Viquiprojecte:Wikidones

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Per a altres significats, vegeu «Viquiprojecte:Viquidones».

Benvinguts i benvingudes al Viquiprojecte:Wikidones

Presentació[modifica]

Wikidones és una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l'edició de continguts a la Viquipèdia. Està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimedia i Eduxarxa.

En una primera fase Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: 1) història, 2) cinema, 3) arts i disseny, i 4) ciència i tecnologia. Cada grup està acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballen amb un grup de dones interessades a generar al menys un article cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.

Si voleu formar part del projecte Wikidones com a productores de continguts, només heu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del projecte al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, La Bonne, Marta Nieto (wikidones@gmail.com), indicant el vostre tema d’interès i us incorporarem al grup de treball corresponent. Podeu descarregar-vos el document de difusió prement AQUÍ.

Àrees i mentores[modifica]

Redactores[modifica]

Ciència i tecnologia[modifica]

Història[modifica]

Arts[modifica]

Cinema[modifica]

Coordinació[modifica]

Ajuda[modifica]

  • VP:BUS: Bus turístic, manual d'edició en línia

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Enllaços externs[modifica]