Vés al contingut

Plantilla:Cuina catalana

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]
  • Si us plau abans de fer cap canvi a la plantilla (sempre que aquest alteri considerablement la plantilla) comenceu una discussió.
  • Recomanem no incloure la plantilla als articles sobre tècniques de preparació de menjars o begudes, ni als que tracten d'aliments o de productes que no tinguen una important connexió amb la cuina catalana, ni tampoc a marques individuals llevat que siguen arxiconegudes; ni tampoc ficar aquests a la plantilla. Així, no hi inclourem cap menjar que ni és originari dels PPCC, ni hi és molt popular (però el torró sí); no hi inclouríem un article sobre l'empapussament d'embotits, però sí la sobrassada i la llonganissa; no hi inclouríem Papes Vidal o Choví SL (però sí Gelats d'Alacant i Xixona).
  • Aquestes consideracions pretenen limitar el sobreús de la plantilla, que hauria de tractar sols els aliments i preparacions que són habituals o tradicionals als PPCC.

Descripció[modifica]

Ús[modifica]

  • Copieu i empegueu el títol de la plantilla, més una barra vertical i el nom de cada secció. D'aquesta manera apareixerà oberta la secció corresponent a l'article. Exemple: {{Cuina catalana|Dolços}}

Vegeu també[modifica]