Usuari Discussió:Independència

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Independència! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Mapa de cobertura[modifica]

He fet un mapa que mostra la cobertura de TVC (ACPV) al País Valencià en TDT. Sóc en Joanjerezt

Proposta d'esborrat de la pàgina Td8, en català![modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Td8, en català!», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:10, 5 oct 2006 (UTC)

Sobre Catalina Gelabert[modifica]

L'esment que heu fet de la candidatura d'ERC a les Eleccions al Parlament de les Illes Balears de 2003 no em pareix adequada, ja que he seguit el criteri de posar els candidats d'aquelles formacions que van obtenir representació parlamentària. Si es volgués inserir la candidatura d'ERC, s'haurien d'incloure les altres.

Salut! --Josep_Arias_i_López (parlam?) 01:42, 26 nov 2006 (CET)[respon]

Plantilla:Premsa en català[modifica]

Crec que s'ha de reestructurar la Plantilla:Premsa en català. Pots seguir la discussió aquí. Pau Cabot · Discussió 15:21, 24 des 2006 (CET)[respon]

Astúries[modifica]

Bones, en nacions sense estat et falta per posar Astúries no sigues si l'hisciste volent però estaria bé que la incloguessis. Moltes gràcies i una salutació. Vsuarezp 0:40, 30 des 2006 (CET)

Pàgines orfes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

  • Marina Llansana Fet Fet!
  • Eleccions al Consell General dels Pirineus Orientals

Jordi Coll Costa 17:49, 9 març 2007 (CET)[respon]

Aragó[modifica]

Ola, creigo que en a tuya lista de nazions sin d'estato manca l'Aragó,... como t'has podito olbidar de nusatros os bezins y chirmans de l'ueste ;-) Calerba encluyir-nos :-) Salut! Aragón ye nazión! --Willtron (?) 13:02, 10 abr 2007 (CEST)

Recordatoris[modifica]

RECORDA: Per esborrar pàgines usem el procediment descrit a VP:EP. Esborrar tot el contingut d'una pàgina no serveix per desfer-se definitivament del seu contingut i sovint és revertit molt ràpidament. Si creus que la pàgina Eleccions legislatives als Pirineus Ortientals ha de ser esborrada sense cap votació, simplement col·locali el codi {{Destrucció|Motius}} a la primera línia.--Iradigalesc (discussions) 16:28, 1 juny 2007 (CEST)[respon]

Estats independents[modifica]

Romania és una república, abans regne, independent des de 1877. Irlanda, independent des de 1921. Montenegro, independent des de 2006. Salutacions ibèriques. --Ibérico 18:29, 29 juny 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:53, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Ciclistes catalans.


--Jordicollcosta (discussió) 18:46, 1 ag 2007 (CEST)

Colecciono banderas[modifica]

Estoy interesado en las banderas como tú. De Tierra de Miranda o Vall de Miranda he encontrado dos muy similares. Esta en Wikipedia: http://pt.wikipedia.org/wiki/Imagem:Flagvaledemiranda.png Esta en un blog: http://bp2.blogger.com/_vj3-HDW1iBI/Rm3qAtk5rHI/AAAAAAAAACU/5IgOXW0hxzg/s1600-h/bandeira+planalto.bmp http://cicuiro.blogspot.com/

¿Sabes cual es la correcta?

Avisos de robot respecte a l'article Partit Gal·lès[modifica]

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Partit Gal·lès. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.468 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Partit Gal·lès per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 16:21, 14 ag 2007 (CEST)

Bon Nadal Independència[modifica]

¡Salut Independència!

¿Podrías ayudarme a expandir este artículo o aclarar algunos conceptos?

Estaria muy agradecida si me puedes ayudar.

Partit_Independentista ... Aquest est :)

Bon Nadal, ¡Merci!

Soc la Noia del Barça :) (discussió) 21:19, 26 des 2007 (CET)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:06, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Balutxistan.


--Pau Cabot · Discussió 10:05, 10 feb 2008 (CET)[respon]

estil[modifica]

si us plau, evita la primera persona, "nostre país" per exemple, no és enciclopèdic --barcelona (discussió) 20:03, 13 set 2008 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Collserola Audiovisual[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Collserola Audiovisual», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Jordicollcosta (discussió) 10:49, 29 des 2008 (CET)[respon]

Reanomenament de categories (País basc francès)[modifica]

Recorda que per reanomenar categories (que no siguin errors evidents), ho has de justificar abans a la discussió i afegir la plantilla {{Moure}} a la categoria. Intenta justificar el canvi de nom amb referències: GEC, IEC, etc. Pau Cabot · Discussió 17:08, 8 feb 2009 (CET)[respon]

Pots passar per Categoria Discussió:País Basc del Nord? A més del que diu en Pau Cabot has deixat el canvi a mitges, i ara mitja categoria està amb el nom vell i l'altra mitja amb el nom nou. S'ha d'unificar immediatament, acabant el canvi o revertint-lo, mentre discutim el nom definitiu.--Pere prlpz (discussió) 17:34, 8 feb 2009 (CET)[respon]

qualitat[modifica]

molt interessant aquesta llista per revisar la llengua! --barcelona (discussió) 18:10, 14 feb 2009 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:24, 6 març 2009 (CET)[respon]

Wikimedia Català[modifica]

Hola Independència! Es va penjar a meta la pàgina per defensar que reconeguin com a “local chapter” la secció de wikimedia en català. Aniria bé que veiessin que tenim un bon suport. Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català. A la pàgina hi trobaràs més informació.--Ssola (discussió) 14:02, 14 març 2009 (CET)[respon]

Veig que has rectificat dues malalties de l'article Santa Mariana de Jesús, "alfonbrilla" en rubèola i "garrotillo" en crup. No sóc especialista en medicina, però no ho veig clar. En què et bases? Segons el que he consultat, l'alfonbrilla és el terme popular amb que es designava a sud-Amèrica el xarampió, encara que alguns metges distingien entre l'un i l'altre. I el Garrotillo és la diftèria, mentre que el crup és dispnea laríngia, que al meu entendre és una altra malaltia. En tot cas, molts ànims en la teva tasca de millora de la viquipèdia. Ben cordialment, Jordi Roqué (Discussió) 10:04, 23 març 2009 (CET)[respon]

possible feina[modifica]

hola, he vist que ets el creador de moltes pàgines de canals de televisió locals. Resulta que moltes de les pàgines més demanades (Usuari:PasqualBot/log:Pàgines demanades/Les més demanades/001) són sobre televisions, potser voldràs fer-hi una ullada --barcelona (discussió) 20:06, 3 abr 2009 (CEST)[respon]

ja he vist que vas fent, gràcies, jo et faig suggeriments, si et molesta m'ho dius. Hi ha un article amb molts enllaços que és "sensible": peatge, potser voldràs omplir-lo --barcelona (discussió) 16:18, 9 abr 2009 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Entitats financeres del País Valencià.


--Pau Cabot · Discussió 09:43, 17 maig 2009 (CEST)[respon]

1000 catalans[modifica]

Hola Independència, no sé si coneixies el Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir. Ara ja té 1000 articles. Podries passar per la pàgina de propostes per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 12:22, 14 ago 2009 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Espai Català de Comunicació[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Espai Català de Comunicació. --Bestiasonica (disc.) 11:11, 21 ago 2009 (CEST)[respon]

Football_tennis és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Football_tennis. --Bestiasonica (disc.) 22:58, 22 ago 2009 (CEST)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Premi_Cerverí_de_lletra_de_cançó. --Bestiasonica (disc.) 11:28, 2 set 2009 (CEST)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Consulta_per_la_independència. --Bestiasonica (disc.) 10:12, 7 set 2009 (CEST)[respon]

Em permets esborrar l'article Consulta per la independència? Primer perquè el nom és incorrecte i parles més d'Arenys de res. Si vols aportar més informació, hauries de fer-ho a Consulta per la Independència de Catalunya d'Arenys de Munt.--KRLS , (disc.) 17:55, 8 set 2009 (CEST)[respon]

Consulta per la independència[modifica]

Hola Independència. He vist que estàs fent bona feina amb l'article Consulta per la independència.

M'ha sorgit un dubte relacionat amb el nom/contingut de l'article. Aquest títol és genèric, per la qual cosa sembla que hauria d'abastar genèricament les consultes per la independència d'allà on es facin, a tot el món. En canvi, la primera frase ja deixa clar que es refereix a Catalunya, i el contingut de la resta de l'article ho confirma.

Potser s'hauria de reanomenar l'article com a "Consulta per la independència de Catalunya" o "Consulta per la independència dels Països Catalans". O, si es vol deixar el mateix títol, aleshores es podria retocar la primera frase dient que "Una consulta per la independència és una consulta no vinculant sobre la independència d'un territori" i després fer una secció dedicada a Catalunya o els Països Catalans. És un dubte que tinc, però tot és opinable. Bona feina. --Puigalder (disc.) 12:52, 26 set 2009 (CEST)[respon]

Manquen referències a Yacine Belahcene i Benet[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Yacine Belahcene i Benet. --Bestiasonica (disc.) 19:41, 7 oct 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 13:10, 14 nov 2009 (CET)[respon]

Articles de la viki espanyola[modifica]

Hi han alguns artícles de la viki espanyola traduits al català, que crec que s'haurien d'anar vigilant, és el cas de la selecció espanyola de futbol, jo hi he posat algunes modificiacions del tipus que a Catalunya i al País Vasc hi ha un ampli sector de la societat que vol seleccions pròpies ja que hi va haber-hi recollides mig milió de signatures, ara l'artícle està tal com l'he deixat, però estaria bé que algú m'ajudés també, perque ja m'el han tocat un cop.I com no sé com demanar ajut, he probat amb tu.--Miquel Girones (disc.) 17:32, 28 nov 2009 (CET)[respon]

Consultes[modifica]

Hola,

Com que has treballat en l'article de les consultes, m'agradaria comunicar-te que estic treballant en un model més pràctic que ocupa menys espai: Usuari:Joancreus/Laboratori/Consultes. --Joancreus (discussió) 21:22, 1 des 2009 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de FemCAT[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de FemCAT. --Bestiasonica (disc.) 20:16, 4 des 2009 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Associació Barcelona Aeronàutica i de l'Espai[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Associació Barcelona Aeronàutica i de l'Espai. --Pau Cabot · Discussió 17:50, 29 des 2009 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina FemCAT[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «FemCAT», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 00:26, 9 gen 2010 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Consorci Teledigital Bages/Berguedà/Solsonès[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Consorci Teledigital Bages/Berguedà/Solsonès.

Em sembla una empresa d'àmbit massa local que no té contingut enciclopèdic. Crec que les referències que s'han aportat fins ara només en demostren l'existència, però no la seva notabilitat. --Bestiasonica (disc.) 15:36, 12 gen 2010 (CET)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari {{Wikimedia CAT}}. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies Marc (Mani'm?) 18:02, 6 maig 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Comunicàlia[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Comunicàlia. --Pau Cabot · Discussió 21:19, 28 maig 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Radiocat XXI[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Radiocat XXI. --Pau Cabot · Discussió 21:48, 28 maig 2010 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 13:20, 6 juny 2010 (CEST)[respon]

Caja Laboral ??[modifica]

Hola, perquè has canviat Caja Laboral per Saski Baskonia a la Plantilla:Actualitatportada/Contingut? Hi ha alguna política sobre quins noms fer servir?

Gràcies.--ArnaugirParlem-ne 18:03, 18 juny 2010 (CEST)[respon]

pots votar, si us plau?[modifica]

Hola, he vist que vas participar a l'article de Ràdio Nacional d'Andorra. A propòsit d'aquest vaig escriure, com ja el té la Meri Picart, els articles de Rubén Carcellé, que s'està votant d'esborrar, i el de Joan Anton Rechi, que aviat també s'esborrarà perquè no segueix criteris de notabilitat. Et pregaria que votessis a la proposta d'esborrament de l'article Rubén Carcellé, tan si hi estàs a favor com en contra, d'esborrar-lo. Moltes gràcies!


Proposta d'esborrament de la pàgina Catalina Gelabert i Bassa[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Catalina Gelabert i Bassa», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 22:49, 14 jul 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Solsonès TV[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Solsonès TV. --Pau Cabot · Discussió 09:56, 21 jul 2010 (CEST)[respon]

Comèdia de situació[modifica]

Sisplau, torna a afegir la informació que vas treure sense cap justificació. Gràcies. Ferbr1 (disc.) 16:20, 25 jul 2010 (CEST)[respon]

Partit Pirata de Catalunya[modifica]

Hola,

m'agradaria que participessis al debat que he obert a la pàgina de discussió de l'article d'en.w Pirate Parties International. Perquè t'han esborrat la línia que havies afegit tu del Partit Pirata de Catalunya i t'han titllat de separatista[1]. Gràcies. --Davidpar (disc.) 14:14, 30 ago 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Menorca TV[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Menorca TV. --Pau Cabot · Discussió 07:51, 2 nov 2010 (CET)[respon]

També per Canal Taronja i CAT 4 TV. Pau Cabot · Discussió 08:06, 2 nov 2010 (CET)[respon]

Tercera onada del Viquiprojecte:cinema[modifica]

He obert la tercera onada del Viquiprojecte:cinema. Si hi vols participar, apunta-t-hi.--Pallares (disc.) 10:18, 19 nov 2010 (CET)[respon]

Canals en català[modifica]

Ei Independència! Com va això? He vist que estàs ampliant i millorant la Llista de canals de televisió en català, cosa que em sembla de puta mare. Una cosa, però. Crec que hi ha canals de la llista que falten a {{Canals en català}}. Podries fer-hi un cop d'ull, per veure si n'hi ha que no hi són i afegir-los? A la subsecció d'Andorra de la plantilla en falten, per exemple. Apa, que vagi bé! Ja parlarem, i bon any nou! --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:07, 27 des 2010 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Canal Taronja[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Canal Taronja. --Bestiasonica (disc.) 14:57, 7 gen 2011 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Menorca TV[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Menorca TV», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 14:58, 7 gen 2011 (CET)[respon]

articles clau[modifica]

hi ha dos articles clau en un estat molt pobre: nacionalisme i patriotisme, crec que potser t'interessarà ficar-hi mà --barcelona (disc.) 18:22, 9 gen 2011 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Coordinadora Obrera Sindical[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Coordinadora Obrera Sindical. --Pau Cabot · Discussió 08:19, 14 gen 2011 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: CAT 4 TV[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de CAT 4 TV. --Bestiasonica (disc.) 21:03, 20 gen 2011 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina CAT 4 TV[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «CAT 4 TV», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Arnaugir 18:58, 21 gen 2011 (CET)[respon]

Usuari Autopatrullat[modifica]

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Àlex Esp (Discussió) 17:26, 2 feb 2011 (CET)[respon]

Salutacions Company[modifica]

Hola Independència!


Recorda que a la viquipèdia, sempre és respecten els noms propis de les persones, i no és tradueixen al català. --Marc (disc.) 18:11, 16 feb 2011 (CET)[respon]

Consell Nacional Català[modifica]

S'han plantejat diversos dubtes sobre l'article Consell Nacional Català especialment la seva inclusió en la categoria que estàs incloent darrerament. Si us plau, aporta els arguments a la discussió de l'article abans de tornar a canviar la categoria. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 17:03, 7 maig 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Canal Taronja[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Canal Taronja», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 17:08, 7 maig 2011 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[2]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [3] --Gus.dan (disc.) 16:07, 4 juny 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Radiocat XXI[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Radiocat XXI», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 09:19, 18 juny 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Sobirania i Progrés[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Sobirania i Progrés. --Pau Cabot · Discussió 12:03, 26 jul 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a TVlocal.cat[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article TVlocal.cat. --Pau Cabot · Discussió 12:27, 26 jul 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Associació Catalana d'Hoquei Patins Femení[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Associació Catalana d'Hoquei Patins Femení. --Pau Cabot · Discussió 20:27, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Solsonès TV[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Solsonès TV. --Pau Cabot · Discussió 20:35, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Fundació Josep Irla[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Fundació Josep Irla. --Pau Cabot · Discussió 11:20, 2 oct 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Local Visió[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Local Visió. --Pau Cabot · Discussió 09:41, 24 des 2011 (CET)[respon]

Som Energia[modifica]

Hola Independència! He vist que has modificat l'article de Som Energia, esborrant les cites en castellà, canviant espanya per països catalans, o esborrant el fet que Gesternova ja feia una feina semblant abans. Personalment prefereixo que hi hagi més informació a que n'hi hagi menys però tota en català, o que s'obvii tota informació que no tingui una relació directa amb Catalunya. He vist també que has canviat la versió anglesa, de la que opino exactament el mateix que la versió catalana, amb l'afegit que segurament els angloparlants tinguin més coneixements de castellà que no pas de català, dificultant així l'accés al coneixement. Una altra vegada, l'editor principal d'un article agrairà molt que li consultis les teves inquietuds abans de fer una modificació així de substancial. Així, et proposo que arribem a un consens. Una salutació cordial, --Sorneguer (disc.) 11:32, 28 des 2011 (CET)[respon]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article El matí i la mare que el va parir. --Pau Cabot · Discussió 20:32, 2 gen 2012 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Televisió Digital del Camp[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Televisió Digital del Camp», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 13:21, 5 gen 2012 (CET)[respon]

També per a Televisió d'Eivissa i Formentera. Pau Cabot · Discussió 13:30, 5 gen 2012 (CET)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Espai_català_de_comunicació.


Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. --Pau Cabot · Discussió 14:52, 29 des 2011 (CET)--Bestiasonica (disc.) 19:29, 11 gen 2012 (CET)[respon]

No s'entén gaire cosa a l'article. Crec que milloraria força si poguessis contextualitzar-ho en una determinada disciplina/matèria, quines implicacions ha tingut i el seu impacte, objecte, abast i context cultural. --Bestiasonica (disc.) 19:29, 11 gen 2012 (CET)[respon]

Som Catalans[modifica]

Crec que pel contingut de l'article Som Catalans s'hauria de fusionar amb Joan Llongueres i Badia. Què hi dius? --Davidpar (disc.) 22:02, 12 gen 2012 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Associació Catalana d'Hoquei Patins Femení[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Associació Catalana d'Hoquei Patins Femení», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 09:10, 14 gen 2012 (CET)[respon]

Categories[modifica]

M'acab d'adonar que has estat tu que ha canviat totes les categories dels canals de televisió sobrecategoritzant i anant en contra de VP:CAT. Fa una bona estona que faig feina restaurant els teus canvis. Per una altra vegada, mira d'assegurar-te'n que els canvis que fas són són correctes. Si tens dubtes, demana el que faci falta. Pau Cabot · Discussió 10:54, 22 gen 2012 (CET)[respon]

Una mica de cinema[modifica]

Tu que has tocat articles de cinema, vull demanar-te ajuda en al següent sentit. Donar una empenta de nou als relacionats amb el cinema català. A veure si aquest cop… He fet una llista penjada a Viquiprojecte:Cinema. Començaria per les que hi han sobre la línia separatòria. Carregaria “en brut”, sense corregir, tot el que trobi. Començo amb traduccions. La de Kike Maíllo. Gràcies per la teva col·laboració.--Pallares (disc.) 11:10, 1 feb 2012 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Sitges (sèrie)[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Sitges (sèrie). --Pau Cabot · Discussió 16:53, 3 feb 2012 (CET)[respon]

Plantilla ràdios[modifica]

Podries passar per Plantilla Discussió:Emissores en català? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:35, 10 feb 2012 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Local Visió[modifica]

Hola Independència,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Local Visió», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:53, 1 març 2012 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Penedès Televisió[modifica]

Hola Independència,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Penedès Televisió. --Pau Cabot · Discussió 18:38, 23 març 2012 (CET)[respon]

Modificacions nacionals[modifica]

Podries passar per Discussió:Banca Popolare Etica? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 21:15, 26 març 2012 (CEST)[respon]

Passant per aquí, aprofito per comentar que hi ha una marca de begudes refrescants nascuda als Estats Units amb organització i presència a bona part de la resta del món sobre la que crec que podem dir que és estatunidenca. --Viaranyestelat (disc.) 14:22, 1 abr 2012 (CEST)[respon]

Mitjans de comunicació[modifica]

Hola, veient la teva bona feina amb articles sobre mitjans de comunicació, et deixo alguns enllaços de google llibres que potser et poden servir per referenciar/ampliar la informació. [4] [5] [6] [7] --Viaranyestelat (disc.) 14:18, 1 abr 2012 (CEST)[respon]

Discussió:Cooperatives dels Països Catalans[modifica]

Hola. Pots passar per Discussió:Cooperatives dels Països Catalans?--Pere prlpz (disc.) 23:18, 4 abr 2012 (CEST)[respon]

Entitats financeres[modifica]

Bones Independència, sobre els canvis que has fet només un comentari. El Banc de Finances i Inversions en la majoria de referències en català apareix en la seva versió catalanitzada per tant jo optaria per aquesta o en tot cas "Banco Mediolanum" que es la comercial. Per exemple: GEC -- Vinals (xerrem) 01:30, 28 abr 2012 (CEST)[respon]

A propos de ce modification, les liens officiels son celles du pays dont la ville se trouve, donc c'est .fr pas .cat, et la langue officielle c'est le français pas le catalan. Wikipedia c'est pas un cahier de revendications et surtout la Wikipedia en italien c'est pas un champ de bataille entre les catalans et les français, donc s'il te plait respecte le travail des contributeurs en langue italienne (ma page en italien)-- 79.25.157.209 (discussió) 00:34, 29 abr 2012 (CEST)[respon]

Proposta d'esborrament de la pàgina Cooperatives dels Països Catalans[modifica]

Hola Independència,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Cooperatives dels Països Catalans», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pere prlpz (disc.) 19:06, 7 maig 2012 (CEST) .[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Pilots d'automobilisme dels Països Catalans[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Pilots d'automobilisme dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (disc.) 10:38, 10 jul 2012 (CEST)[respon]

Quebequés, etc.[modifica]

Company/a, veig que has canviat l'accent tancat de «Partit Quebequés» en les notícies de la portada: casos com eixe són normatius en alguerés i català occidental (notablement en valencià), per la qual cosa et pregue que revertisques els canvis i pares atenció a possibles variants dialectals admeses, que sovint són objecte d'ultracorrecció -especialment en aquell mòdul, per la seua visibilitat-. Gràcies i fins l'altra. --Arnandis (sí o sí?) 15:53, 5 set 2012 (CEST)[respon]

Palmarès Club Joventut de Badalona[modifica]

Hola Independèrncia, veig que has canviat l'ordre dels títols en l'apartat palmarès del Club Joventut de Badalona. Jo els havia posat per ordre d'importància, tot i que és difícil establir quin és més important. Veig que tu ho has ordenat segons si són d'àmbit europeu, català o estatal. Si et sembla bé ho separaré amb tres subtítols. --Oriolfam (disc.) 18:20, 14 set 2012 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Premsa en català[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Premsa en català», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 15:17, 21 set 2012 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Canals de televisió[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Canals de televisió», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 15:40, 21 set 2012 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Editorials catalanes[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Editorials catalanes», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:27, 23 set 2012 (CEST)[respon]

Entitats financeres[modifica]

Bones, Bancaixa no ha estat donada de baixa al registre d'entitats del Banc d'Espanya per lo tant no estic tant segur que se l'hagi d'afegir pel moment a la llista de caixes d'estalvis traslladades o dissoltes. Bancaixa a més no s'ha fusionat totalment com Caixa Catalunya, sino que BFA/Bankia era un SIP i cada caixa segueix o seguia amb la seva existència, a més no hi afegeixes pas la Caixa Laietana que està en el mateix SIP.

Més endavant si que es podria afegir si passen a ser solament fundacions. -- Vinals (xerrem) 00:35, 7 oct 2012 (CEST)[respon]

un article al dia[modifica]

hola, no sé si coneixes http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Un_article_al_dia, on hi ha articles locals i d'actualitat semblants als que fas habitualment; es tracta de crear els vermells que porten temps acumulant-se o que clamen al cel entre tots, mitjançant un concurs lúdic, t'hi apuntes?--barcelona (disc.) 13:06, 7 oct 2012 (CEST)[respon]

Noms equips ACB[modifica]

Hola Independència, he vist que has canviat els noms dels equips catalans de l'ACB, traient-ne el nom del patrocinador. Entenc que hagis tret Assignia, però no sé perquè has tret Fiatc i Regal. Sigui com sigui, crec que hauríem de fer el mateix amb la resta d'equips o tornar a posar el nom dels patrocinadors a la Penya i el Barça. Salut! --Oriolfam (disc.) 14:12, 15 des 2012 (CET)[respon]

Els patrocinadors són sempre provisionals. Per tant, entenc que fent un esment a l'article principal del club dels diferents patrocinadors que ha tingut és suficient. A la resta d'articles caldria posar només el noms oficials dels clubs.--Independència (disc.) 15:48, 15 des 2012 (CET)[respon]

Salut, mon ami. En quelle langue je dois te dire - encore - que les liens des villes et des équipes français sur la wikipedia en langue italienee son les *.fr pas les *.cat? S'il te plait ne changer pas neuvement les liens. Blackcat sur it.wiki. -- 146.133.255.195 (discussió) 19:48, 8 gen 2013 (CET)[respon]

Manquen referències a Caixa d'Arquitectes[modifica]

Hola Independència,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Caixa d'Arquitectes. --Pau Cabot · Discussió 07:25, 9 gen 2013 (CET)[respon]

Dominis d'internet a Viquipèdia (altres idiomes)[modifica]

Hem vist jo, i pel que veig, uns quants usuaris més d'altres Viquièdies com l'espanyola, alemanya, francesa i anglesa que estàs utilitzant el teu compte global amb gairebé l'únic objectiu de canviar massivament els dominis d'internet .com i .es de determinades entitats, he vist ja estaves avisat i que se t'han deixat missatges sobre això, a més, a la Viquipèdia en alemany s'han rebutjat diverses contribucions teves. Et recordo que la Viquipèdia en cada idioma normalment ha d'enllaçar a la versió en l'idioma local de la web, i si no hi és, la versió original del servidor. En molts casos, els teus canvis no són així, com per exemple a "UAB", sent el domini oficial del servidor "uab.es". Et recomano que ho miris i que llegeixis els missatges i que si edites les Viquipèdia en altres idiomes facis contribucions que realment aportin un valor al projecte. A més, et recordo que a la majoria de projectes de Wikimedia no està permès tenir un compte amb un únic propòsit.

Salutacions.--Jotaele91 (disc.) 22:32, 3 feb 2013 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Crida Nacional a Esquerra Republicana de Catalunya[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Crida Nacional a Esquerra Republicana de Catalunya», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Hola, he proposat l'article a esborrar. Crec que l'article és més digne d'una fusió amb l'article d'ERC que res més. Aquest moviment no ha donat gaire de sí. Espero que ho comprenguis, si més no et convido a la proposta d'esborrat.--KRLS , (disc.) 16:46, 9 feb 2013 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Penedès Televisió[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Penedès Televisió», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:50, 1 març 2013 (CET)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya[modifica]

Hola Independència,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya. --Bestiasonica (disc.) 11:32, 5 juny 2013 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Llista de canals de televisió per temàtica[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de canals de televisió per temàtica», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:58, 9 set 2013 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Premsa en català[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Premsa en català», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 21:49, 25 set 2013 (CEST)[respon]

Si us plau, voteu[modifica]

Necessitem el teu vot[modifica]

S'acabe de proposar a votació per ser esborrat l'article sobre la Mariel Alende O'Connell, videoartista argentino-irlandesa, directora del llargmetratge documental Entre 2 gegants, una cultura que es nega a morir, que explica com una cultura com la catalana, sense estat propi, sobreviu entre 2 gegants com son França i Espanya gràcies a l'esforç de la seva gent. La pel·lícula es va estrenar a TVC per Sant Jordi i a les sales a tot Catalunya per l'11 de setembre del 2012. El 2013 s'ha estrenat internacionalment a les 3 Amèriques (Canadà, Cuba, R. Dominicana, Costa Rica, Equador i Paraguai), a Oceania (Austràlia), a l'Àsia (Xina) i a Europa (Alemanya, Luxemburg, Dinamarca i Suïssa). En la proposta d'esborrament s'al·legue manca de notorietat. Segons els criteris de la Viquipèdia Les persones que satisfacin com a mínim una de les condicions que s'esmenten a continuació, poden merèixer el seu article a la Viquipèdia. Destaco el fet que digui una condició. Més avall detalla aquestes condicions, entre les quals una d'elles és la següent: Persones amb una cobertura parcial d'algun aspecte destacat, per part de fonts diverses, independents entre elles i no trivials. En aquest article, diverses persones han aportat fins a 40 referències, entre elles de TV3, El Periódico, El Punt Avui, Diari Ara, Catalan Films i així fins a 40, evidenciant que el llistó de la notorietat no es col·loca a la mateixa alçada a tothom per igual. Seria imperdonable que s'aconsegueixi esborrar de la Viquipèdia a personalitats com aquesta, que projecten amb èxit a nivell nacional i internacional la situació del nostre país davant els totpoderosos estats francès i espanyol. Ature'm-ho! Si us plau, vota en contra de la proposta d'esborrament de la directora Mariel Alende O'Connell afegint Objecció en aquest enllaç: «prooposta d'esborrament». --Josep Ferran (disc.) 11:08, 18 oct 2013 (CEST)[respon]

Títols de pel·lícules[modifica]

Bones, Independència! Perdona que t'hagi desfet les edicions sobre "Rèquiem per un camperol" i "Deu ser que ningú és perfecte". Em trobo molts títols inventats, i els he buscat (com sempre) ràpidament, sense comprovar-ho una segona vegada. Un cop desfets els teus canvis és quan ho he comprovat com cal i he vist que anava errada. Em sap greu l'embolic... Et comento: els títols en català es comproven a l'Ésadir.cat o a Eldoblatge.com, però la primera és més fiable; introdueixo el títol original i, si dóna resultat molt bé, sinó, teòricament no té títol en català; és llavors quan ho comprovo a Eldoblatge.com i faig la cerca inversa a l'Ésadir. Bé, doncs m'he quedat només en el primer pas... Al fer la cerca inversa he vist que sí estava bé el títol en català, però a l'Ésadir tenen error totes dues pel·lícules: l'una obvia el títol original i l'altra l'equivoca, i per això no ho he trobat amb la primera prova. Novament, disculpa. Salutacions, --Judesba (digues...) 10:23, 9 des 2013 (CET)[respon]

Se't han revertit els canvis a l'article CUP, perquè no eren correctes. Aquelles organitzacions no han desaparegut, així doncs no hi hagut cap fusió. La CUP va ser un projecte nou sorgit del procés de Vinarós.--KRLS , (disc.) 14:05, 18 des 2013 (CET)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Comissió_cinematogràfica. --Bestiasonica: enraonem? 02:43, 1 gen 2014 (CET)[respon]

delegació del govern[modifica]

Hola indepe: La majoria d'enllaços que apunten a delegació del govern, delegat del govern, Delegat del Govern, Delegació del Govern apunten cap al sentit de l'organisme de nivell estatal. No he creat la pàgina de desambiguació perquè només hi ha dos articles homònims, per això vaig afegir el {{polisèmia}} en aquest article. Si us plau no tornis a canviar les redireccions. Bestiasonica: enraonem? 21:01, 7 gen 2014 (CET)[respon]

Catalan Culture challenge[modifica]

Hola, com va? He vist que et vas apuntar al Catalan culture challenge però que encara no hi has participat. Volem batre un record mundial de participants i necessitem la teva col·laboració. Ampliar qualsevol dels articles llistats en qualsevol dels idiomes puntua. T'hi animes? Vaaa :-) --Kippelboy (disc.) 09:47, 3 abr 2014 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: FERRMED[modifica]

Hola Independència,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article FERRMED. --Bestiasonica: enraonem? 19:06, 25 abr 2014 (CEST)[respon]

Cardona[modifica]

Amb ocasió d'una data tan rellevant com l'actual, volem juntar-nos uns quants a la Viquipèdia:Viquimarató Ruta 1714. Ens veurem les cares, editarem sobre història i temes locals i mirarem de commemorar l'efemèride. T'hi apuntes?--barcelona (disc.) 10:18, 17 juny 2014 (CEST)[respon]

Autonòmic/Autonomia/Comunitat autònoma[modifica]

Hola, veig que estàs en plena croada per l'eliminació del terme autonòmic o comunitat autònoma en temes relacionats amb les Illes Balears. Hauries d'anar alerta perquè no podem posar-ho tot al mateix sac: el nom de la medalla no es pot canviar així com així i hauríem de respectar el criteri de les fonts fiables i tampoc no pots canviar això, perquè les dues expressions no tenen ni de lluny el mateix significat. Mira de tenir-ho en compte. Pau Cabot · Discussió 11:26, 3 set 2014 (CEST)[respon]

Reina de les "Espanyes"[modifica]

Hola. He vist que has canviat el títol de "Reina consort d'Espanya" pel de "Reina consort de les Espanyes" a Maria Cristina de Borbó. M'agradaria que poguessis aportar referències que recolzin d'utilització d'aquest títol.--Sorenike (disc.) 14:30, 9 oct 2014 (CEST)[respon]

Distinció d'articles[modifica]

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 16:04, 10 oct 2014 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «El matí i la mare que el va parir»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «El matí i la mare que el va parir», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Quinzena de la Qualitat[modifica]

Salut! Està a punt de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 20:04, 21 des 2014 (CET)[respon]

proposta[modifica]

Què et semblaria traduir o adaptar en:Baghdad Central Prison? Tenim la població d'Abu Ghraib però crec que tant la presó com els fets que hi van passar mereixen article, com en d'altres viquipèdies i com t'agrada la temàtica dels drets humans he pensat que potser voldries fer-lo--barcelona (disc.) 18:29, 10 gen 2015 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Plantilla:Premsa històrica en català»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Premsa històrica en català», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 08:35, 7 abr 2015 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Digital Hits FM[modifica]

Hola Independència,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Digital Hits FM. --Bestiasonica: enraonem? 12:46, 25 abr 2015 (CEST)[respon]

Manquen referències a Torrentz[modifica]

Hola Independència,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Torrentz. --Pau Cabot · Discussió 08:45, 3 maig 2015 (CEST)[respon]

Suport[modifica]

Bon dia. Per tancar aquesta discussió es requereix de més opinions, i he pensat que la teva és adient i serà benvinguda. --Panotxa (disc.) 11:28, 21 juny 2015 (CEST)[respon]

T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-)--Kippelboy (disc.) 08:27, 17 jul 2015 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Plantilla Discussió:Pilots de motociclisme dels Països Catalans»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla Discussió:Pilots de motociclisme dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Peprovira (disc.) 07:16, 1 set 2015 (CEST)[respon]

Hola. Puc llegir catala, pero no puc escirure be. Em preocupo que l'article https://ca.wikipedia.org/wiki/Independentisme_catal%C3%A0 no diu res de les eleccions del 27 de setembre. Jefft0 (disc.) 15:15, 3 set 2015 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:27S[modifica]

Moltes gràcies per la teva col·laboració al Viquiprojecte:27S, que acaba avui. Esperem que hagi servit per donar una bona cobertura wiki el més neutral possible a totes les candidatures i candidats, així com informació de context. Gràcies un cop més--Kippelboy (disc.) 07:10, 27 set 2015 (CEST)[respon]

Viquitrobada 2015[modifica]

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:42, 23 oct 2015 (CEST)[respon]

Star Wars[modifica]

Saps si la següent pel·lícula d'Star Wars la doblaran al català? I si és que sí, tens cap referència? En cas contrari, les pel·lícules que no estan al nostre idioma no traduïm el nom (per lògic que sembli), ho deiem amb el nom original.--Mbosch (会話) 18:35, 25 oct 2015 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Josep Manel Barberà i Sorlí»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Josep Manel Barberà i Sorlí», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:30, 29 nov 2015 (CET)[respon]

Quinzena de la Qualitat de 2015[modifica]

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 20:47, 10 des 2015 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «L'Ebre TV»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «L'Ebre TV», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Hola Independència!

T'informo que a partir del pròxim dimecres dia 27 i fins el diumenge 31 de gener, coincidint amb la gala d'entrega dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, tindrà lloc la 5ª edició del Viquiprojecte Cinema!

L'objectiu és crear i millorar articles relacionats amb el món del cinema: vuitena edició del Premis Gaudí, Globus d’Or, Oscars, etc.

T'animo a participar-hi i a fer-ne difusió a altres usuaris que hi puguin estar interessats. Gràcies!

--F3RaN (disc.) 18:54, 19 gen 2016 (CET)[respon]

Catalan Culture Challenge 2016 edition[modifica]

I apologize if this message is not in your language. Please help translate it.

From February 21 to March 6 we organise the 2nd edition of Catalan Culture Challenge, a Wikipedia editing contest in which victory will go to those who start or improve the greatest number of articles about 11 key figures of Catalan culture. You can take part by creating or expanding articles on these people in your native language (or any other one you speak). It would be lovely to have you on board again. :-)

We look forward to seeing you!

Amical Wikimedia --Kippelboy (disc.) 12:18, 17 feb 2016 (CET)[respon]

FONT DE FONTS[modifica]

Benvolgut Veig que escrius sobre el procés d’independència i per recomanació de Barcelona et vull fer saber que hi ha a la teva disposició aquest cronograma: http://www.tiki-toki.com/timeline/entry/202320/CATALUNYA-NOU-ESTAT-DEUROPA. No crec que calgui citar-lo mai a la Viquipèdia. Però hi trobareu tot d’informacions endreçades que potser us servirien per completar o millorar la informació. Si fos així, disposa’n com et vagi millor. És un projecte que vaig abandonar poc després del 9N. Ho explico aquí: http://www.janquim.cat/2013/12/13/cronograma-del-proces/

Categoria:Distribucions autonòmiques de GNU/Linux[modifica]

Hola Independència: Tinc curiositat per saber el motiu per eliminar aquesta categoria, en fas cinc cèntims? Gràcies.--Kette~cawiki (disc.) 22:25, 31 jul 2016 (CEST)[respon]

Viquirepte Any Llull de Viquidites[modifica]

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:20, 4 ago 2016 (CEST)[respon]

Mónica Puig[modifica]

Hola Independència, gràcies per les teves aportacions. Veig que has afegit que la pronunciació del seu nom és en català segons el propi desig de la Mónica, però no he aconseguit trobar cap referència, mira aquest article d'El País on explica el contrari. Salut! --Castellbo (disc.) 19:24, 14 ago 2016 (CEST)[respon]

Un usuari vol fusionar aquest article amb el de l'illa de Formentera. No estic d'acord, crec que Formentera pot tenir un article propi de la seva bandera com en el cas de Mallorca, Menorca o Eivissa. Pot ajudar? gràcies.--83.51.146.191 (discussió) 20:30, 22 oct 2016 (CEST)[respon]

Quinzena de la Qualitat de 2016[modifica]

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:30, 4 des 2016 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Digital Hits FM»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Digital Hits FM», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Països Catalans? Segur?[modifica]

Hola Independència M'alegra pensar que som uns quants que creiem en el caràcter nacional dels Països catalans, però em crida molt l'atenció les teves esmenes a voler esborrar qualsevol rastre definitori d'"autonòmic" per governs regionals catalans, especialment en aquells casos on jurídicament respon al criteri més objectiu. Una abraçada independentista!--Jove (disc.) 19:34, 6 feb 2017 (CET)[respon]

Agraïment que no és[modifica]

Perdona, per error se m'ha escapat un "agraeix" a la teva edició d'ahir a les 19:54 a la Portada quan volia agrair una altra edició. No tinc res contra la independència (i no és una al·lusió personal), però sí contra l'obstinació que sempre surti la paraula. No t'hagués escrit sobre aquesta edició, tot i el que dic a continuació, si no fos per aclarir que no pretenia manifestar-me'n "agraït". Fins i tot podria resultar incongruent amb altres intervencions meves, com quan vaig "qüestionar" la teva edició del 25 de desembre sobre el "Pacte Nacional pel Referèndum, raonant-ho en el resum de la meva edició de la matinada següent. Segurament no devies llegir aquell resum, i menys la nota "oficial" referenciada, quan vas insistir en tornar-hi a posar "el teu nom d'usuari" el 31 de desembre. La meva "esmena" no era ni ideològica ni infundada: si es va aconseguir l'amplitud del Pacte va ser, precisament, "esquivant" el terme, com pots veure a la notícia de l'ara (declaracions de Colau). Salut! --FranSisPac (disc.) 01:35, 9 feb 2017 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de tennistes dels Països Catalans»[modifica]

Hola Independència,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de tennistes dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 10:26, 14 feb 2017 (CET)[respon]

Reversió canvis selectius[modifica]

Hola. He revertit alguns dels teus darrers canvis que generen certa controvèrsia. Com a viquipedista expert que ets espero que entenguis la necessitat de discutir discrepàncies en edicions d'articles per consensuar un criteri d'edició. Et pregaria que ho fessis aquí com se t'ha demanat. Moltes gràcies per avançat! --Jey (disc.) 20:52, 24 març 2017 (CET)[respon]

Dependentisme[modifica]

Amb quin criteri canvies automàticament tots els adjectius "unionista" per "dependentista"? --Davidpar (disc.) 21:25, 24 març 2017 (CET)[respon]

TV3 vs. Televisió de Catalunya[modifica]

Bon dia company! Estem d'acord en que hem d'anomenar Televisió de Catalunya a la televisió catalana, però no podem afirmar que "l'any 1983 es va crear Televisió de Catalunya". Es va crear TV3, que més tard passaria a ser el que és. No creus? --Yuanga (disc.) 13:45, 15 abr 2017 (CEST)[respon]

Reversions[modifica]

Hola. Quan es reverteix una edició el comportament correcte no és tornar-la a fer sinó discutir-ne el perquè. Confio que ho entenguis. Salut! --Jey (disc.) 00:59, 30 abr 2017 (CEST)[respon]

Mad Max: fúria a la carretera[modifica]

Ha estat doblada al català? És que no ho trobo...--Pallares (disc.) 07:08, 16 juny 2017 (CEST)[respon]

Barrio Judio de Inca[modifica]

Bon dia, per favo, podríes fer la traducció d´aquesta pàgina "Barrio Judio de Inca" Moltes Grasis. --Nonnobis2013 (disc.) 18:36, 21 set 2017 (CEST)[respon]

Llista de mitjans de comunicació dels Països Catalans i Llista de jugadors de bàsquet dels Països Catalans[modifica]

N'he proposat l'esborrat --Panotxa (disc.) 09:06, 5 nov 2017 (CET)[respon]

Resum d'edició?[modifica]

Hola, Independència. Agrairé que facis servir el resum d'edició (no ho vas fer ací), com hem de fer tots. Gràcies. --Pompilos (disc.) 15:18, 7 nov 2017 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista d'empreses asseguradores dels Països Catalans»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista d'empreses asseguradores dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 17:25, 30 nov 2017 (CET)[respon]

Bones, he vist que estàs editant l'article de la CUP, m'agradaria introduir els fets ocorreguts avui que es poden veure aquí, aquí, o aquí. Demano a veure si em pots aconsellar on puc incloure-ho, en història de 2017 o en apartat nou. Que en penses? Salut--Metralleta95 (disc.) 13:40, 2 des 2017 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista d'atletes dels Països Catalans»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista d'atletes dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 22:38, 18 des 2017 (CET)[respon]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)[respon]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)[respon]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de jugadors d'hoquei dels Països Catalans»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de jugadors d'hoquei dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 23:44, 18 gen 2020 (CET)[respon]

PSAN[modifica]

Bon vespre, sóc l'autor d'aquesta frase que has esborrat i de bona part de la història del PSAN. Què et sembla malament de la frase? Entenc que el contingut no, perquè ja hi ha la referència que ho avala. És per dir Catalunya espanyola? Era per a referir-me d'alguna manera al Principat de Catalunya sense incloure la Catalunya Nord. Altres alternatives com CAC o Catalunya autonòmica no serien correctes perquè llavors encara no hi havia autonomia. Catalunya Sud, en la terminologia que adoptaria posteriorment el PSAN, volia dir País Valencià. I Catalunya Central actualment és una altra regió. --FogueraC (disc.) 19:15, 29 ago 2020 (CEST)[respon]

Per què insisteixes en dir que Independentistes d'Esquerra i Independentistes d'Esquerres són coses diferents?[modifica]

Hola,

No entenc sota quin criteri dius que són coses diferents quan amb les referències queda clar que és la mateixa organització, però el més absurd és que poses en la taula el web d'un (que no existeix com és obvi) en el web de l'altre i viceversa. Tot un embolic.--Allendista (disc.) 21:54, 5 set 2020 (CEST)[respon]

We sent you an e-mail[modifica]

Hello Independència,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (disc.) 20:47, 25 set 2020 (CEST)[respon]

Fòrum Català pel Dret a l'Autodeterminació[modifica]

N'he proposat l'esborrat per manca de referències i recorregut --Amortres (disc.) 14:10, 31 des 2021 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Plantilla:Protestes en curs»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Protestes en curs», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Brunnaiz (disc.) 20:11, 26 set 2022 (CEST)[respon]

Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de jugadors de rugbi dels Països Catalans»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Llista de jugadors de rugbi dels Països Catalans», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 16:37, 29 des 2023 (CET)[respon]