Platja de Sant Sebastià (Barcelona): diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
Foto
Cap resum de modificació
Línia 12: Línia 12:
}}
}}
[[File:W Barcelona Hotel with Barcelona in the background.jpg|thumb|La platja de Sant Sebastià, al costat de l'hotel [[W Barcelona]]]]
[[File:W Barcelona Hotel with Barcelona in the background.jpg|thumb|La platja de Sant Sebastià, al costat de l'hotel [[W Barcelona]]]]
La '''Platja de Sant Sebastià''' és una [[platja]] del barri de la [[Barceloneta]] ([[Ciutat Vella de Barcelona|Ciutat Vella]]) de [[Barcelona]]. És la platja situada més a ponent i juntament amb la [[platja de la Barceloneta]] és la més antiga i de major tradició. És una de les platges més grans de Barcelona amb una llargada aproximada de 1.100 metres de longitud.
La '''Platja de Sant Sebastià''' és una [[platja]] del [[Districtes i barris de Barcelona|barri]] de la [[Barceloneta]] ([[Ciutat Vella de Barcelona|Ciutat Vella]]) de [[Barcelona]]. És la platja situada més a ponent i juntament amb la [[platja de la Barceloneta]] és la més antiga i de major tradició. És una de les platges més grans de Barcelona amb una llargada aproximada de 1.100 metres de longitud.


És una de les platges més freqüentades i compta amb una parada de [[metro de Barcelona|metro]] força propera, l'[[estació de Barceloneta]].
És una de les platges més freqüentades i compta amb una parada de [[metro de Barcelona|metro]] força propera, l'[[estació de Barceloneta]].

Revisió del 18:56, 20 set 2011

Infotaula de geografia físicaPlatja de Sant Sebastià
Imatge
TipusPlatja i platja urbana Modifica el valor a Wikidata
Localitzat a l'entitat geogràficala Barceloneta Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaBarcelona, la Barceloneta (Barcelonès), Barcelonès (Catalunya), província de Barcelona (Catalunya) i Catalunya (Espanya) Modifica el valor a Wikidata
Map
 41° 22′ 24″ N, 2° 11′ 23″ E / 41.37346°N,2.18963°E / 41.37346; 2.18963
Banyat permar Mediterrània Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Mida55 (amplada) × 660 (longitud) m
Activitat
PremisBandera Blava Modifica el valor a Wikidata
Fitxer:W Barcelona Hotel with Barcelona in the background.jpg
La platja de Sant Sebastià, al costat de l'hotel W Barcelona

La Platja de Sant Sebastià és una platja del barri de la Barceloneta (Ciutat Vella) de Barcelona. És la platja situada més a ponent i juntament amb la platja de la Barceloneta és la més antiga i de major tradició. És una de les platges més grans de Barcelona amb una llargada aproximada de 1.100 metres de longitud.

És una de les platges més freqüentades i compta amb una parada de metro força propera, l'estació de Barceloneta.


Platges de Barcelona


{{#coordinates:}}: no hi pot haver més d'una etiqueta primària per pàgina