Vés al contingut

Viquipèdia:La taverna/Novetats

Sobre aquest tauler

Novetats

A les Novetats es publiquen propostes i anuncis de projectes, plantilles i d'altres temes d'interès, tant de funcionament intern com d'activitat externa.

(Vegeu els arxius anteriors i l'arxiu de l'historial)

La taverna:
Novetats | Propostes | Ajuda | Multimèdia | Tecnicismes
Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia. Últimament he detectat poca activitat a la portada (Plantilla:Portada600k/actualitat) i a la pàgina de propostes d'esborrament (Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes). He provat d'encoratjar altres usuaris actius en el projecte i en aquests apartats específics a tirar-los endavant, però de moment no sembla que hagi canviat gaire la cosa. Com que un projecte col·lectiu no s'ha de veure monopolitzat per una persona, i entenent que en cap cas es pot exigir a ningú activitat en cap àmbit concret per la nostra condició de voluntaris, agrairia que sortissin altres veus diverses a suplir aquestes mancances, també sabent que s'ha expressat prèviament preocupació per part d'algunes persones d'aquesta monopolització d'espais. De pas, ja que parlem d'aquest tema, us animo igualment a participar de les propostes de distinció i retirada de distinció d'articles perquè algunes de les propostes poden ser resoltes favorablement o arxivades per un vot de marge. Gràcies a tothom per la participació en el projecte, és clar, i ànims en aquest nou curs per als qui ara us hi torneu a trobar. Salut!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Brunnaiz Desconec el tema de la portada i les seves causes. Confesso que no és un tema que em sedueixi i fins ara m'havia semblat que estava ben atès.

Sobre les propostes d'esborrament, és un espai que he freqüentat en més ocasions, mentre l'ambient era participatiu i les discussions mantenien un clima de diàleg on debatre sobre els punts de vista dels participants. Estic parlant d'una època que desconeixes perquè encara no t'havies incorporat. Potser per això et costa entendre la causa de la minva de participació.

T'ho resumiré en una frase: "D'on no em volen o em mosseguen a cada cosa que dic, marxo".

Si creus que aquest és un punt de vista exclusivament meu, queda clar perquè encara no has identificat el perquè de tot plegat. Que cada cop més viquipedistes evitin ficar-se a separar dos que es barallen, o a emetre una opinió contrària a la línia imperant dels que obriu/esteu a totes les propostes fa que caigui la participació, tal com molt bé has observat, i sobre tot, pugi el biaix de l'evolució de la VP en conjunt.

Un projecte com aquest no pot estar regit per normes rígides, poden ser antigues o poc ajustades a la vida actual, però si la seva aplicació es fa amb la interpretació i contextualització adient, ningú s'adonarà de la seva obsolescència fins que arriben uns fiscals i uns jutges que desenterren l'esperit original i porten de corcoll la societat. (a la vida real hem vist casos d'aplicació anacrònica de normes que calia canviar, però, de moment, han fotut algú a la presó sense opció a defensa davant l'ortodòxia en la seva aplicació)

La solució passa per canviar la norma, em diràs. Ben cert. Però quan els membres/ciutadans s'han acostumat a no votar per la seva perillositat o per la inutilitat de participar, ja que sempre acaba en un "tràgala dels de sempre", llavors el cercle de la radicalització ja està tancat.

Crec que, a més de cridar a la participació, algú hauria d'explicar com funcionarà a partir d'ara i explicitar-ho en un reglament que no pugui ser utilitzat contra els participants.

Salut !

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sap greu discrepar de l'anàlisi de l'Amador. Que tenim discrepàncies és cert, com és cert que és frustrant anar a dir coses i que els altres no estiguin d'acord amb tu, i que si ja saps que no et faran cas en un lloc t'acabes dedicant a una altra cosa que serà més de profit (en alguns temes, a mi em passa a les notícies de la portada), però no crec que el problema sigui d'ambient.

Començo per la portada: És veritat que fa un temps les formes no eren òptimes, amb alguns usuaris que hi eren sempre i revertien sistemàticament i sense discussió els canvis que no anaven en la línia que a ells els semblava la bona, però crec que ara en aquest aspecte ha millor molt, en part perquè alguns participants han canviat i en part perquè alguns participants que segueixen essent-hi han canviat la manera de fer, cosa que és molt d'agrair. Jo segueixo estant en minoria, però no em puc queixar. Estar en un projecte col·laboratiu vol dir que no sempre podem fer el que ens doni la gana com si estiguéssim sols, però això és una característica del sistema i no un problema a resoldre.

A les discussions d'esborrat diria que encara hi ha menys problema perquè es vota, de manera que si algú surt amb algun estirabot fora de lloc el més fàcil és votar i no fer-s'hi mala sang.

A les propostes d'articles de qualitat encara hi veig menys conflictes.

I per acabar, no crec que ens facin falta més reglaments. Una queixa habitual és que més aviat en tenim massa.

Beusson (discussiócontribucions)

Doncs jo discrepo de l'anàlisi del Pere :-) Estic més en la línia de l'Amador, almenys pel que fa al tema dels esborraments i etiquetatge. Amb la portada he col·laborat poc, però ho he fet quan he tingut alguna cosa a aportar i no hi ha hagut mai cap problema, així que no opinaré sobre això. Com bé diu l'Amador, abans l'espai de propostes d'esborrament era més afable, especialment amb els nouvinguts. Ara no es té cap mirament, i els "etiquetaires" tiren pel broc gros en moltes ocasions. Com he dit repetidament, penso que és molt millor per la Viquipèdia en conjunt arreglar un article on hagi detectat alguna mancança que posar 3,4,5,... etiquetes (en un sol article o en varis), i especialment, quan són usuaris amb poca experiència en general.

Per donar un exemple, quan vaig començar a editar (al temps dels romans +/-), en @PauCabot (ja hi era! ;-P) em va esporgar els meus primers articles i li vaig demanar perquè eliminava tot allò que jo havia anat fent. Ell va explicar-m'ho i em va indicar com podia millorar els meus articles. Amb els anys, he ajudat a centenars d'usuaris, i alguns encara sou per aquí. Tanmateix, n'he blocat molts també, una cosa no treu l'altra, ja sabem que hi ha gent que no vol escoltar o aprendre. Però explicava tot això perquè crec que avui no s'ajuda/explica/escolta als altres, i tothom va a la seva, i personalment, crec que caldria fer-hi alguna cosa.

M'agradaria veure un debat obert entre nosaltres i cercar solucions. Encara que malauradament, disposo de poc temps actualment i no puc ajudar gaire enlloc, miraré de passar més per aquestes pàgines i donar-hi un cop de mà.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Compte que em sembla que estem parlant de coses diferents. El meu anàlisi era sobre les propostes d'esborrat i la seva discussió. Les etiquetes és una altra història i crec que d'algunes se'n fa un abús exagerat. Els esborrats parcials sense ni avisar (de vegades enmig d'una discussió d'esborrat) i les redireccions fetes unilateralment també són un problema.

I tot i les discrepàncies sobre les etiquetes, bona part del problema amb l'acolliment dels nous és que falta gent patrullant els canvis recents i atenent els nous. De vegades s'etiqueten problemes que no cal etiquetar, però de vegades hi ha problemes reals, que cal resoldre i està bé etiquetar i no pot ser que la queixa sigui que els pocs que patrullen hi han de dedicar més estona per deixar més missatges.

Quetz72 (discussiócontribucions)

No veig massa problemes amb la portada, ha estat estiu i hi ha hagut menys moviment. Cert també que hi ha hagut alguna mala maror darrerament però, com tot, s'arranja sol si seguim treballant en equip.

En les propostes d'esborrat, tanmateix, discrepo tant amb l'Amador @Amadalvarez com en Pere: justament el problema és que fa temps que no "existeix" la norma a l'hora d'argumentar en un sentit o altre el vot -recordem que cal justificar-ho, ni que sigui dient 'estic d'acord amb tal o pasqual', sinó és impossible debatre ni millorar ni entendre res-, es vota en funció de si m'agrada o no o en funció del nombre de referències que té, etc., o amb motius subjectius sobre el que ha d'estar o no en una enciclopèdia amb independència de la cobertura. Per tant he perdut força interès en mirar-me bé i buscar referències i afegir-les quan cal si hi donen cobertura significativa o no. Prefereixo deixar de participar-hi a simplement passar-m'hi a opinar si m'agrada o no o si crec que hi hauria de ser per 'caché' enciclopèdic. Afegim l'spam que es fa en determinats articles, ves a saber on, per fer una crida a votar contra un esborrat, fet que s'evidencia quan tot de sobte hi apareix gent que no participa mai.

Tampoc veig quin és el problema @Pere prlpz d'esborrar, un cop iniciada la proposta, afegitons incorrectes com afegir falses obres en un autor (com el cas al que et refereixes). Lògicament s'ha d'esborrar i no cal perdre el temps en anar posant comentaris, si s'afegeixen coses a una proposta d'esborrat és per millorar l'article, no per fer-lo de menys qualitat (com a mínim).

Per tant personalment aquestes 2 actituds em cansen molt i he perdut força interès en la secció. Hi ha coses més divertides per fer, francament.

Resposta a «Crida a la participació»

S'han acabat les vacances (parlo dels 10.000)

2
Pallares (discussiócontribucions)

Certament, progressem adequadament, però hem baixat una mica el ritme aquest dos darrers mesos, tot i haver assolit algunes fites: Més de 7.000 articles llargs, menys de 1500 esborranys. La mida mitjana dels articles es va acostant a la dels serbis. Per tant us convido a posar-vos-hi. Un parell d'articles per cap i per mes, i ja ho tenim. Som-hi: Medol, Brunnaiz, Manlleus, Solde, Misterspritz, Jordiventura96, Cataleirxs, Beusson, Leptictidium, CarlesMartin, Antoni Salvà, AntoniBM, Castellbo, MALLUS, CarlesVA, Ignasi, KajenCAT, Willy31igd, Sorenike, Capsella01, Rocafera, Pcm, Jaumellecha, Kippelboy, Castellbo, Jove, Capsot, Vallue, Mbosch, Quelcom, Jordirooca, Alvaro Vidal-Abarca, Amadalvarez, Pau Colominas, Unapeça, Socialdilema, Rubisimoes, Pons, Davidpar, Jordi escarre, Judesba, AlbertRA, Magenri, Guixacantijoch, Maria Fullana de València, Darth vader 92, Marti.bdb, Joan manel, Flamenc, VerusPhoebusApollo, Pau Nemo, Mcapdevila

Manlleus (discussiócontribucions)

Continuo avançant amb fisica/quimica equiparant-se ja a la resta de categories amb prou articles, també caldria un impuls a biologia sent la categoria amb més articles per fer ara mateix. Esperem més contribucions ara que un gruix important d'usuaris ha tornat de vacances i podrien contribuir amb més articles. Ja estem a menys de 2.000 articles de enwiki i amb l'impuls dels següents mesos podem acotar més la diferència. Salutacions

Resposta a «S'han acabat les vacances (parlo dels 10.000)»

[188a setmana] El diumenge de les referències

15
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 40 articles sobre nobles de França que no tenien referències durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 11.539 articles de diferents temes.

La cent vuitanta-vuitena edició se celebra demà, 15 de setembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Rius d'Europa. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi:, @RhinoFullmetal:, @Lohen11:, @F3RaN:, @Raspilla Demekin:, @Chlodovec:, @Editantpv: i @Quetz72:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Jaumellecha (discussiócontribucions)
Raspilla Demekin (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Magenri (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Beusson (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

25 articles a l'hora de dinar. Va, que flueixin les referències! :)

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Vam acabar el dia amb 55 articles. Un tema refrescant per a l'últim diumenge d'estiu. Gràcies a tothom i fins diumenge que ve!

Resposta a «[188a setmana] El diumenge de les referències»
Paucabot (discussiócontribucions)

L'eina de traducció sembla estar donant qualque problema amb les imatges. Es veu que, en segons quins casos, hi afegeix un paràmetre

 |enllaç = 

fa que no es visualitzi la imatge en clicar sobre ella.

Per trobar els casos: https://w.wiki/Agdc

Antecedents: aquí

Faig ping a qualcuns editors que he vist que els passava: @Manlleus, Felato, Mcapdevila:

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Un apunt sobre la magnitud del problema: A la Viquipèdia i els projectes germans, l'autoria de les imatges s'atribueix a través de l'enllaç. Per totes les imatges amb llicències que requereixen atribució (que són la immensa majoria de les que hi ha a Commons), no enllaçar la imatge és incomplir la llicència i per tant és una violació dels drets d'autor.

Suposo que si arreglen l'eina deixarà de produir-se l'error, però quedaran els errors que ja s'han produït. Aquests es podrien arreglar amb bot si hi ha una manera clara de distingir el paràmetre enllaç mal posat pel traductor dels pocs casos en que s'està fent servir correctament.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Perdoneu. Cal treure això d'enllaç, o hem de substituir enllaç=Archivo per enllaç=Fitxer?

Vriullop (discussiócontribucions)

Es pot canviar a Fitxer o bé es pot eliminar el paràmetre perquè ja sortirà per defecte. El problema que indica el Pere és quan el paràmetre està buit "enllaç=", però em sembla que no és el cas.

A notar que també cal traduir el paràmetre "alt" que és el que llegeix un lector de pantalla o el que es mostra si no carrega imatges.

Paucabot (discussiócontribucions)

Això que diu en Vicenç del paràmetre

| alt =

, també ho havia detectat. S'ha de traduir, també. Igual que s'han de traduir les notes a peu de pàgina o les descripcions dels enllaços externs.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Provant amb el primer exemple de la cerca, Lliga peruana de futbol, les banderes de clubs amb aquest paràmetre alt incorrecte enllacen a una pàgina que no funciona en comptes de la pàgina de Commons, de manera que estem aproximadament igual de malament que amb el paràmetre enllaç buit.

I d'acord en la solució.

Paucabot (discussiócontribucions)

La consulta segueix donant més de cent hits. Agrairia una mica d'ajuda per netejar aquest problema.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Paucabot: Hi ajudaria però de fer servir scripts estàndard per canviar text en saps més tu que jo.

Com es fa perquè el bot treballi amb els articles del resultat de la cerca? Amb una cerca d'una paraula potser me'n sortiria però no sé com posar-hi una cerca amb insource. He provat aquesta però no em funciona:

 python pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Archivo" "enllaç=Archivo:.*\\.jpg\\|" "" -regex

Tema a banda és si l'expressió regular està bé, però el primer que necessito és que la cerca vagi sobre els articles que toca.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo havia començat manualment. Per cent canvis no solc treure el bot.

Si ho hagués de fer amb bot, passaria la llista a una pàgina neta. Tenc un programet que ho fa: Usuari:Paucabot/Archivo.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si el bot ja està escrit el meu límit és més baix.

N'he fet unes desenes amb bot. He deixat casos problemàtics pel bot com Inscripció DNa i altres que tenen | dins d'enllaços al peu de foto que compliquen saber on acaben els camps. Potser ho torno a intentar en un altre moment millorant l'expressió. Deixo com a referència la que he fet servir:

 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Archivo" "enllaç=Archivo:.*\\.(jpg|JPG)\\|alt=.*\\|" "" -regex

Curiosament, des del PAWS em trobava articles que executant localment el pywikibot no trobava.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La versió millorada, en principi a prova d'enllaços dins del peu en galeries:

 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Archivo" "enllaç=Archivo:.*\\.(jpg|JPG)\\|alt=.*?\\|" "" -regex
Paucabot (discussiócontribucions)

He netejat tota la llista. Si no hi ha inconvenients, tanc el tema.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Aquest problema amb les referències no és pas d'ara, el porte arrossegant des de fa anys.

Paucabot (discussiócontribucions)

Podria ser. Si pots, mira de corregir-ho en els articles que tradueixis.

Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Ho intentaré...

Paucabot (discussiócontribucions)
Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau: sincerament, no entenc com funciona l'eina. De moment, no he tingut cap "incidència" més. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Sembla que sí. Ara mateix, n'hi ha cinc.

Maria Fullana de València (discussiócontribucions)

Jo no sé com solucionar-ho.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)
pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Fichier" "enllaç=Fichier:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|alt=.*?\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"
 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Fichier" "enllaç=Fichier:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"
 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Archivo" "enllaç=Archivo:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|alt=.*?\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"
 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=Archivo" "enllaç=Archivo:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"
 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=File" "enllaç=File:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|alt=.*?\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"
 pwb.py replace.py "-search:insource:enllaç=File" "enllaç=File:.*\\.(jpg|JPG|svg|png|gif)\\|" "" -regex -summary:"Eliminant paràmetre enllaç incorrecte. Vegeu Tema:Y8p2ykoluqk9ge2l"

Si heu de fer servir les comandes, copieu-les des de l'editor de codi.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tristan und Isolde és un cas força especial perquè hi ha imatges com a miniatura però sense peu de foto i segurament aquests casos la comanda no els tracta bé. Potser valdria la pena tractar-lo a mà.

Per la resta, si convé deixo de passar el bot fins que confirmem que no és contraproduent.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els que queden amb File sembla que són intents d'enllaçar a una pàgina concreta d'un pdf, però no funcionen i no sé com s'haurien d'arreglar perquè funcionessin. Si s'enllaça bé el pdf i la imatge que surt a l'article és un retall del pdf suposo que no hi haurà problemes de llicències.

Notifico en @Lohen11 perquè crec que aquests enllaços els va posar per enllaçar a una pàgina d'una partitura. Crec que passa a Simfonia núm. 5 (Mendelssohn) i vuit articles més.

Resposta a «Problema de l'eina de traducció»
Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia, algun voluntari que vulgui reformular l'article Francisco Vera. Fou creat per un multititella impulsiu amb una sobrereferenciació evident, però sembla que és notícia d'actualitat per una entrevista feta fa poc. Gràcies!

Resposta a «Francisco Vera»

[187a setmana] El diumenge de les referències

13
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 53 articles sobre Arizona que no tenien referències durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 11.499 articles de diferents temes.

La cent vuitanta-setena edició se celebra demà, 8 de setembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Nobles de França. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi:, @RhinoFullmetal:, @Lohen11:, @F3RaN:, @Raspilla Demekin:, @Chlodovec:, @Editantpv: i @Quetz72:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Raspilla Demekin (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Setze articles cap al migdia. Som-hi!

Vallue (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Beusson (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

40 articles. Una feina molt noble! Gràcies a tothom i fins diumenge que ve.

Resposta a «[187a setmana] El diumenge de les referències»

[186a setmana] El diumenge de les referències

15
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 68 articles sobre amfibis que no tenien referències durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 11.446 articles de diferents temes.

La cent vuitanta-sisena edició se celebra demà, 1 de setembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Arizona. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi:, @RhinoFullmetal:, @Lohen11:, @F3RaN:, @Raspilla Demekin:, @Chlodovec:, @Editantpv: i @Quetz72:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Chlodovec (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Quetz72 (discussiócontribucions)
Brunnaiz (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

17 articles al torn de matí. Som-hi!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

53 articles! Molt bona feina. Continua la lluita ferotge entre el @Jordi escarre: i el @Vallue: al cim de la classificació, amb un empat a 520 articles referenciats després de 35 setmanes en aquest 2024.

Gràcies a tothom i fins diumenge que ve!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Resposta a «[186a setmana] El diumenge de les referències»
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola a tothom! Ja és 7 de setembre, el Brasil celebra el 202n aniversari de la Declaració d'Independència i ens ho hem fet venir així de bé per a que coincidís amb el tret de sortida del IV Viquiprojecte sobre el Brasil, aquest cop dedicat a la Geografia política: ciutats, capitals, estats i regions. Partireu amb una llista inicial de 125 articles d'interès, però també tindreu l'opció d'afegir-n'hi els vostres. El repte s'allargarà fins el diumenge 22. Passarem llista!

Resposta a «IV Viquiprojecte sobre el Brasil»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
News, reports and features from the English Wikipedia's newspaper
Resposta a «''The Signpost'': 4 September 2024»
Rubisimoes (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)
Resposta a «Proposta article de qualitat»