CET)
Molt interessant. Les meves dades les pots aconseguir d'en Jordi i el meu book de la meva pàgina d'usuari.--Lohen11 (disc.) 17:45, 29 gen 2010 (CET)

Em sembla bé però també no és el temari habitual meu. La veritat és que defugisc aquesta mena d'actes amb tot de gent, tret que siguen festes. No crec que participaria molt, ja que tinc poc temps a disposar (com veuràs dels meus útlims mesos de contribucions). --espencat (disc.) 19:36, 1 feb 2010 (CET)

Godall

Mira't Viquipèdia:Petició als administradors#Alfons Godall. --V.Riullop (parlem-ne) 10:54, 1 feb 2010 (CET)

Una vegada carregats els articles aquí, qualsevol ja hi pot fer els canvis. Fes sense por ... Pau Cabot · Discussió 21:16, 6 feb 2010 (CET)

Petició de traducció

Esborrat d'Infousurpa

Hola KRLS,

La proposta d'esborrat d'Infousurpa contenia un vot no vàlid. Si no m'equivoco, igualment caldria esborrar-la amb la normativa, però estaria bé especificar-ho a l'arxiu, perquè la diferència ha estat tan sols d'un vot, i pot venir bé saber-ho en el futur.

--Meldor (disc.) 12:30, 13 feb 2010 (CET)

Marc CAT no compleix els requisits per votar. No cal anular l'esborrat, tan sols cal indicar a l'arxiu que el vot no era vàlid. En una proposta d'esborrat on hi ha hagut objeccions no estaria de més veure que els vots són vàlids. De totes maneres, entenc que per feina no puguis fer-ho, però en aquest cas era evident, ha deixat un missatge a la taverna dient que ha tornat després de dos anys, i li has donat la benvinguda i tot. --Meldor (disc.) 18:05, 13 feb 2010 (CET)

Ferruccio Busoni

Per culpa precisament de la manca de lac en el nom d'aquest músic he treballat en va. Per tant la meva col·laboracio a Busoni es tan igual a la que ja hi havia penjada que proposo esborrar la meva--Vulcano (disc.) 16:29, 13 feb 2010 (CET)

Ferruccio Busoni

Per culpa precisament de la manca de lac en el nom d'aquest músic he treballat en va. Per tant la meva col·laboracio a Busoni es tan igual a la que ja hi havia penjada que proposo esborrar la meva--Vulcano (disc.) 16:29, 13 feb 2010 (CET)

Que mala suerte tengo

... que siempre me toca a mi. Lo primero un abrazo después de mi regreso de este tiempo. Lo segundo, yo no he dicho nada de "coj...." ni lo pretendía. Si ya ni tan siquiera puedo usar una pregunta (y el otro usuario si puede), pues vaya suerte que tengo. Parece que yo voy a tener que tener siempre a mano el diccionario de la corrección y otros si usan sarcasmo, no pasaaaa naaaaa. Venga, lo dejo, aún me duele la oreja, y lo peor, la tengo a media sensibilidad, la otra media parece como un corcho, porque está como muerta. Un saludo. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 22:08, 13 feb 2010 (CET)

Agraiments

M'has aclarat molt rápid el dubte que tenia sobre el tractament de les imatges! Moltes gracies!!! --Lesma1 (disc.) 10:54, 15 feb 2010 (CET)

Guapo

No ha passat res, un malentès! hahaha. Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 02:17, 17 feb 2010 (CET)

Plantilla huracà

Ja he trobat el problema. La paraula "Tifó" apareix dues vegades a la plantilla. La segona correspon al text que apareix a la infotaula, i per tant es podia traduir sense problemes. Però la primera és un nom que actua a la plantilla {{Color tempesta}} retornant un codi de color (via switch). I en aquella plantilla no troba el nom "tifó" ja que hi ha "TY" o "typhoon", i per tant retorna el color que té determinat en cas de no trobar cap coincidència de nom (el gris "c0c0c0"). Hi ha dues solucions: posar "typhoon" a la plantilla "Infotaula huracà" (només a la primera aparició), o bé afegir el nom "Tifó" a l'altra plantilla. Finalment m'he decidit per aquesta segona opció. --Puigalder (disc.) 15:58, 17 feb 2010 (CET)

No creguis, hi ha moltes coses de les plantilles que se m'escapen.
A la plantilla {{Llista comprimida}} he canviat la "class" del primer "div" de "NavFrame" a "NavFrame collapsed". És un canvi que afectarà, per tant, tots els articles que criden aquesta plantilla. Entenc que la plantilla ha de funcionar així, però si veiessis que algú hi diu alguna cosa, ho comentes. --Puigalder (disc.) 21:04, 22 feb 2010 (CET)

Viquibalear

Sí, ho has entès beníssim. Demà dematí, toca molta feina ... Pau Cabot · Discussió 21:39, 25 feb 2010 (CET)

D'acord. Bloquejaràs la creació de pàgines noves als alumnes, crec que es pot fer fàcilment. Així evitem articles corruptes.--KRLS , (disc.) 23:35, 25 feb 2010 (CET)

Per què m'has revertit l'intent de posar-ho en format wiki? Si havia alguna cosa que no t'agradava la podies canviar... Ara torna a estar pitjor. --Tibidabo (disc.) 09:07, 26 feb 2010 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina BASAP

Viquiprojecte ILV

KRLS moltes gràcies per l'oferiment.

Aniria molt bé si et poguessis passar de tant en tant pel projecte i fer els suggeriments que et semblin oportuns. Tant a mi com als propis estudiants que estiguin treballant amb els articles. He vist que has treballat en diversos articles que són articles de qualitat o bons. Aquesta experiència convertida en crítica constructiva ens podria ser molt útil per posar-nos el llistó ben alt.

Jo he treballat bastant amb wikis però menys amb Wikipedia. Potser on vaig més peix és en 'wikificació' dels articles i amb pautes de classificació que s'hi puguin aplicar (com Categories ja establertes). Indicacions en aquest sentit també anirien bé.

Gràcies de nou, salutacions.

--Dvdgmz (disc.) 09:27, 1 març 2010 (CET)

Et volia demanar un favor. Ja he posat la llista de pàgines a crear i millorar. Li podríes fer un repàs? Sobretot voldria saber si són pàgines que creus que haurien d'estar a Wikipedia i també si el tipus de títols són adequats. Si se t'acudeixen pàgines del mateix àmbit que encaixen amb el projecte diga'm-ho sisplau. --Dvdgmz (disc.) 17:03, 3 març 2010 (CET)
Gràcies pel suport i indicacions que estàs fent a les a les pàgines que són objecte d'atenció del Viquiprojecte:ILV. El dia 21 els estudiants van presentar un informe del seu treball en el projecte i a partir d'aquest jo estic mirant de donar-los indicacions, sobretot de continguts i fonts. En la mesura del possible també wikipèdiques, però aquí l'ajuda que doneu alguns wikipedistes també està essent molt important. Com ja deus haver vist aquest projecte té, en principi, una durada limitada a un període relacionat amb el curs. Ens queden tot just dues setmanes de treball; qualsevol suport en aquests propers dies serà especialment benvingut.--Dvdgmz (disc.) 00:15, 3 maig 2010 (CEST)

Vots

Disculpa, m'he colat. No he tingut en compte lo de les contribucions. Gràcies per l'avís. --Dvdgmz (disc.) 17:01, 3 març 2010 (CET)

MediaWiki:Edit al Viccionari

Hola, s'hauria d'eliminar el missatge wikt:MediaWiki:Edit al Viccionari , per tal que apareixi el missatge general quan es modifiqui. Així s'ha fet a http://ca.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Edit , http://ca.wikiquote.org/wiki/MediaWiki:Edit i http://ca.wikisource.org/wiki/MediaWiki:Edit .--Ssola (discussió) 12:45, 7 març 2010 (CET)

Re: Admin

Entenc que et sentis sol com a administrador, però com ho ha dit en Vicenç, cada administrador participa segons les seves possibilitats. No volia oferir explicacions ni res, i només oblidar la discussió, però heus aquí la meva opinió. Jo visc a l'altre costat de l'Atlàntic; sovint, quan em connecto, ja és mitjanit a Europa i la majoria dels problemes, ja s'han resolt i el nombre de vàndals és molt petit.

Però, per altra banda, si hagessis llegit el comentari que havia fet en la discussió amb en Pau, hauries vist que vaig dir clarament que els administradors hauríem de fer una autocrítica (és a dir, m'hi incloïa, per això és una autocrítica) i preguntar-nos si estem (jo hi estic inclòs) fent bé la nostra feina. No tinc res en contra dels candidats, ni en contra de tenir més mans per a fer la nostra feina. El comentari d'en Góngora, de "s'ho mereixen tant com jo" em preocupava (potser jo el vaig malentendre) i per això vaig escriure això de les responsabilitats. Potser no em vaig explicar bé. Però el teu comentari no només va estar fora de lloc, en un to fora de lloc, sinó que ho has fet davant tota la comunitat, quan ho podies haver fet a la meva pàgina de discussió. No només vas posar en dubte les meves funcions com a administrador, sinó la meva qualitat "moral" per fer qualsevol tipus de comentari.

Si tots tres són elegits com a administradors, em sembla molt bé. Tots tres tenen la meva confiança. --the Dúnadan 19:04, 7 març 2010 (CET)


Els palaus

Segueix mal expressat i no ho se fer millor:

  • Andrés Bernal (o Bernáldez, Cura de Los Palacios [enllaç a Los_Palacios y Villafranca] sostingueren l'origen genovès de Colom.
  • Los Palacios es un poble, ara amb nom canviat.
  • Al Bernal s'el coneix pel "cura de Los Palacios". Molts historiadors erroniament l'anomenen Cura de los palacios, com si fos un capellà caminant pels palaus.
  • Quart problema, en català els noms de poble porten l'article en minuscules, aixi seria cura de "Los Palacios" [enllaç], perque possar los Palacios, seria correcte ortograficament pero induiria a que hi ha alguna errada.
  • Deunidó

--XPOferens què vols dir-me? 10:48, 12 març 2010 (CET)

Dolçaina

No puc creure que li recomanis a un usuari que pugi una imatge amb una llicència dolenta. L'autorització que ha presentat (que mai no havia llegit) ni tan sols és correcta, perquè no autoritza l'ús comercial, les modificacions, etc. Ferbr1 (disc.) 18:59, 16 març 2010 (CET)

Exposicions.tv

Hola, Gràcies per ajudar-me. Perdoneu si cometo errors estic aprenent català. Ho estic fent bé ? He realitzat alguns canvis que em vau aconsellar. La garantia que puc oferir de la notorieded de la web són les 65987 visites que ha tingut la web des de 2008. Amb referència a You Tube en els últims 4 mesos han hagut 2644 reproduccions. Que per al sector de les galeries esta molt bé. A causa del hermetisme del món de l'art la web no ha obtingut premis ni difusió en els mitjans.

Gràcies--Lilianne (disc.) 10:51, 17 març 2010 (CET)

Enllaços

He inclòs Exposicions.tv com enllaç extern en Art i en exposicions d'art. Il·lustren bé aquests conceptes. Gràcies --Lilianne (disc.) 14:19, 17 març 2010 (CET)

Re: Drets

Els drets de Narcís Oller caduquen l'1 de gener de 2011. De totes formes no crec que ell mateix fos l'autor de la portada. Els drets serien de l'editorial i com que es va publicar el 1929 han caducat l'1 de gener de 2010. De totes formes, és simple text no creatiu, no subjecte a propietat intel·lectual. Es pot carregar amb commons:Template:PD-ineligible.--V.Riullop (parlem-ne) 08:10, 19 març 2010 (CET)

#if

Bones KRLS, no sabia amb qui consultar-ho, no se si em pots ajudar. Però estic intentant d'afegir coses a una antiga plantilla en desús i no se si al paràmetre #if, és pot fer d'alguna manera perquè només s'activi quan hi ha dos paràmetres a la vegada: A i B; i no A o B.--Vilar (Vine i xerrem) 22:38, 20 març 2010 (CET)

Irish Government Department of Foreign Affairs: "Name of State - The Irish Constitution provides that the name of the State is Éire or in the English language, Ireland. The Republic of Ireland Act of 1948 provides for the description of the State as the Republic of Ireland but this provision has not changed the use of ‘Ireland’ as the name of the State in the English language." Source([5]). Why is the article at República d'Irlanda when it should be at "Irlanda". Can you help me move it. Sorry I do not speak your language. Not many people visit the talk page there so I thought I would ask here. Regards. JoshuaJames (disc.)

Ego

Imatge esborrada. Moltes dones ploraran aquesta nit... – Leptictidium (auderiense) 21:05, 25 març 2010 (CET)

T'afegeixes

He escrit l'entrada (és el meu primer dia) i algú altre hi ha posat la plantilla FRR. Què hauria de fer perquè es retiri? Gràcies per endavant --Jsubirana (disc.) 14:59, 27 març 2010 (CET)

Infotaula music

Ok, gràcies per afegir-la. --Bestiasonica (disc.) 16:28, 29 març 2010 (CEST)

Huracà Nate

No puc veure què ha passat. Has esborrat l'article. He vist que es trobava amb el traductor de Gencat aturat i després passava cosa no habitual. Pots posar còpia de cada pas a una pàgina de proves? --Gomà (disc.) 08:15, 2 abr 2010 (CEST)

L'he tornat a demanar jo en mode debug per veure en quin pas falla i ara ho ha fet bé. Probablement perquè ara no ha patit cap interrupció del traductor de Gencat. Deixo el mode debug posat i si torna a fallar ho podré analitzar. --Gomà (disc.) 18:25, 2 abr 2010 (CEST)

Infotaula temporada d'huracans

Darrerament no tinc gaire temps. Si et refereixes a fer la traducció, puc mirar d'anar-ho fent a estones, però no et puc assegurar quan ho podria tenir acabat. --Puigalder (disc.) 21:43, 5 abr 2010 (CEST)

Sobre la plantilla dels huracans, ja ho he solucionat. El text "2009" apareixia tal qual a la plantilla dels huracans com un element fix (igual com era a la plantilla en anglès, que he vist que algú va canviar manualment posant-hi "2010", però això suposa que cada any s'hagi de canviar de nou). He pensat que seria millor substituir-ho per la variable {{CURRENTYEAR}} i d'aquesta manera ja no s'haurà d'anar canviant cada any. (Quan entri a la viqui en anglès proposaré el canvi també allà).
Respecte la plantilla de la temporada, ho havia oblidat completament. Quan tenia poc temps ho vaig anar fent a estones i després ja no hi vaig pensar més. Miraré de posar-m'hi més endavant. Recordo que havia de fer un replantejament general perquè al tenir la doble versió català-anglès algunes coses s'havien de fer d'una altra manera més rebuscada. --Puigalder (disc.) 13:05, 1 ago 2010 (CEST)
Finalment he deixat la "posició manual" a la plantilla dels huracans, això sí, amb l'any 2010. He estat pensant en totes les possibilitats i m'he adonat que l'1 de gener de 2011 passaria automàticament a ser 2011, però si ningú ha actualitzat la plantilla de la inflació aleshores seria erroni perquè la inflació continuaria essent la de 2010.
Em sembla que no hi ha automatització possible en aquest cas. Quan s'actualitzi cada any la plantilla de la inflació també s'haurà d'actualitzar les plantilles que en depenen o que s'hi refereixen.
I aquí reapareix una pregunta que fa temps que em va quedar pendent de plantejar i és si hi ha algun tipus de "calendari de feines a fer", en el sentit d'una llista pública de manteniment o el que sigui on quedi marcat que a principis de gener s'ha d'actualitzar la plantilla de la inflació US i les que en depenen, com les d'huracans. Saps si existeix ? Sobretot pensant que un projecte com la viquipèdia no pot estar pendent de la disponibilitat i la memòria dels seus usuaris. --Puigalder (disc.) 15:57, 1 ago 2010 (CEST)
He ampliat l'explicació a la plantilla dels huracans on he mirat de posar de manifest que s'haurà d'anar canviant cada any. --Puigalder (disc.) 01:00, 2 ago 2010 (CEST)

Pots fer servir la versió "beta" de la plantilla de les temporades tot i que em queden per resoldre alguns problemes "estètics" com són que aparegui el punt de miler a la xifra amb inflació. Una altra estona acabaré de veure com ho faig (respecte l'original en anglès, l'estratègia és diferent en ser diferent el significat del "bilió"). Ves provant i em comentes a veure si apareixen altres problemes, perquè en aquesta plantilla hi ha també paràmetres que han de coincidir amb unes opcions predeterminades i potser se m'ha escapat alguna cosa.

També t'hauràs fixat que vaig canviar alguns noms dels que havies posat tu, a l'hora de traduir, "Storm" ho vaig traduir com a "Tempesta" i "Strongest" com a "Més intens" (si prefereixes les traduccions de "cicló" i/o "més fort", ho dius. I els noms de les temporades també és una traducció lliure, de manera que si els noms són uns altres, ho comentes. --Puigalder (disc.) 15:28, 2 ago 2010 (CEST)

Afegeixo com a recordatori que l'anotació ha de ser la nostra, amb comes per separar els decimals i amb punts per separar els milers i els milions (també funciona si no poses els punts de miler tot i que aleshores no apareixeran tampoc a la plantilla) --Puigalder (disc.) 15:31, 2 ago 2010 (CEST)

Encara s'han de fer uns quants retocs, però com a mínim ara es pot fer servir. Ja ho anirem veient. --Puigalder (disc.) 22:37, 3 ago 2010 (CEST)

Cap problema. M'ho miraré, i aquesta vegada intentaré fer-ho en un temps raonable. No serà "demanar molt", com dius, si a canvi més endavant em dones un cop de mà amb el tema dels bots, que tinc una idea a mig madurar que potser podria ser interessant :-) --Puigalder (disc.) 15:24, 6 ago 2010 (CEST)

He traduït tres plantilles auxiliars necessàries per la capçalera. Una de les tres és força complexa perquè a la part final té moltíssims condicionals posats els uns dins els altres que actuen per parts sobre els noms dels huracans, i la complicació ve del fet que en anglès es posen primer els adjectius i després els substantius i en català és al revés, per la qual cosa he hagut de desmuntar i tornar a posar una part del codi amb els moltíssims condicionals, posant l'ordre català. Ho dic perquè he fet algunes proves i m'ha semblat que funcionava correctament, però ves provant diverses opcions per estar segurs que no ha quedat alguna part de manera incorrecta.
En principi ara només faltaria traduir la plantilla principal que vas començar a traduir. Si vols ja me'n puc encarregar jo, i mentre tu et podries encarregar de fer la pàgina explicativa. La primera part de l'explicació és una taula a la mateixa pàgina, i la segona part el que fa és cridar una altra plantilla (la dels colors - Tropical cyclone template values), i per tant també s'hauria de fer. (De la plantilla que vas traduir s'hauria de treure la darrera línia perquè apareix quan crides la plantilla).
Ja continuaré un altre dia que ara surto. --Puigalder (disc.) 22:02, 6 ago 2010 (CEST)

Txapela

Bones! Ja en tenim un article que parla de la txapela basca, encara que faltava una redirecció des de la pàgina Txapela. Ja està creat :-) Abans, només hi existia Txapel. De totes maneres, encara és un esborrany petit, i penso que hauriem de ampliar-ho poc a poc. En quant a la versió en català, no sé si voleu crear un nou article amb el nom Txapela, que només parli de la boina basca, o es podria fer una secció a boina, que ja existeix ara. Què dius? TXiKi (disc.) 09:35, 6 abr 2010 (CEST)

Below and above

Per intensitats menors a la d'Opal, aquesta llista és idèntica a la llista dels huracans més intensos de l'Atlàntic. Per intensitats superiors, s'hi inclourien alguns huracans de categoria 4.Leptictidium (auderiense) 11:05, 6 abr 2010 (CEST)

Dues tasques.

  1. Avui estaré força enfeinat. Al matí tinc classe i aquesta tarde tinc el taller viquipèdia a Sabadell. Cap a les 9h suposo que em podré connectar al IRC.
  2. L'algorisme d'Euclides haurà d'esperar cap a finals de mes. Aquest cap de setmana vaig a Espanya i el proper a Alemanya. Fins el 24 ho veig magre.

--Gomà (disc.) 08:36, 7 abr 2010 (CEST)

Link trencat

Hola krls et repeteixo l'error. A la portada,a la caixa de baix de tot(vermella), pestanya de altres llengües(la del mig) el link a Simple English va a parar en una wiki estranya que es aqueta: http://ht.wikipedia.org/wiki/Paj_Prensipal Aquesta viquipèdia es la d'Haitià. El link de simple english es aquest: http://simple.wikipedia.org/wiki/Main_Page Si no ho pots fer m'ho dius i ho deixo a la discussió de la Portada. --Lluis_tgn (disc.) 17:05, 16 abr 2010 (CEST)

Escriptura carolingia (viquiprojecte)

Hola KRLS,

Abans de tot, agrair-te els consells per millorar l'article. Les dues plantilles que m'hi vas afegir eren que necessitava introducció i millorar els enllaços interns. Seguint les teves suggerències he realitzat els canvis que comentaves. Jo no he tret les plantilles, la meva pregunta és ho hauria de fer? Es que no voldria que semblés que no accepto la crítica ni res d'això! Però per altra banda m'interessa saber si segueix fent falta que ho millori o ja és correcte.

Gràcies per tot. Misifu (disc.) 00:38, 22 abr 2010 (CEST)

Bases de dades

Tal com vam parlar, he fet una prova a {{padró INE}}. La qüestió és tenir les dades que són variables centralitzades en algun lloc, amb un format senzill que es pugui actualitzar fàcilment segons la font que disposem. En aquest cas era Excel, on em sé manejar, en cas de fer un API ja no en tinc ni idea. Té una doble vessant: facilitat d'actualització i facilitar d'exportació a qui li interessi. Encara que fos d'actualització manual també és interessant tenir-ho centralitzat. --V.Riullop (parlem-ne) 14:40, 22 abr 2010 (CEST)

Re: |any_cens = 2007

De moment he fet la província de Barcelona. Aniré fent una per una. Trec "any_cens" i "població" i afegeixo "codi". Hi ha alguna que hagi fallat? --V.Riullop (parlem-ne) 22:10, 25 abr 2010 (CEST)

A Rubió no hi és "any_cens". --V.Riullop (parlem-ne) 22:17, 25 abr 2010 (CEST)

Re: Avís BPV

Arreglat: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Medalla&action=historysubmit&diff=5275211&oldid=5271736. --V.Riullop (parlem-ne) 10:24, 28 abr 2010 (CEST)

els 1000 de la GEC

Usuari:PasqualBot/projecte:Els mil de la GEC –Pasqual · discussió · xat 01:36, 5 maig 2010 (CEST)

Guillemmm

No sóc d'història i aquí caldria algú que en sàpiga, per no vessar-la. No sé si poden ajudar-te n'Hinio, o en JoanCa. De tota manera miraré una mica si m'il·lustro i en trec alguna cosa. Per fer cultureta.--Peer (disc.) 16:50, 5 maig 2010 (CEST)

Tipus tipogràfic

Estic treballant en l'article tipus tipogràfic. He vist les advertències que si seguia editant la pàgina es podia bloquejar. L'usuari Luis_tgn m'ha donat indicacions per corregir les eles geminadas i crec que puc continuar treballant-hi. Qualsevol cosa m'aviseu. Gràcies. --amargarida (disc.)

Necessito il·lustrar una de les seccions de l'article. M'agradaria incorporar una il.lustració d'un llibre de l'any 70. L'editorial ha desaparegut (Labor). Quins són els requisits a complir?

Gràcies --amargarida (disc.)

Hola ¿que vol dir la categoria d'esborrany? Es pot canviar aquesta categoria?

--amargarida (disc.)

Colomet

Gràcies per l'estàtua ... on haig de recollir el premi en metàl·lic? (ningú m'ho vol dir)--Marc (Mani'm?) 12:57, 7 maig 2010 (CEST)

Ferse....

No me'n surto amb el maleit Ferkéssédougou. Ho he provat tres cops ja i no trobo la manera. M'hauràs d'ajudarhehehe ... si vols! A veure si ens trobem pel xat. --Beusson (disc.) 11:10, 8 maig 2010 (CEST)

Susan Hiller

Hola!. Em temo que t'acabo de trepitjar Susan Hiller. És que l'he traduït a mà, i l'estava acabant just quan s'ha gravat la teva petició de traducció automàtica. M'he permès esborrar la traducció del bot i posar-hi la meva, que ja la tenia feta...., espero que no et sàpiga greu.--CarlesMartin (disc.) 00:38, 10 maig 2010 (CEST)

Sobre Valentín de Zubiaurre Aguirrezábal‎ era que m'havia errat en borar el paràgrafs, vaig borrar el que està en català, ja està arreglat, però gràcies per prestar atenció somriure. --Lluis_tgn (disc.) 08:45, 21 maig 2010 (CEST)

Hola, soc estudiant de la UOC. Tinc en avaluació el meu article i m'agradaria que li donassis una ullada. Gràcies.--Paqribas (disc.) 09:21, 21 maig 2010 (CEST)

Aizoàcies

Moltes enciclopèdies fan servir el plural per les famílies, ordres i tot el que hi ha per sobre, i el singular pels gèneres i espècies. Sé que en alguna banda de la Viquipèdia es va decidir que nosaltres ho faríem tot en singular, però ara no et sabria on vam assolir aquest consens. Mira si fa temps, que recordo que el Llull va participar a la discussió. I aquí tens el que demanes. – Leptictidium (nasutum) 20:31, 21 maig 2010 (CEST)

Píldora anticonceptiva

Perquè no esborrar aquest article, quan ja he fet la feina de fusió?.

--Jmarchn (disc.) 12:47, 23 maig 2010 (CEST)

Catedral de Sevilla

Per fi ja està fet l'article de la catedral, he trigat una mica, però tot arriba ;) Salutacions --MarisaLR (disc.) 13:49, 24 maig 2010 (CEST)

Ja és casualitat. Vaig veure l'article a la llista dels 1000 de la GEC i ja el tenia gairebé acabat; el penjaré en les pròximes hores. Records, Jordi Roqué (Discussió) 08:29, 25 maig 2010 (CEST)

Lost

Podria intentar-ho. El problema és que em vaig "desenganxar" devers la quarta temporada i no estic al dia en la febre Lost d'aquests dies. Faré el que pugui. Pau Cabot · Discussió 07:03, 26 maig 2010 (CEST)

Josep Martí i Cristià

Que tal KRLS? Doncs si, us trobo a faltar. Jo si el consideraria notable, pel fet d'haver escrit operetes (no és una obra menor) i per sortir a la gec.--Lohen11 (disc.) 10:09, 26 maig 2010 (CEST)

D'acord, ja el faig jo.--Lohen11 (disc.) 10:36, 26 maig 2010 (CEST)

viquilletra

s'ha avançat, pots fer el que creguis, que com ja has vist al wiki cal primer avaluar etc i després traslladar --barcelona (disc.) 08:37, 28 maig 2010 (CEST)

GEC

Ja he fet el recompte que em vas demanar a la llista 2. He actualitzat tots els resultats a la classificació: PORTEM + DE 1000 ARTICLES (1001 hahaha) ACUMULATS ENTRE LES DUES LLISTES!!! (552 nous i 449 redireccions) Enhorabona per la part que et toca! --Beusson (disc.) 08:14, 4 juny 2010 (CEST)

Reanomenar categories

Podries activar el bot per a moure les categories que hi ha a Categoria:Categories per moure. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:03, 4 juny 2010 (CEST)

Flikcr

Normalment, no tinc tanta sort com tu, demanant canvis de licència en Flickr. Podries pasar-me una còpia del teu argumentari? Ferbr1 (disc.) 21:31, 9 juny 2010 (CEST)

Molt bona carta. L'utilitzarè. Salutacions cordials. 22:00, 9 juny 2010 (CEST)

mossegalapoma

que kbró! Ja està Fet Fet!.

Mira la resposta aquí i dóna'm la teva opinió d'expert. Fins aviat! --Beusson (disc.) 02:09, 11 juny 2010 (CEST)


Establim els criteris de notabilitat per a llibres

Bona nit, et deixe aquest missatge perquè ets una de les persones que participa al menys de tant en tant en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, on de vegades tenim problemes per la manca de criteris de notabilitat a seguir per a llibres. He decidit fer una proposta formal amb idees dels usuaris que van partipicar en la discussió de Viquipèdia:Criteris de notabilitat (llibres) amb la idea d'adaptar-les i modificar-les entre tots. Agrairia que et passares a fer un cop d'ull i a col·laborar-hi. Gràcies! --Fajardoalacant (disc.) 02:42, 14 juny 2010 (CEST)

Mamífers prehistòrics

Ostres, ja tornen a funcionar els estris del Joanjoc! Havia deixat aparcat els mamífers prehistòrics fins que funcionessin els estris (d'aquí l'abundància de musaranyes i mangostes últimament). Ara tornaré als prehistòrics. – Leptictidium (nasutum) 19:28, 16 juny 2010 (CEST)

Reserva Gdansk hostel

De saber-ho abans, pel que a mí pertoca, m'hauria encantat compartir la habitació amb vosaltres, encara que a vosaltres no ho sé (la meva dona diu que ronco "alto y fuerte"):-)).. Però apart del roncar tinc dos altres "isues":

  1. Vaig haver de pregar molt al Chris (Christopher), perquè em llogués la cambra amb llit gros per ús individual (150 slotis), desdir-me'n ara no queda gaire bé.
  2. Si el meu nano aprova (3er d'ESO), li vaig dir que vindria (avui sap les notes...) i pot dormir amb mí... haig de deixar que s'adormi primer clar...
  3. Acabo parlar amb el Chris i li he demanat que us deixi l'habitació de 4 (260sloti - 65x4) per ús per 3 a un preu raonable (240sloti - 80x3), em dirà alguna cosa... parla bé l'anglès--Mcapdevila (disc.) 12:10, 17 juny 2010 (CEST)

Articles urgents

Hola,

s'està debatent a la pàgina de discussió del Viquiprojecte:Actualitat la possibilitat de crear-hi un apartat d'articles urgents, que inclouria aquells articles d'actualitat que són molts visitats durant un curt període de temps. M'agradaria molt que hi diguessis la teva opinió. --Davidpar (disc.) 14:31, 19 juny 2010 (CEST)

M'agradaria que tornessis a passar per la discussió del VP:A per a que comentis el que s'hi està duent a terme. Mercès. --Davidpar (disc.) 16:08, 27 juny 2010 (CEST)

Bot semiautomàtic per a ciclons

Hola Carles,

T'envio el codi (python) del bot semiautomàtic que em vaig fer per asteroides. És un codi molt, molt brut (em pensava que seria per mi i no em vaig dedicar a fer-lo elegant). T'explico una mica com va:

  • data() et tradueix les dates de l'anglès al català (18 June 2010 a 18 de juny de 2010).
  • gettext() t'agafa el text i te'l separa en infobox i resta.
  • sub() et fa un diccionari de substitucions, que permet anar fent petits canvis sense haver de fer text = text.replace(x,y) tota l'estona.

Si tens cap dubte ja te l'explicaré, és possible que hi hagi un error perquè estava basat en una sèrie d'articles anglesos gairebé tots iguals sobre un tema concret.

El codi és el següent:

# -*- coding: utf-8 -*-

import wikipedia,sys,re

def data(textang) :

    temp=textang.strip("[],")

    llista=temp.split()

    if len(llista) != 2:

      return ""

    mesminusc=llista[0].lower()

    if mesminusc == "january":

       mes = u"de gener"

    elif mesminusc == "february":

       mes = u"de febrer"

    elif mesminusc == "march":

       mes = u"de març"

    elif mesminusc == "april":

       mes = u"d'abril"

    elif mesminusc == "may":

       mes = u"de maig"

    elif mesminusc == "june":

       mes = u"de juny"

    elif mesminusc == "july":

       mes = u"de juliol"

    elif mesminusc == "august":

       mes = u"d'agost"

    elif mesminusc == "september":

       mes = u"de setembre"

    elif mesminusc == "october":

       mes = u"d'octubre"

    elif mesminusc == "november":

       mes = u"de novembre"

    elif mesminusc == "december":

       mes = u"de desembre"

    else:

        mes="nosepas"

    dia=llista[1]

    return dia+" "+mes

def gettext(pag):

    pagina = wikipedia.Page(wikipedia.getSite('en'),pag)

    text = pagina.get()

    txt = text

    text = re.split('\}\}\s*\'\'\'',text)[0]+'}}'

    return text,txt

def sub(dicc,txt):

    for i in dicc:

txt = txt.replace(i,dicc[i])

    return txt

txt = gettext(sys.argv[1])

get = wikipedia.getLanguageLinks(txt[1])

txt = txt[0]

iw = ''

for i in get:

    try: iw = iw.encode('utf-8')+unicode(str(get[i]),'utf-8')+'\n'.encode('utf-8')

    except:pass

for element in re.finditer("(\[\[)?(January|February|March|April|May|June|July|August|September|October|November|December)\s*\d\d?(\]\])?,?",txt):

    text = element.group(0)

    txt = txt.replace(text,data(text)+' de')

txt = re.sub('\{\{convert\|(\d+)(\.)(\d+)\|km\}\}',r'\1,\3',txt)

txt = sub({'Mean diameter':u'Diàmetre mitjà','hours':'hores','Degree (angle)':'Grau sexagesimal','years':'anys','Astronomical Unit':u'Unitat astronòmica','P-type asteroid':'Asteroide de tipus P','Tholen classification':u'Classificació de Tholen','SMASSII classification':u'Classificació SMASSII','C-type asteroid':'Asteroide de tipus C','days':'dies','Main belt':u'cinturó principal','main belt':u'cinturó principal','second':'segon','kilogram':'quilogram','cubic centimetre':u'centímetre cúbic','S-type-asteroid':'Asteroide de tipus S','degree (angle)':'Grau sexagesimal','Julian day':u'Dia julià','Epoch (astronomy)':u'Època (astronomia)','Astronomical unit':u'Unitat astronòmica','Julian year (astronomy)':u'Any julià','day':'dia','Day':'Dia','AU':'UA','dias':'dies'},txt)

txt = re.sub('(\d+)\.(\d+)',r'\1,\2',txt)

print txt

print """

'''%s''' és un [[asteroide]] ...

""" % (sys.argv[1])

print 

print u'''== Referències ==

{{referències}}

[[Categoria:Cinturó principal]]'''

#print iw

print wikipedia.replaceLanguageLinks(iw,get)

Nota: Està provat amb Linux. No sé com serà en Windows (esperem que funcioni...). La versió de python és 2.6.5.

--Joancreus (discussió) 09:13, 20 juny 2010 (CEST)

Doncs esperem que funcioni tot... --Joancreus (discussió) 14:26, 21 juny 2010 (CEST)

Traducció massiva

No fas res malament. El problema és que només hi ha un article a la categoria que compleix els requisits. Quan hi ha menys articles que compleixen els requisits que articles demanats el bot es desconta. És un error conegut que he d'arreglar. Es pot solventar tornant a demanar a ma un dels articles (es descompata sempre de 1). --Gomà (disc.) 14:24, 21 juny 2010 (CEST)

Rosetta

Ok, és més o menys el que tenia pensat fer. De moment, intento "currar-me" les referències, amb bibliografia i utilitzant plantilles per citar, per quedar millor. Si volguessis col·laborar cap problema, segurament ho penjaré a Usuari:Joancreus/Rosetta. Pel que sembla, els anglesos també s'hi han posat: [6]. Adéu i gràcies, Joancreus (discussió) 14:40, 22 juny 2010 (CEST)

Trobada IRC

Acabo de parlar amb Gdansk Hostel amb una noia que es diu "Danka" i m`ha confirmat la reserva de l'habitació (4 llits ús 3 pers. - 260 Slotis/day) a nom de Gustavo Góngora, us enviaran un mail quan hi vagi en Chris (avui o demà). Jo els vaig enviar aquest mail:

Hi Chris

I just filled the reservation form acording, to my phone reservation, of a double room (150 Slotis/day) for the dates: From 08/07/2010 (21:00) to 12/07/2010 (12:00) My coleagues they will contact you for the other room (260 Slotis/day) Cheers Manuel;-)--Mcapdevila (disc.) 12:25, 26 juny 2010 (CEST)

Depressió

Els sistemes de baixa pressió més grans són els ciclons polars i extratropicals freds de l'escala sinòptica. El terme "cold-core low" mateix es tradueix per "depressió freda". – Leptictidium (nasutum) 21:36, 26 juny 2010 (CEST)

ok

ok, tens raó. disculpes.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 20:25, 28 juny 2010 (CEST)

British

Ei Carles!,

A part d'intentar fer la Rosetta, t'intentaré ajudar una mica (el que pugui) amb el Museu Britànic. Què et sembla si, per exemple, jo em dedico a crear tots els enllaços externs mentre tu tradueixes l'article pròpiament dit? Quedaria molt elegant i faria respecte, potser així aclapararíem l'atenció... Podríem fer una crida viquipedista i ho ventilaríem en un moment. --Joancreus (discussió) 16:33, 29 juny 2010 (CEST)

Absolutament cap problema. La Viquipèdia és voluntària per alguna cosa, no? Bones vacances! --Joancreus (discussió) 20:20, 29 juny 2010 (CEST)

250000

Hola,

tu, com a administrador, pots canviar la viquibola (Fitxer:Wiki-ca.png) pel Fitxer:Wiki-ca-3-250000.png sisplau? És la viquibola més votada en les votacions de la taverna. Gràcies.--Davidpar (disc.) 17:44, 29 juny 2010 (CEST)

escuts i banderes de l'Alt Penedès

Hola, pots eliminar la plantilla de pàgina orfena d'Escuts i banderes de l'Alt Penedès crec que ara ja no ho es.--Cameta (disc.) 10:54, 30 juny 2010 (CEST)

Fet Fet! M'he avançat ... hehehe--Marc (Mani'm?) 11:00, 30 juny 2010 (CEST)

La polla d'aigua és la polla

No tinc grans coneixements sobre els ocells, comenta-li a en Nelo, que sembla saber-ne bastant. Per cert, i allò que em vas dir que tenies un llibre sobre els vents als Països Catalans?--13XIII (disc.) 13:02, 1 jul 2010 (CEST)

Llavors presentaré l'article aquesta tarda i avall.--13XIII (disc.) 09:19, 2 jul 2010 (CEST)

demà

sí, ens veiem, ara només em passo per aquí per mirar missatges, setmana de bòlit! --barcelona (disc.) 21:03, 1 jul 2010 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de Especial:Contribucions/79.151.43.122 per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme. 4 admin :s --Castor (disc.) 01:52, 12 jul 2010 (CEST)

Vandalisme?

Hola, KRLS. Al meu entendre, aquesta IP [7] està vandalitzant la pàgina Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim". Edita arbitràriament i no manté la neutralitat. Li he deixat un missatge a la seva plana de discussió i ni cas, i no dialoga a la discussió de l'article, tampoc. S'hi pot fer res? Gràcies. --Judesba (disc.) 16:15, 13 jul 2010 (CEST)

Traductor automàtic de basc

Que tal? Vau tornar bé de Gdansk? Aquí tens el traductor automàtic lliure de basc que et vaig comentar: http://opentrad.com (Això també està traduït automàticament) ;-) --Janfri (disc.) 22:17, 13 jul 2010 (CEST)

Jimmy

fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 18:38, 14 jul 2010 (CEST)

Flyff

Soc en Zhenze que no m'havia identificat--Zyang (disc.) 21:08, 14 jul 2010 (CEST)

Bon dia homenot!

M'alegre de tindre notícies teues. Sí, ja m'ho miraré ben aviat, quan tornaré a prendre la via virtual per a cercar suport de valent... En tot cas, ha estat un plaer de conéixer-te i passar una estoneta amb tots vosaltres, no pergues (perdis en estàndard!) el teu dinamisme i el teu idealisme! Bona nit! Records, Claudi/Capsot (disc.) 21:32, 15 jul 2010 (CEST)

Re: Contribucions Polèmiques

Explica-ho a la wikipedia castellana que tant amablement manipulen tot el que és en català, passant-ho a castellà. No he vist ningú que anés allà a protestar, hi ha un silenci sepulcral. --Breathe (disc.) 00:27, 16 jul 2010 (CEST)

Cases Gaudí

Que passa, que t'has tornat com la Barcelona ?. Vas repartint deures !. La veritat és que la Batlló ja pensava fer-la perquè tinc forces fotos, però abans d'aixó tinc pendent l'Hospital de Sant Pau, que també és Patrimoni de la Humanitat, i està pitjor. Per cert, perquè dius que és urgent ? hi ha algun afer en marxa que desconegui ?. Ens veiem demà, oi?, per cert, que no has confirmat "haver rebut" l'encàrrec de les teves tasques. Salut !--amador (disc.) 15:05, 17 jul 2010 (CEST)

Jo no portaria res "càrnic", que si entra en competència amb l'àpat principal. Pensa en coses per prendre la cervesa mentre vigilem el foc: patates, formatge i poc més. Jo agafaria 4 borses de patates, dues o tres llaunes d'olives i un parell de "cunyes" de mantxego sec. Si fem més, la gent és deixarà les botifarres (que són meves). Apa ! --amador (disc.) 15:28, 17 jul 2010 (CEST)

Bé, després de dedicar-me una setmana a la casa Milà, digam si va evolucionant com t'imaginaves o trobés quelcom a faltar. --amador (disc.) 21:21, 25 jul 2010 (CEST)

Ho trobaras a [8]. És un pdf i triga una mica en carregar-se. Pàg. 16.--amador (disc.) 22:11, 25 jul 2010 (CEST)

Fa dies que no mires la Casa Milà ? Fes un tomb. Per cert, compto en que faràs el plànols o t'has adonat de qe hi ha moltes parets i cap de recta ?. Salut !--amador (disc.) 07:30, 31 jul 2010 (CEST)

Unificació de comptes

Fet Fet! fa l'ullet --Judesba (disc.) 22:22, 18 jul 2010 (CEST)

Vandalisme en curs

Hola, KRLS! Es pot aturar el vandalisme d'aquesta IP? Merci. --Judesba (disc.) 16:20, 19 jul 2010 (CEST)

Vicens Vives

Seria collonut tenir alguna imatge. Amb la celebració de l'any JVV, han publicat un dossier de premsa amb imatges per a ser utilitzades, però al document no deixa clar els drets ni amb qui contactar. Tampoc em queda clar si són imatges de l'editorial Vicens Vives o de qui. En fí, compto amb que t'en surtis. Salut !--amador (disc.) 06:44, 22 jul 2010 (CEST)

com van les negociacions ? Has pogut contactar amb algú?. Se t'ocurreix quina foto posar per no tenir un article exclusivament textual ?. Thanks, --amador (disc.) 23:45, 22 ago 2010 (CEST)
Doncs jo si que he complert amb la casa Milà!. De fet, l'acabo de posar en proposta AdQ. Passa't !!. --amador (disc.) 19:42, 23 ago 2010 (CEST)
Què gran que ets !. No es queixaran, que l'article acaba de guanyar la medalla de AdQ. Merci, again. --amador (disc.) 17:04, 6 set 2010 (CEST)
Renovo la meva felicitació. Ja les he col·locat i he posat una nota d'agraïment. T'hauries de mirar el missatge que han posat a commons reclamant noseque URL. Espero que no hi hagi problemes.--amador (disc.) 19:06, 10 set 2010 (CEST)

Distorsió

  • Estic d'acord que el comentari hi sobrava (l'he tret), peró he tingut alumnes telecos que empren el terme que jo crec correcte "Processador digital de senyal(s), encara que Termcat diu el contrari, ja t'ho explicaré...;-)--Mcapdevila (disc.) 02:35, 23 jul 2010 (CEST)

Els canals de Radiotelevisió Valenciana canvien de denominació i imatge corporativa

Les marques i imatges ja han sigut mostrades i, a més, estan registrats en "La Oficina Española de Patentes y Marcas":


  • Canal Nou:
    • Titular TELEVISION AUTONOMICA VALENCIANA, S.A.
    • Denominación 9 CANALNOU
    • Tipo Distintivo Denominativo con gráfico
    • Situación EN TRAMITACION: ANOTACION SOLICITUD
    • Fecha de situación 21/07/2010
    • Clasificación de Niza 09 16 28 38 41


  • Canal Nou Dos:
    • Titular TELEVISION AUTONOMICA VALENCIANA, S.A.
    • Denominación NOU 2 CANALNOUDOS
    • Tipo Distintivo Denominativo con gráfico
    • Situación EN TRAMITACION: ANOTACION SOLICITUD
    • Fecha de situación 21/07/2010
    • Clasificación de Niza 09 16 28 38 41


  • Canal Nou 24:
    • Titular TELEVISION AUTONOMICA VALENCIANA, S.A.
    • Denominación NOU 24 CANALNOU24
    • Tipo Distintivo Denominativo con gráfico
    • Situación EN TRAMITACION: ANOTACION SOLICITUD
    • Fecha de situación 21/07/2010
    • Clasificación de Niza 09 16 28 38 41


  • Canal Nou Internacional:
    • Titular TELEVISION AUTONOMICA VALENCIANA, S.A.
    • Denominación 9 CANALNOUINTERNACIONAL
    • Tipo Distintivo Denominativo con gráfico
    • Situación EN TRAMITACION: ANOTACION SOLICITUD
    • Fecha de situación 21/07/2010
    • Clasificación de Niza 09 16 28 38 41


  • Canal Nou HD:
    • Titular TELEVISION AUTONOMICA VALENCIANA, S.A.
    • Denominación 9 HD CANALNOUHD
    • Tipo Distintivo Denominativo con gráfico
    • Situación EN TRAMITACION: ANOTACION SOLICITUD
    • Fecha de situación 21/07/2010
    • Clasificación de Niza 09 16 28 38 41


Per a més informació entra en http://www.oepm.es/Localizador/buscarDenominacion.jsp i en el quadre de cerca posa CANALNOU. Ixen totes aquestes denominacions. Salutacions.--Criverjur (disc.) 18:20, 23 jul 2010 (CEST)

Votacions

Hola. Cal assignar els "2 punts" i "1 punt" a alguna opció. Els 3 punts van per la teva opció preferida i els altres dos han d'indicar les opcions que estaries disposat a acceptar si cal cedir una mica. Gràcies per fer els vots que falten. – Leptictidium (nasutum) 01:22, 26 jul 2010 (CEST)

Doncs vota aviat perquè si no el teu vot no serà comptabilitzat (no seria just que els altres estiguessin disposats a acceptar altres opcions per consens, i tu no). – Leptictidium (nasutum) 18:11, 26 jul 2010 (CEST)
I will. – Leptictidium (nasutum) 22:11, 1 ago 2010 (CEST)

Big Bang

Sé que ara estàs en ciclons i altres temes, però estaria bé que omplissis alguns vermells d'aquest article (és un dels que més ensenyo, suposo que ho veus per les visites), estic fent una batuda de llistes i ara estic amb els vermells dels 1000. Aquest té més de 50 articles demanats! --barcelona (disc.) 18:56, 26 jul 2010 (CEST)

Consulta filtre anti SPAM

Hola KRLS, com va tot?

Estic intentant escriure a la terrassa una entrada dient que han publicat una altra article sobre la trobada que vam tenir al Museu Picasso però quan enllaço l'article em surt un filtre anti-spam i no em publica el comentari. Tú saps com fer-ho?

En la teva pàgina de discussió tampoc em deixa escriure'l. Te l'envio per mail.--Kippelboy (disc.) 13:48, 28 jul 2010 (CEST)

Votació ILP

Hola KRLS, et felicito per la imatge sobre la votació de la ILP perquè t'ha quedat molt bé. Simplement et volia dir que fessis una ullada a l'escó del que no li agraden segons quines crostes ;) --Puigalder (disc.) 23:25, 29 jul 2010 (CEST)

Doncs m'hi poso --Puigalder (disc.) 23:46, 29 jul 2010 (CEST)
Fet --Puigalder (disc.) 23:53, 29 jul 2010 (CEST)
No hi havia pensat. Ho faig també en altres idiomes. --Puigalder (disc.) 00:03, 30 jul 2010 (CEST)

IP

Gràcies per la gestió. És la mateixa IP que em va deixar aquest missatge tan bonic a es.wikiquote.org Em sembla mentida tenir aquest tipus d'admiradors sense tindre botons... Ferbr1 (disc.) 19:45, 31 jul 2010 (CEST)

Xat

Ei! Ara el que ha desaparegut ets tu! :P --J. G. Góngora (disc.) 05:00, 1 ago 2010 (CEST)

Casteller vs. Castell(s)

Com a usuaris que han contribuit alguna vegada a l'article casteller us agrairia si podeu passar-vos per la discussió Discussió:Casteller#Dubte nom article, per si podeu col·laborar sobre la decisió del nom de l'article. Salutacions.--Vilar (Vine i xerrem) 18:54, 1 ago 2010 (CEST)

Podries fer un repàs a ...

...Categoria:Categories per moure? L'acab d'omplir ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 22:29, 1 ago 2010 (CEST)

Bona feina

Molt bona feina, sí senyor! Els ordinadors amb linux preinstal·lat per als premis de Viquibalear jo els vaig comprar a Dell, però vaig sentir a dir que els havien deixat de vendre ... T'ho investigaré. Pau Cabot · Discussió 08:36, 2 ago 2010 (CEST)

Sies

Jo crec que sí. Pau Cabot · Discussió 15:35, 2 ago 2010 (CEST)

Sies.TV

Bon dia, sóc periodista de SIES.tv. Ahir vaig crear la pàgina d'aquesta televisió cultural per internet, des de la neutralitat i aportant referències externes. Voldria saber perquè l'heu esborrada.

Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Sies (disc.contr.) --KRLS , (disc.) 15:05, 3 ago 2010 (CEST)

Decidir

  • Català: Jo decideixo.
  • Castellá: Yo decido.
  • Anglès: I choose.
  • Francès: Je décide.
  • Italià: Io decido.
  • Alemany: Ich wähle.
  • Suec: Jag väljer.
  • Portuguès: Eu decido.
  • Neerlandès: Ik kies.

Com veus, en les llengües germàniques t'ho he canviat per una variant del verb "escollir", perquè en aquestes llengües "decidir" és un verb molt més fort (a l'estil de "jo decideixo el que es fa aquí i tots m'obeïu"). Si us interessa alguna altra llengua europea en concret digueu-m'ho, que aquestes són les 9 llengües que parlo amb fluïdesa però també tinc coneixements d'algunes més. Au, fins una altra! – Leptictidium (nasutum) 15:08, 6 ago 2010 (CEST)

Ja vuré lo que puc fer, si és molt llarg no crec que el pugui fer tot que diumenge marxo durant dues setmanes. – Leptictidium (nasutum) 23:22, 8 ago 2010 (CEST)

Re: Sant Hilari

És una llicència, però no en el sentit de copyright :-) Gràcies, a vegades sembla que no em llegeixi ningú. --V.Riullop (parlem-ne) 16:28, 6 ago 2010 (CEST)

Fotografies de Catalunya

Bona tarda !

If you want to see more photo of Catalunya, I've uploaded them in Commons.

See : La Vajol, Agullana, Reynès (and subcategories)…

I'm trying to learning Calalà (www.parla.cat). Adéu.-Grondin (disc.) 18:07, 6 ago 2010 (CEST)

My mother lives in France, in Reiners (El Vila), Pyrénées-Orientales, in Catalunya del Nord. But I live in Burgundy (Pagny-le-Château).--Grondin (disc.) 18:41, 6 ago 2010 (CEST)

Article de qualitat

Gràcies, Com es fa? És que també volia proposar Nebulosa planetària. El que passa és que encara no ho vull fer, perquè estic mirant si està tot bé.

Entenc que 1er es posa una plantilla al final de l'article, o després? Aries (disc.) 20:42, 6 ago 2010 (CEST)

Si, ja ho sé que els he de seguir, el que passa és que em perd al segon pas. De totes maneres ja està bé, quan vulgui proposar Nebulosa planetària, si no ho entenc ja t'ho diré, gràcies. Aries (disc.) 20:50, 6 ago 2010 (CEST)

Infotaula

Bones Carles. Escolta et volia demanar un favor. M'he estat mirant com crear una infotaula sobre les entitats públiques dependents de la Generalitat de Catalunya tals com Bombers, Ferrocarrils, Mossos, Cimalsa, etc. però ho trobo massa complicat per la meva ment d'humanitats. Em podries donar algun consell (llegeixis: una infotaula bàsica per exemple)?--Galazan (disc.) 12:44, 7 ago 2010 (CEST)

Bona nit homenot!

Ei, m'alegre de tindre noti'cies teues! Espere que tot et va bé i que aprofites plenament d'aquest peri'ode estiuenc. Jo, no et preocupes, m'ho prenc amb bastant calma tot i que de vegades estresse de no tindre resposta i/o suport però bé la cosa va prou bé. Precisament pensava escriure't ja que he fet un article sobre un pintor nord-catalaà i he aterrat a la Fototeca de Catalunya i he llegit en algun missatge anterior que estaves fent gestions de material sobre Vives (em sembla). Supose que ja existeixen contactes amb la Fototeca i voldria saber-ne més (si en saps!). Bé, a veure si ens veiem un dia d'estos i si passes per aci' dalt ja ho saps tens casa, menjar i el que siga! Que vos vaja tot bé, fins una altra, records! Capsot (disc.) 22:01, 9 ago 2010 (CEST)

Que hi ha algun problema/conflicte amb Enciclopèdia Catalana? Capsot (disc.) 22:31, 9 ago 2010 (CEST)

Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació

D'acord. Miraré de fer-hi un cop de mà, quan torni del meu retir espiritual. Salut! --Bestiasonica (disc.) 12:04, 11 ago 2010 (CEST)

Conflicte d'edició a Viquillibres

Carles el conflicte d'edicions recau sobre les receptes del Llibre de cuina. Un usuari novell, en Josep Xicota, ha començat a crear receptes de l'Alt Urgell iniciat per en Cameta, i jo he intentat ajudar-lo a adaptar-se a com estan fetes les altres receptes com aquesta: b:Llibre de cuina/Receptes/Macarrons. Jo entenc que no disposi de tanta informació com per deixar-lo tan bé, però en els articles que ha anat fent, jo he intentat després afegir enllaços, millorar les capçaleres de títol i treure una imatge de Menú de receptes completament inútil que no aporta informació, i recol·locant una altra afegint-li un enllaç directe amb clic a la pàgina b:Llibre de cuina/Gastronomia de l'Alt Urgell. Mira, per exemple, l'historial de b:Llibre de cuina/Receptes/Sopa de caldo de verdures, i veuràs que desfà les meves edicions de bona fe i ho deixa com ell vol, justificant que "ell busca l'estètica". Si vols també mira les nostres contribucions i intenta prendre part en això; que a mi se m'escapa de les mans. Jo marxo demà de vacances, però intentaré connectar-me a Internet per veure com va la cosa i donar les mves opinions. Sisplau necessito la teva ajuda o acabaré explotant i el bloquejaré, cosa que no vull. Gràcies. --Xavier D. (A disposar!) 16:05, 18 ago 2010 (CEST)

Estetica que com ja l'he dit tampoc li surt bé. --Cameta (disc.) 16:15, 18 ago 2010 (CEST)

Taller de bots 2010

No consta que t'hagis instal·lat les eines per seguir el taller de bots. Quan ho hagis fet, si us plau signa a la pàgina del projecte. --Gomà (disc.) 13:26, 21 ago 2010 (CEST)

Vota per un amic

Ja que vaig ser diligent amb la teva proposta, ara podries passar-te i votar, oi? ;-) --amador (disc.) 23:38, 25 ago 2010 (CEST)

Amb nocturnitat i traïdoria

Jajaj. No puc dormir... :-( Però ja començo a estar K.O. Et dic el mateix! --Judesba (digues...) 04:23, 29 ago 2010 (CEST)

I què fas aquí, doncs? Patrulles? --Judesba (digues...) 04:32, 29 ago 2010 (CEST)
Apa, doncs bona nit. Jo acabo amb el que tinc entre mans i a fer nones, també. --Judesba (digues...) 04:43, 29 ago 2010 (CEST)

Traducció

"els seus paisans de les Índies Occidentals que sofrien a l'illa d'Antigua". – Leptictidium (nasutum) 15:50, 29 ago 2010 (CEST)

Pla estratètic

Bé, no faig un seguiment sistemàtic de les altres, potser ha estat una afirmació poc científica, però sovint me trob amb articles pobres i faig una ullada a les altres i, en general a l'espanyola o a la anglesa estàn millor desenvolupats, això no vol dir que no en tenguem de molt bons, però no me conform i m'agradaria que ningú s'hi conformàs. Mira per exemple tots els nuclis de població de Balears que manquen: Portal:Illes Balears/Articles demanats - Nomenclàtor de nuclis de població de les Illes Balears--Lliura (disc.) 08:14, 30 ago 2010 (CEST)

O els esportistes balears que tenen pàgina en altres llengües: Viquiprojecte:Esportistes mallorquins--Lliura (disc.) 08:20, 30 ago 2010 (CEST)

Municipis estadounidencs

No s'han fet tots. Un bot els està repassant i m'està fent la llista dels que falten. Els que no s'han fet és perquè hi ha hagut problemes de diverses classes he de mirar si es podran fer automàticament o s'haurà de fer semiautomàticament.--Gomà (disc.) 08:27, 30 ago 2010 (CEST)

Per cert estava preparant un bot per fer els de França els articles serien d'aquest estil: Usuari:Gomà/Laboratori no sé si començar-ho a comentar a la taverna.--Gomà (disc.) 08:27, 30 ago 2010 (CEST)

Terra baixa

Mira, company, en cap moment penso demanar la retirada de la distinció, ja que crec que la feina feta se la mereix. Per tant, tema tamcat. Una altra cosa és la redacció del text. Hi havia fragments mal explicats, que no s'entenien bé, o no donaven prou informació perquè el lector que no sabés res de Terra baixa se n'assabentés. Hi havia repeticions de mots en fragments breus (potser encara me n'hi he deixat). Hi havia uns quants errors tipogràfics (és per es, o a l'inrevés, per exemple), hi havia alguna construcció sintàctica problemàtica, ús inadequat de preposicions i de pronoms relatius, de puntuació... Si tot això no indica que cal millorar la redacció...! Tanmateix, pel contingut continua essent un article de qualitat, per què no? He passat el raspall al text, corregint tot allò que veia que no funcionava.--Claudefà (Discussió) (disc.) 11:16, 30 ago 2010 (CEST)

Em vaig oblidar-te d'oferir-te que, si vols, m'ofereixo a revisar els textos, en català, que produeixis. Compta-hi, si et cal.--Claudefà (Discussió) (disc.) 17:12, 31 ago 2010 (CEST)

Proposta sobre terminologia tipogràfica.

HOla de nou KRLS, després de concloure el Viquiprojecte:ILV quedava pendent fer una proposta de criteris a seguir en la terminologia tipogràfica i en els títols de pàgina; ja que amb el projecte vam detectar certa problemàtica en aquest àmbit. He fet la proposta. Pots veure-la a: Viquiprojecte:ILV/Proposta tipografia i comentar-la a la pàgina de discussió. A veure què et sembla. Salutacions. --Dvdgmz (disc.) 12:00, 1 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Com a lectora de la Viquipèdia he llegit la nota i he respost en menys temps del que has trigat tu en deixar-me el missatge. hehehe Com a "recent" resident no-gaire-coneixedora-de-la-vila veig difícil fer propostes de lloc, però hi pensaré. L'Espai Betúlia no el conec (de fet, no sé ni què és... imagina't!). --Judesba (digues...) 13:51, 2 set 2010 (CEST)

Protegir la pàgina dels 1000

He vist algun afegit de personatges a Viquipèdia:Llista d'articles que totes les llengües haurien de tenir i amb anterioritat veig que havies revertit algun cas. Estaria bé que es protegís la pàgina i que només poguessin editar usuaris registrats per tenir una mica més de control d'aquest tipus d'edicions. És possible?--Peer (disc.) 16:30, 3 set 2010 (CEST)

Em devia despistar i ho vaig donar per fet. L'estrès de la vida moderna. Ja he creat la redirecció.--Peer (disc.) 18:54, 5 set 2010 (CEST)

Taller de bots

Veig que encara no ho has configurat tot. Si tens dificultats hi ha la pàgina Viquipèdia:Taller de bots 2010/Preguntes i respostes Perquè preguntis el que necessitis. --Gomà (disc.) 18:31, 4 set 2010 (CEST)

Re: Municipis de la Garrotxa

Corregit, ara ja surten tots! --Xavigivax - (Parla amb mi) 16:58, 7 set 2010 (CEST)

Sesteró

M'ho miro, i, per poc que pugui, el faré. Compta-hi.--Claudefà (Discussió) (disc.) 10:43, 8 set 2010 (CEST)

He fet el de Sesteró i he revisat el de Torreneules. Aquest darrer, com que m'agraden els articles de muntanyes, hi he fet algunes aportacions per donar-li un esquema semblant al d'altres articles de muntanyes que he fet. La ruta que proposes està molt bé, i em recorda vells temps... Endavant!--Claudefà (Discussió) (disc.) 00:13, 9 set 2010 (CEST)

Viquibola de la Diada

M'agradaria que participéssiu a la votació de d'aquesta viquibola. Moltes mercès!! --Davidpar (disc.) 21:43, 10 set 2010 (CEST)

Com és que a la matinada, al cap de tres minuts, vas treure la viquibola de la Diada? M'agradaria que ara la tornessis a penjar, sembla que hi ha consens. --Davidpar (disc.) 13:24, 11 set 2010 (CEST)

Fins que no hi haja consens?

No entec la teu frase. He esborrat l'escut perque circulen moltes versions de l'escut de la ciutat i l'aigua i altres amb les linies rojes i grogues. I l'escut que ha ficat Mutxamel es una mena de hibrid dels dos i no ha aportat probes ni veig que haja consensuat. Crec que millor retirar-lo fins que Mutxamel aporte les probes pertinents. Res mes. Fitxer:Escudo del Reino de Valencia2.svg Fitxer:Escut de la Ciutat e Regne de València.svg Fitxer:Escudo del Reino de Valencia.svg --Quagland (disc.) 02:13, 11 set 2010 (CEST)

notabilitat des de baix

hola,

ja he afegit una cita a tercers fonts d'informació contrastades en el punt en què havies indicat, per assegurar que la informació que es dóna de "des de baix" ara estigui ben contrastada. Espero que així el contingut de la informació oferta hagi quedta ben contrastada i verificada i es compleixi bé el criteri de notabilitat. Gràcies pels teus comentaris.

Viquitrobada

Ho tenc una mica malament, però encara no he pres la decisió definitiva. Miraré què hi puc fer. Pau Cabot · Discussió 19:58, 14 set 2010 (CEST)

Catalans

Escolta, no pense perdre el temps discutint. Jo ni impose ni amague. Totes les meues incorporacions estan avalades per dades que tu ja has volgut ignorar amb arguments peregrins. Si voler amagar es voler donar més punts de vista a un asunte que ni menys ni mes es monolitic com el vols presentar, doncs vaja. --Quagland (disc.) 00:03, 15 set 2010 (CEST)

Abans d'anar a discussio, dir-te que no poses a la meua boca paraules que no he dit. Per segonda vegada, et dic que estic disposat a consensuar, però sobre la edició que has revertit. Les meues edicions anteriors han sigut vistes per mes d'un usuari i ningú s'ha queixat i totes aportaen documents que les refrenden históricament. Si vols parlar, parlem. Vaig a discussio.--Quagland (disc.) 00:16, 15 set 2010 (CEST)

He fet una ampliació. És suficient per retirar la plantilla?--Peer (disc.) 22:26, 15 set 2010 (CEST)

He fet algun canvi més i crec que s'allunya una mica més de la còpia literal inicial.--Peer (disc.) 00:19, 16 set 2010 (CEST)

Taller de bots

Com que ha passat el termini i encara hi ha feina per fer i coses per aprendre proposo de allargar el taller fins a fin d'any i que la sessió de dissabte en comptes de ser de cloenda sigui de seguiment, comentari, resolució de dubtes i planificació de de la continuació del curs. Més detalls de la sessió presencial: [9] pels que no puguin venir ens connectarem al IRC. --Gomà (disc.) 00:05, 17 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Bones, KRLS. Em preguntes per la menja: doncs ni flowers, ja que no em conec la zona en absolut. La idea inicial era fer-ho pel centre, i tot allò ja m'ho conec i sé on podem dinar. Amb el canvi de proposta no puc aportar cap mena d'informació, ho sento. Fins aviat! --Judesba (digues...) 01:17, 19 set 2010 (CEST)

Huracà de qualitat

Huracà Dog (1950) ja és de qualitat. Endavant!--Peer (disc.) 21:16, 21 set 2010 (CEST)

Ho pots fer si creus que ho has de fer, però abans mira això

Ho pots fer, si creus que és el que has de fer, però abans hauries de mirar el periodico d'avui, crec que hi ha una versió en català també. Plàcid Pérez Bru (disc.) 19:26, 23 set 2010 (CEST)

Saps que pots fer en lloc de tanta xerrameca, perdona, però no sé que em dic en aquests moments, cercar si trobes que hi ha alguna cosa ofensiva a en Javier Arenas, que al Periodico, en català, diu "Viquipèdia", si us plau, no sigui cosa que diguin que som nosaltres els que tenim la culpa. Perdona. Plàcid Pérez Bru (disc.) 19:51, 23 set 2010 (CEST)

El problema no és afegir "FR" als articles, el problema és que un article sobre Javier Arenas d'una Viquipèdia esta sota investigació judicial a Sevilla, i qualsevol persona que tengui la responsabilitat d'esborrar l'article en qüestió, que s'haurà de veure si en tenen de responsabilitat o no, també podria ser responsable, que jo dic que no ho som responsables, doncs aquí ningú ens ha pagat res per esborrar res, ni tampoc per escriure res. Plàcid Pérez Bru (disc.) 20:03, 23 set 2010 (CEST)

Eina per a referenciar llibres

Moltes mercés. La provaré i miraré d'usar-la.Roger Liart (disc.) 18:58, 26 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Hola, KRLS. Hi ha novetats en el tema culinari. T'ho mires quan puguis i opines, si us plau? Gràcies :-) --Judesba (digues...) 19:07, 30 set 2010 (CEST)

Okupació

Hola,

he reescrit el paràgraf de l'article Vaga general a Espanya de 2010 sobre l'okupació i tots els aldarulls. M'ha estat difícils comprimir-ho i intentar que la informació sigués verificable ja que molts cops només sortia en un mitjà de comunicació. Amb tot, vull que et revisis el paràgraf i que facis les modificacions pertinents si hi ha quelcom que no està prou ben referenciat o mal escrit. Merci. --Davidpar (disc.) 23:35, 30 set 2010 (CEST)

CCCB

Hola KRLS, què tal?

Una cosa, avui he estat amb els del CCCB parlant de possibles col·laboracions amb la viquipèdia. Aprofitant l'avinentesa, m'han dit que el seu article estava fatal (constaven com un museu d'art i no ho són pas, entre d'altres errades) i l'hem modificat via un usuari nou que s'han fet. Has desfet l'edició. T'informo que ara em posso jo a fer un mix entre l'article que hi havia abans i el text nou, ok? Salut. --Kippelboy (disc.) 23:51, 30 set 2010 (CEST)

Re: Rafael Sastre des Puigderrós

Ha passat de ser una còpia literal a un plagi per parafrasejat. Jo crec que no és suficient.--V.Riullop (parlem-ne) 07:57, 5 oct 2010 (CEST)

Trikizio

Crec que està molt millor que abans. La referència de Vilaweb la llevaria: és una simple menció trivial massa forçada per ser una referència. Pau Cabot · Discussió 20:39, 6 oct 2010 (CEST)

Gràcies per l'ajuda, jo també crec que està molt millor que abans. Tan sols una qüestió, perquè has substituït Euskal Herria per País Basc? -- ktorretti

drumbeat

no t'hi has apuntat, crec que l'ocasió és clau!! --barcelona (disc.) 11:07, 9 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada a Barcelona

Bones KRLS, Visitar Barcelona m'encanta, és una ciutat genial. No obstant, en aquesta ocasió valoro que no em surt a compte venir perquè es tracta d'una trobada molt breu i he de viatjar de lluny. No és com a Gdansk. De totes maneres, si acabo trobant un low cost assequible finalment sí que m'apuntaria a la trobada perquè de ganes no m'en falten. Gdansk va ser formidable. En conservo un gran record. Fins aviat. Salut! --f3RaN (disc.) 11:21, 9 oct 2010 (CEST)

Copyvios

En Salvà em demana que revisi uns articles modificats, però em queda el dubte de Sebastià Cardell Monserrat i Miquel Thomàs de Taixequet i Fluixà. Te'ls deixo per tenir una segona opinió. --V.Riullop (parlem-ne) 21:01, 9 oct 2010 (CEST)

pic petrolier

no tenim ningú especialitzat però en Tibidabo va fer força feina a Energia renovable, potser l'interessa com a contrast. De totes maneres és un article que pots traduir tu, no és gaire tècnic :) --barcelona (disc.) 13:04, 15 oct 2010 (CEST)

Normes que imposen el castellà

Us convido a participar en aquesta discussió: Discussió:Llista de normes que imposen el castellà a l'Espanya contemporània#Nom. --Vilar (Vine i xerrem) 17:19, 19 oct 2010 (CEST)

onada

Corregir així sempre és una gaita. Millora anar a l'origen.Fa un any i mig la gemma va escriure aquesta guia. A qui se li ha de fer arribar?--Pallares (disc.) 22:32, 19 oct 2010 (CEST)

ja he vist la nota a la taverna.--Pallares (disc.) 22:42, 19 oct 2010 (CEST)
Preferiria que no corregíreu encara. Alguns acabaren amb presses o no els va donar temps d'acabar el desenvolupament de l'entrada que estaven treballant. L'han d'acabar al llarg d'aquesta setmana. En la tercera i última sessió que dedicarem a Vikipèdia/Wikipedia (la pròxima setmana) cada grup de treball ha de revisar el que ha fet un altre grup. Els avisos sobre el que és millorable sí que els poden ajudar. Amb una mica de temps les entrades poden quedar bastant millor. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.--RosannaM (disc.) 10:40, 21 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada - dinar

Bones, KRLS. Per tal de poder assegurar el nombre de comensals necessito confirmació d'assistència o no al dinar al restaurant italià (votat per la majoria: 13 versus 8, 6 i 4). Si us plau, passa't per Viquiprojecte:Viquitrobada 2010#Teca/Dinar/Menja/Àpat i afegeix-te en una de les dues columnes. Gràcies, i fins dissabte. --Judesba (digues...) 11:38, 21 oct 2010 (CEST)

no passa res, allò important és trobar-nos tots plegats--Gus.dan (disc.) 14:46, 22 oct 2010 (CEST)

Xat a la viquitrobada

Hola, KRLS. A la viquitrobada d'aquest any, fareu com l'any passat, quan estàveu connectats al xat perquè els absents es poguessin enterar en temps real de lo que es deia? – Leptictidium (nasutum) 08:43, 23 oct 2010 (CEST)

Saps molt bé que aquest article serà un dels propers que faré ;). Sí, ja tinc feina. Vau dir alguna cosa especialment interessant a la trobada? – Leptictidium (nasutum) 15:59, 25 oct 2010 (CEST)

T'estime, t'estim, t'estimo

No et confonguis pel títol del missatge :-) Pots afegir un comentari a m:Fundraising 2010/Messages/Language/ca dient allò de que et recorda la cançó, o el que vulguis. --V.Riullop (parlem-ne) 21:46, 23 oct 2010 (CEST)

Lip dub per la independència

Ei KRLS! He vist que just ara mateix acabes de posar la plantilla de "no segueix els criteris generals de notabilitat" a Lip dub per la independència. Em podries explicar per què? Em seria de gran ajuda que algú extern a l'article em diguès què té dolent o què li falla. Vinga gràcies. Ja parlarem. --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:00, 25 oct 2010 (CEST)

En aquest cas crec que sí que es mereix un article. La informació pot ser molt interessant. Per cert, si vols fes un cop d'ull a aquesta categoria de la viqui anglesa: en:Category:Records, és plena de rècords... just el que tu dius que no s'hauria de fer.. T'agrairia que traguessis la plantilla o que ho argumentessis una mica més; trobo lleig això de passar per un article posar la plantilla i apa!, ja s'arreglaran. Penso que és una falta de respecte per la feina que hem fet jo i dos viquipedistes més. Ja parlarem. --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:43, 25 oct 2010 (CEST)

Estic d'acord amb Catalaalatac... no sé per què et sembla poc notable una reunió de 6000 persones al centre de Vic batent un rècord ¡mundial! cantant una cançó catalana i demanant la independència; acte, que a més a més, ha sortit per les notícies de TV3. --Arnaugir (disc.) 19:41, 25 oct 2010 (CEST)

Sincerament subtil...

L'associació de marginalitat i quillo amb Belén Esteban i vicerversa. Vindria de la defensa que ha fet Tele5 (sap que li dona audiència)de personatges que ha creat sic: El Yoyas (quillo), Belén Esteban (ídol dels quillos) i els quillos assassins de la Patum de Berga. Per si no tens la informació l'Ana Rosa Quintana (creadora de La Belén) els va intentar posar al nivell d'héroes nacionales linchadores del independentismo, fent sortir la mare dels quillos (intentant fer el que va fer més tard amb la Belén Esteban), que va demanar com caché el pagament de l'advocat defensor. Com veus és molt subtil però hi ha relació.

A tots els articles que faig sobre Austràlia i el Pacífic hi ha catalans que intento treure a la llum.

A l'article Francisco de Paula Marín vaig deixar un ? (que l'Enric va corregir) perquè hi ha documents que diuen que era de Mataró

Nicolàs de Cardona tinc demostrat que era de la Corona d'Aragó, tu em vas fer canviar l'accent

A Francisco de Aldana el fan castellà i etc.. etc... etc.. Molts dels meus articles defensen amb subtileza el que vaig defensar a salvados, aquest és massa subtil... (si vols treus els links..)--Mcapdevila (disc.) 10:24, 26 oct 2010 (CEST

Hola

Em vas proposar de fer alguns programes de TV3. Vas nombrar Caçadors de bolets i em va semblar be. Però no entenc perquè no em deix apujar fitxers, s'em penja el navegador i tinc que tancar-lo de males maneres. Em podries apujar el fitxer del logo d'aqueta web? [10] Moltes gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 12:26, 27 oct 2010 (CEST)

metaliteratura i Quixot

parla amb la usuària, es pot fusionar dins l'article principal com una secció (no faria article apart) si treu les primeres persones i li posa format, ajuda-la! --barcelona (disc.) 14:12, 27 oct 2010 (CEST)

Re: Plantilles dialectals

Be bold. Entre no res o una cosa o l'altre millor tenir alguna cosa. He informat i interpreto que no hi ha objeccions, només alguna opinió sense consens que voldria anar més enllà. --V.Riullop (parlem-ne) 23:07, 27 oct 2010 (CEST)

Cristòfor Colom

Ei KRLS! Acabo de crear una nova plantilla, la pots veure aquí: {{Cristòfor Colom}}. M'agradaria saber la teva opinió al respecta perquè no hi entenc gaire de la història de Colom en concret. Què et sembla? Creus que falten coses per posar? o que en sobren? Vinga moltes gràcies. Tan bon punt sàpiga la teva resposta i la de diferents viquipedistes que ara acabo de preguntar, i hi ha consens, la posaré als articles corresponents. Ja parlarem, vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:42, 28 oct 2010 (CEST)

Discussió sobre plantilles

Ei KRLS! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:14, 29 oct 2010 (CEST)

Merv

Hola noi, em pots dir que he fet amalament que m'has esborrat Merv (Turkmenistan) abans d'acabar la traducció?. Jo estava esperant que s'acabés i al final dic, ja tarda massa i veig que l'has esborrat a les 24 hores quan el traductor de la Generalitat tarda generalment dos o tres dies (es evident que el traductor el maneja l'enemic per desacreditar a la Generalitat, je je). Si pots reverteix. Mercès.--joc (disc.) 23:57, 1 nov 2010 (CET)

Ahhh, doncs es va precipitar. Ja se que estava duplicat (tambe la vaig fer jo), però si tradueixo damunt de Merv m'esborra el que ja he fet. Per aixó vaig fer servir una pàgina que servís després de la traducció per redireccionar o en tot cas per esborrar després.--joc (disc.) 00:13, 2 nov 2010 (CET)
Ho haure de fer a una subpàgina. Es veritat, i jo no les utilitzo per res.--joc (disc.) 09:15, 2 nov 2010 (CET)

Barrios bajos

Bones, KRLS. He fet una petició als administradors fa un parell d'hores i mitja i no obtinc cap resposta. L'altre usuari ha iniciat un conflicte personal i no tan sols desfà les meves edicions sinó que m'està faltant al respecte. Podries passar-te per aquí i després per aquí, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 19:59, 6 nov 2010 (CET)

Re:Polemitzar

Doncs no, ni molt menys. Tinc unes quantes pàgines vigilades i entre per vore que van bé. A més entre normalment per vore els nous articles destacats, perque m'agrada traduir-los. A més, no crec que tinga que donar explicacions de si entre o no, o si edite o no. En quant a les polèmiques, no pensar com la majoria no implicar que una persona vullga fer mal, simplemente en algunes coses no pensem igual, i això moltes vegades és bó, donat que aporta un altre punt de vista. Com a persona molt involucrada en els projectes em veig amb la obligación de donar la meua opinió per tal de millorar-los. Obviamente, es pot tindre en compter o no. Si ho dius per la pregunta de les nacionalitats de la Taverna, crec que la meua resposta no ha sigut de cap manera polèmica, aporte raonaments i fins i tots la definició del IEC. Respecte a lo de "nosaltres", segueix pensant el mateix, una associació no representa una Wikipedia, i crec que tu que ets molt raonable o sabràs, i em veia amb la obligació de recordar-ho. Vaig demanar disculpes per desviar el tema i no he tornat a dir res, encara que hi tinguera ganes, pel bé de la convivència. Hi ha molts usuaris que a l'inrevés, intervenen també al Café de es i són editors principalmente en català, i per eixe motiu no veuràs que jo els recrimine res. Pensava que la taverna era el lloc per a parlar dels temes que es trauen allí sobre la viqui, sino, on és? O és que només són benvigudes les opinions que siguen homogènies? Una salutació. --Millars (disc.) 11:46, 7 nov 2010 (CET)

Feia temps que no opinava a la taverna, però si creus que donar la opinió sobre alguna cosa em fa mereixer un bloqueig, m'ho dius i m'abstindré de donar opinions, encara que siguen amb arguments i sobre temes de la viquipèdia. No vull fer polèmica, de veres, sino mostrar un altre punt de vista, que de vegades pot vindre bé. --Millars (disc.) 14:54, 7 nov 2010 (CET)
Tampoc he dit que allí actuen així, i de fet no pasa. Em considere una persona a qui no li agrada bloquejar si no és ja coses molt greus o si ja no hi altre remei, i crec que també és la opinió de la majoria ací, allí i a la majoria dels projectes. Només preguntava, si t'ha molestat, disculpa. Pense que ets un del millors usuaris que hi ha per ací, de veres, així que no m'agradaria portar-me mal. Una cosa és que pensem coses diferents en alguns temes i altres que no es puga col·laborar en el que es puga. Una salutació. --Millars (disc.) 22:13, 7 nov 2010 (CET)

doblatge

Aquí tens l'enllaç.

Harry Potter

Bon dia, KRLS! He deixat un missatge a la plana de discussió de l'article de l'Enric Terrissaire. :-P --Judesba (digues...) 11:04, 11 nov 2010 (CET)

Mebre del Camp del Grassot

Bon dia! Jo també soc del camp del Grasot! Espero colavorar en aquest projecte tot el que pugui! Una pregunta: Necesito fer un canvi d' usuari, a qui li haig de demanar o que haig de fer? -- Roger 09:57, 12 nov 2010 (CET)

Usuari:Mafoso/Task Force Països--KRLS , (disc.) 18:22, 16 nov 2010 (CET)

Viquiprojecte:Cinema

Ei, KRLS! Acabo de veure el teu missatge a en Pallares. Així que vols col·laborar en el viquiprojecte, eh? somriure Benvingut, doncs. Jo la informació la trec de llocs variats: IMDb (la base de dades principal de cinema), el gúguel (que es veu que tot ho sap), i llavors aprofito i miro en les pàgines de cinema i/o teatre que considero prou interessants perquè ofereixen la informació que necessito. Et faig una mini-xuleta, per si et serveix:

Tens també una plantilla d'actor, una de director, una de guionista i una altra de compositor. Si vols veure algun exemple, a la meva pròpia pàgina en tinc uns quants (actors, directors, etc): feina feta > Actrius ~ Directores ~ Directors ~ Actors. Espero haver-te pogut ajudar i també haver-te animat a participar-hi! somriure Fins aviat! --Judesba (digues...) 00:54, 19 nov 2010 (CET)

fonts

S'hauran de fer de bell nou. A part del que es pugui trobar a Internet, tinc un llibre que em van donar els de l'acadèmia del cinema. Te'n podria escanejar les pàgines corresponents.--Pallares (disc.) 09:35, 19 nov 2010 (CET)

Roger Coma

L'enhorabona per l'article, KRLS! Veig que has començat amb bon peu. :-) He fet alguns retocs, però, afegint noms de directors, endreçant per ordre cronològic ascendent, etc. He corregit alguns títols, també, i ara hi afegiré enllaços externs. Apa, fins aviat! --Judesba (digues...) 11:30, 19 nov 2010 (CET)

El discurs del rei

KRLS: Tot i no posar la plantilla "editant" he avisat a la Judesba amb naturalitat. També l'hi he donat les raons que em fan seguir els criteris que segueixo i que estan també àmpliament representats a altres articles sobre cinema. Li he donat l'exemple d 'un article meu de qualitat (Austràlia (pel·lícula). I tot i així, ha seguit desfent tot el que jo anava fent. Sincerament, no és la primera vegada que tinc una "trobada" amb aquesta noia i estic segura que no sóc l'única que pensa així. Si, en el futur em torna a passar una cosa així, si us plau, digues-me què fer. Perquè a vegades, realment, em sento atacada i perseguida per aquesta usuària. I, malauradament, tractem temes de la mateixa matèria.--Aylaross (disc.) 17:52, 23 nov 2010 (CET)

És molt senzill. He esborrat aquelles dues referències perquè suposaven una DUPLICACIÓ d'una referència anterior que enllaça amb l'IMDb. IMDb és una base de dades fiable i que no s'esborrarà. Per això, he mantingut aquesta. --Aylaross (disc.) 10:25, 24 nov 2010 (CET)
Quan tornin a actualitzar la pàgina ja l'hi posaran. Aquest és un premi que no se'l deixen mai. Ho pots comprovar a Precious (pel·lícula), la guanyadora del Festival de Toronto de l'any passat.--Aylaross (disc.) 10:51, 24 nov 2010 (CET)
No estic segura que realment aquesta referència al Festival de Toronto sigui plenament justificable. D'aquí 4 dies quedarà duplicat amb la referència a l'IMDb. A més, cal tenir en compte que als Estats Units la pel·lícula s'estrena aquest divendres i, molt segurament, llavors ho actualitzaran. Tot i així, si tu realment ho creus completament necessari, puc tornar a posar la referència al Festival de Toronto. Ja em diràs alguna cosa.--Aylaross (disc.) 15:49, 24 nov 2010 (CET)
Bones, KRLS. Potser sí, que em vaig precipitar. Però és que quan agafo embranzida poso la directa i faig correccions/ampliacions de pel·lícules en sèrie, especialment quan veig q tenen poc text. Quan vaig començar a editar aquest article no sabia que hi estava treballant ningú, ja que no vaig mirar l'historial; simplement em vaig trobar amb un esborrany, per dir-ho així. Llegint el que comenta l'Aylaross, no es tracta exactament d'una duplicació de referència, ja que l'IMDb (que considero la "font bàsica") és la que utilitzo habitualment, però jo he afegit les pròpies dels festivals pertinents (o sigui, de primera mà). I en aquest cas la informació a IMDb, per més fiable que sigui, no està actualitzada; quan ho faran? doncs no ho sabem, però ara mateix calen aquestes referències. Jo miro de tenir cura d'afegir-les sempre que calen; Aylaross, en canvi, les passa més per alt i jo intento que no faltin (sia afegint-les jo mateixa si les trobo, sia demanant-li, com ja he fet en el cas dels títols en català, que les vagi incorporant cada cop que reanomeni). IMDb no és perfecte i etern: també es poden equivocar, de vegades no hi surt informació que a altres bandes sí, i... qui pot garantir que mai no xaparà? Les referències mai no sobren, i menys encara quan venen de la font primària. Puc recuperar les referències que vaig matar-me a buscar? Gràcies, i salut! --Judesba (digues...) 18:58, 24 nov 2010 (CET)
Gràcies. --Judesba (digues...) 14:52, 27 nov 2010 (CET)

Faré el que podré (perquè és curt), però caldrà revisar-lo perquè el meu anglès és d'anar per casa. Quins articles que et toquen!--Peer (disc.) 23:53, 24 nov 2010 (CET)

Fet Fet! El retoco una mica més i me n'oblido.--Peer (disc.) 00:05, 25 nov 2010 (CET)

Ciclons corbs

En totes les llengües romàniques que conec es fa servir l'equivalent de "recurvatura", així que no veig per què hauria de ser diferent en català. – Leptictidium (nasutum) 13:12, 25 nov 2010 (CET)

La teranyina de la Carlota 2: La Gran Aventura de Wilbur

Aquesta pel·lícula no té títol en català. Si us plau moure'l a Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure. 64.134.11.247 (discussió) 23:26, 28 nov 2010 (CET)

The name is misspelled. 165.130.136.206 (discussió) 00:02, 29 nov 2010 (CET)
I recommend deleting the redirect Charlotte Web 2: Wilbur's Great Adventure and the talk page. Also, I think it would be good to restore the old history of the corrected title. 165.130.136.206 (discussió) 00:13, 29 nov 2010 (CET)

Hola KRLS! Veig que has esborrat la lletra original de "Flower of Scotland", cosa que em sembla correctíssima. Quan la vaig posar assumia, més o menys inconscientment, que la cançó era/seria l'himne oficial d'Escòcia i, en aquest cas, possiblement hi hagués un alliberament del "copyright" (desconec la normativa, però suposo que entraria en domini públic, almenys per a finalitats no comercials). Ara: les dues traduccions -meves- de la lletra vulneren el "copyright"? Fins a quin punt es podrien considerar una recreació? En tot cas, això només són preguntes meves, i respecto del tot la decisió: sóc el primer conscienciat a evitar que hom pugui acusar la viquipèdia de conducta impròpia. Una cordial abraçada, Jordi Roqué (Discussió) 10:12, 30 nov 2010 (CET)

Esperarem els 20 anys. Jordi Roqué (Discussió) 11:08, 30 nov 2010 (CET)

Re: Leslie Nielsen

Bones, KRLS. Gràcies per comentar-m'ho. Ja vaig veure-ho, però ara mateix vaig de kul fins dijous vespre. Si tinc uns minuts demà el creo, i ja l'amplio entre dijous i divendres. Bona niiiit! --Judesba (digues...) 00:25, 1 des 2010 (CET)

Eiii. Doncs a mi em va passar igual que a tu: no sabia que tenia una filmografia tan interminable! D'altra banda, vaig una mica endarrerida, perquè encara no l'he acabat: estic basant-me en l'article en anglès (no m'agraden les traduccions tal qual, jo explico les coses a la meva manera), i trigo una miqueta... Espero després no oblidar-me la plantilla de {{traduït de}}. Quan el tingui llest t'aviso, eh! Fins aviat! --Judesba (digues...) 01:48, 13 des 2010 (CET)

Tàlvegs

Jo crearia l'article tàlveg (meteorologia). I ho traduiria com a "tàlveg en altitud".--13XIII (disc.) 12:58, 1 des 2010 (CET)

KRLS

Ups! Això gairebé és una declaració! XDDDD

Ara venen dies de festa i podrem fer-la petar una estona, que també en tinc ganes de trobar-vos! --Beusson (disc.) 06:07, 2 des 2010 (CET)
Ginys afegits. Per la meva tasca de formigueta aniran bé, gràcies!!! --Beusson (disc.) 22:24, 15 des 2010 (CET)

Quinzena anual de la qualitat

Ja comença a ser hora de començar a plantejar la quinzena de 2011, no? Repetim les dates de l'any passat? --Panotxa (disc.) 15:57, 7 des 2010 (CET)

Fet Fet! Per mi, adelantem-la! --Panotxa (disc.) 22:10, 8 des 2010 (CET)

Wikimania 2010

Bones... Escolta'm. Me está dient la Marinna que a on et pot manar las fotos de wikimania i que no té el teu email. Fes el favor de contactar-la. Bona sort amb el "ten" i molts abraços! Gustavocarra (disc.)

Ei KRLS! Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:59, 14 des 2010 (CET)

Revisions AQ i llengua

Això que has trobat a Mont Tambora ja saps que no és estrany perquè que algú és llegeixi l'article per sobra, pot passar (tots tenim molta feina) però que 8 o 10 usuaris votin sense llegir-lo amb detall, per desgràcia és massa habitual. En aquest cas, va votar n'Arnau, que és dels que de vegades els repassen, i jo que també ho faig en bastants. En aquest cas vaig fer una lectura transversal i el redactat era relativament bo. El que has trobat indica, per descomptat, una manca de lectura perquè són detallets (el conjunt està força bé): petits fragments per traduir, alguna referència, alguna falta d'ortografia,...En aquest cas, me'l llegiré, però veig bé la distinció, però no que la tingués sense acabar de polir. A Viquipèdia:Articles de qualitat/Nivell lingüístic (entre tots els que puguem) anirem repassant-los de dalt a baix i, com a mínim, en uns mesos (o anys) tots els articles de qualitat tindran una presentació lingüística digna. Si no, fora. Sobre l'administració, després de Nadal tindré menys temps. No m'hi podré comprometre. Aniré fent aquesta col·laboració "a rauxes". Molta salut.--Peer (disc.) 07:24, 16 des 2010 (CET)

Confirmat que l'article és de qualitat però que li mancava una revisió en detalls; confirmat que no hauria d'haver obtingut la distinció sense aquesta repassada final. Bona feina; si en trobes més, millora el que puguis i si és més greu, indica-ho a Viquipèdia:Articles de qualitat/Nivell lingüístic. Salut.--Peer (disc.) 07:43, 16 des 2010 (CET)

Risc aviari

Resulta que fa dues setmanes em va petar l'ordinador, i mentre no tinga un altre, vaig fent cosetes amb el del treball, però en espais de temps molt curts. Tinc pendent repassar més d'una cosa quan normalitze les meues infraestructures--Nelo (disc.) 11:24, 16 des 2010 (CET)

Gran Quinzena Anual de la Qualitat

T'ho agraïsc! Per suposat que m'hi apuntaré, gràcies per recordar-m'ho :D --Fajardoalacant (disc.) 12:28, 16 des 2010 (CET)

Re: Administradora?

Moltes gràcies, KRLS! --Judesba (digues...) 16:47, 16 des 2010 (CET)

Partenogènesi

Sí, ho és. – Leptictidium (nasutum) 18:11, 16 des 2010 (CET)

Taula de continguts?

Hola KRLS! Gràcies per la teva col·laboració amb el tema de les referències, ja he començat a fer-ho. Ara, tinc una altra pregunta, com puc crear una taula de continguts? No en tinc ni idea i m'agradaria posar-ne una a un article per tal que quedi més ordenat. Gràcies!

Res, he tafanejat una mica i he vist que es generen automàticament si l'article té més de tres apartats. Gràcies --Basc catala (disc.) 20:46, 16 des 2010 (CET)
Hola KRLS. Segueixo fent preguntes que encara no tinc molt clar com va tot això. En tinc una respecte a l'únic article en el qual he treballat. És el de Jamie Cullum. El punt és que l'article, si hi entro sense haver iniciat sessió amb el meu compte, no surt pas sencer; en manca l'última part. Però si vas a l'historial veig que ningú no n'ha canviat res o si vas a "modificar" surt que, de fet, hi està tot escrit. En canvi, si inicio sessió amb el meu compte, en anar a l'article ja surt sencer. Com pot ser això? Que a l'article li falti una part -o que no surti publicada-, però que de fet sí que està escrita? No sé si m'explico bé o no, però agrairia la teva ajuda. Gràcies --Basc catala (disc.) 11:45, 20 des 2010 (CET)
Gràcies per valorar la meva feina. Però segueixo tenint el mateix problema amb l'article. Ho has mirat? La versió "completa" inclou taula de continguts, parla de cada disc per separat, dels membres del grup i de la vida privada de Jamie_Cullum, però al article principal només surt fins a A Catalunya s'ha presentat al Festival Jardins de Cap Roig [...]; falta gairebé mig article, però si li dones a modificar surt que sí que està escrit. No ho entenc. En fi, serà cosa de ser principiant jaja. A veure si m'animo i començo a fer d'altres articles relacionats amb el jazz. Gràcies!--Basc catala (disc.) 21:58, 20 des 2010 (CET)
Acabo de rebre un missatge d'un robot dient-me que els missatges que escric a la teva discussió els ha considerat vandalisme i, per tant, els ha esborrat. En fi, només t'estava demanant pel problema amb la visualització de l'article que t'havia comentat abans. --Basc catala (disc.) 22:01, 20 des 2010 (CET)

Pastítsio

Gràcies! A veure si agafes el 350.000 :D Gràcies per esperar que acabara d'editar, ja pots atacar-lo, no dubtes a retocar tot el que calga que l'article haurà d'estar presentable. Bona nit! --Fajardoalacant (disc.) 00:41, 22 des 2010 (CET)

Que passa? que ara ja esborrem unilateralment les coses? XDD Aixx, hauré de venir a tibar les orelles a alguns... --Beusson (disc.) 05:50, 22 des 2010 (CET)

Sense resposta. Potser si que hauré de tibar-te les orelles... --Beusson (disc.) 06:56, 24 des 2010 (CET)

Revertir

Veig que has revertit la meva edició a Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Doncs l'any 2008 i el 2010 ho van ficar en una pàgina Viquipèdia separada com he fet jo: Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2010–11. No és més apropriat ficar-ho allà? JaumeBG 11:53, 22 des 2010 (CET)

Veig que has respòs allí. És igual. JaumeBG 11:55, 22 des 2010 (CET)

Pàgines de desambiguació

Hola KRLS. Primer que tot, que tingues un molt bon Nadal i que 2011 vinga ple de bons moments. I ja posats en matèria, comentar-te que el gin per a detectar desambiguacions no detecta les que tenen la plantilla de {{biografies}}, per si saps com arreglar-ho. Gràcies. --Millars (disc.) 22:35, 23 des 2010 (CET)

Dreta

Escolta, perquè tatxes Dreta si encara hi enllacen unes 25 planes com a mínim? Que tinc que fer repassar un a un els tatxats? no volguem córrer tant i fem la feina bé ... --Beusson (disc.) 08:54, 25 des 2010 (CET)

Mateix cas: Llei --Beusson (disc.) 09:20, 25 des 2010 (CET)
Sant Agustí. Començo a cansar-me'n. --Beusson (disc.) 09:28, 25 des 2010 (CET)
Perdó per lo de Llei, però per Sant Agustí no passo. Nomes mirant per sobre he trobat 4 enllaços que no hi corresponen. Si el que passa es que fa mandra ja t'ho faràs, encara m'en fa més a mi arreglar la tossuderia dels altres.
I perquè consti, considero millor la solució trobada a esquerra. --Beusson (disc.) 18:16, 25 des 2010 (CET)
Jo ja no discuteixo res. N'estic cansat. Potser l'any que ve... --Beusson (disc.) 22:06, 25 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:27, 25 des 2010 (CET)

Espero que passis un molt bon Nadal i un feliç any 2011! --Lluis_tgn (disc.) 12:44, 25 des 2010 (CET)
M'hi afegeixo. Bon Nadal.--Beusson (disc.) 22:04, 25 des 2010 (CET)
Bones Festes !! --MarisaLR (disc.) 17:39, 26 des 2010 (CET)
Bones festes!! --Solde (disc.) 09:58, 27 des 2010 (CET)
Que acabis de passar un Bon Nadal i que tinguis un feliç 2011. --Davidpar (disc.) 11:46, 27 des 2010 (CET)

Tard, però...

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.


La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

senseIW

Encara hi havia un xicotet error, ja he actulaitzat Usuari:TronaBot/log:sense IW/categories, i eliminat el bug del geni. –Coet · BANG · blablabla 03:23, 29 des 2010 (CET)

Re: Llibre

A Commons la gent es mosqueja quan algú que no és d'OTRS posa un tiquet. Millor posa a cada imatge un enllaç al fitxer djvu, tant a origen com a permís.--V.Riullop (#keepitfree) 15:36, 30 des 2010 (CET)

Caleb

No sé quin nom té, però sé que hi ha alguna plantilla per a representar les relacions de parentiu entre diverses persones fabricant una taula en que els noms s'uneixen fent servir línies. Crec recordar que ho vaig dir en aquest sentit. --Bestiasonica (disc.) 14:08, 31 des 2010 (CET)

Certament {{arbre genealògic}} pot anar bé. Bona entrada d'any! --Bestiasonica (disc.) 17:07, 31 des 2010 (CET)