Viquiprojecte:Viquirepte/500 vectorials

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
  Viquirepte 500 vectorials  
Concurs en línia: del 15 de setembre al 5 d'octubre
Volem assolir la fita de traduir al català fins a 500 mapes, gràfics, il·lustracions i esquemes vectorials (.svg) presents a Wikimedia Commons i en llicència lliure des d'altres llengües. I per a fer-ho, volem utilitzar l'eina SVG Translate, pertanyent al paquet d'aplicacions de suport de l'entorn Wikimedia. Ajuda'ns a completar el repte en només 20 dies!

Queden 14 dies de repte i ja hem traduït 208 fitxers!

Context
Drecera:
VP:500svg

Benvinguts al Viquirepte dels 500 vectorials! Aquest repte en forma de concurs en línia té l'objectiu d'incorporar, pel cap baix, fins a 500 nous fitxers d'imatge traduïts al català en el repositori Wikimedia Commons i als articles corresponents de la Viquipèdia en només 20 dies.

Es tracta d'una iniciativa diferent de les habituals d'escriptura de contingut i és possible gràcies a l'eina SVG Translate, molt reclamada per la comunitat viquipedista l'any 2017 i enllestida per l'equip de tecnologia de la Fundació Wikimedia el 2019. La intenció és accelerar la presència de mapes, il·lustracions, infografies, gràfics i altres imatges amb text escrit en la nostra llengua, de manera que la qualitat dels articles en català es vegi complementada, coherentment, amb fitxers també en el mateix idioma.


  Per què vectorials?
Les imatges vectorials (sovint identificables per l'extensió .svg) tenen un seguit d'avantatges respecte dels formats estàtics i tradicionals coneguts (PNG, JPEG, GIF, etc.). Per una banda, estan fetes a partir de codi i això permet que es mantinguin en una qualitat fidedigna i nítida sense que mai perdin resolució. A més a més, són constantment editables i reutilitzables, de manera que se'n poden fer fitxers derivats amb facilitat i, en el cas de mapes i il·lustracions, també guanyen en multilingüisme.

L'eina SVG Translate cerca les cadenes de text d'una imatge vectorial i permet seleccionar-ne les llengües origen i objectiu d'una manera molt senzilla, de manera que les etiquetes d'un únic fitxer de Wikimedia Commons puguin incloure alhora diferents idiomes.


Com participar-hi

  Requisits
Només heu d'estar registrats amb un compte d'usuari, totalment gratuït i senzill. Si no en teniu un, feu clic aquí.
El necessitareu per iniciar la sessió a l'eina SVG Translate.
  Terminis
Des de les 00:00 UTC+1 del 15 de setembre fins a les 23:59h UTC+1 del 5 d'octubre del 2023.
  Puntuació
Es comptabilitzarà directament amb un (1) punt cada fitxer traduït al català que estigui penjat a Wikimedia Commons amb l'eina SVG Translate. S'atorgarà un (1) altre, segon punt, si el fitxer traduït s'enllaça a com a mínim un article corresponent en català amb un peu d'imatge.
Si voleu participar manualment o sense fer-los vectorials, ho podeu fer i deixar constància dels vostres punts en aquesta pàgina, però no entraran estrictament a concurs.
  Monitorització
En aquest concurs no hi ha eines automàtiques vinculades al concurs, per tant heu d'emplenar vosaltres mateixos el vostre caseller de fitxers creats i de punts.
  Si us plau, us recomanem encaridament de seguir tots els passos descrits més avall.
És tan important tenir nous fitxers traduïts, com que siguin visibles i estiguin ben marcats i descrits a Commons per als lectors i viquipedistes.


Premis

  El viquipedista amb més fitxers traduïts i també un concursant elegit per sorteig d'entre aquells que participin amb més de deu (10) fitxers traduïts, rebran com a obsequi una impressió d'alta qualitat i gramatge d'un mapa, il·lustració o infografia de la seva preferència d'entre qualsevol dels que estiguin hostatjats en català a Wikimedia Commons. Podrà ser o bé clàssic o bé contemporani, estigui inclòs o no entre els fitxers creats durant el Viquirepte.

Els guanyadors podran escollir entre les mides estàndard de pòster des dels 50x70 cm fins als 61x91 cm. El premi, cortesia d'Amical Wikimedia, s'enviarà per paqueteria al domicili dels guanyadors i les impressions estaran exemptes de marc.


Passos i ús de l'eina
Passos a SVG Translate i Wikimedia Commons

  Si no en teniu, creeu-vos un compte d'usuari (ha de ser un compte personal). Després Inicieu la sessió.
  Aneu a l'eina SVG Translate, inicieu-hi sessió acceptant-hi d'atorgar el vostre permís d'identificació (OAuth) i configureu l'opció idiomàtica de l'eina al català.
  Introduïu el nom del fitxer de Wikimedia Commons que vulgueu traduir al català i feu clic a Tradueix. Tingueu en compte que no totes les imatges vectorials hi són acceptades; us podeu trobar alguns avisos d'error i això voldrà dir que no són compatibles amb l'eina. Si us passa això, escolliu un altre fitxer.
  Us apareixerà en una nova pantalla un seguit d'etiquetes per traduir i una previsualització de la imatge.
Seleccioneu les llengües origen i objectiu i comenceu a traduir! La prèvia de la dreta s'actualitzarà mentre empleneu els camps.
  Un cop enllestides totes les etiquetes, feu clic a Carrega a Commons i preventivament descarregeu la imatge.
  Un cop torneu al fitxer original a la pàgina corresponent de Commons, cal indicar que el fitxer conté cadenes en català.
A la secció-taula Resum, feu clic a modificar el codi i darrere de |description= simplement afegiu el bloc de codi {{ca|descripció del fitxer}}, que es convertirà en una descripció en català del fitxer, en coherència amb el fet d'haver-lo traduït.
  Abans de desar els canvis, cal incloure la previsualització en miniatura de la versió del fitxer en català.
Si no hi és encara, en el mateix codi i just després de |Other versions=, afegiu el codi {{Svg lang |p=o |ca|en|eu|ru|sv}} (bàsicament, el codi del català i entre barres verticals (|) el codi de les altres llengües que estan transcloses al fitxer. Si no les sabeu, limiteu-vos al català i la llengua d'origen! Ara sí, deseu els canvis i us apareixeran les miniatures de totes les llengües per indicar millor quines són disponibles.

Passos per vincular la imatge a la Viquipèdia

  Aneu a l'article de la Viquipèdia en el qual vulgueu inserir aquest fitxer.
Si ja existeix i l'únic que voleu fer és que mostri el codi de llengua en català, feu clic a Modifica el codi, cerqueu el codi de la imatge i afegiu-li un camp addicional de manera que quedi [[Fitxer:nom del fitxer sencer inclosa l'extensió|lang=ca|miniatura|350px|Descripció enciclopèdica del fitxer]]. Fet Fet! Deseu els canvis i ja ho tindreu!
  Si heu d'afegir la imatge perquè encara no hi és, deu clic al botó Modifica
Quan us hagi carregat la barra d'eines, seleccioneu Insereix › Imatges i multimèdia. Us apareixerà una barra de cerca on, amb el nom del fitxer complet, us hi apareixerà suggerit. Seleccioneu-lo, doneu-li un peu d'imatge i inseriu-lo.
  El darrer pas és, sense publicar encara les modificacions, canviar de l'editor visual a l'editor de codi fent clic en la pestanya Modifica el codi. Ara, cerqueu el codi de la imatge i afegiu-li un camp addicional de manera que quedi [[Fitxer:nom del fitxer sencer inclosa l'extensió|lang=ca|miniatura|350px|Descripció enciclopèdica del fitxer]].
  Fet Fet! Quan publiqueu els canvis a l'article, ja ho tindreu fet!
Apareixerà el fitxer en català a l'article i quan aneu a Commons, podreu llegir que existeix la versió i la descripció en aquesta llengua.


Participants i seguiment

  Sobretot llegiu bé les instruccions perquè l'objectiu no és tornar a penjar a Commons un nou fitxer en català amb un altre nom, sinó introduir la traducció dins el codi de la imatge vectorial ja existent!

1. Xavier Dengra (21 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Altitudinal zones of Alps mountains-extended diagram.svg Alps, Zonació altitudinal 2
2 Fitxer:Gear pump exploded.svg Màquina hidràulica, bomba d'engranatges 2
3 Fitxer:Odisha crash.svg - 1
4 Fitxer:Serial and Parallel Data Transmission.svg Transmissió en sèrie, Transmissió en paral·lel 2
5 Fitxer:MIL-STD-188-100 char struct for async comms 1972-11-15.svg Transmissió en sèrie 2
6 Fitxer::Mitochondrial electron transport chain—Etc4.svg Mitocondri, Cadena de transport d'electrons 2
7 Fitxer:Gram negative cell wall-de.svg Membrana bacteriana externa, Espai periplasmàtic 2
8 Fitxer:Korea DMZ.svg Zona desmilitaritzada de Corea 2
9 Fitxer:Javaspråk.svg Java, Madurès, Balinès, Indonesi, Javanès, Sondanès 2
10 Fitxer:Aha-garden arch.svg - 1
11 Fitxer:Сент-Кітс і Невіс.svg - 1
12 Fitxer:Saint Kitts and Nevis, administrative divisions - en - monochrome.svg Saint Kitts i Nevis 2
Total punts 21

2. KajenCAT (57 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Royaume du Danhomè 1894.svg Dahomey 2
2 Fitxer:Togoland.svg Regió Volta 2
3 Fitxer:Biafra independent state map-en.svg Guerra de Biafra 2
4 Fitxer:Niger river map.svg Riu Níger 2
5 Fitxer:Lake Chad map showing receding water area and level 1972-2007.svg Llac Txad 2
6 Fitxer:Cross River National Park.svg Cross River 2
7 Fitxer:MaliWar.svg Conflicte al nord de Mali 2
8 Fitxer:Mapa del Magreb (1956).svg Río de Oro 2
9 Fitxer:Mapa del Magreb (1959).svg Llista de governadors del Sàhara Espanyol 2
10 Fitxer:Numidia 220 BC-es.svg Númides, Massils 2
11 Fitxer:Annexation of Southern and Eastern Ukraine.svg Repúbliques de Rússia 2
12 Fitxer:Minsk Protocol.svg Protocol de Minsk 2
13 Fitxer:Spread of Swine Flu in Asia.svg - 1
14 Fitxer:Buddhist Expansion.svg Història del budisme, Transmissió del budisme per la Ruta de la Seda 2
15 Fitxer:Mengjiang map 1939.svg Mengkukuo 2
16 Fitxer:Pacific Area - The Imperial Powers 1939 - Map.svg Guerra del Pacífic 2
17 Fitxer:Dadao map 1939.svg Guerra russo-japonesa, Batalla de Tsushima 2
18 Fitxer:Manchukuo map 1939.svg Potències de l'Eix 2
19 Fitxer:Korea map 1939.svg Ocupació japonesa de Corea 2
20 Fitxer:2022 French Presidential Election Second Round Map.svg Eleccions presidencials franceses de 2022 2
21 Fitxer:2022 French Presidential Election First Round Map.svg Eleccions presidencials franceses de 2022 2
22 Fitxer:2017 French Legislative Election Results Map First Round.svg Eleccions legislatives franceses de 2017 2
23 Fitxer:2017 French Legislative Election Results Map Second Round.svg Eleccions legislatives franceses de 2017 2
24 Fitxer:2023 Estonian Election Municipalities.svg Eleccions legislatives estonianes de 2023 2
25 Fitxer:2019 Swiss Federal election Council.svg Eleccions federals suïsses de 2019 2
26 Fitxer:2015 Swiss Federal Council Election.svg Eleccions federals suïsses de 2015 2
27 Fitxer:2019 Swiss Assembly Election Map.svg Eleccions federals suïsses de 2019 2
28 Fitxer:File:2015 Swiss Federal Election Assembly.svg Eleccions federals suïsses de 2015 2
29 Fitxer:Course Channeltunnel en.svg Eurotúnel 2
30
Total punts 57

3. Townie (8 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Red ferroviaría de la Comunidad Valenciana.svg Renfe Operadora 2
2 Fitxer:Red ferroviaría de Cataluña.svg Renfe Operadora 2
3 Fitxer:ManchesterCityFC League Performance.svg Manchester City Football Club 2
4 Fitxer:Metro in the World.svg Metro 2
5
Total punts 8

4. Solde (3 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 File:Lombardian Alps and Prealps WV region map.svg Llombardia 2
2 Fitxer:2010- Fossil fuels vs Wind + Solar - electricity generation.svg Energia renovable
3
4
5
Total punts 3

5. Medol (4 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Fission bomb assembly methods.svg Plutoni 2
2 Fitxer:Shoe-parts-en.svg Sabata 2
3
4
5
Total punts 4

6. Lalpino (23 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Europa 1867.svg 1867 2
2 Fitxer:Europa 1914.svg 1914 2
3 Fitxer:Europa 1861.svg 1861 2
4 Fitxer:Europa 1815.svg 1815, Congrés de Viena 2
5 Fitxer:Europa 1812.svg 1812 2
6 Fitxer:Europa 1789.svg 1789 2
7 Fitxer:Europa 1721.svg 1721, Gran Guerra del Nord 2
8 Fitxer:Europa 1701.svg 1701 2
9 Fitxer:Acadia 1604-1607 topographic map-fr.svg Samuel de Champlain, Pierre Dugua de Mons 2
10 Fitxer:Acadia 1610-1613 topographic map-fr.svg Acàdia 1
11 Fitxer:2022 Slovenian Presidential election, 1st round.svg 1
12 Fitxer:2022 Slovenian Presidential election, 2nd round.svg 1
13 Fitxer:4U9525 flight path v1.svg Vol 9525 de Germanwings 2
12
14
15
16
Total punts 23

7. Rocafera (2 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Paln_de_la_Batalla_de_Muret.svg Pere el catòlic 2
2
3
4
5
Total punts 2

8. Pere prlpz (3 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Asymmetric (PSF).svg 1
2 Fitxer:Pangaea continents.svg Pangea, continent 2
3
4
5
Total punts 3

9. Cataleirxs (59 punts)[modifica]

Perdoneu que apunti això aquí, que sempre m'oblido d'on trobar-lo: |other versions= {{lang gallery|ca|de|en|es|pt}}

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Anatomy of a jellyfish.svg Escifozous 2
2 Fitxer:Aluminium - world production trend.svg Alumini 2
3 Fitxer:Apogee (PSF).svg Apogeu, Perigeu 2
4 Fitxer:Archibio.svg Arquitectura bioclimàtica 2
5 Fitxer:Avocado seed diagram.svg Alvocater 2
6 Fitxer:Beach Handball Field.svg Handbol platja 2
7 Fitxer:Brazilpop.svg - 1
8 Fitxer:Chicken egg diagram.svg Gall 2
9 Fitxer:Clitoris anatomy labeled-pt.svg Clítoris, Vulva 2
10 Fitxer:COVID-19-Brazil-log.svg Història del Brasil 2
11 Fitxer:Dryosaurus Scale.svg Driosaure 2
12 Fitxer:Dunning–Kruger Effect 01.svg Efecte Dunning-Kruger 2
13 Fitxer:Effects of exposure to PFASs on human health.svg Substàncies per- i polifluoroalquils 2
14 Fitxer:EulerDiagram.svg Diagrama d'Euler, Diagrama de Venn 2
15 Fitxer:VennDiagram.svg 2
16 Fitxer:Gerrymandering - représentation visuelle.svg Gerrymandering 2
17 Fitxer:Globe valve diagram.svg Vàlvula industrial 2
18 Fitxer:Inflation graph argentina.svg Corralito 2
19 Fitxer:Isabella's invasion route (1326).svg Elisabet de França (reina) 2
20 Fitxer:Languages of South America (en).svg Amèrica del Sud 2
21 Fitxer:Latitude and Longitude of the Earth fr.svg Coordenades geogràfiques 2
22 Fitxer:2022 world cup.svg Copa del Món de Futbol de 2022 2
23 Fitxer:Layout Of Westminster Abby.svg Abadia de Westminster 2
24 Fitxer:Left and right direction.svg Esquerra (lateralitat) 2
25 Fitxer:LuettePalatineUvula.svg Boca 2
26 Fitxer:Map of Chernobyl Exclusion Zone.svg Zona d'exclusió de Txernòbil 2
27 Fitxer:Pelvic girdle illustration.svg Cintura pelviana 2
28 Fitxer:Speech bubbles.svg Conversa 2
29 Fitxer:Dutch Brazil 1630-1654 map.svg Brasil neerlandès, Herois de Guararapes 2
30 Fitxer:Pontos extremos do território Brasileiro.svg Geografia del Brasil 2
Total punts 59

10. Docosong (4 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Hand parts - en.svg 1
2 Fitxer:Hand be.svg 1
3 Fitxer:Hand index finger ru.svg 1
4 Fitxer:Hand thumb finger ru.svg 1
5
Total punts 4

11. Gvilasecaj (6 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Etappe6 - 2009.svg 6a etapa del Tour de França de 2009 2
2 Fitxer:Etappe5 - 2009.svg 5a etapa del Tour de França de 2009 2
3 Fitxer:Etappe7 - 2009.svg 7a etapa del Tour de França de 2009 2
4
5
Total punts 6

12. Núria Florensa Adell (19 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Basque dialects-es.svg Baix navarrès, Biscaí, 2
2 Fitxer:Cylinder Head Sector.svg Disc dur 2
3 Fitxer:Waveforms.svg Ona de serra, Mitjana quadràtica, Forma d'ona, Timbre musical, 2
4 Fitxer:Frente del Norte - Spanish Civil War (March-Sept 1937).svg Consell Sobirà d'Astúries i Lleó, Guerra Civil espanyola al País Basc, Batalla de Santander, Batalla de Bilbao 2
5 File:Flagellum base diagram-es.svg Bacteris, Flagel bacterià 2
6 Fitxer:Coupe fortification vauban (french).svg 1
7 Fitxer:Map Almoravid empire-es.svg 1
8 Fitxer:Stamm.svg Medul·la vegetal, Albeca, Arbre, Càmbium, Floema, Duramen, Escorça (anatomia vegetal) 2
9 Fitxer:Xserver and display manager.svg 1
10 Fitxer:Electron shell 046 Palladium.svg 1
11 Fitxer:Hockey field.svg 1
12 Fitxer:Wiens law.svg 1
13 Fitxer:Pelagiczone.svg 1
Total punts 19

13. Paucabot (2 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Matrimonios homosexuales en España 2008.svg Matrimoni homosexual a Espanya 2
2
3
4
5
Total punts 2

14. Setze16 (8 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Localización de Vilanova i la Geltrú en Garraf.svg 1
2 Fitxer:Coal-forge-diagram.svg 1
3 Fitxer:Andorra_w1_locator.svg 1 (no té text traduïble!)
4 Fitxer:2019_Andorran_Parliamentary_Election_Election_Map.svg 1
5 Fitxer:America's Cup course.svg Copa Amèrica de vela 2
6 Fitxer:Placozoa.svg 1
7 Fitxer:Anaximander_world_map_as.svg 1
8 Fitxer:Islam_World.svg Món islàmic 1
9 Fitxer:OpinionPollingSpainGeneralElection2023.svg Eleccions generals espanyoles de 2023 2 (no té text traduïble!)
10 Fitxer:SpainCongressDiagram2023.svg 2 (no té text traduïble!)
11 Fitxer:Portugal_Parliament_1987.svg Eleccions legislatives portugueses de 1987 2 (no té text traduïble!)
Total punts 8

15. Manlleus (8 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:España bizantina-pt.svg Bètica, Atanagild, Història de la Regió de Múrcia, Espània, Cartaginense, Cartagena, Regne de Toledo, Història d'Andalusia 2
2 Fitxer:Diagrama de la comunicación entre componentes de un sistema de cómputo.svg Placa mare, Memòria d'accés aleatori, SouthBridge, NorthBridge 2
3 Fitxer:Ssme schematic (updated).svg RS-25 2
4 Fitxer:Near-stars-past-future-en.svg Sonda interestel·lar, Lalande 21185, Ross 128, Ross 248, Estel de Barnard, Alfa del Centaure 2
5
Total punts 8

16. Jaumellecha (53 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 File:201_Elements_of_the_Human_Body.02-ro.svg Bioquímica 2
2 File:6x19 wire rope construction.svg 1
3 File:Bangladeshpop-2010.svg 1
4 File:Azerbaijanpop.svg Azerbaidjan 2
5 File:Blind_stitch.svg 1
6 File:Theremin block-diagram.svg 1
7 File:Boroncounter.svg 1
8 File:Bayer_pattern_on_sensor_profile.svg 1
9 File:Germanypop.svg 1
10 Fitxer:Instrumental_Temperature_Record_(NASA).svg 1
11 File:Circulatory_system_fetus_SMIL.svg Fetus; Embaràs 2
12 File:Galilean_moon_Laplace_resonance_animation_(en_-_monochrome_-_350x217).svg 1
13 File:Thermohaline circulation.svg Circulació termohalina; Pas de Drake 2
14 File:2011_01_Europe_Browser_share.svg 1
15 File:BasicPrecessionOfATop.svg 1
16 File:French electricity sales 2009.svg 1
17 File:2013_Atmospheric_absorption_of_electromagnetic_waves.svg 1
18 File:Atmospheric electromagnetic opacity.svg 1
19 File:2015 Cause of death in South Korea.svg 1
20 File:74 Series Code.svg 1
21 File:3x3pixels.svg 1
22 File:Abdomen-head-thorax-en.svg 1
23 File:A_Reaction_Turbomachine_Stage.svg 1
24 Fitxer:AA_Alkaline_battery_energy_usage_-_discharge_current_100mA.svg 1
25 File:Crochet2.svg 1
26 File:Kassite Babylonia EN.svg Babilònia; Llista dels reis de Babilònia; Dinastia cassita 2
27 File:Apomorphy - Homoplasy.svg Homoplàsia; Plesiomorfia; Apomorfia; Sinapomorfia; Autapomorfia 2
28 File:1percentrule.svg 1
29 File:2004mn4can s.svg 1
30 File:4Octaves.and.Frequencies.svg Música i matemàtiques 2
31 File:4Octaves.and.Frequencies.Ears.svg Música i matemàtiques 2
32 File:Chladini.Diagrams.for.Quadratic.Plates.svg Música i matemàtiques; Matèria granular 2
33 File:HarmonicIdentities.Names.Frequencies.svg Música i matemàtiques 2
34 File:AdhesiveFractures.svg Adhesiu 2
35 File:Barlines.svg Compàs (música) 2
36 File:Belief Venn diagram.svg 1
37 File:Classical definition of Kno.svg Plató 2
38 File:Crest trough.svg 1
39 File:Binary tree structure.svg 1
40 File:London opinion polling for the next United Kingdom general election after 2019 (LOESS).svg 1
Total punts 53

17. Joutbis (2 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Geological units of the Iberian Peninsula EN.svg Península Ibèrica 2
Total punts 2

18. Quetz72 (27 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:Ukraine disputed regions.svg Invasió russa d'Ucraïna del 2022 2
2 Fitxer:Canonical territories of autocephalous and autonomous Eastern Orthodox jurisdictions (2020).svg Església Ortodoxa, Organització de l'església ortodoxa 2
3 Fitxer:Countries by percentage of Protestants (2010).svg Protestantisme 2
4 Fitxer:X-ray range.svg Radiació gamma, Radiació X 2
5 Fitxer:Europe-blocs-49-89x4.svg Europa Occidental, Europa de l'Est 2
6 Fitxer:Map of region of Campania, Italy, with provinces-it.svg Campània 2
7 Fitxer:Map of region of Calabria, Italy, with provinces-it.svg Calàbria 2
8 Fitxer:Map of region of Emilia-Romagna, Italy, with provinces-it.svg Emília-Romanya 2
9 Fitxer:Lombardia province.svg Llombardia 2
10 Fitxer:Map of region of Liguria, Italy, with provinces-en.svg Ligúria 2
11 Fitxer:Map of region of Veneto, Italy, with provinces-it.svg A la infotaula de Vèneto, afegida traducció a la llegenda de WD (no veig que hi mostri la traduïda; el codi font utilitzat és a més diferent, he preferit no tocar-lo en aquest cas) 1
12 Fitxer:Aquarium Nitrogen Cycle.svg Aquari (recipient), Cicle del nitrogen 2
13 Fitxer:Atmospheric radiation to human-en.svg Accident nuclear 2
14 Fitxer:Landkreise Sachsen.svg Saxònia 2
Total punts 27

19. Darth vader 92 (0 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1
2
3
4
5
Total punts 0

20. Editantpv (4 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 File:Afroasiatic languages-en.svg Llengües afroasiàtiques 2
2 Fitxer:Map of Argentina with provinces.svg Argentina 2
3
Total punts 4

21. Santanyiner (0 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1
2
3
Total punts 0

22. JoanSMF (15 punts)[modifica]

núm Fitxer traduït Insertit en l'article Punts
1 File:Mapa Policías de España.svg Policia autonòmica 2
2 File:ComunerosCityControl.svg Corona de Castella i Lleó 2
3 File:Orient-Express Historic Routes (en).svg Orient Express 2
4 File:China-Historic macro areas.svg Geografia de la República Popular de la Xina, Àsia Oriental 2
5 File:Zitouna Mosque historic evolution-fr.svg Mesquita Zituna 1
6 File:Nouvelle-France map-fr.svg Plantilla:Location map Nova França, 2
7 File:Römische Tetrarchie-pt.svg Tetrarquia 2
8 File:Plan Olympia sanctuary-es.svg Temple d'Hera 2
Total punts 15

23. Aniol (2 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 Fitxer:AI-ML-DL.svg Aprenentatge profund 2
2
3
Total punts 2

24. Enjolras XXI (6 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 File:20200118 Global warming and climate change - vertical block diagram - causes effects feedback.svg Canvi climàtic 2
2 File:Climate-tipping-points-interactions-de.svg#/media/File:Climate-tipping-points-interactions-de.svg Escalfament global 2
3 File:WW2 Holocaust Europe map-fr.svg Holocaust 2
Total punts 6

25. Socialdilema (15 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït Inserit en l'article Punts
1 File:2008-etappe1.svg 1
2 File:Vuelta a España 2015, Stage 11 profile.svg 1
3 File:Vuelta a España 2015, Stage 14 profile.svg 1
4 File:Vuelta a España 2015, Stage 20 profile.svg 1
5 File:Vuelta a España 2023 map.svg Volta a Espanya de 2023, Etapa 1–Etapa 11,
Volta a Espanya de 2023, Etapa 12–Etapa 21
2
6 File:Netherland Provincies sr.svg Països Baixos 2
7 File:Vietnam disputed w1 countrymap.svg Illes Spratly 2
8 File:45th parallel US-as.svg 1
9 File:Wind-generation.svg Energia eòlica 2
10 File:Guyana electricity production by source.svg 1
11 File:Tsushima battle map-sl.svg Batalla de Tsushima 1
Total punts 15

26. Alyebard (2 punts)[modifica]

núm. Fitxer traduït inserit en l'article Punts
1 Fitxer:WesternDesertBattle_Area1941_en.svg Operació Crusader 2
2
3


Seguiment en temps real dels nous fitxers traduïts a Commons via SVG Translate
Recursos i eines per identificar nous vectorials candidats a traduir


Coordinació

Aquest viquirepte ha estat promogut pel viquipedista Xavier Dengra (hi participa però no aspira a premi). Rep la col·laboració d'Amical Wikimedia, entitat de promoció de la llengua i cultura catalanes a través de la Viquipèdia i dels seus projectes germans.